moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γιουλη θα φερω μαζι το τριποδο μην μου αγχωνεσαι!Οχι πια κουνημενες φωτο!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Αγάπες μου!
Τι κουκλάκια που είναι! Να σου ζήσουν!!!![]()
ευχαριστω πολυυυ!!!

κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!!
τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο!
4 μπλε!!!
οχι 5..απλα ειναι το ενα πανω απο το αλλο γι'αυτο!!!
φαντασου τις 2 πρωτες μερες που τα ειχε κανει ανα διαστηματα κοιταγα να δω γιατι νομιζα οτι ειχε κανει αλλο ενα και δεν το ειχα δει!!
και φυσικα ηταν η ουρα της ή καποιο απο τα αλλα!!

Μεγαλωσαν ε Γιαννα;Τελεια ειναι...
καθε μερα μεγαλωνουν!

Μετρα κεφαλια Δανακο! 4 ειναι
Να σου ζησουν Γιαννα μου!Κουκλακια!
Καλε αλλαξε χρωμα στα πανια να κανει κοντραστ!Σου μιλαει τωρα Η εμπειρη φωτογραφος
![]()
μαλιστα!!!θα τους βαλω πορτοκαλι φωσφοριζε κουβερτακι!!!

τις πρωτες μερες ειχαμε καρω και ηταν καλυτερα!!αυτα τα παλιοπανα δεν κανουν καλο φωτισμο τωρα!!
το ξερω!!

aalyah
Διάσημο μέλος
Φτου φτου τα μωρά είναι απίστευτα! Φαντάζομαι είσαι μέσα στην τρελή χαρά! Εγώ θα τα χάζευα συνέχεια. Και θα χάζευα γενικώς στην κυριολεξία. 
Λοιπόν φέυγω και ελπιζω σύντομα να μπορούμε να τα λέμε πιο συχνά! Φιλιά πολλά σε όλες και ολους!!
staman2
Περιβόητο μέλος
Γιάννα!!! Καλέ τι κουκλάκια είναι αυτά!! Ποσο μεγάλωσαν!!!! Πραγματικά μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα. Φίλησε μου τη μανουλα και τα μωρακια(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
και μια πιο φωτεινη!!!![]()

ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ να τα χαίρεσαι!

Καλώς την Θένια !!! Τι κάνεις Θένια μου? Ολα καλά? Αντε με το καλο να μπορέσεις να έχεις πάλι ιντερνετ και να τα λέμε πιο συχνά!!!! Φιλάκια απο τα γατόνια μας!Καλησπέρα καλησπέρα. Ενα γρήγορο γεια απο μένα. Γιάννα μου να τα χαίρεσαι τα μπεμπάκια σου είναι κουκλιά! 'Εμαθα τα νέα σου απο την Νικολέτα.Φτου φτου τα μωρά είναι απίστευτα! Φαντάζομαι είσαι μέσα στην τρελή χαρά! Εγώ θα τα χάζευα συνέχεια. Και θα χάζευα γενικώς στην κυριολεξία.
Λοιπόν φέυγω και ελπιζω σύντομα να μπορούμε να τα λέμε πιο συχνά! Φιλιά πολλά σε όλες και ολους!!

elvenstar
Επιφανές μέλος

τα θέλω ΟΛΑ!!!!
Δεν φαίρνεις καλύτερα ένα ΠΙ Δώρα γιατί είμαστε ΠΟΛΥ άσχετεςΓιουλη θα φερω μαζι το τριποδο μην μου αγχωνεσαι!Οχι πια κουνημενες φωτο!![]()

Luna
Περιβόητο μέλος
Καλησπέρα καλησπέρα. Ενα γρήγορο γεια απο μένα. Γιάννα μου να τα χαίρεσαι τα μπεμπάκια σου είναι κουκλιά! 'Εμαθα τα νέα σου απο την Νικολέτα.Φτου φτου τα μωρά είναι απίστευτα! Φαντάζομαι είσαι μέσα στην τρελή χαρά! Εγώ θα τα χάζευα συνέχεια. Και θα χάζευα γενικώς στην κυριολεξία.
γεια σου κοριτσακι μου!!!τι κανεις??αντε να μας ερθεις και για καφε και να τα δεις απο κοντα!!!

εχω χαζεψει οσο δεν φανταζεσαι!!καθομαι και τα κοιταω σαν ηλιθια!!εντομεταξυ η Luna τους μιλαει ολη την ωρα και τρελαινομαι να την ακουω!!

Luna
Περιβόητο μέλος
ΓΙΑΝΑΑΑΑ!!! είναι πολύ γουτσου γουτσουτα θέλω ΟΛΑ!!!!
![]()
εισαι και εσυ στο club των αχορταγων???

Luna
Περιβόητο μέλος
Γιάννα!!! Καλέ τι κουκλάκια είναι αυτά!! Ποσο μεγάλωσαν!!!! Πραγματικά μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα. Φίλησε μου τη μανουλα και τα μωρακιαΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ να τα χαίρεσαι!
που εισαι βρε Αναστασακο μου να τα δεις και να τρελαθεις!!!
καθε φορα που τα κοιταω ειναι αλλιως!!!
και αυτος ο χοντρος ειναι..ολοκληρο γατι!!

staman2
Περιβόητο μέλος
Καλησπερούδια Γιάννα μου!!! Μην ανησυχεις και θα καταπλεύσω εντός των ημερών. Να ανοίξουν ματάκια και θα σας έρθω !!!που εισαι βρε Αναστασακο μου να τα δεις και να τρελαθεις!!!
καθε φορα που τα κοιταω ειναι αλλιως!!!
και αυτος ο χοντρος ειναι..ολοκληρο γατι!!![]()
Δεν θέλω να αναστατώνω μωρέ το Λουνάκι. Να ξεπεταχτουν γιατι είναι αλλιώς!Μεγάλωσαν τα μωράκια μου!!! Φαντάζομαι θα είσαι ξετρελαμένη

Raisa
Περιβόητο μέλος
.....είμαι από ξενύχτι.....αλλά τελικά τζίφος
Περιμένω σήμερα να γίνει το θαύμα.
....μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω!!!!Γιάννα μου βάλε μας καμιά φωτό με τα μικρά....μη μας έχεις έτσι στην πείνα!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εχει πείρα ως μαμά!

Κουράγιο και με "έναν πόνο"!

Θα μας κρατάς ενήμερους έτσι?

Σου δικαιολογώ και την απουσία!

staman2
Περιβόητο μέλος
Νικολετάκι μου!!!!! Με το καλο το Ραϊσάκι μας να γεννήσει και να μην ταλαιπωρηθει η γλυκιά μου!Καλημέρα βρετανάκια.....είμαι από ξενύχτι.....αλλά τελικά τζίφος
Περιμένω σήμερα να γίνει το θαύμα.....μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω!!!!
Γιάννα μου βάλε μας καμιά φωτό με τα μικρά....μη μας έχεις έτσι στην πείνα!!!![]()
Ναι ναι περιμένουμε να μας λες τα νεα της. Με αγωνία.
Αλήθεια σου δείχνει σημάδια σημερα ότι ετοιμαζεται η μπουμπούκα μας? Φιλησε μου την πολύ.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Εφτασε η μέρα για το Ραισάκι? Υπομονή Νικολέττα και η Ραίσα θα τα καταφέρει μιά χαρά!Εχει πείρα ως μαμά!
Κουράγιο και με "έναν πόνο"!
Θα μας κρατάς ενήμερους έτσι?
Σου δικαιολογώ και την απουσία!![]()

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
εγω τρεχω σαν το τιραμολα...

Raisa
Περιβόητο μέλος
Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπωςΝικολετάκι μου!!!!! Με το καλο το Ραϊσάκι μας να γεννήσει και να μην ταλαιπωρηθει η γλυκιά μου!
Ναι ναι περιμένουμε να μας λες τα νεα της. Με αγωνία.Αλήθεια σου δείχνει σημάδια σημερα ότι ετοιμαζεται η μπουμπούκα μας? Φιλησε μου την πολύ.
....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος
...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα 
....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε
staman2
Περιβόητο μέλος
Μαλλον τότε σήμερα θα γίνει.Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος
...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα
....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε
![]()
Αλήθεια ελάτωσε το φαγητό σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος

και φυσικα ειμαι τα χαλια μου,και φυσικα δουλευω και σημερα!!

δεν εχω πολυ χρονοο!!!θα βαλω φωτογραφιες σημερα που θα γυρισω..
αα,Νικολετα..το βραδυ πες στην Raisa για να ειμαι εδω!!μην μας κανει τετοια τωρα!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Γιαννα τι κανουν τα ασημενια σου μωρα?
ποτε να ερθω να τα δω λες? 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool