British - maniacs

ζούπι ζούπι, ζούτσου γούτσου, χούφτι χούφτι, και πολλά άλλα είναι:lol::lol: .....ΦΑΤΣΟΥΛΑΑΑΑΑ!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι τυχερές που είστε...πολύ ζηλεύω,σε λίγο θα έχετε μωράκια στο σπίτι:baby::baby:ποια περιμένουμε να γεννήσει πρώτη;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Λούνα θα γεννήσει πρώτη...την περιμένουμε από μέρα σε μέρα!!!!:D
Η Ραίσα έχει ακόμα 2 βδομάδες περίπου!:)

ζούπι ζούπι δεν θα πει τίποτα,τι κουκλί είναι αυτό;;Έτσι μπουλούκα είναι πιο όμορφη από πριν!

κι εγω ετσι λεω!!!πιο ωραια ειναι στρουμπουλη!:up:

ζούπι ζούπι, ζούτσου γούτσου, χούφτι χούφτι, και πολλά άλλα είναι:lol::lol: .....ΦΑΤΣΟΥΛΑΑΑΑΑ!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:

χουφτι χουφτι ειναι μια λεξη που αγαπω πολυ και πιστευω οτι ηταν απολυτα σωστη!!!:lol::lol::lol::lol:

Τι τυχερές που είστε...πολύ ζηλεύω,σε λίγο θα έχετε μωράκια στο σπίτι:baby::baby:ποια περιμένουμε να γεννήσει πρώτη;

:up::up::up:!!!
εγω γενναω και μετα η Νικολετα!!!:blink::blink::lol:

Η Luna θα ναι μαλλον η 1 μανουλα.. πω αυριο που θα παω χαλκιδα θα αρχισω να ζουπαω τη ζεζα και θα τη τρελανω...
ασχετο τωρα που θα παω σε δικο μου σπιτι σταδαρ θα παρω ακομα ενα μωρακι για μενα....χαρες ο ρορυ που θα κανει...:D:D:D

αχ θα γεμίσουμε Βρεττανομωράκια:):up:τι καλά..ελπίζω να βάζετε πολλές φωτογραφίες να τα χαζεύουμε και εμείς που δεν έχουμε βρεττανάκια αν και θα θέλαμε:redface:(μην το ακούσει ο Φοίβος και θυμώσει..):lol::lol:

εγω παλι δεν εχω τη χαρα να μου γεμισει η δικια μου Luna βομβαογατουλια..παιδια δεν βρησκαμε αρσενικο πουθενα ομως ελλαδα..και ετσι τι στειρωσαμε..

Παιδιά πάω για ύπνο:hello:...δε βλέπω να γεννάμε σήμερα.....περιμένουμε λοιπόν το αύριο!!!:D

Η Luna θα ναι μαλλον η 1 μανουλα.. πω αυριο που θα παω χαλκιδα θα αρχισω να ζουπαω τη ζεζα και θα τη τρελανω...
ασχετο τωρα που θα παω σε δικο μου σπιτι σταδαρ θα παρω ακομα ενα μωρακι για μενα....χαρες ο ρορυ που θα κανει...:D:D

να της κανεις χαδια και απο εμενα!!!
να παρεις,να παρεις!οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα!!και εγω αυτο περιμενω!!
να παω σε δικο μου σπιτι!!!

αχ θα γεμίσουμε Βρεττανομωράκια:):up:τι καλά..ελπίζω να βάζετε πολλές φωτογραφίες να τα χαζεύουμε και εμείς που δεν έχουμε βρεττανάκια αν και θα θέλαμε:redface:(μην το ακούσει ο Φοίβος και θυμώσει..):lol::lol:

θα σας βαζουμε καθε μερα!!!μην στεναχωριεστε!!:up::up:

:lol::lol:

εγω παλι δεν εχω τη χαρα να μου γεμισει η δικια μου Luna βομβαογατουλια..παιδια δεν βρησκαμε αρσενικο πουθενα ομως ελλαδα..και ετσι τι στειρωσαμε..

δεν πειραζει!!!αυτη η χωρα ακομα και σ΄αυτο πισω ειναι!!!:blink:

Παιδιά πάω για ύπνο:hello:...δε βλέπω να γεννάμε σήμερα.....περιμένουμε λοιπόν το αύριο!!!:D

αντε νικολετα μου!!!καλο νανι και φιλακια σε ολη την ανθρωπογατο-οικογενεια!!!:):)

καληνυχτα νικολετα...φιλια στη μελουσα μανουλα και στο χαρουμενο πατερα..χιχιχιχι

vivi μου καληνυχτα!!!!παω κι εγω!!!φιλακια πολλα!!!:):):)

καληνυχτα και ονειρα γλυκα..:D

Καληνύχτα και από μένα αυριο ραντεβού εδώ για να μάθουμε νέα της Λουνίτσας :up:

Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια!

Καλημερα!:)
Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα?:P:lol::lol:

Ωχου,σας το ειπα,σημερα θα ξεχειλισει το σουφλε!Ή μηπως επειδη ειναι μπλε να την πουμε ταρτα βατομουρο;Αντε αντε σημερα θα εχουμε γεννητουρια!

:lol::lol::lol::lol:με κανεις και πειναω και δεν πρεπει!!!

Καλημερα!:)
Εφημεριδες, πανια, ψαλιδια, γαντια, betadine, ολα ετοιμα?:P:lol::lol:

ολα ετοιμα Γιουλη μου!!!απο την Δευτερα!!:up::up::up:

Καλημέρααα!!!!!:) Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ....:D:lol:

Καλημέρααα!!!!!:) Τι νέα από το μέτωπο???? Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ....:D:lol:

Καλημεραα!!!!:D:D
χωρις να το γρουσουζευω νομιζω οτι σημερα ειναι αρκετα ανησυχη!!!:P:P
βεβαια εφαγε ηδη 2 φορες αλλα ολο ψαχνει, και ηρθε και μου μιλησε 2-3 φορες τωρα το πρωι!!!:):)μου φωναζει και με κοιταει και φευγει και ξαναερχεται!!
ελιωσε και στα χαδια παλι και σ'εμενα και στην μαμα μου και τα ζιζικακια της (ετσι τα λεεει η μαμα μου:blink::blink:) εχουν γινει σαν μπαλακια!!:rolleyes::rolleyes:τωρα εχει ξαπλωσει και κοιμαται παλι πανω στο κρεβατι μου!!!:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back