British - maniacs

H καινουργια της παρεας , η Elipse

Να παρουσιαζω την Ελιψ, η καινουργια στην ομαδα των british maniac, ας ειναι μακρυτριχα σαν το Cachemire. Ειναι γατα με θαυμασιο χαρακτηρα, την δεχτηκαν ολα τα γατια και ακομα την πιο στριγγλα, την Cachou. Ειναι παντα διπλα μου, να παρατηρει τα παντα χωρις να ειναι ενοχλητικη, Απο φωνη, στερουμε, εχει μια φωνη παρα πολυ διακριτκη. Απο την κουνια εχω γατες, δεν εχω ξανακουσει αυτο το ηχος. Εκτος απο καλη ειναι, τουλαχιστον στα ματια μου, ισορροπημενη στο σωμα. Ενα κακο εχει, δεν πλησιαζει τους ξενους, εξαφανιζεται και οσες φορες εχουν ερθει φιλες, δεν καθεται στην αγκαλια κανενος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• P8090519.jpg
    P8090519.jpg
    145,6 KB · Εμφανίσεις: 45
Τι ομορφη που εγινε...Πασκαλ τι χρωματα εχει στη γραμμη της;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να παρουσιαζω την Ελιψ.
Ενα κακο εχει, δεν πλησιαζει τους ξενους, εξαφανιζεται και οσες φορες εχουν ερθει φιλες, δεν καθεται στην αγκαλια κανενος.
Συγχαριτήρια, Άραμις! Μου φαίνεται καταπληκτηκή η τόρτη σου! Πολύ όμορφο χρώμα ματιών και πολύ καλά κοκκαλάκια!
Όσο για το να μην πάει στους ξένους - για μένα είναι μόνο θετικό!:) Να σου ζήσει και καλούς απογόνους!

Ευχαριστω πολυ Δωρα και Σβετλανα, δεν ειναι tortie αλλα blue creme, διχρωμη ειναι. Το χρωμα των ματιων ειναι οπως η αδυναμια μου, ο Cachemire. Το να μη μπορεσουν να την πιασουν οι ξενοι εχει ενα αρνητικο, δεν θα μπορεσω να την παω σε εκθεση οπως ηθελα.

Ευχαριστω πολυ Δωρα και Σβετλανα, δεν ειναι tortie αλλα blue creme, διχρωμη ειναι. Το χρωμα των ματιων ειναι οπως η αδυναμια μου, ο Cachemire. Το να μη μπορεσουν να την πιασουν οι ξενοι εχει ενα αρνητικο, δεν θα μπορεσω να την παω σε εκθεση οπως ηθελα.
Αγαπητή Άραμις, στη γλώσσα της ΦΙΦε η blue creme λέγεται blue tortie (BRI non g)! Τουλάχιστον σε μία έκθεση πρέπει να τη δοκιμάσεις. Ο Ιάσωνάς μου είναι κι αυτός φοβιτσιάρης και εξαφανίζεται μόλις έρθει κάποιος ξένος, αλλά στην έκθεση έδειξε πολύ υπομονή και ήταν άψογος (λόγο Βρετανικού χαρακτήρα)! Οπότε τις καλύτερες ευχές μου σε όλα τα γατιά σου!
P.S. Μήπως ήρθε η ώρα να γραφτείς σαν εκτροφείο και να πουλάς γατάκια με pedigree και όνομα?

Eυχαριστω πολυ για την πληροφορια. Ελπιζω η μικρη να δειξει υπομονη στην εκθεση οταν θα ερθει η ωρα της.

Να παρουσιαζω την Ελιψ, η καινουργια στην ομαδα των british maniac, ας ειναι μακρυτριχα σαν το Cachemire. Ειναι γατα με θαυμασιο χαρακτηρα, την δεχτηκαν ολα τα γατια και ακομα την πιο στριγγλα, την Cachou. Ειναι παντα διπλα μου, να παρατηρει τα παντα χωρις να ειναι ενοχλητικη, Απο φωνη, στερουμε, εχει μια φωνη παρα πολυ διακριτκη. Απο την κουνια εχω γατες, δεν εχω ξανακουσει αυτο το ηχος. Εκτος απο καλη ειναι, τουλαχιστον στα ματια μου, ισορροπημενη στο σωμα. Ενα κακο εχει, δεν πλησιαζει τους ξενους, εξαφανιζεται και οσες φορες εχουν ερθει φιλες, δεν καθεται στην αγκαλια κανενος.

αχ καλεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
τι μωρο ειναι αυτο!!!!τι ματαρες ειναι αυτεεεεεεεςςςςςςς!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ποτε θα μας καλεσεις στην Σαρωνιδα???:D:D:redface:

Eιναι μια κουκλα!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Να σου ζησει να την χαιρεσαι!!! Ειναι πανεμορφη!!!:up::up::up:

Οποτε θελετε, ελατε στο γατοσπιτο η σπιτογατο ? μου, θα χαρω να βρεθω με την παρεα της εκθεσης, φυσικα δεν αποκλειω κανενα. Ευχαριστω ολους για τα κομπλιμεντα σας. Να πω οτι την λατρευω:inlove::inlove: ειναι λιγο. Οπου την φωναζω, ΠΑΝΤΑ ερχεται, πραγμα που δεν μπορω να πω για τοθς αλλους, απλως δεν καθεται στην αγκαλια.

Οποτε θελετε, ελατε στο γατοσπιτο η σπιτογατο ? μου, θα χαρω να βρεθω με την παρεα της εκθεσης, φυσικα δεν αποκλειω κανενα. Ευχαριστω ολους για τα κομπλιμεντα σας. Να πω οτι την λατρευω:inlove::inlove: ειναι λιγο. Οπου την φωναζω, ΠΑΝΤΑ ερχεται, πραγμα που δεν μπορω να πω για τοθς αλλους, απλως δεν καθεται στην αγκαλια.

ωραια τοτε!!!θα κανονισουμε να ερθουμε!!:P:P
παντως εχει απο τωρα τον βρετανικο χαρακτηρα!!!αμα δεν καθετε αγκαλια καλα ειναι....:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γεια σας απο εμενα! Καιρο εχω να μπω στο site, κ μιας και κ ηρθα ειπα να σας δειξω τον Μορφεα μου,πως μεγαλωνει!;)

Γεια σας απο εμενα! Καιρο εχω να μπω στο site, κ μιας και κ ηρθα ειπα να σας δειξω τον Μορφεα μου,πως μεγαλωνει!;)
Ιδου λοιπον ...

Συνημμένα

• DSC01698.jpg
    DSC01698.jpg
    439,7 KB · Εμφανίσεις: 35
  • DSC01709.JPG
    DSC01709.JPG
    187,4 KB · Εμφανίσεις: 29
  • DSC01716.JPG
    DSC01716.JPG
    199,6 KB · Εμφανίσεις: 34
πολυ ομορφος ο Μορφεας σου, μηπως το εχει και το ονομα και την ρατσα:hmm::hmm: Μαλλον. Τα βρεταννικα ειναι σαν τα καλα κρασια, οσο μεγαλωνουν τοσο καλυτερα γινονται:D

πολυ ομορφος ο Μορφεας σου, μηπως το εχει και το ονομα και την ρατσα:hmm::hmm: Μαλλον. Τα βρεταννικα ειναι σαν τα καλα κρασια, οσο μεγαλωνουν τοσο καλυτερα γινονται:D
Συμφωνω και επαυξανω , αλήθεια τον γλυκο μορφέα τον αφήνεις και έξω ή είναι σε περιφραγμενη αυλή;

Η αυλη ειναι φραγμενη, και τον βγαζω εξω μονο υπο αυστηρη επιβλεψη!;)
Θελω να βρισκεται λιγο στο φυσικο του περιβαλλον, να ανεβαινει λιγο στα δεντρα της αυλης, να κυνηγαει κανενα ζωηφιο κτλ!
του αρεσει!

ειναι παρα πολυ ομορφος!!!να τον χαιρεσαι!!!!!:):)
και του παει πολυ το φυσικο περιβαλλον!!καλα κανεις και τον αφηνεις λιγακι εξω!!!!:D:up:

Σιλβηηη!!
τι κανεις εσυ???πως εισαι??εχεις καμια επικοινωνια με τα μωρακια σου??ειναι καλα???

Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια! :)

Σιλβηηη!!
τι κανεις εσυ???πως εισαι??εχεις καμια επικοινωνια με τα μωρακια σου??ειναι καλα???

Καλημέρα Γιαννα μου όλα καλά ο Φιντελίνο τελικα έμεινε μαζί μας ο Πάρης είναι πολύ ευτυχισμένος στην νέα του οικογένεια και εχει γίνει κολλητος με τον αλλο αρσενικο του σπιτιου τον Εκτορα. Η Σιλβή στειρώθηκε και έχει αναρώσει πλήρως ο φιντελίνο συνεχεια την κυνηγα για παιχνίδια αλλα αυτη συνήθως βαρίεται και του φυσά...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back