British - maniacs

τι ομορφα μωράκια !!!:up: Aramis με την πρώτη ευκαιρία βάλε και φώτο στην αγγελία σου βοηθάει πολύ , εμείς τελικα αποφασίσαμε να κρατησουμε τον έναν και ο άλλος πάει σε λίγο καιρο Θεσσαλονίκη στην καινούργια του οικογένεια, θα μου λείψει μα ξερω οτι θα πάρει πολύ αγάπη και οταν ανεβαίνω Θεσσαλονικη θα πηγαίνω να τον βλέπω:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας βρετανακια!
Infini1.jpg
Infini5.jpg
Θα σε περιμένω στο παγκάκι, μικρό μου μπουμπουκάκι...:whistle::whistle::up::up::up::happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλα κανεις κ κρατας ενα. Εγω κρατησα το Daikiri και ειναι απιστευτα πως παιζει με το πατερα σου. Χαιρομαι την αποφαση μου κ εσυ θα δεις πιο δεσημο υπαρχει μεταξυ τους.

https://douxc2.free.fr/index_en.php
το εβαλα και στο θεμα της luna καταλαθος αλλα θα το βαλω και εδω!!!
πολυ ομορφες γατουλες....
Πασκαλ δεν πηρες απο εδω την μακρυτριχη μικρουλα σου εε?

Σε 10 μερες παω Γαλλια και τοτε θα την εχω:up:. Θα την επαιρνα πιο μπροστα αλλα η νομοθεσια της Γαλλιας επιτρεπει το περασμα των κατοικιδιων εφωσον εχει περασει 21 μερες απο το εμβολιο της Λυσσας και οπως μαλλον ξερεις δεν γινεται τετοιο εμβολιο κατω απο 3 μηνων.

Συνημμένα

• P6060475.jpg
    P6060475.jpg
    193,3 KB · Εμφανίσεις: 23
  • P6060478.jpg
    P6060478.jpg
    184,6 KB · Εμφανίσεις: 17
Τι ωραια!Ολοι μαζι θα τα παραλαβουμε τα μωρα μας,κοντα κοντα!

Θα πας Ολλανδια τελικα να τα παρεις η βρηκες αλλη λυση ?

αχ τι καλα!!και θα μας ταραξετε στις φωτογραφιες εε????:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
μιας και πας γαλλια μπορεις να μου φερεις αυτη την γατα απο το εκτροφειο που εβαλα πιο πανω το link????
εχω ερωτευτει...
Image035.jpg

Σχεδον ιδια γατα που ειχες βαλει το λινκ εχει η εκτροφεα που θα παρω την δικη μου και την βαλει στο ματι αλλα ηταν ηδη réservée οποτε διαλεξα την δικη μου που κατα την γνωμη μου ειναι πολυ κοντα απο το στανταρ της φυλης

Σχεδον ιδια γατα που ειχες βαλει το λινκ εχει η εκτροφεα που θα παρω την δικη μου και την βαλει στο ματι αλλα ηταν ηδη réservée οποτε διαλεξα την δικη μου που κατα την γνωμη μου ειναι πολυ κοντα απο το στανταρ της φυλης
Σορυ Γιαννα εννοουσα την φωτογραφιας της Δωρας, την μικρη

δεν πειραζει!!!:):)

Πασκαλ δεν γινεται να αλλαξουμε τα εισητηρια μας δυστυχως,και η εκτροφεας δε μπορει να τη στειλει αργοτερα απο τις 15 Ιουλιου,οποτε πεφτει πανω στο ταξιδι μας στη Σκωτια.:(Αν τα εστελνε εστω δυο εβδομαδες αργοτερα κατι θα κανονιζα.Οποτε θα μεινω Αθηνα μια μερα παραπανω για να τα παραλαβω μαζι με το Δημητρη.

Mε το καλο να τα δεχτεις:):)Τα πρωτα Νορβηγικα στην Ελλαδα θα ειναι η εχει και αλλα?

Νομιζω οτι εχουν καποιοι ακομα,αλλα δεν υπαρχει εκτροφειο απο οσο γνωριζω.

αχ τι καλα!!και θα μας ταραξετε στις φωτογραφιες εε????:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
μιας και πας γαλλια μπορεις να μου φερεις αυτη την γατα απο το εκτροφειο που εβαλα πιο πανω το link????
εχω ερωτευτει...
Image035.jpg
:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

εχω ερωτευτει...
και δικαιως ερωτευτηκες Γιαννα μου
ειδες πως η πλουσια γουνα στολιζει τη γατα;):redface::D
και το βλεμμα της ειναι ολα τα λεφτα...μες τη γλυκα:up:
μαλιστα....θυμιζει παρα πολυ τη Λουνα....αλλα της Λουνας το χρωμα των ματιων ειναι πιο ομορφο:)

και δικαιως ερωτευτηκες Γιαννα μου
ειδες πως η πλουσια γουνα στολιζει τη γατα;):redface::D
και το βλεμμα της ειναι ολα τα λεφτα...μες τη γλυκα:up:
μαλιστα....θυμιζει παρα πολυ τη Λουνα....αλλα της Λουνας το χρωμα των ματιων ειναι πιο ομορφο:)

ναι μωρεε!!!!η Λουνα μου εχει τα πιο ομορφα ματια σε ολο τον κοσμο..!!:inlove::inlove::inlove:
:D:Dτην θελω αυτη την γατα ομως!!!ειναι σαν την Luna με ντεκορ!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Aρσενικη ειναι Γιαννα, δλδ ταιρι της Λουνας η φιλεναδα της ?:hmm:

Aρσενικη ειναι Γιαννα, δλδ ταιρι της Λουνας η φιλεναδα της ?:hmm:
μια απλη φαντασιωση της Γιαννας ειναι Πασκαλ μου:lol:
σαν αυτες που κανουμε ολοι εδω:lol:

ναι μωρεε!!!!η Λουνα μου εχει τα πιο ομορφα ματια σε ολο τον κοσμο..!!:inlove::inlove::inlove:
:D:Dτην θελω αυτη την γατα ομως!!!ειναι σαν την Luna με ντεκορ!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
αυτο ειναι 100% αληθεια Γιαννα:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back