evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
καλυτερα ειναι οσο πιο νωρις..θα το δεκτει πολύ πιο ευκολα και οταν ειναι μικρα θελουν περισσοτερη σημασια, ετσι θα εχει το ενα το αλλο..και δεν ειναι αναγκη να ειναι ρατσας και το δευτερο..κ ενα ημιαιμο θα ειναι καλή παρεα για το ζουζουνι σαςειναι νωρις ακομα για δευτερο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΕΝΑ Κ
Νεοφερμένο μέλος
Ετσι ελεγα κι εγω περσι τετοιο καιρο...και δες την υπογραφη μου.![]()
καλυτερα ειναι οσο πιο νωρις..θα το δεκτει πολύ πιο ευκολα και οταν ειναι μικρα θελουν περισσοτερη σημασια, ετσι θα εχει το ενα το αλλο..και δεν ειναι αναγκη να ειναι ρατσας και το δευτερο..κ ενα ημιαιμο θα ειναι καλή παρεα για το ζουζουνι σας![]()
Εχω ενα μικρο θεμα ομως: μενουμε σε διαμερισμα που δεν θελουν τα ζωα, τη μικρη ακομα την κρυβω και αν μου πουν κατι θα ψαξω για αλλο σπιτι σιγουρα!!!οποτε ισως αν αλλαξουμε σπιτι να παρω κιαλλο(-α)

!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
απλα για ενημερωση..ο νομος σε καλυπτει αν εχεις μεχρι 2 κατοικιδιαΕχω ενα μικρο θεμα ομως: μενουμε σε διαμερισμα που δεν θελουν τα ζωα, τη μικρη ακομα την κρυβω και αν μου πουν κατι θα ψαξω για αλλο σπιτι σιγουρα!!!οποτε ισως αν αλλαξουμε σπιτι να παρω κιαλλο(-α)!!

περιμενουμε με ανυπομονεσια φωτο της μικρης σου
ΛΕΝΑ Κ
Νεοφερμένο μέλος
ακομα κι αν το αναφερει στο συμβολαιο οτι απαγορευονται???απλα για ενημερωση..ο νομος σε καλυπτει αν εχεις μεχρι 2 κατοικιδιαπεριμενουμε με ανυπομονεσια φωτο της μικρης σου
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

ΛΕΝΑ Κ
Νεοφερμένο μέλος
αααα πολυ χαιρομαι!!!!τα ψαρακια δεν πιανονται???ε????Ο νομος λεει οτι δικαιουστε μεχρι δυο ζωακια ιδιου ειδους στο διαμερισμα,ασχετως απο το τι λεει το καταστατικο της πολυκατοικιας ή ο ιδιοκτητης.![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

ΛΕΝΑ Κ
Νεοφερμένο μέλος
αρα δικαιουμαι αλλη μια....Οχι δε νομιζω.![]()

και με το νομο μαλιστα!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ναιιιι!!!αρα δικαιουμαι αλλη μια....και με το νομο μαλιστα!!

παρε εσυ που μπορεις δευτερο..οχι σαν εμενα που θελω και λογω αεροπορικων μετακινησεων δεν μπορω

Luna
Περιβόητο μέλος
Ηδη περναμε πολυ ομορφα, ειναι πολυ καλη!!!ειναι βεβαια πολυ ανεξαρτητη και ερχεται μονο οταν κατι θελει...
αλλα τι να κανουμε ολα τα παιδια ετσι ειναι...
ακομα και νανακια κανει μονη της!!κυνηγαει τα παντα και παιζει με τα παντα, δεν κανει ζημιες και δεν λερωνει ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
Η Πασκαλ ειναι πολυ καλη και μωρακια της ειναι τελεια!!ο δε μπαμπας μας ειναι σκετο λιονταρακι, αμα παρουμε απο κει θα τρελανουμε πολυ κοσμο!!
Απο τη μια ανυπομονω να μεγαλωσει να δω πως θα γινει και απο την αλλη λεω μακαρι να εμενε για παντα ετσι μικρουλα...εχω χαζεψει εντελως μαζι τηςειναι φυσιολογικο???
![]()
Σαν βρετανακι μου ακουγεται αυτο που περιγραφεις!!

ο μπαμπας ειναι κουκλος,τον ειδα και εγω περσυ στην εκθεση και επαθα!!!

ειναι πολυ λογικο να χαζεψεις!!να μην ανησυχεις καθολου!!

ΛΕΝΑ Κ
Νεοφερμένο μέλος
ειναι τοση η λαχταρα μου που την θελω συνεχεια κοντα μουΣαν βρετανακι μου ακουγεται αυτο που περιγραφεις!!
ο μπαμπας ειναι κουκλος,τον ειδα και εγω περσυ στην εκθεση και επαθα!!!
ειναι πολυ λογικο να χαζεψεις!!να μην ανησυχεις καθολου!!![]()

κι αυτη η κακουργα δεν την ποναει καθολου τη μαμα της...
αλλα αμα κανω πως δεν την δινω σημασια
ερχεται και μου γκρινιαζει...

Luna
Περιβόητο μέλος
ειναι τοση η λαχταρα μου που την θελω συνεχεια κοντα μουκι αυτη η κακουργα δεν την ποναει καθολου τη μαμα της...
![]()
ετσι κανουν..το ξερω!!!και τα δικα μου που ειναι πανω κατω τα ιδια εχουν αυτη ακριβως την συμπεριφορα!!
ερχονται διπλα σου και εκει που αρχιζεις να χαιρεσαι πανε πιο κει,και μετα πιο εκει και μετα φευγουν!!

και οταν περασει λιγη ωρα και δεν εχω παει να τα βρω ερχονται ενα ενα στο δωματιο και μου κανουν φωνουλες!!

και αμα τυχει να διαβαζεις βιβλιο ή περιοδικο ερχονται και καθονται επανω στην σελιδα που διαβαζεις!!

θα σου βγαλει την ψυχη αλλα αξιζει τον κοπο!!

ΛΕΝΑ Κ
Νεοφερμένο μέλος
AΧ τι εχω να τραβηξω η αμοιρη η γατο-μανα!!!!ετσι κανουν..το ξερω!!!και τα δικα μου που ειναι πανω κατω τα ιδια εχουν αυτη ακριβως την συμπεριφορα!!ερχονται διπλα σου και εκει που αρχιζεις να χαιρεσαι πανε πιο κει,και μετα πιο εκει και μετα φευγουν!!
και οταν περασει λιγη ωρα και δεν εχω παει να τα βρω ερχονται ενα ενα στο δωματιο και μου κανουν φωνουλες!!
και αμα τυχει να διαβαζεις βιβλιο ή περιοδικο ερχονται και καθονται επανω στην σελιδα που διαβαζεις!!
θα σου βγαλει την ψυχη αλλα αξιζει τον κοπο!!![]()

ααα μου κανει και αλλο κουλο το πρωι με το ξυπνητηρι και αν δεν σηκωθω αμεσως να δω που ειναι τι κανει αρχιζει και κλαψουριζει...
και ερχεται στο χωλ και μας κοιταει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
ειναι τοση η λαχταρα μου που την θελω συνεχεια κοντα μουκι αυτη η κακουργα δεν την ποναει καθολου τη μαμα της...
![]()
Πόσο σε καταλαβαίνω πόσο σε καταλαβαίνω.....Τα ίδια κάνει και το δικό μου το αλαφιασμένο. Να το χαίρεσαι το κουκλί σου!!

ετσι κανουν..το ξερω!!!και τα δικα μου που ειναι πανω κατω τα ιδια εχουν αυτη ακριβως την συμπεριφορα!!ερχονται διπλα σου και εκει που αρχιζεις να χαιρεσαι πανε πιο κει,και μετα πιο εκει και μετα φευγουν!!
θα σου βγαλει την ψυχη αλλα αξιζει τον κοπο!!![]()
Άνα γεια σου! Λες και περιγράφεις την Όλια

Και μένα τα ίδια μου κάνει με το βιβλίο. Και με το λαπτοπ μην πω. Μπορείς εσύ να πληκτρολογείς με ένα αρκούδι ξαπλωμένο φαρδύ πλατύ πάνω στο πληκτρολόγιο? Όχι για πες!!

AΧ τι εχω να τραβηξω η αμοιρη η γατο-μανα!!!!
ααα μου κανει και αλλο κουλο το πρωι με το ξυπνητηρι και αν δεν σηκωθω αμεσως να δω που ειναι τι κανει αρχιζει και κλαψουριζει...και ερχεται στο χωλ και μας κοιταει...
Και ακόμα δεν είδες τίποτα....

aalyah
Διάσημο μέλος
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Θέλω τις στυλιστικές σας συμβουλές!! Το παιδί μου καθώτι γκριζολιλά χρειάζεται κουρτινάκια για την έκθεση με σωστό χρώμα για να κάνει ωραίο κοντράστ. Να μου την αναδικνύει! Βάλε τον Σεβάχ στο μυαλό σου. Τι χρώμα κουρτινάκια και κουβερτούλα θα της ταίριαζε? Πες μου πες μου ΠΛΗΗΗΗΗΗΖΖΖΖΖΖ (ε? ε? πως σου φαίνεται το αγγλικό μου?
) γιατί άυριο το πρωί πρέπει να πάω να τις πάρω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SvetikaR
Νεοφερμένο μέλος
Να τη χαίρεσαι τη γατούλα σου!ειναι τοση η λαχταρα μου που την θελω συνεχεια κοντα μουκι αυτη η κακουργα δεν την ποναει καθολου τη μαμα της...
![]()
Όσο για το να μη σε θέλει - είναι μωρό ακόμα, δεν έχει κοινωνικοποιηθεί!!! Σε τέτοια υλικία μόνο τη μάνα της βλέπει και θέλει, μετά τους 3 μήνες ζωής θα μπορέσει να σου δόσει την αγάπη που ζητάς...
Luna
Περιβόητο μέλος
AΧ τι εχω να τραβηξω η αμοιρη η γατο-μανα!!!!
ααα μου κανει και αλλο κουλο το πρωι με το ξυπνητηρι και αν δεν σηκωθω αμεσως να δω που ειναι τι κανει αρχιζει και κλαψουριζει...και ερχεται στο χωλ και μας κοιταει...

πλακα δεν εχει????εχεις να τραβηξεις...αλλα ειναι πολυ γλυκια η ταλαιπωρια!!

Άνα γεια σου! Λες και περιγράφεις την Όλια
Και μένα τα ίδια μου κάνει με το βιβλίο. Και με το λαπτοπ μην πω. Μπορείς εσύ να πληκτρολογείς με ένα αρκούδι ξαπλωμένο φαρδύ πλατύ πάνω στο πληκτρολόγιο? Όχι για πες!!![]()
οχι δεν μπορεις!!!

που να μπορεσεις...
ΓΙΑΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Θέλω τις στυλιστικές σας συμβουλές!! Το παιδί μου καθώτι γκριζολιλά χρειάζεται κουρτινάκια για την έκθεση με σωστό χρώμα για να κάνει ωραίο κοντράστ. Να μου την αναδικνύει! Βάλε τον Σεβάχ στο μυαλό σου. Τι χρώμα κουρτινάκια και κουβερτούλα θα της ταίριαζε? Πες μου πες μου ΠΛΗΗΗΗΗΗΖΖΖΖΖΖ (ε? ε? πως σου φαίνεται το αγγλικό μου?) γιατί άυριο το πρωί πρέπει να πάω να τις πάρω.
καλεεε τωρα το ειδα!!!συγνωμη!!

πηρες?τι πηρες? θες να μου πεις??

aalyah
Διάσημο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
Γαλάζιο ανοιχτό φλισάκι απο το ΙΚΕΑ. Κουβερτάκι. Μέσα έξω θα το έχω. Θα της πάει στο χρώμα τι λες?
αμε!!!αν καταλαβα καλα ειναι το χτυπητο γαλαζιο που εχουν τα φλισακια στο ικεα εε??

ωραια θα δειχνει!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
αλλα τι να κανουμε ολα τα παιδια ετσι ειναι...