British - maniacs

• Thread starter Thread starter silvi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
στείλε μου το σε pm....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φτου σας φτου σας!!! Η silvi μας με τα ετεροθαλή αδελφάκια σας ζηλεύουν.....

Μα.. γλυκά μου ετεροθαλή αδελφάκια και εσείς είστε αρκουδοκουκλάκια!!! Σας στέλνουμε την αγάπη μας!:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Gourgourako τι άβαταρ τρελό είν'αυτό;;;:lol::lol::lol::lol::lol:
Κ για να μην αισθάνεσαι μόνος κ εγώ στα παινέματά μας περιλαμβάνω κεφάλαιο για την εξυπνάδα της, ξεκινώ κ λέω (χωρίς αναπνοή): ..."Αγάπη μου, κοριτσάρα μου, κουκλάρα μου, που είσαι η πιο έξυπνη του κόσμου, που θα σε στείλω στη ΝΑΣΑ, που θα σε στείλω στο γατοΧάρβαρντ κ στο γατοΜ.Ι.Τ., που θα σε γράψω στη MENSA, που είσαι κ πανέμορφη κ πανέξυπνη, που είσαι μια θεά..." Κάπου σ'αυτό το σημείο, ο φίλος μου αρχίζει να γελάει κ να με πειράζει κ εγώ την παίρνω κ πάω αλλού κ της τα ξαναλέω, μην τα ξεχάσει!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Gourgourako τι άβαταρ τρελό είν'αυτό;;;:lol::lol::lol::lol::lol:
Κ για να μην αισθάνεσαι μόνος κ εγώ στα παινέματά μας περιλαμβάνω κεφάλαιο για την εξυπνάδα της, ξεκινώ κ λέω (χωρίς αναπνοή): ..."Αγάπη μου, κοριτσάρα μου, κουκλάρα μου, που είσαι η πιο έξυπνη του κόσμου, που θα σε στείλω στη ΝΑΣΑ, που θα σε στείλω στο γατοΧάρβαρντ κ στο γατοΜ.Ι.Τ., που θα σε γράψω στη MENSA, που είσαι κ πανέμορφη κ πανέξυπνη, που είσαι μια θεά..." Κάπου σ'αυτό το σημείο, ο φίλος μου αρχίζει να γελάει κ να με πειράζει κ εγώ την παίρνω κ πάω αλλού κ της τα ξαναλέω, μην τα ξεχάσει!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Εεεεε είναι να μη τα λές αυτά σε τέτοια πανέξυπνα κ γλυκά μωρά που έχουμε?????:happy:

Καλησπέρα, κορίτσια!
Είναι μεγάλη χαρά να βλέπω την παρέα μας να μεγαλώνει και να καμαρώνουμε τα Βρετανάκια μας!!!:cool:
Τώρα έχω την εξής πληροφορία για όλους μας. Όπως ήδη είπα σε μερικούς από εσάς, η Royal Canin έφερε στην Ελλάδα δοκιμαστική παρτίδα με ειδική ξηρή τροφή για British Shorthair και σιγά - σιγά αρχίζει να τη μοιράζει στα pet-shops. Αν θέλετε να τη δοκιμάσετε (και κατά τη γνώμη μου, αξίζει, γιατί μέχρι τώρα εγώ, προσωπικά, δεν μπορούσα να ικανοποιηθώ μόνο με ένα είδος), τότε μπορείτε να πάτε σε κάποιο pet-shop που συνεργάζεται με τη Royal Canin και να τη παραγγείλετε (ακόμα και στη Θεσσαλονίκη και στη Κρήτη). Εγώ ξεκινάω τη δοκιμή αύριο και, αν θέλετε, κάποια στιγμή θα σας πω τις εντυπώσεις μου.

dddd
Καλησπέρα, κορίτσια!
Είναι μεγάλη χαρά να βλέπω την παρέα μας να μεγαλώνει και να καμαρώνουμε τα Βρετανάκια μας!!!:cool:
Τώρα έχω την εξής πληροφορία για όλους μας. Όπως ήδη είπα σε μερικούς από εσάς, η Royal Canin έφερε στην Ελλάδα δοκιμαστική παρτίδα με ειδική ξηρή τροφή για British Shorthair και σιγά - σιγά αρχίζει να τη μοιράζει στα pet-shops. Αν θέλετε να τη δοκιμάσετε (και κατά τη γνώμη μου, αξίζει, γιατί μέχρι τώρα εγώ, προσωπικά, δεν μπορούσα να ικανοποιηθώ μόνο με ένα είδος), τότε μπορείτε να πάτε σε κάποιο pet-shop που συνεργάζεται με τη Royal Canin και να τη παραγγείλετε (ακόμα και στη Θεσσαλονίκη και στη Κρήτη). Εγώ ξεκινάω τη δοκιμή αύριο και, αν θέλετε, κάποια στιγμή θα σας πω τις εντυπώσεις μου.
Tα καινουργια φρουτακια παιρνουν ποζα. Ειμαστε 4 αδερφια αλλα τα αλλα δυο ηταν ντροπαλα. Το μονο κοριτσι η Eclipse ειναι η black smoke το μπλε μωρακι ειναι ο Εros και θα γινει το αγαπημενο των κοριτσιων, ειναι απιστευτα γαργαλοναζιαρης. Προσεχως αλλες φωτογραφιες

Συνημμένα

• P5270452.jpg
    P5270452.jpg
    142,9 KB · Εμφανίσεις: 33
  • P5270451.jpg
    P5270451.jpg
    173,8 KB · Εμφανίσεις: 32
ddddTα καινουργια φρουτακια παιρνουν ποζα. Ειμαστε 4 αδερφια αλλα τα αλλα δυο ηταν ντροπαλα. Το μονο κοριτσι η Eclipse ειναι η black smoke το μπλε μωρακι ειναι ο Εros και θα γινει το αγαπημενο των κοριτσιων, ειναι απιστευτα γαργαλοναζιαρης. Προσεχως αλλες φωτογραφιες

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
ειναι μαγικα!!!
και αυτη η τσαπερδονα ειναι μια κουκλα!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ποσο ειναι τωρα??
γιατι εχω μπερδευτει με τις γεννες!!!:P:P

Καλησπέρα, κορίτσια!

καλησπερα Φωτεινηηη!!!
τι κανεις?τι κανουν τα μαμουνακια σου??:rolleyes::rolleyes:
κι εγω ηθελα να την δοκιμασω τωρα που η Luna κοβει την kitten και ας μην ειμαστε ακριβως βρετανακια!!!(εχουμε περιπου την ιδια σωματοδομη)!!:up::up:

Πολυ ομορφα τα νεα μωρα Πασκάλ!

Eυχαριστω ολους. Καλα, να εχεις μπερδευτει, Γιαννα, πολλα μωρα τελευταια και εγω εχω μπερδευτει.

Δωρα, τωρα ειδα το yogi σου, το καινουργιο σου ειναι? Κουκλι πολυ ομορφο, φαινεται παραξενευμενο στην φωτογραφια. Τα εχεις ολα στην Καλυμνο η εχω χασει επεισοδια καθωσ ημουν Βελγιο.

Πασκαλ τι κανεις?? Καλημερα! :)
Πες μου τα νεα σου!! Περιμενες γεννα? :hmm:θα εφερνες και ενα γατακι απ'εξω?:hmm:

Δωρα, τωρα ειδα το yogi σου, το καινουργιο σου ειναι? Κουκλι πολυ ομορφο, φαινεται παραξενευμενο στην φωτογραφια. Τα εχεις ολα στην Καλυμνο η εχω χασει επεισοδια καθωσ ημουν Βελγιο.
Βλεπετε και φωτογραφια της Elipse που θα αγκαλιαζω σε 3 εβδομαδες. Το καινοθργιο μωρο μακρυτριχο μωρο μου

Συνημμένα

• DSCF0007.JPG
    DSCF0007.JPG
    208,4 KB · Εμφανίσεις: 25
  • DSCF0011.JPG
    DSCF0011.JPG
    212,5 KB · Εμφανίσεις: 23
Βλεπετε και φωτογραφια της Elipse που θα αγκαλιαζω σε 3 εβδομαδες. Το καινοθργιο μωρο μακρυτριχο μωρο μου
Πασκαλ!!!!! Τι μωρο ειναι αυτο???????
Ειναι κουκλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχει το πανεμορφο προσωπο των βρετανικων και το υπεροχο μακρυτριχο γουνακι που λατρευω:inlove::inlove::inlove::inlove:
με τον Aramis θα κανουν μωρα τρελα!!!! :up:

Ειμαι καλα Γιουλη, εχω φορτωσει τις μπαταριες μου και θα φερω την μικρη που εβαλα στο φορομ και η Cachou γεννησε< Τα μωρα ειναι 3 εβδομαδων δες πριν εβαλα φωτογραφιες. Ειναι πολυ καλα, το μονο προβλημα ειναι η συμπεριφορα της Cachou προς το αλλο θηλικο, πεφτει τετοιο ξυλο ποθ αφηνω την νεα μαμα απομονωμενη με τα μωρα στο γραφειο μου. Απο τοτε που γεννησε πρωτη φορα αγριεψε παρα πολυ. Το ελεγα στην εκτροφεα οπου θα παρω την Εlipse και μου ειπε οτι καποτε ειχε το ιδιο προβλημα με ενα θηλικο και εδωσε αυτη την γατα, πραγμα που με τιποτα δεν θελω αλλα δεν ξερω πως να το χειριζω.

Με το Cachemire θες να πεις. Ο Aramis ηταν ενας γατος που ειχα και επισης ο πατερας της μικρης, συμπτωση στα ονοματα.

Καλησπέρα, κορίτσια!
Ειχα δει Φωτεινη αυτη τη τροφη στη Σοφια στην Εκθεση με τη Νικολετα...τωρα τη φεραν εδω ε? :hmm:Μια χαρα! :up:
Με το Cachemire θες να πεις. Ο Aramis ηταν ενας γατος που ειχα και επισης ο πατερας της μικρης, συμπτωση στα ονοματα.
Ναι...καλε...κολλησα στο Nick name σου:redface::redface::P
Τα 2 μωρακια ειναι πανεμορφα...ναι μωρε ετσι γινεται με τις θηλυκες πολλες φορες...
Εχεις 2 θηλυκες? Γιατι νομιζα μια και τον Cachemere? :hmm:
τι χρωματα και γουνες εχουν τα κοριτσια σου?

Καλημερα Πασκαλ!
Τι κουκλι που εγινε το κοριτσι σου...υπεροχη ειναι.
Ο Yogi ειναι το αγορακι μας.Θα τα παραλαβω και τα δυο μεσα Ιουλιου,δεν μπορουν ακομα να μπουν στη χωρα.

Το αλλο θηλικο ειναι μια στειρωμενη κεραμιδογατα εχω και τον αδερφο της, ειναι η Miou και ο Chou επισης στειρωμενος, ειναι απο 4 νεογεννητα που μαζεψα περσυ και εμεινα με τα 2 και επειδη ειναι παρα πολυ δεμενο ο γιος μου με αυτα τα εξαιρετικα γατια αποφασησα να τα κρατησω.

Το αλλο θηλικο ειναι μια στειρωμενη κεραμιδογατα εχω και τον αδερφο της, ειναι η Miou και ο Chou επισης στειρωμενος, ειναι απο 4 νεογεννητα που μαζεψα περσυ και εμεινα με τα 2 και επειδη ειναι παρα πολυ δεμενο ο γιος μου με αυτα τα εξαιρετικα γατια αποφασησα να τα κρατησω.
α πολυ ωραια! Μπραβο:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back