nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 13:12 Η nickis έγραψε: #5.461 31-08-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Findel & Silvy ευχαριστούμε Click για ανάπτυξη... ωα το χαίρεσαι το ζουζουνάκι σου!!!!δηλαδη αδερφουλης μας και αυτός!!!πως τον λες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:01 Η NiaR έγραψε: #5.462 31-08-09 16:01 αδερφάκια ναι!!!! τον λένε Πάρι, καταλαβαίνεις τον λόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.463 01-09-09 10:12 Καλημερα και Καλο μηνα! Βρεττανακια ειδατε τη διαφημιση της whiskas με το καταπληκτικο Tabby Βρεττανακι που ξαπλωνει στο κρεβατι του γοητειτικου εργενη? Τι πλασμα ε? το γατι εννοω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η NiaR έγραψε: #5.464 01-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα και Καλο μηνα! Βρεττανακια ειδατε τη διαφημιση της whiskas με το καταπληκτικο Tabby Βρεττανακι που ξαπλωνει στο κρεβατι του γοητειτικου εργενη? Τι πλασμα ε? το γατι εννοω... Click για ανάπτυξη... ναιιιι νομίζω το αποκαλεί Χάρη (το γατί όχι το πλάσμα ) και τα δυο ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.465 01-09-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ναιιιι νομίζω το αποκαλεί Χάρη (το γατί όχι το πλάσμα ) και τα δυο ειναι... Click για ανάπτυξη... ναι ετσι τον λεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:03 Η nickis έγραψε: #5.466 01-09-09 13:03 ναι ναι...εγω παντως αφου εχω ενα βρετανακι θα προτιμουσα το αλλο πλασμα.... τωρα για να σοβαρευτουμε εγω την παλια διαφημιση whiskas ειχα δει με το silver tabby και ετσι κολλησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.467 01-09-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ναι ναι...εγω παντως αφου εχω ενα βρετανακι θα προτιμουσα το αλλο πλασμα.... τωρα για να σοβαρευτουμε εγω την παλια διαφημιση whiskas ειχα δει με το silver tabby και ετσι κολλησα!!! Click για ανάπτυξη... πολλοι βλεποντας αυτη τη δοαφημιση κολλησαν με αυτο το γατι...το ελεγαν το γατι του whiskas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:25 Η nickis έγραψε: #5.468 01-09-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολλοι βλεποντας αυτη τη δοαφημιση κολλησαν με αυτο το γατι...το ελεγαν το γατι του whiskas Click για ανάπτυξη... και εγω ετσι το ελεγα!!!!αφου δεν ηξεραααααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.469 01-09-09 13:29 ενα πραγμα σαν τα σκυλακια της softex τα golden retriever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:35 Η nickis έγραψε: #5.470 01-09-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενα πραγμα σαν τα σκυλακια της softex τα golden retriever Click για ανάπτυξη... μπραβο ναι!!!ειδες...αν θελουν να πρωοθησουν κάτι!!! με τετοιες φατσουλες σου μενουν τα αντικειμενα που διαφημίζουν!!!! Βεβαια, τo Χαρη της whiskas δεν νομιζω να τον ταιζαν/ταιζουν whiskas !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.471 01-09-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από nickis: μπραβο ναι!!!ειδες...αν θελουν να πρωοθησουν κάτι!!! με τετοιες φατσουλες σου μενουν τα αντικειμενα που διαφημίζουν!!!! Βεβαια, τo Χαρη της whiskas δεν νομιζω να τον ταιζαν/ταιζουν whiskas !!! Click για ανάπτυξη... φανταζεσαι να τρωει royal και να διαφημιζει whiskas? Παντως ο ιδιοκτητης πρεπει να τα αρπαξε γερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:50 Η nickis έγραψε: #5.472 01-09-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φανταζεσαι να τρωει royal και να διαφημιζει whiskas? Παντως ο ιδιοκτητης πρεπει να τα αρπαξε γερα Click για ανάπτυξη... καπως ετσι θα ειναι φανταζομαι!!!!εγω παντως αν ημουν γατα δεν θα ετρωγα whiskas Συνηθως απο εκτροφεια δεν ειναι αυτα τα γατουλινια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.473 01-09-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από nickis: καπως ετσι θα ειναι φανταζομαι!!!!εγω παντως αν ημουν γατα δεν θα ετρωγα whiskas Συνηθως απο εκτροφεια δεν ειναι αυτα τα γατουλινια?? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο να ειναι απο εκτροφειο! Καποτε ενας φιλος μου πιτσαδωρος ειχε γνωρισει μια κυρια που ειχε ενα Περσικο που το ειχε δωσει για διαφημιση...δεν θυμαμαι ποιο ακριβως προιον διαφημιζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.474 01-09-09 13:59 και το Σεμελακι μου το βαλανε σε ενα περιοδικο...ειναι φωτομονταζ φυσικα η φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:02 Η nickis έγραψε: #5.475 01-09-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Σεμελακι μου το βαλανε σε ενα περιοδικο...ειναι φωτομονταζ φυσικα η φωτο... Click για ανάπτυξη... Κ ο υ κ λ α κ ι !!!!!!!! ευχομαι την επομενη στη whiskas !!! μπορουμε να πουμε να μας κανουν μια διαφημιση ολες τις γατες του mycat!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:07 Η nickis έγραψε: #5.476 01-09-09 14:07 https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.477 01-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από nickis: https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Click για ανάπτυξη... τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:16 Η nickis έγραψε: #5.478 01-09-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Click για ανάπτυξη... Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.479 01-09-09 14:18 αυτο για τους Βρετανοταμπομανιακους https://www.youtube.com/watch?v=aszhP38hCS4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.480 01-09-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Click για ανάπτυξη... καλο μεσημερι Χρυσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Findel & Silvy ευχαριστούμε Click για ανάπτυξη... ωα το χαίρεσαι το ζουζουνάκι σου!!!!δηλαδη αδερφουλης μας και αυτός!!!πως τον λες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:01 Η NiaR έγραψε: #5.462 31-08-09 16:01 αδερφάκια ναι!!!! τον λένε Πάρι, καταλαβαίνεις τον λόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.463 01-09-09 10:12 Καλημερα και Καλο μηνα! Βρεττανακια ειδατε τη διαφημιση της whiskas με το καταπληκτικο Tabby Βρεττανακι που ξαπλωνει στο κρεβατι του γοητειτικου εργενη? Τι πλασμα ε? το γατι εννοω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η NiaR έγραψε: #5.464 01-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα και Καλο μηνα! Βρεττανακια ειδατε τη διαφημιση της whiskas με το καταπληκτικο Tabby Βρεττανακι που ξαπλωνει στο κρεβατι του γοητειτικου εργενη? Τι πλασμα ε? το γατι εννοω... Click για ανάπτυξη... ναιιιι νομίζω το αποκαλεί Χάρη (το γατί όχι το πλάσμα ) και τα δυο ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.465 01-09-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ναιιιι νομίζω το αποκαλεί Χάρη (το γατί όχι το πλάσμα ) και τα δυο ειναι... Click για ανάπτυξη... ναι ετσι τον λεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:03 Η nickis έγραψε: #5.466 01-09-09 13:03 ναι ναι...εγω παντως αφου εχω ενα βρετανακι θα προτιμουσα το αλλο πλασμα.... τωρα για να σοβαρευτουμε εγω την παλια διαφημιση whiskas ειχα δει με το silver tabby και ετσι κολλησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.467 01-09-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ναι ναι...εγω παντως αφου εχω ενα βρετανακι θα προτιμουσα το αλλο πλασμα.... τωρα για να σοβαρευτουμε εγω την παλια διαφημιση whiskas ειχα δει με το silver tabby και ετσι κολλησα!!! Click για ανάπτυξη... πολλοι βλεποντας αυτη τη δοαφημιση κολλησαν με αυτο το γατι...το ελεγαν το γατι του whiskas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:25 Η nickis έγραψε: #5.468 01-09-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολλοι βλεποντας αυτη τη δοαφημιση κολλησαν με αυτο το γατι...το ελεγαν το γατι του whiskas Click για ανάπτυξη... και εγω ετσι το ελεγα!!!!αφου δεν ηξεραααααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.469 01-09-09 13:29 ενα πραγμα σαν τα σκυλακια της softex τα golden retriever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:35 Η nickis έγραψε: #5.470 01-09-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενα πραγμα σαν τα σκυλακια της softex τα golden retriever Click για ανάπτυξη... μπραβο ναι!!!ειδες...αν θελουν να πρωοθησουν κάτι!!! με τετοιες φατσουλες σου μενουν τα αντικειμενα που διαφημίζουν!!!! Βεβαια, τo Χαρη της whiskas δεν νομιζω να τον ταιζαν/ταιζουν whiskas !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.471 01-09-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από nickis: μπραβο ναι!!!ειδες...αν θελουν να πρωοθησουν κάτι!!! με τετοιες φατσουλες σου μενουν τα αντικειμενα που διαφημίζουν!!!! Βεβαια, τo Χαρη της whiskas δεν νομιζω να τον ταιζαν/ταιζουν whiskas !!! Click για ανάπτυξη... φανταζεσαι να τρωει royal και να διαφημιζει whiskas? Παντως ο ιδιοκτητης πρεπει να τα αρπαξε γερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:50 Η nickis έγραψε: #5.472 01-09-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φανταζεσαι να τρωει royal και να διαφημιζει whiskas? Παντως ο ιδιοκτητης πρεπει να τα αρπαξε γερα Click για ανάπτυξη... καπως ετσι θα ειναι φανταζομαι!!!!εγω παντως αν ημουν γατα δεν θα ετρωγα whiskas Συνηθως απο εκτροφεια δεν ειναι αυτα τα γατουλινια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.473 01-09-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από nickis: καπως ετσι θα ειναι φανταζομαι!!!!εγω παντως αν ημουν γατα δεν θα ετρωγα whiskas Συνηθως απο εκτροφεια δεν ειναι αυτα τα γατουλινια?? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο να ειναι απο εκτροφειο! Καποτε ενας φιλος μου πιτσαδωρος ειχε γνωρισει μια κυρια που ειχε ενα Περσικο που το ειχε δωσει για διαφημιση...δεν θυμαμαι ποιο ακριβως προιον διαφημιζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.474 01-09-09 13:59 και το Σεμελακι μου το βαλανε σε ενα περιοδικο...ειναι φωτομονταζ φυσικα η φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:02 Η nickis έγραψε: #5.475 01-09-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Σεμελακι μου το βαλανε σε ενα περιοδικο...ειναι φωτομονταζ φυσικα η φωτο... Click για ανάπτυξη... Κ ο υ κ λ α κ ι !!!!!!!! ευχομαι την επομενη στη whiskas !!! μπορουμε να πουμε να μας κανουν μια διαφημιση ολες τις γατες του mycat!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:07 Η nickis έγραψε: #5.476 01-09-09 14:07 https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.477 01-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από nickis: https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Click για ανάπτυξη... τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:16 Η nickis έγραψε: #5.478 01-09-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Click για ανάπτυξη... Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.479 01-09-09 14:18 αυτο για τους Βρετανοταμπομανιακους https://www.youtube.com/watch?v=aszhP38hCS4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.480 01-09-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Click για ανάπτυξη... καλο μεσημερι Χρυσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αδερφάκια ναι!!!! τον λένε Πάρι, καταλαβαίνεις τον λόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.463 01-09-09 10:12 Καλημερα και Καλο μηνα! Βρεττανακια ειδατε τη διαφημιση της whiskas με το καταπληκτικο Tabby Βρεττανακι που ξαπλωνει στο κρεβατι του γοητειτικου εργενη? Τι πλασμα ε? το γατι εννοω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η NiaR έγραψε: #5.464 01-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα και Καλο μηνα! Βρεττανακια ειδατε τη διαφημιση της whiskas με το καταπληκτικο Tabby Βρεττανακι που ξαπλωνει στο κρεβατι του γοητειτικου εργενη? Τι πλασμα ε? το γατι εννοω... Click για ανάπτυξη... ναιιιι νομίζω το αποκαλεί Χάρη (το γατί όχι το πλάσμα ) και τα δυο ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.465 01-09-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ναιιιι νομίζω το αποκαλεί Χάρη (το γατί όχι το πλάσμα ) και τα δυο ειναι... Click για ανάπτυξη... ναι ετσι τον λεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:03 Η nickis έγραψε: #5.466 01-09-09 13:03 ναι ναι...εγω παντως αφου εχω ενα βρετανακι θα προτιμουσα το αλλο πλασμα.... τωρα για να σοβαρευτουμε εγω την παλια διαφημιση whiskas ειχα δει με το silver tabby και ετσι κολλησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.467 01-09-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ναι ναι...εγω παντως αφου εχω ενα βρετανακι θα προτιμουσα το αλλο πλασμα.... τωρα για να σοβαρευτουμε εγω την παλια διαφημιση whiskas ειχα δει με το silver tabby και ετσι κολλησα!!! Click για ανάπτυξη... πολλοι βλεποντας αυτη τη δοαφημιση κολλησαν με αυτο το γατι...το ελεγαν το γατι του whiskas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:25 Η nickis έγραψε: #5.468 01-09-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολλοι βλεποντας αυτη τη δοαφημιση κολλησαν με αυτο το γατι...το ελεγαν το γατι του whiskas Click για ανάπτυξη... και εγω ετσι το ελεγα!!!!αφου δεν ηξεραααααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.469 01-09-09 13:29 ενα πραγμα σαν τα σκυλακια της softex τα golden retriever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:35 Η nickis έγραψε: #5.470 01-09-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενα πραγμα σαν τα σκυλακια της softex τα golden retriever Click για ανάπτυξη... μπραβο ναι!!!ειδες...αν θελουν να πρωοθησουν κάτι!!! με τετοιες φατσουλες σου μενουν τα αντικειμενα που διαφημίζουν!!!! Βεβαια, τo Χαρη της whiskas δεν νομιζω να τον ταιζαν/ταιζουν whiskas !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.471 01-09-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από nickis: μπραβο ναι!!!ειδες...αν θελουν να πρωοθησουν κάτι!!! με τετοιες φατσουλες σου μενουν τα αντικειμενα που διαφημίζουν!!!! Βεβαια, τo Χαρη της whiskas δεν νομιζω να τον ταιζαν/ταιζουν whiskas !!! Click για ανάπτυξη... φανταζεσαι να τρωει royal και να διαφημιζει whiskas? Παντως ο ιδιοκτητης πρεπει να τα αρπαξε γερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:50 Η nickis έγραψε: #5.472 01-09-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φανταζεσαι να τρωει royal και να διαφημιζει whiskas? Παντως ο ιδιοκτητης πρεπει να τα αρπαξε γερα Click για ανάπτυξη... καπως ετσι θα ειναι φανταζομαι!!!!εγω παντως αν ημουν γατα δεν θα ετρωγα whiskas Συνηθως απο εκτροφεια δεν ειναι αυτα τα γατουλινια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.473 01-09-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από nickis: καπως ετσι θα ειναι φανταζομαι!!!!εγω παντως αν ημουν γατα δεν θα ετρωγα whiskas Συνηθως απο εκτροφεια δεν ειναι αυτα τα γατουλινια?? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο να ειναι απο εκτροφειο! Καποτε ενας φιλος μου πιτσαδωρος ειχε γνωρισει μια κυρια που ειχε ενα Περσικο που το ειχε δωσει για διαφημιση...δεν θυμαμαι ποιο ακριβως προιον διαφημιζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.474 01-09-09 13:59 και το Σεμελακι μου το βαλανε σε ενα περιοδικο...ειναι φωτομονταζ φυσικα η φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:02 Η nickis έγραψε: #5.475 01-09-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Σεμελακι μου το βαλανε σε ενα περιοδικο...ειναι φωτομονταζ φυσικα η φωτο... Click για ανάπτυξη... Κ ο υ κ λ α κ ι !!!!!!!! ευχομαι την επομενη στη whiskas !!! μπορουμε να πουμε να μας κανουν μια διαφημιση ολες τις γατες του mycat!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:07 Η nickis έγραψε: #5.476 01-09-09 14:07 https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.477 01-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από nickis: https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Click για ανάπτυξη... τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:16 Η nickis έγραψε: #5.478 01-09-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Click για ανάπτυξη... Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.479 01-09-09 14:18 αυτο για τους Βρετανοταμπομανιακους https://www.youtube.com/watch?v=aszhP38hCS4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.480 01-09-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Click για ανάπτυξη... καλο μεσημερι Χρυσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα και Καλο μηνα! Βρεττανακια ειδατε τη διαφημιση της whiskas με το καταπληκτικο Tabby Βρεττανακι που ξαπλωνει στο κρεβατι του γοητειτικου εργενη? Τι πλασμα ε? το γατι εννοω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η NiaR έγραψε: #5.464 01-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα και Καλο μηνα! Βρεττανακια ειδατε τη διαφημιση της whiskas με το καταπληκτικο Tabby Βρεττανακι που ξαπλωνει στο κρεβατι του γοητειτικου εργενη? Τι πλασμα ε? το γατι εννοω... Click για ανάπτυξη... ναιιιι νομίζω το αποκαλεί Χάρη (το γατί όχι το πλάσμα ) και τα δυο ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.465 01-09-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ναιιιι νομίζω το αποκαλεί Χάρη (το γατί όχι το πλάσμα ) και τα δυο ειναι... Click για ανάπτυξη... ναι ετσι τον λεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:03 Η nickis έγραψε: #5.466 01-09-09 13:03 ναι ναι...εγω παντως αφου εχω ενα βρετανακι θα προτιμουσα το αλλο πλασμα.... τωρα για να σοβαρευτουμε εγω την παλια διαφημιση whiskas ειχα δει με το silver tabby και ετσι κολλησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.467 01-09-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ναι ναι...εγω παντως αφου εχω ενα βρετανακι θα προτιμουσα το αλλο πλασμα.... τωρα για να σοβαρευτουμε εγω την παλια διαφημιση whiskas ειχα δει με το silver tabby και ετσι κολλησα!!! Click για ανάπτυξη... πολλοι βλεποντας αυτη τη δοαφημιση κολλησαν με αυτο το γατι...το ελεγαν το γατι του whiskas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:25 Η nickis έγραψε: #5.468 01-09-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολλοι βλεποντας αυτη τη δοαφημιση κολλησαν με αυτο το γατι...το ελεγαν το γατι του whiskas Click για ανάπτυξη... και εγω ετσι το ελεγα!!!!αφου δεν ηξεραααααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.469 01-09-09 13:29 ενα πραγμα σαν τα σκυλακια της softex τα golden retriever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:35 Η nickis έγραψε: #5.470 01-09-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενα πραγμα σαν τα σκυλακια της softex τα golden retriever Click για ανάπτυξη... μπραβο ναι!!!ειδες...αν θελουν να πρωοθησουν κάτι!!! με τετοιες φατσουλες σου μενουν τα αντικειμενα που διαφημίζουν!!!! Βεβαια, τo Χαρη της whiskas δεν νομιζω να τον ταιζαν/ταιζουν whiskas !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.471 01-09-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από nickis: μπραβο ναι!!!ειδες...αν θελουν να πρωοθησουν κάτι!!! με τετοιες φατσουλες σου μενουν τα αντικειμενα που διαφημίζουν!!!! Βεβαια, τo Χαρη της whiskas δεν νομιζω να τον ταιζαν/ταιζουν whiskas !!! Click για ανάπτυξη... φανταζεσαι να τρωει royal και να διαφημιζει whiskas? Παντως ο ιδιοκτητης πρεπει να τα αρπαξε γερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:50 Η nickis έγραψε: #5.472 01-09-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φανταζεσαι να τρωει royal και να διαφημιζει whiskas? Παντως ο ιδιοκτητης πρεπει να τα αρπαξε γερα Click για ανάπτυξη... καπως ετσι θα ειναι φανταζομαι!!!!εγω παντως αν ημουν γατα δεν θα ετρωγα whiskas Συνηθως απο εκτροφεια δεν ειναι αυτα τα γατουλινια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.473 01-09-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από nickis: καπως ετσι θα ειναι φανταζομαι!!!!εγω παντως αν ημουν γατα δεν θα ετρωγα whiskas Συνηθως απο εκτροφεια δεν ειναι αυτα τα γατουλινια?? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο να ειναι απο εκτροφειο! Καποτε ενας φιλος μου πιτσαδωρος ειχε γνωρισει μια κυρια που ειχε ενα Περσικο που το ειχε δωσει για διαφημιση...δεν θυμαμαι ποιο ακριβως προιον διαφημιζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.474 01-09-09 13:59 και το Σεμελακι μου το βαλανε σε ενα περιοδικο...ειναι φωτομονταζ φυσικα η φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:02 Η nickis έγραψε: #5.475 01-09-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Σεμελακι μου το βαλανε σε ενα περιοδικο...ειναι φωτομονταζ φυσικα η φωτο... Click για ανάπτυξη... Κ ο υ κ λ α κ ι !!!!!!!! ευχομαι την επομενη στη whiskas !!! μπορουμε να πουμε να μας κανουν μια διαφημιση ολες τις γατες του mycat!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:07 Η nickis έγραψε: #5.476 01-09-09 14:07 https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.477 01-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από nickis: https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Click για ανάπτυξη... τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:16 Η nickis έγραψε: #5.478 01-09-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Click για ανάπτυξη... Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.479 01-09-09 14:18 αυτο για τους Βρετανοταμπομανιακους https://www.youtube.com/watch?v=aszhP38hCS4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.480 01-09-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Click για ανάπτυξη... καλο μεσημερι Χρυσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα και Καλο μηνα! Βρεττανακια ειδατε τη διαφημιση της whiskas με το καταπληκτικο Tabby Βρεττανακι που ξαπλωνει στο κρεβατι του γοητειτικου εργενη? Τι πλασμα ε? το γατι εννοω... Click για ανάπτυξη... ναιιιι νομίζω το αποκαλεί Χάρη (το γατί όχι το πλάσμα ) και τα δυο ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.465 01-09-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ναιιιι νομίζω το αποκαλεί Χάρη (το γατί όχι το πλάσμα ) και τα δυο ειναι... Click για ανάπτυξη... ναι ετσι τον λεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:03 Η nickis έγραψε: #5.466 01-09-09 13:03 ναι ναι...εγω παντως αφου εχω ενα βρετανακι θα προτιμουσα το αλλο πλασμα.... τωρα για να σοβαρευτουμε εγω την παλια διαφημιση whiskas ειχα δει με το silver tabby και ετσι κολλησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.467 01-09-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ναι ναι...εγω παντως αφου εχω ενα βρετανακι θα προτιμουσα το αλλο πλασμα.... τωρα για να σοβαρευτουμε εγω την παλια διαφημιση whiskas ειχα δει με το silver tabby και ετσι κολλησα!!! Click για ανάπτυξη... πολλοι βλεποντας αυτη τη δοαφημιση κολλησαν με αυτο το γατι...το ελεγαν το γατι του whiskas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:25 Η nickis έγραψε: #5.468 01-09-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολλοι βλεποντας αυτη τη δοαφημιση κολλησαν με αυτο το γατι...το ελεγαν το γατι του whiskas Click για ανάπτυξη... και εγω ετσι το ελεγα!!!!αφου δεν ηξεραααααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.469 01-09-09 13:29 ενα πραγμα σαν τα σκυλακια της softex τα golden retriever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:35 Η nickis έγραψε: #5.470 01-09-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενα πραγμα σαν τα σκυλακια της softex τα golden retriever Click για ανάπτυξη... μπραβο ναι!!!ειδες...αν θελουν να πρωοθησουν κάτι!!! με τετοιες φατσουλες σου μενουν τα αντικειμενα που διαφημίζουν!!!! Βεβαια, τo Χαρη της whiskas δεν νομιζω να τον ταιζαν/ταιζουν whiskas !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.471 01-09-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από nickis: μπραβο ναι!!!ειδες...αν θελουν να πρωοθησουν κάτι!!! με τετοιες φατσουλες σου μενουν τα αντικειμενα που διαφημίζουν!!!! Βεβαια, τo Χαρη της whiskas δεν νομιζω να τον ταιζαν/ταιζουν whiskas !!! Click για ανάπτυξη... φανταζεσαι να τρωει royal και να διαφημιζει whiskas? Παντως ο ιδιοκτητης πρεπει να τα αρπαξε γερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:50 Η nickis έγραψε: #5.472 01-09-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φανταζεσαι να τρωει royal και να διαφημιζει whiskas? Παντως ο ιδιοκτητης πρεπει να τα αρπαξε γερα Click για ανάπτυξη... καπως ετσι θα ειναι φανταζομαι!!!!εγω παντως αν ημουν γατα δεν θα ετρωγα whiskas Συνηθως απο εκτροφεια δεν ειναι αυτα τα γατουλινια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.473 01-09-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από nickis: καπως ετσι θα ειναι φανταζομαι!!!!εγω παντως αν ημουν γατα δεν θα ετρωγα whiskas Συνηθως απο εκτροφεια δεν ειναι αυτα τα γατουλινια?? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο να ειναι απο εκτροφειο! Καποτε ενας φιλος μου πιτσαδωρος ειχε γνωρισει μια κυρια που ειχε ενα Περσικο που το ειχε δωσει για διαφημιση...δεν θυμαμαι ποιο ακριβως προιον διαφημιζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.474 01-09-09 13:59 και το Σεμελακι μου το βαλανε σε ενα περιοδικο...ειναι φωτομονταζ φυσικα η φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:02 Η nickis έγραψε: #5.475 01-09-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Σεμελακι μου το βαλανε σε ενα περιοδικο...ειναι φωτομονταζ φυσικα η φωτο... Click για ανάπτυξη... Κ ο υ κ λ α κ ι !!!!!!!! ευχομαι την επομενη στη whiskas !!! μπορουμε να πουμε να μας κανουν μια διαφημιση ολες τις γατες του mycat!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:07 Η nickis έγραψε: #5.476 01-09-09 14:07 https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.477 01-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από nickis: https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Click για ανάπτυξη... τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:16 Η nickis έγραψε: #5.478 01-09-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Click για ανάπτυξη... Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.479 01-09-09 14:18 αυτο για τους Βρετανοταμπομανιακους https://www.youtube.com/watch?v=aszhP38hCS4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.480 01-09-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Click για ανάπτυξη... καλο μεσημερι Χρυσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ναιιιι νομίζω το αποκαλεί Χάρη (το γατί όχι το πλάσμα ) και τα δυο ειναι... Click για ανάπτυξη... ναι ετσι τον λεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:03 Η nickis έγραψε: #5.466 01-09-09 13:03 ναι ναι...εγω παντως αφου εχω ενα βρετανακι θα προτιμουσα το αλλο πλασμα.... τωρα για να σοβαρευτουμε εγω την παλια διαφημιση whiskas ειχα δει με το silver tabby και ετσι κολλησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.467 01-09-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ναι ναι...εγω παντως αφου εχω ενα βρετανακι θα προτιμουσα το αλλο πλασμα.... τωρα για να σοβαρευτουμε εγω την παλια διαφημιση whiskas ειχα δει με το silver tabby και ετσι κολλησα!!! Click για ανάπτυξη... πολλοι βλεποντας αυτη τη δοαφημιση κολλησαν με αυτο το γατι...το ελεγαν το γατι του whiskas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:25 Η nickis έγραψε: #5.468 01-09-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολλοι βλεποντας αυτη τη δοαφημιση κολλησαν με αυτο το γατι...το ελεγαν το γατι του whiskas Click για ανάπτυξη... και εγω ετσι το ελεγα!!!!αφου δεν ηξεραααααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.469 01-09-09 13:29 ενα πραγμα σαν τα σκυλακια της softex τα golden retriever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:35 Η nickis έγραψε: #5.470 01-09-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενα πραγμα σαν τα σκυλακια της softex τα golden retriever Click για ανάπτυξη... μπραβο ναι!!!ειδες...αν θελουν να πρωοθησουν κάτι!!! με τετοιες φατσουλες σου μενουν τα αντικειμενα που διαφημίζουν!!!! Βεβαια, τo Χαρη της whiskas δεν νομιζω να τον ταιζαν/ταιζουν whiskas !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.471 01-09-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από nickis: μπραβο ναι!!!ειδες...αν θελουν να πρωοθησουν κάτι!!! με τετοιες φατσουλες σου μενουν τα αντικειμενα που διαφημίζουν!!!! Βεβαια, τo Χαρη της whiskas δεν νομιζω να τον ταιζαν/ταιζουν whiskas !!! Click για ανάπτυξη... φανταζεσαι να τρωει royal και να διαφημιζει whiskas? Παντως ο ιδιοκτητης πρεπει να τα αρπαξε γερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:50 Η nickis έγραψε: #5.472 01-09-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φανταζεσαι να τρωει royal και να διαφημιζει whiskas? Παντως ο ιδιοκτητης πρεπει να τα αρπαξε γερα Click για ανάπτυξη... καπως ετσι θα ειναι φανταζομαι!!!!εγω παντως αν ημουν γατα δεν θα ετρωγα whiskas Συνηθως απο εκτροφεια δεν ειναι αυτα τα γατουλινια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.473 01-09-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από nickis: καπως ετσι θα ειναι φανταζομαι!!!!εγω παντως αν ημουν γατα δεν θα ετρωγα whiskas Συνηθως απο εκτροφεια δεν ειναι αυτα τα γατουλινια?? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο να ειναι απο εκτροφειο! Καποτε ενας φιλος μου πιτσαδωρος ειχε γνωρισει μια κυρια που ειχε ενα Περσικο που το ειχε δωσει για διαφημιση...δεν θυμαμαι ποιο ακριβως προιον διαφημιζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.474 01-09-09 13:59 και το Σεμελακι μου το βαλανε σε ενα περιοδικο...ειναι φωτομονταζ φυσικα η φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:02 Η nickis έγραψε: #5.475 01-09-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Σεμελακι μου το βαλανε σε ενα περιοδικο...ειναι φωτομονταζ φυσικα η φωτο... Click για ανάπτυξη... Κ ο υ κ λ α κ ι !!!!!!!! ευχομαι την επομενη στη whiskas !!! μπορουμε να πουμε να μας κανουν μια διαφημιση ολες τις γατες του mycat!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:07 Η nickis έγραψε: #5.476 01-09-09 14:07 https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.477 01-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από nickis: https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Click για ανάπτυξη... τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:16 Η nickis έγραψε: #5.478 01-09-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Click για ανάπτυξη... Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.479 01-09-09 14:18 αυτο για τους Βρετανοταμπομανιακους https://www.youtube.com/watch?v=aszhP38hCS4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.480 01-09-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Click για ανάπτυξη... καλο μεσημερι Χρυσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι ναι...εγω παντως αφου εχω ενα βρετανακι θα προτιμουσα το αλλο πλασμα.... τωρα για να σοβαρευτουμε εγω την παλια διαφημιση whiskas ειχα δει με το silver tabby και ετσι κολλησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.467 01-09-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ναι ναι...εγω παντως αφου εχω ενα βρετανακι θα προτιμουσα το αλλο πλασμα.... τωρα για να σοβαρευτουμε εγω την παλια διαφημιση whiskas ειχα δει με το silver tabby και ετσι κολλησα!!! Click για ανάπτυξη... πολλοι βλεποντας αυτη τη δοαφημιση κολλησαν με αυτο το γατι...το ελεγαν το γατι του whiskas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:25 Η nickis έγραψε: #5.468 01-09-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολλοι βλεποντας αυτη τη δοαφημιση κολλησαν με αυτο το γατι...το ελεγαν το γατι του whiskas Click για ανάπτυξη... και εγω ετσι το ελεγα!!!!αφου δεν ηξεραααααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.469 01-09-09 13:29 ενα πραγμα σαν τα σκυλακια της softex τα golden retriever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:35 Η nickis έγραψε: #5.470 01-09-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενα πραγμα σαν τα σκυλακια της softex τα golden retriever Click για ανάπτυξη... μπραβο ναι!!!ειδες...αν θελουν να πρωοθησουν κάτι!!! με τετοιες φατσουλες σου μενουν τα αντικειμενα που διαφημίζουν!!!! Βεβαια, τo Χαρη της whiskas δεν νομιζω να τον ταιζαν/ταιζουν whiskas !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.471 01-09-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από nickis: μπραβο ναι!!!ειδες...αν θελουν να πρωοθησουν κάτι!!! με τετοιες φατσουλες σου μενουν τα αντικειμενα που διαφημίζουν!!!! Βεβαια, τo Χαρη της whiskas δεν νομιζω να τον ταιζαν/ταιζουν whiskas !!! Click για ανάπτυξη... φανταζεσαι να τρωει royal και να διαφημιζει whiskas? Παντως ο ιδιοκτητης πρεπει να τα αρπαξε γερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:50 Η nickis έγραψε: #5.472 01-09-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φανταζεσαι να τρωει royal και να διαφημιζει whiskas? Παντως ο ιδιοκτητης πρεπει να τα αρπαξε γερα Click για ανάπτυξη... καπως ετσι θα ειναι φανταζομαι!!!!εγω παντως αν ημουν γατα δεν θα ετρωγα whiskas Συνηθως απο εκτροφεια δεν ειναι αυτα τα γατουλινια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.473 01-09-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από nickis: καπως ετσι θα ειναι φανταζομαι!!!!εγω παντως αν ημουν γατα δεν θα ετρωγα whiskas Συνηθως απο εκτροφεια δεν ειναι αυτα τα γατουλινια?? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο να ειναι απο εκτροφειο! Καποτε ενας φιλος μου πιτσαδωρος ειχε γνωρισει μια κυρια που ειχε ενα Περσικο που το ειχε δωσει για διαφημιση...δεν θυμαμαι ποιο ακριβως προιον διαφημιζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.474 01-09-09 13:59 και το Σεμελακι μου το βαλανε σε ενα περιοδικο...ειναι φωτομονταζ φυσικα η φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:02 Η nickis έγραψε: #5.475 01-09-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Σεμελακι μου το βαλανε σε ενα περιοδικο...ειναι φωτομονταζ φυσικα η φωτο... Click για ανάπτυξη... Κ ο υ κ λ α κ ι !!!!!!!! ευχομαι την επομενη στη whiskas !!! μπορουμε να πουμε να μας κανουν μια διαφημιση ολες τις γατες του mycat!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:07 Η nickis έγραψε: #5.476 01-09-09 14:07 https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.477 01-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από nickis: https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Click για ανάπτυξη... τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:16 Η nickis έγραψε: #5.478 01-09-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Click για ανάπτυξη... Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.479 01-09-09 14:18 αυτο για τους Βρετανοταμπομανιακους https://www.youtube.com/watch?v=aszhP38hCS4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.480 01-09-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Click για ανάπτυξη... καλο μεσημερι Χρυσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nickis: ναι ναι...εγω παντως αφου εχω ενα βρετανακι θα προτιμουσα το αλλο πλασμα.... τωρα για να σοβαρευτουμε εγω την παλια διαφημιση whiskas ειχα δει με το silver tabby και ετσι κολλησα!!! Click για ανάπτυξη... πολλοι βλεποντας αυτη τη δοαφημιση κολλησαν με αυτο το γατι...το ελεγαν το γατι του whiskas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:25 Η nickis έγραψε: #5.468 01-09-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολλοι βλεποντας αυτη τη δοαφημιση κολλησαν με αυτο το γατι...το ελεγαν το γατι του whiskas Click για ανάπτυξη... και εγω ετσι το ελεγα!!!!αφου δεν ηξεραααααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.469 01-09-09 13:29 ενα πραγμα σαν τα σκυλακια της softex τα golden retriever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:35 Η nickis έγραψε: #5.470 01-09-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενα πραγμα σαν τα σκυλακια της softex τα golden retriever Click για ανάπτυξη... μπραβο ναι!!!ειδες...αν θελουν να πρωοθησουν κάτι!!! με τετοιες φατσουλες σου μενουν τα αντικειμενα που διαφημίζουν!!!! Βεβαια, τo Χαρη της whiskas δεν νομιζω να τον ταιζαν/ταιζουν whiskas !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.471 01-09-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από nickis: μπραβο ναι!!!ειδες...αν θελουν να πρωοθησουν κάτι!!! με τετοιες φατσουλες σου μενουν τα αντικειμενα που διαφημίζουν!!!! Βεβαια, τo Χαρη της whiskas δεν νομιζω να τον ταιζαν/ταιζουν whiskas !!! Click για ανάπτυξη... φανταζεσαι να τρωει royal και να διαφημιζει whiskas? Παντως ο ιδιοκτητης πρεπει να τα αρπαξε γερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:50 Η nickis έγραψε: #5.472 01-09-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φανταζεσαι να τρωει royal και να διαφημιζει whiskas? Παντως ο ιδιοκτητης πρεπει να τα αρπαξε γερα Click για ανάπτυξη... καπως ετσι θα ειναι φανταζομαι!!!!εγω παντως αν ημουν γατα δεν θα ετρωγα whiskas Συνηθως απο εκτροφεια δεν ειναι αυτα τα γατουλινια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.473 01-09-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από nickis: καπως ετσι θα ειναι φανταζομαι!!!!εγω παντως αν ημουν γατα δεν θα ετρωγα whiskas Συνηθως απο εκτροφεια δεν ειναι αυτα τα γατουλινια?? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο να ειναι απο εκτροφειο! Καποτε ενας φιλος μου πιτσαδωρος ειχε γνωρισει μια κυρια που ειχε ενα Περσικο που το ειχε δωσει για διαφημιση...δεν θυμαμαι ποιο ακριβως προιον διαφημιζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.474 01-09-09 13:59 και το Σεμελακι μου το βαλανε σε ενα περιοδικο...ειναι φωτομονταζ φυσικα η φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:02 Η nickis έγραψε: #5.475 01-09-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Σεμελακι μου το βαλανε σε ενα περιοδικο...ειναι φωτομονταζ φυσικα η φωτο... Click για ανάπτυξη... Κ ο υ κ λ α κ ι !!!!!!!! ευχομαι την επομενη στη whiskas !!! μπορουμε να πουμε να μας κανουν μια διαφημιση ολες τις γατες του mycat!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:07 Η nickis έγραψε: #5.476 01-09-09 14:07 https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.477 01-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από nickis: https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Click για ανάπτυξη... τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:16 Η nickis έγραψε: #5.478 01-09-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Click για ανάπτυξη... Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.479 01-09-09 14:18 αυτο για τους Βρετανοταμπομανιακους https://www.youtube.com/watch?v=aszhP38hCS4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.480 01-09-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Click για ανάπτυξη... καλο μεσημερι Χρυσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολλοι βλεποντας αυτη τη δοαφημιση κολλησαν με αυτο το γατι...το ελεγαν το γατι του whiskas Click για ανάπτυξη... και εγω ετσι το ελεγα!!!!αφου δεν ηξεραααααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.469 01-09-09 13:29 ενα πραγμα σαν τα σκυλακια της softex τα golden retriever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:35 Η nickis έγραψε: #5.470 01-09-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενα πραγμα σαν τα σκυλακια της softex τα golden retriever Click για ανάπτυξη... μπραβο ναι!!!ειδες...αν θελουν να πρωοθησουν κάτι!!! με τετοιες φατσουλες σου μενουν τα αντικειμενα που διαφημίζουν!!!! Βεβαια, τo Χαρη της whiskas δεν νομιζω να τον ταιζαν/ταιζουν whiskas !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.471 01-09-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από nickis: μπραβο ναι!!!ειδες...αν θελουν να πρωοθησουν κάτι!!! με τετοιες φατσουλες σου μενουν τα αντικειμενα που διαφημίζουν!!!! Βεβαια, τo Χαρη της whiskas δεν νομιζω να τον ταιζαν/ταιζουν whiskas !!! Click για ανάπτυξη... φανταζεσαι να τρωει royal και να διαφημιζει whiskas? Παντως ο ιδιοκτητης πρεπει να τα αρπαξε γερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:50 Η nickis έγραψε: #5.472 01-09-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φανταζεσαι να τρωει royal και να διαφημιζει whiskas? Παντως ο ιδιοκτητης πρεπει να τα αρπαξε γερα Click για ανάπτυξη... καπως ετσι θα ειναι φανταζομαι!!!!εγω παντως αν ημουν γατα δεν θα ετρωγα whiskas Συνηθως απο εκτροφεια δεν ειναι αυτα τα γατουλινια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.473 01-09-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από nickis: καπως ετσι θα ειναι φανταζομαι!!!!εγω παντως αν ημουν γατα δεν θα ετρωγα whiskas Συνηθως απο εκτροφεια δεν ειναι αυτα τα γατουλινια?? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο να ειναι απο εκτροφειο! Καποτε ενας φιλος μου πιτσαδωρος ειχε γνωρισει μια κυρια που ειχε ενα Περσικο που το ειχε δωσει για διαφημιση...δεν θυμαμαι ποιο ακριβως προιον διαφημιζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.474 01-09-09 13:59 και το Σεμελακι μου το βαλανε σε ενα περιοδικο...ειναι φωτομονταζ φυσικα η φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:02 Η nickis έγραψε: #5.475 01-09-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Σεμελακι μου το βαλανε σε ενα περιοδικο...ειναι φωτομονταζ φυσικα η φωτο... Click για ανάπτυξη... Κ ο υ κ λ α κ ι !!!!!!!! ευχομαι την επομενη στη whiskas !!! μπορουμε να πουμε να μας κανουν μια διαφημιση ολες τις γατες του mycat!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:07 Η nickis έγραψε: #5.476 01-09-09 14:07 https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.477 01-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από nickis: https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Click για ανάπτυξη... τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:16 Η nickis έγραψε: #5.478 01-09-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Click για ανάπτυξη... Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.479 01-09-09 14:18 αυτο για τους Βρετανοταμπομανιακους https://www.youtube.com/watch?v=aszhP38hCS4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.480 01-09-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Click για ανάπτυξη... καλο μεσημερι Χρυσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ενα πραγμα σαν τα σκυλακια της softex τα golden retriever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:35 Η nickis έγραψε: #5.470 01-09-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενα πραγμα σαν τα σκυλακια της softex τα golden retriever Click για ανάπτυξη... μπραβο ναι!!!ειδες...αν θελουν να πρωοθησουν κάτι!!! με τετοιες φατσουλες σου μενουν τα αντικειμενα που διαφημίζουν!!!! Βεβαια, τo Χαρη της whiskas δεν νομιζω να τον ταιζαν/ταιζουν whiskas !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.471 01-09-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από nickis: μπραβο ναι!!!ειδες...αν θελουν να πρωοθησουν κάτι!!! με τετοιες φατσουλες σου μενουν τα αντικειμενα που διαφημίζουν!!!! Βεβαια, τo Χαρη της whiskas δεν νομιζω να τον ταιζαν/ταιζουν whiskas !!! Click για ανάπτυξη... φανταζεσαι να τρωει royal και να διαφημιζει whiskas? Παντως ο ιδιοκτητης πρεπει να τα αρπαξε γερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:50 Η nickis έγραψε: #5.472 01-09-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φανταζεσαι να τρωει royal και να διαφημιζει whiskas? Παντως ο ιδιοκτητης πρεπει να τα αρπαξε γερα Click για ανάπτυξη... καπως ετσι θα ειναι φανταζομαι!!!!εγω παντως αν ημουν γατα δεν θα ετρωγα whiskas Συνηθως απο εκτροφεια δεν ειναι αυτα τα γατουλινια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.473 01-09-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από nickis: καπως ετσι θα ειναι φανταζομαι!!!!εγω παντως αν ημουν γατα δεν θα ετρωγα whiskas Συνηθως απο εκτροφεια δεν ειναι αυτα τα γατουλινια?? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο να ειναι απο εκτροφειο! Καποτε ενας φιλος μου πιτσαδωρος ειχε γνωρισει μια κυρια που ειχε ενα Περσικο που το ειχε δωσει για διαφημιση...δεν θυμαμαι ποιο ακριβως προιον διαφημιζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.474 01-09-09 13:59 και το Σεμελακι μου το βαλανε σε ενα περιοδικο...ειναι φωτομονταζ φυσικα η φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:02 Η nickis έγραψε: #5.475 01-09-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Σεμελακι μου το βαλανε σε ενα περιοδικο...ειναι φωτομονταζ φυσικα η φωτο... Click για ανάπτυξη... Κ ο υ κ λ α κ ι !!!!!!!! ευχομαι την επομενη στη whiskas !!! μπορουμε να πουμε να μας κανουν μια διαφημιση ολες τις γατες του mycat!