ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια!!!
Τα γατάκια δεν βιαζόντουσαν καθόλου, γι'αυτό το πρώτο γεννήθηκε 4:30 το πρωϊ, το δεύτερο στις 6 και το τελευταίο στις 10:30. Πολύ υπομονή είχε η Ντούνια...
Τα δυο Black Spotted είναι αγόρι και κορίτσι, όμως, το πρώτο κορίτσι είναι η έκπληξη της χρονιάς. Δείχνει να είναι Cream Blotched, αλλά αποκλείεται να είναι, γιατί σε όλες τις 6 γενιές των προγόνων τους που ξέρω είναι μόνο μαύρα ασημένια τάμπυ!!!
Τέλος πάντων, μετά από πολλή σκέψη θεωρώ πως μπορεί να είναι Seal (μαύρη, δηλαδή) Lynx Point και οι ραβδόσεις θα φύγουν σε λίγο καιρό, όπως φεύγουν στα μονόχρωμα. Φαίνεται πως κουβαλούσαν το παθητικό γονίδιο colorpoint για πάρα πολλές γενιές και στη συγγενική γέννα αυτό φανερώθηκε. Πάλι είμαι πολύ ευτυχισμένη πως δεν φαίνεται να κουβαλάει το σόι άσχιμες αρρώστιες στα παθητικά γονίδια - όλα τα γατάκια είναι σε καλή κατάσταση μέχρι τώρα!!!:kiss:

ελα εδω μαρη Δωρα να μαθαινεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια!!!
Τα γατάκια δεν βιαζόντουσαν καθόλου, γι'αυτό το πρώτο γεννήθηκε 4:30 το πρωϊ, το δεύτερο στις 6 και το τελευταίο στις 10:30. Πολύ υπομονή είχε η Ντούνια...
Τα δυο Black Spotted είναι αγόρι και κορίτσι, όμως, το πρώτο κορίτσι είναι η έκπληξη της χρονιάς. Δείχνει να είναι Cream Blotched, αλλά αποκλείεται να είναι, γιατί σε όλες τις 6 γενιές των προγόνων τους που ξέρω είναι μόνο μαύρα ασημένια τάμπυ!!!
Τέλος πάντων, μετά από πολλή σκέψη θεωρώ πως μπορεί να είναι Seal (μαύρη, δηλαδή) Lynx Point και οι ραβδόσεις θα φύγουν σε λίγο καιρό, όπως φεύγουν στα μονόχρωμα. Φαίνεται πως κουβαλούσαν το παθητικό γονίδιο colorpoint για πάρα πολλές γενιές και στη συγγενική γέννα αυτό φανερώθηκε. Πάλι είμαι πολύ ευτυχισμένη πως δεν φαίνεται να κουβαλάει το σόι άσχιμες αρρώστιες στα παθητικά γονίδια - όλα τα γατάκια είναι σε καλή κατάσταση μέχρι τώρα!!!:kiss:
πολλες ωρες!!!την καημενη την Ντουνια!!την επρηξαν!!
και εμενα για cream μου φαινοταν!!

παντως δειχνουν πανεμορφα!λες να γινει μονοχρωμο???με τιποτα δεν μενει ετσι?γιατι θα ειναι υπεροχο!!!και τελικα κανενα σαν τον πατερουλη!!
εγω μπορω να πω σε οποιον ακουει
οτι ειχα γενεθλια 24 Μαιου και αμα θελει κανεις να μου κανει δωρο...ξερετε τι θελω..(εε??
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

κατι μεταξυ Ναλας και Σεβαχ

https://silvershaded-chinchillacats.blogspot.com/
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Και τετοια μαρη Γιαννα θες?Κρύψτε το μη το δει η Γιάννα!!!!!!![]()

Luna
Περιβόητο μέλος
απο εδω ονειρευομουν να παρω και τετοιο....καποτε....

silvi
Νεοφερμένο μέλος
Τότε Γιάννα να σου πω οτι και εγω τα ιδια ονειρα κανωκαλα Γιουλη εγω δεν στο εχω δειξει αυτο το blog???ειναι το πρωτο site που ειδα τετοιο χρωμα βρετανικα!!!
απο εδω ονειρευομουν να παρω και τετοιο....καποτε....![]()
θεικα γατακια μα ακομα πιο θεικα τα μωρα της Φωτεινής , αργησα να σας γραψω γιατι πηγα τον Πάρη (πρωην Σιλβιο) στην νεα μαμα στη Θεσσαλονικη και οι γονεις μου σπιτι δεν εχουν ουτε υπολογιστη ουτε internet. O Φιντελίνος ο αλλος μας μικρος έρχεται Αθήνα την Τετάρτη, στεναχωρέθηκα πολυ που τους αποχωριστηκα
μα ξέρω οτι θα είναι πολυ ευτυχισμένοι στις νεες οικογένειες τους. Η Σιλβή εχει απανωτους εντονους οιστρούς και την λυπάμαι τόσο πολύ οσο ελειπα ο Γιωργος εκλεισε ραντεβου για στειρωση μα τελευταια στιγμη φοβήθηκε και δεν την πήγε. Μετα απο Αθηνα θα φυγουμε αμεσως διακοπες οποτε οταν γυρισουμε ελπιζω να εχει ηρεμίσει και να αποφασισουμε και εμεις να την πάμε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Τότε Γιάννα να σου πω οτι και εγω τα ιδια ονειρα κανωθεικα γατακια μα ακομα πιο θεικα τα μωρα της Φωτεινής , αργησα να σας γραψω γιατι πηγα τον Πάρη (πρωην Σιλβιο) στην νεα μαμα στη Θεσσαλονικη και οι γονεις μου σπιτι δεν εχουν ουτε υπολογιστη ουτε internet. O Φιντελίνος ο αλλος μας μικρος έρχεται Αθήνα την Τετάρτη, στεναχωρέθηκα πολυ που τους αποχωριστηκα
μα ξέρω οτι θα είναι πολυ ευτυχισμένοι στις νεες οικογένειες τους. Η Σιλβή εχει απανωτους εντονους οιστρούς και την λυπάμαι τόσο πολύ οσο ελειπα ο Γιωργος εκλεισε ραντεβου για στειρωση μα τελευταια στιγμη φοβήθηκε και δεν την πήγε. Μετα απο Αθηνα θα φυγουμε αμεσως διακοπες οποτε οταν γυρισουμε ελπιζω να εχει ηρεμίσει και να αποφασισουμε και εμεις να την πάμε...
ειναι ολα υπεροχα και δεν ξερεις τι να πρωτοθελησεις!!!
ασε..

και της φωτεινης ειναι πειρασμος...προσπαθω να μην κοιταω την φωτογραφια πολυ...

τελικα βρηκαν και τα 2 σπιτι????ειναι κανενας απο εδω να βλεπουμε κι εμεις ποσο μεγαλωνουν και ομορφαινουν???κι εγω ημουν πολυ χαλια οταν τα εδωσα!!!σε καταλαβαινω απολυτα!!!οσο για τους οιστρους αστα!!
ειναι δραμα η κατασταση!!!οσο καιρο την αφησεις θα συνεχιζει!!!
θα την παρετε μαζι στις διακοπες??

silvi
Νεοφερμένο μέλος
Θα την αφησουμε σπίτι με την μαμα του Γιώργου δεν της αρεσόυν καθολου οι αλλαγες σπιτιου, τον πάρη τον έχει η niar αλλα γράφει πιο πολύ σε άλλο φορουμ οι γονεις του φιντελίνο θα εγγραφουν αμεσα για να μαθαινουμε τα νεα τουειναι ολα υπεροχα και δεν ξερεις τι να πρωτοθελησεις!!!
ασε..και της φωτεινης ειναι πειρασμος...προσπαθω να μην κοιταω την φωτογραφια πολυ...
τελικα βρηκαν και τα 2 σπιτι????ειναι κανενας απο εδω να βλεπουμε κι εμεις ποσο μεγαλωνουν και ομορφαινουν???κι εγω ημουν πολυ χαλια οταν τα εδωσα!!!σε καταλαβαινω απολυτα!!!οσο για τους οιστρους αστα!!
ειναι δραμα η κατασταση!!!οσο καιρο την αφησεις θα συνεχιζει!!!
θα την παρετε μαζι στις διακοπες??![]()

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιαννα μου για σενα, να μην παραπονιεσαι

ο Εκτορας και ο μικρος αδερφουλης του, ο Παρις
καταληψη στην κουζινα (ναι τα γατια μου ανεβαινουν ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ)

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
να τον χαιρεσαι!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μπορει δεν θυμαμαι...μου το ειπε μετα η Αναστασωκαλα Γιουλη εγω δεν στο εχω δειξει αυτο το blog???ειναι το πρωτο site που ειδα τετοιο χρωμα βρετανικα!!!
απο εδω ονειρευομουν να παρω και τετοιο....καποτε....![]()

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
σε ευχαριστω πολυααααα!!!!!!!!!ειναι ενα κουκλακι!!!!σ'ευχαριστω πολυ!!!!
να τον χαιρεσαι!!!![]()

SvetikaR
Νεοφερμένο μέλος
Τα δικά μας μικρούλια είναι 2 βδομάδων και όλα έχουν ανοίξει τα ματάκια τους

Αυτή είναι η "Ξανθούλα"

Αυτός είναι το "Αγοράκι" (πιθανόν θα τον πούμε Άγγελο)

Κι η τελευταία - η ποιο μεγάλη και πρώτη σε όλα

Βέβαια, η μαμά τους δεν αφήνει κανένα να τους πειράξει χωρίς την άδειά της και με το παραμικρό τα μετακομίζει κάτω από το κρεβάτι μου

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool