British - maniacs

Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια!!!
Τα γατάκια δεν βιαζόντουσαν καθόλου, γι'αυτό το πρώτο γεννήθηκε 4:30 το πρωϊ, το δεύτερο στις 6 και το τελευταίο στις 10:30. Πολύ υπομονή είχε η Ντούνια...
Τα δυο Black Spotted είναι αγόρι και κορίτσι, όμως, το πρώτο κορίτσι είναι η έκπληξη της χρονιάς. Δείχνει να είναι Cream Blotched, αλλά αποκλείεται να είναι, γιατί σε όλες τις 6 γενιές των προγόνων τους που ξέρω είναι μόνο μαύρα ασημένια τάμπυ!!!
Τέλος πάντων, μετά από πολλή σκέψη θεωρώ πως μπορεί να είναι Seal (μαύρη, δηλαδή) Lynx Point και οι ραβδόσεις θα φύγουν σε λίγο καιρό, όπως φεύγουν στα μονόχρωμα. Φαίνεται πως κουβαλούσαν το παθητικό γονίδιο colorpoint για πάρα πολλές γενιές και στη συγγενική γέννα αυτό φανερώθηκε. Πάλι είμαι πολύ ευτυχισμένη πως δεν φαίνεται να κουβαλάει το σόι άσχιμες αρρώστιες στα παθητικά γονίδια - όλα τα γατάκια είναι σε καλή κατάσταση μέχρι τώρα!!!:kiss:
:blink::hmm::hmm:ελα εδω μαρη Δωρα να μαθαινεις:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπραβο,μακαρι να πανε ολα καλα και να συνεχισουν να ειναι υγιεστατα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγχαρητήρια Φωτεινή μου. Κι εμένα μου φάνηκε το ένα για κρεμ γι αυτο σε ρώτησα. Ειναι υπέροχα και τα τρία.:up:

Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια!!!
Τα γατάκια δεν βιαζόντουσαν καθόλου, γι'αυτό το πρώτο γεννήθηκε 4:30 το πρωϊ, το δεύτερο στις 6 και το τελευταίο στις 10:30. Πολύ υπομονή είχε η Ντούνια...
Τα δυο Black Spotted είναι αγόρι και κορίτσι, όμως, το πρώτο κορίτσι είναι η έκπληξη της χρονιάς. Δείχνει να είναι Cream Blotched, αλλά αποκλείεται να είναι, γιατί σε όλες τις 6 γενιές των προγόνων τους που ξέρω είναι μόνο μαύρα ασημένια τάμπυ!!!
Τέλος πάντων, μετά από πολλή σκέψη θεωρώ πως μπορεί να είναι Seal (μαύρη, δηλαδή) Lynx Point και οι ραβδόσεις θα φύγουν σε λίγο καιρό, όπως φεύγουν στα μονόχρωμα. Φαίνεται πως κουβαλούσαν το παθητικό γονίδιο colorpoint για πάρα πολλές γενιές και στη συγγενική γέννα αυτό φανερώθηκε. Πάλι είμαι πολύ ευτυχισμένη πως δεν φαίνεται να κουβαλάει το σόι άσχιμες αρρώστιες στα παθητικά γονίδια - όλα τα γατάκια είναι σε καλή κατάσταση μέχρι τώρα!!!:kiss:

πολλες ωρες!!!την καημενη την Ντουνια!!την επρηξαν!!
και εμενα για cream μου φαινοταν!!:):)παντως δειχνουν πανεμορφα!
λες να γινει μονοχρωμο???με τιποτα δεν μενει ετσι?γιατι θα ειναι υπεροχο!!!και τελικα κανενα σαν τον πατερουλη!!
εγω μπορω να πω σε οποιον ακουει:whistle:οτι ειχα γενεθλια 24 Μαιου και αμα θελει κανεις να μου κανει δωρο...ξερετε τι θελω..(εε??:up::up:)

Να σου ζησουν τα μωρακια σου Σβετλανα, ειναι πανεμορφα. Και αν δεν τα κρατας εσυ, να περασουν μια ευτυχισμενη ζωη στις οικογενιες που θα τα παρουν.

Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι.

Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!!
Nα σας ζήσουν κα.Φωτεινή!!!!!!!!!!!!!!!!!:up:

για τους λατρεις των Βρεττανικων τσιντσιλα, αυτο το εκτροφειο:)
κατι μεταξυ Ναλας και Σεβαχ:lol:
https://silvershaded-chinchillacats.blogspot.com/

Κρύψτε το μη το δει η Γιάννα!!!!!!:P:P:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλα Γιουλη εγω δεν στο εχω δειξει αυτο το blog???ειναι το πρωτο site που ειδα τετοιο χρωμα βρετανικα!!!
απο εδω ονειρευομουν να παρω και τετοιο....καποτε....:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

καλα Γιουλη εγω δεν στο εχω δειξει αυτο το blog???ειναι το πρωτο site που ειδα τετοιο χρωμα βρετανικα!!!
απο εδω ονειρευομουν να παρω και τετοιο....καποτε....:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:
Τότε Γιάννα να σου πω οτι και εγω τα ιδια ονειρα κανω :up:θεικα γατακια μα ακομα πιο θεικα τα μωρα της Φωτεινής , αργησα να σας γραψω γιατι πηγα τον Πάρη (πρωην Σιλβιο) στην νεα μαμα στη Θεσσαλονικη και οι γονεις μου σπιτι δεν εχουν ουτε υπολογιστη ουτε internet. O Φιντελίνος ο αλλος μας μικρος έρχεται Αθήνα την Τετάρτη, στεναχωρέθηκα πολυ που τους αποχωριστηκα:(:( μα ξέρω οτι θα είναι πολυ ευτυχισμένοι στις νεες οικογένειες τους. Η Σιλβή εχει απανωτους εντονους οιστρούς και την λυπάμαι τόσο πολύ οσο ελειπα ο Γιωργος εκλεισε ραντεβου για στειρωση μα τελευταια στιγμη φοβήθηκε και δεν την πήγε. Μετα απο Αθηνα θα φυγουμε αμεσως διακοπες οποτε οταν γυρισουμε ελπιζω να εχει ηρεμίσει και να αποφασισουμε και εμεις να την πάμε...

Τότε Γιάννα να σου πω οτι και εγω τα ιδια ονειρα κανω :up:θεικα γατακια μα ακομα πιο θεικα τα μωρα της Φωτεινής , αργησα να σας γραψω γιατι πηγα τον Πάρη (πρωην Σιλβιο) στην νεα μαμα στη Θεσσαλονικη και οι γονεις μου σπιτι δεν εχουν ουτε υπολογιστη ουτε internet. O Φιντελίνος ο αλλος μας μικρος έρχεται Αθήνα την Τετάρτη, στεναχωρέθηκα πολυ που τους αποχωριστηκα:(:( μα ξέρω οτι θα είναι πολυ ευτυχισμένοι στις νεες οικογένειες τους. Η Σιλβή εχει απανωτους εντονους οιστρούς και την λυπάμαι τόσο πολύ οσο ελειπα ο Γιωργος εκλεισε ραντεβου για στειρωση μα τελευταια στιγμη φοβήθηκε και δεν την πήγε. Μετα απο Αθηνα θα φυγουμε αμεσως διακοπες οποτε οταν γυρισουμε ελπιζω να εχει ηρεμίσει και να αποφασισουμε και εμεις να την πάμε...

ειναι ολα υπεροχα και δεν ξερεις τι να πρωτοθελησεις!!!
ασε..:redface::rolleyes::lol:και της φωτεινης ειναι πειρασμος...προσπαθω να μην κοιταω την φωτογραφια πολυ...:lol::lol:
τελικα βρηκαν και τα 2 σπιτι????ειναι κανενας απο εδω να βλεπουμε κι εμεις ποσο μεγαλωνουν και ομορφαινουν???κι εγω ημουν πολυ χαλια οταν τα εδωσα!!!σε καταλαβαινω απολυτα!!!οσο για τους οιστρους αστα!!
ειναι δραμα η κατασταση!!!οσο καιρο την αφησεις θα συνεχιζει!!!
θα την παρετε μαζι στις διακοπες??:P:P

ειναι ολα υπεροχα και δεν ξερεις τι να πρωτοθελησεις!!!
ασε..:redface::rolleyes::lol:και της φωτεινης ειναι πειρασμος...προσπαθω να μην κοιταω την φωτογραφια πολυ...:lol::lol:
τελικα βρηκαν και τα 2 σπιτι????ειναι κανενας απο εδω να βλεπουμε κι εμεις ποσο μεγαλωνουν και ομορφαινουν???κι εγω ημουν πολυ χαλια οταν τα εδωσα!!!σε καταλαβαινω απολυτα!!!οσο για τους οιστρους αστα!!
ειναι δραμα η κατασταση!!!οσο καιρο την αφησεις θα συνεχιζει!!!
θα την παρετε μαζι στις διακοπες??:P:P
Θα την αφησουμε σπίτι με την μαμα του Γιώργου δεν της αρεσόυν καθολου οι αλλαγες σπιτιου, τον πάρη τον έχει η niar αλλα γράφει πιο πολύ σε άλλο φορουμ οι γονεις του φιντελίνο θα εγγραφουν αμεσα για να μαθαινουμε τα νεα του:up:

καλησπερα
Γιαννα μου για σενα, να μην παραπονιεσαι ;)

ο Εκτορας και ο μικρος αδερφουλης του, ο Παρις
195550.jpg

καταληψη στην κουζινα (ναι τα γατια μου ανεβαινουν ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ) :P
115526.jpg

r90_174818.jpg

ααααα!!!!!!!!!ειναι ενα κουκλακι!!!!σ'ευχαριστω πολυ!!!!
να τον χαιρεσαι!!!:P:P:P:P:P:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

μπορει δεν θυμαμαι...μου το ειπε μετα η Αναστασω:)

ααααα!!!!!!!!!ειναι ενα κουκλακι!!!!σ'ευχαριστω πολυ!!!!
να τον χαιρεσαι!!!:P:P:P:P:P:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
σε ευχαριστω πολυ :)

Καλησπέρα σε όλους! Τι κάνουν τα γατάκια σας μικρά και μεγάλα?
Τα δικά μας μικρούλια είναι 2 βδομάδων και όλα έχουν ανοίξει τα ματάκια τους:inlove:

Αυτή είναι η "Ξανθούλα"

Αυτός είναι το "Αγοράκι" (πιθανόν θα τον πούμε Άγγελο)

Κι η τελευταία - η ποιο μεγάλη και πρώτη σε όλα

Βέβαια, η μαμά τους δεν αφήνει κανένα να τους πειράξει χωρίς την άδειά της και με το παραμικρό τα μετακομίζει κάτω από το κρεβάτι μου:D

πανεμορφα ειναι!!!!!!!! να τα χαιρεσαι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back