British - maniacs

Ζωηρή; Απαπαπά!!! Άμα αρχίσει δεν έχει σταματημό! Ψάχνω το οφφ αλλά τζίφος! :lol::lol::lol::lol:Στο τέλος του παιχνιδιού πέφτω πρώτη για ύπνο διαλυμένη! Μακάρι να είμασταν πιο κοντά όντως!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγαπητοί βρετανογονείς, παρουσιάζω με χαρά στη μεγάλη βρετανο-οικογένεια, ένα νέο μέλος, που ήρθε πριν λίγο καιρό στη ζωή, απο το γνωστό για την αρχοντική του καταγωγή, ζεύγος των Φιντέλ και Raisas.:up::up:
Είναι τριών μηνών περίπου και το όνομά του είναι Ορφέας.:happy:
Σύντομα θα ανοιχτεί και δικό του θεματάκι για να τον γνωρίσετε καλύτερα...:)

ΥΓ. Νικολέταααα τον βλέπεις????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 011.jpg
    011.jpg
    38,7 KB · Εμφανίσεις: 34
  • 003.jpg
    003.jpg
    33,3 KB · Εμφανίσεις: 34
Να τον χαιρεστε τον Ορφεα σας εμεις αποκτησαμε την 2η γονο απο το ζευγος Fidel - Raisa την Nala φωτος θα αναρτηθουν εντος ολιγου

Να τα χαίρεστε αμφότεροι!!! Είναι κουκλάκια!!!Βάλτε μας πολλές-πολλές φωτογραφίες να σας χαζεύουμε!!!!!!

Καλοσωρίζουμε τον Ορφέα και την Νάλα , και μόλις σκέφτηκα οτι ακόμα δεν εγω βρεί ονόματα για τα μικρά μου αγοράκια , σκεφτομούν οτι θα τα ονόμαζαν οι καινούργιες τους οικογένειες αλλα ακόμα δεν εχουμε βρεί τίποτα σίγουρο:hmm:μήπως πρέπει να τα ονομάσω; προσωρινα λέω τον ένα Σίλβιο επειδή μοιαζει στη μαμα και τον άλλο Φιντελίνο επειδή μοιαζει στο μπαμπά. Περιμένω ιδέες για ονοματα και αν ακούσετε κανεναν που να ενδιαφέρεται πραγματικα για μπλέ βρετανική ενημερώστε με γιατι ενω μου τηλεφωνούν πολλοί δεν εχει βρεθει ακόμα κανείς που να μου πεί σίγουρα και στις 21 του Ιούνη γίνονται 3 μηνών...

Μα καλα ακομα περιμενουν τα μικρα σου;Κανεις σιγουρος;

αχ!!! τι ονειρο τα μικρουλια και πως μεγαλωσαν:rolleyes::rolleyes: ..το ονειρο μου ειναι τα μπλε αρκουδακια :redface::redface::redface::redface:αλλα δυστυχως τα οικονομικα μας δεν το επιτρεπουν...:down:

τι να πώ, νομίζω πως σκονταφτουν στα χρήματα αλλα δεν μπορώ να τα χαρίσω εκανα τόσα έξοδα , αν κάποιος ενδιαφέρεται για ενα γατάκι ράτσας δεν έχει τέτοιους ενδοιασμούς , ελπίζω πως στο τέλος θα βρεθούν οι καλύτεροι :)

Να τον χαιρεστε τον Ορφεα σας εμεις αποκτησαμε την 2η γονο απο το ζευγος Fidel - Raisa την Nala φωτος θα αναρτηθουν εντος ολιγου
Να τη χαίρεστε και σεις την αδελφούλα μας Νala!!!

Να τα χαίρεστε αμφότεροι!!! Είναι κουκλάκια!!!Βάλτε μας πολλές-πολλές φωτογραφίες να σας χαζεύουμε!!!!!!
Φιλιά στην ετεροθαλή αδελφούλα μας Αudrey !!!:happy:

Ορφέα, αδερφάκι μου, πολλά πολλά φιλάκια!!!
Audrey

Σιλβί μου, μην αγχώνεσαι!Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά κ τα μωράκια σας θα βρούνε τις καλύτερες οικογένειες στο τέλος! Κ εγώ ζορίστηκα χρηματικά, αλλά αφενός έγιναν ευκολίες πληρωμής ;) κ αφετέρου δεν το μετανοιώνω καθόλου! Να μου στέλνεις τους αναποφάσιστους για φροντιστήριο!

Καλοσωριζω κι εγω με την σειρα μου τους νεο βρετανογονεα και τον παλιο που απεκτησε κι αλλο νινι!!!την καλυτερη δουλεια κανατε!!!:P:P:P:inlove::inlove::inlove:
ειναι υπεροχα γατακια και ευχομαι να μας βαζετε κι εμας εδω φωτογραφιες να τα χαζευουμε!!!:):)

Και επειδη σημερα εχω ορεξη ενα γεια απο τη μεγαλη σας αδερφη την Καρμεν!:)
100_1823.jpg

Και επειδη σημερα εχω ορεξη ενα γεια απο τη μεγαλη σας αδερφη την Καρμεν!:)
100_1823.jpg

μωροοοο μουυουυυουυ!!!!:P:P

Κάρμεν ζουζουπίτσα! Τι τσαχπινιά!Τι στυλ!

Κάρμεν ζουζουπίτσα! Τι τσαχπινιά!Τι στυλ!

Τσαχπινα δεν τη λες!! Στυλ εχει και σνομπισμο!! :cool:
Ειναι μια σταρ αλλωστε!!:rolleyes:

Τσαχπινα δεν τη λες!! Στυλ εχει και σνομπισμο!! :cool:
Ειναι μια σταρ αλλωστε!!:rolleyes:

Σταρ με τα όλα της:up::up:!!! Σνομπ;! Σταμάτα για λίγο τα ζουπήγματα να δεις εσύ κυνήγι που θα σου κάνει! Μας τα έκανε κ μια άλλη αυτά, αλλά μετά όλο χουρ κ χουρ για χαδάκια! Έτσι όπως γέρνει το κεφαλάκι είναι σα να κάνει φιγούρα, δεν είναι;!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::happy:

Καρμενούλα πολλά φιλάκια απο τον αδελφούλη σου Ορφέα!!! (μα πόσα αδελφάκια είμαστε πια.... έχω μπερδευτεί.... :lol:)
Και επειδή ίσως να μη με ξέρεις και τόσο καλά, γιατί είμαι απο τα τελευταία αδελφάκια που έκανε η μαμά μας η Raisa, σου στέλνω μερικές, ακόμη, φωτογραφίες μου.:happy:

Συνημμένα

• 019.jpg
    019.jpg
    25,4 KB · Εμφανίσεις: 31
  • 006.jpg
    006.jpg
    34,5 KB · Εμφανίσεις: 28
  • 023.jpg
    023.jpg
    25,6 KB · Εμφανίσεις: 29
Καρμενούλα πολλά φιλάκια απο τον αδελφούλη σου Ορφέα!!! (μα πόσα αδελφάκια είμαστε πια.... έχω μπερδευτεί.... :lol:)
Και επειδή ίσως να μη με ξέρεις και τόσο καλά, γιατί είμαι απο τα τελευταία αδελφάκια που έκανε η μαμά μας η Raisa, σου στέλνω μερικές, ακόμη, φωτογραφίες μου.:happy:

Ευχαριστουμε Ορφεακο!! Εισαι και εσυ ενας κουκλος οπως και ολα τα αδερφακια!!:)

Φτου σας φτου σας!!! Η silvi μας με τα ετεροθαλή αδελφάκια σας ζηλεύουν.....

Φτου σας φτου σας!!! Η silvi μας με τα ετεροθαλή αδελφάκια σας ζηλεύουν.....

Σιλβι χθες το θυμηθηκα.. Στην εκθεση μια κοπελα ενδιαφεροταν για βρετανακι και μου ειχε αφησει το τηλ της αν θελεις να στο δωσω να επικοινωνησεις μαζι της..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back