Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος

Στο τέλος του παιχνιδιού πέφτω πρώτη για ύπνο διαλυμένη! Μακάρι να είμασταν πιο κοντά όντως!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gourgourakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είναι τριών μηνών περίπου και το όνομά του είναι Ορφέας.

Σύντομα θα ανοιχτεί και δικό του θεματάκι για να τον γνωρίσετε καλύτερα...

ΥΓ. Νικολέταααα τον βλέπεις????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Vittorio
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
silvi
Νεοφερμένο μέλος
μήπως πρέπει να τα ονομάσω; προσωρινα λέω τον ένα Σίλβιο επειδή μοιαζει στη μαμα και τον άλλο Φιντελίνο επειδή μοιαζει στο μπαμπά. Περιμένω ιδέες για ονοματα και αν ακούσετε κανεναν που να ενδιαφέρεται πραγματικα για μπλέ βρετανική ενημερώστε με γιατι ενω μου τηλεφωνούν πολλοί δεν εχει βρεθει ακόμα κανείς που να μου πεί σίγουρα και στις 21 του Ιούνη γίνονται 3 μηνών...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

..το ονειρο μου ειναι τα μπλε αρκουδακια 

αλλα δυστυχως τα οικονομικα μας δεν το επιτρεπουν...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
silvi
Νεοφερμένο μέλος

gourgourakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να τη χαίρεστε και σεις την αδελφούλα μας Νala!!!Να τον χαιρεστε τον Ορφεα σας εμεις αποκτησαμε την 2η γονο απο το ζευγος Fidel - Raisa την Nala φωτος θα αναρτηθουν εντος ολιγου
Φιλιά στην ετεροθαλή αδελφούλα μας Αudrey !!!Να τα χαίρεστε αμφότεροι!!! Είναι κουκλάκια!!!Βάλτε μας πολλές-πολλές φωτογραφίες να σας χαζεύουμε!!!!!!

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Audrey
Σιλβί μου, μην αγχώνεσαι!Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά κ τα μωράκια σας θα βρούνε τις καλύτερες οικογένειες στο τέλος! Κ εγώ ζορίστηκα χρηματικά, αλλά αφενός έγιναν ευκολίες πληρωμής
κ αφετέρου δεν το μετανοιώνω καθόλου! Να μου στέλνεις τους αναποφάσιστους για φροντιστήριο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος

ειναι υπεροχα γατακια και ευχομαι να μας βαζετε κι εμας εδω φωτογραφιες να τα χαζευουμε!!!

avtwvia
Διάσημο μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος
Και επειδη σημερα εχω ορεξη ενα γεια απο τη μεγαλη σας αδερφη την Καρμεν!
![]()
μωροοοο μουυουυυουυ!!!!

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος
Κάρμεν ζουζουπίτσα! Τι τσαχπινιά!Τι στυλ!
Τσαχπινα δεν τη λες!! Στυλ εχει και σνομπισμο!!

Ειναι μια σταρ αλλωστε!!

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Τσαχπινα δεν τη λες!! Στυλ εχει και σνομπισμο!!
Ειναι μια σταρ αλλωστε!!![]()
Σταρ με τα όλα της

!!! Σνομπ;! Σταμάτα για λίγο τα ζουπήγματα να δεις εσύ κυνήγι που θα σου κάνει! Μας τα έκανε κ μια άλλη αυτά, αλλά μετά όλο χουρ κ χουρ για χαδάκια! Έτσι όπως γέρνει το κεφαλάκι είναι σα να κάνει φιγούρα, δεν είναι;!

gourgourakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
)Και επειδή ίσως να μη με ξέρεις και τόσο καλά, γιατί είμαι απο τα τελευταία αδελφάκια που έκανε η μαμά μας η Raisa, σου στέλνω μερικές, ακόμη, φωτογραφίες μου.

Συνημμένα
avtwvia
Διάσημο μέλος
Καρμενούλα πολλά φιλάκια απο τον αδελφούλη σου Ορφέα!!! (μα πόσα αδελφάκια είμαστε πια.... έχω μπερδευτεί....)
Και επειδή ίσως να μη με ξέρεις και τόσο καλά, γιατί είμαι απο τα τελευταία αδελφάκια που έκανε η μαμά μας η Raisa, σου στέλνω μερικές, ακόμη, φωτογραφίες μου.![]()
Ευχαριστουμε Ορφεακο!! Εισαι και εσυ ενας κουκλος οπως και ολα τα αδερφακια!!

silvi
Νεοφερμένο μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος
Φτου σας φτου σας!!! Η silvi μας με τα ετεροθαλή αδελφάκια σας ζηλεύουν.....
Σιλβι χθες το θυμηθηκα.. Στην εκθεση μια κοπελα ενδιαφεροταν για βρετανακι και μου ειχε αφησει το τηλ της αν θελεις να στο δωσω να επικοινωνησεις μαζι της..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool