Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:30 Η Luna έγραψε: #5.701 29-10-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι femme fatale η Luna παιδί μου! Που θα πας να μου την κλείσεις σε γάμο με μόνιμο άντρα με ποδιά και φακιόλι! Ασε την να χαρεί την ζωή της και την γοητεία της!!!! Click για ανάπτυξη... ελα ντε!!μα ειμαι κι εγω χαζη βρε παιδακι μου..τι σκεφτομαι κατι ωρες.. Αρχική Δημοσίευση από ria23: το ελπιζω γιατι αυτα τα αυτια ειναι ονειρο και τα σελωωωωωωωωωω!!!!!!!! παραπονα δεν κανουμε κιουρια Θενια αρκει να μην μας ξεχασουν και φετος γιατι αλλιως ...ισως καταλαθος ερθω για επισκεψη και παραπεσει κανενας yuri στην τσαντα.... Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ φετος???αφου περσυ δεν μπορουσες να εχεις....σε ξεχασα εγω?οχι πες μου!!!να παθω υστερια????? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όχι που είναι???? Καλε στείλε μου λινκ!! Να δω την αδερφή μας! Και εγώ Γιούρι και συναφή θέλω να βλέπω! ΦΩ-ΤΟ ΦΩ-ΤΟ ΦΩ-ΤΟ. Θα φτιάξω πανό ε! Click για ανάπτυξη... εκει που εβλεπες σημερα καλε!!στο θεμα Luna Kahuna... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρία αν είναι να παραπέσει Γιούρι στην τσάντα δεν έχουμε πρόβλημα. Αλλά αν είναι να έρθεις σε μένα καμιά επίσκεψη πες μου να λάβουμε τα μέτρα μας....να φυγαδεύσω την Όλια πρώτα Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΜΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΤΣΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕΖΙΛΙ............εχουμε και ενα βαρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:30 Η ria23 έγραψε: #5.702 29-10-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρία αν είναι να παραπέσει Γιούρι στην τσάντα δεν έχουμε πρόβλημα. Αλλά αν είναι να έρθεις σε μένα καμιά επίσκεψη πες μου να λάβουμε τα μέτρα μας....να φυγαδεύσω την Όλια πρώτα Click για ανάπτυξη... βρε παιδι μου με σενα τοσα σχεδια εχω καταστρωσει παιδι συναδελφου δεν κλεβω..τωρα αν η Γιαννα με ξεχασει ...αααα..δεν φταιω εγω...προειδοποιησα....παρακαλω 1η το πολυ 2η να ειμαι στη λιστα..!!!!!!!!!(Γιαννα παιδι μου πλακα κανω..παντως να με εχεις υποψιν σου γιατι το σκεφτομαι αρκετο καιρο και ειδικα τωρα που ειμαι και καλυτερα οικονομικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Η Luna έγραψε: #5.703 29-10-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ria23: βρε παιδι μου με σενα τοσα σχεδια εχω καταστρωσει παιδι συναδελφου δεν κλεβω..τωρα αν η Γιαννα με ξεχασει ...αααα..δεν φταιω εγω...προειδοποιησα....παρακαλω 1η το πολυ 2η να ειμαι στη λιστα..!!!!!!!!!(Γιαννα παιδι μου πλακα κανω..παντως να με εχεις υποψιν σου γιατι το σκεφτομαι αρκετο καιρο και ειδικα τωρα που ειμαι και καλυτερα οικονομικα) Click για ανάπτυξη... η λιστα παιδια μου ειναι μακριααααααα....αλλα φυσικα μπορειτε να μου κανετε δωρακια,και να δω τι μπορω να κανω για να ανεβειτε λιγο πιο πανω..... (φυσικα και θα σε εχω...οι mycatoydes πανε μπροστα γιατι μπορω να σας ελεγχω,να τα καμαρωνω και να ειμαι σιγουρη οτι θα τα αγαπατε πολυ..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:41 Η aalyah έγραψε: #5.704 29-10-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εκει που εβλεπες σημερα καλε!!στο θεμα Luna Kahuna... ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΜΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΤΣΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕΖΙΛΙ............εχουμε και ενα βαρος... Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό πάλι που το πάς....είναι ένα θέμα.... Στο θεματάκι σας είδα κάτι φωτό αλλά η αδερφή μας είναι μόλις 3 μηνών. Αυτές λες? Αρχική Δημοσίευση από ria23: βρε παιδι μου με σενα τοσα σχεδια εχω καταστρωσει παιδι συναδελφου δεν κλεβω..τωρα αν η Γιαννα με ξεχασει ...αααα..δεν φταιω εγω...προειδοποιησα....παρακαλω 1η το πολυ 2η να ειμαι στη λιστα..!!!!!!!!!(Γιαννα παιδι μου πλακα κανω..παντως να με εχεις υποψιν σου γιατι το σκεφτομαι αρκετο καιρο και ειδικα τωρα που ειμαι και καλυτερα οικονομικα) Click για ανάπτυξη... Ναι καλά μ'επεισες τώρα ότι δεν κλέβεις παιδί συναδέλφου εσύ. Αρχική Δημοσίευση από Luna: η λιστα παιδια μου ειναι μακριααααααα....αλλα φυσικα μπορειτε να μου κανετε δωρακια,και να δω τι μπορω να κανω για να ανεβειτε λιγο πιο πανω..... (φυσικα και θα σε εχω...οι mycatoydes πανε μπροστα γιατι μπορω να σας ελεγχω,να τα καμαρωνω και να ειμαι σιγουρη οτι θα τα αγαπατε πολυ..) Click για ανάπτυξη... Δωράκια? Χμμμ.....προσφέρω Όλια για ζούληγμα!!! Και χούφτωμα και το κυριότερο που θα την συγχίσει τα μάλα.....ανακάτωμα της γούνας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:45 Η ria23 έγραψε: #5.705 29-10-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: η λιστα παιδια μου ειναι μακριααααααα....αλλα φυσικα μπορειτε να μου κανετε δωρακια,και να δω τι μπορω να κανω για να ανεβειτε λιγο πιο πανω..... (φυσικα και θα σε εχω...οι mycatoydes πανε μπροστα γιατι μπορω να σας ελεγχω,να τα καμαρωνω και να ειμαι σιγουρη οτι θα τα αγαπατε πολυ..) Click για ανάπτυξη... αυτο για σας!!!!!!!!!!(ανεβηκα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα british-shorthair-britz1.jpg 45,5 KB · Εμφανίσεις: 47 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Η Luna έγραψε: #5.706 29-10-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι αυτό πάλι που το πάς....είναι ένα θέμα.... Στο θεματάκι σας είδα κάτι φωτό αλλά η αδερφή μας είναι μόλις 3 μηνών. Αυτές λες? Δωράκια? Χμμμ.....προσφέρω Όλια για ζούληγμα!!! Και χούφτωμα και το κυριότερο που θα την συγχίσει τα μάλα.....ανακάτωμα της γούνας!! Click για ανάπτυξη... κατσε γιατι μπερδευτικα..ποτε γεννηθηκε η Ολια??αυτα που εβαλα στο θεμα πριν λιγο ειναι ενα μωρο δικο μου (fold)και ενα λιλα ραισακι...τωρα ειναι 8 μηνων περιπου..η Ολια ειναι απο την αλλη γεννα??? χχχχχχχχμμμμμμμμμμμμμ...............κατσε να τσεκαρω την λιστα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:47 Η Luna έγραψε: #5.707 29-10-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αυτο για σας!!!!!!!!!!(ανεβηκα?) Click για ανάπτυξη... μαναρι μου!!! ανεβηκες 1 ποντο.. φερτον μου εδω και θα σε βαλω πρωτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:49 Η aalyah έγραψε: #5.708 29-10-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κατσε γιατι μπερδευτικα..ποτε γεννηθηκε η Ολια??αυτα που εβαλα στο θεμα πριν λιγο ειναι ενα μωρο δικο μου (fold)και ενα λιλα ραισακι...τωρα ειναι 8 μηνων περιπου..η Ολια ειναι απο την αλλη γεννα??? χχχχχχχχμμμμμμμμμμμμμ...............κατσε να τσεκαρω την λιστα μου.... Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&highlight=luna&page=85 Εγώ μιλάω γι'αυτές τις φωτό. Κάτω κάτω. Και η Όλια 8,5 μηνών είναι. 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.709 29-10-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μαναρι μου!!! ανεβηκες 1 ποντο.. φερτον μου εδω και θα σε βαλω πρωτη... Click για ανάπτυξη... Επ εγώ τόσα πρόσφερα!! Τίποτα δεν κερδιζω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:08 Η Luna έγραψε: #5.710 29-10-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&highlight=luna&page=85 Εγώ μιλάω γι'αυτές τις φωτό. Κάτω κάτω. Και η Όλια 8,5 μηνών είναι. 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε. Click για ανάπτυξη... αυτη ειναι η αδερφουλα!!αυτες ειναι παλιες!! πηγαινε στην τελευταια σελιδα!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&page=118 νατες πιο μεγαλες!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επ εγώ τόσα πρόσφερα!! Τίποτα δεν κερδιζω?? Click για ανάπτυξη... ε,παιρνεις κι εσυ 1,25!!!αντε για να μην παραπονιεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:20 Η aalyah έγραψε: #5.711 29-10-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτη ειναι η αδερφουλα!!αυτες ειναι παλιες!! πηγαινε στην τελευταια σελιδα!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&page=118 νατες πιο μεγαλες!!! ε,παιρνεις κι εσυ 1,25!!!αντε για να μην παραπονιεσαι!! Click για ανάπτυξη... Πω πω ΚΟΥΚΛΕΣ!!! Αν και ανησυχώ λίγο....η δικιά μου παραείναι παχιά εν συγκρίσει με την αδερφή της ή εμένα έτσι μου φαίνεται? Να την αρχίσω στην δίαιτα λέτε? Έτσι έτσι να μαζεύονται οι πόντοι. Να μην ξεχνιόμαστε!!! Εγώ καληνυχτώ για σήμερα. Με περιμένει η παρέα για φαγητό! Θα τα ξαναπούμε άυριο. Φιλιά πολλά σε σας και στα κουτσούνια σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 22:45 Η Luna έγραψε: #5.712 29-10-09 22:45 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πω ΚΟΥΚΛΕΣ!!! Αν και ανησυχώ λίγο....η δικιά μου παραείναι παχιά εν συγκρίσει με την αδερφή της ή εμένα έτσι μου φαίνεται? Να την αρχίσω στην δίαιτα λέτε? Έτσι έτσι να μαζεύονται οι πόντοι. Να μην ξεχνιόμαστε!!! Εγώ καληνυχτώ για σήμερα. Με περιμένει η παρέα για φαγητό! Θα τα ξαναπούμε άυριο. Φιλιά πολλά σε σας και στα κουτσούνια σας!! Click για ανάπτυξη... οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!! καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η moukelis έγραψε: #5.713 30-10-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΝΑ Κ: καλημέρα!!! ειναι πολυ ομορφα ολα τους! υπαρχει περιπτωση να δινεται καποιο???(ακομα και πωληση!!!) Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Τα γατακια αυτα ειναι βρετανικη κοντοτριχη,και αυτα με τα πεσμενα αυτακια ειναι scottish fold.Υπαρχει εκτροφειο ασημενιων,το εχει η κ.Φωτεινη,και κανει καποιες γεννες η Γιαννα (Luna) και η Πασκαλ (aramis) που εχουν scottish και βρετανικα μακρυτριχα αντιστοιχα.Κι επειδη προκειται για γατακια ρατσας,με τα χαρτια τους και εξετασεις των γονεων,πωλουνται,δε χαριζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:47 Η aramis έγραψε: #5.714 30-10-09 09:47 Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA180585.jpg 143,4 KB · Εμφανίσεις: 46 PA180587.jpg 128,5 KB · Εμφανίσεις: 53 PA200591.jpg 116,7 KB · Εμφανίσεις: 38 PA200592.jpg 130 KB · Εμφανίσεις: 39 PA200593.jpg 123,8 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #5.715 30-10-09 09:50 Αχου τα Πασκαλ ειναι απιθανα! Εχετε και καπνιστα ε; Θα σας δουμε φετος στην εκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:05 Η aramis έγραψε: #5.716 30-10-09 10:05 Τα μικρα δεν θα εχουν ολοκληρωσει 3 μηνων οποτε δεν μπορω να τα φερω αλλα θα φερω την Εclipse, την blacksmoke της προηγουμενης γεννας και το μαυρο . Θα ειμαι με 5 γατες γιατι θα φερω και το κοκο, να προωθω την υιοθεσια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:06 Η moukelis έγραψε: #5.717 30-10-09 10:06 Ναι εννοουσα τις μεγαλες σου. Τι ωραια,θα δουμε και την eclipse!Θα φερεις και τον Cachemire; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:13 Η avtwvia έγραψε: #5.718 30-10-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η aalyah έγραψε: #5.719 30-10-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Πω πωωωω κατι μωρά!!! Pascal είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Ειδικά εκείνο το παχιούλικο ο Emir είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! Για ζούληγμα!! Έχω και μια λατρεία εγώ στα χοντρούλικα πως να το κάνουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Click για ανάπτυξη... Ζουυυυλια ζουυυλια εγώ έχω άδεια! Αν και θα με διώξει στο τέλος η Όλια από το σπίτι γιατί όλο στον υπολογιστή είμαι και χαζεύω άλλα γατιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:39 Η aalyah έγραψε: #5.720 30-10-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!! καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιάννα μου. Καλέ τι να αναπτυχθεί!! Αυτή έχει ξεχάσει τι εστί ύψος μου φαίνεται και οι μόνες έννοιες που αναγνωρίζει πλέον είναι πλάτος, εμβαδό και διάμετρο (της κοιλιάς της) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι femme fatale η Luna παιδί μου! Που θα πας να μου την κλείσεις σε γάμο με μόνιμο άντρα με ποδιά και φακιόλι! Ασε την να χαρεί την ζωή της και την γοητεία της!!!! Click για ανάπτυξη... ελα ντε!!μα ειμαι κι εγω χαζη βρε παιδακι μου..τι σκεφτομαι κατι ωρες.. Αρχική Δημοσίευση από ria23: το ελπιζω γιατι αυτα τα αυτια ειναι ονειρο και τα σελωωωωωωωωωω!!!!!!!! παραπονα δεν κανουμε κιουρια Θενια αρκει να μην μας ξεχασουν και φετος γιατι αλλιως ...ισως καταλαθος ερθω για επισκεψη και παραπεσει κανενας yuri στην τσαντα.... Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ φετος???αφου περσυ δεν μπορουσες να εχεις....σε ξεχασα εγω?οχι πες μου!!!να παθω υστερια????? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όχι που είναι???? Καλε στείλε μου λινκ!! Να δω την αδερφή μας! Και εγώ Γιούρι και συναφή θέλω να βλέπω! ΦΩ-ΤΟ ΦΩ-ΤΟ ΦΩ-ΤΟ. Θα φτιάξω πανό ε! Click για ανάπτυξη... εκει που εβλεπες σημερα καλε!!στο θεμα Luna Kahuna... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρία αν είναι να παραπέσει Γιούρι στην τσάντα δεν έχουμε πρόβλημα. Αλλά αν είναι να έρθεις σε μένα καμιά επίσκεψη πες μου να λάβουμε τα μέτρα μας....να φυγαδεύσω την Όλια πρώτα Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΜΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΤΣΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕΖΙΛΙ............εχουμε και ενα βαρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:30 Η ria23 έγραψε: #5.702 29-10-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρία αν είναι να παραπέσει Γιούρι στην τσάντα δεν έχουμε πρόβλημα. Αλλά αν είναι να έρθεις σε μένα καμιά επίσκεψη πες μου να λάβουμε τα μέτρα μας....να φυγαδεύσω την Όλια πρώτα Click για ανάπτυξη... βρε παιδι μου με σενα τοσα σχεδια εχω καταστρωσει παιδι συναδελφου δεν κλεβω..τωρα αν η Γιαννα με ξεχασει ...αααα..δεν φταιω εγω...προειδοποιησα....παρακαλω 1η το πολυ 2η να ειμαι στη λιστα..!!!!!!!!!(Γιαννα παιδι μου πλακα κανω..παντως να με εχεις υποψιν σου γιατι το σκεφτομαι αρκετο καιρο και ειδικα τωρα που ειμαι και καλυτερα οικονομικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Η Luna έγραψε: #5.703 29-10-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ria23: βρε παιδι μου με σενα τοσα σχεδια εχω καταστρωσει παιδι συναδελφου δεν κλεβω..τωρα αν η Γιαννα με ξεχασει ...αααα..δεν φταιω εγω...προειδοποιησα....παρακαλω 1η το πολυ 2η να ειμαι στη λιστα..!!!!!!!!!(Γιαννα παιδι μου πλακα κανω..παντως να με εχεις υποψιν σου γιατι το σκεφτομαι αρκετο καιρο και ειδικα τωρα που ειμαι και καλυτερα οικονομικα) Click για ανάπτυξη... η λιστα παιδια μου ειναι μακριααααααα....αλλα φυσικα μπορειτε να μου κανετε δωρακια,και να δω τι μπορω να κανω για να ανεβειτε λιγο πιο πανω..... (φυσικα και θα σε εχω...οι mycatoydes πανε μπροστα γιατι μπορω να σας ελεγχω,να τα καμαρωνω και να ειμαι σιγουρη οτι θα τα αγαπατε πολυ..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:41 Η aalyah έγραψε: #5.704 29-10-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εκει που εβλεπες σημερα καλε!!στο θεμα Luna Kahuna... ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΜΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΤΣΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕΖΙΛΙ............εχουμε και ενα βαρος... Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό πάλι που το πάς....είναι ένα θέμα.... Στο θεματάκι σας είδα κάτι φωτό αλλά η αδερφή μας είναι μόλις 3 μηνών. Αυτές λες? Αρχική Δημοσίευση από ria23: βρε παιδι μου με σενα τοσα σχεδια εχω καταστρωσει παιδι συναδελφου δεν κλεβω..τωρα αν η Γιαννα με ξεχασει ...αααα..δεν φταιω εγω...προειδοποιησα....παρακαλω 1η το πολυ 2η να ειμαι στη λιστα..!!!!!!!!!(Γιαννα παιδι μου πλακα κανω..παντως να με εχεις υποψιν σου γιατι το σκεφτομαι αρκετο καιρο και ειδικα τωρα που ειμαι και καλυτερα οικονομικα) Click για ανάπτυξη... Ναι καλά μ'επεισες τώρα ότι δεν κλέβεις παιδί συναδέλφου εσύ. Αρχική Δημοσίευση από Luna: η λιστα παιδια μου ειναι μακριααααααα....αλλα φυσικα μπορειτε να μου κανετε δωρακια,και να δω τι μπορω να κανω για να ανεβειτε λιγο πιο πανω..... (φυσικα και θα σε εχω...οι mycatoydes πανε μπροστα γιατι μπορω να σας ελεγχω,να τα καμαρωνω και να ειμαι σιγουρη οτι θα τα αγαπατε πολυ..) Click για ανάπτυξη... Δωράκια? Χμμμ.....προσφέρω Όλια για ζούληγμα!!! Και χούφτωμα και το κυριότερο που θα την συγχίσει τα μάλα.....ανακάτωμα της γούνας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:45 Η ria23 έγραψε: #5.705 29-10-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: η λιστα παιδια μου ειναι μακριααααααα....αλλα φυσικα μπορειτε να μου κανετε δωρακια,και να δω τι μπορω να κανω για να ανεβειτε λιγο πιο πανω..... (φυσικα και θα σε εχω...οι mycatoydes πανε μπροστα γιατι μπορω να σας ελεγχω,να τα καμαρωνω και να ειμαι σιγουρη οτι θα τα αγαπατε πολυ..) Click για ανάπτυξη... αυτο για σας!!!!!!!!!!(ανεβηκα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα british-shorthair-britz1.jpg 45,5 KB · Εμφανίσεις: 47 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Η Luna έγραψε: #5.706 29-10-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι αυτό πάλι που το πάς....είναι ένα θέμα.... Στο θεματάκι σας είδα κάτι φωτό αλλά η αδερφή μας είναι μόλις 3 μηνών. Αυτές λες? Δωράκια? Χμμμ.....προσφέρω Όλια για ζούληγμα!!! Και χούφτωμα και το κυριότερο που θα την συγχίσει τα μάλα.....ανακάτωμα της γούνας!! Click για ανάπτυξη... κατσε γιατι μπερδευτικα..ποτε γεννηθηκε η Ολια??αυτα που εβαλα στο θεμα πριν λιγο ειναι ενα μωρο δικο μου (fold)και ενα λιλα ραισακι...τωρα ειναι 8 μηνων περιπου..η Ολια ειναι απο την αλλη γεννα??? χχχχχχχχμμμμμμμμμμμμμ...............κατσε να τσεκαρω την λιστα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:47 Η Luna έγραψε: #5.707 29-10-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αυτο για σας!!!!!!!!!!(ανεβηκα?) Click για ανάπτυξη... μαναρι μου!!! ανεβηκες 1 ποντο.. φερτον μου εδω και θα σε βαλω πρωτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:49 Η aalyah έγραψε: #5.708 29-10-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κατσε γιατι μπερδευτικα..ποτε γεννηθηκε η Ολια??αυτα που εβαλα στο θεμα πριν λιγο ειναι ενα μωρο δικο μου (fold)και ενα λιλα ραισακι...τωρα ειναι 8 μηνων περιπου..η Ολια ειναι απο την αλλη γεννα??? χχχχχχχχμμμμμμμμμμμμμ...............κατσε να τσεκαρω την λιστα μου.... Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&highlight=luna&page=85 Εγώ μιλάω γι'αυτές τις φωτό. Κάτω κάτω. Και η Όλια 8,5 μηνών είναι. 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.709 29-10-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μαναρι μου!!! ανεβηκες 1 ποντο.. φερτον μου εδω και θα σε βαλω πρωτη... Click για ανάπτυξη... Επ εγώ τόσα πρόσφερα!! Τίποτα δεν κερδιζω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:08 Η Luna έγραψε: #5.710 29-10-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&highlight=luna&page=85 Εγώ μιλάω γι'αυτές τις φωτό. Κάτω κάτω. Και η Όλια 8,5 μηνών είναι. 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε. Click για ανάπτυξη... αυτη ειναι η αδερφουλα!!αυτες ειναι παλιες!! πηγαινε στην τελευταια σελιδα!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&page=118 νατες πιο μεγαλες!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επ εγώ τόσα πρόσφερα!! Τίποτα δεν κερδιζω?? Click για ανάπτυξη... ε,παιρνεις κι εσυ 1,25!!!αντε για να μην παραπονιεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:20 Η aalyah έγραψε: #5.711 29-10-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτη ειναι η αδερφουλα!!αυτες ειναι παλιες!! πηγαινε στην τελευταια σελιδα!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&page=118 νατες πιο μεγαλες!!! ε,παιρνεις κι εσυ 1,25!!!αντε για να μην παραπονιεσαι!! Click για ανάπτυξη... Πω πω ΚΟΥΚΛΕΣ!!! Αν και ανησυχώ λίγο....η δικιά μου παραείναι παχιά εν συγκρίσει με την αδερφή της ή εμένα έτσι μου φαίνεται? Να την αρχίσω στην δίαιτα λέτε? Έτσι έτσι να μαζεύονται οι πόντοι. Να μην ξεχνιόμαστε!!! Εγώ καληνυχτώ για σήμερα. Με περιμένει η παρέα για φαγητό! Θα τα ξαναπούμε άυριο. Φιλιά πολλά σε σας και στα κουτσούνια σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 22:45 Η Luna έγραψε: #5.712 29-10-09 22:45 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πω ΚΟΥΚΛΕΣ!!! Αν και ανησυχώ λίγο....η δικιά μου παραείναι παχιά εν συγκρίσει με την αδερφή της ή εμένα έτσι μου φαίνεται? Να την αρχίσω στην δίαιτα λέτε? Έτσι έτσι να μαζεύονται οι πόντοι. Να μην ξεχνιόμαστε!!! Εγώ καληνυχτώ για σήμερα. Με περιμένει η παρέα για φαγητό! Θα τα ξαναπούμε άυριο. Φιλιά πολλά σε σας και στα κουτσούνια σας!! Click για ανάπτυξη... οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!! καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η moukelis έγραψε: #5.713 30-10-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΝΑ Κ: καλημέρα!!! ειναι πολυ ομορφα ολα τους! υπαρχει περιπτωση να δινεται καποιο???(ακομα και πωληση!!!) Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Τα γατακια αυτα ειναι βρετανικη κοντοτριχη,και αυτα με τα πεσμενα αυτακια ειναι scottish fold.Υπαρχει εκτροφειο ασημενιων,το εχει η κ.Φωτεινη,και κανει καποιες γεννες η Γιαννα (Luna) και η Πασκαλ (aramis) που εχουν scottish και βρετανικα μακρυτριχα αντιστοιχα.Κι επειδη προκειται για γατακια ρατσας,με τα χαρτια τους και εξετασεις των γονεων,πωλουνται,δε χαριζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:47 Η aramis έγραψε: #5.714 30-10-09 09:47 Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA180585.jpg 143,4 KB · Εμφανίσεις: 46 PA180587.jpg 128,5 KB · Εμφανίσεις: 53 PA200591.jpg 116,7 KB · Εμφανίσεις: 38 PA200592.jpg 130 KB · Εμφανίσεις: 39 PA200593.jpg 123,8 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #5.715 30-10-09 09:50 Αχου τα Πασκαλ ειναι απιθανα! Εχετε και καπνιστα ε; Θα σας δουμε φετος στην εκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:05 Η aramis έγραψε: #5.716 30-10-09 10:05 Τα μικρα δεν θα εχουν ολοκληρωσει 3 μηνων οποτε δεν μπορω να τα φερω αλλα θα φερω την Εclipse, την blacksmoke της προηγουμενης γεννας και το μαυρο . Θα ειμαι με 5 γατες γιατι θα φερω και το κοκο, να προωθω την υιοθεσια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:06 Η moukelis έγραψε: #5.717 30-10-09 10:06 Ναι εννοουσα τις μεγαλες σου. Τι ωραια,θα δουμε και την eclipse!Θα φερεις και τον Cachemire; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:13 Η avtwvia έγραψε: #5.718 30-10-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η aalyah έγραψε: #5.719 30-10-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Πω πωωωω κατι μωρά!!! Pascal είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Ειδικά εκείνο το παχιούλικο ο Emir είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! Για ζούληγμα!! Έχω και μια λατρεία εγώ στα χοντρούλικα πως να το κάνουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Click για ανάπτυξη... Ζουυυυλια ζουυυλια εγώ έχω άδεια! Αν και θα με διώξει στο τέλος η Όλια από το σπίτι γιατί όλο στον υπολογιστή είμαι και χαζεύω άλλα γατιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:39 Η aalyah έγραψε: #5.720 30-10-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!! καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιάννα μου. Καλέ τι να αναπτυχθεί!! Αυτή έχει ξεχάσει τι εστί ύψος μου φαίνεται και οι μόνες έννοιες που αναγνωρίζει πλέον είναι πλάτος, εμβαδό και διάμετρο (της κοιλιάς της) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρία αν είναι να παραπέσει Γιούρι στην τσάντα δεν έχουμε πρόβλημα. Αλλά αν είναι να έρθεις σε μένα καμιά επίσκεψη πες μου να λάβουμε τα μέτρα μας....να φυγαδεύσω την Όλια πρώτα Click για ανάπτυξη... βρε παιδι μου με σενα τοσα σχεδια εχω καταστρωσει παιδι συναδελφου δεν κλεβω..τωρα αν η Γιαννα με ξεχασει ...αααα..δεν φταιω εγω...προειδοποιησα....παρακαλω 1η το πολυ 2η να ειμαι στη λιστα..!!!!!!!!!(Γιαννα παιδι μου πλακα κανω..παντως να με εχεις υποψιν σου γιατι το σκεφτομαι αρκετο καιρο και ειδικα τωρα που ειμαι και καλυτερα οικονομικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Η Luna έγραψε: #5.703 29-10-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ria23: βρε παιδι μου με σενα τοσα σχεδια εχω καταστρωσει παιδι συναδελφου δεν κλεβω..τωρα αν η Γιαννα με ξεχασει ...αααα..δεν φταιω εγω...προειδοποιησα....παρακαλω 1η το πολυ 2η να ειμαι στη λιστα..!!!!!!!!!(Γιαννα παιδι μου πλακα κανω..παντως να με εχεις υποψιν σου γιατι το σκεφτομαι αρκετο καιρο και ειδικα τωρα που ειμαι και καλυτερα οικονομικα) Click για ανάπτυξη... η λιστα παιδια μου ειναι μακριααααααα....αλλα φυσικα μπορειτε να μου κανετε δωρακια,και να δω τι μπορω να κανω για να ανεβειτε λιγο πιο πανω..... (φυσικα και θα σε εχω...οι mycatoydes πανε μπροστα γιατι μπορω να σας ελεγχω,να τα καμαρωνω και να ειμαι σιγουρη οτι θα τα αγαπατε πολυ..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:41 Η aalyah έγραψε: #5.704 29-10-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εκει που εβλεπες σημερα καλε!!στο θεμα Luna Kahuna... ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΜΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΤΣΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕΖΙΛΙ............εχουμε και ενα βαρος... Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό πάλι που το πάς....είναι ένα θέμα.... Στο θεματάκι σας είδα κάτι φωτό αλλά η αδερφή μας είναι μόλις 3 μηνών. Αυτές λες? Αρχική Δημοσίευση από ria23: βρε παιδι μου με σενα τοσα σχεδια εχω καταστρωσει παιδι συναδελφου δεν κλεβω..τωρα αν η Γιαννα με ξεχασει ...αααα..δεν φταιω εγω...προειδοποιησα....παρακαλω 1η το πολυ 2η να ειμαι στη λιστα..!!!!!!!!!(Γιαννα παιδι μου πλακα κανω..παντως να με εχεις υποψιν σου γιατι το σκεφτομαι αρκετο καιρο και ειδικα τωρα που ειμαι και καλυτερα οικονομικα) Click για ανάπτυξη... Ναι καλά μ'επεισες τώρα ότι δεν κλέβεις παιδί συναδέλφου εσύ. Αρχική Δημοσίευση από Luna: η λιστα παιδια μου ειναι μακριααααααα....αλλα φυσικα μπορειτε να μου κανετε δωρακια,και να δω τι μπορω να κανω για να ανεβειτε λιγο πιο πανω..... (φυσικα και θα σε εχω...