aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 13:58 Η aalyah έγραψε: #5.981 22-11-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αμε!!!αν καταλαβα καλα ειναι το χτυπητο γαλαζιο που εχουν τα φλισακια στο ικεα εε?? ωραια θα δειχνει!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι εκείνο το ανοιχτό γαλάζιο που είναι αρκετά έντονο. Και εγώ πιστέυω ότι θα της πηγαίνει. Έχει και δύσκολο χρώμα το κιοφτεδάκι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 14:55 Η Luna έγραψε: #5.982 22-11-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι εκείνο το ανοιχτό γαλάζιο που είναι αρκετά έντονο. Και εγώ πιστέυω ότι θα της πηγαίνει. Έχει και δύσκολο χρώμα το κιοφτεδάκι μου. Click για ανάπτυξη... μια κουκλα θα ειναι!!!καθολου δυσκολο χρωμα δεν ειναι!!!μην λες τετοια πραγματα για το κιοφτεδακι σου!!θα ερθεις τελικα εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 16:59 Η aalyah έγραψε: #5.983 22-11-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μια κουκλα θα ειναι!!!καθολου δυσκολο χρωμα δεν ειναι!!!μην λες τετοια πραγματα για το κιοφτεδακι σου!!θα ερθεις τελικα εε? Click για ανάπτυξη... Εννοείται ότι θα έρθω!! Τα κατάφερα τελικά Να'ναι καλά και η Ράνια που θα με φιλοξενήσει αλλιώς με τίποτα δεν θα μπορούσα. Και ναι είναι και ΚΙΟΦΤΕΣ και έχει δύσκολο χρώμα. (ο κιοφτες κοιμάται δίπλα μου αυτήν την στιγμή). Περιμένω να πάρω και το μακαρόνι τώρα (Νορβηγάκι) και σύντομα θα σας κερνάω φωτό απο μακαρόνια με κεφτέδες. Χορταστικό πιάτο δεν μπορείτε να πείτε ε? Πως λέει ο Ρουβας "θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας"? Ε εγώ θα σας λέω "θα σου δώσω μακαρόνια με κιοφτέ για να φας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 21:32 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #5.984 22-11-09 21:32 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Θένια ,άνοιξε ένα θεματάκι του κιοφτέ εεεεε...... sorry του παιδιού ήθελα να πω, να τη βλέπουμε ,και να θαυμάζουμε, τι κούκλα που έγινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Φεβρουαρίου 2010 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 21:51 Η aalyah έγραψε: #5.985 22-11-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Θένια ,άνοιξε ένα θεματάκι του κιοφτέ εεεεε...... sorry του παιδιού ήθελα να πω, να τη βλέπουμε ,και να θαυμάζουμε, τι κούκλα που έγινε Click για ανάπτυξη... Α ο κιοφτές δεν θέλει τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι ντροπαλή. Κάτσε να ξεμπερδέψουμε με την έκθεση και με τα Χριστούγεννα στην δουλειά που θα γίνεται πανικός και θ'ανοίξουμε θεματάκι. Και ευχαριστούμε πολύ για την φωτό μας θεία Ζήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #5.986 22-11-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εννοείται ότι θα έρθω!! Τα κατάφερα τελικά Να'ναι καλά και η Ράνια που θα με φιλοξενήσει αλλιώς με τίποτα δεν θα μπορούσα. Και ναι είναι και ΚΙΟΦΤΕΣ και έχει δύσκολο χρώμα. (ο κιοφτες κοιμάται δίπλα μου αυτήν την στιγμή). Περιμένω να πάρω και το μακαρόνι τώρα (Νορβηγάκι) και σύντομα θα σας κερνάω φωτό απο μακαρόνια με κεφτέδες. Χορταστικό πιάτο δεν μπορείτε να πείτε ε? Πως λέει ο Ρουβας "θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας"? Ε εγώ θα σας λέω "θα σου δώσω μακαρόνια με κιοφτέ για να φας". Click για ανάπτυξη... με πεθανες!!! και ενα μπραβο και στην Ρανια φυσικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:32 Η aalyah έγραψε: #5.987 22-11-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: με πεθανες!!! και ενα μπραβο και στην Ρανια φυσικα!! Click για ανάπτυξη... Μόνο ένα? Χίλια μπράβο και άλλα χίλια ευχαριστώ. Χάρις αυτήν έρχομαι. Δεν θα μπορούσα αλλιώς. Και γιατί σε πέθανα καλέ? Άδικο έχω? Ενα μακαρόνι και έναν κιοφτέ θα έχω απο εδώ και πέρα. Και όταν θα γεννιούνται και τα μωρά θα έχουμε και κοφτό μακαρονάκι αμα λάχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:34 Η moukelis έγραψε: #5.988 22-11-09 22:34 Δεν ειναι μακαρονι το παιδι μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:40 Η aalyah έγραψε: #5.989 22-11-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι μακαρονι το παιδι μας. Click για ανάπτυξη... Ναι σωστά δεν είναι τώρα. Τώρα είναι ακόμα κοφτό μακαρονάκι. Λίαν συντόμως θα γίνει μακαρόνι (ακα μικρο μου πονυ). Να σαν αυτά που έχεις εκεί δίπλα. Γύρνα μια και θα τα δεις. Θα καταλάβεις απολύτως τι εννοώ. Και για μια στιγμή. Το παιδί ΜΑΣ δεν είναι μακαρόνι.....αλλά για την Ολια δεν άκουσα να λες τίποτα. ΥΠΟΝΟΕΙΣ οτι το παιδί ΜΟΥ είναι κιοφτές???? Ότι συμφωνείς αντί να την υπερασπιστείς??? Δεν ντρέπεσαι λέω εγώ....δεν ντρέπεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:45 Η moukelis έγραψε: #5.990 22-11-09 22:45 Το παιδι σου ειναι κιοφτες.Τα παιδια μου δεν ειναι μακαρονια,ο Υο-Υο συγκεκριμενα το πολυ πολυ να ειναι τορτελινι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:01 Η aalyah έγραψε: #5.991 22-11-09 23:01 Το παιδί μου μόνον ΕΓΩ μπορώ να το λέω κιοφτέ. Δεν είναι κιοφτές. Απλά είναι σαν δεσποινίδα της αναγέννησης....με πιασίματα! Τορτελίνι γιατί? Επειδή απο το πολύ φαγητό που μπουκώνετε είναι σαν μακαρόνι γεμιστό? Κανελόνι λέγονται μην μπερδέυεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 01:30 Η Luna έγραψε: #5.992 23-11-09 01:30 μ'αρεσει οταν οι συνεργατες τσακώνονται ετσι.... ειστε απολαυστικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:35 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.993 23-11-09 09:35 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Να τη χαίρεσαι τη γατούλα σου! Όσο για το να μη σε θέλει - είναι μωρό ακόμα, δεν έχει κοινωνικοποιηθεί!!! Σε τέτοια υλικία μόνο τη μάνα της βλέπει και θέλει, μετά τους 3 μήνες ζωής θα μπορέσει να σου δόσει την αγάπη που ζητάς... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Δεν είναι ότι δεν μας θέλει...απλα μας θέλει όταν θελει αυτή!!! εχουμε προσωπικότητα!!! προσαρμόστηκε πολυ ευκολα...απλα κανει ναζακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.994 23-11-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πόσο σε καταλαβαίνω πόσο σε καταλαβαίνω.....Τα ίδια κάνει και το δικό μου το αλαφιασμένο. Να το χαίρεσαι το κουκλί σου!! Ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:15 Η aalyah έγραψε: #5.995 23-11-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μ'αρεσει οταν οι συνεργατες τσακώνονται ετσι.... ειστε απολαυστικες!! Click για ανάπτυξη... Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 02:40 Η Luna έγραψε: #5.996 24-11-09 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου. Click για ανάπτυξη... ε τοτε θα γελασω κι αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:47 Η nickis έγραψε: #5.997 24-11-09 11:47 τι κανετε ολοι εδω???ετοιμασίες για έκθεση ακούω?!Τι ωραια να ειμαστε πολλοι βρετανο τρελοι!!!!Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.998 24-11-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι η καινουργια τρελαμενη γατομαμα!!φωτο δεν εχουμε ακομα!!αλλα ειμαστε ενα κουκλι ζωγραφιστό!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:16 Ο Eytydim έγραψε: #5.999 29-11-09 12:16 Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο Eytydim έγραψε: #6.000 29-11-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Θένια ,άνοιξε ένα θεματάκι του κιοφτέ εεεεε...... sorry του παιδιού ήθελα να πω, να τη βλέπουμε ,και να θαυμάζουμε, τι κούκλα που έγινε Click για ανάπτυξη... Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: αμε!!!αν καταλαβα καλα ειναι το χτυπητο γαλαζιο που εχουν τα φλισακια στο ικεα εε?? ωραια θα δειχνει!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι εκείνο το ανοιχτό γαλάζιο που είναι αρκετά έντονο. Και εγώ πιστέυω ότι θα της πηγαίνει. Έχει και δύσκολο χρώμα το κιοφτεδάκι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 14:55 Η Luna έγραψε: #5.982 22-11-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι εκείνο το ανοιχτό γαλάζιο που είναι αρκετά έντονο. Και εγώ πιστέυω ότι θα της πηγαίνει. Έχει και δύσκολο χρώμα το κιοφτεδάκι μου. Click για ανάπτυξη... μια κουκλα θα ειναι!!!καθολου δυσκολο χρωμα δεν ειναι!!!μην λες τετοια πραγματα για το κιοφτεδακι σου!!θα ερθεις τελικα εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 16:59 Η aalyah έγραψε: #5.983 22-11-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μια κουκλα θα ειναι!!!καθολου δυσκολο χρωμα δεν ειναι!!!μην λες τετοια πραγματα για το κιοφτεδακι σου!!θα ερθεις τελικα εε? Click για ανάπτυξη... Εννοείται ότι θα έρθω!! Τα κατάφερα τελικά Να'ναι καλά και η Ράνια που θα με φιλοξενήσει αλλιώς με τίποτα δεν θα μπορούσα. Και ναι είναι και ΚΙΟΦΤΕΣ και έχει δύσκολο χρώμα. (ο κιοφτες κοιμάται δίπλα μου αυτήν την στιγμή). Περιμένω να πάρω και το μακαρόνι τώρα (Νορβηγάκι) και σύντομα θα σας κερνάω φωτό απο μακαρόνια με κεφτέδες. Χορταστικό πιάτο δεν μπορείτε να πείτε ε? Πως λέει ο Ρουβας "θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας"? Ε εγώ θα σας λέω "θα σου δώσω μακαρόνια με κιοφτέ για να φας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 21:32 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #5.984 22-11-09 21:32 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Θένια ,άνοιξε ένα θεματάκι του κιοφτέ εεεεε...... sorry του παιδιού ήθελα να πω, να τη βλέπουμε ,και να θαυμάζουμε, τι κούκλα που έγινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Φεβρουαρίου 2010 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 21:51 Η aalyah έγραψε: #5.985 22-11-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Θένια ,άνοιξε ένα θεματάκι του κιοφτέ εεεεε...... sorry του παιδιού ήθελα να πω, να τη βλέπουμε ,και να θαυμάζουμε, τι κούκλα που έγινε Click για ανάπτυξη... Α ο κιοφτές δεν θέλει τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι ντροπαλή. Κάτσε να ξεμπερδέψουμε με την έκθεση και με τα Χριστούγεννα στην δουλειά που θα γίνεται πανικός και θ'ανοίξουμε θεματάκι. Και ευχαριστούμε πολύ για την φωτό μας θεία Ζήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #5.986 22-11-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εννοείται ότι θα έρθω!! Τα κατάφερα τελικά Να'ναι καλά και η Ράνια που θα με φιλοξενήσει αλλιώς με τίποτα δεν θα μπορούσα. Και ναι είναι και ΚΙΟΦΤΕΣ και έχει δύσκολο χρώμα. (ο κιοφτες κοιμάται δίπλα μου αυτήν την στιγμή). Περιμένω να πάρω και το μακαρόνι τώρα (Νορβηγάκι) και σύντομα θα σας κερνάω φωτό απο μακαρόνια με κεφτέδες. Χορταστικό πιάτο δεν μπορείτε να πείτε ε? Πως λέει ο Ρουβας "θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας"? Ε εγώ θα σας λέω "θα σου δώσω μακαρόνια με κιοφτέ για να φας". Click για ανάπτυξη... με πεθανες!!! και ενα μπραβο και στην Ρανια φυσικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:32 Η aalyah έγραψε: #5.987 22-11-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: με πεθανες!!! και ενα μπραβο και στην Ρανια φυσικα!! Click για ανάπτυξη... Μόνο ένα? Χίλια μπράβο και άλλα χίλια ευχαριστώ. Χάρις αυτήν έρχομαι. Δεν θα μπορούσα αλλιώς. Και γιατί σε πέθανα καλέ? Άδικο έχω? Ενα μακαρόνι και έναν κιοφτέ θα έχω απο εδώ και πέρα. Και όταν θα γεννιούνται και τα μωρά θα έχουμε και κοφτό μακαρονάκι αμα λάχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:34 Η moukelis έγραψε: #5.988 22-11-09 22:34 Δεν ειναι μακαρονι το παιδι μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:40 Η aalyah έγραψε: #5.989 22-11-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι μακαρονι το παιδι μας. Click για ανάπτυξη... Ναι σωστά δεν είναι τώρα. Τώρα είναι ακόμα κοφτό μακαρονάκι. Λίαν συντόμως θα γίνει μακαρόνι (ακα μικρο μου πονυ). Να σαν αυτά που έχεις εκεί δίπλα. Γύρνα μια και θα τα δεις. Θα καταλάβεις απολύτως τι εννοώ. Και για μια στιγμή. Το παιδί ΜΑΣ δεν είναι μακαρόνι.....αλλά για την Ολια δεν άκουσα να λες τίποτα. ΥΠΟΝΟΕΙΣ οτι το παιδί ΜΟΥ είναι κιοφτές???? Ότι συμφωνείς αντί να την υπερασπιστείς??? Δεν ντρέπεσαι λέω εγώ....δεν ντρέπεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:45 Η moukelis έγραψε: #5.990 22-11-09 22:45 Το παιδι σου ειναι κιοφτες.Τα παιδια μου δεν ειναι μακαρονια,ο Υο-Υο συγκεκριμενα το πολυ πολυ να ειναι τορτελινι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:01 Η aalyah έγραψε: #5.991 22-11-09 23:01 Το παιδί μου μόνον ΕΓΩ μπορώ να το λέω κιοφτέ. Δεν είναι κιοφτές. Απλά είναι σαν δεσποινίδα της αναγέννησης....με πιασίματα! Τορτελίνι γιατί? Επειδή απο το πολύ φαγητό που μπουκώνετε είναι σαν μακαρόνι γεμιστό? Κανελόνι λέγονται μην μπερδέυεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 01:30 Η Luna έγραψε: #5.992 23-11-09 01:30 μ'αρεσει οταν οι συνεργατες τσακώνονται ετσι.... ειστε απολαυστικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:35 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.993 23-11-09 09:35 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Να τη χαίρεσαι τη γατούλα σου! Όσο για το να μη σε θέλει - είναι μωρό ακόμα, δεν έχει κοινωνικοποιηθεί!!! Σε τέτοια υλικία μόνο τη μάνα της βλέπει και θέλει, μετά τους 3 μήνες ζωής θα μπορέσει να σου δόσει την αγάπη που ζητάς... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Δεν είναι ότι δεν μας θέλει...απλα μας θέλει όταν θελει αυτή!!! εχουμε προσωπικότητα!!! προσαρμόστηκε πολυ ευκολα...απλα κανει ναζακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.994 23-11-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πόσο σε καταλαβαίνω πόσο σε καταλαβαίνω.....Τα ίδια κάνει και το δικό μου το αλαφιασμένο. Να το χαίρεσαι το κουκλί σου!! Ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:15 Η aalyah έγραψε: #5.995 23-11-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μ'αρεσει οταν οι συνεργατες τσακώνονται ετσι.... ειστε απολαυστικες!! Click για ανάπτυξη... Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 02:40 Η Luna έγραψε: #5.996 24-11-09 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου. Click για ανάπτυξη... ε τοτε θα γελασω κι αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:47 Η nickis έγραψε: #5.997 24-11-09 11:47 τι κανετε ολοι εδω???ετοιμασίες για έκθεση ακούω?!Τι ωραια να ειμαστε πολλοι βρετανο τρελοι!!!!Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.998 24-11-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι η καινουργια τρελαμενη γατομαμα!!φωτο δεν εχουμε ακομα!!αλλα ειμαστε ενα κουκλι ζωγραφιστό!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:16 Ο Eytydim έγραψε: #5.999 29-11-09 12:16 Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο Eytydim έγραψε: #6.000 29-11-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Θένια ,άνοιξε ένα θεματάκι του κιοφτέ εεεεε...... sorry του παιδιού ήθελα να πω, να τη βλέπουμε ,και να θαυμάζουμε, τι κούκλα που έγινε Click για ανάπτυξη... Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι εκείνο το ανοιχτό γαλάζιο που είναι αρκετά έντονο. Και εγώ πιστέυω ότι θα της πηγαίνει. Έχει και δύσκολο χρώμα το κιοφτεδάκι μου. Click για ανάπτυξη... μια κουκλα θα ειναι!!!καθολου δυσκολο χρωμα δεν ειναι!!!μην λες τετοια πραγματα για το κιοφτεδακι σου!!θα ερθεις τελικα εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 16:59 Η aalyah έγραψε: #5.983 22-11-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μια κουκλα θα ειναι!!!καθολου δυσκολο χρωμα δεν ειναι!!!μην λες τετοια πραγματα για το κιοφτεδακι σου!!θα ερθεις τελικα εε? Click για ανάπτυξη... Εννοείται ότι θα έρθω!! Τα κατάφερα τελικά Να'ναι καλά και η Ράνια που θα με φιλοξενήσει αλλιώς με τίποτα δεν θα μπορούσα. Και ναι είναι και ΚΙΟΦΤΕΣ και έχει δύσκολο χρώμα. (ο κιοφτες κοιμάται δίπλα μου αυτήν την στιγμή). Περιμένω να πάρω και το μακαρόνι τώρα (Νορβηγάκι) και σύντομα θα σας κερνάω φωτό απο μακαρόνια με κεφτέδες. Χορταστικό πιάτο δεν μπορείτε να πείτε ε? Πως λέει ο Ρουβας "θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας"? Ε εγώ θα σας λέω "θα σου δώσω μακαρόνια με κιοφτέ για να φας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 21:32 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #5.984 22-11-09 21:32 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Θένια ,άνοιξε ένα θεματάκι του κιοφτέ εεεεε...... sorry του παιδιού ήθελα να πω, να τη βλέπουμε ,και να θαυμάζουμε, τι κούκλα που έγινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Φεβρουαρίου 2010 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 21:51 Η aalyah έγραψε: #5.985 22-11-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Θένια ,άνοιξε ένα θεματάκι του κιοφτέ εεεεε...... sorry του παιδιού ήθελα να πω, να τη βλέπουμε ,και να θαυμάζουμε, τι κούκλα που έγινε Click για ανάπτυξη... Α ο κιοφτές δεν θέλει τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι ντροπαλή. Κάτσε να ξεμπερδέψουμε με την έκθεση και με τα Χριστούγεννα στην δουλειά που θα γίνεται πανικός και θ'ανοίξουμε θεματάκι. Και ευχαριστούμε πολύ για την φωτό μας θεία Ζήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #5.986 22-11-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εννοείται ότι θα έρθω!! Τα κατάφερα τελικά Να'ναι καλά και η Ράνια που θα με φιλοξενήσει αλλιώς με τίποτα δεν θα μπορούσα. Και ναι είναι και ΚΙΟΦΤΕΣ και έχει δύσκολο χρώμα. (ο κιοφτες κοιμάται δίπλα μου αυτήν την στιγμή). Περιμένω να πάρω και το μακαρόνι τώρα (Νορβηγάκι) και σύντομα θα σας κερνάω φωτό απο μακαρόνια με κεφτέδες. Χορταστικό πιάτο δεν μπορείτε να πείτε ε? Πως λέει ο Ρουβας "θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας"? Ε εγώ θα σας λέω "θα σου δώσω μακαρόνια με κιοφτέ για να φας". Click για ανάπτυξη... με πεθανες!!! και ενα μπραβο και στην Ρανια φυσικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:32 Η aalyah έγραψε: #5.987 22-11-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: με πεθανες!!! και ενα μπραβο και στην Ρανια φυσικα!! Click για ανάπτυξη... Μόνο ένα? Χίλια μπράβο και άλλα χίλια ευχαριστώ. Χάρις αυτήν έρχομαι. Δεν θα μπορούσα αλλιώς. Και γιατί σε πέθανα καλέ? Άδικο έχω? Ενα μακαρόνι και έναν κιοφτέ θα έχω απο εδώ και πέρα. Και όταν θα γεννιούνται και τα μωρά θα έχουμε και κοφτό μακαρονάκι αμα λάχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:34 Η moukelis έγραψε: #5.988 22-11-09 22:34 Δεν ειναι μακαρονι το παιδι μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:40 Η aalyah έγραψε: #5.989 22-11-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι μακαρονι το παιδι μας. Click για ανάπτυξη... Ναι σωστά δεν είναι τώρα. Τώρα είναι ακόμα κοφτό μακαρονάκι. Λίαν συντόμως θα γίνει μακαρόνι (ακα μικρο μου πονυ). Να σαν αυτά που έχεις εκεί δίπλα. Γύρνα μια και θα τα δεις. Θα καταλάβεις απολύτως τι εννοώ. Και για μια στιγμή. Το παιδί ΜΑΣ δεν είναι μακαρόνι.....αλλά για την Ολια δεν άκουσα να λες τίποτα. ΥΠΟΝΟΕΙΣ οτι το παιδί ΜΟΥ είναι κιοφτές???? Ότι συμφωνείς αντί να την υπερασπιστείς??? Δεν ντρέπεσαι λέω εγώ....δεν ντρέπεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:45 Η moukelis έγραψε: #5.990 22-11-09 22:45 Το παιδι σου ειναι κιοφτες.Τα παιδια μου δεν ειναι μακαρονια,ο Υο-Υο συγκεκριμενα το πολυ πολυ να ειναι τορτελινι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:01 Η aalyah έγραψε: #5.991 22-11-09 23:01 Το παιδί μου μόνον ΕΓΩ μπορώ να το λέω κιοφτέ. Δεν είναι κιοφτές. Απλά είναι σαν δεσποινίδα της αναγέννησης....με πιασίματα! Τορτελίνι γιατί? Επειδή απο το πολύ φαγητό που μπουκώνετε είναι σαν μακαρόνι γεμιστό? Κανελόνι λέγονται μην μπερδέυεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 01:30 Η Luna έγραψε: #5.992 23-11-09 01:30 μ'αρεσει οταν οι συνεργατες τσακώνονται ετσι.... ειστε απολαυστικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:35 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.993 23-11-09 09:35 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Να τη χαίρεσαι τη γατούλα σου! Όσο για το να μη σε θέλει - είναι μωρό ακόμα, δεν έχει κοινωνικοποιηθεί!!! Σε τέτοια υλικία μόνο τη μάνα της βλέπει και θέλει, μετά τους 3 μήνες ζωής θα μπορέσει να σου δόσει την αγάπη που ζητάς... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Δεν είναι ότι δεν μας θέλει...απλα μας θέλει όταν θελει αυτή!!! εχουμε προσωπικότητα!!! προσαρμόστηκε πολυ ευκολα...απλα κανει ναζακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.994 23-11-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πόσο σε καταλαβαίνω πόσο σε καταλαβαίνω.....Τα ίδια κάνει και το δικό μου το αλαφιασμένο. Να το χαίρεσαι το κουκλί σου!! Ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:15 Η aalyah έγραψε: #5.995 23-11-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μ'αρεσει οταν οι συνεργατες τσακώνονται ετσι.... ειστε απολαυστικες!! Click για ανάπτυξη... Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 02:40 Η Luna έγραψε: #5.996 24-11-09 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου. Click για ανάπτυξη... ε τοτε θα γελασω κι αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:47 Η nickis έγραψε: #5.997 24-11-09 11:47 τι κανετε ολοι εδω???ετοιμασίες για έκθεση ακούω?!Τι ωραια να ειμαστε πολλοι βρετανο τρελοι!!!!Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.998 24-11-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι η καινουργια τρελαμενη γατομαμα!!φωτο δεν εχουμε ακομα!!αλλα ειμαστε ενα κουκλι ζωγραφιστό!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:16 Ο Eytydim έγραψε: #5.999 29-11-09 12:16 Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο Eytydim έγραψε: #6.000 29-11-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Θένια ,άνοιξε ένα θεματάκι του κιοφτέ εεεεε...... sorry του παιδιού ήθελα να πω, να τη βλέπουμε ,και να θαυμάζουμε, τι κούκλα που έγινε Click για ανάπτυξη... Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: μια κουκλα θα ειναι!!!καθολου δυσκολο χρωμα δεν ειναι!!!μην λες τετοια πραγματα για το κιοφτεδακι σου!!θα ερθεις τελικα εε? Click για ανάπτυξη... Εννοείται ότι θα έρθω!! Τα κατάφερα τελικά Να'ναι καλά και η Ράνια που θα με φιλοξενήσει αλλιώς με τίποτα δεν θα μπορούσα. Και ναι είναι και ΚΙΟΦΤΕΣ και έχει δύσκολο χρώμα. (ο κιοφτες κοιμάται δίπλα μου αυτήν την στιγμή). Περιμένω να πάρω και το μακαρόνι τώρα (Νορβηγάκι) και σύντομα θα σας κερνάω φωτό απο μακαρόνια με κεφτέδες. Χορταστικό πιάτο δεν μπορείτε να πείτε ε? Πως λέει ο Ρουβας "θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας"? Ε εγώ θα σας λέω "θα σου δώσω μακαρόνια με κιοφτέ για να φας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 21:32 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #5.984 22-11-09 21:32 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Θένια ,άνοιξε ένα θεματάκι του κιοφτέ εεεεε...... sorry του παιδιού ήθελα να πω, να τη βλέπουμε ,και να θαυμάζουμε, τι κούκλα που έγινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Φεβρουαρίου 2010 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 21:51 Η aalyah έγραψε: #5.985 22-11-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Θένια ,άνοιξε ένα θεματάκι του κιοφτέ εεεεε...... sorry του παιδιού ήθελα να πω, να τη βλέπουμε ,και να θαυμάζουμε, τι κούκλα που έγινε Click για ανάπτυξη... Α ο κιοφτές δεν θέλει τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι ντροπαλή. Κάτσε να ξεμπερδέψουμε με την έκθεση και με τα Χριστούγεννα στην δουλειά που θα γίνεται πανικός και θ'ανοίξουμε θεματάκι. Και ευχαριστούμε πολύ για την φωτό μας θεία Ζήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #5.986 22-11-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εννοείται ότι θα έρθω!! Τα κατάφερα τελικά Να'ναι καλά και η Ράνια που θα με φιλοξενήσει αλλιώς με τίποτα δεν θα μπορούσα. Και ναι είναι και ΚΙΟΦΤΕΣ και έχει δύσκολο χρώμα. (ο κιοφτες κοιμάται δίπλα μου αυτήν την στιγμή). Περιμένω να πάρω και το μακαρόνι τώρα (Νορβηγάκι) και σύντομα θα σας κερνάω φωτό απο μακαρόνια με κεφτέδες. Χορταστικό πιάτο δεν μπορείτε να πείτε ε? Πως λέει ο Ρουβας "θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας"? Ε εγώ θα σας λέω "θα σου δώσω μακαρόνια με κιοφτέ για να φας". Click για ανάπτυξη... με πεθανες!!! και ενα μπραβο και στην Ρανια φυσικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:32 Η aalyah έγραψε: #5.987 22-11-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: με πεθανες!!! και ενα μπραβο και στην Ρανια φυσικα!! Click για ανάπτυξη... Μόνο ένα? Χίλια μπράβο και άλλα χίλια ευχαριστώ. Χάρις αυτήν έρχομαι. Δεν θα μπορούσα αλλιώς. Και γιατί σε πέθανα καλέ? Άδικο έχω? Ενα μακαρόνι και έναν κιοφτέ θα έχω απο εδώ και πέρα. Και όταν θα γεννιούνται και τα μωρά θα έχουμε και κοφτό μακαρονάκι αμα λάχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:34 Η moukelis έγραψε: #5.988 22-11-09 22:34 Δεν ειναι μακαρονι το παιδι μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:40 Η aalyah έγραψε: #5.989 22-11-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι μακαρονι το παιδι μας. Click για ανάπτυξη... Ναι σωστά δεν είναι τώρα. Τώρα είναι ακόμα κοφτό μακαρονάκι. Λίαν συντόμως θα γίνει μακαρόνι (ακα μικρο μου πονυ). Να σαν αυτά που έχεις εκεί δίπλα. Γύρνα μια και θα τα δεις. Θα καταλάβεις απολύτως τι εννοώ. Και για μια στιγμή. Το παιδί ΜΑΣ δεν είναι μακαρόνι.....αλλά για την Ολια δεν άκουσα να λες τίποτα. ΥΠΟΝΟΕΙΣ οτι το παιδί ΜΟΥ είναι κιοφτές???? Ότι συμφωνείς αντί να την υπερασπιστείς??? Δεν ντρέπεσαι λέω εγώ....δεν ντρέπεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:45 Η moukelis έγραψε: #5.990 22-11-09 22:45 Το παιδι σου ειναι κιοφτες.Τα παιδια μου δεν ειναι μακαρονια,ο Υο-Υο συγκεκριμενα το πολυ πολυ να ειναι τορτελινι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:01 Η aalyah έγραψε: #5.991 22-11-09 23:01 Το παιδί μου μόνον ΕΓΩ μπορώ να το λέω κιοφτέ. Δεν είναι κιοφτές. Απλά είναι σαν δεσποινίδα της αναγέννησης....με πιασίματα! Τορτελίνι γιατί? Επειδή απο το πολύ φαγητό που μπουκώνετε είναι σαν μακαρόνι γεμιστό? Κανελόνι λέγονται μην μπερδέυεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 01:30 Η Luna έγραψε: #5.992 23-11-09 01:30 μ'αρεσει οταν οι συνεργατες τσακώνονται ετσι.... ειστε απολαυστικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:35 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.993 23-11-09 09:35 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Να τη χαίρεσαι τη γατούλα σου! Όσο για το να μη σε θέλει - είναι μωρό ακόμα, δεν έχει κοινωνικοποιηθεί!!! Σε τέτοια υλικία μόνο τη μάνα της βλέπει και θέλει, μετά τους 3 μήνες ζωής θα μπορέσει να σου δόσει την αγάπη που ζητάς... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Δεν είναι ότι δεν μας θέλει...απλα μας θέλει όταν θελει αυτή!!! εχουμε προσωπικότητα!!! προσαρμόστηκε πολυ ευκολα...απλα κανει ναζακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.994 23-11-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πόσο σε καταλαβαίνω πόσο σε καταλαβαίνω.....Τα ίδια κάνει και το δικό μου το αλαφιασμένο. Να το χαίρεσαι το κουκλί σου!! Ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:15 Η aalyah έγραψε: #5.995 23-11-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μ'αρεσει οταν οι συνεργατες τσακώνονται ετσι.... ειστε απολαυστικες!! Click για ανάπτυξη... Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 02:40 Η Luna έγραψε: #5.996 24-11-09 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου. Click για ανάπτυξη... ε τοτε θα γελασω κι αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:47 Η nickis έγραψε: #5.997 24-11-09 11:47 τι κανετε ολοι εδω???ετοιμασίες για έκθεση ακούω?!Τι ωραια να ειμαστε πολλοι βρετανο τρελοι!!!!Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.998 24-11-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι η καινουργια τρελαμενη γατομαμα!!φωτο δεν εχουμε ακομα!!αλλα ειμαστε ενα κουκλι ζωγραφιστό!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:16 Ο Eytydim έγραψε: #5.999 29-11-09 12:16 Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο Eytydim έγραψε: #6.000 29-11-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Θένια ,άνοιξε ένα θεματάκι του κιοφτέ εεεεε...... sorry του παιδιού ήθελα να πω, να τη βλέπουμε ,και να θαυμάζουμε, τι κούκλα που έγινε Click για ανάπτυξη... Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Θένια ,άνοιξε ένα θεματάκι του κιοφτέ εεεεε...... sorry του παιδιού ήθελα να πω, να τη βλέπουμε ,και να θαυμάζουμε, τι κούκλα που έγινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 21:51 Η aalyah έγραψε: #5.985 22-11-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Θένια ,άνοιξε ένα θεματάκι του κιοφτέ εεεεε...... sorry του παιδιού ήθελα να πω, να τη βλέπουμε ,και να θαυμάζουμε, τι κούκλα που έγινε Click για ανάπτυξη... Α ο κιοφτές δεν θέλει τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι ντροπαλή. Κάτσε να ξεμπερδέψουμε με την έκθεση και με τα Χριστούγεννα στην δουλειά που θα γίνεται πανικός και θ'ανοίξουμε θεματάκι. Και ευχαριστούμε πολύ για την φωτό μας θεία Ζήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #5.986 22-11-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εννοείται ότι θα έρθω!! Τα κατάφερα τελικά Να'ναι καλά και η Ράνια που θα με φιλοξενήσει αλλιώς με τίποτα δεν θα μπορούσα. Και ναι είναι και ΚΙΟΦΤΕΣ και έχει δύσκολο χρώμα. (ο κιοφτες κοιμάται δίπλα μου αυτήν την στιγμή). Περιμένω να πάρω και το μακαρόνι τώρα (Νορβηγάκι) και σύντομα θα σας κερνάω φωτό απο μακαρόνια με κεφτέδες. Χορταστικό πιάτο δεν μπορείτε να πείτε ε? Πως λέει ο Ρουβας "θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας"? Ε εγώ θα σας λέω "θα σου δώσω μακαρόνια με κιοφτέ για να φας". Click για ανάπτυξη... με πεθανες!!! και ενα μπραβο και στην Ρανια φυσικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:32 Η aalyah έγραψε: #5.987 22-11-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: με πεθανες!!! και ενα μπραβο και στην Ρανια φυσικα!! Click για ανάπτυξη... Μόνο ένα? Χίλια μπράβο και άλλα χίλια ευχαριστώ. Χάρις αυτήν έρχομαι. Δεν θα μπορούσα αλλιώς. Και γιατί σε πέθανα καλέ? Άδικο έχω? Ενα μακαρόνι και έναν κιοφτέ θα έχω απο εδώ και πέρα. Και όταν θα γεννιούνται και τα μωρά θα έχουμε και κοφτό μακαρονάκι αμα λάχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:34 Η moukelis έγραψε: #5.988 22-11-09 22:34 Δεν ειναι μακαρονι το παιδι μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:40 Η aalyah έγραψε: #5.989 22-11-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι μακαρονι το παιδι μας. Click για ανάπτυξη... Ναι σωστά δεν είναι τώρα. Τώρα είναι ακόμα κοφτό μακαρονάκι. Λίαν συντόμως θα γίνει μακαρόνι (ακα μικρο μου πονυ). Να σαν αυτά που έχεις εκεί δίπλα. Γύρνα μια και θα τα δεις. Θα καταλάβεις απολύτως τι εννοώ. Και για μια στιγμή. Το παιδί ΜΑΣ δεν είναι μακαρόνι.....αλλά για την Ολια δεν άκουσα να λες τίποτα. ΥΠΟΝΟΕΙΣ οτι το παιδί ΜΟΥ είναι κιοφτές???? Ότι συμφωνείς αντί να την υπερασπιστείς??? Δεν ντρέπεσαι λέω εγώ....δεν ντρέπεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:45 Η moukelis έγραψε: #5.990 22-11-09 22:45 Το παιδι σου ειναι κιοφτες.Τα παιδια μου δεν ειναι μακαρονια,ο Υο-Υο συγκεκριμενα το πολυ πολυ να ειναι τορτελινι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:01 Η aalyah έγραψε: #5.991 22-11-09 23:01 Το παιδί μου μόνον ΕΓΩ μπορώ να το λέω κιοφτέ. Δεν είναι κιοφτές. Απλά είναι σαν δεσποινίδα της αναγέννησης....με πιασίματα! Τορτελίνι γιατί? Επειδή απο το πολύ φαγητό που μπουκώνετε είναι σαν μακαρόνι γεμιστό? Κανελόνι λέγονται μην μπερδέυεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 01:30 Η Luna έγραψε: #5.992 23-11-09 01:30 μ'αρεσει οταν οι συνεργατες τσακώνονται ετσι.... ειστε απολαυστικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:35 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.993 23-11-09 09:35 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Να τη χαίρεσαι τη γατούλα σου! Όσο για το να μη σε θέλει - είναι μωρό ακόμα, δεν έχει κοινωνικοποιηθεί!!! Σε τέτοια υλικία μόνο τη μάνα της βλέπει και θέλει, μετά τους 3 μήνες ζωής θα μπορέσει να σου δόσει την αγάπη που ζητάς... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Δεν είναι ότι δεν μας θέλει...απλα μας θέλει όταν θελει αυτή!!! εχουμε προσωπικότητα!!! προσαρμόστηκε πολυ ευκολα...απλα κανει ναζακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.994 23-11-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πόσο σε καταλαβαίνω πόσο σε καταλαβαίνω.....Τα ίδια κάνει και το δικό μου το αλαφιασμένο. Να το χαίρεσαι το κουκλί σου!! Ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:15 Η aalyah έγραψε: #5.995 23-11-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μ'αρεσει οταν οι συνεργατες τσακώνονται ετσι.... ειστε απολαυστικες!! Click για ανάπτυξη... Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 02:40 Η Luna έγραψε: #5.996 24-11-09 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου. Click για ανάπτυξη... ε τοτε θα γελασω κι αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:47 Η nickis έγραψε: #5.997 24-11-09 11:47 τι κανετε ολοι εδω???ετοιμασίες για έκθεση ακούω?!Τι ωραια να ειμαστε πολλοι βρετανο τρελοι!!!!Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.998 24-11-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι η καινουργια τρελαμενη γατομαμα!!φωτο δεν εχουμε ακομα!!αλλα ειμαστε ενα κουκλι ζωγραφιστό!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:16 Ο Eytydim έγραψε: #5.999 29-11-09 12:16 Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο Eytydim έγραψε: #6.000 29-11-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Θένια ,άνοιξε ένα θεματάκι του κιοφτέ εεεεε...... sorry του παιδιού ήθελα να πω, να τη βλέπουμε ,και να θαυμάζουμε, τι κούκλα που έγινε Click για ανάπτυξη... Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Θένια ,άνοιξε ένα θεματάκι του κιοφτέ εεεεε...... sorry του παιδιού ήθελα να πω, να τη βλέπουμε ,και να θαυμάζουμε, τι κούκλα που έγινε Click για ανάπτυξη... Α ο κιοφτές δεν θέλει τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι ντροπαλή. Κάτσε να ξεμπερδέψουμε με την έκθεση και με τα Χριστούγεννα στην δουλειά που θα γίνεται πανικός και θ'ανοίξουμε θεματάκι. Και ευχαριστούμε πολύ για την φωτό μας θεία Ζήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #5.986 22-11-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εννοείται ότι θα έρθω!! Τα κατάφερα τελικά Να'ναι καλά και η Ράνια που θα με φιλοξενήσει αλλιώς με τίποτα δεν θα μπορούσα. Και ναι είναι και ΚΙΟΦΤΕΣ και έχει δύσκολο χρώμα. (ο κιοφτες κοιμάται δίπλα μου αυτήν την στιγμή). Περιμένω να πάρω και το μακαρόνι τώρα (Νορβηγάκι) και σύντομα θα σας κερνάω φωτό απο μακαρόνια με κεφτέδες. Χορταστικό πιάτο δεν μπορείτε να πείτε ε? Πως λέει ο Ρουβας "θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας"? Ε εγώ θα σας λέω "θα σου δώσω μακαρόνια με κιοφτέ για να φας". Click για ανάπτυξη... με πεθανες!!! και ενα μπραβο και στην Ρανια φυσικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:32 Η aalyah έγραψε: #5.987 22-11-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: με πεθανες!!! και ενα μπραβο και στην Ρανια φυσικα!! Click για ανάπτυξη... Μόνο ένα? Χίλια μπράβο και άλλα χίλια ευχαριστώ. Χάρις αυτήν έρχομαι. Δεν θα μπορούσα αλλιώς. Και γιατί σε πέθανα καλέ? Άδικο έχω? Ενα μακαρόνι και έναν κιοφτέ θα έχω απο εδώ και πέρα. Και όταν θα γεννιούνται και τα μωρά θα έχουμε και κοφτό μακαρονάκι αμα λάχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:34 Η moukelis έγραψε: #5.988 22-11-09 22:34 Δεν ειναι μακαρονι το παιδι μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:40 Η aalyah έγραψε: #5.989 22-11-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι μακαρονι το παιδι μας. Click για ανάπτυξη... Ναι σωστά δεν είναι τώρα. Τώρα είναι ακόμα κοφτό μακαρονάκι. Λίαν συντόμως θα γίνει μακαρόνι (ακα μικρο μου πονυ). Να σαν αυτά που έχεις εκεί δίπλα. Γύρνα μια και θα τα δεις. Θα καταλάβεις απολύτως τι εννοώ. Και για μια στιγμή. Το παιδί ΜΑΣ δεν είναι μακαρόνι.....αλλά για την Ολια δεν άκουσα να λες τίποτα. ΥΠΟΝΟΕΙΣ οτι το παιδί ΜΟΥ είναι κιοφτές???? Ότι συμφωνείς αντί να την υπερασπιστείς??? Δεν ντρέπεσαι λέω εγώ....δεν ντρέπεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:45 Η moukelis έγραψε: #5.990 22-11-09 22:45 Το παιδι σου ειναι κιοφτες.Τα παιδια μου δεν ειναι μακαρονια,ο Υο-Υο συγκεκριμενα το πολυ πολυ να ειναι τορτελινι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:01 Η aalyah έγραψε: #5.991 22-11-09 23:01 Το παιδί μου μόνον ΕΓΩ μπορώ να το λέω κιοφτέ. Δεν είναι κιοφτές. Απλά είναι σαν δεσποινίδα της αναγέννησης....με πιασίματα! Τορτελίνι γιατί? Επειδή απο το πολύ φαγητό που μπουκώνετε είναι σαν μακαρόνι γεμιστό? Κανελόνι λέγονται μην μπερδέυεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 01:30 Η Luna έγραψε: #5.992 23-11-09 01:30 μ'αρεσει οταν οι συνεργατες τσακώνονται ετσι.... ειστε απολαυστικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:35 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.993 23-11-09 09:35 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Να τη χαίρεσαι τη γατούλα σου! Όσο για το να μη σε θέλει - είναι μωρό ακόμα, δεν έχει κοινωνικοποιηθεί!!! Σε τέτοια υλικία μόνο τη μάνα της βλέπει και θέλει, μετά τους 3 μήνες ζωής θα μπορέσει να σου δόσει την αγάπη που ζητάς... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Δεν είναι ότι δεν μας θέλει...απλα μας θέλει όταν θελει αυτή!!! εχουμε προσωπικότητα!!! προσαρμόστηκε πολυ ευκολα...απλα κανει ναζακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.994 23-11-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πόσο σε καταλαβαίνω πόσο σε καταλαβαίνω.....Τα ίδια κάνει και το δικό μου το αλαφιασμένο. Να το χαίρεσαι το κουκλί σου!! Ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:15 Η aalyah έγραψε: #5.995 23-11-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μ'αρεσει οταν οι συνεργατες τσακώνονται ετσι.... ειστε απολαυστικες!! Click για ανάπτυξη... Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 02:40 Η Luna έγραψε: #5.996 24-11-09 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου. Click για ανάπτυξη... ε τοτε θα γελασω κι αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:47 Η nickis έγραψε: #5.997 24-11-09 11:47 τι κανετε ολοι εδω???ετοιμασίες για έκθεση ακούω?!Τι ωραια να ειμαστε πολλοι βρετανο τρελοι!!!!Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.998 24-11-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι η καινουργια τρελαμενη γατομαμα!!φωτο δεν εχουμε ακομα!!αλλα ειμαστε ενα κουκλι ζωγραφιστό!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:16 Ο Eytydim έγραψε: #5.999 29-11-09 12:16 Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο Eytydim έγραψε: #6.000 29-11-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Θένια ,άνοιξε ένα θεματάκι του κιοφτέ εεεεε...... sorry του παιδιού ήθελα να πω, να τη βλέπουμε ,και να θαυμάζουμε, τι κούκλα που έγινε Click για ανάπτυξη... Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εννοείται ότι θα έρθω!! Τα κατάφερα τελικά Να'ναι καλά και η Ράνια που θα με φιλοξενήσει αλλιώς με τίποτα δεν θα μπορούσα. Και ναι είναι και ΚΙΟΦΤΕΣ και έχει δύσκολο χρώμα. (ο κιοφτες κοιμάται δίπλα μου αυτήν την στιγμή). Περιμένω να πάρω και το μακαρόνι τώρα (Νορβηγάκι) και σύντομα θα σας κερνάω φωτό απο μακαρόνια με κεφτέδες. Χορταστικό πιάτο δεν μπορείτε να πείτε ε? Πως λέει ο Ρουβας "θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας"? Ε εγώ θα σας λέω "θα σου δώσω μακαρόνια με κιοφτέ για να φας". Click για ανάπτυξη... με πεθανες!!! και ενα μπραβο και στην Ρανια φυσικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:32 Η aalyah έγραψε: #5.987 22-11-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: με πεθανες!!! και ενα μπραβο και στην Ρανια φυσικα!! Click για ανάπτυξη... Μόνο ένα? Χίλια μπράβο και άλλα χίλια ευχαριστώ. Χάρις αυτήν έρχομαι. Δεν θα μπορούσα αλλιώς. Και γιατί σε πέθανα καλέ? Άδικο έχω? Ενα μακαρόνι και έναν κιοφτέ θα έχω απο εδώ και πέρα. Και όταν θα γεννιούνται και τα μωρά θα έχουμε και κοφτό μακαρονάκι αμα λάχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:34 Η moukelis έγραψε: #5.988 22-11-09 22:34 Δεν ειναι μακαρονι το παιδι μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:40 Η aalyah έγραψε: #5.989 22-11-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι μακαρονι το παιδι μας. Click για ανάπτυξη... Ναι σωστά δεν είναι τώρα. Τώρα είναι ακόμα κοφτό μακαρονάκι. Λίαν συντόμως θα γίνει μακαρόνι (ακα μικρο μου πονυ). Να σαν αυτά που έχεις εκεί δίπλα. Γύρνα μια και θα τα δεις. Θα καταλάβεις απολύτως τι εννοώ. Και για μια στιγμή. Το παιδί ΜΑΣ δεν είναι μακαρόνι.....αλλά για την Ολια δεν άκουσα να λες τίποτα. ΥΠΟΝΟΕΙΣ οτι το παιδί ΜΟΥ είναι κιοφτές???? Ότι συμφωνείς αντί να την υπερασπιστείς??? Δεν ντρέπεσαι λέω εγώ....δεν ντρέπεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:45 Η moukelis έγραψε: #5.990 22-11-09 22:45 Το παιδι σου ειναι κιοφτες.Τα παιδια μου δεν ειναι μακαρονια,ο Υο-Υο συγκεκριμενα το πολυ πολυ να ειναι τορτελινι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:01 Η aalyah έγραψε: #5.991 22-11-09 23:01 Το παιδί μου μόνον ΕΓΩ μπορώ να το λέω κιοφτέ. Δεν είναι κιοφτές. Απλά είναι σαν δεσποινίδα της αναγέννησης....με πιασίματα! Τορτελίνι γιατί? Επειδή απο το πολύ φαγητό που μπουκώνετε είναι σαν μακαρόνι γεμιστό? Κανελόνι λέγονται μην μπερδέυεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 01:30 Η Luna έγραψε: #5.992 23-11-09 01:30 μ'αρεσει οταν οι συνεργατες τσακώνονται ετσι.... ειστε απολαυστικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:35 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.993 23-11-09 09:35 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Να τη χαίρεσαι τη γατούλα σου! Όσο για το να μη σε θέλει - είναι μωρό ακόμα, δεν έχει κοινωνικοποιηθεί!!! Σε τέτοια υλικία μόνο τη μάνα της βλέπει και θέλει, μετά τους 3 μήνες ζωής θα μπορέσει να σου δόσει την αγάπη που ζητάς... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Δεν είναι ότι δεν μας θέλει...απλα μας θέλει όταν θελει αυτή!!! εχουμε προσωπικότητα!!! προσαρμόστηκε πολυ ευκολα...απλα κανει ναζακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.994 23-11-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πόσο σε καταλαβαίνω πόσο σε καταλαβαίνω.....Τα ίδια κάνει και το δικό μου το αλαφιασμένο. Να το χαίρεσαι το κουκλί σου!! Ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:15 Η aalyah έγραψε: #5.995 23-11-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μ'αρεσει οταν οι συνεργατες τσακώνονται ετσι.... ειστε απολαυστικες!! Click για ανάπτυξη... Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 02:40 Η Luna έγραψε: #5.996 24-11-09 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου. Click για ανάπτυξη... ε τοτε θα γελασω κι αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:47 Η nickis έγραψε: #5.997 24-11-09 11:47 τι κανετε ολοι εδω???ετοιμασίες για έκθεση ακούω?!Τι ωραια να ειμαστε πολλοι βρετανο τρελοι!!!!Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.998 24-11-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι η καινουργια τρελαμενη γατομαμα!!φωτο δεν εχουμε ακομα!!αλλα ειμαστε ενα κουκλι ζωγραφιστό!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:16 Ο Eytydim έγραψε: #5.999 29-11-09 12:16 Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο Eytydim έγραψε: #6.000 29-11-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Θένια ,άνοιξε ένα θεματάκι του κιοφτέ εεεεε...... sorry του παιδιού ήθελα να πω, να τη βλέπουμε ,και να θαυμάζουμε, τι κούκλα που έγινε Click για ανάπτυξη... Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: με πεθανες!!! και ενα μπραβο και στην Ρανια φυσικα!! Click για ανάπτυξη... Μόνο ένα? Χίλια μπράβο και άλλα χίλια ευχαριστώ. Χάρις αυτήν έρχομαι. Δεν θα μπορούσα αλλιώς. Και γιατί σε πέθανα καλέ? Άδικο έχω? Ενα μακαρόνι και έναν κιοφτέ θα έχω απο εδώ και πέρα. Και όταν θα γεννιούνται και τα μωρά θα έχουμε και κοφτό μακαρονάκι αμα λάχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:34 Η moukelis έγραψε: #5.988 22-11-09 22:34 Δεν ειναι μακαρονι το παιδι μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:40 Η aalyah έγραψε: #5.989 22-11-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι μακαρονι το παιδι μας. Click για ανάπτυξη... Ναι σωστά δεν είναι τώρα. Τώρα είναι ακόμα κοφτό μακαρονάκι. Λίαν συντόμως θα γίνει μακαρόνι (ακα μικρο μου πονυ). Να σαν αυτά που έχεις εκεί δίπλα. Γύρνα μια και θα τα δεις. Θα καταλάβεις απολύτως τι εννοώ. Και για μια στιγμή. Το παιδί ΜΑΣ δεν είναι μακαρόνι.....αλλά για την Ολια δεν άκουσα να λες τίποτα. ΥΠΟΝΟΕΙΣ οτι το παιδί ΜΟΥ είναι κιοφτές???? Ότι συμφωνείς αντί να την υπερασπιστείς??? Δεν ντρέπεσαι λέω εγώ....δεν ντρέπεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:45 Η moukelis έγραψε: #5.990 22-11-09 22:45 Το παιδι σου ειναι κιοφτες.Τα παιδια μου δεν ειναι μακαρονια,ο Υο-Υο συγκεκριμενα το πολυ πολυ να ειναι τορτελινι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:01 Η aalyah έγραψε: #5.991 22-11-09 23:01 Το παιδί μου μόνον ΕΓΩ μπορώ να το λέω κιοφτέ. Δεν είναι κιοφτές. Απλά είναι σαν δεσποινίδα της αναγέννησης....με πιασίματα! Τορτελίνι γιατί? Επειδή απο το πολύ φαγητό που μπουκώνετε είναι σαν μακαρόνι γεμιστό? Κανελόνι λέγονται μην μπερδέυεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 01:30 Η Luna έγραψε: #5.992 23-11-09 01:30 μ'αρεσει οταν οι συνεργατες τσακώνονται ετσι.... ειστε απολαυστικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:35 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.993 23-11-09 09:35 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Να τη χαίρεσαι τη γατούλα σου! Όσο για το να μη σε θέλει - είναι μωρό ακόμα, δεν έχει κοινωνικοποιηθεί!!! Σε τέτοια υλικία μόνο τη μάνα της βλέπει και θέλει, μετά τους 3 μήνες ζωής θα μπορέσει να σου δόσει την αγάπη που ζητάς... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Δεν είναι ότι δεν μας θέλει...απλα μας θέλει όταν θελει αυτή!!! εχουμε προσωπικότητα!!! προσαρμόστηκε πολυ ευκολα...απλα κανει ναζακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.994 23-11-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πόσο σε καταλαβαίνω πόσο σε καταλαβαίνω.....Τα ίδια κάνει και το δικό μου το αλαφιασμένο. Να το χαίρεσαι το κουκλί σου!! Ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:15 Η aalyah έγραψε: #5.995 23-11-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μ'αρεσει οταν οι συνεργατες τσακώνονται ετσι.... ειστε απολαυστικες!! Click για ανάπτυξη... Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 02:40 Η Luna έγραψε: #5.996 24-11-09 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου. Click για ανάπτυξη... ε τοτε θα γελασω κι αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:47 Η nickis έγραψε: #5.997 24-11-09 11:47 τι κανετε ολοι εδω???ετοιμασίες για έκθεση ακούω?!Τι ωραια να ειμαστε πολλοι βρετανο τρελοι!!!!Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.998 24-11-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι η καινουργια τρελαμενη γατομαμα!!φωτο δεν εχουμε ακομα!!αλλα ειμαστε ενα κουκλι ζωγραφιστό!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:16 Ο Eytydim έγραψε: #5.999 29-11-09 12:16 Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο Eytydim έγραψε: #6.000 29-11-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Θένια ,άνοιξε ένα θεματάκι του κιοφτέ εεεεε...... sorry του παιδιού ήθελα να πω, να τη βλέπουμε ,και να θαυμάζουμε, τι κούκλα που έγινε Click για ανάπτυξη... Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ειναι μακαρονι το παιδι μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:40 Η aalyah έγραψε: #5.989 22-11-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι μακαρονι το παιδι μας. Click για ανάπτυξη... Ναι σωστά δεν είναι τώρα. Τώρα είναι ακόμα κοφτό μακαρονάκι. Λίαν συντόμως θα γίνει μακαρόνι (ακα μικρο μου πονυ). Να σαν αυτά που έχεις εκεί δίπλα. Γύρνα μια και θα τα δεις. Θα καταλάβεις απολύτως τι εννοώ. Και για μια στιγμή. Το παιδί ΜΑΣ δεν είναι μακαρόνι.....αλλά για την Ολια δεν άκουσα να λες τίποτα. ΥΠΟΝΟΕΙΣ οτι το παιδί ΜΟΥ είναι κιοφτές???? Ότι συμφωνείς αντί να την υπερασπιστείς??? Δεν ντρέπεσαι λέω εγώ....δεν ντρέπεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:45 Η moukelis έγραψε: #5.990 22-11-09 22:45 Το παιδι σου ειναι κιοφτες.Τα παιδια μου δεν ειναι μακαρονια,ο Υο-Υο συγκεκριμενα το πολυ πολυ να ειναι τορτελινι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:01 Η aalyah έγραψε: #5.991 22-11-09 23:01 Το παιδί μου μόνον ΕΓΩ μπορώ να το λέω κιοφτέ. Δεν είναι κιοφτές. Απλά είναι σαν δεσποινίδα της αναγέννησης....με πιασίματα! Τορτελίνι γιατί? Επειδή απο το πολύ φαγητό που μπουκώνετε είναι σαν μακαρόνι γεμιστό? Κανελόνι λέγονται μην μπερδέυεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 01:30 Η Luna έγραψε: #5.992 23-11-09 01:30 μ'αρεσει οταν οι συνεργατες τσακώνονται ετσι.... ειστε απολαυστικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:35 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.993 23-11-09 09:35 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Να τη χαίρεσαι τη γατούλα σου! Όσο για το να μη σε θέλει - είναι μωρό ακόμα, δεν έχει κοινωνικοποιηθεί!!! Σε τέτοια υλικία μόνο τη μάνα της βλέπει και θέλει, μετά τους 3 μήνες ζωής θα μπορέσει να σου δόσει την αγάπη που ζητάς... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Δεν είναι ότι δεν μας θέλει...απλα μας θέλει όταν θελει αυτή!!! εχουμε προσωπικότητα!!! προσαρμόστηκε πολυ ευκολα...απλα κανει ναζακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.994 23-11-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πόσο σε καταλαβαίνω πόσο σε καταλαβαίνω.....Τα ίδια κάνει και το δικό μου το αλαφιασμένο. Να το χαίρεσαι το κουκλί σου!! Ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:15 Η aalyah έγραψε: #5.995 23-11-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μ'αρεσει οταν οι συνεργατες τσακώνονται ετσι.... ειστε απολαυστικες!! Click για ανάπτυξη... Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 02:40 Η Luna έγραψε: #5.996 24-11-09 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου. Click για ανάπτυξη... ε τοτε θα γελασω κι αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:47 Η nickis έγραψε: #5.997 24-11-09 11:47 τι κανετε ολοι εδω???ετοιμασίες για έκθεση ακούω?!Τι ωραια να ειμαστε πολλοι βρετανο τρελοι!!!!Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.998 24-11-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι η καινουργια τρελαμενη γατομαμα!!φωτο δεν εχουμε ακομα!!αλλα ειμαστε ενα κουκλι ζωγραφιστό!