British - maniacs

καηλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!χθες δουλευα απο τις 10:30 το πρωι μεχρι τις 5:30 τα ξημερωματα!!!:blink::blink:
και φυσικα ειμαι τα χαλια μου,και φυσικα δουλευω και σημερα!!:mad::mad::mad:
δεν εχω πολυ χρονοο!!!θα βαλω φωτογραφιες σημερα που θα γυρισω..
αα,Νικολετα..το βραδυ πες στην Raisa για να ειμαι εδω!!μην μας κανει τετοια τωρα!!!:D:D:D
Γιάννα μου καλό κουράγιο καλή μου!!! Ναι βάλε φωτο από τα μωράκια και το Λουνάκι γιατι τα επιθυμήσαμε!!! Και.. θα σου ΄ρθω συντόμως. Να ανοίξουν ματάκια και έρχομαιιιιιιιιιιιι:lol::D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νικολετάκι!! Τι κάνει η Ραϊσα μας?? Βαρυνε πολύ έ? Αντε κι έχουμε αγωνία για τα νέα μας αδερφάκια!!! Μ'έναν πόνο να είναι! Εχω προαίσθηση για σήμερα...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιάννα μου καλό κουράγιο καλή μου!!! Ναι βάλε φωτο από τα μωράκια και το Λουνάκι γιατι τα επιθυμήσαμε!!! Και.. θα σου ΄ρθω συντόμως. Να ανοίξουν ματάκια και έρχομαιιιιιιιιιιιι:lol::D
:hmm:πρεπει της Γιαννας λογικα να τα ανοιξαν...δεν περασε μια εβδομαδα και?
Μαζι θα παμε Αναστασο αν ειναι:up:

Το Ραίσακι ακόμη?:hmm:Περιμένουμε με αγωνία.:hmm:

Γεννήσαμε!!!!!

Παιδιά γεννήσαμε!!!:up::up::up: Σήμερα το πρωί 9.30 μας έσπασαν τα νερά....πανικός στο σπίτι....:lol::lol:
τελειώσαμε?:hmm: γύρω στις 2 το μεσημέρι.....η Ραίσα μας χάρισε 5 πανέμορφα μωρά, 2 αγοράκια (1 μπλε κ. 1λιλά) και 3 κοριτσάκια λιλά.....
έχω την εντύπωση ότι έχει κι άλλο αλλά δεν είμαι σίγουρη, ακόμα την παρακολουθώ να δω πώς πάει....:confused:

ορίστε και οι πρώτες φωτό:rolleyes::rolleyes:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• 100_0318.jpg
    100_0318.jpg
    35,6 KB · Εμφανίσεις: 28
  • 100_0320.jpg
    100_0320.jpg
    36,6 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 100_0321.jpg
    100_0321.jpg
    30 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 100_0323.jpg
    100_0323.jpg
    31,2 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 100_0324.jpg
    100_0324.jpg
    27,7 KB · Εμφανίσεις: 22
και μία φωτό οικογενειακή:up::up::up:
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• 100_0327.jpg
    100_0327.jpg
    41,8 KB · Εμφανίσεις: 43
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΝΙΚΟΛΕΤΑΑΑΑΑ!!! :up:
ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!

Να μας ζησουν τα αδερφακια!!!:D Ειναι πανεμορφα!!!:):up::up::up::up:

Ειναι πανεμορφα!Και πολλα λιλα ε??? :up:Βρηκες και τα φυλλα τους?
Μπραβο!! :up:
που 'σαι Δωρα να δεις ωραιες φωτο!!! :up:

Η οικογενειακη ολα τα λεφτα!Θα φορεθει πολυ το λιλα φετος λεμε...:P
Νικολετα να σας ζησουν!:up:

Ειναι πανεμορφα!Και πολλα λιλα ε??? :up:Βρηκες και τα φυλλα τους?
Μπραβο!! :up:
που 'σαι Δωρα να δεις ωραιες φωτο!!! :up:
Εδω ειμαι καλε,προσπαθω να μαζεψω το σααγονι μου απο το πατωμα...:lol:

NA ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΝΙΚΟΛΕΤΑ!!!!!!!!
ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ!!!! ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ. !!! ΚΑΛΟΤΥΧΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑ ΜΕ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΛΑΤΡΕΨΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!:up::up::up:

Να σου ζήσουν Νικολέτα. Να είναι γερά και καλότυχα :D.
Ααααααχ και πολλά λιλά που είναι ιδαίτερη αδυναμία!!

Κορίτσια σας ευχαριστώωωω:redface:....με συγκινήσατε καλέ :cry:
καλά έχω πάθει πλάκα με τα μωρά...είναι σκέτη γλύκα!!!!! Κάθε φορά νιώθω σαν να είναι η πρώτη!!!! Είναι απίστευτο!!!!!:inlove::inlove:
Γιούλη και Δώρα σας εύχομαι ολόψυχα να το ζήσετε κι εσείς σύντομα αυτό που ζω τώρα εγώ!!!:up::rolleyes::rolleyes:

Ευχαριστουμε για την ευχουλα...
Και τωρα...Business.Για την ψυχικη οδυνη που μου προκαλεσες με τις παραπανω φωτο,και αναδρομικα με ολες τις φωτο των μωρων και της γατοοικογενειας σας,απαιτω αποζημιωση υψους ενος ασημενιου με κηλιδες.Δεχομαστε και επιταγες και μετρητοις γατακια.

Κι εφερα και δωρο για τα νεογεννητα!
Kittens_5.jpg

Αχουυυυυ.........:cry::cry::inlove::inlove:
Να σας ζησουν Νικολετα!!!!!!!!!Τι ομορφη η οικογενειακη φωτογραφια:happy::happy:!!!!!!Θα τα δειξω στον καλο μου!!!Να δεις θα τρελαθει,με ρωταγε καθε μερα αν γεννηθηκαν:P

Και τωρα...Business.Για την ψυχικη οδυνη που μου προκαλεσες με τις παραπανω φωτο,και αναδρομικα με ολες τις φωτο των μωρων και της γατοοικογενειας σας,απαιτω αποζημιωση υψους ενος ασημενιου με κηλιδες.Δεχομαστε και επιταγες και μετρητοις γατακια.

Αμέσως στο ψητό εσύ.....δεν κρατιέσαι δεν κρατιέσαι :lol::lol::lol::lol:

Αχουυυυυ.........:cry::cry::inlove::inlove:
Να σας ζησουν Νικολετα!!!!!!!!!Τι ομορφη η οικογενειακη φωτογραφια:happy::happy:!!!!!!Θα τα δειξω στον καλο μου!!!Να δεις θα τρελαθει,με ρωταγε καθε μερα αν γεννηθηκαν:P
Ευχαριστούμε Mariel....είναι πραγματικά κουκλάκια!!!!:inlove:
Τρέξε να του τις δείξεις.....:lol::lol:

Βεβαιως δεν κρατιεμαι...Και φανταζεσαι να φερεις και να μη μπορω να παρω;Θα μετακομισω σε αντισκηνο στο διαδρομο της πολυκατοικιας σου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back