οι mycatoydes πανε μπροστα γιατι μπορω να σας ελεγχω,να τα καμαρωνω και να ειμαι σιγουρη οτι θα τα αγαπατε πολυ..) Click για ανάπτυξη... Δωράκια? Χμμμ.....προσφέρω Όλια για ζούληγμα!!! Και χούφτωμα και το κυριότερο που θα την συγχίσει τα μάλα.....ανακάτωμα της γούνας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:45 Η ria23 έγραψε: #5.705 29-10-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: η λιστα παιδια μου ειναι μακριααααααα....αλλα φυσικα μπορειτε να μου κανετε δωρακια,και να δω τι μπορω να κανω για να ανεβειτε λιγο πιο πανω..... (φυσικα και θα σε εχω...οι mycatoydes πανε μπροστα γιατι μπορω να σας ελεγχω,να τα καμαρωνω και να ειμαι σιγουρη οτι θα τα αγαπατε πολυ..) Click για ανάπτυξη... αυτο για σας!!!!!!!!!!(ανεβηκα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα british-shorthair-britz1.jpg 45,5 KB · Εμφανίσεις: 47 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Η Luna έγραψε: #5.706 29-10-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι αυτό πάλι που το πάς....είναι ένα θέμα.... Στο θεματάκι σας είδα κάτι φωτό αλλά η αδερφή μας είναι μόλις 3 μηνών. Αυτές λες? Δωράκια? Χμμμ.....προσφέρω Όλια για ζούληγμα!!! Και χούφτωμα και το κυριότερο που θα την συγχίσει τα μάλα.....ανακάτωμα της γούνας!! Click για ανάπτυξη... κατσε γιατι μπερδευτικα..ποτε γεννηθηκε η Ολια??αυτα που εβαλα στο θεμα πριν λιγο ειναι ενα μωρο δικο μου (fold)και ενα λιλα ραισακι...τωρα ειναι 8 μηνων περιπου..η Ολια ειναι απο την αλλη γεννα??? χχχχχχχχμμμμμμμμμμμμμ...............κατσε να τσεκαρω την λιστα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:47 Η Luna έγραψε: #5.707 29-10-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αυτο για σας!!!!!!!!!!(ανεβηκα?) Click για ανάπτυξη... μαναρι μου!!! ανεβηκες 1 ποντο.. φερτον μου εδω και θα σε βαλω πρωτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:49 Η aalyah έγραψε: #5.708 29-10-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κατσε γιατι μπερδευτικα..ποτε γεννηθηκε η Ολια??αυτα που εβαλα στο θεμα πριν λιγο ειναι ενα μωρο δικο μου (fold)και ενα λιλα ραισακι...τωρα ειναι 8 μηνων περιπου..η Ολια ειναι απο την αλλη γεννα??? χχχχχχχχμμμμμμμμμμμμμ...............κατσε να τσεκαρω την λιστα μου.... Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&highlight=luna&page=85 Εγώ μιλάω γι'αυτές τις φωτό. Κάτω κάτω. Και η Όλια 8,5 μηνών είναι. 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.709 29-10-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μαναρι μου!!! ανεβηκες 1 ποντο.. φερτον μου εδω και θα σε βαλω πρωτη... Click για ανάπτυξη... Επ εγώ τόσα πρόσφερα!! Τίποτα δεν κερδιζω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:08 Η Luna έγραψε: #5.710 29-10-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&highlight=luna&page=85 Εγώ μιλάω γι'αυτές τις φωτό. Κάτω κάτω. Και η Όλια 8,5 μηνών είναι. 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε. Click για ανάπτυξη... αυτη ειναι η αδερφουλα!!αυτες ειναι παλιες!! πηγαινε στην τελευταια σελιδα!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&page=118 νατες πιο μεγαλες!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επ εγώ τόσα πρόσφερα!! Τίποτα δεν κερδιζω?? Click για ανάπτυξη... ε,παιρνεις κι εσυ 1,25!!!αντε για να μην παραπονιεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:20 Η aalyah έγραψε: #5.711 29-10-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτη ειναι η αδερφουλα!!αυτες ειναι παλιες!! πηγαινε στην τελευταια σελιδα!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&page=118 νατες πιο μεγαλες!!! ε,παιρνεις κι εσυ 1,25!!!αντε για να μην παραπονιεσαι!! Click για ανάπτυξη... Πω πω ΚΟΥΚΛΕΣ!!! Αν και ανησυχώ λίγο....η δικιά μου παραείναι παχιά εν συγκρίσει με την αδερφή της ή εμένα έτσι μου φαίνεται? Να την αρχίσω στην δίαιτα λέτε? Έτσι έτσι να μαζεύονται οι πόντοι. Να μην ξεχνιόμαστε!!! Εγώ καληνυχτώ για σήμερα. Με περιμένει η παρέα για φαγητό! Θα τα ξαναπούμε άυριο. Φιλιά πολλά σε σας και στα κουτσούνια σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 22:45 Η Luna έγραψε: #5.712 29-10-09 22:45 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πω ΚΟΥΚΛΕΣ!!! Αν και ανησυχώ λίγο....η δικιά μου παραείναι παχιά εν συγκρίσει με την αδερφή της ή εμένα έτσι μου φαίνεται? Να την αρχίσω στην δίαιτα λέτε? Έτσι έτσι να μαζεύονται οι πόντοι. Να μην ξεχνιόμαστε!!! Εγώ καληνυχτώ για σήμερα. Με περιμένει η παρέα για φαγητό! Θα τα ξαναπούμε άυριο. Φιλιά πολλά σε σας και στα κουτσούνια σας!! Click για ανάπτυξη... οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!! καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η moukelis έγραψε: #5.713 30-10-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΝΑ Κ: καλημέρα!!! ειναι πολυ ομορφα ολα τους! υπαρχει περιπτωση να δινεται καποιο???(ακομα και πωληση!!!) Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Τα γατακια αυτα ειναι βρετανικη κοντοτριχη,και αυτα με τα πεσμενα αυτακια ειναι scottish fold.Υπαρχει εκτροφειο ασημενιων,το εχει η κ.Φωτεινη,και κανει καποιες γεννες η Γιαννα (Luna) και η Πασκαλ (aramis) που εχουν scottish και βρετανικα μακρυτριχα αντιστοιχα.Κι επειδη προκειται για γατακια ρατσας,με τα χαρτια τους και εξετασεις των γονεων,πωλουνται,δε χαριζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:47 Η aramis έγραψε: #5.714 30-10-09 09:47 Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA180585.jpg 143,4 KB · Εμφανίσεις: 46 PA180587.jpg 128,5 KB · Εμφανίσεις: 53 PA200591.jpg 116,7 KB · Εμφανίσεις: 38 PA200592.jpg 130 KB · Εμφανίσεις: 39 PA200593.jpg 123,8 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #5.715 30-10-09 09:50 Αχου τα Πασκαλ ειναι απιθανα! Εχετε και καπνιστα ε; Θα σας δουμε φετος στην εκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:05 Η aramis έγραψε: #5.716 30-10-09 10:05 Τα μικρα δεν θα εχουν ολοκληρωσει 3 μηνων οποτε δεν μπορω να τα φερω αλλα θα φερω την Εclipse, την blacksmoke της προηγουμενης γεννας και το μαυρο . Θα ειμαι με 5 γατες γιατι θα φερω και το κοκο, να προωθω την υιοθεσια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:06 Η moukelis έγραψε: #5.717 30-10-09 10:06 Ναι εννοουσα τις μεγαλες σου. Τι ωραια,θα δουμε και την eclipse!Θα φερεις και τον Cachemire; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:13 Η avtwvia έγραψε: #5.718 30-10-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η aalyah έγραψε: #5.719 30-10-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Πω πωωωω κατι μωρά!!! Pascal είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Ειδικά εκείνο το παχιούλικο ο Emir είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! Για ζούληγμα!! Έχω και μια λατρεία εγώ στα χοντρούλικα πως να το κάνουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Click για ανάπτυξη... Ζουυυυλια ζουυυλια εγώ έχω άδεια! Αν και θα με διώξει στο τέλος η Όλια από το σπίτι γιατί όλο στον υπολογιστή είμαι και χαζεύω άλλα γατιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:39 Η aalyah έγραψε: #5.720 30-10-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!! καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιάννα μου. Καλέ τι να αναπτυχθεί!! Αυτή έχει ξεχάσει τι εστί ύψος μου φαίνεται και οι μόνες έννοιες που αναγνωρίζει πλέον είναι πλάτος, εμβαδό και διάμετρο (της κοιλιάς της) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: βρε παιδι μου με σενα τοσα σχεδια εχω καταστρωσει παιδι συναδελφου δεν κλεβω..τωρα αν η Γιαννα με ξεχασει ...αααα..δεν φταιω εγω...προειδοποιησα....παρακαλω 1η το πολυ 2η να ειμαι στη λιστα..!!!!!!!!!(Γιαννα παιδι μου πλακα κανω..παντως να με εχεις υποψιν σου γιατι το σκεφτομαι αρκετο καιρο και ειδικα τωρα που ειμαι και καλυτερα οικονομικα) Click για ανάπτυξη... η λιστα παιδια μου ειναι μακριααααααα....αλλα φυσικα μπορειτε να μου κανετε δωρακια,και να δω τι μπορω να κανω για να ανεβειτε λιγο πιο πανω..... (φυσικα και θα σε εχω...οι mycatoydes πανε μπροστα γιατι μπορω να σας ελεγχω,να τα καμαρωνω και να ειμαι σιγουρη οτι θα τα αγαπατε πολυ..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:41 Η aalyah έγραψε: #5.704 29-10-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εκει που εβλεπες σημερα καλε!!στο θεμα Luna Kahuna... ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΜΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΤΣΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕΖΙΛΙ............εχουμε και ενα βαρος... Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό πάλι που το πάς....είναι ένα θέμα.... Στο θεματάκι σας είδα κάτι φωτό αλλά η αδερφή μας είναι μόλις 3 μηνών. Αυτές λες? Αρχική Δημοσίευση από ria23: βρε παιδι μου με σενα τοσα σχεδια εχω καταστρωσει παιδι συναδελφου δεν κλεβω..τωρα αν η Γιαννα με ξεχασει ...αααα..δεν φταιω εγω...προειδοποιησα....παρακαλω 1η το πολυ 2η να ειμαι στη λιστα..!!!!!!!!!(Γιαννα παιδι μου πλακα κανω..παντως να με εχεις υποψιν σου γιατι το σκεφτομαι αρκετο καιρο και ειδικα τωρα που ειμαι και καλυτερα οικονομικα) Click για ανάπτυξη... Ναι καλά μ'επεισες τώρα ότι δεν κλέβεις παιδί συναδέλφου εσύ. Αρχική Δημοσίευση από Luna: η λιστα παιδια μου ειναι μακριααααααα....αλλα φυσικα μπορειτε να μου κανετε δωρακια,και να δω τι μπορω να κανω για να ανεβειτε λιγο πιο πανω..... (φυσικα και θα σε εχω...οι mycatoydes πανε μπροστα γιατι μπορω να σας ελεγχω,να τα καμαρωνω και να ειμαι σιγουρη οτι θα τα αγαπατε πολυ..) Click για ανάπτυξη... Δωράκια? Χμμμ.....προσφέρω Όλια για ζούληγμα!!! Και χούφτωμα και το κυριότερο που θα την συγχίσει τα μάλα.....ανακάτωμα της γούνας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:45 Η ria23 έγραψε: #5.705 29-10-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: η λιστα παιδια μου ειναι μακριααααααα....αλλα φυσικα μπορειτε να μου κανετε δωρακια,και να δω τι μπορω να κανω για να ανεβειτε λιγο πιο πανω..... (φυσικα και θα σε εχω...οι mycatoydes πανε μπροστα γιατι μπορω να σας ελεγχω,να τα καμαρωνω και να ειμαι σιγουρη οτι θα τα αγαπατε πολυ..) Click για ανάπτυξη... αυτο για σας!!!!!!!!!!(ανεβηκα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα british-shorthair-britz1.jpg 45,5 KB · Εμφανίσεις: 47 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Η Luna έγραψε: #5.706 29-10-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι αυτό πάλι που το πάς....είναι ένα θέμα.... Στο θεματάκι σας είδα κάτι φωτό αλλά η αδερφή μας είναι μόλις 3 μηνών. Αυτές λες? Δωράκια? Χμμμ.....προσφέρω Όλια για ζούληγμα!!! Και χούφτωμα και το κυριότερο που θα την συγχίσει τα μάλα.....ανακάτωμα της γούνας!! Click για ανάπτυξη... κατσε γιατι μπερδευτικα..ποτε γεννηθηκε η Ολια??αυτα που εβαλα στο θεμα πριν λιγο ειναι ενα μωρο δικο μου (fold)και ενα λιλα ραισακι...τωρα ειναι 8 μηνων περιπου..η Ολια ειναι απο την αλλη γεννα??? χχχχχχχχμμμμμμμμμμμμμ...............κατσε να τσεκαρω την λιστα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:47 Η Luna έγραψε: #5.707 29-10-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αυτο για σας!!!!!!!!!!(ανεβηκα?) Click για ανάπτυξη... μαναρι μου!!! ανεβηκες 1 ποντο.. φερτον μου εδω και θα σε βαλω πρωτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:49 Η aalyah έγραψε: #5.708 29-10-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κατσε γιατι μπερδευτικα..ποτε γεννηθηκε η Ολια??αυτα που εβαλα στο θεμα πριν λιγο ειναι ενα μωρο δικο μου (fold)και ενα λιλα ραισακι...τωρα ειναι 8 μηνων περιπου..η Ολια ειναι απο την αλλη γεννα??? χχχχχχχχμμμμμμμμμμμμμ...............κατσε να τσεκαρω την λιστα μου.... Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&highlight=luna&page=85 Εγώ μιλάω γι'αυτές τις φωτό. Κάτω κάτω. Και η Όλια 8,5 μηνών είναι. 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.709 29-10-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μαναρι μου!!! ανεβηκες 1 ποντο.. φερτον μου εδω και θα σε βαλω πρωτη... Click για ανάπτυξη... Επ εγώ τόσα πρόσφερα!! Τίποτα δεν κερδιζω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:08 Η Luna έγραψε: #5.710 29-10-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&highlight=luna&page=85 Εγώ μιλάω γι'αυτές τις φωτό. Κάτω κάτω. Και η Όλια 8,5 μηνών είναι. 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε. Click για ανάπτυξη... αυτη ειναι η αδερφουλα!!αυτες ειναι παλιες!! πηγαινε στην τελευταια σελιδα!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&page=118 νατες πιο μεγαλες!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επ εγώ τόσα πρόσφερα!! Τίποτα δεν κερδιζω?? Click για ανάπτυξη... ε,παιρνεις κι εσυ 1,25!!!αντε για να μην παραπονιεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:20 Η aalyah έγραψε: #5.711 29-10-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτη ειναι η αδερφουλα!!αυτες ειναι παλιες!! πηγαινε στην τελευταια σελιδα!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&page=118 νατες πιο μεγαλες!!! ε,παιρνεις κι εσυ 1,25!!!αντε για να μην παραπονιεσαι!! Click για ανάπτυξη... Πω πω ΚΟΥΚΛΕΣ!!! Αν και ανησυχώ λίγο....η δικιά μου παραείναι παχιά εν συγκρίσει με την αδερφή της ή εμένα έτσι μου φαίνεται? Να την αρχίσω στην δίαιτα λέτε? Έτσι έτσι να μαζεύονται οι πόντοι. Να μην ξεχνιόμαστε!!! Εγώ καληνυχτώ για σήμερα. Με περιμένει η παρέα για φαγητό! Θα τα ξαναπούμε άυριο. Φιλιά πολλά σε σας και στα κουτσούνια σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 22:45 Η Luna έγραψε: #5.712 29-10-09 22:45 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πω ΚΟΥΚΛΕΣ!!! Αν και ανησυχώ λίγο....η δικιά μου παραείναι παχιά εν συγκρίσει με την αδερφή της ή εμένα έτσι μου φαίνεται? Να την αρχίσω στην δίαιτα λέτε? Έτσι έτσι να μαζεύονται οι πόντοι. Να μην ξεχνιόμαστε!!! Εγώ καληνυχτώ για σήμερα. Με περιμένει η παρέα για φαγητό! Θα τα ξαναπούμε άυριο. Φιλιά πολλά σε σας και στα κουτσούνια σας!! Click για ανάπτυξη... οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!! καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η moukelis έγραψε: #5.713 30-10-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΝΑ Κ: καλημέρα!!! ειναι πολυ ομορφα ολα τους! υπαρχει περιπτωση να δινεται καποιο???(ακομα και πωληση!!!) Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Τα γατακια αυτα ειναι βρετανικη κοντοτριχη,και αυτα με τα πεσμενα αυτακια ειναι scottish fold.Υπαρχει εκτροφειο ασημενιων,το εχει η κ.Φωτεινη,και κανει καποιες γεννες η Γιαννα (Luna) και η Πασκαλ (aramis) που εχουν scottish και βρετανικα μακρυτριχα αντιστοιχα.Κι επειδη προκειται για γατακια ρατσας,με τα χαρτια τους και εξετασεις των γονεων,πωλουνται,δε χαριζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:47 Η aramis έγραψε: #5.714 30-10-09 09:47 Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA180585.jpg 143,4 KB · Εμφανίσεις: 46 PA180587.jpg 128,5 KB · Εμφανίσεις: 53 PA200591.jpg 116,7 KB · Εμφανίσεις: 38 PA200592.jpg 130 KB · Εμφανίσεις: 39 PA200593.jpg 123,8 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #5.715 30-10-09 09:50 Αχου τα Πασκαλ ειναι απιθανα! Εχετε και καπνιστα ε; Θα σας δουμε φετος στην εκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:05 Η aramis έγραψε: #5.716 30-10-09 10:05 Τα μικρα δεν θα εχουν ολοκληρωσει 3 μηνων οποτε δεν μπορω να τα φερω αλλα θα φερω την Εclipse, την blacksmoke της προηγουμενης γεννας και το μαυρο . Θα ειμαι με 5 γατες γιατι θα φερω και το κοκο, να προωθω την υιοθεσια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:06 Η moukelis έγραψε: #5.717 30-10-09 10:06 Ναι εννοουσα τις μεγαλες σου. Τι ωραια,θα δουμε και την eclipse!Θα φερεις και τον Cachemire; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:13 Η avtwvia έγραψε: #5.718 30-10-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η aalyah έγραψε: #5.719 30-10-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Πω πωωωω κατι μωρά!!! Pascal είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Ειδικά εκείνο το παχιούλικο ο Emir είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! Για ζούληγμα!! Έχω και μια λατρεία εγώ στα χοντρούλικα πως να το κάνουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Click για ανάπτυξη... Ζουυυυλια ζουυυλια εγώ έχω άδεια! Αν και θα με διώξει στο τέλος η Όλια από το σπίτι γιατί όλο στον υπολογιστή είμαι και χαζεύω άλλα γατιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:39 Η aalyah έγραψε: #5.720 30-10-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!! καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιάννα μου. Καλέ τι να αναπτυχθεί!! Αυτή έχει ξεχάσει τι εστί ύψος μου φαίνεται και οι μόνες έννοιες που αναγνωρίζει πλέον είναι πλάτος, εμβαδό και διάμετρο (της κοιλιάς της) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: εκει που εβλεπες σημερα καλε!!στο θεμα Luna Kahuna... ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΜΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΤΣΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕΖΙΛΙ............εχουμε και ενα βαρος... Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό πάλι που το πάς....είναι ένα θέμα.... Στο θεματάκι σας είδα κάτι φωτό αλλά η αδερφή μας είναι μόλις 3 μηνών. Αυτές λες? Αρχική Δημοσίευση από ria23: βρε παιδι μου με σενα τοσα σχεδια εχω καταστρωσει παιδι συναδελφου δεν κλεβω..τωρα αν η Γιαννα με ξεχασει ...αααα..δεν φταιω εγω...προειδοποιησα....παρακαλω 1η το πολυ 2η να ειμαι στη λιστα..!!!!!!!!!(Γιαννα παιδι μου πλακα κανω..παντως να με εχεις υποψιν σου γιατι το σκεφτομαι αρκετο καιρο και ειδικα τωρα που ειμαι και καλυτερα οικονομικα) Click για ανάπτυξη... Ναι καλά μ'επεισες τώρα ότι δεν κλέβεις παιδί συναδέλφου εσύ. Αρχική Δημοσίευση από Luna: η λιστα παιδια μου ειναι μακριααααααα....αλλα φυσικα μπορειτε να μου κανετε δωρακια,και να δω τι μπορω να κανω για να ανεβειτε λιγο πιο πανω..... (φυσικα και θα σε εχω...οι mycatoydes πανε μπροστα γιατι μπορω να σας ελεγχω,να τα καμαρωνω και να ειμαι σιγουρη οτι θα τα αγαπατε πολυ..) Click για ανάπτυξη... Δωράκια? Χμμμ.....προσφέρω Όλια για ζούληγμα!!! Και χούφτωμα και το κυριότερο που θα την συγχίσει τα μάλα.....ανακάτωμα της γούνας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:45 Η ria23 έγραψε: #5.705 29-10-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: η λιστα παιδια μου ειναι μακριααααααα....αλλα φυσικα μπορειτε να μου κανετε δωρακια,και να δω τι μπορω να κανω για να ανεβειτε λιγο πιο πανω..... (φυσικα και θα σε εχω...οι mycatoydes πανε μπροστα γιατι μπορω να σας ελεγχω,να τα καμαρωνω και να ειμαι σιγουρη οτι θα τα αγαπατε πολυ..) Click για ανάπτυξη... αυτο για σας!!!!!!!!!!(ανεβηκα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα british-shorthair-britz1.jpg 45,5 KB · Εμφανίσεις: 47 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Η Luna έγραψε: #5.706 29-10-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι αυτό πάλι που το πάς....είναι ένα θέμα.... Στο θεματάκι σας είδα κάτι φωτό αλλά η αδερφή μας είναι μόλις 3 μηνών. Αυτές λες? Δωράκια? Χμμμ.....προσφέρω Όλια για ζούληγμα!!! Και χούφτωμα και το κυριότερο που θα την συγχίσει τα μάλα.....ανακάτωμα της γούνας!! Click για ανάπτυξη... κατσε γιατι μπερδευτικα..ποτε γεννηθηκε η Ολια??αυτα που εβαλα στο θεμα πριν λιγο ειναι ενα μωρο δικο μου (fold)και ενα λιλα ραισακι...τωρα ειναι 8 μηνων περιπου..η Ολια ειναι απο την αλλη γεννα??? χχχχχχχχμμμμμμμμμμμμμ...............κατσε να τσεκαρω την λιστα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:47 Η Luna έγραψε: #5.707 29-10-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αυτο για σας!!!!!!!!!!(ανεβηκα?) Click για ανάπτυξη... μαναρι μου!!! ανεβηκες 1 ποντο.. φερτον μου εδω και θα σε βαλω πρωτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:49 Η aalyah έγραψε: #5.708 29-10-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κατσε γιατι μπερδευτικα..ποτε γεννηθηκε η Ολια??αυτα που εβαλα στο θεμα πριν λιγο ειναι ενα μωρο δικο μου (fold)και ενα λιλα ραισακι...τωρα ειναι 8 μηνων περιπου..η Ολια ειναι απο την αλλη γεννα??? χχχχχχχχμμμμμμμμμμμμμ...............κατσε να τσεκαρω την λιστα μου.... Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&highlight=luna&page=85 Εγώ μιλάω γι'αυτές τις φωτό. Κάτω κάτω. Και η Όλια 8,5 μηνών είναι. 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.709 29-10-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μαναρι μου!!! ανεβηκες 1 ποντο.. φερτον μου εδω και θα σε βαλω πρωτη... Click για ανάπτυξη... Επ εγώ τόσα πρόσφερα!! Τίποτα δεν κερδιζω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:08 Η Luna έγραψε: #5.710 29-10-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&highlight=luna&page=85 Εγώ μιλάω γι'αυτές τις φωτό. Κάτω κάτω. Και η Όλια 8,5 μηνών είναι. 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε. Click για ανάπτυξη... αυτη ειναι η αδερφουλα!!αυτες ειναι παλιες!! πηγαινε στην τελευταια σελιδα!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&page=118 νατες πιο μεγαλες!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επ εγώ τόσα πρόσφερα!! Τίποτα δεν κερδιζω?? Click για ανάπτυξη... ε,παιρνεις κι εσυ 1,25!!!αντε για να μην παραπονιεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:20 Η aalyah έγραψε: #5.711 29-10-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτη ειναι η αδερφουλα!!αυτες ειναι παλιες!! πηγαινε στην τελευταια σελιδα!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&page=118 νατες πιο μεγαλες!!! ε,παιρνεις κι εσυ 1,25!!!αντε για να μην παραπονιεσαι!! Click για ανάπτυξη... Πω πω ΚΟΥΚΛΕΣ!!! Αν και ανησυχώ λίγο....η δικιά μου παραείναι παχιά εν συγκρίσει με την αδερφή της ή εμένα έτσι μου φαίνεται? Να την αρχίσω στην δίαιτα λέτε? Έτσι έτσι να μαζεύονται οι πόντοι. Να μην ξεχνιόμαστε!!! Εγώ καληνυχτώ για σήμερα. Με περιμένει η παρέα για φαγητό! Θα τα ξαναπούμε άυριο. Φιλιά πολλά σε σας και στα κουτσούνια σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 22:45 Η Luna έγραψε: #5.712 29-10-09 22:45 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πω ΚΟΥΚΛΕΣ!!! Αν και ανησυχώ λίγο....η δικιά μου παραείναι παχιά εν συγκρίσει με την αδερφή της ή εμένα έτσι μου φαίνεται? Να την αρχίσω στην δίαιτα λέτε? Έτσι έτσι να μαζεύονται οι πόντοι. Να μην ξεχνιόμαστε!!! Εγώ καληνυχτώ για σήμερα. Με περιμένει η παρέα για φαγητό! Θα τα ξαναπούμε άυριο. Φιλιά πολλά σε σας και στα κουτσούνια σας!! Click για ανάπτυξη... οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!! καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η moukelis έγραψε: #5.713 30-10-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΝΑ Κ: καλημέρα!!! ειναι πολυ ομορφα ολα τους! υπαρχει περιπτωση να δινεται καποιο???(ακομα και πωληση!!!) Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Τα γατακια αυτα ειναι βρετανικη κοντοτριχη,και αυτα με τα πεσμενα αυτακια ειναι scottish fold.Υπαρχει εκτροφειο ασημενιων,το εχει η κ.Φωτεινη,και κανει καποιες γεννες η Γιαννα (Luna) και η Πασκαλ (aramis) που εχουν scottish και βρετανικα μακρυτριχα αντιστοιχα.Κι επειδη προκειται για γατακια ρατσας,με τα χαρτια τους και εξετασεις των γονεων,πωλουνται,δε χαριζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:47 Η aramis έγραψε: #5.714 30-10-09 09:47 Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA180585.jpg 143,4 KB · Εμφανίσεις: 46 PA180587.jpg 128,5 KB · Εμφανίσεις: 53 PA200591.jpg 116,7 KB · Εμφανίσεις: 38 PA200592.jpg 130 KB · Εμφανίσεις: 39 PA200593.jpg 123,8 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #5.715 30-10-09 09:50 Αχου τα Πασκαλ ειναι απιθανα! Εχετε και καπνιστα ε; Θα σας δουμε φετος στην εκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:05 Η aramis έγραψε: #5.716 30-10-09 10:05 Τα μικρα δεν θα εχουν ολοκληρωσει 3 μηνων οποτε δεν μπορω να τα φερω αλλα θα φερω την Εclipse, την blacksmoke της προηγουμενης γεννας και το μαυρο . Θα ειμαι με 5 γατες γιατι θα φερω και το κοκο, να προωθω την υιοθεσια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:06 Η moukelis έγραψε: #5.717 30-10-09 10:06 Ναι εννοουσα τις μεγαλες σου. Τι ωραια,θα δουμε και την eclipse!Θα φερεις και τον Cachemire; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:13 Η avtwvia έγραψε: #5.718 30-10-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η aalyah έγραψε: #5.719 30-10-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Πω πωωωω κατι μωρά!!! Pascal είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Ειδικά εκείνο το παχιούλικο ο Emir είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! Για ζούληγμα!! Έχω και μια λατρεία εγώ στα χοντρούλικα πως να το κάνουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Click για ανάπτυξη... Ζουυυυλια ζουυυλια εγώ έχω άδεια! Αν και θα με διώξει στο τέλος η Όλια από το σπίτι γιατί όλο στον υπολογιστή είμαι και χαζεύω άλλα γατιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:39 Η aalyah έγραψε: #5.720 30-10-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!! καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιάννα μου. Καλέ τι να αναπτυχθεί!! Αυτή έχει ξεχάσει τι εστί ύψος μου φαίνεται και οι μόνες έννοιες που αναγνωρίζει πλέον είναι πλάτος, εμβαδό και διάμετρο (της κοιλιάς της) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: η λιστα παιδια μου ειναι μακριααααααα....αλλα φυσικα μπορειτε να μου κανετε δωρακια,και να δω τι μπορω να κανω για να ανεβειτε λιγο πιο πανω..... (φυσικα και θα σε εχω...οι mycatoydes πανε μπροστα γιατι μπορω να σας ελεγχω,να τα καμαρωνω και να ειμαι σιγουρη οτι θα τα αγαπατε πολυ..) Click για ανάπτυξη... αυτο για σας!!!!!!!!!!(ανεβηκα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Η Luna έγραψε: #5.706 29-10-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι αυτό πάλι που το πάς....είναι ένα θέμα.... Στο θεματάκι σας είδα κάτι φωτό αλλά η αδερφή μας είναι μόλις 3 μηνών. Αυτές λες? Δωράκια? Χμμμ.....προσφέρω Όλια για ζούληγμα!!! Και χούφτωμα και το κυριότερο που θα την συγχίσει τα μάλα.....ανακάτωμα της γούνας!! Click για ανάπτυξη... κατσε γιατι μπερδευτικα..ποτε γεννηθηκε η Ολια??αυτα που εβαλα στο θεμα πριν λιγο ειναι ενα μωρο δικο μου (fold)και ενα λιλα ραισακι...τωρα ειναι 8 μηνων περιπου..η Ολια ειναι απο την αλλη γεννα??? χχχχχχχχμμμμμμμμμμμμμ...............κατσε να τσεκαρω την λιστα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:47 Η Luna έγραψε: #5.707 29-10-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αυτο για σας!!!!!!!!!!(ανεβηκα?) Click για ανάπτυξη... μαναρι μου!!! ανεβηκες 1 ποντο.. φερτον μου εδω και θα σε βαλω πρωτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:49 Η aalyah έγραψε: #5.708 29-10-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κατσε γιατι μπερδευτικα..ποτε γεννηθηκε η Ολια??αυτα που εβαλα στο θεμα πριν λιγο ειναι ενα μωρο δικο μου (fold)και ενα λιλα ραισακι...τωρα ειναι 8 μηνων περιπου..η Ολια ειναι απο την αλλη γεννα??? χχχχχχχχμμμμμμμμμμμμμ...............κατσε να τσεκαρω την λιστα μου.... Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&highlight=luna&page=85 Εγώ μιλάω γι'αυτές τις φωτό. Κάτω κάτω. Και η Όλια 8,5 μηνών είναι. 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.709 29-10-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μαναρι μου!!! ανεβηκες 1 ποντο.. φερτον μου εδω και θα σε βαλω πρωτη... Click για ανάπτυξη... Επ εγώ τόσα πρόσφερα!! Τίποτα δεν κερδιζω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:08 Η Luna έγραψε: #5.710 29-10-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&highlight=luna&page=85 Εγώ μιλάω γι'αυτές τις φωτό. Κάτω κάτω. Και η Όλια 8,5 μηνών είναι. 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε. Click για ανάπτυξη... αυτη ειναι η αδερφουλα!!αυτες ειναι παλιες!! πηγαινε στην τελευταια σελιδα!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&page=118 νατες πιο μεγαλες!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επ εγώ τόσα πρόσφερα!! Τίποτα δεν κερδιζω?? Click για ανάπτυξη... ε,παιρνεις κι εσυ 1,25!!!αντε για να μην παραπονιεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:20 Η aalyah έγραψε: #5.711 29-10-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτη ειναι η αδερφουλα!!αυτες ειναι παλιες!! πηγαινε στην τελευταια σελιδα!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&page=118 νατες πιο μεγαλες!!! ε,παιρνεις κι εσυ 1,25!!!αντε για να μην παραπονιεσαι!! Click για ανάπτυξη... Πω πω ΚΟΥΚΛΕΣ!!! Αν και ανησυχώ λίγο....η δικιά μου παραείναι παχιά εν συγκρίσει με την αδερφή της ή εμένα έτσι μου φαίνεται? Να την αρχίσω στην δίαιτα λέτε? Έτσι έτσι να μαζεύονται οι πόντοι. Να μην ξεχνιόμαστε!!! Εγώ καληνυχτώ για σήμερα. Με περιμένει η παρέα για φαγητό! Θα τα ξαναπούμε άυριο. Φιλιά πολλά σε σας και στα κουτσούνια σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 22:45 Η Luna έγραψε: #5.712 29-10-09 22:45 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πω ΚΟΥΚΛΕΣ!!! Αν και ανησυχώ λίγο....η δικιά μου παραείναι παχιά εν συγκρίσει με την αδερφή της ή εμένα έτσι μου φαίνεται? Να την αρχίσω στην δίαιτα λέτε? Έτσι έτσι να μαζεύονται οι πόντοι. Να μην ξεχνιόμαστε!!! Εγώ καληνυχτώ για σήμερα. Με περιμένει η παρέα για φαγητό! Θα τα ξαναπούμε άυριο. Φιλιά πολλά σε σας και στα κουτσούνια σας!! Click για ανάπτυξη... οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!! καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η moukelis έγραψε: #5.713 30-10-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΝΑ Κ: καλημέρα!!! ειναι πολυ ομορφα ολα τους! υπαρχει περιπτωση να δινεται καποιο???(ακομα και πωληση!!!) Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Τα γατακια αυτα ειναι βρετανικη κοντοτριχη,και αυτα με τα πεσμενα αυτακια ειναι scottish fold.Υπαρχει εκτροφειο ασημενιων,το εχει η κ.Φωτεινη,και κανει καποιες γεννες η Γιαννα (Luna) και η Πασκαλ (aramis) που εχουν scottish και βρετανικα μακρυτριχα αντιστοιχα.Κι επειδη προκειται για γατακια ρατσας,με τα χαρτια τους και εξετασεις των γονεων,πωλουνται,δε χαριζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:47 Η aramis έγραψε: #5.714 30-10-09 09:47 Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA180585.jpg 143,4 KB · Εμφανίσεις: 46 PA180587.jpg 128,5 KB · Εμφανίσεις: 53 PA200591.jpg 116,7 KB · Εμφανίσεις: 38 PA200592.jpg 130 KB · Εμφανίσεις: 39 PA200593.jpg 123,8 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #5.715 30-10-09 09:50 Αχου τα Πασκαλ ειναι απιθανα! Εχετε και καπνιστα ε; Θα σας δουμε φετος στην εκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:05 Η aramis έγραψε: #5.716 30-10-09 10:05 Τα μικρα δεν θα εχουν ολοκληρωσει 3 μηνων οποτε δεν μπορω να τα φερω αλλα θα φερω την Εclipse, την blacksmoke της προηγουμενης γεννας και το μαυρο . Θα ειμαι με 5 γατες γιατι θα φερω και το κοκο, να προωθω την υιοθεσια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:06 Η moukelis έγραψε: #5.717 30-10-09 10:06 Ναι εννοουσα τις μεγαλες σου. Τι ωραια,θα δουμε και την eclipse!Θα φερεις και τον Cachemire; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:13 Η avtwvia έγραψε: #5.718 30-10-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η aalyah έγραψε: #5.719 30-10-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Πω πωωωω κατι μωρά!!! Pascal είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Ειδικά εκείνο το παχιούλικο ο Emir είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! Για ζούληγμα!! Έχω και μια λατρεία εγώ στα χοντρούλικα πως να το κάνουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Click για ανάπτυξη... Ζουυυυλια ζουυυλια εγώ έχω άδεια! Αν και θα με διώξει στο τέλος η Όλια από το σπίτι γιατί όλο στον υπολογιστή είμαι και χαζεύω άλλα γατιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:39 Η aalyah έγραψε: #5.720 30-10-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!! καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιάννα μου. Καλέ τι να αναπτυχθεί!! Αυτή έχει ξεχάσει τι εστί ύψος μου φαίνεται και οι μόνες έννοιες που αναγνωρίζει πλέον είναι πλάτος, εμβαδό και διάμετρο (της κοιλιάς της) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι αυτό πάλι που το πάς....είναι ένα θέμα.... Στο θεματάκι σας είδα κάτι φωτό αλλά η αδερφή μας είναι μόλις 3 μηνών. Αυτές λες? Δωράκια? Χμμμ.....προσφέρω Όλια για ζούληγμα!!! Και χούφτωμα και το κυριότερο που θα την συγχίσει τα μάλα.....ανακάτωμα της γούνας!! Click για ανάπτυξη... κατσε γιατι μπερδευτικα..ποτε γεννηθηκε η Ολια??αυτα που εβαλα στο θεμα πριν λιγο ειναι ενα μωρο δικο μου (fold)και ενα λιλα ραισακι...τωρα ειναι 8 μηνων περιπου..η Ολια ειναι απο την αλλη γεννα??? χχχχχχχχμμμμμμμμμμμμμ...............κατσε να τσεκαρω την λιστα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:47 Η Luna έγραψε: #5.707 29-10-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αυτο για σας!!!!!!!!!!(ανεβηκα?) Click για ανάπτυξη... μαναρι μου!!! ανεβηκες 1 ποντο.. φερτον μου εδω και θα σε βαλω πρωτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:49 Η aalyah έγραψε: #5.708 29-10-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κατσε γιατι μπερδευτικα..ποτε γεννηθηκε η Ολια??αυτα που εβαλα στο θεμα πριν λιγο ειναι ενα μωρο δικο μου (fold)και ενα λιλα ραισακι...τωρα ειναι 8 μηνων περιπου..η Ολια ειναι απο την αλλη γεννα??? χχχχχχχχμμμμμμμμμμμμμ...............κατσε να τσεκαρω την λιστα μου.... Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&highlight=luna&page=85 Εγώ μιλάω γι'αυτές τις φωτό. Κάτω κάτω. Και η Όλια 8,5 μηνών είναι. 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.709 29-10-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μαναρι μου!!! ανεβηκες 1 ποντο.. φερτον μου εδω και θα σε βαλω πρωτη... Click για ανάπτυξη... Επ εγώ τόσα πρόσφερα!! Τίποτα δεν κερδιζω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:08 Η Luna έγραψε: #5.710 29-10-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&highlight=luna&page=85 Εγώ μιλάω γι'αυτές τις φωτό. Κάτω κάτω. Και η Όλια 8,5 μηνών είναι. 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε. Click για ανάπτυξη... αυτη ειναι η αδερφουλα!!αυτες ειναι παλιες!! πηγαινε στην τελευταια σελιδα!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&page=118 νατες πιο μεγαλες!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επ εγώ τόσα πρόσφερα!! Τίποτα δεν κερδιζω?? Click για ανάπτυξη... ε,παιρνεις κι εσυ 1,25!!!αντε για να μην παραπονιεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:20 Η aalyah έγραψε: #5.711 29-10-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτη ειναι η αδερφουλα!!αυτες ειναι παλιες!! πηγαινε στην τελευταια σελιδα!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&page=118 νατες πιο μεγαλες!!! ε,παιρνεις κι εσυ 1,25!!!αντε για να μην παραπονιεσαι!! Click για ανάπτυξη... Πω πω ΚΟΥΚΛΕΣ!!! Αν και ανησυχώ λίγο....η δικιά μου παραείναι παχιά εν συγκρίσει με την αδερφή της ή εμένα έτσι μου φαίνεται? Να την αρχίσω στην δίαιτα λέτε? Έτσι έτσι να μαζεύονται οι πόντοι. Να μην ξεχνιόμαστε!!! Εγώ καληνυχτώ για σήμερα. Με περιμένει η παρέα για φαγητό! Θα τα ξαναπούμε άυριο. Φιλιά πολλά σε σας και στα κουτσούνια σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 22:45 Η Luna έγραψε: #5.712 29-10-09 22:45 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πω ΚΟΥΚΛΕΣ!!! Αν και ανησυχώ λίγο....η δικιά μου παραείναι παχιά εν συγκρίσει με την αδερφή της ή εμένα έτσι μου φαίνεται? Να την αρχίσω στην δίαιτα λέτε? Έτσι έτσι να μαζεύονται οι πόντοι. Να μην ξεχνιόμαστε!!! Εγώ καληνυχτώ για σήμερα. Με περιμένει η παρέα για φαγητό! Θα τα ξαναπούμε άυριο. Φιλιά πολλά σε σας και στα κουτσούνια σας!! Click για ανάπτυξη... οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!! καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η moukelis έγραψε: #5.713 30-10-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΝΑ Κ: καλημέρα!!! ειναι πολυ ομορφα ολα τους! υπαρχει περιπτωση να δινεται καποιο???(ακομα και πωληση!!!) Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Τα γατακια αυτα ειναι βρετανικη κοντοτριχη,και αυτα με τα πεσμενα αυτακια ειναι scottish fold.Υπαρχει εκτροφειο ασημενιων,το εχει η κ.Φωτεινη,και κανει καποιες γεννες η Γιαννα (Luna) και η Πασκαλ (aramis) που εχουν scottish και βρετανικα μακρυτριχα αντιστοιχα.Κι επειδη προκειται για γατακια ρατσας,με τα χαρτια τους και εξετασεις των γονεων,πωλουνται,δε χαριζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:47 Η aramis έγραψε: #5.714 30-10-09 09:47 Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA180585.jpg 143,4 KB · Εμφανίσεις: 46 PA180587.jpg 128,5 KB · Εμφανίσεις: 53 PA200591.jpg 116,7 KB · Εμφανίσεις: 38 PA200592.jpg 130 KB · Εμφανίσεις: 39 PA200593.jpg 123,8 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #5.715 30-10-09 09:50 Αχου τα Πασκαλ ειναι απιθανα! Εχετε και καπνιστα ε; Θα σας δουμε φετος στην εκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:05 Η aramis έγραψε: #5.716 30-10-09 10:05 Τα μικρα δεν θα εχουν ολοκληρωσει 3 μηνων οποτε δεν μπορω να τα φερω αλλα θα φερω την Εclipse, την blacksmoke της προηγουμενης γεννας και το μαυρο . Θα ειμαι με 5 γατες γιατι θα φερω και το κοκο, να προωθω την υιοθεσια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:06 Η moukelis έγραψε: #5.717 30-10-09 10:06 Ναι εννοουσα τις μεγαλες σου. Τι ωραια,θα δουμε και την eclipse!Θα φερεις και τον Cachemire; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:13 Η avtwvia έγραψε: #5.718 30-10-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η aalyah έγραψε: #5.719 30-10-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Πω πωωωω κατι μωρά!!! Pascal είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Ειδικά εκείνο το παχιούλικο ο Emir είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! Για ζούληγμα!! Έχω και μια λατρεία εγώ στα χοντρούλικα πως να το κάνουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Click για ανάπτυξη... Ζουυυυλια ζουυυλια εγώ έχω άδεια! Αν και θα με διώξει στο τέλος η Όλια από το σπίτι γιατί όλο στον υπολογιστή είμαι και χαζεύω άλλα γατιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:39 Η aalyah έγραψε: #5.720 30-10-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!! καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιάννα μου. Καλέ τι να αναπτυχθεί!! Αυτή έχει ξεχάσει τι εστί ύψος μου φαίνεται και οι μόνες έννοιες που αναγνωρίζει πλέον είναι πλάτος, εμβαδό και διάμετρο (της κοιλιάς της) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: αυτο για σας!!!!!!!!!!(ανεβηκα?) Click για ανάπτυξη... μαναρι μου!!! ανεβηκες 1 ποντο.. φερτον μου εδω και θα σε βαλω πρωτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:49 Η aalyah έγραψε: #5.708 29-10-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κατσε γιατι μπερδευτικα..ποτε γεννηθηκε η Ολια??αυτα που εβαλα στο θεμα πριν λιγο ειναι ενα μωρο δικο μου (fold)και ενα λιλα ραισακι...τωρα ειναι 8 μηνων περιπου..η Ολια ειναι απο την αλλη γεννα??? χχχχχχχχμμμμμμμμμμμμμ...............κατσε να τσεκαρω την λιστα μου.... Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&highlight=luna&page=85 Εγώ μιλάω γι'αυτές τις φωτό. Κάτω κάτω. Και η Όλια 8,5 μηνών είναι. 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.709 29-10-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μαναρι μου!!! ανεβηκες 1 ποντο.. φερτον μου εδω και θα σε βαλω πρωτη... Click για ανάπτυξη... Επ εγώ τόσα πρόσφερα!! Τίποτα δεν κερδιζω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:08 Η Luna έγραψε: #5.710 29-10-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&highlight=luna&page=85 Εγώ μιλάω γι'αυτές τις φωτό. Κάτω κάτω. Και η Όλια 8,5 μηνών είναι. 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε. Click για ανάπτυξη... αυτη ειναι η αδερφουλα!!αυτες ειναι παλιες!! πηγαινε στην τελευταια σελιδα!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&page=118 νατες πιο μεγαλες!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επ εγώ τόσα πρόσφερα!! Τίποτα δεν κερδιζω?? Click για ανάπτυξη... ε,παιρνεις κι εσυ 1,25!!!αντε για να μην παραπονιεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:20 Η aalyah έγραψε: #5.711 29-10-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτη ειναι η αδερφουλα!!αυτες ειναι παλιες!! πηγαινε στην τελευταια σελιδα!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&page=118 νατες πιο μεγαλες!!! ε,παιρνεις κι εσυ 1,25!!!αντε για να μην παραπονιεσαι!! Click για ανάπτυξη... Πω πω ΚΟΥΚΛΕΣ!!! Αν και ανησυχώ λίγο....η δικιά μου παραείναι παχιά εν συγκρίσει με την αδερφή της ή εμένα έτσι μου φαίνεται? Να την αρχίσω στην δίαιτα λέτε? Έτσι έτσι να μαζεύονται οι πόντοι. Να μην ξεχνιόμαστε!!! Εγώ καληνυχτώ για σήμερα. Με περιμένει η παρέα για φαγητό! Θα τα ξαναπούμε άυριο. Φιλιά πολλά σε σας και στα κουτσούνια σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 22:45 Η Luna έγραψε: #5.712 29-10-09 22:45 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πω ΚΟΥΚΛΕΣ!!! Αν και ανησυχώ λίγο....η δικιά μου παραείναι παχιά εν συγκρίσει με την αδερφή της ή εμένα έτσι μου φαίνεται? Να την αρχίσω στην δίαιτα λέτε? Έτσι έτσι να μαζεύονται οι πόντοι. Να μην ξεχνιόμαστε!!! Εγώ καληνυχτώ για σήμερα. Με περιμένει η παρέα για φαγητό! Θα τα ξαναπούμε άυριο. Φιλιά πολλά σε σας και στα κουτσούνια σας!! Click για ανάπτυξη... οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!! καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η moukelis έγραψε: #5.713 30-10-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΝΑ Κ: καλημέρα!!! ειναι πολυ ομορφα ολα τους! υπαρχει περιπτωση να δινεται καποιο???(ακομα και πωληση!!!) Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Τα γατακια αυτα ειναι βρετανικη κοντοτριχη,και αυτα με τα πεσμενα αυτακια ειναι scottish fold.Υπαρχει εκτροφειο ασημενιων,το εχει η κ.Φωτεινη,και κανει καποιες γεννες η Γιαννα (Luna) και η Πασκαλ (aramis) που εχουν scottish και βρετανικα μακρυτριχα αντιστοιχα.Κι επειδη προκειται για γατακια ρατσας,με τα χαρτια τους και εξετασεις των γονεων,πωλουνται,δε χαριζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:47 Η aramis έγραψε: #5.714 30-10-09 09:47 Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA180585.jpg 143,4 KB · Εμφανίσεις: 46 PA180587.jpg 128,5 KB · Εμφανίσεις: 53 PA200591.jpg 116,7 KB · Εμφανίσεις: 38 PA200592.jpg 130 KB · Εμφανίσεις: 39 PA200593.jpg 123,8 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #5.715 30-10-09 09:50 Αχου τα Πασκαλ ειναι απιθανα! Εχετε και καπνιστα ε; Θα σας δουμε φετος στην εκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:05 Η aramis έγραψε: #5.716 30-10-09 10:05 Τα μικρα δεν θα εχουν ολοκληρωσει 3 μηνων οποτε δεν μπορω να τα φερω αλλα θα φερω την Εclipse, την blacksmoke της προηγουμενης γεννας και το μαυρο . Θα ειμαι με 5 γατες γιατι θα φερω και το κοκο, να προωθω την υιοθεσια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:06 Η moukelis έγραψε: #5.717 30-10-09 10:06 Ναι εννοουσα τις μεγαλες σου. Τι ωραια,θα δουμε και την eclipse!Θα φερεις και τον Cachemire; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:13 Η avtwvia έγραψε: #5.718 30-10-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η aalyah έγραψε: #5.719 30-10-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Πω πωωωω κατι μωρά!!! Pascal είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Ειδικά εκείνο το παχιούλικο ο Emir είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! Για ζούληγμα!! Έχω και μια λατρεία εγώ στα χοντρούλικα πως να το κάνουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Click για ανάπτυξη... Ζουυυυλια ζουυυλια εγώ έχω άδεια! Αν και θα με διώξει στο τέλος η Όλια από το σπίτι γιατί όλο στον υπολογιστή είμαι και χαζεύω άλλα γατιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:39 Η aalyah έγραψε: #5.720 30-10-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!! καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιάννα μου. Καλέ τι να αναπτυχθεί!! Αυτή έχει ξεχάσει τι εστί ύψος μου φαίνεται και οι μόνες έννοιες που αναγνωρίζει πλέον είναι πλάτος, εμβαδό και διάμετρο (της κοιλιάς της) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: κατσε γιατι μπερδευτικα..ποτε γεννηθηκε η Ολια??αυτα που εβαλα στο θεμα πριν λιγο ειναι ενα μωρο δικο μου (fold)και ενα λιλα ραισακι...τωρα ειναι 8 μηνων περιπου..η Ολια ειναι απο την αλλη γεννα??? χχχχχχχχμμμμμμμμμμμμμ...............κατσε να τσεκαρω την λιστα μου.... Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&highlight=luna&page=85 Εγώ μιλάω γι'αυτές τις φωτό. Κάτω κάτω. Και η Όλια 8,5 μηνών είναι. 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.709 29-10-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μαναρι μου!!! ανεβηκες 1 ποντο.. φερτον μου εδω και θα σε βαλω πρωτη... Click για ανάπτυξη... Επ εγώ τόσα πρόσφερα!! Τίποτα δεν κερδιζω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:08 Η Luna έγραψε: #5.710 29-10-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&highlight=luna&page=85 Εγώ μιλάω γι'αυτές τις φωτό. Κάτω κάτω. Και η Όλια 8,5 μηνών είναι. 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε. Click για ανάπτυξη... αυτη ειναι η αδερφουλα!!αυτες ειναι παλιες!! πηγαινε στην τελευταια σελιδα!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&page=118 νατες πιο μεγαλες!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επ εγώ τόσα πρόσφερα!! Τίποτα δεν κερδιζω?? Click για ανάπτυξη... ε,παιρνεις κι εσυ 1,25!!!αντε για να μην παραπονιεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:20 Η aalyah έγραψε: #5.711 29-10-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτη ειναι η αδερφουλα!!αυτες ειναι παλιες!! πηγαινε στην τελευταια σελιδα!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&page=118 νατες πιο μεγαλες!!! ε,παιρνεις κι εσυ 1,25!!!αντε για να μην παραπονιεσαι!! Click για ανάπτυξη... Πω πω ΚΟΥΚΛΕΣ!!! Αν και ανησυχώ λίγο....η δικιά μου παραείναι παχιά εν συγκρίσει με την αδερφή της ή εμένα έτσι μου φαίνεται? Να την αρχίσω στην δίαιτα λέτε? Έτσι έτσι να μαζεύονται οι πόντοι. Να μην ξεχνιόμαστε!!! Εγώ καληνυχτώ για σήμερα. Με περιμένει η παρέα για φαγητό! Θα τα ξαναπούμε άυριο. Φιλιά πολλά σε σας και στα κουτσούνια σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 22:45 Η Luna έγραψε: #5.712 29-10-09 22:45 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πω ΚΟΥΚΛΕΣ!!! Αν και ανησυχώ λίγο....η δικιά μου παραείναι παχιά εν συγκρίσει με την αδερφή της ή εμένα έτσι μου φαίνεται? Να την αρχίσω στην δίαιτα λέτε? Έτσι έτσι να μαζεύονται οι πόντοι. Να μην ξεχνιόμαστε!!! Εγώ καληνυχτώ για σήμερα. Με περιμένει η παρέα για φαγητό! Θα τα ξαναπούμε άυριο. Φιλιά πολλά σε σας και στα κουτσούνια σας!! Click για ανάπτυξη... οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!! καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η moukelis έγραψε: #5.713 30-10-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΝΑ Κ: καλημέρα!!! ειναι πολυ ομορφα ολα τους! υπαρχει περιπτωση να δινεται καποιο???(ακομα και πωληση!!!) Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Τα γατακια αυτα ειναι βρετανικη κοντοτριχη,και αυτα με τα πεσμενα αυτακια ειναι scottish fold.Υπαρχει εκτροφειο ασημενιων,το εχει η κ.Φωτεινη,και κανει καποιες γεννες η Γιαννα (Luna) και η Πασκαλ (aramis) που εχουν scottish και βρετανικα μακρυτριχα αντιστοιχα.Κι επειδη προκειται για γατακια ρατσας,με τα χαρτια τους και εξετασεις των γονεων,πωλουνται,δε χαριζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:47 Η aramis έγραψε: #5.714 30-10-09 09:47 Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA180585.jpg 143,4 KB · Εμφανίσεις: 46 PA180587.jpg 128,5 KB · Εμφανίσεις: 53 PA200591.jpg 116,7 KB · Εμφανίσεις: 38 PA200592.jpg 130 KB · Εμφανίσεις: 39 PA200593.jpg 123,8 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #5.715 30-10-09 09:50 Αχου τα Πασκαλ ειναι απιθανα! Εχετε και καπνιστα ε; Θα σας δουμε φετος στην εκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:05 Η aramis έγραψε: #5.716 30-10-09 10:05 Τα μικρα δεν θα εχουν ολοκληρωσει 3 μηνων οποτε δεν μπορω να τα φερω αλλα θα φερω την Εclipse, την blacksmoke της προηγουμενης γεννας και το μαυρο . Θα ειμαι με 5 γατες γιατι θα φερω και το κοκο, να προωθω την υιοθεσια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:06 Η moukelis έγραψε: #5.717 30-10-09 10:06 Ναι εννοουσα τις μεγαλες σου. Τι ωραια,θα δουμε και την eclipse!Θα φερεις και τον Cachemire; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:13 Η avtwvia έγραψε: #5.718 30-10-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η aalyah έγραψε: #5.719 30-10-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Πω πωωωω κατι μωρά!!! Pascal είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Ειδικά εκείνο το παχιούλικο ο Emir είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! Για ζούληγμα!! Έχω και μια λατρεία εγώ στα χοντρούλικα πως να το κάνουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Click για ανάπτυξη... Ζουυυυλια ζουυυλια εγώ έχω άδεια! Αν και θα με διώξει στο τέλος η Όλια από το σπίτι γιατί όλο στον υπολογιστή είμαι και χαζεύω άλλα γατιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:39 Η aalyah έγραψε: #5.720 30-10-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!! καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιάννα μου. Καλέ τι να αναπτυχθεί!! Αυτή έχει ξεχάσει τι εστί ύψος μου φαίνεται και οι μόνες έννοιες που αναγνωρίζει πλέον είναι πλάτος, εμβαδό και διάμετρο (της κοιλιάς της) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: μαναρι μου!!! ανεβηκες 1 ποντο.. φερτον μου εδω και θα σε βαλω πρωτη... Click για ανάπτυξη... Επ εγώ τόσα πρόσφερα!! Τίποτα δεν κερδιζω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:08 Η Luna έγραψε: #5.710 29-10-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&highlight=luna&page=85 Εγώ μιλάω γι'αυτές τις φωτό. Κάτω κάτω. Και η Όλια 8,5 μηνών είναι. 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε. Click για ανάπτυξη... αυτη ειναι η αδερφουλα!!αυτες ειναι παλιες!! πηγαινε στην τελευταια σελιδα!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&page=118 νατες πιο μεγαλες!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επ εγώ τόσα πρόσφερα!! Τίποτα δεν κερδιζω?? Click για ανάπτυξη... ε,παιρνεις κι εσυ 1,25!!!αντε για να μην παραπονιεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:20 Η aalyah έγραψε: #5.711 29-10-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτη ειναι η αδερφουλα!!αυτες ειναι παλιες!! πηγαινε στην τελευταια σελιδα!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&page=118 νατες πιο μεγαλες!!! ε,παιρνεις κι εσυ 1,25!!!αντε για να μην παραπονιεσαι!! Click για ανάπτυξη... Πω πω ΚΟΥΚΛΕΣ!!! Αν και ανησυχώ λίγο....η δικιά μου παραείναι παχιά εν συγκρίσει με την αδερφή της ή εμένα έτσι μου φαίνεται? Να την αρχίσω στην δίαιτα λέτε? Έτσι έτσι να μαζεύονται οι πόντοι. Να μην ξεχνιόμαστε!!! Εγώ καληνυχτώ για σήμερα. Με περιμένει η παρέα για φαγητό! Θα τα ξαναπούμε άυριο. Φιλιά πολλά σε σας και στα κουτσούνια σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 22:45 Η Luna έγραψε: #5.712 29-10-09 22:45 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πω ΚΟΥΚΛΕΣ!!! Αν και ανησυχώ λίγο....η δικιά μου παραείναι παχιά εν συγκρίσει με την αδερφή της ή εμένα έτσι μου φαίνεται? Να την αρχίσω στην δίαιτα λέτε? Έτσι έτσι να μαζεύονται οι πόντοι. Να μην ξεχνιόμαστε!!! Εγώ καληνυχτώ για σήμερα. Με περιμένει η παρέα για φαγητό! Θα τα ξαναπούμε άυριο. Φιλιά πολλά σε σας και στα κουτσούνια σας!! Click για ανάπτυξη... οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!! καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η moukelis έγραψε: #5.713 30-10-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΝΑ Κ: καλημέρα!!! ειναι πολυ ομορφα ολα τους! υπαρχει περιπτωση να δινεται καποιο???(ακομα και πωληση!!!) Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Τα γατακια αυτα ειναι βρετανικη κοντοτριχη,και αυτα με τα πεσμενα αυτακια ειναι scottish fold.Υπαρχει εκτροφειο ασημενιων,το εχει η κ.Φωτεινη,και κανει καποιες γεννες η Γιαννα (Luna) και η Πασκαλ (aramis) που εχουν scottish και βρετανικα μακρυτριχα αντιστοιχα.Κι επειδη προκειται για γατακια ρατσας,με τα χαρτια τους και εξετασεις των γονεων,πωλουνται,δε χαριζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:47 Η aramis έγραψε: #5.714 30-10-09 09:47 Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA180585.jpg 143,4 KB · Εμφανίσεις: 46 PA180587.jpg 128,5 KB · Εμφανίσεις: 53 PA200591.jpg 116,7 KB · Εμφανίσεις: 38 PA200592.jpg 130 KB · Εμφανίσεις: 39 PA200593.jpg 123,8 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #5.715 30-10-09 09:50 Αχου τα Πασκαλ ειναι απιθανα! Εχετε και καπνιστα ε; Θα σας δουμε φετος στην εκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:05 Η aramis έγραψε: #5.716 30-10-09 10:05 Τα μικρα δεν θα εχουν ολοκληρωσει 3 μηνων οποτε δεν μπορω να τα φερω αλλα θα φερω την Εclipse, την blacksmoke της προηγουμενης γεννας και το μαυρο . Θα ειμαι με 5 γατες γιατι θα φερω και το κοκο, να προωθω την υιοθεσια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:06 Η moukelis έγραψε: #5.717 30-10-09 10:06 Ναι εννοουσα τις μεγαλες σου. Τι ωραια,θα δουμε και την eclipse!Θα φερεις και τον Cachemire; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:13 Η avtwvia έγραψε: #5.718 30-10-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η aalyah έγραψε: #5.719 30-10-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Πω πωωωω κατι μωρά!!! Pascal είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Ειδικά εκείνο το παχιούλικο ο Emir είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! Για ζούληγμα!! Έχω και μια λατρεία εγώ στα χοντρούλικα πως να το κάνουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Click για ανάπτυξη... Ζουυυυλια ζουυυλια εγώ έχω άδεια! Αν και θα με διώξει στο τέλος η Όλια από το σπίτι γιατί όλο στον υπολογιστή είμαι και χαζεύω άλλα γατιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:39 Η aalyah έγραψε: #5.720 30-10-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!! καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιάννα μου. Καλέ τι να αναπτυχθεί!! Αυτή έχει ξεχάσει τι εστί ύψος μου φαίνεται και οι μόνες έννοιες που αναγνωρίζει πλέον είναι πλάτος, εμβαδό και διάμετρο (της κοιλιάς της) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&highlight=luna&page=85 Εγώ μιλάω γι'αυτές τις φωτό. Κάτω κάτω. Και η Όλια 8,5 μηνών είναι. 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε. Click για ανάπτυξη... αυτη ειναι η αδερφουλα!!αυτες ειναι παλιες!! πηγαινε στην τελευταια σελιδα!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&page=118 νατες πιο μεγαλες!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επ εγώ τόσα πρόσφερα!! Τίποτα δεν κερδιζω?? Click για ανάπτυξη... ε,παιρνεις κι εσυ 1,25!!!αντε για να μην παραπονιεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 21:20 Η aalyah έγραψε: #5.711 29-10-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτη ειναι η αδερφουλα!!αυτες ειναι παλιες!! πηγαινε στην τελευταια σελιδα!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&page=118 νατες πιο μεγαλες!!! ε,παιρνεις κι εσυ 1,25!!!αντε για να μην παραπονιεσαι!! Click για ανάπτυξη... Πω πω ΚΟΥΚΛΕΣ!!! Αν και ανησυχώ λίγο....η δικιά μου παραείναι παχιά εν συγκρίσει με την αδερφή της ή εμένα έτσι μου φαίνεται? Να την αρχίσω στην δίαιτα λέτε? Έτσι έτσι να μαζεύονται οι πόντοι. Να μην ξεχνιόμαστε!!! Εγώ καληνυχτώ για σήμερα. Με περιμένει η παρέα για φαγητό! Θα τα ξαναπούμε άυριο. Φιλιά πολλά σε σας και στα κουτσούνια σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 22:45 Η Luna έγραψε: #5.712 29-10-09 22:45 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πω ΚΟΥΚΛΕΣ!!! Αν και ανησυχώ λίγο....η δικιά μου παραείναι παχιά εν συγκρίσει με την αδερφή της ή εμένα έτσι μου φαίνεται? Να την αρχίσω στην δίαιτα λέτε? Έτσι έτσι να μαζεύονται οι πόντοι. Να μην ξεχνιόμαστε!!! Εγώ καληνυχτώ για σήμερα. Με περιμένει η παρέα για φαγητό! Θα τα ξαναπούμε άυριο. Φιλιά πολλά σε σας και στα κουτσούνια σας!! Click για ανάπτυξη... οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!! καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η moukelis έγραψε: #5.713 30-10-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΝΑ Κ: καλημέρα!!! ειναι πολυ ομορφα ολα τους! υπαρχει περιπτωση να δινεται καποιο???(ακομα και πωληση!!!) Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Τα γατακια αυτα ειναι βρετανικη κοντοτριχη,και αυτα με τα πεσμενα αυτακια ειναι scottish fold.Υπαρχει εκτροφειο ασημενιων,το εχει η κ.Φωτεινη,και κανει καποιες γεννες η Γιαννα (Luna) και η Πασκαλ (aramis) που εχουν scottish και βρετανικα μακρυτριχα αντιστοιχα.Κι επειδη προκειται για γατακια ρατσας,με τα χαρτια τους και εξετασεις των γονεων,πωλουνται,δε χαριζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:47 Η aramis έγραψε: #5.714 30-10-09 09:47 Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA180585.jpg 143,4 KB · Εμφανίσεις: 46 PA180587.jpg 128,5 KB · Εμφανίσεις: 53 PA200591.jpg 116,7 KB · Εμφανίσεις: 38 PA200592.jpg 130 KB · Εμφανίσεις: 39 PA200593.jpg 123,8 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #5.715 30-10-09 09:50 Αχου τα Πασκαλ ειναι απιθανα! Εχετε και καπνιστα ε; Θα σας δουμε φετος στην εκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:05 Η aramis έγραψε: #5.716 30-10-09 10:05 Τα μικρα δεν θα εχουν ολοκληρωσει 3 μηνων οποτε δεν μπορω να τα φερω αλλα θα φερω την Εclipse, την blacksmoke της προηγουμενης γεννας και το μαυρο . Θα ειμαι με 5 γατες γιατι θα φερω και το κοκο, να προωθω την υιοθεσια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:06 Η moukelis έγραψε: #5.717 30-10-09 10:06 Ναι εννοουσα τις μεγαλες σου. Τι ωραια,θα δουμε και την eclipse!Θα φερεις και τον Cachemire; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:13 Η avtwvia έγραψε: #5.718 30-10-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η aalyah έγραψε: #5.719 30-10-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Πω πωωωω κατι μωρά!!! Pascal είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Ειδικά εκείνο το παχιούλικο ο Emir είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! Για ζούληγμα!! Έχω και μια λατρεία εγώ στα χοντρούλικα πως να το κάνουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Click για ανάπτυξη... Ζουυυυλια ζουυυλια εγώ έχω άδεια! Αν και θα με διώξει στο τέλος η Όλια από το σπίτι γιατί όλο στον υπολογιστή είμαι και χαζεύω άλλα γατιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:39 Η aalyah έγραψε: #5.720 30-10-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!! καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιάννα μου. Καλέ τι να αναπτυχθεί!! Αυτή έχει ξεχάσει τι εστί ύψος μου φαίνεται και οι μόνες έννοιες που αναγνωρίζει πλέον είναι πλάτος, εμβαδό και διάμετρο (της κοιλιάς της) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτη ειναι η αδερφουλα!!αυτες ειναι παλιες!! πηγαινε στην τελευταια σελιδα!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&page=118 νατες πιο μεγαλες!!! ε,παιρνεις κι εσυ 1,25!!!αντε για να μην παραπονιεσαι!! Click για ανάπτυξη... Πω πω ΚΟΥΚΛΕΣ!!! Αν και ανησυχώ λίγο....η δικιά μου παραείναι παχιά εν συγκρίσει με την αδερφή της ή εμένα έτσι μου φαίνεται? Να την αρχίσω στην δίαιτα λέτε? Έτσι έτσι να μαζεύονται οι πόντοι. Να μην ξεχνιόμαστε!!! Εγώ καληνυχτώ για σήμερα. Με περιμένει η παρέα για φαγητό! Θα τα ξαναπούμε άυριο. Φιλιά πολλά σε σας και στα κουτσούνια σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 22:45 Η Luna έγραψε: #5.712 29-10-09 22:45 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πω ΚΟΥΚΛΕΣ!!! Αν και ανησυχώ λίγο....η δικιά μου παραείναι παχιά εν συγκρίσει με την αδερφή της ή εμένα έτσι μου φαίνεται? Να την αρχίσω στην δίαιτα λέτε? Έτσι έτσι να μαζεύονται οι πόντοι. Να μην ξεχνιόμαστε!!! Εγώ καληνυχτώ για σήμερα. Με περιμένει η παρέα για φαγητό! Θα τα ξαναπούμε άυριο. Φιλιά πολλά σε σας και στα κουτσούνια σας!! Click για ανάπτυξη... οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!! καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η moukelis έγραψε: #5.713 30-10-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΝΑ Κ: καλημέρα!!! ειναι πολυ ομορφα ολα τους! υπαρχει περιπτωση να δινεται καποιο???(ακομα και πωληση!!!) Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Τα γατακια αυτα ειναι βρετανικη κοντοτριχη,και αυτα με τα πεσμενα αυτακια ειναι scottish fold.Υπαρχει εκτροφειο ασημενιων,το εχει η κ.Φωτεινη,και κανει καποιες γεννες η Γιαννα (Luna) και η Πασκαλ (aramis) που εχουν scottish και βρετανικα μακρυτριχα αντιστοιχα.Κι επειδη προκειται για γατακια ρατσας,με τα χαρτια τους και εξετασεις των γονεων,πωλουνται,δε χαριζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:47 Η aramis έγραψε: #5.714 30-10-09 09:47 Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA180585.jpg 143,4 KB · Εμφανίσεις: 46 PA180587.jpg 128,5 KB · Εμφανίσεις: 53 PA200591.jpg 116,7 KB · Εμφανίσεις: 38 PA200592.jpg 130 KB · Εμφανίσεις: 39 PA200593.jpg 123,8 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #5.715 30-10-09 09:50 Αχου τα Πασκαλ ειναι απιθανα! Εχετε και καπνιστα ε; Θα σας δουμε φετος στην εκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:05 Η aramis έγραψε: #5.716 30-10-09 10:05 Τα μικρα δεν θα εχουν ολοκληρωσει 3 μηνων οποτε δεν μπορω να τα φερω αλλα θα φερω την Εclipse, την blacksmoke της προηγουμενης γεννας και το μαυρο . Θα ειμαι με 5 γατες γιατι θα φερω και το κοκο, να προωθω την υιοθεσια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:06 Η moukelis έγραψε: #5.717 30-10-09 10:06 Ναι εννοουσα τις μεγαλες σου. Τι ωραια,θα δουμε και την eclipse!Θα φερεις και τον Cachemire; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:13 Η avtwvia έγραψε: #5.718 30-10-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η aalyah έγραψε: #5.719 30-10-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Πω πωωωω κατι μωρά!!! Pascal είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Ειδικά εκείνο το παχιούλικο ο Emir είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! Για ζούληγμα!! Έχω και μια λατρεία εγώ στα χοντρούλικα πως να το κάνουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Click για ανάπτυξη... Ζουυυυλια ζουυυλια εγώ έχω άδεια! Αν και θα με διώξει στο τέλος η Όλια από το σπίτι γιατί όλο στον υπολογιστή είμαι και χαζεύω άλλα γατιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:39 Η aalyah έγραψε: #5.720 30-10-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!! καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιάννα μου. Καλέ τι να αναπτυχθεί!! Αυτή έχει ξεχάσει τι εστί ύψος μου φαίνεται και οι μόνες έννοιες που αναγνωρίζει πλέον είναι πλάτος, εμβαδό και διάμετρο (της κοιλιάς της) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πω ΚΟΥΚΛΕΣ!!! Αν και ανησυχώ λίγο....η δικιά μου παραείναι παχιά εν συγκρίσει με την αδερφή της ή εμένα έτσι μου φαίνεται? Να την αρχίσω στην δίαιτα λέτε? Έτσι έτσι να μαζεύονται οι πόντοι. Να μην ξεχνιόμαστε!!! Εγώ καληνυχτώ για σήμερα. Με περιμένει η παρέα για φαγητό! Θα τα ξαναπούμε άυριο. Φιλιά πολλά σε σας και στα κουτσούνια σας!! Click για ανάπτυξη... οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!! καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η moukelis έγραψε: #5.713 30-10-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΝΑ Κ: καλημέρα!!! ειναι πολυ ομορφα ολα τους! υπαρχει περιπτωση να δινεται καποιο???(ακομα και πωληση!!!) Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Τα γατακια αυτα ειναι βρετανικη κοντοτριχη,και αυτα με τα πεσμενα αυτακια ειναι scottish fold.Υπαρχει εκτροφειο ασημενιων,το εχει η κ.Φωτεινη,και κανει καποιες γεννες η Γιαννα (Luna) και η Πασκαλ (aramis) που εχουν scottish και βρετανικα μακρυτριχα αντιστοιχα.Κι επειδη προκειται για γατακια ρατσας,με τα χαρτια τους και εξετασεις των γονεων,πωλουνται,δε χαριζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:47 Η aramis έγραψε: #5.714 30-10-09 09:47 Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA180585.jpg 143,4 KB · Εμφανίσεις: 46 PA180587.jpg 128,5 KB · Εμφανίσεις: 53 PA200591.jpg 116,7 KB · Εμφανίσεις: 38 PA200592.jpg 130 KB · Εμφανίσεις: 39 PA200593.jpg 123,8 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #5.715 30-10-09 09:50 Αχου τα Πασκαλ ειναι απιθανα! Εχετε και καπνιστα ε; Θα σας δουμε φετος στην εκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:05 Η aramis έγραψε: #5.716 30-10-09 10:05 Τα μικρα δεν θα εχουν ολοκληρωσει 3 μηνων οποτε δεν μπορω να τα φερω αλλα θα φερω την Εclipse, την blacksmoke της προηγουμενης γεννας και το μαυρο . Θα ειμαι με 5 γατες γιατι θα φερω και το κοκο, να προωθω την υιοθεσια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:06 Η moukelis έγραψε: #5.717 30-10-09 10:06 Ναι εννοουσα τις μεγαλες σου. Τι ωραια,θα δουμε και την eclipse!Θα φερεις και τον Cachemire; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:13 Η avtwvia έγραψε: #5.718 30-10-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η aalyah έγραψε: #5.719 30-10-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Πω πωωωω κατι μωρά!!! Pascal είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Ειδικά εκείνο το παχιούλικο ο Emir είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! Για ζούληγμα!! Έχω και μια λατρεία εγώ στα χοντρούλικα πως να το κάνουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Click για ανάπτυξη... Ζουυυυλια ζουυυλια εγώ έχω άδεια! Αν και θα με διώξει στο τέλος η Όλια από το σπίτι γιατί όλο στον υπολογιστή είμαι και χαζεύω άλλα γατιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:39 Η aalyah έγραψε: #5.720 30-10-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!! καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιάννα μου. Καλέ τι να αναπτυχθεί!! Αυτή έχει ξεχάσει τι εστί ύψος μου φαίνεται και οι μόνες έννοιες που αναγνωρίζει πλέον είναι πλάτος, εμβαδό και διάμετρο (της κοιλιάς της) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΝΑ Κ: καλημέρα!!! ειναι πολυ ομορφα ολα τους! υπαρχει περιπτωση να δινεται καποιο???(ακομα και πωληση!!!) Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Τα γατακια αυτα ειναι βρετανικη κοντοτριχη,και αυτα με τα πεσμενα αυτακια ειναι scottish fold.Υπαρχει εκτροφειο ασημενιων,το εχει η κ.Φωτεινη,και κανει καποιες γεννες η Γιαννα (Luna) και η Πασκαλ (aramis) που εχουν scottish και βρετανικα μακρυτριχα αντιστοιχα.Κι επειδη προκειται για γατακια ρατσας,με τα χαρτια τους και εξετασεις των γονεων,πωλουνται,δε χαριζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:47 Η aramis έγραψε: #5.714 30-10-09 09:47 Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA180585.jpg 143,4 KB · Εμφανίσεις: 46 PA180587.jpg 128,5 KB · Εμφανίσεις: 53 PA200591.jpg 116,7 KB · Εμφανίσεις: 38 PA200592.jpg 130 KB · Εμφανίσεις: 39 PA200593.jpg 123,8 KB · Εμφανίσεις: 39 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #5.715 30-10-09 09:50 Αχου τα Πασκαλ ειναι απιθανα! Εχετε και καπνιστα ε; Θα σας δουμε φετος στην εκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:05 Η aramis έγραψε: #5.716 30-10-09 10:05 Τα μικρα δεν θα εχουν ολοκληρωσει 3 μηνων οποτε δεν μπορω να τα φερω αλλα θα φερω την Εclipse, την blacksmoke της προηγουμενης γεννας και το μαυρο . Θα ειμαι με 5 γατες γιατι θα φερω και το κοκο, να προωθω την υιοθεσια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:06 Η moukelis έγραψε: #5.717 30-10-09 10:06 Ναι εννοουσα τις μεγαλες σου. Τι ωραια,θα δουμε και την eclipse!Θα φερεις και τον Cachemire; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:13 Η avtwvia έγραψε: #5.718 30-10-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η aalyah έγραψε: #5.719 30-10-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Πω πωωωω κατι μωρά!!! Pascal είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Ειδικά εκείνο το παχιούλικο ο Emir είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! Για ζούληγμα!! Έχω και μια λατρεία εγώ στα χοντρούλικα πως να το κάνουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Click για ανάπτυξη... Ζουυυυλια ζουυυλια εγώ έχω άδεια! Αν και θα με διώξει στο τέλος η Όλια από το σπίτι γιατί όλο στον υπολογιστή είμαι και χαζεύω άλλα γατιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:39 Η aalyah έγραψε: #5.720 30-10-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!! καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιάννα μου. Καλέ τι να αναπτυχθεί!! Αυτή έχει ξεχάσει τι εστί ύψος μου φαίνεται και οι μόνες έννοιες που αναγνωρίζει πλέον είναι πλάτος, εμβαδό και διάμετρο (της κοιλιάς της) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #5.715 30-10-09 09:50 Αχου τα Πασκαλ ειναι απιθανα! Εχετε και καπνιστα ε; Θα σας δουμε φετος στην εκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:05 Η aramis έγραψε: #5.716 30-10-09 10:05 Τα μικρα δεν θα εχουν ολοκληρωσει 3 μηνων οποτε δεν μπορω να τα φερω αλλα θα φερω την Εclipse, την blacksmoke της προηγουμενης γεννας και το μαυρο . Θα ειμαι με 5 γατες γιατι θα φερω και το κοκο, να προωθω την υιοθεσια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:06 Η moukelis έγραψε: #5.717 30-10-09 10:06 Ναι εννοουσα τις μεγαλες σου. Τι ωραια,θα δουμε και την eclipse!Θα φερεις και τον Cachemire; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:13 Η avtwvia έγραψε: #5.718 30-10-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η aalyah έγραψε: #5.719 30-10-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Πω πωωωω κατι μωρά!!! Pascal είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Ειδικά εκείνο το παχιούλικο ο Emir είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! Για ζούληγμα!! Έχω και μια λατρεία εγώ στα χοντρούλικα πως να το κάνουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Click για ανάπτυξη... Ζουυυυλια ζουυυλια εγώ έχω άδεια! Αν και θα με διώξει στο τέλος η Όλια από το σπίτι γιατί όλο στον υπολογιστή είμαι και χαζεύω άλλα γατιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:39 Η aalyah έγραψε: #5.720 30-10-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!! καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιάννα μου. Καλέ τι να αναπτυχθεί!! Αυτή έχει ξεχάσει τι εστί ύψος μου φαίνεται και οι μόνες έννοιες που αναγνωρίζει πλέον είναι πλάτος, εμβαδό και διάμετρο (της κοιλιάς της) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχου τα Πασκαλ ειναι απιθανα! Εχετε και καπνιστα ε; Θα σας δουμε φετος στην εκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:05 Η aramis έγραψε: #5.716 30-10-09 10:05 Τα μικρα δεν θα εχουν ολοκληρωσει 3 μηνων οποτε δεν μπορω να τα φερω αλλα θα φερω την Εclipse, την blacksmoke της προηγουμενης γεννας και το μαυρο . Θα ειμαι με 5 γατες γιατι θα φερω και το κοκο, να προωθω την υιοθεσια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:06 Η moukelis έγραψε: #5.717 30-10-09 10:06 Ναι εννοουσα τις μεγαλες σου. Τι ωραια,θα δουμε και την eclipse!Θα φερεις και τον Cachemire; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:13 Η avtwvia έγραψε: #5.718 30-10-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η aalyah έγραψε: #5.719 30-10-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Πω πωωωω κατι μωρά!!! Pascal είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Ειδικά εκείνο το παχιούλικο ο Emir είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! Για ζούληγμα!! Έχω και μια λατρεία εγώ στα χοντρούλικα πως να το κάνουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Click για ανάπτυξη... Ζουυυυλια ζουυυλια εγώ έχω άδεια! Αν και θα με διώξει στο τέλος η Όλια από το σπίτι γιατί όλο στον υπολογιστή είμαι και χαζεύω άλλα γατιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:39 Η aalyah έγραψε: #5.720 30-10-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!! καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιάννα μου. Καλέ τι να αναπτυχθεί!! Αυτή έχει ξεχάσει τι εστί ύψος μου φαίνεται και οι μόνες έννοιες που αναγνωρίζει πλέον είναι πλάτος, εμβαδό και διάμετρο (της κοιλιάς της) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα μικρα δεν θα εχουν ολοκληρωσει 3 μηνων οποτε δεν μπορω να τα φερω αλλα θα φερω την Εclipse, την blacksmoke της προηγουμενης γεννας και το μαυρο . Θα ειμαι με 5 γατες γιατι θα φερω και το κοκο, να προωθω την υιοθεσια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:06 Η moukelis έγραψε: #5.717 30-10-09 10:06 Ναι εννοουσα τις μεγαλες σου. Τι ωραια,θα δουμε και την eclipse!Θα φερεις και τον Cachemire; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:13 Η avtwvia έγραψε: #5.718 30-10-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η aalyah έγραψε: #5.719 30-10-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Πω πωωωω κατι μωρά!!! Pascal είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Ειδικά εκείνο το παχιούλικο ο Emir είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! Για ζούληγμα!! Έχω και μια λατρεία εγώ στα χοντρούλικα πως να το κάνουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Click για ανάπτυξη... Ζουυυυλια ζουυυλια εγώ έχω άδεια! Αν και θα με διώξει στο τέλος η Όλια από το σπίτι γιατί όλο στον υπολογιστή είμαι και χαζεύω άλλα γατιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:39 Η aalyah έγραψε: #5.720 30-10-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!! καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιάννα μου. Καλέ τι να αναπτυχθεί!! Αυτή έχει ξεχάσει τι εστί ύψος μου φαίνεται και οι μόνες έννοιες που αναγνωρίζει πλέον είναι πλάτος, εμβαδό και διάμετρο (της κοιλιάς της) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι εννοουσα τις μεγαλες σου. Τι ωραια,θα δουμε και την eclipse!Θα φερεις και τον Cachemire; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:13 Η avtwvia έγραψε: #5.718 30-10-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η aalyah έγραψε: #5.719 30-10-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Πω πωωωω κατι μωρά!!! Pascal είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Ειδικά εκείνο το παχιούλικο ο Emir είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! Για ζούληγμα!! Έχω και μια λατρεία εγώ στα χοντρούλικα πως να το κάνουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Click για ανάπτυξη... Ζουυυυλια ζουυυλια εγώ έχω άδεια! Αν και θα με διώξει στο τέλος η Όλια από το σπίτι γιατί όλο στον υπολογιστή είμαι και χαζεύω άλλα γατιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:39 Η aalyah έγραψε: #5.720 30-10-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!! καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιάννα μου. Καλέ τι να αναπτυχθεί!! Αυτή έχει ξεχάσει τι εστί ύψος μου φαίνεται και οι μόνες έννοιες που αναγνωρίζει πλέον είναι πλάτος, εμβαδό και διάμετρο (της κοιλιάς της) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η aalyah έγραψε: #5.719 30-10-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Πω πωωωω κατι μωρά!!! Pascal είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Ειδικά εκείνο το παχιούλικο ο Emir είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! Για ζούληγμα!! Έχω και μια λατρεία εγώ στα χοντρούλικα πως να το κάνουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Click για ανάπτυξη... Ζουυυυλια ζουυυλια εγώ έχω άδεια! Αν και θα με διώξει στο τέλος η Όλια από το σπίτι γιατί όλο στον υπολογιστή είμαι και χαζεύω άλλα γατιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:39 Η aalyah έγραψε: #5.720 30-10-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!! καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιάννα μου. Καλέ τι να αναπτυχθεί!! Αυτή έχει ξεχάσει τι εστί ύψος μου φαίνεται και οι μόνες έννοιες που αναγνωρίζει πλέον είναι πλάτος, εμβαδό και διάμετρο (της κοιλιάς της) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από aramis: Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες. Click για ανάπτυξη... Πω πωωωω κατι μωρά!!! Pascal είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Ειδικά εκείνο το παχιούλικο ο Emir είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! Για ζούληγμα!! Έχω και μια λατρεία εγώ στα χοντρούλικα πως να το κάνουμε! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry: θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!! Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!! Click για ανάπτυξη... Ζουυυυλια ζουυυλια εγώ έχω άδεια! Αν και θα με διώξει στο τέλος η Όλια από το σπίτι γιατί όλο στον υπολογιστή είμαι και χαζεύω άλλα γατιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 10:39 Η aalyah έγραψε: #5.720 30-10-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!! καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιάννα μου. Καλέ τι να αναπτυχθεί!! Αυτή έχει ξεχάσει τι εστί ύψος μου φαίνεται και οι μόνες έννοιες που αναγνωρίζει πλέον είναι πλάτος, εμβαδό και διάμετρο (της κοιλιάς της) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!! καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιάννα μου. Καλέ τι να αναπτυχθεί!! Αυτή έχει ξεχάσει τι εστί ύψος μου φαίνεται και οι μόνες έννοιες που αναγνωρίζει πλέον είναι πλάτος, εμβαδό και διάμετρο (της κοιλιάς της) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.