British - maniacs

ειναι νωρις ακομα για δευτερο!
καλυτερα ειναι οσο πιο νωρις..θα το δεκτει πολύ πιο ευκολα και οταν ειναι μικρα θελουν περισσοτερη σημασια, ετσι θα εχει το ενα το αλλο..και δεν ειναι αναγκη να ειναι ρατσας και το δευτερο..κ ενα ημιαιμο θα ειναι καλή παρεα για το ζουζουνι σας:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ετσι ελεγα κι εγω περσι τετοιο καιρο...και δες την υπογραφη μου.:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ετσι ελεγα κι εγω περσι τετοιο καιρο...και δες την υπογραφη μου.:lol:

καλυτερα ειναι οσο πιο νωρις..θα το δεκτει πολύ πιο ευκολα και οταν ειναι μικρα θελουν περισσοτερη σημασια, ετσι θα εχει το ενα το αλλο..και δεν ειναι αναγκη να ειναι ρατσας και το δευτερο..κ ενα ημιαιμο θα ειναι καλή παρεα για το ζουζουνι σας:)

Εχω ενα μικρο θεμα ομως: μενουμε σε διαμερισμα που δεν θελουν τα ζωα, τη μικρη ακομα την κρυβω και αν μου πουν κατι θα ψαξω για αλλο σπιτι σιγουρα!!!οποτε ισως αν αλλαξουμε σπιτι να παρω κιαλλο(-α):D:D!!

Εχω ενα μικρο θεμα ομως: μενουμε σε διαμερισμα που δεν θελουν τα ζωα, τη μικρη ακομα την κρυβω και αν μου πουν κατι θα ψαξω για αλλο σπιτι σιγουρα!!!οποτε ισως αν αλλαξουμε σπιτι να παρω κιαλλο(-α):D:D!!
απλα για ενημερωση..ο νομος σε καλυπτει αν εχεις μεχρι 2 κατοικιδια:):) περιμενουμε με ανυπομονεσια φωτο της μικρης σου:)

απλα για ενημερωση..ο νομος σε καλυπτει αν εχεις μεχρι 2 κατοικιδια:):) περιμενουμε με ανυπομονεσια φωτο της μικρης σου:)
ακομα κι αν το αναφερει στο συμβολαιο οτι απαγορευονται???:hmm:

Ο νομος λεει οτι δικαιουστε μεχρι δυο ζωακια ιδιου ειδους στο διαμερισμα,ασχετως απο το τι λεει το καταστατικο της πολυκατοικιας ή ο ιδιοκτητης.;)

Ο νομος λεει οτι δικαιουστε μεχρι δυο ζωακια ιδιου ειδους στο διαμερισμα,ασχετως απο το τι λεει το καταστατικο της πολυκατοικιας ή ο ιδιοκτητης.;)
αααα πολυ χαιρομαι!!!!τα ψαρακια δεν πιανονται???ε????:lol::lol:

Οχι δε νομιζω.:lol:

αρα δικαιουμαι αλλη μια....:lol::lol:και με το νομο μαλιστα!!
ναιιιι!!!:up::up::up: παρε εσυ που μπορεις δευτερο..οχι σαν εμενα που θελω και λογω αεροπορικων μετακινησεων δεν μπορω:mad::mad::mad:

Ηδη περναμε πολυ ομορφα, ειναι πολυ καλη!!!:D ειναι βεβαια πολυ ανεξαρτητη και ερχεται μονο οταν κατι θελει...:confused:αλλα τι να κανουμε ολα τα παιδια ετσι ειναι...:lol::lol:ακομα και νανακια κανει μονη της!!κυνηγαει τα παντα και παιζει με τα παντα, δεν κανει ζημιες και δεν λερωνει ΠΟΥΘΕΝΑ!!!:up::up:
Η Πασκαλ ειναι πολυ καλη και μωρακια της ειναι τελεια!!ο δε μπαμπας μας ειναι σκετο λιονταρακι, αμα παρουμε απο κει θα τρελανουμε πολυ κοσμο!!:lol:
Απο τη μια ανυπομονω να μεγαλωσει να δω πως θα γινει και απο την αλλη λεω μακαρι να εμενε για παντα ετσι μικρουλα...εχω χαζεψει εντελως μαζι της:redface: ειναι φυσιολογικο???:lol::lol::hmm:

Σαν βρετανακι μου ακουγεται αυτο που περιγραφεις!!:up::up::rolleyes::lol:
ο μπαμπας ειναι κουκλος,τον ειδα και εγω περσυ στην εκθεση και επαθα!!!:P
ειναι πολυ λογικο να χαζεψεις!!να μην ανησυχεις καθολου!!:lol:

Σαν βρετανακι μου ακουγεται αυτο που περιγραφεις!!:up::up::rolleyes::lol:
ο μπαμπας ειναι κουκλος,τον ειδα και εγω περσυ στην εκθεση και επαθα!!!:P
ειναι πολυ λογικο να χαζεψεις!!να μην ανησυχεις καθολου!!:lol:
ειναι τοση η λαχταρα μου που την θελω συνεχεια κοντα μου :D:Dκι αυτη η κακουργα δεν την ποναει καθολου τη μαμα της...:P:Pαλλα αμα κανω πως δεν την δινω σημασια:whistle: ερχεται και μου γκρινιαζει...:lol::lol::bleh:

ειναι τοση η λαχταρα μου που την θελω συνεχεια κοντα μου :D:Dκι αυτη η κακουργα δεν την ποναει καθολου τη μαμα της...:P:Pαλλα αμα κανω πως δεν την δινω σημασια:whistle: ερχεται και μου γκρινιαζει...:lol::lol::bleh:

ετσι κανουν..το ξερω!!!και τα δικα μου που ειναι πανω κατω τα ιδια εχουν αυτη ακριβως την συμπεριφορα!!;)ερχονται διπλα σου και εκει που αρχιζεις να χαιρεσαι πανε πιο κει,και μετα πιο εκει και μετα φευγουν!!:lol::lol:
και οταν περασει λιγη ωρα και δεν εχω παει να τα βρω ερχονται ενα ενα στο δωματιο και μου κανουν φωνουλες!!:lol::lol:
και αμα τυχει να διαβαζεις βιβλιο ή περιοδικο ερχονται και καθονται επανω στην σελιδα που διαβαζεις!!:lol::lol::up:
θα σου βγαλει την ψυχη αλλα αξιζει τον κοπο!!:inlove:

ετσι κανουν..το ξερω!!!και τα δικα μου που ειναι πανω κατω τα ιδια εχουν αυτη ακριβως την συμπεριφορα!!;)ερχονται διπλα σου και εκει που αρχιζεις να χαιρεσαι πανε πιο κει,και μετα πιο εκει και μετα φευγουν!!:lol::lol:
και οταν περασει λιγη ωρα και δεν εχω παει να τα βρω ερχονται ενα ενα στο δωματιο και μου κανουν φωνουλες!!:lol::lol:
και αμα τυχει να διαβαζεις βιβλιο ή περιοδικο ερχονται και καθονται επανω στην σελιδα που διαβαζεις!!:lol::lol::up:
AΧ τι εχω να τραβηξω η αμοιρη η γατο-μανα!!!!:lol::lol:
ααα μου κανει και αλλο κουλο το πρωι με το ξυπνητηρι και αν δεν σηκωθω αμεσως να δω που ειναι τι κανει αρχιζει και κλαψουριζει...:up:και ερχεται στο χωλ και μας κοιταει...

ειναι τοση η λαχταρα μου που την θελω συνεχεια κοντα μου :Dκι αυτη η κακουργα δεν την ποναει καθολου τη μαμα της...:Pαλλα αμα κανω πως δεν την δινω σημασια:whistle: ερχεται και μου γκρινιαζει...:lol::bleh:

Πόσο σε καταλαβαίνω πόσο σε καταλαβαίνω.....Τα ίδια κάνει και το δικό μου το αλαφιασμένο. Να το χαίρεσαι το κουκλί σου!! :up:

ετσι κανουν..το ξερω!!!και τα δικα μου που ειναι πανω κατω τα ιδια εχουν αυτη ακριβως την συμπεριφορα!!;)ερχονται διπλα σου και εκει που αρχιζεις να χαιρεσαι πανε πιο κει,και μετα πιο εκει και μετα φευγουν!!:lol:

Άνα γεια σου! Λες και περιγράφεις την Όλια :P

Και μένα τα ίδια μου κάνει με το βιβλίο. Και με το λαπτοπ μην πω. Μπορείς εσύ να πληκτρολογείς με ένα αρκούδι ξαπλωμένο φαρδύ πλατύ πάνω στο πληκτρολόγιο? Όχι για πες!! :P

ααα μου κανει και αλλο κουλο το πρωι με το ξυπνητηρι και αν δεν σηκωθω αμεσως να δω που ειναι τι κανει αρχιζει και κλαψουριζει...:up:και ερχεται στο χωλ και μας κοιταει...

Και ακόμα δεν είδες τίποτα....:lol:

ΓΙΑΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Θέλω τις στυλιστικές σας συμβουλές!! Το παιδί μου καθώτι γκριζολιλά χρειάζεται κουρτινάκια για την έκθεση με σωστό χρώμα για να κάνει ωραίο κοντράστ. Να μου την αναδικνύει! Βάλε τον Σεβάχ στο μυαλό σου. Τι χρώμα κουρτινάκια και κουβερτούλα θα της ταίριαζε? Πες μου πες μου ΠΛΗΗΗΗΗΗΖΖΖΖΖΖ (ε? ε? πως σου φαίνεται το αγγλικό μου? :P ) γιατί άυριο το πρωί πρέπει να πάω να τις πάρω.

Να τη χαίρεσαι τη γατούλα σου!
Όσο για το να μη σε θέλει - είναι μωρό ακόμα, δεν έχει κοινωνικοποιηθεί!!! Σε τέτοια υλικία μόνο τη μάνα της βλέπει και θέλει, μετά τους 3 μήνες ζωής θα μπορέσει να σου δόσει την αγάπη που ζητάς...

:lol::lol:πλακα δεν εχει????εχεις να τραβηξεις...αλλα ειναι πολυ γλυκια η ταλαιπωρια!!;):happy:

Άνα γεια σου! Λες και περιγράφεις την Όλια :P

Και μένα τα ίδια μου κάνει με το βιβλίο. Και με το λαπτοπ μην πω. Μπορείς εσύ να πληκτρολογείς με ένα αρκούδι ξαπλωμένο φαρδύ πλατύ πάνω στο πληκτρολόγιο? Όχι για πες!! :P

οχι δεν μπορεις!!!:lol::lol:που να μπορεσεις...:lol:
ΓΙΑΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Θέλω τις στυλιστικές σας συμβουλές!! Το παιδί μου καθώτι γκριζολιλά χρειάζεται κουρτινάκια για την έκθεση με σωστό χρώμα για να κάνει ωραίο κοντράστ. Να μου την αναδικνύει! Βάλε τον Σεβάχ στο μυαλό σου. Τι χρώμα κουρτινάκια και κουβερτούλα θα της ταίριαζε? Πες μου πες μου ΠΛΗΗΗΗΗΗΖΖΖΖΖΖ (ε? ε? πως σου φαίνεται το αγγλικό μου? :P ) γιατί άυριο το πρωί πρέπει να πάω να τις πάρω.

καλεεε τωρα το ειδα!!!συγνωμη!!:redface:
πηρες?τι πηρες? θες να μου πεις??:P

Γαλάζιο ανοιχτό φλισάκι απο το ΙΚΕΑ. Κουβερτάκι. Μέσα έξω θα το έχω. Θα της πάει στο χρώμα τι λες?

Γαλάζιο ανοιχτό φλισάκι απο το ΙΚΕΑ. Κουβερτάκι. Μέσα έξω θα το έχω. Θα της πάει στο χρώμα τι λες?

αμε!!!αν καταλαβα καλα ειναι το χτυπητο γαλαζιο που εχουν τα φλισακια στο ικεα εε??;):P
ωραια θα δειχνει!!:up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back