elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η elvenstar: #5.201 13-05-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Αλήθεια είναι αυτό κ με έχει προβληματίσει κ εμένα, αυτός ο Πούτιν τα κάνει όλα!!! Η κόκκινη αρκούδα ξύπνησε(;!) Click για ανάπτυξη... Ε δεν είναι τυχαίο το επίθετο όπως λέει κ ο τύπος που πουλάει βιβλία (τον ξεχνάω τώρα) ο Πούτιν κάνει πουτινιες Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θα μου δωσουν μποτακια μωρε Βαβελοψαλο,με κοροϊδεψαν... Θα δουμε τι θα κανω με το αρσενικο για να κανονισουμε μηπως τα παραλαβω μαζι. Click για ανάπτυξη... Πάνε τα μποτάκια;;; μη μου πεις κ οι κόκκινες κοτσίδες; Από την ίδια εκτροφέα θα πάρεις τελικά κ το αρσενικό Δώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 12:39 Η moukelis έγραψε: #5.202 13-05-09 12:39 Ναι μωρε,δεν θα μου δωσουν μποτακια...Λες να μου δωσουν τσοκαρακια; Σκεφτομαι να το παρω απο το ιδιο,δεν εχω δει καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.203 13-05-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μωρε,δεν θα μου δωσουν μποτακια...Λες να μου δωσουν τσοκαρακια; Σκεφτομαι να το παρω απο το ιδιο,δεν εχω δει καλυτερο. Click για ανάπτυξη... βρε Δωρα κι αυτο απο το ιδιο εκτροφειο? Δεν βλεπεις εμενα που ψαχνομαι ολο απο διαφορετικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:04 Η moukelis έγραψε: #5.204 13-05-09 13:04 Ειναι πολυ καλο εκτροφειο,μου αρεσει η φιλοσοφια τους,και μου αρεσουν και πολυ οι γατες τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η staman2 έγραψε: #5.205 13-05-09 13:16 Καλημέρα βρετανο σιαμο περσο βιρμανο κεραμιδο κι ότι αλλο γατομαμάδες και μπαμπάδες! Βλέπω όλοι είστε καλά.! Πάντα καλά.! Δώρα, η Breena είναι πανέμορφη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.206 13-05-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ καλο εκτροφειο,μου αρεσει η φιλοσοφια τους,και μου αρεσουν και πολυ οι γατες τους. Click για ανάπτυξη... εισαι κολλημενη ε? Δεν σε καταλαβαινω καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.207 13-05-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα βρετανο σιαμο περσο βιρμανο κεραμιδο κι ότι αλλο γατομαμάδες και μπαμπάδες! Βλέπω όλοι είστε καλά.! Πάντα καλά.! Δώρα, η Breena είναι πανέμορφη!!! Click για ανάπτυξη... θα γινει Θεικο γατι...αι μαρι Δωρα ανοιξε ενα θεμα να οργιαζουμε εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.208 13-05-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα βρετανο σιαμο περσο βιρμανο κεραμιδο κι ότι αλλο γατομαμάδες και μπαμπάδες! Βλέπω όλοι είστε καλά.! Πάντα καλά.! Δώρα, η Breena είναι πανέμορφη!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα περσοβρετανοκεραμιδοσκυλομαμα! Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.209 13-05-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα γινει Θεικο γατι...αι μαρι Δωρα ανοιξε ενα θεμα να οργιαζουμε εκει... Click για ανάπτυξη... Μαρη να δω πρωτα τι και πως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.210 13-05-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσοβρετανοκεραμιδοσκυλομαμα! Ευχαριστω πολυ... Click για ανάπτυξη... Το "τσιντσιλο" το παρεβλεψες επειδη ανηκει στα Περσικα ε? επισης το ανθρωοποψαροπαπαγαλομαμα που πηγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 14:15 Η moukelis έγραψε: #5.211 13-05-09 14:15 Ανθρωπομαμα ειναι πρωτα απ'ολα...οποτε θεωρειται δεδομενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.212 13-05-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ανθρωπομαμα ειναι πρωτα απ'ολα...οποτε θεωρειται δεδομενο. Click για ανάπτυξη... σωστα...αληθεια τι points εχουν αυτα Αναστασια? Εμενα ειναι seal point ο Χρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:47 Η aramis έγραψε: #5.213 13-05-09 21:47 Ειναι πανεμορφη, οσες νορβηγικες ειχα δει ηταν πιο μητερες και δεν μου αρεσαν τοσο. Η δικη σου ειναι πιο στρογγυλη και εχει ενα υπεροχο χρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #5.214 13-05-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι πανεμορφη, οσες νορβηγικες ειχα δει ηταν πιο μητερες και δεν μου αρεσαν τοσο. Η δικη σου ειναι πιο στρογγυλη και εχει ενα υπεροχο χρωμα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,θα γινει λιγο πιο ξεκαθαρη η κατανομη της στο προσωπο μεγαλωνοντας και θα γινει λιγο πιο μυτερη-ελπιζω.Και το χρωμα της θα αλλαξει ελαφρα,θα γινει μπεζ η βαση που τωρα μοιαζει λευκη.Εχει ομως εξαιρετικους γονεις και πιστευω θα γινει πολυ ομορφη μεγαλωνοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 20:03 Η SvetikaR έγραψε: #5.215 16-05-09 20:03 Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 20:04 Η moukelis έγραψε: #5.216 16-05-09 20:04 Με το καλο να δεχτειτε τα μικρα σας Φωτεινη!Τελικα την εκανε τη δουλεια ο Ιασωνας ε;Τη μικρη μας μπορεις να τη δεις προς το παρον εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 22:08 Η Luna έγραψε: #5.217 16-05-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Φωτεινη μου!! τι ομορφιες ειναι αυτες!!!! κουκλακια ειναι!! αντε με το καλο (αν και τα ειπαμε και απο κοντα) και να ειναι χαρουμενα και γερα τα μωρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 23:03 Η ria23 έγραψε: #5.218 16-05-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... γκντουπ........εχω παθει πλακα!!!!!!!!! καλε υπαρχουν τετοια μωρα στην Ελλαδα......τι θεικα...το ονειρο μου να παρω γατακι σαν των whiskas... να σας ζησουν και με το καλο τα μωρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 09:50 Η PATSOUKAKI: #5.219 17-05-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ... τα γατάκια σας μου θυμήζουν πολύ κάποια που είχα δει στην Εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η silvi έγραψε: #5.220 17-05-09 12:40 Κουκλια και τα δυο φανταζομαι θα κανουν καταπληκτικα μωρακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Αλήθεια είναι αυτό κ με έχει προβληματίσει κ εμένα, αυτός ο Πούτιν τα κάνει όλα!!! Η κόκκινη αρκούδα ξύπνησε(;!) Click για ανάπτυξη... Ε δεν είναι τυχαίο το επίθετο όπως λέει κ ο τύπος που πουλάει βιβλία (τον ξεχνάω τώρα) ο Πούτιν κάνει πουτινιες Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θα μου δωσουν μποτακια μωρε Βαβελοψαλο,με κοροϊδεψαν... Θα δουμε τι θα κανω με το αρσενικο για να κανονισουμε μηπως τα παραλαβω μαζι. Click για ανάπτυξη... Πάνε τα μποτάκια;;; μη μου πεις κ οι κόκκινες κοτσίδες; Από την ίδια εκτροφέα θα πάρεις τελικά κ το αρσενικό Δώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 12:39 Η moukelis έγραψε: #5.202 13-05-09 12:39 Ναι μωρε,δεν θα μου δωσουν μποτακια...Λες να μου δωσουν τσοκαρακια; Σκεφτομαι να το παρω απο το ιδιο,δεν εχω δει καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.203 13-05-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μωρε,δεν θα μου δωσουν μποτακια...Λες να μου δωσουν τσοκαρακια; Σκεφτομαι να το παρω απο το ιδιο,δεν εχω δει καλυτερο. Click για ανάπτυξη... βρε Δωρα κι αυτο απο το ιδιο εκτροφειο? Δεν βλεπεις εμενα που ψαχνομαι ολο απο διαφορετικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:04 Η moukelis έγραψε: #5.204 13-05-09 13:04 Ειναι πολυ καλο εκτροφειο,μου αρεσει η φιλοσοφια τους,και μου αρεσουν και πολυ οι γατες τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η staman2 έγραψε: #5.205 13-05-09 13:16 Καλημέρα βρετανο σιαμο περσο βιρμανο κεραμιδο κι ότι αλλο γατομαμάδες και μπαμπάδες! Βλέπω όλοι είστε καλά.! Πάντα καλά.! Δώρα, η Breena είναι πανέμορφη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.206 13-05-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ καλο εκτροφειο,μου αρεσει η φιλοσοφια τους,και μου αρεσουν και πολυ οι γατες τους. Click για ανάπτυξη... εισαι κολλημενη ε? Δεν σε καταλαβαινω καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.207 13-05-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα βρετανο σιαμο περσο βιρμανο κεραμιδο κι ότι αλλο γατομαμάδες και μπαμπάδες! Βλέπω όλοι είστε καλά.! Πάντα καλά.! Δώρα, η Breena είναι πανέμορφη!!! Click για ανάπτυξη... θα γινει Θεικο γατι...αι μαρι Δωρα ανοιξε ενα θεμα να οργιαζουμε εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.208 13-05-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα βρετανο σιαμο περσο βιρμανο κεραμιδο κι ότι αλλο γατομαμάδες και μπαμπάδες! Βλέπω όλοι είστε καλά.! Πάντα καλά.! Δώρα, η Breena είναι πανέμορφη!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα περσοβρετανοκεραμιδοσκυλομαμα! Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.209 13-05-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα γινει Θεικο γατι...αι μαρι Δωρα ανοιξε ενα θεμα να οργιαζουμε εκει... Click για ανάπτυξη... Μαρη να δω πρωτα τι και πως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.210 13-05-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσοβρετανοκεραμιδοσκυλομαμα! Ευχαριστω πολυ... Click για ανάπτυξη... Το "τσιντσιλο" το παρεβλεψες επειδη ανηκει στα Περσικα ε? επισης το ανθρωοποψαροπαπαγαλομαμα που πηγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 14:15 Η moukelis έγραψε: #5.211 13-05-09 14:15 Ανθρωπομαμα ειναι πρωτα απ'ολα...οποτε θεωρειται δεδομενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.212 13-05-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ανθρωπομαμα ειναι πρωτα απ'ολα...οποτε θεωρειται δεδομενο. Click για ανάπτυξη... σωστα...αληθεια τι points εχουν αυτα Αναστασια? Εμενα ειναι seal point ο Χρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:47 Η aramis έγραψε: #5.213 13-05-09 21:47 Ειναι πανεμορφη, οσες νορβηγικες ειχα δει ηταν πιο μητερες και δεν μου αρεσαν τοσο. Η δικη σου ειναι πιο στρογγυλη και εχει ενα υπεροχο χρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #5.214 13-05-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι πανεμορφη, οσες νορβηγικες ειχα δει ηταν πιο μητερες και δεν μου αρεσαν τοσο. Η δικη σου ειναι πιο στρογγυλη και εχει ενα υπεροχο χρωμα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,θα γινει λιγο πιο ξεκαθαρη η κατανομη της στο προσωπο μεγαλωνοντας και θα γινει λιγο πιο μυτερη-ελπιζω.Και το χρωμα της θα αλλαξει ελαφρα,θα γινει μπεζ η βαση που τωρα μοιαζει λευκη.Εχει ομως εξαιρετικους γονεις και πιστευω θα γινει πολυ ομορφη μεγαλωνοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 20:03 Η SvetikaR έγραψε: #5.215 16-05-09 20:03 Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 20:04 Η moukelis έγραψε: #5.216 16-05-09 20:04 Με το καλο να δεχτειτε τα μικρα σας Φωτεινη!Τελικα την εκανε τη δουλεια ο Ιασωνας ε;Τη μικρη μας μπορεις να τη δεις προς το παρον εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 22:08 Η Luna έγραψε: #5.217 16-05-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Φωτεινη μου!! τι ομορφιες ειναι αυτες!!!! κουκλακια ειναι!! αντε με το καλο (αν και τα ειπαμε και απο κοντα) και να ειναι χαρουμενα και γερα τα μωρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 23:03 Η ria23 έγραψε: #5.218 16-05-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... γκντουπ........εχω παθει πλακα!!!!!!!!! καλε υπαρχουν τετοια μωρα στην Ελλαδα......τι θεικα...το ονειρο μου να παρω γατακι σαν των whiskas... να σας ζησουν και με το καλο τα μωρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 09:50 Η PATSOUKAKI: #5.219 17-05-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ... τα γατάκια σας μου θυμήζουν πολύ κάποια που είχα δει στην Εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η silvi έγραψε: #5.220 17-05-09 12:40 Κουκλια και τα δυο φανταζομαι θα κανουν καταπληκτικα μωρακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι μωρε,δεν θα μου δωσουν μποτακια...Λες να μου δωσουν τσοκαρακια; Σκεφτομαι να το παρω απο το ιδιο,δεν εχω δει καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.203 13-05-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μωρε,δεν θα μου δωσουν μποτακια...Λες να μου δωσουν τσοκαρακια; Σκεφτομαι να το παρω απο το ιδιο,δεν εχω δει καλυτερο. Click για ανάπτυξη... βρε Δωρα κι αυτο απο το ιδιο εκτροφειο? Δεν βλεπεις εμενα που ψαχνομαι ολο απο διαφορετικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:04 Η moukelis έγραψε: #5.204 13-05-09 13:04 Ειναι πολυ καλο εκτροφειο,μου αρεσει η φιλοσοφια τους,και μου αρεσουν και πολυ οι γατες τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η staman2 έγραψε: #5.205 13-05-09 13:16 Καλημέρα βρετανο σιαμο περσο βιρμανο κεραμιδο κι ότι αλλο γατομαμάδες και μπαμπάδες! Βλέπω όλοι είστε καλά.! Πάντα καλά.! Δώρα, η Breena είναι πανέμορφη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.206 13-05-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ καλο εκτροφειο,μου αρεσει η φιλοσοφια τους,και μου αρεσουν και πολυ οι γατες τους. Click για ανάπτυξη... εισαι κολλημενη ε? Δεν σε καταλαβαινω καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.207 13-05-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα βρετανο σιαμο περσο βιρμανο κεραμιδο κι ότι αλλο γατομαμάδες και μπαμπάδες! Βλέπω όλοι είστε καλά.! Πάντα καλά.! Δώρα, η Breena είναι πανέμορφη!!! Click για ανάπτυξη... θα γινει Θεικο γατι...αι μαρι Δωρα ανοιξε ενα θεμα να οργιαζουμε εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.208 13-05-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα βρετανο σιαμο περσο βιρμανο κεραμιδο κι ότι αλλο γατομαμάδες και μπαμπάδες! Βλέπω όλοι είστε καλά.! Πάντα καλά.! Δώρα, η Breena είναι πανέμορφη!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα περσοβρετανοκεραμιδοσκυλομαμα! Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.209 13-05-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα γινει Θεικο γατι...αι μαρι Δωρα ανοιξε ενα θεμα να οργιαζουμε εκει... Click για ανάπτυξη... Μαρη να δω πρωτα τι και πως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.210 13-05-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσοβρετανοκεραμιδοσκυλομαμα! Ευχαριστω πολυ... Click για ανάπτυξη... Το "τσιντσιλο" το παρεβλεψες επειδη ανηκει στα Περσικα ε? επισης το ανθρωοποψαροπαπαγαλομαμα που πηγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 14:15 Η moukelis έγραψε: #5.211 13-05-09 14:15 Ανθρωπομαμα ειναι πρωτα απ'ολα...οποτε θεωρειται δεδομενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.212 13-05-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ανθρωπομαμα ειναι πρωτα απ'ολα...οποτε θεωρειται δεδομενο. Click για ανάπτυξη... σωστα...αληθεια τι points εχουν αυτα Αναστασια? Εμενα ειναι seal point ο Χρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:47 Η aramis έγραψε: #5.213 13-05-09 21:47 Ειναι πανεμορφη, οσες νορβηγικες ειχα δει ηταν πιο μητερες και δεν μου αρεσαν τοσο. Η δικη σου ειναι πιο στρογγυλη και εχει ενα υπεροχο χρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #5.214 13-05-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι πανεμορφη, οσες νορβηγικες ειχα δει ηταν πιο μητερες και δεν μου αρεσαν τοσο. Η δικη σου ειναι πιο στρογγυλη και εχει ενα υπεροχο χρωμα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,θα γινει λιγο πιο ξεκαθαρη η κατανομη της στο προσωπο μεγαλωνοντας και θα γινει λιγο πιο μυτερη-ελπιζω.Και το χρωμα της θα αλλαξει ελαφρα,θα γινει μπεζ η βαση που τωρα μοιαζει λευκη.Εχει ομως εξαιρετικους γονεις και πιστευω θα γινει πολυ ομορφη μεγαλωνοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 20:03 Η SvetikaR έγραψε: #5.215 16-05-09 20:03 Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 20:04 Η moukelis έγραψε: #5.216 16-05-09 20:04 Με το καλο να δεχτειτε τα μικρα σας Φωτεινη!Τελικα την εκανε τη δουλεια ο Ιασωνας ε;Τη μικρη μας μπορεις να τη δεις προς το παρον εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 22:08 Η Luna έγραψε: #5.217 16-05-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Φωτεινη μου!! τι ομορφιες ειναι αυτες!!!! κουκλακια ειναι!! αντε με το καλο (αν και τα ειπαμε και απο κοντα) και να ειναι χαρουμενα και γερα τα μωρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 23:03 Η ria23 έγραψε: #5.218 16-05-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... γκντουπ........εχω παθει πλακα!!!!!!!!! καλε υπαρχουν τετοια μωρα στην Ελλαδα......τι θεικα...το ονειρο μου να παρω γατακι σαν των whiskas... να σας ζησουν και με το καλο τα μωρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 09:50 Η PATSOUKAKI: #5.219 17-05-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ... τα γατάκια σας μου θυμήζουν πολύ κάποια που είχα δει στην Εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η silvi έγραψε: #5.220 17-05-09 12:40 Κουκλια και τα δυο φανταζομαι θα κανουν καταπληκτικα μωρακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μωρε,δεν θα μου δωσουν μποτακια...Λες να μου δωσουν τσοκαρακια; Σκεφτομαι να το παρω απο το ιδιο,δεν εχω δει καλυτερο. Click για ανάπτυξη... βρε Δωρα κι αυτο απο το ιδιο εκτροφειο? Δεν βλεπεις εμενα που ψαχνομαι ολο απο διαφορετικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:04 Η moukelis έγραψε: #5.204 13-05-09 13:04 Ειναι πολυ καλο εκτροφειο,μου αρεσει η φιλοσοφια τους,και μου αρεσουν και πολυ οι γατες τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η staman2 έγραψε: #5.205 13-05-09 13:16 Καλημέρα βρετανο σιαμο περσο βιρμανο κεραμιδο κι ότι αλλο γατομαμάδες και μπαμπάδες! Βλέπω όλοι είστε καλά.! Πάντα καλά.! Δώρα, η Breena είναι πανέμορφη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.206 13-05-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ καλο εκτροφειο,μου αρεσει η φιλοσοφια τους,και μου αρεσουν και πολυ οι γατες τους. Click για ανάπτυξη... εισαι κολλημενη ε? Δεν σε καταλαβαινω καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.207 13-05-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα βρετανο σιαμο περσο βιρμανο κεραμιδο κι ότι αλλο γατομαμάδες και μπαμπάδες! Βλέπω όλοι είστε καλά.! Πάντα καλά.! Δώρα, η Breena είναι πανέμορφη!!! Click για ανάπτυξη... θα γινει Θεικο γατι...αι μαρι Δωρα ανοιξε ενα θεμα να οργιαζουμε εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.208 13-05-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα βρετανο σιαμο περσο βιρμανο κεραμιδο κι ότι αλλο γατομαμάδες και μπαμπάδες! Βλέπω όλοι είστε καλά.! Πάντα καλά.! Δώρα, η Breena είναι πανέμορφη!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα περσοβρετανοκεραμιδοσκυλομαμα! Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.209 13-05-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα γινει Θεικο γατι...αι μαρι Δωρα ανοιξε ενα θεμα να οργιαζουμε εκει... Click για ανάπτυξη... Μαρη να δω πρωτα τι και πως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.210 13-05-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσοβρετανοκεραμιδοσκυλομαμα! Ευχαριστω πολυ... Click για ανάπτυξη... Το "τσιντσιλο" το παρεβλεψες επειδη ανηκει στα Περσικα ε? επισης το ανθρωοποψαροπαπαγαλομαμα που πηγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 14:15 Η moukelis έγραψε: #5.211 13-05-09 14:15 Ανθρωπομαμα ειναι πρωτα απ'ολα...οποτε θεωρειται δεδομενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.212 13-05-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ανθρωπομαμα ειναι πρωτα απ'ολα...οποτε θεωρειται δεδομενο. Click για ανάπτυξη... σωστα...αληθεια τι points εχουν αυτα Αναστασια? Εμενα ειναι seal point ο Χρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:47 Η aramis έγραψε: #5.213 13-05-09 21:47 Ειναι πανεμορφη, οσες νορβηγικες ειχα δει ηταν πιο μητερες και δεν μου αρεσαν τοσο. Η δικη σου ειναι πιο στρογγυλη και εχει ενα υπεροχο χρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #5.214 13-05-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι πανεμορφη, οσες νορβηγικες ειχα δει ηταν πιο μητερες και δεν μου αρεσαν τοσο. Η δικη σου ειναι πιο στρογγυλη και εχει ενα υπεροχο χρωμα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,θα γινει λιγο πιο ξεκαθαρη η κατανομη της στο προσωπο μεγαλωνοντας και θα γινει λιγο πιο μυτερη-ελπιζω.Και το χρωμα της θα αλλαξει ελαφρα,θα γινει μπεζ η βαση που τωρα μοιαζει λευκη.Εχει ομως εξαιρετικους γονεις και πιστευω θα γινει πολυ ομορφη μεγαλωνοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 20:03 Η SvetikaR έγραψε: #5.215 16-05-09 20:03 Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 20:04 Η moukelis έγραψε: #5.216 16-05-09 20:04 Με το καλο να δεχτειτε τα μικρα σας Φωτεινη!Τελικα την εκανε τη δουλεια ο Ιασωνας ε;Τη μικρη μας μπορεις να τη δεις προς το παρον εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 22:08 Η Luna έγραψε: #5.217 16-05-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Φωτεινη μου!! τι ομορφιες ειναι αυτες!!!! κουκλακια ειναι!! αντε με το καλο (αν και τα ειπαμε και απο κοντα) και να ειναι χαρουμενα και γερα τα μωρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 23:03 Η ria23 έγραψε: #5.218 16-05-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... γκντουπ........εχω παθει πλακα!!!!!!!!! καλε υπαρχουν τετοια μωρα στην Ελλαδα......τι θεικα...το ονειρο μου να παρω γατακι σαν των whiskas... να σας ζησουν και με το καλο τα μωρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 09:50 Η PATSOUKAKI: #5.219 17-05-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ... τα γατάκια σας μου θυμήζουν πολύ κάποια που είχα δει στην Εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η silvi έγραψε: #5.220 17-05-09 12:40 Κουκλια και τα δυο φανταζομαι θα κανουν καταπληκτικα μωρακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειναι πολυ καλο εκτροφειο,μου αρεσει η φιλοσοφια τους,και μου αρεσουν και πολυ οι γατες τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η staman2 έγραψε: #5.205 13-05-09 13:16 Καλημέρα βρετανο σιαμο περσο βιρμανο κεραμιδο κι ότι αλλο γατομαμάδες και μπαμπάδες! Βλέπω όλοι είστε καλά.! Πάντα καλά.! Δώρα, η Breena είναι πανέμορφη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.206 13-05-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ καλο εκτροφειο,μου αρεσει η φιλοσοφια τους,και μου αρεσουν και πολυ οι γατες τους. Click για ανάπτυξη... εισαι κολλημενη ε? Δεν σε καταλαβαινω καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.207 13-05-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα βρετανο σιαμο περσο βιρμανο κεραμιδο κι ότι αλλο γατομαμάδες και μπαμπάδες! Βλέπω όλοι είστε καλά.! Πάντα καλά.! Δώρα, η Breena είναι πανέμορφη!!! Click για ανάπτυξη... θα γινει Θεικο γατι...αι μαρι Δωρα ανοιξε ενα θεμα να οργιαζουμε εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.208 13-05-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα βρετανο σιαμο περσο βιρμανο κεραμιδο κι ότι αλλο γατομαμάδες και μπαμπάδες! Βλέπω όλοι είστε καλά.! Πάντα καλά.! Δώρα, η Breena είναι πανέμορφη!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα περσοβρετανοκεραμιδοσκυλομαμα! Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.209 13-05-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα γινει Θεικο γατι...αι μαρι Δωρα ανοιξε ενα θεμα να οργιαζουμε εκει... Click για ανάπτυξη... Μαρη να δω πρωτα τι και πως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.210 13-05-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσοβρετανοκεραμιδοσκυλομαμα! Ευχαριστω πολυ... Click για ανάπτυξη... Το "τσιντσιλο" το παρεβλεψες επειδη ανηκει στα Περσικα ε? επισης το ανθρωοποψαροπαπαγαλομαμα που πηγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 14:15 Η moukelis έγραψε: #5.211 13-05-09 14:15 Ανθρωπομαμα ειναι πρωτα απ'ολα...οποτε θεωρειται δεδομενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.212 13-05-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ανθρωπομαμα ειναι πρωτα απ'ολα...οποτε θεωρειται δεδομενο. Click για ανάπτυξη... σωστα...αληθεια τι points εχουν αυτα Αναστασια? Εμενα ειναι seal point ο Χρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:47 Η aramis έγραψε: #5.213 13-05-09 21:47 Ειναι πανεμορφη, οσες νορβηγικες ειχα δει ηταν πιο μητερες και δεν μου αρεσαν τοσο. Η δικη σου ειναι πιο στρογγυλη και εχει ενα υπεροχο χρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #5.214 13-05-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι πανεμορφη, οσες νορβηγικες ειχα δει ηταν πιο μητερες και δεν μου αρεσαν τοσο. Η δικη σου ειναι πιο στρογγυλη και εχει ενα υπεροχο χρωμα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,θα γινει λιγο πιο ξεκαθαρη η κατανομη της στο προσωπο μεγαλωνοντας και θα γινει λιγο πιο μυτερη-ελπιζω.Και το χρωμα της θα αλλαξει ελαφρα,θα γινει μπεζ η βαση που τωρα μοιαζει λευκη.Εχει ομως εξαιρετικους γονεις και πιστευω θα γινει πολυ ομορφη μεγαλωνοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 20:03 Η SvetikaR έγραψε: #5.215 16-05-09 20:03 Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 20:04 Η moukelis έγραψε: #5.216 16-05-09 20:04 Με το καλο να δεχτειτε τα μικρα σας Φωτεινη!Τελικα την εκανε τη δουλεια ο Ιασωνας ε;Τη μικρη μας μπορεις να τη δεις προς το παρον εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 22:08 Η Luna έγραψε: #5.217 16-05-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Φωτεινη μου!! τι ομορφιες ειναι αυτες!!!! κουκλακια ειναι!! αντε με το καλο (αν και τα ειπαμε και απο κοντα) και να ειναι χαρουμενα και γερα τα μωρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 23:03 Η ria23 έγραψε: #5.218 16-05-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... γκντουπ........εχω παθει πλακα!!!!!!!!! καλε υπαρχουν τετοια μωρα στην Ελλαδα......τι θεικα...το ονειρο μου να παρω γατακι σαν των whiskas... να σας ζησουν και με το καλο τα μωρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 09:50 Η PATSOUKAKI: #5.219 17-05-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ... τα γατάκια σας μου θυμήζουν πολύ κάποια που είχα δει στην Εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η silvi έγραψε: #5.220 17-05-09 12:40 Κουκλια και τα δυο φανταζομαι θα κανουν καταπληκτικα μωρακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα βρετανο σιαμο περσο βιρμανο κεραμιδο κι ότι αλλο γατομαμάδες και μπαμπάδες! Βλέπω όλοι είστε καλά.! Πάντα καλά.! Δώρα, η Breena είναι πανέμορφη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.206 13-05-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ καλο εκτροφειο,μου αρεσει η φιλοσοφια τους,και μου αρεσουν και πολυ οι γατες τους. Click για ανάπτυξη... εισαι κολλημενη ε? Δεν σε καταλαβαινω καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.207 13-05-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα βρετανο σιαμο περσο βιρμανο κεραμιδο κι ότι αλλο γατομαμάδες και μπαμπάδες! Βλέπω όλοι είστε καλά.! Πάντα καλά.! Δώρα, η Breena είναι πανέμορφη!!! Click για ανάπτυξη... θα γινει Θεικο γατι...αι μαρι Δωρα ανοιξε ενα θεμα να οργιαζουμε εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.208 13-05-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα βρετανο σιαμο περσο βιρμανο κεραμιδο κι ότι αλλο γατομαμάδες και μπαμπάδες! Βλέπω όλοι είστε καλά.! Πάντα καλά.! Δώρα, η Breena είναι πανέμορφη!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα περσοβρετανοκεραμιδοσκυλομαμα! Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.209 13-05-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα γινει Θεικο γατι...αι μαρι Δωρα ανοιξε ενα θεμα να οργιαζουμε εκει... Click για ανάπτυξη... Μαρη να δω πρωτα τι και πως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.210 13-05-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσοβρετανοκεραμιδοσκυλομαμα! Ευχαριστω πολυ... Click για ανάπτυξη... Το "τσιντσιλο" το παρεβλεψες επειδη ανηκει στα Περσικα ε? επισης το ανθρωοποψαροπαπαγαλομαμα που πηγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 14:15 Η moukelis έγραψε: #5.211 13-05-09 14:15 Ανθρωπομαμα ειναι πρωτα απ'ολα...οποτε θεωρειται δεδομενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.212 13-05-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ανθρωπομαμα ειναι πρωτα απ'ολα...οποτε θεωρειται δεδομενο. Click για ανάπτυξη... σωστα...αληθεια τι points εχουν αυτα Αναστασια? Εμενα ειναι seal point ο Χρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:47 Η aramis έγραψε: #5.213 13-05-09 21:47 Ειναι πανεμορφη, οσες νορβηγικες ειχα δει ηταν πιο μητερες και δεν μου αρεσαν τοσο. Η δικη σου ειναι πιο στρογγυλη και εχει ενα υπεροχο χρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #5.214 13-05-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι πανεμορφη, οσες νορβηγικες ειχα δει ηταν πιο μητερες και δεν μου αρεσαν τοσο. Η δικη σου ειναι πιο στρογγυλη και εχει ενα υπεροχο χρωμα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,θα γινει λιγο πιο ξεκαθαρη η κατανομη της στο προσωπο μεγαλωνοντας και θα γινει λιγο πιο μυτερη-ελπιζω.Και το χρωμα της θα αλλαξει ελαφρα,θα γινει μπεζ η βαση που τωρα μοιαζει λευκη.Εχει ομως εξαιρετικους γονεις και πιστευω θα γινει πολυ ομορφη μεγαλωνοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 20:03 Η SvetikaR έγραψε: #5.215 16-05-09 20:03 Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 20:04 Η moukelis έγραψε: #5.216 16-05-09 20:04 Με το καλο να δεχτειτε τα μικρα σας Φωτεινη!Τελικα την εκανε τη δουλεια ο Ιασωνας ε;Τη μικρη μας μπορεις να τη δεις προς το παρον εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 22:08 Η Luna έγραψε: #5.217 16-05-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Φωτεινη μου!! τι ομορφιες ειναι αυτες!!!! κουκλακια ειναι!! αντε με το καλο (αν και τα ειπαμε και απο κοντα) και να ειναι χαρουμενα και γερα τα μωρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 23:03 Η ria23 έγραψε: #5.218 16-05-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... γκντουπ........εχω παθει πλακα!!!!!!!!! καλε υπαρχουν τετοια μωρα στην Ελλαδα......τι θεικα...το ονειρο μου να παρω γατακι σαν των whiskas... να σας ζησουν και με το καλο τα μωρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 09:50 Η PATSOUKAKI: #5.219 17-05-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ... τα γατάκια σας μου θυμήζουν πολύ κάποια που είχα δει στην Εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η silvi έγραψε: #5.220 17-05-09 12:40 Κουκλια και τα δυο φανταζομαι θα κανουν καταπληκτικα μωρακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ καλο εκτροφειο,μου αρεσει η φιλοσοφια τους,και μου αρεσουν και πολυ οι γατες τους. Click για ανάπτυξη... εισαι κολλημενη ε? Δεν σε καταλαβαινω καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.207 13-05-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα βρετανο σιαμο περσο βιρμανο κεραμιδο κι ότι αλλο γατομαμάδες και μπαμπάδες! Βλέπω όλοι είστε καλά.! Πάντα καλά.! Δώρα, η Breena είναι πανέμορφη!!! Click για ανάπτυξη... θα γινει Θεικο γατι...αι μαρι Δωρα ανοιξε ενα θεμα να οργιαζουμε εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.208 13-05-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα βρετανο σιαμο περσο βιρμανο κεραμιδο κι ότι αλλο γατομαμάδες και μπαμπάδες! Βλέπω όλοι είστε καλά.! Πάντα καλά.! Δώρα, η Breena είναι πανέμορφη!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα περσοβρετανοκεραμιδοσκυλομαμα! Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.209 13-05-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα γινει Θεικο γατι...αι μαρι Δωρα ανοιξε ενα θεμα να οργιαζουμε εκει... Click για ανάπτυξη... Μαρη να δω πρωτα τι και πως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.210 13-05-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσοβρετανοκεραμιδοσκυλομαμα! Ευχαριστω πολυ... Click για ανάπτυξη... Το "τσιντσιλο" το παρεβλεψες επειδη ανηκει στα Περσικα ε? επισης το ανθρωοποψαροπαπαγαλομαμα που πηγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 14:15 Η moukelis έγραψε: #5.211 13-05-09 14:15 Ανθρωπομαμα ειναι πρωτα απ'ολα...οποτε θεωρειται δεδομενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.212 13-05-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ανθρωπομαμα ειναι πρωτα απ'ολα...οποτε θεωρειται δεδομενο. Click για ανάπτυξη... σωστα...αληθεια τι points εχουν αυτα Αναστασια? Εμενα ειναι seal point ο Χρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:47 Η aramis έγραψε: #5.213 13-05-09 21:47 Ειναι πανεμορφη, οσες νορβηγικες ειχα δει ηταν πιο μητερες και δεν μου αρεσαν τοσο. Η δικη σου ειναι πιο στρογγυλη και εχει ενα υπεροχο χρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #5.214 13-05-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι πανεμορφη, οσες νορβηγικες ειχα δει ηταν πιο μητερες και δεν μου αρεσαν τοσο. Η δικη σου ειναι πιο στρογγυλη και εχει ενα υπεροχο χρωμα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,θα γινει λιγο πιο ξεκαθαρη η κατανομη της στο προσωπο μεγαλωνοντας και θα γινει λιγο πιο μυτερη-ελπιζω.Και το χρωμα της θα αλλαξει ελαφρα,θα γινει μπεζ η βαση που τωρα μοιαζει λευκη.Εχει ομως εξαιρετικους γονεις και πιστευω θα γινει πολυ ομορφη μεγαλωνοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 20:03 Η SvetikaR έγραψε: #5.215 16-05-09 20:03 Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 20:04 Η moukelis έγραψε: #5.216 16-05-09 20:04 Με το καλο να δεχτειτε τα μικρα σας Φωτεινη!Τελικα την εκανε τη δουλεια ο Ιασωνας ε;Τη μικρη μας μπορεις να τη δεις προς το παρον εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 22:08 Η Luna έγραψε: #5.217 16-05-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Φωτεινη μου!! τι ομορφιες ειναι αυτες!!!! κουκλακια ειναι!! αντε με το καλο (αν και τα ειπαμε και απο κοντα) και να ειναι χαρουμενα και γερα τα μωρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 23:03 Η ria23 έγραψε: #5.218 16-05-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... γκντουπ........εχω παθει πλακα!!!!!!!!! καλε υπαρχουν τετοια μωρα στην Ελλαδα......τι θεικα...το ονειρο μου να παρω γατακι σαν των whiskas... να σας ζησουν και με το καλο τα μωρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 09:50 Η PATSOUKAKI: #5.219 17-05-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ... τα γατάκια σας μου θυμήζουν πολύ κάποια που είχα δει στην Εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η silvi έγραψε: #5.220 17-05-09 12:40 Κουκλια και τα δυο φανταζομαι θα κανουν καταπληκτικα μωρακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα βρετανο σιαμο περσο βιρμανο κεραμιδο κι ότι αλλο γατομαμάδες και μπαμπάδες! Βλέπω όλοι είστε καλά.! Πάντα καλά.! Δώρα, η Breena είναι πανέμορφη!!! Click για ανάπτυξη... θα γινει Θεικο γατι...αι μαρι Δωρα ανοιξε ενα θεμα να οργιαζουμε εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.208 13-05-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα βρετανο σιαμο περσο βιρμανο κεραμιδο κι ότι αλλο γατομαμάδες και μπαμπάδες! Βλέπω όλοι είστε καλά.! Πάντα καλά.! Δώρα, η Breena είναι πανέμορφη!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα περσοβρετανοκεραμιδοσκυλομαμα! Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.209 13-05-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα γινει Θεικο γατι...αι μαρι Δωρα ανοιξε ενα θεμα να οργιαζουμε εκει... Click για ανάπτυξη... Μαρη να δω πρωτα τι και πως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.210 13-05-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσοβρετανοκεραμιδοσκυλομαμα! Ευχαριστω πολυ... Click για ανάπτυξη... Το "τσιντσιλο" το παρεβλεψες επειδη ανηκει στα Περσικα ε? επισης το ανθρωοποψαροπαπαγαλομαμα που πηγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 14:15 Η moukelis έγραψε: #5.211 13-05-09 14:15 Ανθρωπομαμα ειναι πρωτα απ'ολα...οποτε θεωρειται δεδομενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.212 13-05-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ανθρωπομαμα ειναι πρωτα απ'ολα...οποτε θεωρειται δεδομενο. Click για ανάπτυξη... σωστα...αληθεια τι points εχουν αυτα Αναστασια? Εμενα ειναι seal point ο Χρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:47 Η aramis έγραψε: #5.213 13-05-09 21:47 Ειναι πανεμορφη, οσες νορβηγικες ειχα δει ηταν πιο μητερες και δεν μου αρεσαν τοσο. Η δικη σου ειναι πιο στρογγυλη και εχει ενα υπεροχο χρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #5.214 13-05-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι πανεμορφη, οσες νορβηγικες ειχα δει ηταν πιο μητερες και δεν μου αρεσαν τοσο. Η δικη σου ειναι πιο στρογγυλη και εχει ενα υπεροχο χρωμα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,θα γινει λιγο πιο ξεκαθαρη η κατανομη της στο προσωπο μεγαλωνοντας και θα γινει λιγο πιο μυτερη-ελπιζω.Και το χρωμα της θα αλλαξει ελαφρα,θα γινει μπεζ η βαση που τωρα μοιαζει λευκη.Εχει ομως εξαιρετικους γονεις και πιστευω θα γινει πολυ ομορφη μεγαλωνοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 20:03 Η SvetikaR έγραψε: #5.215 16-05-09 20:03 Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 20:04 Η moukelis έγραψε: #5.216 16-05-09 20:04 Με το καλο να δεχτειτε τα μικρα σας Φωτεινη!Τελικα την εκανε τη δουλεια ο Ιασωνας ε;Τη μικρη μας μπορεις να τη δεις προς το παρον εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 22:08 Η Luna έγραψε: #5.217 16-05-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Φωτεινη μου!! τι ομορφιες ειναι αυτες!!!! κουκλακια ειναι!! αντε με το καλο (αν και τα ειπαμε και απο κοντα) και να ειναι χαρουμενα και γερα τα μωρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 23:03 Η ria23 έγραψε: #5.218 16-05-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... γκντουπ........εχω παθει πλακα!!!!!!!!! καλε υπαρχουν τετοια μωρα στην Ελλαδα......τι θεικα...το ονειρο μου να παρω γατακι σαν των whiskas... να σας ζησουν και με το καλο τα μωρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 09:50 Η PATSOUKAKI: #5.219 17-05-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ... τα γατάκια σας μου θυμήζουν πολύ κάποια που είχα δει στην Εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η silvi έγραψε: #5.220 17-05-09 12:40 Κουκλια και τα δυο φανταζομαι θα κανουν καταπληκτικα μωρακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα βρετανο σιαμο περσο βιρμανο κεραμιδο κι ότι αλλο γατομαμάδες και μπαμπάδες! Βλέπω όλοι είστε καλά.! Πάντα καλά.! Δώρα, η Breena είναι πανέμορφη!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα περσοβρετανοκεραμιδοσκυλομαμα! Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #5.209 13-05-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα γινει Θεικο γατι...αι μαρι Δωρα ανοιξε ενα θεμα να οργιαζουμε εκει... Click για ανάπτυξη... Μαρη να δω πρωτα τι και πως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.210 13-05-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσοβρετανοκεραμιδοσκυλομαμα! Ευχαριστω πολυ... Click για ανάπτυξη... Το "τσιντσιλο" το παρεβλεψες επειδη ανηκει στα Περσικα ε? επισης το ανθρωοποψαροπαπαγαλομαμα που πηγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 14:15 Η moukelis έγραψε: #5.211 13-05-09 14:15 Ανθρωπομαμα ειναι πρωτα απ'ολα...οποτε θεωρειται δεδομενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.212 13-05-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ανθρωπομαμα ειναι πρωτα απ'ολα...οποτε θεωρειται δεδομενο. Click για ανάπτυξη... σωστα...αληθεια τι points εχουν αυτα Αναστασια? Εμενα ειναι seal point ο Χρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:47 Η aramis έγραψε: #5.213 13-05-09 21:47 Ειναι πανεμορφη, οσες νορβηγικες ειχα δει ηταν πιο μητερες και δεν μου αρεσαν τοσο. Η δικη σου ειναι πιο στρογγυλη και εχει ενα υπεροχο χρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #5.214 13-05-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι πανεμορφη, οσες νορβηγικες ειχα δει ηταν πιο μητερες και δεν μου αρεσαν τοσο. Η δικη σου ειναι πιο στρογγυλη και εχει ενα υπεροχο χρωμα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,θα γινει λιγο πιο ξεκαθαρη η κατανομη της στο προσωπο μεγαλωνοντας και θα γινει λιγο πιο μυτερη-ελπιζω.Και το χρωμα της θα αλλαξει ελαφρα,θα γινει μπεζ η βαση που τωρα μοιαζει λευκη.Εχει ομως εξαιρετικους γονεις και πιστευω θα γινει πολυ ομορφη μεγαλωνοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 20:03 Η SvetikaR έγραψε: #5.215 16-05-09 20:03 Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 20:04 Η moukelis έγραψε: #5.216 16-05-09 20:04 Με το καλο να δεχτειτε τα μικρα σας Φωτεινη!Τελικα την εκανε τη δουλεια ο Ιασωνας ε;Τη μικρη μας μπορεις να τη δεις προς το παρον εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 22:08 Η Luna έγραψε: #5.217 16-05-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Φωτεινη μου!! τι ομορφιες ειναι αυτες!!!! κουκλακια ειναι!! αντε με το καλο (αν και τα ειπαμε και απο κοντα) και να ειναι χαρουμενα και γερα τα μωρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 23:03 Η ria23 έγραψε: #5.218 16-05-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... γκντουπ........εχω παθει πλακα!!!!!!!!! καλε υπαρχουν τετοια μωρα στην Ελλαδα......τι θεικα...το ονειρο μου να παρω γατακι σαν των whiskas... να σας ζησουν και με το καλο τα μωρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 09:50 Η PATSOUKAKI: #5.219 17-05-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ... τα γατάκια σας μου θυμήζουν πολύ κάποια που είχα δει στην Εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η silvi έγραψε: #5.220 17-05-09 12:40 Κουκλια και τα δυο φανταζομαι θα κανουν καταπληκτικα μωρακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα γινει Θεικο γατι...αι μαρι Δωρα ανοιξε ενα θεμα να οργιαζουμε εκει... Click για ανάπτυξη... Μαρη να δω πρωτα τι και πως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.210 13-05-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσοβρετανοκεραμιδοσκυλομαμα! Ευχαριστω πολυ... Click για ανάπτυξη... Το "τσιντσιλο" το παρεβλεψες επειδη ανηκει στα Περσικα ε? επισης το ανθρωοποψαροπαπαγαλομαμα που πηγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 14:15 Η moukelis έγραψε: #5.211 13-05-09 14:15 Ανθρωπομαμα ειναι πρωτα απ'ολα...οποτε θεωρειται δεδομενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.212 13-05-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ανθρωπομαμα ειναι πρωτα απ'ολα...οποτε θεωρειται δεδομενο. Click για ανάπτυξη... σωστα...αληθεια τι points εχουν αυτα Αναστασια? Εμενα ειναι seal point ο Χρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:47 Η aramis έγραψε: #5.213 13-05-09 21:47 Ειναι πανεμορφη, οσες νορβηγικες ειχα δει ηταν πιο μητερες και δεν μου αρεσαν τοσο. Η δικη σου ειναι πιο στρογγυλη και εχει ενα υπεροχο χρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #5.214 13-05-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι πανεμορφη, οσες νορβηγικες ειχα δει ηταν πιο μητερες και δεν μου αρεσαν τοσο. Η δικη σου ειναι πιο στρογγυλη και εχει ενα υπεροχο χρωμα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,θα γινει λιγο πιο ξεκαθαρη η κατανομη της στο προσωπο μεγαλωνοντας και θα γινει λιγο πιο μυτερη-ελπιζω.Και το χρωμα της θα αλλαξει ελαφρα,θα γινει μπεζ η βαση που τωρα μοιαζει λευκη.Εχει ομως εξαιρετικους γονεις και πιστευω θα γινει πολυ ομορφη μεγαλωνοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 20:03 Η SvetikaR έγραψε: #5.215 16-05-09 20:03 Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 20:04 Η moukelis έγραψε: #5.216 16-05-09 20:04 Με το καλο να δεχτειτε τα μικρα σας Φωτεινη!Τελικα την εκανε τη δουλεια ο Ιασωνας ε;Τη μικρη μας μπορεις να τη δεις προς το παρον εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 22:08 Η Luna έγραψε: #5.217 16-05-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Φωτεινη μου!! τι ομορφιες ειναι αυτες!!!! κουκλακια ειναι!! αντε με το καλο (αν και τα ειπαμε και απο κοντα) και να ειναι χαρουμενα και γερα τα μωρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 23:03 Η ria23 έγραψε: #5.218 16-05-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... γκντουπ........εχω παθει πλακα!!!!!!!!! καλε υπαρχουν τετοια μωρα στην Ελλαδα......τι θεικα...το ονειρο μου να παρω γατακι σαν των whiskas... να σας ζησουν και με το καλο τα μωρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 09:50 Η PATSOUKAKI: #5.219 17-05-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ... τα γατάκια σας μου θυμήζουν πολύ κάποια που είχα δει στην Εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η silvi έγραψε: #5.220 17-05-09 12:40 Κουκλια και τα δυο φανταζομαι θα κανουν καταπληκτικα μωρακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσοβρετανοκεραμιδοσκυλομαμα! Ευχαριστω πολυ... Click για ανάπτυξη... Το "τσιντσιλο" το παρεβλεψες επειδη ανηκει στα Περσικα ε? επισης το ανθρωοποψαροπαπαγαλομαμα που πηγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 14:15 Η moukelis έγραψε: #5.211 13-05-09 14:15 Ανθρωπομαμα ειναι πρωτα απ'ολα...οποτε θεωρειται δεδομενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.212 13-05-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ανθρωπομαμα ειναι πρωτα απ'ολα...οποτε θεωρειται δεδομενο. Click για ανάπτυξη... σωστα...αληθεια τι points εχουν αυτα Αναστασια? Εμενα ειναι seal point ο Χρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:47 Η aramis έγραψε: #5.213 13-05-09 21:47 Ειναι πανεμορφη, οσες νορβηγικες ειχα δει ηταν πιο μητερες και δεν μου αρεσαν τοσο. Η δικη σου ειναι πιο στρογγυλη και εχει ενα υπεροχο χρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #5.214 13-05-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι πανεμορφη, οσες νορβηγικες ειχα δει ηταν πιο μητερες και δεν μου αρεσαν τοσο. Η δικη σου ειναι πιο στρογγυλη και εχει ενα υπεροχο χρωμα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,θα γινει λιγο πιο ξεκαθαρη η κατανομη της στο προσωπο μεγαλωνοντας και θα γινει λιγο πιο μυτερη-ελπιζω.Και το χρωμα της θα αλλαξει ελαφρα,θα γινει μπεζ η βαση που τωρα μοιαζει λευκη.Εχει ομως εξαιρετικους γονεις και πιστευω θα γινει πολυ ομορφη μεγαλωνοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 20:03 Η SvetikaR έγραψε: #5.215 16-05-09 20:03 Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 20:04 Η moukelis έγραψε: #5.216 16-05-09 20:04 Με το καλο να δεχτειτε τα μικρα σας Φωτεινη!Τελικα την εκανε τη δουλεια ο Ιασωνας ε;Τη μικρη μας μπορεις να τη δεις προς το παρον εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 22:08 Η Luna έγραψε: #5.217 16-05-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Φωτεινη μου!! τι ομορφιες ειναι αυτες!!!! κουκλακια ειναι!! αντε με το καλο (αν και τα ειπαμε και απο κοντα) και να ειναι χαρουμενα και γερα τα μωρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 23:03 Η ria23 έγραψε: #5.218 16-05-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... γκντουπ........εχω παθει πλακα!!!!!!!!! καλε υπαρχουν τετοια μωρα στην Ελλαδα......τι θεικα...το ονειρο μου να παρω γατακι σαν των whiskas... να σας ζησουν και με το καλο τα μωρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 09:50 Η PATSOUKAKI: #5.219 17-05-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ... τα γατάκια σας μου θυμήζουν πολύ κάποια που είχα δει στην Εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η silvi έγραψε: #5.220 17-05-09 12:40 Κουκλια και τα δυο φανταζομαι θα κανουν καταπληκτικα μωρακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ανθρωπομαμα ειναι πρωτα απ'ολα...οποτε θεωρειται δεδομενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.212 13-05-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ανθρωπομαμα ειναι πρωτα απ'ολα...οποτε θεωρειται δεδομενο. Click για ανάπτυξη... σωστα...αληθεια τι points εχουν αυτα Αναστασια? Εμενα ειναι seal point ο Χρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:47 Η aramis έγραψε: #5.213 13-05-09 21:47 Ειναι πανεμορφη, οσες νορβηγικες ειχα δει ηταν πιο μητερες και δεν μου αρεσαν τοσο. Η δικη σου ειναι πιο στρογγυλη και εχει ενα υπεροχο χρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #5.214 13-05-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι πανεμορφη, οσες νορβηγικες ειχα δει ηταν πιο μητερες και δεν μου αρεσαν τοσο. Η δικη σου ειναι πιο στρογγυλη και εχει ενα υπεροχο χρωμα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,θα γινει λιγο πιο ξεκαθαρη η κατανομη της στο προσωπο μεγαλωνοντας και θα γινει λιγο πιο μυτερη-ελπιζω.Και το χρωμα της θα αλλαξει ελαφρα,θα γινει μπεζ η βαση που τωρα μοιαζει λευκη.Εχει ομως εξαιρετικους γονεις και πιστευω θα γινει πολυ ομορφη μεγαλωνοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 20:03 Η SvetikaR έγραψε: #5.215 16-05-09 20:03 Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 20:04 Η moukelis έγραψε: #5.216 16-05-09 20:04 Με το καλο να δεχτειτε τα μικρα σας Φωτεινη!Τελικα την εκανε τη δουλεια ο Ιασωνας ε;Τη μικρη μας μπορεις να τη δεις προς το παρον εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 22:08 Η Luna έγραψε: #5.217 16-05-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Φωτεινη μου!! τι ομορφιες ειναι αυτες!!!! κουκλακια ειναι!! αντε με το καλο (αν και τα ειπαμε και απο κοντα) και να ειναι χαρουμενα και γερα τα μωρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 23:03 Η ria23 έγραψε: #5.218 16-05-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... γκντουπ........εχω παθει πλακα!!!!!!!!! καλε υπαρχουν τετοια μωρα στην Ελλαδα......τι θεικα...το ονειρο μου να παρω γατακι σαν των whiskas... να σας ζησουν και με το καλο τα μωρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 09:50 Η PATSOUKAKI: #5.219 17-05-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ... τα γατάκια σας μου θυμήζουν πολύ κάποια που είχα δει στην Εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η silvi έγραψε: #5.220 17-05-09 12:40 Κουκλια και τα δυο φανταζομαι θα κανουν καταπληκτικα μωρακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ανθρωπομαμα ειναι πρωτα απ'ολα...οποτε θεωρειται δεδομενο. Click για ανάπτυξη... σωστα...αληθεια τι points εχουν αυτα Αναστασια? Εμενα ειναι seal point ο Χρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:47 Η aramis έγραψε: #5.213 13-05-09 21:47 Ειναι πανεμορφη, οσες νορβηγικες ειχα δει ηταν πιο μητερες και δεν μου αρεσαν τοσο. Η δικη σου ειναι πιο στρογγυλη και εχει ενα υπεροχο χρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #5.214 13-05-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι πανεμορφη, οσες νορβηγικες ειχα δει ηταν πιο μητερες και δεν μου αρεσαν τοσο. Η δικη σου ειναι πιο στρογγυλη και εχει ενα υπεροχο χρωμα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,θα γινει λιγο πιο ξεκαθαρη η κατανομη της στο προσωπο μεγαλωνοντας και θα γινει λιγο πιο μυτερη-ελπιζω.Και το χρωμα της θα αλλαξει ελαφρα,θα γινει μπεζ η βαση που τωρα μοιαζει λευκη.Εχει ομως εξαιρετικους γονεις και πιστευω θα γινει πολυ ομορφη μεγαλωνοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 20:03 Η SvetikaR έγραψε: #5.215 16-05-09 20:03 Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 20:04 Η moukelis έγραψε: #5.216 16-05-09 20:04 Με το καλο να δεχτειτε τα μικρα σας Φωτεινη!Τελικα την εκανε τη δουλεια ο Ιασωνας ε;Τη μικρη μας μπορεις να τη δεις προς το παρον εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 22:08 Η Luna έγραψε: #5.217 16-05-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Φωτεινη μου!! τι ομορφιες ειναι αυτες!!!! κουκλακια ειναι!! αντε με το καλο (αν και τα ειπαμε και απο κοντα) και να ειναι χαρουμενα και γερα τα μωρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 23:03 Η ria23 έγραψε: #5.218 16-05-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... γκντουπ........εχω παθει πλακα!!!!!!!!! καλε υπαρχουν τετοια μωρα στην Ελλαδα......τι θεικα...το ονειρο μου να παρω γατακι σαν των whiskas... να σας ζησουν και με το καλο τα μωρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 09:50 Η PATSOUKAKI: #5.219 17-05-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ... τα γατάκια σας μου θυμήζουν πολύ κάποια που είχα δει στην Εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η silvi έγραψε: #5.220 17-05-09 12:40 Κουκλια και τα δυο φανταζομαι θα κανουν καταπληκτικα μωρακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειναι πανεμορφη, οσες νορβηγικες ειχα δει ηταν πιο μητερες και δεν μου αρεσαν τοσο. Η δικη σου ειναι πιο στρογγυλη και εχει ενα υπεροχο χρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #5.214 13-05-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι πανεμορφη, οσες νορβηγικες ειχα δει ηταν πιο μητερες και δεν μου αρεσαν τοσο. Η δικη σου ειναι πιο στρογγυλη και εχει ενα υπεροχο χρωμα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,θα γινει λιγο πιο ξεκαθαρη η κατανομη της στο προσωπο μεγαλωνοντας και θα γινει λιγο πιο μυτερη-ελπιζω.Και το χρωμα της θα αλλαξει ελαφρα,θα γινει μπεζ η βαση που τωρα μοιαζει λευκη.Εχει ομως εξαιρετικους γονεις και πιστευω θα γινει πολυ ομορφη μεγαλωνοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 20:03 Η SvetikaR έγραψε: #5.215 16-05-09 20:03 Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 20:04 Η moukelis έγραψε: #5.216 16-05-09 20:04 Με το καλο να δεχτειτε τα μικρα σας Φωτεινη!Τελικα την εκανε τη δουλεια ο Ιασωνας ε;Τη μικρη μας μπορεις να τη δεις προς το παρον εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 22:08 Η Luna έγραψε: #5.217 16-05-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Φωτεινη μου!! τι ομορφιες ειναι αυτες!!!! κουκλακια ειναι!! αντε με το καλο (αν και τα ειπαμε και απο κοντα) και να ειναι χαρουμενα και γερα τα μωρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 23:03 Η ria23 έγραψε: #5.218 16-05-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... γκντουπ........εχω παθει πλακα!!!!!!!!! καλε υπαρχουν τετοια μωρα στην Ελλαδα......τι θεικα...το ονειρο μου να παρω γατακι σαν των whiskas... να σας ζησουν και με το καλο τα μωρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 09:50 Η PATSOUKAKI: #5.219 17-05-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ... τα γατάκια σας μου θυμήζουν πολύ κάποια που είχα δει στην Εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η silvi έγραψε: #5.220 17-05-09 12:40 Κουκλια και τα δυο φανταζομαι θα κανουν καταπληκτικα μωρακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι πανεμορφη, οσες νορβηγικες ειχα δει ηταν πιο μητερες και δεν μου αρεσαν τοσο. Η δικη σου ειναι πιο στρογγυλη και εχει ενα υπεροχο χρωμα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,θα γινει λιγο πιο ξεκαθαρη η κατανομη της στο προσωπο μεγαλωνοντας και θα γινει λιγο πιο μυτερη-ελπιζω.Και το χρωμα της θα αλλαξει ελαφρα,θα γινει μπεζ η βαση που τωρα μοιαζει λευκη.Εχει ομως εξαιρετικους γονεις και πιστευω θα γινει πολυ ομορφη μεγαλωνοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 20:03 Η SvetikaR έγραψε: #5.215 16-05-09 20:03 Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 20:04 Η moukelis έγραψε: #5.216 16-05-09 20:04 Με το καλο να δεχτειτε τα μικρα σας Φωτεινη!Τελικα την εκανε τη δουλεια ο Ιασωνας ε;Τη μικρη μας μπορεις να τη δεις προς το παρον εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 22:08 Η Luna έγραψε: #5.217 16-05-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Φωτεινη μου!! τι ομορφιες ειναι αυτες!!!! κουκλακια ειναι!! αντε με το καλο (αν και τα ειπαμε και απο κοντα) και να ειναι χαρουμενα και γερα τα μωρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 23:03 Η ria23 έγραψε: #5.218 16-05-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... γκντουπ........εχω παθει πλακα!!!!!!!!! καλε υπαρχουν τετοια μωρα στην Ελλαδα......τι θεικα...το ονειρο μου να παρω γατακι σαν των whiskas... να σας ζησουν και με το καλο τα μωρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 09:50 Η PATSOUKAKI: #5.219 17-05-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ... τα γατάκια σας μου θυμήζουν πολύ κάποια που είχα δει στην Εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η silvi έγραψε: #5.220 17-05-09 12:40 Κουκλια και τα δυο φανταζομαι θα κανουν καταπληκτικα μωρακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 20:04 Η moukelis έγραψε: #5.216 16-05-09 20:04 Με το καλο να δεχτειτε τα μικρα σας Φωτεινη!Τελικα την εκανε τη δουλεια ο Ιασωνας ε;Τη μικρη μας μπορεις να τη δεις προς το παρον εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 22:08 Η Luna έγραψε: #5.217 16-05-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Φωτεινη μου!! τι ομορφιες ειναι αυτες!!!! κουκλακια ειναι!! αντε με το καλο (αν και τα ειπαμε και απο κοντα) και να ειναι χαρουμενα και γερα τα μωρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 23:03 Η ria23 έγραψε: #5.218 16-05-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... γκντουπ........εχω παθει πλακα!!!!!!!!! καλε υπαρχουν τετοια μωρα στην Ελλαδα......τι θεικα...το ονειρο μου να παρω γατακι σαν των whiskas... να σας ζησουν και με το καλο τα μωρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 09:50 Η PATSOUKAKI: #5.219 17-05-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ... τα γατάκια σας μου θυμήζουν πολύ κάποια που είχα δει στην Εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η silvi έγραψε: #5.220 17-05-09 12:40 Κουκλια και τα δυο φανταζομαι θα κανουν καταπληκτικα μωρακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με το καλο να δεχτειτε τα μικρα σας Φωτεινη!Τελικα την εκανε τη δουλεια ο Ιασωνας ε;Τη μικρη μας μπορεις να τη δεις προς το παρον εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 22:08 Η Luna έγραψε: #5.217 16-05-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Φωτεινη μου!! τι ομορφιες ειναι αυτες!!!! κουκλακια ειναι!! αντε με το καλο (αν και τα ειπαμε και απο κοντα) και να ειναι χαρουμενα και γερα τα μωρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 23:03 Η ria23 έγραψε: #5.218 16-05-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... γκντουπ........εχω παθει πλακα!!!!!!!!! καλε υπαρχουν τετοια μωρα στην Ελλαδα......τι θεικα...το ονειρο μου να παρω γατακι σαν των whiskas... να σας ζησουν και με το καλο τα μωρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 09:50 Η PATSOUKAKI: #5.219 17-05-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ... τα γατάκια σας μου θυμήζουν πολύ κάποια που είχα δει στην Εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η silvi έγραψε: #5.220 17-05-09 12:40 Κουκλια και τα δυο φανταζομαι θα κανουν καταπληκτικα μωρακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Φωτεινη μου!! τι ομορφιες ειναι αυτες!!!! κουκλακια ειναι!! αντε με το καλο (αν και τα ειπαμε και απο κοντα) και να ειναι χαρουμενα και γερα τα μωρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 23:03 Η ria23 έγραψε: #5.218 16-05-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... γκντουπ........εχω παθει πλακα!!!!!!!!! καλε υπαρχουν τετοια μωρα στην Ελλαδα......τι θεικα...το ονειρο μου να παρω γατακι σαν των whiskas... να σας ζησουν και με το καλο τα μωρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 09:50 Η PATSOUKAKI: #5.219 17-05-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ... τα γατάκια σας μου θυμήζουν πολύ κάποια που είχα δει στην Εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η silvi έγραψε: #5.220 17-05-09 12:40 Κουκλια και τα δυο φανταζομαι θα κανουν καταπληκτικα μωρακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... γκντουπ........εχω παθει πλακα!!!!!!!!! καλε υπαρχουν τετοια μωρα στην Ελλαδα......τι θεικα...το ονειρο μου να παρω γατακι σαν των whiskas... να σας ζησουν και με το καλο τα μωρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 09:50 Η PATSOUKAKI: #5.219 17-05-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ... τα γατάκια σας μου θυμήζουν πολύ κάποια που είχα δει στην Εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η silvi έγραψε: #5.220 17-05-09 12:40 Κουκλια και τα δυο φανταζομαι θα κανουν καταπληκτικα μωρακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Πασκάλ, πως πάνε τα μικρά? Δώρα, ανυπομονώ να δω τα Νορβηγικά σου από κοντά!!! Μια κι είναι θέμα των Βρετανικών, δείτε τα δικά μου άλλη μια φορά, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς τέλος Ιουνίου. Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ... τα γατάκια σας μου θυμήζουν πολύ κάποια που είχα δει στην Εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η silvi έγραψε: #5.220 17-05-09 12:40 Κουκλια και τα δυο φανταζομαι θα κανουν καταπληκτικα μωρακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κουκλια και τα δυο φανταζομαι θα κανουν καταπληκτικα μωρακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.