Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:00 Η Raisa έγραψε: #4.361 30-01-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλα σε θεμα φαγειτου ..εχει φτιαξει καστανα η μητερα μου και η τερεζα τα κλεβει τα καθαριζει(καλητερα και απο μενα )και τα ριμαζει...επισεις εχει φαει τραχανα και πεπονι...δεν εχει συμασια αν της αρεσει κατι τρωει τα παντα αρκει να τα τρωει η μητερα μου πρωτα..χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Μεγάλη αγάπη της έχει πάντως εεε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:04 Η Giannis-Vivi: #4.362 30-01-09 14:04 τρελη θα ελεγα..αλλα και η μητερα μου εχει στη τερεζα...εψαχνα τα χριστουγεννα να της κανω δωρο ενα τερεζακι μικρο και δεν ηθελε γιατι δεν ηθελε να κανει τη τερεζα να νιωσει ασχημα ..και δεν ξεραμε αν θα το θελε και η ζεζου γιατι τα δικα μου ουτε να τα δει δεν θελει...αλλα προχθες που ηταν στη γιατρο εγλιφε ενα μωρο περσακι ..ξυπνισε η μητερα μεσα της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:05 Η elvenstar: #4.363 30-01-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Ελενάκι....όλα καλά? Ναι περιμένουμε σήμερα μήπως γίνει το θαύμα....προλαβαίνεις να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα για ένα βράδυ γεμάτο σασπένς.... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νικολέττα μου ή μάλλον να πω καλησπέρα τέτοια ώρα που μπήκα. Και βέβαια προαλβάινω έχω πάρει ήδη 2 πακέτα τσιγάρα νομίζω είναι το πιο κατάλληλο προϊόν για τέτοιες περιπτώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:05 Η Giannis-Vivi: #4.364 30-01-09 14:05 η προ προ γιαγια καλητερα ...λετε αν παρω μωρακι να το δεχτει η ζεζου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:10 Η Giannis-Vivi: #4.365 30-01-09 14:10 λοιπον εχω πουρα απο cuba θα τα μειρασω μετα...αυτο δεν κανουν στις γεννες??χαχαχα.. ασχετο και λιγο εκτος θεματος... οταν ειχα βαλει αγγελια για να ζευγαροσω τη Luna μου με ειχε παρει ενας που και καλα ειχε μαωρη γατα και ηταν χωρις χαρτια βομβαης.ντε και σονη..του λεω εχεις χαρτια και η απαντηση γιατι η δικια σου εχει λεω ναι και διαβατιριο εχει γιατι εχει ερθει απο εξωτερικο.. παλι πισω στο θεμα μας... παντως o fidel καρακαρπεροτατος....ευγε αγοραρε μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:12 Η Raisa έγραψε: #4.366 30-01-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα Νικολέττα μου ή μάλλον να πω καλησπέρα τέτοια ώρα που μπήκα. Και βέβαια προαλβάινω έχω πάρει ήδη 2 πακέτα τσιγάρα νομίζω είναι το πιο κατάλληλο προϊόν για τέτοιες περιπτώσεις Click για ανάπτυξη... Ναι, κι εγώ έχω έτοιμα τα ποπ κορν, πατατάκια, κοκακόλα και τσιγάρα....είμαι έτοιμη για την μεγάλη στιγμή Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: η προ προ γιαγια καλητερα ...λετε αν παρω μωρακι να το δεχτει η ζεζου? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω....πώς είναι γενικά με άλλες γάτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:15 Η Giannis-Vivi: #4.367 30-01-09 14:15 με τα δικα μου χαμος δεν τα θελει με τπτ ομως...βεβαια τα γνωρισε και μεγαλα..η luna ηταν 1 χρονων και ο ρορυ 8 μηνων ..αλλα με το μικρο περσακι στο ιατριο προχθες ηταν μεσα στη γλυκα..και δωστου να τριβετε πανω του...σε φασει που του κατσε να θυλασει κιολας..και μειναν οι γονοις μου κοκαλο...το περσακι ηταν 3 μηνων περιπου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:18 Η Luna έγραψε: #4.368 30-01-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: γιαννα μου που ειναι το σπιτακι σου????παντως οταν σπουδαζα αγγλια ειχα δει κατι μωρακια βρετανικα κατσε καλα..και καμια σχεση σε τιμες με ελλαδα..η κολητη μου εχει μια ταρταρουγιτσα την καρμεν..θα της πω να μου στειλει φωτο να σας βαλω να δειτε.. Click για ανάπτυξη... το σπιτακι μου ειναι με μαμα και μπαμπα στο παγκρατι και γι'αυτο εχω 1 γατα..περιμενω πως και πως αν φυγω να εχω παραπανω χωρο.. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Click για ανάπτυξη... αντε να δουμε τι ταρτακαι θα ειναι!!!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Click για ανάπτυξη... αυτη η λιγουρα με καθετι που τρωμε ειναι και σ'εμας το ιδιο!!! ειναι και πολυ ευγενικη η καημενη και καθεται ολο ναζι και κοιταει και ξανακοιταει και ριχνει και ενα ναζιαρικο νιιαα (ετσι το λεει..) και σε κοιταει με αυτα τα ματακια και δεν μπορεις να μην της δωσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η Luna έγραψε: #4.369 30-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: με τα δικα μου χαμος δεν τα θελει με τπτ ομως...βεβαια τα γνωρισε και μεγαλα..η luna ηταν 1 χρονων και ο ρορυ 8 μηνων ..αλλα με το μικρο περσακι στο ιατριο προχθες ηταν μεσα στη γλυκα..και δωστου να τριβετε πανω του...σε φασει που του κατσε να θυλασει κιολας..και μειναν οι γονοις μου κοκαλο...το περσακι ηταν 3 μηνων περιπου.. Click για ανάπτυξη... καλοοο μου!!!τι γλυκια γατουλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:42 Η Raisa έγραψε: #4.370 30-01-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: με τα δικα μου χαμος δεν τα θελει με τπτ ομως...βεβαια τα γνωρισε και μεγαλα..η luna ηταν 1 χρονων και ο ρορυ 8 μηνων ..αλλα με το μικρο περσακι στο ιατριο προχθες ηταν μεσα στη γλυκα..και δωστου να τριβετε πανω του...σε φασει που του κατσε να θυλασει κιολας..και μειναν οι γονοις μου κοκαλο...το περσακι ηταν 3 μηνων περιπου.. Click για ανάπτυξη... Αχου μωρέ....ακόμα έχει μητρικά αισθήματα το κορίτσι μου....λες να της αρέσουν μόνο τα μωρά εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Giannis-Vivi: #4.371 30-01-09 15:01 παντως με τη luna εγινε μαχη σπιτι..να δειτε τι μπαμποτερεζα κατι αγριαδες...και η καημενη η luna ηθελε να παιξει και απο τοτε οποτε τα περνω μαζι μου χαλκιδα η luna με το που μενει σπιτι παει και κρυβετε κατω απο το κρεββατι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η Luna έγραψε: #4.372 30-01-09 15:44 ε τοτε να παρεις ενα bebe!!!θα το αγαπαει, και αυτο θα εχει μια μανουλα!!!! ασχετο αλλα η Luna ολο ψαχνει...και ξαπλωνε πριν και της εκανα χαδακια στην κοιλιτσα και μου εγλυφε τα χερια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Η moukelis έγραψε: #4.373 30-01-09 15:46 Θα σκασει μουρη το blueberry pie,σας το ειπα! Ιωαννα,πλακα πλακα,ονοματα εχεις σκεφτει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:48 Η Luna έγραψε: #4.374 30-01-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σκασει μουρη το blueberry pie,σας το ειπα! Ιωαννα,πλακα πλακα,ονοματα εχεις σκεφτει; Click για ανάπτυξη... οχι..οταν θα τα δω και θα μου κανουν κολπα τοτε θα τα ονομασω..αν και τα ονοματα θα τα αλλαξουν οι αλλοι γονεις τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:14 Η Luna έγραψε: #4.375 30-01-09 19:14 για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η moukelis έγραψε: #4.376 30-01-09 19:32 Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Raisa έγραψε: #4.377 30-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Luna έγραψε: #4.378 30-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Click για ανάπτυξη... ολα καλα πανε!!της εσπασαν τα νερα πανω στο κρεβατι..μικρο το κακο.. και μετα της εβαλα το κουτι πανω στο κρεβατι και μπηκε!! εχει βγει ηδη 1 κα νομιζω 2ο αλλα δεν βλεπω καλα!!! ακουω μιου μιου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Raisa έγραψε: #4.379 30-01-09 19:40 ήρθα πάλι....λοιπόν Γιάννα ό,τι ώρα θέλεις και νιώθεις την ανάγκη μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο...είμαι εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Η Raisa έγραψε: #4.380 30-01-09 19:41 καλέ έναν καφέ πήγα να κάνω και βγήκαν κιόλας 3 τα άνοιξε τον σάκο....τα καθάρισε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλα σε θεμα φαγειτου ..εχει φτιαξει καστανα η μητερα μου και η τερεζα τα κλεβει τα καθαριζει(καλητερα και απο μενα )και τα ριμαζει...επισεις εχει φαει τραχανα και πεπονι...δεν εχει συμασια αν της αρεσει κατι τρωει τα παντα αρκει να τα τρωει η μητερα μου πρωτα..χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Μεγάλη αγάπη της έχει πάντως εεε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:04 Η Giannis-Vivi: #4.362 30-01-09 14:04 τρελη θα ελεγα..αλλα και η μητερα μου εχει στη τερεζα...εψαχνα τα χριστουγεννα να της κανω δωρο ενα τερεζακι μικρο και δεν ηθελε γιατι δεν ηθελε να κανει τη τερεζα να νιωσει ασχημα ..και δεν ξεραμε αν θα το θελε και η ζεζου γιατι τα δικα μου ουτε να τα δει δεν θελει...αλλα προχθες που ηταν στη γιατρο εγλιφε ενα μωρο περσακι ..ξυπνισε η μητερα μεσα της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:05 Η elvenstar: #4.363 30-01-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Ελενάκι....όλα καλά? Ναι περιμένουμε σήμερα μήπως γίνει το θαύμα....προλαβαίνεις να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα για ένα βράδυ γεμάτο σασπένς.... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νικολέττα μου ή μάλλον να πω καλησπέρα τέτοια ώρα που μπήκα. Και βέβαια προαλβάινω έχω πάρει ήδη 2 πακέτα τσιγάρα νομίζω είναι το πιο κατάλληλο προϊόν για τέτοιες περιπτώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:05 Η Giannis-Vivi: #4.364 30-01-09 14:05 η προ προ γιαγια καλητερα ...λετε αν παρω μωρακι να το δεχτει η ζεζου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:10 Η Giannis-Vivi: #4.365 30-01-09 14:10 λοιπον εχω πουρα απο cuba θα τα μειρασω μετα...αυτο δεν κανουν στις γεννες??χαχαχα.. ασχετο και λιγο εκτος θεματος... οταν ειχα βαλει αγγελια για να ζευγαροσω τη Luna μου με ειχε παρει ενας που και καλα ειχε μαωρη γατα και ηταν χωρις χαρτια βομβαης.ντε και σονη..του λεω εχεις χαρτια και η απαντηση γιατι η δικια σου εχει λεω ναι και διαβατιριο εχει γιατι εχει ερθει απο εξωτερικο.. παλι πισω στο θεμα μας... παντως o fidel καρακαρπεροτατος....ευγε αγοραρε μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:12 Η Raisa έγραψε: #4.366 30-01-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα Νικολέττα μου ή μάλλον να πω καλησπέρα τέτοια ώρα που μπήκα. Και βέβαια προαλβάινω έχω πάρει ήδη 2 πακέτα τσιγάρα νομίζω είναι το πιο κατάλληλο προϊόν για τέτοιες περιπτώσεις Click για ανάπτυξη... Ναι, κι εγώ έχω έτοιμα τα ποπ κορν, πατατάκια, κοκακόλα και τσιγάρα....είμαι έτοιμη για την μεγάλη στιγμή Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: η προ προ γιαγια καλητερα ...λετε αν παρω μωρακι να το δεχτει η ζεζου? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω....πώς είναι γενικά με άλλες γάτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:15 Η Giannis-Vivi: #4.367 30-01-09 14:15 με τα δικα μου χαμος δεν τα θελει με τπτ ομως...βεβαια τα γνωρισε και μεγαλα..η luna ηταν 1 χρονων και ο ρορυ 8 μηνων ..αλλα με το μικρο περσακι στο ιατριο προχθες ηταν μεσα στη γλυκα..και δωστου να τριβετε πανω του...σε φασει που του κατσε να θυλασει κιολας..και μειναν οι γονοις μου κοκαλο...το περσακι ηταν 3 μηνων περιπου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:18 Η Luna έγραψε: #4.368 30-01-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: γιαννα μου που ειναι το σπιτακι σου????παντως οταν σπουδαζα αγγλια ειχα δει κατι μωρακια βρετανικα κατσε καλα..και καμια σχεση σε τιμες με ελλαδα..η κολητη μου εχει μια ταρταρουγιτσα την καρμεν..θα της πω να μου στειλει φωτο να σας βαλω να δειτε.. Click για ανάπτυξη... το σπιτακι μου ειναι με μαμα και μπαμπα στο παγκρατι και γι'αυτο εχω 1 γατα..περιμενω πως και πως αν φυγω να εχω παραπανω χωρο.. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Click για ανάπτυξη... αντε να δουμε τι ταρτακαι θα ειναι!!!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Click για ανάπτυξη... αυτη η λιγουρα με καθετι που τρωμε ειναι και σ'εμας το ιδιο!!! ειναι και πολυ ευγενικη η καημενη και καθεται ολο ναζι και κοιταει και ξανακοιταει και ριχνει και ενα ναζιαρικο νιιαα (ετσι το λεει..) και σε κοιταει με αυτα τα ματακια και δεν μπορεις να μην της δωσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η Luna έγραψε: #4.369 30-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: με τα δικα μου χαμος δεν τα θελει με τπτ ομως...βεβαια τα γνωρισε και μεγαλα..η luna ηταν 1 χρονων και ο ρορυ 8 μηνων ..αλλα με το μικρο περσακι στο ιατριο προχθες ηταν μεσα στη γλυκα..και δωστου να τριβετε πανω του...σε φασει που του κατσε να θυλασει κιολας..και μειναν οι γονοις μου κοκαλο...το περσακι ηταν 3 μηνων περιπου.. Click για ανάπτυξη... καλοοο μου!!!τι γλυκια γατουλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:42 Η Raisa έγραψε: #4.370 30-01-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: με τα δικα μου χαμος δεν τα θελει με τπτ ομως...βεβαια τα γνωρισε και μεγαλα..η luna ηταν 1 χρονων και ο ρορυ 8 μηνων ..αλλα με το μικρο περσακι στο ιατριο προχθες ηταν μεσα στη γλυκα..και δωστου να τριβετε πανω του...σε φασει που του κατσε να θυλασει κιολας..και μειναν οι γονοις μου κοκαλο...το περσακι ηταν 3 μηνων περιπου.. Click για ανάπτυξη... Αχου μωρέ....ακόμα έχει μητρικά αισθήματα το κορίτσι μου....λες να της αρέσουν μόνο τα μωρά εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Giannis-Vivi: #4.371 30-01-09 15:01 παντως με τη luna εγινε μαχη σπιτι..να δειτε τι μπαμποτερεζα κατι αγριαδες...και η καημενη η luna ηθελε να παιξει και απο τοτε οποτε τα περνω μαζι μου χαλκιδα η luna με το που μενει σπιτι παει και κρυβετε κατω απο το κρεββατι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η Luna έγραψε: #4.372 30-01-09 15:44 ε τοτε να παρεις ενα bebe!!!θα το αγαπαει, και αυτο θα εχει μια μανουλα!!!! ασχετο αλλα η Luna ολο ψαχνει...και ξαπλωνε πριν και της εκανα χαδακια στην κοιλιτσα και μου εγλυφε τα χερια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Η moukelis έγραψε: #4.373 30-01-09 15:46 Θα σκασει μουρη το blueberry pie,σας το ειπα! Ιωαννα,πλακα πλακα,ονοματα εχεις σκεφτει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:48 Η Luna έγραψε: #4.374 30-01-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σκασει μουρη το blueberry pie,σας το ειπα! Ιωαννα,πλακα πλακα,ονοματα εχεις σκεφτει; Click για ανάπτυξη... οχι..οταν θα τα δω και θα μου κανουν κολπα τοτε θα τα ονομασω..αν και τα ονοματα θα τα αλλαξουν οι αλλοι γονεις τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:14 Η Luna έγραψε: #4.375 30-01-09 19:14 για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η moukelis έγραψε: #4.376 30-01-09 19:32 Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Raisa έγραψε: #4.377 30-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Luna έγραψε: #4.378 30-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Click για ανάπτυξη... ολα καλα πανε!!της εσπασαν τα νερα πανω στο κρεβατι..μικρο το κακο.. και μετα της εβαλα το κουτι πανω στο κρεβατι και μπηκε!! εχει βγει ηδη 1 κα νομιζω 2ο αλλα δεν βλεπω καλα!!! ακουω μιου μιου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Raisa έγραψε: #4.379 30-01-09 19:40 ήρθα πάλι....λοιπόν Γιάννα ό,τι ώρα θέλεις και νιώθεις την ανάγκη μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο...είμαι εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Η Raisa έγραψε: #4.380 30-01-09 19:41 καλέ έναν καφέ πήγα να κάνω και βγήκαν κιόλας 3 τα άνοιξε τον σάκο....τα καθάρισε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τρελη θα ελεγα..αλλα και η μητερα μου εχει στη τερεζα...εψαχνα τα χριστουγεννα να της κανω δωρο ενα τερεζακι μικρο και δεν ηθελε γιατι δεν ηθελε να κανει τη τερεζα να νιωσει ασχημα ..και δεν ξεραμε αν θα το θελε και η ζεζου γιατι τα δικα μου ουτε να τα δει δεν θελει...αλλα προχθες που ηταν στη γιατρο εγλιφε ενα μωρο περσακι ..ξυπνισε η μητερα μεσα της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:05 Η elvenstar: #4.363 30-01-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Ελενάκι....όλα καλά? Ναι περιμένουμε σήμερα μήπως γίνει το θαύμα....προλαβαίνεις να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα για ένα βράδυ γεμάτο σασπένς.... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νικολέττα μου ή μάλλον να πω καλησπέρα τέτοια ώρα που μπήκα. Και βέβαια προαλβάινω έχω πάρει ήδη 2 πακέτα τσιγάρα νομίζω είναι το πιο κατάλληλο προϊόν για τέτοιες περιπτώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:05 Η Giannis-Vivi: #4.364 30-01-09 14:05 η προ προ γιαγια καλητερα ...λετε αν παρω μωρακι να το δεχτει η ζεζου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:10 Η Giannis-Vivi: #4.365 30-01-09 14:10 λοιπον εχω πουρα απο cuba θα τα μειρασω μετα...αυτο δεν κανουν στις γεννες??χαχαχα.. ασχετο και λιγο εκτος θεματος... οταν ειχα βαλει αγγελια για να ζευγαροσω τη Luna μου με ειχε παρει ενας που και καλα ειχε μαωρη γατα και ηταν χωρις χαρτια βομβαης.ντε και σονη..του λεω εχεις χαρτια και η απαντηση γιατι η δικια σου εχει λεω ναι και διαβατιριο εχει γιατι εχει ερθει απο εξωτερικο.. παλι πισω στο θεμα μας... παντως o fidel καρακαρπεροτατος....ευγε αγοραρε μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:12 Η Raisa έγραψε: #4.366 30-01-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα Νικολέττα μου ή μάλλον να πω καλησπέρα τέτοια ώρα που μπήκα. Και βέβαια προαλβάινω έχω πάρει ήδη 2 πακέτα τσιγάρα νομίζω είναι το πιο κατάλληλο προϊόν για τέτοιες περιπτώσεις Click για ανάπτυξη... Ναι, κι εγώ έχω έτοιμα τα ποπ κορν, πατατάκια, κοκακόλα και τσιγάρα....είμαι έτοιμη για την μεγάλη στιγμή Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: η προ προ γιαγια καλητερα ...λετε αν παρω μωρακι να το δεχτει η ζεζου? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω....πώς είναι γενικά με άλλες γάτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:15 Η Giannis-Vivi: #4.367 30-01-09 14:15 με τα δικα μου χαμος δεν τα θελει με τπτ ομως...βεβαια τα γνωρισε και μεγαλα..η luna ηταν 1 χρονων και ο ρορυ 8 μηνων ..αλλα με το μικρο περσακι στο ιατριο προχθες ηταν μεσα στη γλυκα..και δωστου να τριβετε πανω του...σε φασει που του κατσε να θυλασει κιολας..και μειναν οι γονοις μου κοκαλο...το περσακι ηταν 3 μηνων περιπου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:18 Η Luna έγραψε: #4.368 30-01-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: γιαννα μου που ειναι το σπιτακι σου????παντως οταν σπουδαζα αγγλια ειχα δει κατι μωρακια βρετανικα κατσε καλα..και καμια σχεση σε τιμες με ελλαδα..η κολητη μου εχει μια ταρταρουγιτσα την καρμεν..θα της πω να μου στειλει φωτο να σας βαλω να δειτε.. Click για ανάπτυξη... το σπιτακι μου ειναι με μαμα και μπαμπα στο παγκρατι και γι'αυτο εχω 1 γατα..περιμενω πως και πως αν φυγω να εχω παραπανω χωρο.. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Click για ανάπτυξη... αντε να δουμε τι ταρτακαι θα ειναι!!!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Click για ανάπτυξη... αυτη η λιγουρα με καθετι που τρωμε ειναι και σ'εμας το ιδιο!!! ειναι και πολυ ευγενικη η καημενη και καθεται ολο ναζι και κοιταει και ξανακοιταει και ριχνει και ενα ναζιαρικο νιιαα (ετσι το λεει..) και σε κοιταει με αυτα τα ματακια και δεν μπορεις να μην της δωσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η Luna έγραψε: #4.369 30-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: με τα δικα μου χαμος δεν τα θελει με τπτ ομως...βεβαια τα γνωρισε και μεγαλα..η luna ηταν 1 χρονων και ο ρορυ 8 μηνων ..αλλα με το μικρο περσακι στο ιατριο προχθες ηταν μεσα στη γλυκα..και δωστου να τριβετε πανω του...σε φασει που του κατσε να θυλασει κιολας..και μειναν οι γονοις μου κοκαλο...το περσακι ηταν 3 μηνων περιπου.. Click για ανάπτυξη... καλοοο μου!!!τι γλυκια γατουλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:42 Η Raisa έγραψε: #4.370 30-01-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: με τα δικα μου χαμος δεν τα θελει με τπτ ομως...βεβαια τα γνωρισε και μεγαλα..η luna ηταν 1 χρονων και ο ρορυ 8 μηνων ..αλλα με το μικρο περσακι στο ιατριο προχθες ηταν μεσα στη γλυκα..και δωστου να τριβετε πανω του...σε φασει που του κατσε να θυλασει κιολας..και μειναν οι γονοις μου κοκαλο...το περσακι ηταν 3 μηνων περιπου.. Click για ανάπτυξη... Αχου μωρέ....ακόμα έχει μητρικά αισθήματα το κορίτσι μου....λες να της αρέσουν μόνο τα μωρά εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Giannis-Vivi: #4.371 30-01-09 15:01 παντως με τη luna εγινε μαχη σπιτι..να δειτε τι μπαμποτερεζα κατι αγριαδες...και η καημενη η luna ηθελε να παιξει και απο τοτε οποτε τα περνω μαζι μου χαλκιδα η luna με το που μενει σπιτι παει και κρυβετε κατω απο το κρεββατι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η Luna έγραψε: #4.372 30-01-09 15:44 ε τοτε να παρεις ενα bebe!!!θα το αγαπαει, και αυτο θα εχει μια μανουλα!!!! ασχετο αλλα η Luna ολο ψαχνει...και ξαπλωνε πριν και της εκανα χαδακια στην κοιλιτσα και μου εγλυφε τα χερια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Η moukelis έγραψε: #4.373 30-01-09 15:46 Θα σκασει μουρη το blueberry pie,σας το ειπα! Ιωαννα,πλακα πλακα,ονοματα εχεις σκεφτει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:48 Η Luna έγραψε: #4.374 30-01-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σκασει μουρη το blueberry pie,σας το ειπα! Ιωαννα,πλακα πλακα,ονοματα εχεις σκεφτει; Click για ανάπτυξη... οχι..οταν θα τα δω και θα μου κανουν κολπα τοτε θα τα ονομασω..αν και τα ονοματα θα τα αλλαξουν οι αλλοι γονεις τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:14 Η Luna έγραψε: #4.375 30-01-09 19:14 για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η moukelis έγραψε: #4.376 30-01-09 19:32 Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Raisa έγραψε: #4.377 30-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Luna έγραψε: #4.378 30-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Click για ανάπτυξη... ολα καλα πανε!!της εσπασαν τα νερα πανω στο κρεβατι..μικρο το κακο.. και μετα της εβαλα το κουτι πανω στο κρεβατι και μπηκε!! εχει βγει ηδη 1 κα νομιζω 2ο αλλα δεν βλεπω καλα!!! ακουω μιου μιου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Raisa έγραψε: #4.379 30-01-09 19:40 ήρθα πάλι....λοιπόν Γιάννα ό,τι ώρα θέλεις και νιώθεις την ανάγκη μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο...είμαι εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Η Raisa έγραψε: #4.380 30-01-09 19:41 καλέ έναν καφέ πήγα να κάνω και βγήκαν κιόλας 3 τα άνοιξε τον σάκο....τα καθάρισε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Ελενάκι....όλα καλά? Ναι περιμένουμε σήμερα μήπως γίνει το θαύμα....προλαβαίνεις να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα για ένα βράδυ γεμάτο σασπένς.... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νικολέττα μου ή μάλλον να πω καλησπέρα τέτοια ώρα που μπήκα. Και βέβαια προαλβάινω έχω πάρει ήδη 2 πακέτα τσιγάρα νομίζω είναι το πιο κατάλληλο προϊόν για τέτοιες περιπτώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:05 Η Giannis-Vivi: #4.364 30-01-09 14:05 η προ προ γιαγια καλητερα ...λετε αν παρω μωρακι να το δεχτει η ζεζου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:10 Η Giannis-Vivi: #4.365 30-01-09 14:10 λοιπον εχω πουρα απο cuba θα τα μειρασω μετα...αυτο δεν κανουν στις γεννες??χαχαχα.. ασχετο και λιγο εκτος θεματος... οταν ειχα βαλει αγγελια για να ζευγαροσω τη Luna μου με ειχε παρει ενας που και καλα ειχε μαωρη γατα και ηταν χωρις χαρτια βομβαης.ντε και σονη..του λεω εχεις χαρτια και η απαντηση γιατι η δικια σου εχει λεω ναι και διαβατιριο εχει γιατι εχει ερθει απο εξωτερικο.. παλι πισω στο θεμα μας... παντως o fidel καρακαρπεροτατος....ευγε αγοραρε μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:12 Η Raisa έγραψε: #4.366 30-01-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα Νικολέττα μου ή μάλλον να πω καλησπέρα τέτοια ώρα που μπήκα. Και βέβαια προαλβάινω έχω πάρει ήδη 2 πακέτα τσιγάρα νομίζω είναι το πιο κατάλληλο προϊόν για τέτοιες περιπτώσεις Click για ανάπτυξη... Ναι, κι εγώ έχω έτοιμα τα ποπ κορν, πατατάκια, κοκακόλα και τσιγάρα....είμαι έτοιμη για την μεγάλη στιγμή Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: η προ προ γιαγια καλητερα ...λετε αν παρω μωρακι να το δεχτει η ζεζου? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω....πώς είναι γενικά με άλλες γάτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:15 Η Giannis-Vivi: #4.367 30-01-09 14:15 με τα δικα μου χαμος δεν τα θελει με τπτ ομως...βεβαια τα γνωρισε και μεγαλα..η luna ηταν 1 χρονων και ο ρορυ 8 μηνων ..αλλα με το μικρο περσακι στο ιατριο προχθες ηταν μεσα στη γλυκα..και δωστου να τριβετε πανω του...σε φασει που του κατσε να θυλασει κιολας..και μειναν οι γονοις μου κοκαλο...το περσακι ηταν 3 μηνων περιπου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:18 Η Luna έγραψε: #4.368 30-01-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: γιαννα μου που ειναι το σπιτακι σου????παντως οταν σπουδαζα αγγλια ειχα δει κατι μωρακια βρετανικα κατσε καλα..και καμια σχεση σε τιμες με ελλαδα..η κολητη μου εχει μια ταρταρουγιτσα την καρμεν..θα της πω να μου στειλει φωτο να σας βαλω να δειτε.. Click για ανάπτυξη... το σπιτακι μου ειναι με μαμα και μπαμπα στο παγκρατι και γι'αυτο εχω 1 γατα..περιμενω πως και πως αν φυγω να εχω παραπανω χωρο.. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Click για ανάπτυξη... αντε να δουμε τι ταρτακαι θα ειναι!!!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Click για ανάπτυξη... αυτη η λιγουρα με καθετι που τρωμε ειναι και σ'εμας το ιδιο!!! ειναι και πολυ ευγενικη η καημενη και καθεται ολο ναζι και κοιταει και ξανακοιταει και ριχνει και ενα ναζιαρικο νιιαα (ετσι το λεει..) και σε κοιταει με αυτα τα ματακια και δεν μπορεις να μην της δωσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η Luna έγραψε: #4.369 30-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: με τα δικα μου χαμος δεν τα θελει με τπτ ομως...βεβαια τα γνωρισε και μεγαλα..η luna ηταν 1 χρονων και ο ρορυ 8 μηνων ..αλλα με το μικρο περσακι στο ιατριο προχθες ηταν μεσα στη γλυκα..και δωστου να τριβετε πανω του...σε φασει που του κατσε να θυλασει κιολας..και μειναν οι γονοις μου κοκαλο...το περσακι ηταν 3 μηνων περιπου.. Click για ανάπτυξη... καλοοο μου!!!τι γλυκια γατουλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:42 Η Raisa έγραψε: #4.370 30-01-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: με τα δικα μου χαμος δεν τα θελει με τπτ ομως...βεβαια τα γνωρισε και μεγαλα..η luna ηταν 1 χρονων και ο ρορυ 8 μηνων ..αλλα με το μικρο περσακι στο ιατριο προχθες ηταν μεσα στη γλυκα..και δωστου να τριβετε πανω του...σε φασει που του κατσε να θυλασει κιολας..και μειναν οι γονοις μου κοκαλο...το περσακι ηταν 3 μηνων περιπου.. Click για ανάπτυξη... Αχου μωρέ....ακόμα έχει μητρικά αισθήματα το κορίτσι μου....λες να της αρέσουν μόνο τα μωρά εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Giannis-Vivi: #4.371 30-01-09 15:01 παντως με τη luna εγινε μαχη σπιτι..να δειτε τι μπαμποτερεζα κατι αγριαδες...και η καημενη η luna ηθελε να παιξει και απο τοτε οποτε τα περνω μαζι μου χαλκιδα η luna με το που μενει σπιτι παει και κρυβετε κατω απο το κρεββατι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η Luna έγραψε: #4.372 30-01-09 15:44 ε τοτε να παρεις ενα bebe!!!θα το αγαπαει, και αυτο θα εχει μια μανουλα!!!! ασχετο αλλα η Luna ολο ψαχνει...και ξαπλωνε πριν και της εκανα χαδακια στην κοιλιτσα και μου εγλυφε τα χερια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Η moukelis έγραψε: #4.373 30-01-09 15:46 Θα σκασει μουρη το blueberry pie,σας το ειπα! Ιωαννα,πλακα πλακα,ονοματα εχεις σκεφτει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:48 Η Luna έγραψε: #4.374 30-01-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σκασει μουρη το blueberry pie,σας το ειπα! Ιωαννα,πλακα πλακα,ονοματα εχεις σκεφτει; Click για ανάπτυξη... οχι..οταν θα τα δω και θα μου κανουν κολπα τοτε θα τα ονομασω..αν και τα ονοματα θα τα αλλαξουν οι αλλοι γονεις τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:14 Η Luna έγραψε: #4.375 30-01-09 19:14 για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η moukelis έγραψε: #4.376 30-01-09 19:32 Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Raisa έγραψε: #4.377 30-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Luna έγραψε: #4.378 30-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Click για ανάπτυξη... ολα καλα πανε!!της εσπασαν τα νερα πανω στο κρεβατι..μικρο το κακο.. και μετα της εβαλα το κουτι πανω στο κρεβατι και μπηκε!! εχει βγει ηδη 1 κα νομιζω 2ο αλλα δεν βλεπω καλα!!! ακουω μιου μιου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Raisa έγραψε: #4.379 30-01-09 19:40 ήρθα πάλι....λοιπόν Γιάννα ό,τι ώρα θέλεις και νιώθεις την ανάγκη μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο...είμαι εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Η Raisa έγραψε: #4.380 30-01-09 19:41 καλέ έναν καφέ πήγα να κάνω και βγήκαν κιόλας 3 τα άνοιξε τον σάκο....τα καθάρισε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η προ προ γιαγια καλητερα ...λετε αν παρω μωρακι να το δεχτει η ζεζου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:10 Η Giannis-Vivi: #4.365 30-01-09 14:10 λοιπον εχω πουρα απο cuba θα τα μειρασω μετα...αυτο δεν κανουν στις γεννες??χαχαχα.. ασχετο και λιγο εκτος θεματος... οταν ειχα βαλει αγγελια για να ζευγαροσω τη Luna μου με ειχε παρει ενας που και καλα ειχε μαωρη γατα και ηταν χωρις χαρτια βομβαης.ντε και σονη..του λεω εχεις χαρτια και η απαντηση γιατι η δικια σου εχει λεω ναι και διαβατιριο εχει γιατι εχει ερθει απο εξωτερικο.. παλι πισω στο θεμα μας... παντως o fidel καρακαρπεροτατος....ευγε αγοραρε μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:12 Η Raisa έγραψε: #4.366 30-01-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα Νικολέττα μου ή μάλλον να πω καλησπέρα τέτοια ώρα που μπήκα. Και βέβαια προαλβάινω έχω πάρει ήδη 2 πακέτα τσιγάρα νομίζω είναι το πιο κατάλληλο προϊόν για τέτοιες περιπτώσεις Click για ανάπτυξη... Ναι, κι εγώ έχω έτοιμα τα ποπ κορν, πατατάκια, κοκακόλα και τσιγάρα....είμαι έτοιμη για την μεγάλη στιγμή Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: η προ προ γιαγια καλητερα ...λετε αν παρω μωρακι να το δεχτει η ζεζου? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω....πώς είναι γενικά με άλλες γάτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:15 Η Giannis-Vivi: #4.367 30-01-09 14:15 με τα δικα μου χαμος δεν τα θελει με τπτ ομως...βεβαια τα γνωρισε και μεγαλα..η luna ηταν 1 χρονων και ο ρορυ 8 μηνων ..αλλα με το μικρο περσακι στο ιατριο προχθες ηταν μεσα στη γλυκα..και δωστου να τριβετε πανω του...σε φασει που του κατσε να θυλασει κιολας..και μειναν οι γονοις μου κοκαλο...το περσακι ηταν 3 μηνων περιπου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:18 Η Luna έγραψε: #4.368 30-01-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: γιαννα μου που ειναι το σπιτακι σου????παντως οταν σπουδαζα αγγλια ειχα δει κατι μωρακια βρετανικα κατσε καλα..και καμια σχεση σε τιμες με ελλαδα..η κολητη μου εχει μια ταρταρουγιτσα την καρμεν..θα της πω να μου στειλει φωτο να σας βαλω να δειτε.. Click για ανάπτυξη... το σπιτακι μου ειναι με μαμα και μπαμπα στο παγκρατι και γι'αυτο εχω 1 γατα..περιμενω πως και πως αν φυγω να εχω παραπανω χωρο.. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Click για ανάπτυξη... αντε να δουμε τι ταρτακαι θα ειναι!!!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Click για ανάπτυξη... αυτη η λιγουρα με καθετι που τρωμε ειναι και σ'εμας το ιδιο!!! ειναι και πολυ ευγενικη η καημενη και καθεται ολο ναζι και κοιταει και ξανακοιταει και ριχνει και ενα ναζιαρικο νιιαα (ετσι το λεει..) και σε κοιταει με αυτα τα ματακια και δεν μπορεις να μην της δωσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η Luna έγραψε: #4.369 30-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: με τα δικα μου χαμος δεν τα θελει με τπτ ομως...βεβαια τα γνωρισε και μεγαλα..η luna ηταν 1 χρονων και ο ρορυ 8 μηνων ..αλλα με το μικρο περσακι στο ιατριο προχθες ηταν μεσα στη γλυκα..και δωστου να τριβετε πανω του...σε φασει που του κατσε να θυλασει κιολας..και μειναν οι γονοις μου κοκαλο...το περσακι ηταν 3 μηνων περιπου.. Click για ανάπτυξη... καλοοο μου!!!τι γλυκια γατουλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:42 Η Raisa έγραψε: #4.370 30-01-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: με τα δικα μου χαμος δεν τα θελει με τπτ ομως...βεβαια τα γνωρισε και μεγαλα..η luna ηταν 1 χρονων και ο ρορυ 8 μηνων ..αλλα με το μικρο περσακι στο ιατριο προχθες ηταν μεσα στη γλυκα..και δωστου να τριβετε πανω του...σε φασει που του κατσε να θυλασει κιολας..και μειναν οι γονοις μου κοκαλο...το περσακι ηταν 3 μηνων περιπου.. Click για ανάπτυξη... Αχου μωρέ....ακόμα έχει μητρικά αισθήματα το κορίτσι μου....λες να της αρέσουν μόνο τα μωρά εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Giannis-Vivi: #4.371 30-01-09 15:01 παντως με τη luna εγινε μαχη σπιτι..να δειτε τι μπαμποτερεζα κατι αγριαδες...και η καημενη η luna ηθελε να παιξει και απο τοτε οποτε τα περνω μαζι μου χαλκιδα η luna με το που μενει σπιτι παει και κρυβετε κατω απο το κρεββατι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η Luna έγραψε: #4.372 30-01-09 15:44 ε τοτε να παρεις ενα bebe!!!θα το αγαπαει, και αυτο θα εχει μια μανουλα!!!! ασχετο αλλα η Luna ολο ψαχνει...και ξαπλωνε πριν και της εκανα χαδακια στην κοιλιτσα και μου εγλυφε τα χερια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Η moukelis έγραψε: #4.373 30-01-09 15:46 Θα σκασει μουρη το blueberry pie,σας το ειπα! Ιωαννα,πλακα πλακα,ονοματα εχεις σκεφτει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:48 Η Luna έγραψε: #4.374 30-01-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σκασει μουρη το blueberry pie,σας το ειπα! Ιωαννα,πλακα πλακα,ονοματα εχεις σκεφτει; Click για ανάπτυξη... οχι..οταν θα τα δω και θα μου κανουν κολπα τοτε θα τα ονομασω..αν και τα ονοματα θα τα αλλαξουν οι αλλοι γονεις τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:14 Η Luna έγραψε: #4.375 30-01-09 19:14 για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η moukelis έγραψε: #4.376 30-01-09 19:32 Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Raisa έγραψε: #4.377 30-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Luna έγραψε: #4.378 30-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Click για ανάπτυξη... ολα καλα πανε!!της εσπασαν τα νερα πανω στο κρεβατι..μικρο το κακο.. και μετα της εβαλα το κουτι πανω στο κρεβατι και μπηκε!! εχει βγει ηδη 1 κα νομιζω 2ο αλλα δεν βλεπω καλα!!! ακουω μιου μιου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Raisa έγραψε: #4.379 30-01-09 19:40 ήρθα πάλι....λοιπόν Γιάννα ό,τι ώρα θέλεις και νιώθεις την ανάγκη μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο...είμαι εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Η Raisa έγραψε: #4.380 30-01-09 19:41 καλέ έναν καφέ πήγα να κάνω και βγήκαν κιόλας 3 τα άνοιξε τον σάκο....τα καθάρισε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λοιπον εχω πουρα απο cuba θα τα μειρασω μετα...αυτο δεν κανουν στις γεννες??χαχαχα.. ασχετο και λιγο εκτος θεματος... οταν ειχα βαλει αγγελια για να ζευγαροσω τη Luna μου με ειχε παρει ενας που και καλα ειχε μαωρη γατα και ηταν χωρις χαρτια βομβαης.ντε και σονη..του λεω εχεις χαρτια και η απαντηση γιατι η δικια σου εχει λεω ναι και διαβατιριο εχει γιατι εχει ερθει απο εξωτερικο.. παλι πισω στο θεμα μας... παντως o fidel καρακαρπεροτατος....ευγε αγοραρε μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:12 Η Raisa έγραψε: #4.366 30-01-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα Νικολέττα μου ή μάλλον να πω καλησπέρα τέτοια ώρα που μπήκα. Και βέβαια προαλβάινω έχω πάρει ήδη 2 πακέτα τσιγάρα νομίζω είναι το πιο κατάλληλο προϊόν για τέτοιες περιπτώσεις Click για ανάπτυξη... Ναι, κι εγώ έχω έτοιμα τα ποπ κορν, πατατάκια, κοκακόλα και τσιγάρα....είμαι έτοιμη για την μεγάλη στιγμή Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: η προ προ γιαγια καλητερα ...λετε αν παρω μωρακι να το δεχτει η ζεζου? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω....πώς είναι γενικά με άλλες γάτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:15 Η Giannis-Vivi: #4.367 30-01-09 14:15 με τα δικα μου χαμος δεν τα θελει με τπτ ομως...βεβαια τα γνωρισε και μεγαλα..η luna ηταν 1 χρονων και ο ρορυ 8 μηνων ..αλλα με το μικρο περσακι στο ιατριο προχθες ηταν μεσα στη γλυκα..και δωστου να τριβετε πανω του...σε φασει που του κατσε να θυλασει κιολας..και μειναν οι γονοις μου κοκαλο...το περσακι ηταν 3 μηνων περιπου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:18 Η Luna έγραψε: #4.368 30-01-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: γιαννα μου που ειναι το σπιτακι σου????παντως οταν σπουδαζα αγγλια ειχα δει κατι μωρακια βρετανικα κατσε καλα..και καμια σχεση σε τιμες με ελλαδα..η κολητη μου εχει μια ταρταρουγιτσα την καρμεν..θα της πω να μου στειλει φωτο να σας βαλω να δειτε.. Click για ανάπτυξη... το σπιτακι μου ειναι με μαμα και μπαμπα στο παγκρατι και γι'αυτο εχω 1 γατα..περιμενω πως και πως αν φυγω να εχω παραπανω χωρο.. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Click για ανάπτυξη... αντε να δουμε τι ταρτακαι θα ειναι!!!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Click για ανάπτυξη... αυτη η λιγουρα με καθετι που τρωμε ειναι και σ'εμας το ιδιο!!! ειναι και πολυ ευγενικη η καημενη και καθεται ολο ναζι και κοιταει και ξανακοιταει και ριχνει και ενα ναζιαρικο νιιαα (ετσι το λεει..) και σε κοιταει με αυτα τα ματακια και δεν μπορεις να μην της δωσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η Luna έγραψε: #4.369 30-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: με τα δικα μου χαμος δεν τα θελει με τπτ ομως...βεβαια τα γνωρισε και μεγαλα..η luna ηταν 1 χρονων και ο ρορυ 8 μηνων ..αλλα με το μικρο περσακι στο ιατριο προχθες ηταν μεσα στη γλυκα..και δωστου να τριβετε πανω του...σε φασει που του κατσε να θυλασει κιολας..και μειναν οι γονοις μου κοκαλο...το περσακι ηταν 3 μηνων περιπου.. Click για ανάπτυξη... καλοοο μου!!!τι γλυκια γατουλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:42 Η Raisa έγραψε: #4.370 30-01-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: με τα δικα μου χαμος δεν τα θελει με τπτ ομως...βεβαια τα γνωρισε και μεγαλα..η luna ηταν 1 χρονων και ο ρορυ 8 μηνων ..αλλα με το μικρο περσακι στο ιατριο προχθες ηταν μεσα στη γλυκα..και δωστου να τριβετε πανω του...σε φασει που του κατσε να θυλασει κιολας..και μειναν οι γονοις μου κοκαλο...το περσακι ηταν 3 μηνων περιπου.. Click για ανάπτυξη... Αχου μωρέ....ακόμα έχει μητρικά αισθήματα το κορίτσι μου....λες να της αρέσουν μόνο τα μωρά εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Giannis-Vivi: #4.371 30-01-09 15:01 παντως με τη luna εγινε μαχη σπιτι..να δειτε τι μπαμποτερεζα κατι αγριαδες...και η καημενη η luna ηθελε να παιξει και απο τοτε οποτε τα περνω μαζι μου χαλκιδα η luna με το που μενει σπιτι παει και κρυβετε κατω απο το κρεββατι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η Luna έγραψε: #4.372 30-01-09 15:44 ε τοτε να παρεις ενα bebe!!!θα το αγαπαει, και αυτο θα εχει μια μανουλα!!!! ασχετο αλλα η Luna ολο ψαχνει...και ξαπλωνε πριν και της εκανα χαδακια στην κοιλιτσα και μου εγλυφε τα χερια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Η moukelis έγραψε: #4.373 30-01-09 15:46 Θα σκασει μουρη το blueberry pie,σας το ειπα! Ιωαννα,πλακα πλακα,ονοματα εχεις σκεφτει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:48 Η Luna έγραψε: #4.374 30-01-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σκασει μουρη το blueberry pie,σας το ειπα! Ιωαννα,πλακα πλακα,ονοματα εχεις σκεφτει; Click για ανάπτυξη... οχι..οταν θα τα δω και θα μου κανουν κολπα τοτε θα τα ονομασω..αν και τα ονοματα θα τα αλλαξουν οι αλλοι γονεις τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:14 Η Luna έγραψε: #4.375 30-01-09 19:14 για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η moukelis έγραψε: #4.376 30-01-09 19:32 Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Raisa έγραψε: #4.377 30-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Luna έγραψε: #4.378 30-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Click για ανάπτυξη... ολα καλα πανε!!της εσπασαν τα νερα πανω στο κρεβατι..μικρο το κακο.. και μετα της εβαλα το κουτι πανω στο κρεβατι και μπηκε!! εχει βγει ηδη 1 κα νομιζω 2ο αλλα δεν βλεπω καλα!!! ακουω μιου μιου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Raisa έγραψε: #4.379 30-01-09 19:40 ήρθα πάλι....λοιπόν Γιάννα ό,τι ώρα θέλεις και νιώθεις την ανάγκη μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο...είμαι εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Η Raisa έγραψε: #4.380 30-01-09 19:41 καλέ έναν καφέ πήγα να κάνω και βγήκαν κιόλας 3 τα άνοιξε τον σάκο....τα καθάρισε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα Νικολέττα μου ή μάλλον να πω καλησπέρα τέτοια ώρα που μπήκα. Και βέβαια προαλβάινω έχω πάρει ήδη 2 πακέτα τσιγάρα νομίζω είναι το πιο κατάλληλο προϊόν για τέτοιες περιπτώσεις Click για ανάπτυξη... Ναι, κι εγώ έχω έτοιμα τα ποπ κορν, πατατάκια, κοκακόλα και τσιγάρα....είμαι έτοιμη για την μεγάλη στιγμή Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: η προ προ γιαγια καλητερα ...λετε αν παρω μωρακι να το δεχτει η ζεζου? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω....πώς είναι γενικά με άλλες γάτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:15 Η Giannis-Vivi: #4.367 30-01-09 14:15 με τα δικα μου χαμος δεν τα θελει με τπτ ομως...βεβαια τα γνωρισε και μεγαλα..η luna ηταν 1 χρονων και ο ρορυ 8 μηνων ..αλλα με το μικρο περσακι στο ιατριο προχθες ηταν μεσα στη γλυκα..και δωστου να τριβετε πανω του...σε φασει που του κατσε να θυλασει κιολας..και μειναν οι γονοις μου κοκαλο...το περσακι ηταν 3 μηνων περιπου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:18 Η Luna έγραψε: #4.368 30-01-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: γιαννα μου που ειναι το σπιτακι σου????παντως οταν σπουδαζα αγγλια ειχα δει κατι μωρακια βρετανικα κατσε καλα..και καμια σχεση σε τιμες με ελλαδα..η κολητη μου εχει μια ταρταρουγιτσα την καρμεν..θα της πω να μου στειλει φωτο να σας βαλω να δειτε.. Click για ανάπτυξη... το σπιτακι μου ειναι με μαμα και μπαμπα στο παγκρατι και γι'αυτο εχω 1 γατα..περιμενω πως και πως αν φυγω να εχω παραπανω χωρο.. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Click για ανάπτυξη... αντε να δουμε τι ταρτακαι θα ειναι!!!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Click για ανάπτυξη... αυτη η λιγουρα με καθετι που τρωμε ειναι και σ'εμας το ιδιο!!! ειναι και πολυ ευγενικη η καημενη και καθεται ολο ναζι και κοιταει και ξανακοιταει και ριχνει και ενα ναζιαρικο νιιαα (ετσι το λεει..) και σε κοιταει με αυτα τα ματακια και δεν μπορεις να μην της δωσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η Luna έγραψε: #4.369 30-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: με τα δικα μου χαμος δεν τα θελει με τπτ ομως...βεβαια τα γνωρισε και μεγαλα..η luna ηταν 1 χρονων και ο ρορυ 8 μηνων ..αλλα με το μικρο περσακι στο ιατριο προχθες ηταν μεσα στη γλυκα..και δωστου να τριβετε πανω του...σε φασει που του κατσε να θυλασει κιολας..και μειναν οι γονοις μου κοκαλο...το περσακι ηταν 3 μηνων περιπου.. Click για ανάπτυξη... καλοοο μου!!!τι γλυκια γατουλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:42 Η Raisa έγραψε: #4.370 30-01-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: με τα δικα μου χαμος δεν τα θελει με τπτ ομως...βεβαια τα γνωρισε και μεγαλα..η luna ηταν 1 χρονων και ο ρορυ 8 μηνων ..αλλα με το μικρο περσακι στο ιατριο προχθες ηταν μεσα στη γλυκα..και δωστου να τριβετε πανω του...σε φασει που του κατσε να θυλασει κιολας..και μειναν οι γονοις μου κοκαλο...το περσακι ηταν 3 μηνων περιπου.. Click για ανάπτυξη... Αχου μωρέ....ακόμα έχει μητρικά αισθήματα το κορίτσι μου....λες να της αρέσουν μόνο τα μωρά εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Giannis-Vivi: #4.371 30-01-09 15:01 παντως με τη luna εγινε μαχη σπιτι..να δειτε τι μπαμποτερεζα κατι αγριαδες...και η καημενη η luna ηθελε να παιξει και απο τοτε οποτε τα περνω μαζι μου χαλκιδα η luna με το που μενει σπιτι παει και κρυβετε κατω απο το κρεββατι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η Luna έγραψε: #4.372 30-01-09 15:44 ε τοτε να παρεις ενα bebe!!!θα το αγαπαει, και αυτο θα εχει μια μανουλα!!!! ασχετο αλλα η Luna ολο ψαχνει...και ξαπλωνε πριν και της εκανα χαδακια στην κοιλιτσα και μου εγλυφε τα χερια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Η moukelis έγραψε: #4.373 30-01-09 15:46 Θα σκασει μουρη το blueberry pie,σας το ειπα! Ιωαννα,πλακα πλακα,ονοματα εχεις σκεφτει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:48 Η Luna έγραψε: #4.374 30-01-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σκασει μουρη το blueberry pie,σας το ειπα! Ιωαννα,πλακα πλακα,ονοματα εχεις σκεφτει; Click για ανάπτυξη... οχι..οταν θα τα δω και θα μου κανουν κολπα τοτε θα τα ονομασω..αν και τα ονοματα θα τα αλλαξουν οι αλλοι γονεις τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:14 Η Luna έγραψε: #4.375 30-01-09 19:14 για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η moukelis έγραψε: #4.376 30-01-09 19:32 Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Raisa έγραψε: #4.377 30-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Luna έγραψε: #4.378 30-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Click για ανάπτυξη... ολα καλα πανε!!της εσπασαν τα νερα πανω στο κρεβατι..μικρο το κακο.. και μετα της εβαλα το κουτι πανω στο κρεβατι και μπηκε!! εχει βγει ηδη 1 κα νομιζω 2ο αλλα δεν βλεπω καλα!!! ακουω μιου μιου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Raisa έγραψε: #4.379 30-01-09 19:40 ήρθα πάλι....λοιπόν Γιάννα ό,τι ώρα θέλεις και νιώθεις την ανάγκη μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο...είμαι εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Η Raisa έγραψε: #4.380 30-01-09 19:41 καλέ έναν καφέ πήγα να κάνω και βγήκαν κιόλας 3 τα άνοιξε τον σάκο....τα καθάρισε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
