nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
ΝΑΙ ΝΑΙ...ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΑΣ Ο ΣΕΒΑΧ ΚΑΙ Η ΚΑΡΜΕΝ..ΚΑΙ ΑΛΛΑ 4 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι

καλε δεν σας ξεχασαμε! Αλλα ειναι πολλα τα μωρα κι εχω χασει το λογαριασμο!!
Μοιαζουν κιολας![]()
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΛΕ ΑΥΤΟ???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειδες που κι εσυ εχασες τη μπαλλα?ΝΑΙ ΝΑΙ...ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΑΣ Ο ΣΕΒΑΧ ΚΑΙ Η ΚΑΡΜΕΝ..ΚΑΙ ΑΛΛΑ 4 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΛΕ ΑΥΤΟ???![]()
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι ε? Επιβλητικος γατος!! Πολυ καλος Βρεττανικος![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!
ΜΗ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟΙ!!!Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΡΟΜΑΖΕΙ

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
ΕΜ,ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑ ΑΥΤΗ!!!ειδες που κι εσυ εχασες τη μπαλλα?![]()

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΑ ( ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΒΡΕΤΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ...ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ!!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Με τον Λατίνο εραστή Φιντελ όλοι χάσαμε την μπάλαειδες που κι εσυ εχασες τη μπαλλα?![]()

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σας αδελφάκια!!!!Εγώ νομίζω οτι μοιάζεις πιο πολύ στο μπαμπά μας σαν κ εμένα!!!!
Συμφωνω με την Ευτυχια![]()
λετε ε?
οποιον και να μοιαζουν πάντως είναι όλα τους κουκλιά !!!
πω πω αδερφουληηηη εισαι πολύ ομορφος γάτος!!!!ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΜΑΣ
![]()
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Με τον Λατίνο εραστή Φιντελ όλοι χάσαμε την μπάλα![]()

πες το ψεματα!!!!
θα ανοιξουμε σε λίγο τοπικ επανενωσεις χαμένων Φιντελοτεκνων

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Με τον Λατίνο εραστή Φιντελ όλοι χάσαμε την μπάλα![]()
ΕΜ...ΦΙΝΤΕΛ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ...ΠΟΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ
????πω πω αδερφουληηηη εισαι πολύ ομορφος γάτος!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
ναι ανοίξτε ένα θέμα findeloγατα maniacs
πες το ψεματα!!!!
θα ανοιξουμε σε λίγο τοπικ επανενωσεις χαμένων Φιντελοτεκνων![]()

Luna
Περιβόητο μέλος

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος

Τόσα εξώγαμα, ούτε σε βραζιλιάνικη/μεξικάνικη σειρά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά, ευτυχώς που ο Φιντέλ δεν έχει ακίνητη περιουσία, της %$&Θ%(% θα γινότανε στη μοιρασιά! Ποιά κόρη κ ποιό γιό να πρωτοπροικήσει ο φλογερός πλην καψερός εραστής;;;;Τόσα εξώγαμα, ούτε σε βραζιλιάνικη/μεξικάνικη σειρά!

Βάλε και την νόμιμη και τις παράνομες γυναίκες....!!!
μας έλειψες βρε πατέρα!

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά, ευτυχώς που ο Φιντέλ δεν έχει ακίνητη περιουσία, της %$&Θ%(% θα γινότανε στη μοιρασιά! Ποιά κόρη κ ποιό γιό να πρωτοπροικήσει ο φλογερός πλην καψερός εραστής;;;;Τόσα εξώγαμα, ούτε σε βραζιλιάνικη/μεξικάνικη σειρά!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΛΟΥΝΑΚΙ ΜΑΣ!!!!ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ??αν και τα ειπα και στο θεμα του ηρθα να πω οτι κι εδω ενα ΠΩΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!
![]()

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΦΙΝΤΕΛ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟΥΣ BRITISH MANIACS!!!ναι ανοίξτε ένα θέμα findeloγατα maniacs

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
τι κανεις???

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Μου λείπουν οι φωτογραφίες του Fidel και της Raisas...

staman2
Περιβόητο μέλος
Τι κάνεις εσύ κουκλάκι???? Ζουζουνάκι υπέροχο!!!!!!καλησπέρα
![]()

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
ΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ????????ΦΙΝΤΕΛ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩκαλησπέρα
![]()
ΚΑΙ??

ΥΠΕΡΟΧΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΣΟΥ

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Bρε κορίτσια που έχει χαθεί η Raisa;;;Eχει μήνες να φανείΜου λείπουν οι φωτογραφίες του Fidel και της Raisas...
![]()
ΝΑΙ ΝΑΙ!!!ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ....
ΘΕΛΩ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ!!!!
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑΣΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
ΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ????????ΦΙΝΤΕΛ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩΚΑΙ??
ΥΠΕΡΟΧΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΣΟΥ![]()
Findel & Silvy
ευχαριστούμεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool