British - maniacs

Αντε βρε... πλάκα σας κάνουμε... και βέβαια.. είστε ΘΕΕΣ!! :up::up::up::up::up:

Και η Συμπίλ Θεά είναι... Η Θεά Αθηνά που κρατά το σύμβολο της... τη ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ :P:lol::P:lol::P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol:πολύ πλάκα!!τι σας έπιασε πρωι πρωι??:lol::lol:η καημένη η σιμπύλ είναι τόσο γλυκούλα...:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:)τέλειο.Καλα Γιούλη έχεις ρέντα σήμερα:D

μα κοιτάχτε βλέμμα που έχει!η Luna τουλαχιστον έχει ένα βλέμμα μπλαζε, έτσι κυριλάτο, τι να πω!

:lol::lol::lol::lol:πολύ πλάκα!!τι σας έπιασε πρωι πρωι??:lol::lol:η καημένη η σιμπύλ είναι τόσο γλυκούλα...:redface:

Ναι... βρε παιδί μου είναι γλυκούλα... και πολύ καλό γατάκι... απλά σχολιάζουμε την ομοιότητα με την αδελφή της.. τη... Βάγια (από το κου κου βάγια...) :lol::lol:

Παιδιά μη παρεξηγηθούμε... οι δικές σας καμία σχέση!! ΚΟΥΚΛΕΣ!

χαχαχαχα...:lol::lol::lol::lol:

χαχαχα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

(θα τα πω όλα στον φίλο σου τον Μιχάλη....ακους Γιούλη;)

χαχαχα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

(θα τα πω όλα στον φίλο σου τον Μιχάλη....ακους Γιούλη;)

Άσε του τα'χω πει εγώ από τη πρώτη στιγμή! :lol::lol:
Αλήθεια θα μας δώσεις το Φιντέλ να κάνουμε Φιντελοκουκουβαγιάκια??
Το εννοώ!! ;)

Άσε του τα'χω πει εγώ από τη πρώτη στιγμή! :lol::lol:
Αλήθεια θα μας δώσεις το Φιντέλ να κάνουμε Φιντελοκουκουβαγιάκια??
Το εννοώ!! ;)

Και βέβαια, να το κανονίσουμε;)
Θα βγάλουμε και καινούργια ράτσα...κουκουγάτα!!!:lol::lol::lol:

σε καλό να μας βγει...τι γέλιο και αυτό...:lol::lol::lol::lol::lol:

Και βέβαια, να το κανονίσουμε;)
Θα βγάλουμε και καινούργια ράτσα...κουκουγάτα!!!:lol::lol::lol:

:lol::lol:Ναι!! Και μετά θα φτιάξουμε τους κουκουγατο maniacs! :lol::lol:

:lol::lol:Ναι!! Και μετά θα φτιάξουμε τους κουκουγατο maniacs! :lol::lol:

Γιατί όχι;;;:up: Μέσα σε τόσους μανιακούς και αυτοί χωράνε:lol::lol::lol:

καλε,τι σας επιασε με το γατακι και γελατε???
ειναι λιγο κουκουβαγιε το μουτρακι του αλλα ειναι πιο σωστο scottish απο το δικο μου!!!!!
και τα αυτια και τα ματια....κουκλι εινια!!!
και,καλα λεω εγω τον fidel ζιγκολο,ολες θα τον παρουν αυτον....:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

καλε,τι σας επιασε με το γατακι και γελατε???
ειναι λιγο κουκουβαγιε το μουτρακι του αλλα ειναι πιο σωστο scottish απο το δικο μου!!!!!
και τα αυτια και τα ματια....κουκλι εινια!!!
και,καλα λεω εγω τον fidel ζιγκολο,ολες θα τον παρουν αυτον....:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Ναι αλλά το χρώμα και το τρίχωμα της Luna δεν το έχει κανένα γατελάκι...:inlove::inlove::inlove:
Και είπαμε,για τον Φιντέλ έχουμε κάνει λίστα αναμονής ήδη!:P

χεχεχε!!!!ευχαριστω που λετε ωραια πραγματα για το γατακι μου!!!!νιωθω περιφανη!!!!
και τα δικα σας ολα ρε γαμωτο ειναι ενα κι ενα!!!!
αστα,οσο για τον fidel,δεν θα ξερει που να προτοπαρι ο κακομοιρης!!!!
εναν τον εχουμε...

χεχεχε!!!!ευχαριστω που λετε ωραια πραγματα για το γατακι μου!!!!νιωθω περιφανη!!!!
και τα δικα σας ολα ρε γαμωτο ειναι ενα κι ενα!!!!
αστα,οσο για τον fidel,δεν θα ξερει που να προτοπαρι ο κακομοιρης!!!!
εναν τον εχουμε...
Το δικό μου βασικά δεν ειναι ουτε ένα και...μισό ακόμα:lol::lol::lol:(κρυάδα,ξέρω)
Που θα πάει θα γίνετε κι εσείς πολλοί σαν τα Βιρμανάκια και δε θα κυνηγάτε όλες τον Φιντελίνο!

είδες ΄τα δικά μας δεν ήταν τόσο καλά. 6 ώρες μαζί και τίποτα!σνιφ
μετρησε και τις ωρες παιδια!!!!!!!ειναι απιστευτη η μανα Βασια!!!

μακαρι να γινουμε πολλοι!!!!θα εχει πλακα!!!!

παιδια διαβασα ολη την συζητηση και εχω να σας πω,εκτος του οτι χτυπηθηκα απο το γελιο,οτι η Συμπιλ ,και εδω θα συμφωνισω με τις φιλτατες birmaniacs,εχει το κεφαλι κουκουβαγιας. Αλλα και γιατι δηλαδη?εχετε δει απο κοντα κουκουβαγια?κουκλες ειναι!!!!!!!!!!!!!απλως,δεν μοιαζουν με γατες!ε και τι εγινε?ειναι σαν τη Σφιγγα καταλαβατε?κεφαλι γυναικας,φτερα αετου,σωμα λιονταριου,ουρα φιδιου.Ετσι και η φολντ:κεφαλι κουκουβαγιας,σωμα γατας!!!για τους λατρεις και των 2 ειδων,που δεν μπορουν να εχουν 2 κατοικιδια σπιτι.Αφηστε που η κουκουβαγια δεν ειναι κατοικιδιο και που να τρεχεις να βρεις...:P:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back