elvenstar
Επιφανές μέλος
Ε δεν είναι τυχαίο το επίθετοΑλήθεια είναι αυτό κ με έχει προβληματίσει κ εμένα, αυτός ο Πούτιν τα κάνει όλα!!! Η κόκκινη αρκούδα ξύπνησε(;!)![]()

όπως λέει κ ο τύπος που πουλάει βιβλία (τον ξεχνάω τώρα) ο Πούτιν κάνει πουτινιες
Πάνε τα μποτάκια;;; μη μου πεις κ οι κόκκινες κοτσίδες;Δε θα μου δωσουν μποτακια μωρε Βαβελοψαλο,με κοροϊδεψαν...
Θα δουμε τι θα κανω με το αρσενικο για να κανονισουμε μηπως τα παραλαβω μαζι.![]()

Από την ίδια εκτροφέα θα πάρεις τελικά κ το αρσενικό Δώρα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σκεφτομαι να το παρω απο το ιδιο,δεν εχω δει καλυτερο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
βρε Δωρα κι αυτο απο το ιδιο εκτροφειο? Δεν βλεπεις εμενα που ψαχνομαι ολο απο διαφορετικα?Ναι μωρε,δεν θα μου δωσουν μποτακια...Λες να μου δωσουν τσοκαρακια;
Σκεφτομαι να το παρω απο το ιδιο,δεν εχω δει καλυτερο.

moukelis
Επιφανές μέλος

Ειναι πολυ καλο εκτροφειο,μου αρεσει η φιλοσοφια τους,και μου αρεσουν και πολυ οι γατες τους.
staman2
Περιβόητο μέλος
Βλέπω όλοι είστε καλά.! Πάντα καλά.!

Δώρα, η Breena είναι πανέμορφη!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εισαι κολλημενη ε?
Ειναι πολυ καλο εκτροφειο,μου αρεσει η φιλοσοφια τους,και μου αρεσουν και πολυ οι γατες τους.
Δεν σε καταλαβαινω καθολου

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θα γινει Θεικο γατι...αι μαρι Δωρα ανοιξε ενα θεμα να οργιαζουμε εκει...Καλημέρα βρετανο σιαμο περσο βιρμανο κεραμιδο κι ότι αλλο γατομαμάδες και μπαμπάδες!
Δώρα, η Breena είναι πανέμορφη!!!![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Καλημερα περσοβρετανοκεραμιδοσκυλομαμα!Καλημέρα βρετανο σιαμο περσο βιρμανο κεραμιδο κι ότι αλλο γατομαμάδες και μπαμπάδες!
Δώρα, η Breena είναι πανέμορφη!!!![]()
Ευχαριστω πολυ...

moukelis
Επιφανές μέλος
Μαρη να δω πρωτα τι και πως...θα γινει Θεικο γατι...αι μαρι Δωρα ανοιξε ενα θεμα να οργιαζουμε εκει...![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Το "τσιντσιλο" το παρεβλεψες επειδη ανηκει στα Περσικα ε?Καλημερα περσοβρετανοκεραμιδοσκυλομαμα!
Ευχαριστω πολυ...![]()

επισης το ανθρωοποψαροπαπαγαλομαμα που πηγε?

moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
σωστα...αληθεια τι points εχουν αυτα Αναστασια?Ανθρωπομαμα ειναι πρωτα απ'ολα...οποτε θεωρειται δεδομενο.![]()
Εμενα ειναι seal point ο Χρηστος

aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστω,θα γινει λιγο πιο ξεκαθαρη η κατανομη της στο προσωπο μεγαλωνοντας και θα γινει λιγο πιο μυτερη-ελπιζω.Και το χρωμα της θα αλλαξει ελαφρα,θα γινει μπεζ η βαση που τωρα μοιαζει λευκη.Ειναι πανεμορφη, οσες νορβηγικες ειχα δει ηταν πιο μητερες και δεν μου αρεσαν τοσο. Η δικη σου ειναι πιο στρογγυλη και εχει ενα υπεροχο χρωμα.
Εχει ομως εξαιρετικους γονεις και πιστευω θα γινει πολυ ομορφη μεγαλωνοντας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SvetikaR
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
Καλησπερα Φωτεινη μου!!
τι ομορφιες ειναι αυτες!!!!

κουκλακια ειναι!!
αντε με το καλο (αν και τα ειπαμε και απο κοντα) και να ειναι χαρουμενα και γερα τα μωρακια!!

ria23
Διάσημο μέλος
γκντουπ........εχω παθει πλακα!!!!!!!!! καλε υπαρχουν τετοια μωρα στην Ελλαδα......τι θεικα...το ονειρο μου να παρω γατακι σαν των whiskas... να σας ζησουν και με το καλο τα μωρακια...

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

.