British - maniacs

Γιαννα πες της οτι δεν ειναι πονυ!:mad:(ναι,χτυπαω κατω και το ποδι μου σαν πενταχρονο.)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιαννα πες της οτι δεν ειναι πονυ!:mad:(ναι,χτυπαω κατω και το ποδι μου σαν πενταχρονο.)

Βρε δε πα να το χτυπας όσο θέλεις....Μικρο μου ποοοοονυ μικρο μου ποοοοονυ :lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κορίτσια φευγω προς το παρόν. Θα τα πούμε αργότερα. Γιάννα φιλιά στα αρκουδάκια σου. Δώρα φιλιά στα μικρά σου πόνυ. Μουχαχαχαχαχα :lol::lol:

Λιποαναρόφηση :P:P:lol::lol::lol::lol::lol:

ντροπη σου να λες τετοια πραγματα...:P:P

:lol::lol:το αστειο ειναι οτι μπορω να σε φανταστω!!:lol::lol:
δεν ειναι πονυ καλεεε Θενια!!απλα μοιαζουν!αν ειναι πονυ που ειναι οι οπλες του?
που ειναι η μοικανα??:rolleyes::rolleyes:

Φυγε ατιμη,οταν θα γυρισεις θα σου βγαλω κατι φωτο που θα παθεις ντουβρουτζα.

aramis τι μωράκια είναι αυτά??? να σας ζησουν!!!! ζουζουνιαααα
aalyah πολύ ωραίο χρώμα η Όλια , κουκλα!!!

το στριμαδι μου μεγαλώνει... αλλά αγκαλιές δέν θέλει .Μόλις πάω να το σηκώσω να το πάρω αγκαλιά αγχοακούγεται ενα μαουυυυ σε Λα ελάσσονα :P

115107.jpg

εδώ το χρησιμοποιούμε ώς μπιμπελό :lol::lol::lol:
r90_224851.jpg

011225.jpg

και πάντα αγαπημένος με τον αδερφό του :D που τον πλένει ολημερις:lol:
204644.jpg

τα τουλουμπάκια μου κοιμούντεεεεε
203953.jpg

Λενα, αν ενδιαφερεσαι για τα δικα μου δεν ειναι ακομα διαθεσιμα, το Δεκεμβριο θα κλεινουν 3 μηνες και τοτε θα πανε στα καινουργια σπιτια τους.

και πάντα αγαπημένος με τον αδερφό του :D που τον πλένει ολημερις:lol:
204644.jpg

τα τουλουμπάκια μου κοιμούντεεεεε
203953.jpg

Μα τι ωραιο μπιμπελο ειναι αυτο????????:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
κουκλακι!!και η τελευταια φωτογραφια που ειναι σαν φωκακια....ειναι γλύκα!!!:happy::happy::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Lunaaaaaaa φωκάκια βρε τα μωρα μου ??? :mad:
απλά.... τουλουμπακια :P χαριτωμενα κιολας!!!
Η Λουνα τι κανει??? καμια φωτο ανεπρόκοπη μανα???

Lunaaaaaaa φωκάκια βρε τα μωρα μου ??? :mad:
απλά.... τουλουμπακια :P χαριτωμενα κιολας!!!
Η Λουνα τι κανει??? καμια φωτο ανεπρόκοπη μανα???

φωκακια τα λεω οταν εχουν κοιμουνται σε τετοιο σχηματισμο!!:D:D:D
ετσι λεω και εγω τα δικα μου!!!:lol::lol::lol::lol:
Η Luna δεν εχει και τοσο ανεπροκοπη μανα!!!στο θεματακι της εχει και με τον γιο και μονη της!!δεν μας εχεις δει???:confused::confused::(:(

ιιιιιι σπευδω στο θεματακι σας!!! ντροπη μου !!!
εχουν πολύ γέλιο πάντως όταν κοιμούνται ετσι...γενικα εχουν γελιο μαζι
ο Εκτορας να τον πλενει και το στριμαδι να περνει το υφος παρατα με ρε...
Ρε συ Λουνα τα βρεττανακια γενικα δεν δινουν κοιλιτσα, αγκαλιτσες κλπ?
αλλιως με ειχε μαθει το Εκτορι μου

ντροπη σου να λες τετοια πραγματα...:P:P

:lol::lol:το αστειο ειναι οτι μπορω να σε φανταστω!!:lol::lol:
δεν ειναι πονυ καλεεε Θενια!!απλα μοιαζουν!αν ειναι πονυ που ειναι οι οπλες του?
που ειναι η μοικανα??:rolleyes::rolleyes:

Λεπτομέρειες τωρα! Πόνυ είναι μεταμφιεσμένα. :P

Φυγε ατιμη,οταν θα γυρισεις θα σου βγαλω κατι φωτο που θα παθεις ντουβρουτζα.

Περιμένω το ντρουβρουτζα μανδάμ!!

ιιιιιι σπευδω στο θεματακι σας!!! ντροπη μου !!!
εχουν πολύ γέλιο πάντως όταν κοιμούνται ετσι...γενικα εχουν γελιο μαζι
ο Εκτορας να τον πλενει και το στριμαδι να περνει το υφος παρατα με ρε...
Ρε συ Λουνα τα βρεττανακια γενικα δεν δινουν κοιλιτσα, αγκαλιτσες κλπ?
αλλιως με ειχε μαθει το Εκτορι μου

Αχ....και εγώ μ'αυτόν τον καημό ζω.....ούτε μια αγκαλίτσα ούτε τίποτα. Αν και εγώ κοιλίτσα χουφτώνω με το έτσι θέλω. Αλλά το στριμάδι αγκαλιά.....με τίποτα. Σήμερα την έβαλα να καθήσει στην αγκαλιά μου στον καναπέ. Και κάθησε για 30 ολόκληρα.....δευτερόλεπτα. :mad: Αλλά μην νομίζετε και αυτό εξέλιξη ήταν για το στριμάδι μου.

ΡαισοΦιντελομωρο ειναι το δικο σας?

ΡαισοΦιντελομωρο ειναι το δικο σας?

Μας?? :confused::confused:

Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! :lol::lol::lol:

"Σου" να λες "σου". Μία είμαι :D

Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! :mad::P

Το δικό σου τι έιναι?

Μας?? :confused::confused:

Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! :lol::lol::lol:

"Σου" να λες "σου". Μία είμαι :D

Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! :mad::P

Το δικό σου τι έιναι?
οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!!:lol::lol::lol:

το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο
αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα:lol:

οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!!:lol::lol::lol:

το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο
αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Μπα όχι πίστεψε με απο τις μανάδες τους το πήραν το γονίδιο της στριμάδας! Ο Φιντελάκος καλέ μια χαρά μαμάκιας είναι και υπομένει και αγκαλιές και τα πάντα. Για την Σιλβι δεν ξέρω αλλά η Ραίσα είναι.....παναγιά μου φίλα μας. Όσο όμορφη είναι τόσο αν την πάρεις αγκαλιά παίρνει ένα ύφος....μα ΕΝΑ ΥΦΟΣ άλλο πράγμα. Εχει πολύ γέλιο. :lol::lol: Άρα υποθέτω ότι η Σιλβύ μια απο τα ίδια είναι. :P

Μην πω καλύτερα ότι γενικώς τα βρετανάκια το έχουν. Ας μου βρει άνθρωπος βρετανάκι να θέλει αγκαλιές και πολλά χάδια και θα πληρώσω όσο όσο να το πάρω!!!:P

Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε

Μαλιστα!!!
Φιντελ και Ραισα εχω δει απο κοντα και εχεις δικιο εδω που τα λεμε... η μανταμ ηταν απομακρη
αλλα λεω αγορακι πηρα, δεν μπορει θα ειναι μαμακιας....με την ελπιδα εμεινα!
καλα που χω και το βουτυροχαλβα μου το Εκτορακι :P

Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε

Έλενα παιδί της Ραίσας είναι τι περιμένεις? Και ο Σεβάχ την αγκαλιά την ψιλοανέχεται. Τον έχω πάρει αγκαλιά. Γκιχ δεν μου έβγαλε. Αν και φυσικά δεν κάθησε πολύ. Για πάρε την δικιά μου....για πότε θ'ακούσεις το "νιεεεεεεεεεεεεε" χαμπάρι δεν θα πάρεις. Όχι όταν την πάρεις αγκαλιά. Με το που θα διαισθανθεί ότι έχει αρχίσει να σχηματίζεται στο μυαλό σου η (απαράδεκτη γι'αυτήν) ιδέα να την πάρεις αγκαλιά σου σερβίρει "νιεεεεεεε" ξεγυρισμένο! :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back