με τα δικα μου χαμος δεν τα θελει με τπτ ομως...βεβαια τα γνωρισε και μεγαλα..η luna ηταν 1 χρονων και ο ρορυ 8 μηνων ..αλλα με το μικρο περσακι στο ιατριο προχθες ηταν μεσα στη γλυκα..και δωστου να τριβετε πανω του...σε φασει που του κατσε να θυλασει κιολας..και μειναν οι γονοις μου κοκαλο...το περσακι ηταν 3 μηνων περιπου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:18 Η Luna έγραψε: #4.368 30-01-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: γιαννα μου που ειναι το σπιτακι σου????παντως οταν σπουδαζα αγγλια ειχα δει κατι μωρακια βρετανικα κατσε καλα..και καμια σχεση σε τιμες με ελλαδα..η κολητη μου εχει μια ταρταρουγιτσα την καρμεν..θα της πω να μου στειλει φωτο να σας βαλω να δειτε.. Click για ανάπτυξη... το σπιτακι μου ειναι με μαμα και μπαμπα στο παγκρατι και γι'αυτο εχω 1 γατα..περιμενω πως και πως αν φυγω να εχω παραπανω χωρο.. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Click για ανάπτυξη... αντε να δουμε τι ταρτακαι θα ειναι!!!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Click για ανάπτυξη... αυτη η λιγουρα με καθετι που τρωμε ειναι και σ'εμας το ιδιο!!! ειναι και πολυ ευγενικη η καημενη και καθεται ολο ναζι και κοιταει και ξανακοιταει και ριχνει και ενα ναζιαρικο νιιαα (ετσι το λεει..) και σε κοιταει με αυτα τα ματακια και δεν μπορεις να μην της δωσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η Luna έγραψε: #4.369 30-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: με τα δικα μου χαμος δεν τα θελει με τπτ ομως...βεβαια τα γνωρισε και μεγαλα..η luna ηταν 1 χρονων και ο ρορυ 8 μηνων ..αλλα με το μικρο περσακι στο ιατριο προχθες ηταν μεσα στη γλυκα..και δωστου να τριβετε πανω του...σε φασει που του κατσε να θυλασει κιολας..και μειναν οι γονοις μου κοκαλο...το περσακι ηταν 3 μηνων περιπου.. Click για ανάπτυξη... καλοοο μου!!!τι γλυκια γατουλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:42 Η Raisa έγραψε: #4.370 30-01-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: με τα δικα μου χαμος δεν τα θελει με τπτ ομως...βεβαια τα γνωρισε και μεγαλα..η luna ηταν 1 χρονων και ο ρορυ 8 μηνων ..αλλα με το μικρο περσακι στο ιατριο προχθες ηταν μεσα στη γλυκα..και δωστου να τριβετε πανω του...σε φασει που του κατσε να θυλασει κιολας..και μειναν οι γονοις μου κοκαλο...το περσακι ηταν 3 μηνων περιπου.. Click για ανάπτυξη... Αχου μωρέ....ακόμα έχει μητρικά αισθήματα το κορίτσι μου....λες να της αρέσουν μόνο τα μωρά εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Giannis-Vivi: #4.371 30-01-09 15:01 παντως με τη luna εγινε μαχη σπιτι..να δειτε τι μπαμποτερεζα κατι αγριαδες...και η καημενη η luna ηθελε να παιξει και απο τοτε οποτε τα περνω μαζι μου χαλκιδα η luna με το που μενει σπιτι παει και κρυβετε κατω απο το κρεββατι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η Luna έγραψε: #4.372 30-01-09 15:44 ε τοτε να παρεις ενα bebe!!!θα το αγαπαει, και αυτο θα εχει μια μανουλα!!!! ασχετο αλλα η Luna ολο ψαχνει...και ξαπλωνε πριν και της εκανα χαδακια στην κοιλιτσα και μου εγλυφε τα χερια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Η moukelis έγραψε: #4.373 30-01-09 15:46 Θα σκασει μουρη το blueberry pie,σας το ειπα! Ιωαννα,πλακα πλακα,ονοματα εχεις σκεφτει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:48 Η Luna έγραψε: #4.374 30-01-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σκασει μουρη το blueberry pie,σας το ειπα! Ιωαννα,πλακα πλακα,ονοματα εχεις σκεφτει; Click για ανάπτυξη... οχι..οταν θα τα δω και θα μου κανουν κολπα τοτε θα τα ονομασω..αν και τα ονοματα θα τα αλλαξουν οι αλλοι γονεις τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:14 Η Luna έγραψε: #4.375 30-01-09 19:14 για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η moukelis έγραψε: #4.376 30-01-09 19:32 Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Raisa έγραψε: #4.377 30-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Luna έγραψε: #4.378 30-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Click για ανάπτυξη... ολα καλα πανε!!της εσπασαν τα νερα πανω στο κρεβατι..μικρο το κακο.. και μετα της εβαλα το κουτι πανω στο κρεβατι και μπηκε!! εχει βγει ηδη 1 κα νομιζω 2ο αλλα δεν βλεπω καλα!!! ακουω μιου μιου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Raisa έγραψε: #4.379 30-01-09 19:40 ήρθα πάλι....λοιπόν Γιάννα ό,τι ώρα θέλεις και νιώθεις την ανάγκη μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο...είμαι εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Η Raisa έγραψε: #4.380 30-01-09 19:41 καλέ έναν καφέ πήγα να κάνω και βγήκαν κιόλας 3 τα άνοιξε τον σάκο....τα καθάρισε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: γιαννα μου που ειναι το σπιτακι σου????παντως οταν σπουδαζα αγγλια ειχα δει κατι μωρακια βρετανικα κατσε καλα..και καμια σχεση σε τιμες με ελλαδα..η κολητη μου εχει μια ταρταρουγιτσα την καρμεν..θα της πω να μου στειλει φωτο να σας βαλω να δειτε.. Click για ανάπτυξη... το σπιτακι μου ειναι με μαμα και μπαμπα στο παγκρατι και γι'αυτο εχω 1 γατα..περιμενω πως και πως αν φυγω να εχω παραπανω χωρο.. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Click για ανάπτυξη... αντε να δουμε τι ταρτακαι θα ειναι!!!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Click για ανάπτυξη... αυτη η λιγουρα με καθετι που τρωμε ειναι και σ'εμας το ιδιο!!! ειναι και πολυ ευγενικη η καημενη και καθεται ολο ναζι και κοιταει και ξανακοιταει και ριχνει και ενα ναζιαρικο νιιαα (ετσι το λεει..) και σε κοιταει με αυτα τα ματακια και δεν μπορεις να μην της δωσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η Luna έγραψε: #4.369 30-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: με τα δικα μου χαμος δεν τα θελει με τπτ ομως...βεβαια τα γνωρισε και μεγαλα..η luna ηταν 1 χρονων και ο ρορυ 8 μηνων ..αλλα με το μικρο περσακι στο ιατριο προχθες ηταν μεσα στη γλυκα..και δωστου να τριβετε πανω του...σε φασει που του κατσε να θυλασει κιολας..και μειναν οι γονοις μου κοκαλο...το περσακι ηταν 3 μηνων περιπου.. Click για ανάπτυξη... καλοοο μου!!!τι γλυκια γατουλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:42 Η Raisa έγραψε: #4.370 30-01-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: με τα δικα μου χαμος δεν τα θελει με τπτ ομως...βεβαια τα γνωρισε και μεγαλα..η luna ηταν 1 χρονων και ο ρορυ 8 μηνων ..αλλα με το μικρο περσακι στο ιατριο προχθες ηταν μεσα στη γλυκα..και δωστου να τριβετε πανω του...σε φασει που του κατσε να θυλασει κιολας..και μειναν οι γονοις μου κοκαλο...το περσακι ηταν 3 μηνων περιπου.. Click για ανάπτυξη... Αχου μωρέ....ακόμα έχει μητρικά αισθήματα το κορίτσι μου....λες να της αρέσουν μόνο τα μωρά εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Giannis-Vivi: #4.371 30-01-09 15:01 παντως με τη luna εγινε μαχη σπιτι..να δειτε τι μπαμποτερεζα κατι αγριαδες...και η καημενη η luna ηθελε να παιξει και απο τοτε οποτε τα περνω μαζι μου χαλκιδα η luna με το που μενει σπιτι παει και κρυβετε κατω απο το κρεββατι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η Luna έγραψε: #4.372 30-01-09 15:44 ε τοτε να παρεις ενα bebe!!!θα το αγαπαει, και αυτο θα εχει μια μανουλα!!!! ασχετο αλλα η Luna ολο ψαχνει...και ξαπλωνε πριν και της εκανα χαδακια στην κοιλιτσα και μου εγλυφε τα χερια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Η moukelis έγραψε: #4.373 30-01-09 15:46 Θα σκασει μουρη το blueberry pie,σας το ειπα! Ιωαννα,πλακα πλακα,ονοματα εχεις σκεφτει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:48 Η Luna έγραψε: #4.374 30-01-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σκασει μουρη το blueberry pie,σας το ειπα! Ιωαννα,πλακα πλακα,ονοματα εχεις σκεφτει; Click για ανάπτυξη... οχι..οταν θα τα δω και θα μου κανουν κολπα τοτε θα τα ονομασω..αν και τα ονοματα θα τα αλλαξουν οι αλλοι γονεις τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:14 Η Luna έγραψε: #4.375 30-01-09 19:14 για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η moukelis έγραψε: #4.376 30-01-09 19:32 Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Raisa έγραψε: #4.377 30-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Luna έγραψε: #4.378 30-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Click για ανάπτυξη... ολα καλα πανε!!της εσπασαν τα νερα πανω στο κρεβατι..μικρο το κακο.. και μετα της εβαλα το κουτι πανω στο κρεβατι και μπηκε!! εχει βγει ηδη 1 κα νομιζω 2ο αλλα δεν βλεπω καλα!!! ακουω μιου μιου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Raisa έγραψε: #4.379 30-01-09 19:40 ήρθα πάλι....λοιπόν Γιάννα ό,τι ώρα θέλεις και νιώθεις την ανάγκη μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο...είμαι εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Η Raisa έγραψε: #4.380 30-01-09 19:41 καλέ έναν καφέ πήγα να κάνω και βγήκαν κιόλας 3 τα άνοιξε τον σάκο....τα καθάρισε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: με τα δικα μου χαμος δεν τα θελει με τπτ ομως...βεβαια τα γνωρισε και μεγαλα..η luna ηταν 1 χρονων και ο ρορυ 8 μηνων ..αλλα με το μικρο περσακι στο ιατριο προχθες ηταν μεσα στη γλυκα..και δωστου να τριβετε πανω του...σε φασει που του κατσε να θυλασει κιολας..και μειναν οι γονοις μου κοκαλο...το περσακι ηταν 3 μηνων περιπου.. Click για ανάπτυξη... καλοοο μου!!!τι γλυκια γατουλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 14:42 Η Raisa έγραψε: #4.370 30-01-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: με τα δικα μου χαμος δεν τα θελει με τπτ ομως...βεβαια τα γνωρισε και μεγαλα..η luna ηταν 1 χρονων και ο ρορυ 8 μηνων ..αλλα με το μικρο περσακι στο ιατριο προχθες ηταν μεσα στη γλυκα..και δωστου να τριβετε πανω του...σε φασει που του κατσε να θυλασει κιολας..και μειναν οι γονοις μου κοκαλο...το περσακι ηταν 3 μηνων περιπου.. Click για ανάπτυξη... Αχου μωρέ....ακόμα έχει μητρικά αισθήματα το κορίτσι μου....λες να της αρέσουν μόνο τα μωρά εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Giannis-Vivi: #4.371 30-01-09 15:01 παντως με τη luna εγινε μαχη σπιτι..να δειτε τι μπαμποτερεζα κατι αγριαδες...και η καημενη η luna ηθελε να παιξει και απο τοτε οποτε τα περνω μαζι μου χαλκιδα η luna με το που μενει σπιτι παει και κρυβετε κατω απο το κρεββατι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η Luna έγραψε: #4.372 30-01-09 15:44 ε τοτε να παρεις ενα bebe!!!θα το αγαπαει, και αυτο θα εχει μια μανουλα!!!! ασχετο αλλα η Luna ολο ψαχνει...και ξαπλωνε πριν και της εκανα χαδακια στην κοιλιτσα και μου εγλυφε τα χερια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Η moukelis έγραψε: #4.373 30-01-09 15:46 Θα σκασει μουρη το blueberry pie,σας το ειπα! Ιωαννα,πλακα πλακα,ονοματα εχεις σκεφτει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:48 Η Luna έγραψε: #4.374 30-01-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σκασει μουρη το blueberry pie,σας το ειπα! Ιωαννα,πλακα πλακα,ονοματα εχεις σκεφτει; Click για ανάπτυξη... οχι..οταν θα τα δω και θα μου κανουν κολπα τοτε θα τα ονομασω..αν και τα ονοματα θα τα αλλαξουν οι αλλοι γονεις τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:14 Η Luna έγραψε: #4.375 30-01-09 19:14 για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η moukelis έγραψε: #4.376 30-01-09 19:32 Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Raisa έγραψε: #4.377 30-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Luna έγραψε: #4.378 30-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Click για ανάπτυξη... ολα καλα πανε!!της εσπασαν τα νερα πανω στο κρεβατι..μικρο το κακο.. και μετα της εβαλα το κουτι πανω στο κρεβατι και μπηκε!! εχει βγει ηδη 1 κα νομιζω 2ο αλλα δεν βλεπω καλα!!! ακουω μιου μιου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Raisa έγραψε: #4.379 30-01-09 19:40 ήρθα πάλι....λοιπόν Γιάννα ό,τι ώρα θέλεις και νιώθεις την ανάγκη μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο...είμαι εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Η Raisa έγραψε: #4.380 30-01-09 19:41 καλέ έναν καφέ πήγα να κάνω και βγήκαν κιόλας 3 τα άνοιξε τον σάκο....τα καθάρισε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: με τα δικα μου χαμος δεν τα θελει με τπτ ομως...βεβαια τα γνωρισε και μεγαλα..η luna ηταν 1 χρονων και ο ρορυ 8 μηνων ..αλλα με το μικρο περσακι στο ιατριο προχθες ηταν μεσα στη γλυκα..και δωστου να τριβετε πανω του...σε φασει που του κατσε να θυλασει κιολας..και μειναν οι γονοις μου κοκαλο...το περσακι ηταν 3 μηνων περιπου.. Click για ανάπτυξη... Αχου μωρέ....ακόμα έχει μητρικά αισθήματα το κορίτσι μου....λες να της αρέσουν μόνο τα μωρά εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Giannis-Vivi: #4.371 30-01-09 15:01 παντως με τη luna εγινε μαχη σπιτι..να δειτε τι μπαμποτερεζα κατι αγριαδες...και η καημενη η luna ηθελε να παιξει και απο τοτε οποτε τα περνω μαζι μου χαλκιδα η luna με το που μενει σπιτι παει και κρυβετε κατω απο το κρεββατι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η Luna έγραψε: #4.372 30-01-09 15:44 ε τοτε να παρεις ενα bebe!!!θα το αγαπαει, και αυτο θα εχει μια μανουλα!!!! ασχετο αλλα η Luna ολο ψαχνει...και ξαπλωνε πριν και της εκανα χαδακια στην κοιλιτσα και μου εγλυφε τα χερια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Η moukelis έγραψε: #4.373 30-01-09 15:46 Θα σκασει μουρη το blueberry pie,σας το ειπα! Ιωαννα,πλακα πλακα,ονοματα εχεις σκεφτει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:48 Η Luna έγραψε: #4.374 30-01-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σκασει μουρη το blueberry pie,σας το ειπα! Ιωαννα,πλακα πλακα,ονοματα εχεις σκεφτει; Click για ανάπτυξη... οχι..οταν θα τα δω και θα μου κανουν κολπα τοτε θα τα ονομασω..αν και τα ονοματα θα τα αλλαξουν οι αλλοι γονεις τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:14 Η Luna έγραψε: #4.375 30-01-09 19:14 για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η moukelis έγραψε: #4.376 30-01-09 19:32 Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Raisa έγραψε: #4.377 30-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Luna έγραψε: #4.378 30-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Click για ανάπτυξη... ολα καλα πανε!!της εσπασαν τα νερα πανω στο κρεβατι..μικρο το κακο.. και μετα της εβαλα το κουτι πανω στο κρεβατι και μπηκε!! εχει βγει ηδη 1 κα νομιζω 2ο αλλα δεν βλεπω καλα!!! ακουω μιου μιου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Raisa έγραψε: #4.379 30-01-09 19:40 ήρθα πάλι....λοιπόν Γιάννα ό,τι ώρα θέλεις και νιώθεις την ανάγκη μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο...είμαι εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Η Raisa έγραψε: #4.380 30-01-09 19:41 καλέ έναν καφέ πήγα να κάνω και βγήκαν κιόλας 3 τα άνοιξε τον σάκο....τα καθάρισε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παντως με τη luna εγινε μαχη σπιτι..να δειτε τι μπαμποτερεζα κατι αγριαδες...και η καημενη η luna ηθελε να παιξει και απο τοτε οποτε τα περνω μαζι μου χαλκιδα η luna με το που μενει σπιτι παει και κρυβετε κατω απο το κρεββατι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Η Luna έγραψε: #4.372 30-01-09 15:44 ε τοτε να παρεις ενα bebe!!!θα το αγαπαει, και αυτο θα εχει μια μανουλα!!!! ασχετο αλλα η Luna ολο ψαχνει...και ξαπλωνε πριν και της εκανα χαδακια στην κοιλιτσα και μου εγλυφε τα χερια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Η moukelis έγραψε: #4.373 30-01-09 15:46 Θα σκασει μουρη το blueberry pie,σας το ειπα! Ιωαννα,πλακα πλακα,ονοματα εχεις σκεφτει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:48 Η Luna έγραψε: #4.374 30-01-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σκασει μουρη το blueberry pie,σας το ειπα! Ιωαννα,πλακα πλακα,ονοματα εχεις σκεφτει; Click για ανάπτυξη... οχι..οταν θα τα δω και θα μου κανουν κολπα τοτε θα τα ονομασω..αν και τα ονοματα θα τα αλλαξουν οι αλλοι γονεις τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:14 Η Luna έγραψε: #4.375 30-01-09 19:14 για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η moukelis έγραψε: #4.376 30-01-09 19:32 Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Raisa έγραψε: #4.377 30-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Luna έγραψε: #4.378 30-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Click για ανάπτυξη... ολα καλα πανε!!της εσπασαν τα νερα πανω στο κρεβατι..μικρο το κακο.. και μετα της εβαλα το κουτι πανω στο κρεβατι και μπηκε!! εχει βγει ηδη 1 κα νομιζω 2ο αλλα δεν βλεπω καλα!!! ακουω μιου μιου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Raisa έγραψε: #4.379 30-01-09 19:40 ήρθα πάλι....λοιπόν Γιάννα ό,τι ώρα θέλεις και νιώθεις την ανάγκη μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο...είμαι εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Η Raisa έγραψε: #4.380 30-01-09 19:41 καλέ έναν καφέ πήγα να κάνω και βγήκαν κιόλας 3 τα άνοιξε τον σάκο....τα καθάρισε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ε τοτε να παρεις ενα bebe!!!θα το αγαπαει, και αυτο θα εχει μια μανουλα!!!! ασχετο αλλα η Luna ολο ψαχνει...και ξαπλωνε πριν και της εκανα χαδακια στην κοιλιτσα και μου εγλυφε τα χερια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Η moukelis έγραψε: #4.373 30-01-09 15:46 Θα σκασει μουρη το blueberry pie,σας το ειπα! Ιωαννα,πλακα πλακα,ονοματα εχεις σκεφτει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:48 Η Luna έγραψε: #4.374 30-01-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σκασει μουρη το blueberry pie,σας το ειπα! Ιωαννα,πλακα πλακα,ονοματα εχεις σκεφτει; Click για ανάπτυξη... οχι..οταν θα τα δω και θα μου κανουν κολπα τοτε θα τα ονομασω..αν και τα ονοματα θα τα αλλαξουν οι αλλοι γονεις τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:14 Η Luna έγραψε: #4.375 30-01-09 19:14 για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η moukelis έγραψε: #4.376 30-01-09 19:32 Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Raisa έγραψε: #4.377 30-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Luna έγραψε: #4.378 30-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Click για ανάπτυξη... ολα καλα πανε!!της εσπασαν τα νερα πανω στο κρεβατι..μικρο το κακο.. και μετα της εβαλα το κουτι πανω στο κρεβατι και μπηκε!! εχει βγει ηδη 1 κα νομιζω 2ο αλλα δεν βλεπω καλα!!! ακουω μιου μιου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Raisa έγραψε: #4.379 30-01-09 19:40 ήρθα πάλι....λοιπόν Γιάννα ό,τι ώρα θέλεις και νιώθεις την ανάγκη μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο...είμαι εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Η Raisa έγραψε: #4.380 30-01-09 19:41 καλέ έναν καφέ πήγα να κάνω και βγήκαν κιόλας 3 τα άνοιξε τον σάκο....τα καθάρισε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα σκασει μουρη το blueberry pie,σας το ειπα! Ιωαννα,πλακα πλακα,ονοματα εχεις σκεφτει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 15:48 Η Luna έγραψε: #4.374 30-01-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σκασει μουρη το blueberry pie,σας το ειπα! Ιωαννα,πλακα πλακα,ονοματα εχεις σκεφτει; Click για ανάπτυξη... οχι..οταν θα τα δω και θα μου κανουν κολπα τοτε θα τα ονομασω..αν και τα ονοματα θα τα αλλαξουν οι αλλοι γονεις τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:14 Η Luna έγραψε: #4.375 30-01-09 19:14 για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η moukelis έγραψε: #4.376 30-01-09 19:32 Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Raisa έγραψε: #4.377 30-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Luna έγραψε: #4.378 30-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Click για ανάπτυξη... ολα καλα πανε!!της εσπασαν τα νερα πανω στο κρεβατι..μικρο το κακο.. και μετα της εβαλα το κουτι πανω στο κρεβατι και μπηκε!! εχει βγει ηδη 1 κα νομιζω 2ο αλλα δεν βλεπω καλα!!! ακουω μιου μιου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Raisa έγραψε: #4.379 30-01-09 19:40 ήρθα πάλι....λοιπόν Γιάννα ό,τι ώρα θέλεις και νιώθεις την ανάγκη μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο...είμαι εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Η Raisa έγραψε: #4.380 30-01-09 19:41 καλέ έναν καφέ πήγα να κάνω και βγήκαν κιόλας 3 τα άνοιξε τον σάκο....τα καθάρισε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σκασει μουρη το blueberry pie,σας το ειπα! Ιωαννα,πλακα πλακα,ονοματα εχεις σκεφτει; Click για ανάπτυξη... οχι..οταν θα τα δω και θα μου κανουν κολπα τοτε θα τα ονομασω..αν και τα ονοματα θα τα αλλαξουν οι αλλοι γονεις τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:14 Η Luna έγραψε: #4.375 30-01-09 19:14 για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η moukelis έγραψε: #4.376 30-01-09 19:32 Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Raisa έγραψε: #4.377 30-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Luna έγραψε: #4.378 30-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Click για ανάπτυξη... ολα καλα πανε!!της εσπασαν τα νερα πανω στο κρεβατι..μικρο το κακο.. και μετα της εβαλα το κουτι πανω στο κρεβατι και μπηκε!! εχει βγει ηδη 1 κα νομιζω 2ο αλλα δεν βλεπω καλα!!! ακουω μιου μιου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Raisa έγραψε: #4.379 30-01-09 19:40 ήρθα πάλι....λοιπόν Γιάννα ό,τι ώρα θέλεις και νιώθεις την ανάγκη μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο...είμαι εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Η Raisa έγραψε: #4.380 30-01-09 19:41 καλέ έναν καφέ πήγα να κάνω και βγήκαν κιόλας 3 τα άνοιξε τον σάκο....τα καθάρισε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:32 Η moukelis έγραψε: #4.376 30-01-09 19:32 Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Raisa έγραψε: #4.377 30-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Luna έγραψε: #4.378 30-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Click για ανάπτυξη... ολα καλα πανε!!της εσπασαν τα νερα πανω στο κρεβατι..μικρο το κακο.. και μετα της εβαλα το κουτι πανω στο κρεβατι και μπηκε!! εχει βγει ηδη 1 κα νομιζω 2ο αλλα δεν βλεπω καλα!!! ακουω μιου μιου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Raisa έγραψε: #4.379 30-01-09 19:40 ήρθα πάλι....λοιπόν Γιάννα ό,τι ώρα θέλεις και νιώθεις την ανάγκη μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο...είμαι εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Η Raisa έγραψε: #4.380 30-01-09 19:41 καλέ έναν καφέ πήγα να κάνω και βγήκαν κιόλας 3 τα άνοιξε τον σάκο....τα καθάρισε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Raisa έγραψε: #4.377 30-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Luna έγραψε: #4.378 30-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Click για ανάπτυξη... ολα καλα πανε!!της εσπασαν τα νερα πανω στο κρεβατι..μικρο το κακο.. και μετα της εβαλα το κουτι πανω στο κρεβατι και μπηκε!! εχει βγει ηδη 1 κα νομιζω 2ο αλλα δεν βλεπω καλα!!! ακουω μιου μιου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Raisa έγραψε: #4.379 30-01-09 19:40 ήρθα πάλι....λοιπόν Γιάννα ό,τι ώρα θέλεις και νιώθεις την ανάγκη μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο...είμαι εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Η Raisa έγραψε: #4.380 30-01-09 19:41 καλέ έναν καφέ πήγα να κάνω και βγήκαν κιόλας 3 τα άνοιξε τον σάκο....τα καθάρισε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: για οποιον ειναι εδω..εχω να δηλωσω οτι ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η Luna φωναζει και κουλουριαζεται αγκαλια μου και ξαναφωναζει και δεν μπαινει στο κουτι!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Luna έγραψε: #4.378 30-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Click για ανάπτυξη... ολα καλα πανε!!της εσπασαν τα νερα πανω στο κρεβατι..μικρο το κακο.. και μετα της εβαλα το κουτι πανω στο κρεβατι και μπηκε!! εχει βγει ηδη 1 κα νομιζω 2ο αλλα δεν βλεπω καλα!!! ακουω μιου μιου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Raisa έγραψε: #4.379 30-01-09 19:40 ήρθα πάλι....λοιπόν Γιάννα ό,τι ώρα θέλεις και νιώθεις την ανάγκη μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο...είμαι εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Η Raisa έγραψε: #4.380 30-01-09 19:41 καλέ έναν καφέ πήγα να κάνω και βγήκαν κιόλας 3 τα άνοιξε τον σάκο....τα καθάρισε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ειπα δεν το ειπα;Αντε Ιωαννα κανε κουραγιο,ολα θα πανε καλα.Κατσε διπλα στο κουτι μαζι της και θα μπει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......σαν να το ήξερααααα......μόλις τώρα μπήκα!!!!!! Κάτσε κάτω στο πάτωμα δίπλα στο κουτί ....δείξε τις το κουτί και πες τις να έρθει πάω να κάνω καφέ και να πάρω τα απαραίτητα εφόδια..... Click για ανάπτυξη... ολα καλα πανε!!της εσπασαν τα νερα πανω στο κρεβατι..μικρο το κακο.. και μετα της εβαλα το κουτι πανω στο κρεβατι και μπηκε!! εχει βγει ηδη 1 κα νομιζω 2ο αλλα δεν βλεπω καλα!!! ακουω μιου μιου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η Raisa έγραψε: #4.379 30-01-09 19:40 ήρθα πάλι....λοιπόν Γιάννα ό,τι ώρα θέλεις και νιώθεις την ανάγκη μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο...είμαι εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Η Raisa έγραψε: #4.380 30-01-09 19:41 καλέ έναν καφέ πήγα να κάνω και βγήκαν κιόλας 3 τα άνοιξε τον σάκο....τα καθάρισε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 217 218 219 220 221 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 219 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ήρθα πάλι....λοιπόν Γιάννα ό,τι ώρα θέλεις και νιώθεις την ανάγκη μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο...είμαι εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Η Raisa έγραψε: #4.380 30-01-09 19:41 καλέ έναν καφέ πήγα να κάνω και βγήκαν κιόλας 3 τα άνοιξε τον σάκο....τα καθάρισε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλέ έναν καφέ πήγα να κάνω και βγήκαν κιόλας 3 τα άνοιξε τον σάκο....τα καθάρισε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.