Luna
Περιβόητο μέλος
Καλημερα!
Κι αλλες 10 απο μενα 20!
Η Luna πλεον δεν θα πλενεται...αναλαμβανει η Γιαννα![]()
!!!!
θα φαω και παστα για τις τριχες που θα καταπινω!!

Καλημερουδια Βρετανακια!!!!
Πάμε γερά για τη σημερινή μέρα και την αυριανή και όλες... με υγεία και χαρές καθημερινές.
![]()
ζουμπουρλουδοαρκουδακο μου εσυ!!!

Εχω την τιμη και τη χαρα να σας ανακοινωσω οτι (πρωτα ο Θεος) σε 2 μηνες αναμενονται κουκουβαγιακια κοντοτριχα και μακρυτριχα απο τη Συμπιλ και το Cashmere της Αramis!
![]()
ααααααααααααα!!!!!!!!!!!σοβαρα???πολυ θελω να δω τι θα βγει!!!
θα πλακωθω στις επισκεψεις!!αντε με το καλο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Γεια σας Βρετανακια!
Τι κανουν τα μωρα σας;
![]()
![]()
ατιμη γυναικα!!!
ωραια ειναι τα πουλακια μου!!!

Θα δειτε συντομα φωτογραφιες του ζευγαριου. Η Sybille εκτος απο οτι ειναι κουκλαειναι απιστευτα χαδιαρα, μεχρι σημερα που εφυγε,την ζουπηξα, την φιλησα κλπ εκεινη ηταν αχορταγη, σημερα το βραδυ βλεπω τον Cachemire να την ψαχνει.
![]()
εελα ρεεε!!!! ετσι ειναι και το lunini μου!!ολο χαδια θελει!!!

λες να τα καταφερε ο μπουμπουκος σου???
θα εχουμε κι αλλα νινουλακια???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Αχχχ με το καλό να έχουμε και νέα μωράκια υπέροχα και τροφαντά!!!Θα δειτε συντομα φωτογραφιες του ζευγαριου. Η Sybille εκτος απο οτι ειναι κουκλαειναι απιστευτα χαδιαρα, μεχρι σημερα που εφυγε,την ζουπηξα, την φιλησα κλπ εκεινη ηταν αχορταγη, σημερα το βραδυ βλεπω τον Cachemire να την ψαχνει.
![]()
Συγχαρητήρια!!!

Γιάννα σ΄ευχαριστουμε για την αγάπη σου για τον Σεβαχουίνο!
Φιλάκια στα νινάκια σας και στη μανουλα!

Luna
Περιβόητο μέλος
και χαιρεται το σκατουλινι μου!!

Raisa
Περιβόητο μέλος

Πολλά φιλάκια και από μένα...:kiss::kiss::kiss::kiss:
αν θέλεις να σου στείλω και πάστα για τριχόμπαλες...

Luna
Περιβόητο μέλος
Γιάννα μου τι κάνετεεεε....τα μωρά? η μαμά?
Πολλά φιλάκια και από μένα...:kiss::kiss::kiss::kiss:
αν θέλεις να σου στείλω και πάστα για τριχόμπαλες...![]()
καλα ειμαστε!!!!ειναι φανταστικα τα μωρα!!!

εχω ξετρελαθει!!χασμουριουνται συνεχεια και εχουν κατακοκκινα στοματακια και μια γλυκα!!

εχω παστα!!θα αρχισω να την τρωω απο αυριο!!!!

εσεις τι κανετε???ετοιμαζεστε???

staman2
Περιβόητο μέλος
Αχουυυ μωρά μου τρομερά και χασμουριουρικα!!! Θα τα ζουλήξω όταν έρθω σε ΄λίγες μέρες. Θα τα ρουφηξω τα ζουζουνάκιακαλα ειμαστε!!!!ειναι φανταστικα τα μωρα!!!
εχω ξετρελαθει!!χασμουριουνται συνεχεια και εχουν κατακοκκινα στοματακια και μια γλυκα!!
εχω παστα!!θα αρχισω να την τρωω απο αυριο!!!!
εσεις τι κανετε???ετοιμαζεστε???![]()

Για φατην την πάστα και πες μας κι εμας αν είναι να τη δοκιμάσουμε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Και μη φας πολλη παστα,φερνει διαρροια!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γιαννα θελουμε κι αλλες φωτο,μη μας ανοιγεις την ορεξη με κοκκινα στοματακια και μας αφηνεις μετα!
Και μη φας πολλη παστα,φερνει διαρροια!![]()

Luna
Περιβόητο μέλος
Γιαννα θελουμε κι αλλες φωτο,μη μας ανοιγεις την ορεξη με κοκκινα στοματακια και μας αφηνεις μετα!
Και μη φας πολλη παστα,φερνει διαρροια!![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Πάντως εγώ προτείνω αντί για πάστα που φέρνει διάρροια καλύτερα να φας της ειδικές κροκέτες που κάνουν κ ωραίο τρίχωμα

Luna
Περιβόητο μέλος
Γιάννα μου τι κάνετε; πραγματικά θέλουμε κ άλλες φωτογραφίες από τα ζουζούνια σου.
Πάντως εγώ προτείνω αντί για πάστα που φέρνει διάρροια καλύτερα να φας της ειδικές κροκέτες που κάνουν κ ωραίο τρίχωμα![]()
τετοιες θα τρωω!!!
θα κανω κα ωραια μαλλια!!!

θα σας βαλω μια φωτογραφια αλλα ειναι λιγο θολη!!!

Luna
Περιβόητο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος

Τι κουκλάκια που είναι! Να σου ζήσουν!!!

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
κουκλακια!!!!!(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
και μια πιο φωτεινη!!!![]()
αντε και στα δικα μας!!!
τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο!
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μετρα κεφαλια Δανακο! 4 ειναικουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!!
τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο!

Να σου ζησουν Γιαννα μου!
Κουκλακια! Καλε αλλαξε χρωμα στα πανια να κανει κοντραστ!
Σου μιλαει τωρα Η εμπειρη φωτογραφος

moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Απο συμβουλες αλλο τιποτα