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:07 Η nickis έγραψε: #5.476 01-09-09 14:07 https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.477 01-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από nickis: https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Click για ανάπτυξη... τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:16 Η nickis έγραψε: #5.478 01-09-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Click για ανάπτυξη... Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.479 01-09-09 14:18 αυτο για τους Βρετανοταμπομανιακους https://www.youtube.com/watch?v=aszhP38hCS4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.480 01-09-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Click για ανάπτυξη... καλο μεσημερι Χρυσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενα πραγμα σαν τα σκυλακια της softex τα golden retriever Click για ανάπτυξη... μπραβο ναι!!!ειδες...αν θελουν να πρωοθησουν κάτι!!! με τετοιες φατσουλες σου μενουν τα αντικειμενα που διαφημίζουν!!!! Βεβαια, τo Χαρη της whiskas δεν νομιζω να τον ταιζαν/ταιζουν whiskas !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.471 01-09-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από nickis: μπραβο ναι!!!ειδες...αν θελουν να πρωοθησουν κάτι!!! με τετοιες φατσουλες σου μενουν τα αντικειμενα που διαφημίζουν!!!! Βεβαια, τo Χαρη της whiskas δεν νομιζω να τον ταιζαν/ταιζουν whiskas !!! Click για ανάπτυξη... φανταζεσαι να τρωει royal και να διαφημιζει whiskas? Παντως ο ιδιοκτητης πρεπει να τα αρπαξε γερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:50 Η nickis έγραψε: #5.472 01-09-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φανταζεσαι να τρωει royal και να διαφημιζει whiskas? Παντως ο ιδιοκτητης πρεπει να τα αρπαξε γερα Click για ανάπτυξη... καπως ετσι θα ειναι φανταζομαι!!!!εγω παντως αν ημουν γατα δεν θα ετρωγα whiskas Συνηθως απο εκτροφεια δεν ειναι αυτα τα γατουλινια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.473 01-09-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από nickis: καπως ετσι θα ειναι φανταζομαι!!!!εγω παντως αν ημουν γατα δεν θα ετρωγα whiskas Συνηθως απο εκτροφεια δεν ειναι αυτα τα γατουλινια?? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο να ειναι απο εκτροφειο! Καποτε ενας φιλος μου πιτσαδωρος ειχε γνωρισει μια κυρια που ειχε ενα Περσικο που το ειχε δωσει για διαφημιση...δεν θυμαμαι ποιο ακριβως προιον διαφημιζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.474 01-09-09 13:59 και το Σεμελακι μου το βαλανε σε ενα περιοδικο...ειναι φωτομονταζ φυσικα η φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:02 Η nickis έγραψε: #5.475 01-09-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Σεμελακι μου το βαλανε σε ενα περιοδικο...ειναι φωτομονταζ φυσικα η φωτο... Click για ανάπτυξη... Κ ο υ κ λ α κ ι !!!!!!!! ευχομαι την επομενη στη whiskas !!! μπορουμε να πουμε να μας κανουν μια διαφημιση ολες τις γατες του mycat!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:07 Η nickis έγραψε: #5.476 01-09-09 14:07 https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.477 01-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από nickis: https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Click για ανάπτυξη... τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:16 Η nickis έγραψε: #5.478 01-09-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Click για ανάπτυξη... Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.479 01-09-09 14:18 αυτο για τους Βρετανοταμπομανιακους https://www.youtube.com/watch?v=aszhP38hCS4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.480 01-09-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Click για ανάπτυξη... καλο μεσημερι Χρυσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nickis: μπραβο ναι!!!ειδες...αν θελουν να πρωοθησουν κάτι!!! με τετοιες φατσουλες σου μενουν τα αντικειμενα που διαφημίζουν!!!! Βεβαια, τo Χαρη της whiskas δεν νομιζω να τον ταιζαν/ταιζουν whiskas !!! Click για ανάπτυξη... φανταζεσαι να τρωει royal και να διαφημιζει whiskas? Παντως ο ιδιοκτητης πρεπει να τα αρπαξε γερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:50 Η nickis έγραψε: #5.472 01-09-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φανταζεσαι να τρωει royal και να διαφημιζει whiskas? Παντως ο ιδιοκτητης πρεπει να τα αρπαξε γερα Click για ανάπτυξη... καπως ετσι θα ειναι φανταζομαι!!!!εγω παντως αν ημουν γατα δεν θα ετρωγα whiskas Συνηθως απο εκτροφεια δεν ειναι αυτα τα γατουλινια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.473 01-09-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από nickis: καπως ετσι θα ειναι φανταζομαι!!!!εγω παντως αν ημουν γατα δεν θα ετρωγα whiskas Συνηθως απο εκτροφεια δεν ειναι αυτα τα γατουλινια?? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο να ειναι απο εκτροφειο! Καποτε ενας φιλος μου πιτσαδωρος ειχε γνωρισει μια κυρια που ειχε ενα Περσικο που το ειχε δωσει για διαφημιση...δεν θυμαμαι ποιο ακριβως προιον διαφημιζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.474 01-09-09 13:59 και το Σεμελακι μου το βαλανε σε ενα περιοδικο...ειναι φωτομονταζ φυσικα η φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:02 Η nickis έγραψε: #5.475 01-09-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Σεμελακι μου το βαλανε σε ενα περιοδικο...ειναι φωτομονταζ φυσικα η φωτο... Click για ανάπτυξη... Κ ο υ κ λ α κ ι !!!!!!!! ευχομαι την επομενη στη whiskas !!! μπορουμε να πουμε να μας κανουν μια διαφημιση ολες τις γατες του mycat!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:07 Η nickis έγραψε: #5.476 01-09-09 14:07 https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.477 01-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από nickis: https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Click για ανάπτυξη... τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:16 Η nickis έγραψε: #5.478 01-09-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Click για ανάπτυξη... Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.479 01-09-09 14:18 αυτο για τους Βρετανοταμπομανιακους https://www.youtube.com/watch?v=aszhP38hCS4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.480 01-09-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Click για ανάπτυξη... καλο μεσημερι Χρυσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φανταζεσαι να τρωει royal και να διαφημιζει whiskas? Παντως ο ιδιοκτητης πρεπει να τα αρπαξε γερα Click για ανάπτυξη... καπως ετσι θα ειναι φανταζομαι!!!!εγω παντως αν ημουν γατα δεν θα ετρωγα whiskas Συνηθως απο εκτροφεια δεν ειναι αυτα τα γατουλινια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.473 01-09-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από nickis: καπως ετσι θα ειναι φανταζομαι!!!!εγω παντως αν ημουν γατα δεν θα ετρωγα whiskas Συνηθως απο εκτροφεια δεν ειναι αυτα τα γατουλινια?? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο να ειναι απο εκτροφειο! Καποτε ενας φιλος μου πιτσαδωρος ειχε γνωρισει μια κυρια που ειχε ενα Περσικο που το ειχε δωσει για διαφημιση...δεν θυμαμαι ποιο ακριβως προιον διαφημιζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.474 01-09-09 13:59 και το Σεμελακι μου το βαλανε σε ενα περιοδικο...ειναι φωτομονταζ φυσικα η φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:02 Η nickis έγραψε: #5.475 01-09-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Σεμελακι μου το βαλανε σε ενα περιοδικο...ειναι φωτομονταζ φυσικα η φωτο... Click για ανάπτυξη... Κ ο υ κ λ α κ ι !!!!!!!! ευχομαι την επομενη στη whiskas !!! μπορουμε να πουμε να μας κανουν μια διαφημιση ολες τις γατες του mycat!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:07 Η nickis έγραψε: #5.476 01-09-09 14:07 https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.477 01-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από nickis: https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Click για ανάπτυξη... τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:16 Η nickis έγραψε: #5.478 01-09-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Click για ανάπτυξη... Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.479 01-09-09 14:18 αυτο για τους Βρετανοταμπομανιακους https://www.youtube.com/watch?v=aszhP38hCS4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.480 01-09-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Click για ανάπτυξη... καλο μεσημερι Χρυσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nickis: καπως ετσι θα ειναι φανταζομαι!!!!εγω παντως αν ημουν γατα δεν θα ετρωγα whiskas Συνηθως απο εκτροφεια δεν ειναι αυτα τα γατουλινια?? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο να ειναι απο εκτροφειο! Καποτε ενας φιλος μου πιτσαδωρος ειχε γνωρισει μια κυρια που ειχε ενα Περσικο που το ειχε δωσει για διαφημιση...δεν θυμαμαι ποιο ακριβως προιον διαφημιζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.474 01-09-09 13:59 και το Σεμελακι μου το βαλανε σε ενα περιοδικο...ειναι φωτομονταζ φυσικα η φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:02 Η nickis έγραψε: #5.475 01-09-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Σεμελακι μου το βαλανε σε ενα περιοδικο...ειναι φωτομονταζ φυσικα η φωτο... Click για ανάπτυξη... Κ ο υ κ λ α κ ι !!!!!!!! ευχομαι την επομενη στη whiskas !!! μπορουμε να πουμε να μας κανουν μια διαφημιση ολες τις γατες του mycat!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:07 Η nickis έγραψε: #5.476 01-09-09 14:07 https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.477 01-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από nickis: https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Click για ανάπτυξη... τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:16 Η nickis έγραψε: #5.478 01-09-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Click για ανάπτυξη... Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.479 01-09-09 14:18 αυτο για τους Βρετανοταμπομανιακους https://www.youtube.com/watch?v=aszhP38hCS4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.480 01-09-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Click για ανάπτυξη... καλο μεσημερι Χρυσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και το Σεμελακι μου το βαλανε σε ενα περιοδικο...ειναι φωτομονταζ φυσικα η φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:02 Η nickis έγραψε: #5.475 01-09-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Σεμελακι μου το βαλανε σε ενα περιοδικο...ειναι φωτομονταζ φυσικα η φωτο... Click για ανάπτυξη... Κ ο υ κ λ α κ ι !!!!!!!! ευχομαι την επομενη στη whiskas !!! μπορουμε να πουμε να μας κανουν μια διαφημιση ολες τις γατες του mycat!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:07 Η nickis έγραψε: #5.476 01-09-09 14:07 https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.477 01-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από nickis: https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Click για ανάπτυξη... τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:16 Η nickis έγραψε: #5.478 01-09-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Click για ανάπτυξη... Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.479 01-09-09 14:18 αυτο για τους Βρετανοταμπομανιακους https://www.youtube.com/watch?v=aszhP38hCS4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.480 01-09-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Click για ανάπτυξη... καλο μεσημερι Χρυσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Σεμελακι μου το βαλανε σε ενα περιοδικο...ειναι φωτομονταζ φυσικα η φωτο... Click για ανάπτυξη... Κ ο υ κ λ α κ ι !!!!!!!! ευχομαι την επομενη στη whiskas !!! μπορουμε να πουμε να μας κανουν μια διαφημιση ολες τις γατες του mycat!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:07 Η nickis έγραψε: #5.476 01-09-09 14:07 https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.477 01-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από nickis: https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Click για ανάπτυξη... τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:16 Η nickis έγραψε: #5.478 01-09-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Click για ανάπτυξη... Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.479 01-09-09 14:18 αυτο για τους Βρετανοταμπομανιακους https://www.youtube.com/watch?v=aszhP38hCS4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.480 01-09-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Click για ανάπτυξη... καλο μεσημερι Χρυσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.477 01-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από nickis: https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Click για ανάπτυξη... τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:16 Η nickis έγραψε: #5.478 01-09-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Click για ανάπτυξη... Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.479 01-09-09 14:18 αυτο για τους Βρετανοταμπομανιακους https://www.youtube.com/watch?v=aszhP38hCS4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.480 01-09-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Click για ανάπτυξη... καλο μεσημερι Χρυσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nickis: https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!! Click για ανάπτυξη... τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:16 Η nickis έγραψε: #5.478 01-09-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Click για ανάπτυξη... Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.479 01-09-09 14:18 αυτο για τους Βρετανοταμπομανιακους https://www.youtube.com/watch?v=aszhP38hCS4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.480 01-09-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Click για ανάπτυξη... καλο μεσημερι Χρυσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι γλυκο που ειναι...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης Click για ανάπτυξη... Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.479 01-09-09 14:18 αυτο για τους Βρετανοταμπομανιακους https://www.youtube.com/watch?v=aszhP38hCS4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.480 01-09-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Click για ανάπτυξη... καλο μεσημερι Χρυσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
αυτο για τους Βρετανοταμπομανιακους https://www.youtube.com/watch?v=aszhP38hCS4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.480 01-09-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Click για ανάπτυξη... καλο μεσημερι Χρυσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!! ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει... Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα.. φιλικα- Χρύσα Click για ανάπτυξη... καλο μεσημερι Χρυσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.