British - maniacs

Pepe;;;:blink:
αμάν αυτες οι Ιταλίδες. Ε όχι κ αυτό το αγόρι Πεπε:/:
δεν εχεις ξαναδιαβασει για αυτο το καημο μου Ελενα?
Προσπαθησα να τη μεταπεισω, αλλα το ηθελε ο φιλος της...:/::P
Αν ηταν κοριτσι θα την ελεγε Pepita:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι ε? :)
Γι'αυτο η νεα του μαμα (δε μπορω να πω ειναι τελεια γατομαμα) τον μετονομασε Pepe:/::P
Ξενερωσες τωρα? :lol:
Καλά, ωραίο είναι και το Pepe αλλά το Παστέλ μου αρέσει περισσότερο...
Πάντως,είτε Πεπε τον λένε είτε Παστέλ, είναι το ίδιο όμορφος:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά, ωραίο είναι και το Pepe αλλά το Παστέλ μου αρέσει περισσότερο...
Πάντως,είτε Πεπε τον λένε είτε Παστέλ, είναι το ίδιο όμορφος:happy:
σε ευχαριστω πολυ!! :)

Nαι συμφωνω το παστελ ειναι πιο ωραιο, πιο κομψο, σκετη ζωγραφικη, εκτος Γιουλη αν εννοουσες το παστελι που τρωμε και αυτο μου αρεσει. Στα ιταλικα δεν ξερω τι ειναι αλλα στα γαλλικα παπουλης σημαινει. Να ειναι καλα το κουκλακι σου Γιουλη:)

Nαι συμφωνω το παστελ ειναι πιο ωραιο, πιο κομψο, σκετη ζωγραφικη, εκτος Γιουλη αν εννοουσες το παστελι που τρωμε και αυτο μου αρεσει. Στα ιταλικα δεν ξερω τι ειναι αλλα στα γαλλικα παπουλης σημαινει. Να ειναι καλα το κουκλακι σου Γιουλη:)
Σε ευχαριστω Πασκαλ!
Ναι, το κομψο που σχετιζεται με το χρωμα και τη ζωγραφικη ειχα στο νου μου λογω του χρωματισμου του...
Παππουλης σημαινει? :lol:Θα του πηγαινει οταν γερασει:lol:
Το Pepe ειναι Ισπανοφωνο - Μεξικανικο γιατι η ursula ειναι μιση Ισπανιδα μιση Ιταλιδα!

Γεια σας γλυκά βρεταννάκια!!!
Σας βάζω μερικές καινούριες φωτογραφίες μου, για να δείτε πόσο μεγάλωσα...:P Στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου στα ετεροθαλλή αδελφάκια μου, Πάρη, Φιντελίνο, Audrey, Yuri και όλα τα υπόλοιπα,που μου διαφεύγουν τωρα τα ονοματάκια τους καθότι είμαστε πολυυυυ μεγάλη οικογένεια...:lol: Αχ αυτος ο μπαμπάς μας, πολύ άτακτος ηταν φέτος... δεν άφησε θηλυκό γατί...:redface:

Καλησπερα ετεροθαλη αδερφουλη ! εισαι πολυ ομορφος!!!
πολλα φιλια και απο μενα, Παρις
185653.jpg

Καλησπερα ετεροθαλη αδερφουλη ! εισαι πολυ ομορφος!!!
πολλα φιλια και απο μενα, Παρις
185653.jpg

κουκλι ομορφο εσυ!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::P:P:P
εσυ ποιανου εισαι???σιγουρα εχεις μπαμπα τον fidel αλλα μαμα ποια ειναι??η νομιμη ή η παρανομη??:lol::lol:

sssssshhhh η παράνομη όμορφη Σιλβύ είναι η μητέρα μου....
σε ποιόν λές οτι μοιάζω? στην μαμά μου ε?
r270_023310.jpg

sssssshhhh η παράνομη όμορφη Σιλβύ είναι η μητέρα μου....
σε ποιόν λές οτι μοιάζω? στην μαμά μου ε?
r270_023310.jpg

αααχαααααα!!!!εσυ πηρες το ενα απο τα 2 αδερφακια εε????
μην στεναχωριεσαι!κι εγω εχω και την παρανομη Νο2 και το ενα απο τα παρανομα παιδια τους!!:P:P:P
μοιαζεις στην μαμα αλλα νομιζω οτι εχεις κατι και απο την μουτσουνιτσα του μπαμπα!!!!!!!....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γεια σας αδελφάκια!!!!Εγώ νομίζω οτι μοιάζεις πιο πολύ στο μπαμπά μας σαν κ εμένα!!!!

Γεια σας αδελφάκια!!!!Εγώ νομίζω οτι μοιάζεις πιο πολύ στο μπαμπά μας σαν κ εμένα!!!!
Συμφωνω με την Ευτυχια :)

ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΕΔΩ???ΛΕΙΨΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ....ΠΟΙΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΜΑΝΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ???:up::up: ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΛΙΓΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΙΑ ΜΟΙΥ ΦΑΙΝΕΤΑ!!!!:lol::lol:

ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΜΑΣ:up::up:

attachment.php

Συνημμένα

• P1012225.JPG
    P1012225.JPG
    139,5 KB · Εμφανίσεις: 55
Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια?
Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του?
Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? :hmm::lol::lol::lol:

Nickis θεικος ο "γατος σου" οπως λες και στο χαρακα απο κατω...αλλα βαλε το ονοματακι του μωρε:redface:

Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια?
Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του?
Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? :hmm::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol: ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!!:lol: Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!!:rolleyes:

:lol::lol::lol: ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!!:lol: Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!!:rolleyes:
:up::up:
καλε δεν σας ξεχασαμε! Αλλα ειναι πολλα τα μωρα κι εχω χασει το λογαριασμο!!
Μοιαζουν κιολας :lol:

Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι

Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι
ναι ε? Επιβλητικος γατος!! Πολυ καλος Βρεττανικος :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back