Ναι ναι είμαστε απο την τελευταία γέννα. Είμαστε τα μικρότερα αδερφάκια Υπάρχουν και τα ετεροθαλή μας που κάποια είναι ακόμα μικρότερα φυσικα.... Καλά λες πάντως. Μεγααααααααλη οικογένεια!!
Ναι ναι τουμπουρλούκι. Τουμπουρλούκι, μπουκίτσα, κουγκαρίνι, τρακτέρ (γιατί όταν βάζει μπρος το μοτοράκι.....) και πολλά άλλα. Με εμπνέει η Όλια στο συγκεκριμένο θέμα δεν μπορώ να πω.
τελειοι χαρακτηρισμοι!!!

Μπραβο εμπνευση

!!Θα σας προστατευουμε εμεις τοτε σαν μαγαλυτεροι!!
Είναι μια χαρά η γλυκιά μου, έχει ανοίξει η όρεξή της τώρα τελευταία κ πολύ την καμαρώνω, θέλω κ εγώ λίγο προγουλάκι βλέπεις!!! Θα σας βάλω νέες φωτογραφίες μόλις βρω ευκαιρία...
Μην ανυσηχεις την έχουν τη ταση τους και θα δεις προγουλάκι, κοιλούμπες και άλλα πολλα!!Για αυτο άλλωστε τα λένε χαιδευτικα αρκουδάκια!!

Περιμένουμε φώτο σύντομα!!
Καλησπέρα,
είμαι καινούργιος στην παρέα σας και η αιτία είναι οι British sort hair!! Η κοπέλα μου εδώ και καιρό θέλει να αποκτήσουμε μια γατούλα αλλά εγώ προτιμούσα σκυλάκι ώσπου πριν από λίγες μέρες είδα μία British short hair σε ένα pet shop και πραγματικά έμεινα έκπληκτος. Διάβασα στην συνέχεια στο Internet για αυτές τις γάτες, το χαρακτήρα τους και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και τις ερωτεύτηκα. Νομίζω πως τώρα πια είμαστε έτοιμοι να αποκτήσουμε μια γάτα, British sort hair ή Scottish folded. Το πρόβλημα είναι ότι το Pet shop είχε αυτή τη γάτα 600Ε

. Δεν ξέρω ποιες είναι οι τιμές για αυτές τις ράτσες γάτας. Θα ήθελα να με ενημερώσει όποιος ξέρει.
Επειδή πιστεύω πως είναι καλύτερο να παίρνεις ένα ζώο από σπίτι θα ήθελα να μου πει κάποιος από εδώ μέσα με τέτοια ράτσα γάτας αν πουλάει ή χαρίζει κάποιο γατάκι.

Ευχαριστώ και συγνώμη για το μέγεθος του μηνύματος.
Καταρχην καλως ήρθες στην παρέα μας

και ελπίζουμε να μείνεις στις γατοσυζητησεις μας για καιρο!!

Να σου αναφερω οτι ειμαι η γατομαμα ενος αρσενικου british shorthair εδω και ενα χρονο το οποιο βρηκα απο το φορουμ αυτο

.Το μονο που μπορω να σου βεβαιωσω ειναι οτι ειναι απιθανα γατακια (οπως ολα αλλωστε ανεξαρτητα απο ρατσα

), υπακουα και δενονται με αυτον που τα εχει

. Επιπλεον οπως ειπες και εσυ τα χαρακτηριστικα τους ειναι υπεροχα, ειναι σαν αρκουδακια

. Εγω διαβαζοντας το ξένο αρθρο στη wikipedia για τα british shorthair (
https://en.wikipedia.org/wiki/British_Shorthair)ηταν λες και περιεγραφαν τη συμπεριφορα του γατου μου λεξη προς λεξη, και αυτο στο λέω χωρις υπερβολη.
Θα σε συμβουλευα να ενημερωθεις οσο μπορεις γυρω απο το θεμα σε αρθρα σαν και αυτο που σου εστειλε η μουκελις προτου παρετε τη τελικη αποφαση, αλλα και σε αρθρα γύρω απο την αποκτηση μιας νέας γατας.
Να σου χαρισει καποιος το βρισκω αρκετα δυσκολο

γιατι προκειται για γατα ρατσας οποτε το πιθανοτερο ειναι να ειναι ημιαιμα οσα χαριζονται

. Αν θες καθαροαιμη παππου προς παππου

οι τιμες γυρω εκει κυμαινονται λιγο πιο κάτω ή πιο πάνω ανάλογα και με το χρώμα που θα επιλέξεις και αν θέλεις pedιgree κτλ.
Τα υπόλοιπα μελη του φορουμ θα σε ενημερώσουν αν υπάρχει κατι διαθεσιμο η αν θα υπάρξει προσεχως (αναγγελία γέννας) γιατι αυτο δεν το γνωριζω...