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:16 Ο Eytydim έγραψε: #5.999 29-11-09 12:16 Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο Eytydim έγραψε: #6.000 29-11-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Θένια ,άνοιξε ένα θεματάκι του κιοφτέ εεεεε...... sorry του παιδιού ήθελα να πω, να τη βλέπουμε ,και να θαυμάζουμε, τι κούκλα που έγινε Click για ανάπτυξη... Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι μακαρονι το παιδι μας. Click για ανάπτυξη... Ναι σωστά δεν είναι τώρα. Τώρα είναι ακόμα κοφτό μακαρονάκι. Λίαν συντόμως θα γίνει μακαρόνι (ακα μικρο μου πονυ). Να σαν αυτά που έχεις εκεί δίπλα. Γύρνα μια και θα τα δεις. Θα καταλάβεις απολύτως τι εννοώ. Και για μια στιγμή. Το παιδί ΜΑΣ δεν είναι μακαρόνι.....αλλά για την Ολια δεν άκουσα να λες τίποτα. ΥΠΟΝΟΕΙΣ οτι το παιδί ΜΟΥ είναι κιοφτές???? Ότι συμφωνείς αντί να την υπερασπιστείς??? Δεν ντρέπεσαι λέω εγώ....δεν ντρέπεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:45 Η moukelis έγραψε: #5.990 22-11-09 22:45 Το παιδι σου ειναι κιοφτες.Τα παιδια μου δεν ειναι μακαρονια,ο Υο-Υο συγκεκριμενα το πολυ πολυ να ειναι τορτελινι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:01 Η aalyah έγραψε: #5.991 22-11-09 23:01 Το παιδί μου μόνον ΕΓΩ μπορώ να το λέω κιοφτέ. Δεν είναι κιοφτές. Απλά είναι σαν δεσποινίδα της αναγέννησης....με πιασίματα! Τορτελίνι γιατί? Επειδή απο το πολύ φαγητό που μπουκώνετε είναι σαν μακαρόνι γεμιστό? Κανελόνι λέγονται μην μπερδέυεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 01:30 Η Luna έγραψε: #5.992 23-11-09 01:30 μ'αρεσει οταν οι συνεργατες τσακώνονται ετσι.... ειστε απολαυστικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:35 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.993 23-11-09 09:35 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Να τη χαίρεσαι τη γατούλα σου! Όσο για το να μη σε θέλει - είναι μωρό ακόμα, δεν έχει κοινωνικοποιηθεί!!! Σε τέτοια υλικία μόνο τη μάνα της βλέπει και θέλει, μετά τους 3 μήνες ζωής θα μπορέσει να σου δόσει την αγάπη που ζητάς... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Δεν είναι ότι δεν μας θέλει...απλα μας θέλει όταν θελει αυτή!!! εχουμε προσωπικότητα!!! προσαρμόστηκε πολυ ευκολα...απλα κανει ναζακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.994 23-11-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πόσο σε καταλαβαίνω πόσο σε καταλαβαίνω.....Τα ίδια κάνει και το δικό μου το αλαφιασμένο. Να το χαίρεσαι το κουκλί σου!! Ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:15 Η aalyah έγραψε: #5.995 23-11-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μ'αρεσει οταν οι συνεργατες τσακώνονται ετσι.... ειστε απολαυστικες!! Click για ανάπτυξη... Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 02:40 Η Luna έγραψε: #5.996 24-11-09 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου. Click για ανάπτυξη... ε τοτε θα γελασω κι αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:47 Η nickis έγραψε: #5.997 24-11-09 11:47 τι κανετε ολοι εδω???ετοιμασίες για έκθεση ακούω?!Τι ωραια να ειμαστε πολλοι βρετανο τρελοι!!!!Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.998 24-11-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι η καινουργια τρελαμενη γατομαμα!!φωτο δεν εχουμε ακομα!!αλλα ειμαστε ενα κουκλι ζωγραφιστό!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:16 Ο Eytydim έγραψε: #5.999 29-11-09 12:16 Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο Eytydim έγραψε: #6.000 29-11-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Θένια ,άνοιξε ένα θεματάκι του κιοφτέ εεεεε...... sorry του παιδιού ήθελα να πω, να τη βλέπουμε ,και να θαυμάζουμε, τι κούκλα που έγινε Click για ανάπτυξη... Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το παιδι σου ειναι κιοφτες.Τα παιδια μου δεν ειναι μακαρονια,ο Υο-Υο συγκεκριμενα το πολυ πολυ να ειναι τορτελινι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:01 Η aalyah έγραψε: #5.991 22-11-09 23:01 Το παιδί μου μόνον ΕΓΩ μπορώ να το λέω κιοφτέ. Δεν είναι κιοφτές. Απλά είναι σαν δεσποινίδα της αναγέννησης....με πιασίματα! Τορτελίνι γιατί? Επειδή απο το πολύ φαγητό που μπουκώνετε είναι σαν μακαρόνι γεμιστό? Κανελόνι λέγονται μην μπερδέυεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 01:30 Η Luna έγραψε: #5.992 23-11-09 01:30 μ'αρεσει οταν οι συνεργατες τσακώνονται ετσι.... ειστε απολαυστικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:35 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.993 23-11-09 09:35 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Να τη χαίρεσαι τη γατούλα σου! Όσο για το να μη σε θέλει - είναι μωρό ακόμα, δεν έχει κοινωνικοποιηθεί!!! Σε τέτοια υλικία μόνο τη μάνα της βλέπει και θέλει, μετά τους 3 μήνες ζωής θα μπορέσει να σου δόσει την αγάπη που ζητάς... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Δεν είναι ότι δεν μας θέλει...απλα μας θέλει όταν θελει αυτή!!! εχουμε προσωπικότητα!!! προσαρμόστηκε πολυ ευκολα...απλα κανει ναζακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.994 23-11-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πόσο σε καταλαβαίνω πόσο σε καταλαβαίνω.....Τα ίδια κάνει και το δικό μου το αλαφιασμένο. Να το χαίρεσαι το κουκλί σου!! Ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:15 Η aalyah έγραψε: #5.995 23-11-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μ'αρεσει οταν οι συνεργατες τσακώνονται ετσι.... ειστε απολαυστικες!! Click για ανάπτυξη... Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 02:40 Η Luna έγραψε: #5.996 24-11-09 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου. Click για ανάπτυξη... ε τοτε θα γελασω κι αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:47 Η nickis έγραψε: #5.997 24-11-09 11:47 τι κανετε ολοι εδω???ετοιμασίες για έκθεση ακούω?!Τι ωραια να ειμαστε πολλοι βρετανο τρελοι!!!!Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.998 24-11-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι η καινουργια τρελαμενη γατομαμα!!φωτο δεν εχουμε ακομα!!αλλα ειμαστε ενα κουκλι ζωγραφιστό!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:16 Ο Eytydim έγραψε: #5.999 29-11-09 12:16 Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο Eytydim έγραψε: #6.000 29-11-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Θένια ,άνοιξε ένα θεματάκι του κιοφτέ εεεεε...... sorry του παιδιού ήθελα να πω, να τη βλέπουμε ,και να θαυμάζουμε, τι κούκλα που έγινε Click για ανάπτυξη... Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το παιδί μου μόνον ΕΓΩ μπορώ να το λέω κιοφτέ. Δεν είναι κιοφτές. Απλά είναι σαν δεσποινίδα της αναγέννησης....με πιασίματα! Τορτελίνι γιατί? Επειδή απο το πολύ φαγητό που μπουκώνετε είναι σαν μακαρόνι γεμιστό? Κανελόνι λέγονται μην μπερδέυεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 01:30 Η Luna έγραψε: #5.992 23-11-09 01:30 μ'αρεσει οταν οι συνεργατες τσακώνονται ετσι.... ειστε απολαυστικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:35 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.993 23-11-09 09:35 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Να τη χαίρεσαι τη γατούλα σου! Όσο για το να μη σε θέλει - είναι μωρό ακόμα, δεν έχει κοινωνικοποιηθεί!!! Σε τέτοια υλικία μόνο τη μάνα της βλέπει και θέλει, μετά τους 3 μήνες ζωής θα μπορέσει να σου δόσει την αγάπη που ζητάς... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Δεν είναι ότι δεν μας θέλει...απλα μας θέλει όταν θελει αυτή!!! εχουμε προσωπικότητα!!! προσαρμόστηκε πολυ ευκολα...απλα κανει ναζακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.994 23-11-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πόσο σε καταλαβαίνω πόσο σε καταλαβαίνω.....Τα ίδια κάνει και το δικό μου το αλαφιασμένο. Να το χαίρεσαι το κουκλί σου!! Ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:15 Η aalyah έγραψε: #5.995 23-11-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μ'αρεσει οταν οι συνεργατες τσακώνονται ετσι.... ειστε απολαυστικες!! Click για ανάπτυξη... Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 02:40 Η Luna έγραψε: #5.996 24-11-09 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου. Click για ανάπτυξη... ε τοτε θα γελασω κι αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:47 Η nickis έγραψε: #5.997 24-11-09 11:47 τι κανετε ολοι εδω???ετοιμασίες για έκθεση ακούω?!Τι ωραια να ειμαστε πολλοι βρετανο τρελοι!!!!Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.998 24-11-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι η καινουργια τρελαμενη γατομαμα!!φωτο δεν εχουμε ακομα!!αλλα ειμαστε ενα κουκλι ζωγραφιστό!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:16 Ο Eytydim έγραψε: #5.999 29-11-09 12:16 Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο Eytydim έγραψε: #6.000 29-11-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Θένια ,άνοιξε ένα θεματάκι του κιοφτέ εεεεε...... sorry του παιδιού ήθελα να πω, να τη βλέπουμε ,και να θαυμάζουμε, τι κούκλα που έγινε Click για ανάπτυξη... Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μ'αρεσει οταν οι συνεργατες τσακώνονται ετσι.... ειστε απολαυστικες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:35 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.993 23-11-09 09:35 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Να τη χαίρεσαι τη γατούλα σου! Όσο για το να μη σε θέλει - είναι μωρό ακόμα, δεν έχει κοινωνικοποιηθεί!!! Σε τέτοια υλικία μόνο τη μάνα της βλέπει και θέλει, μετά τους 3 μήνες ζωής θα μπορέσει να σου δόσει την αγάπη που ζητάς... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Δεν είναι ότι δεν μας θέλει...απλα μας θέλει όταν θελει αυτή!!! εχουμε προσωπικότητα!!! προσαρμόστηκε πολυ ευκολα...απλα κανει ναζακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.994 23-11-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πόσο σε καταλαβαίνω πόσο σε καταλαβαίνω.....Τα ίδια κάνει και το δικό μου το αλαφιασμένο. Να το χαίρεσαι το κουκλί σου!! Ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:15 Η aalyah έγραψε: #5.995 23-11-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μ'αρεσει οταν οι συνεργατες τσακώνονται ετσι.... ειστε απολαυστικες!! Click για ανάπτυξη... Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 02:40 Η Luna έγραψε: #5.996 24-11-09 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου. Click για ανάπτυξη... ε τοτε θα γελασω κι αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:47 Η nickis έγραψε: #5.997 24-11-09 11:47 τι κανετε ολοι εδω???ετοιμασίες για έκθεση ακούω?!Τι ωραια να ειμαστε πολλοι βρετανο τρελοι!!!!Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.998 24-11-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι η καινουργια τρελαμενη γατομαμα!!φωτο δεν εχουμε ακομα!!αλλα ειμαστε ενα κουκλι ζωγραφιστό!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:16 Ο Eytydim έγραψε: #5.999 29-11-09 12:16 Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο Eytydim έγραψε: #6.000 29-11-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Θένια ,άνοιξε ένα θεματάκι του κιοφτέ εεεεε...... sorry του παιδιού ήθελα να πω, να τη βλέπουμε ,και να θαυμάζουμε, τι κούκλα που έγινε Click για ανάπτυξη... Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Να τη χαίρεσαι τη γατούλα σου! Όσο για το να μη σε θέλει - είναι μωρό ακόμα, δεν έχει κοινωνικοποιηθεί!!! Σε τέτοια υλικία μόνο τη μάνα της βλέπει και θέλει, μετά τους 3 μήνες ζωής θα μπορέσει να σου δόσει την αγάπη που ζητάς... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Δεν είναι ότι δεν μας θέλει...απλα μας θέλει όταν θελει αυτή!!! εχουμε προσωπικότητα!!! προσαρμόστηκε πολυ ευκολα...απλα κανει ναζακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.994 23-11-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πόσο σε καταλαβαίνω πόσο σε καταλαβαίνω.....Τα ίδια κάνει και το δικό μου το αλαφιασμένο. Να το χαίρεσαι το κουκλί σου!! Ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:15 Η aalyah έγραψε: #5.995 23-11-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μ'αρεσει οταν οι συνεργατες τσακώνονται ετσι.... ειστε απολαυστικες!! Click για ανάπτυξη... Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 02:40 Η Luna έγραψε: #5.996 24-11-09 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου. Click για ανάπτυξη... ε τοτε θα γελασω κι αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:47 Η nickis έγραψε: #5.997 24-11-09 11:47 τι κανετε ολοι εδω???ετοιμασίες για έκθεση ακούω?!Τι ωραια να ειμαστε πολλοι βρετανο τρελοι!!!!Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.998 24-11-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι η καινουργια τρελαμενη γατομαμα!!φωτο δεν εχουμε ακομα!!αλλα ειμαστε ενα κουκλι ζωγραφιστό!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:16 Ο Eytydim έγραψε: #5.999 29-11-09 12:16 Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο Eytydim έγραψε: #6.000 29-11-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Θένια ,άνοιξε ένα θεματάκι του κιοφτέ εεεεε...... sorry του παιδιού ήθελα να πω, να τη βλέπουμε ,και να θαυμάζουμε, τι κούκλα που έγινε Click για ανάπτυξη... Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πόσο σε καταλαβαίνω πόσο σε καταλαβαίνω.....Τα ίδια κάνει και το δικό μου το αλαφιασμένο. Να το χαίρεσαι το κουκλί σου!! Ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:15 Η aalyah έγραψε: #5.995 23-11-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μ'αρεσει οταν οι συνεργατες τσακώνονται ετσι.... ειστε απολαυστικες!! Click για ανάπτυξη... Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 02:40 Η Luna έγραψε: #5.996 24-11-09 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου. Click για ανάπτυξη... ε τοτε θα γελασω κι αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:47 Η nickis έγραψε: #5.997 24-11-09 11:47 τι κανετε ολοι εδω???ετοιμασίες για έκθεση ακούω?!Τι ωραια να ειμαστε πολλοι βρετανο τρελοι!!!!Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.998 24-11-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι η καινουργια τρελαμενη γατομαμα!!φωτο δεν εχουμε ακομα!!αλλα ειμαστε ενα κουκλι ζωγραφιστό!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:16 Ο Eytydim έγραψε: #5.999 29-11-09 12:16 Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο Eytydim έγραψε: #6.000 29-11-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Θένια ,άνοιξε ένα θεματάκι του κιοφτέ εεεεε...... sorry του παιδιού ήθελα να πω, να τη βλέπουμε ,και να θαυμάζουμε, τι κούκλα που έγινε Click για ανάπτυξη... Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: μ'αρεσει οταν οι συνεργατες τσακώνονται ετσι.... ειστε απολαυστικες!! Click για ανάπτυξη... Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 02:40 Η Luna έγραψε: #5.996 24-11-09 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου. Click για ανάπτυξη... ε τοτε θα γελασω κι αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:47 Η nickis έγραψε: #5.997 24-11-09 11:47 τι κανετε ολοι εδω???ετοιμασίες για έκθεση ακούω?!Τι ωραια να ειμαστε πολλοι βρετανο τρελοι!!!!Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.998 24-11-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι η καινουργια τρελαμενη γατομαμα!!φωτο δεν εχουμε ακομα!!αλλα ειμαστε ενα κουκλι ζωγραφιστό!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:16 Ο Eytydim έγραψε: #5.999 29-11-09 12:16 Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο Eytydim έγραψε: #6.000 29-11-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Θένια ,άνοιξε ένα θεματάκι του κιοφτέ εεεεε...... sorry του παιδιού ήθελα να πω, να τη βλέπουμε ,και να θαυμάζουμε, τι κούκλα που έγινε Click για ανάπτυξη... Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ μη γελάς πολύ γιατί σε λίγο θ'αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο για το σόου. Click για ανάπτυξη... ε τοτε θα γελασω κι αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:47 Η nickis έγραψε: #5.997 24-11-09 11:47 τι κανετε ολοι εδω???ετοιμασίες για έκθεση ακούω?!Τι ωραια να ειμαστε πολλοι βρετανο τρελοι!!!!Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.998 24-11-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι η καινουργια τρελαμενη γατομαμα!!φωτο δεν εχουμε ακομα!!αλλα ειμαστε ενα κουκλι ζωγραφιστό!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:16 Ο Eytydim έγραψε: #5.999 29-11-09 12:16 Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο Eytydim έγραψε: #6.000 29-11-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Θένια ,άνοιξε ένα θεματάκι του κιοφτέ εεεεε...... sorry του παιδιού ήθελα να πω, να τη βλέπουμε ,και να θαυμάζουμε, τι κούκλα που έγινε Click για ανάπτυξη... Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τι κανετε ολοι εδω???ετοιμασίες για έκθεση ακούω?!Τι ωραια να ειμαστε πολλοι βρετανο τρελοι!!!!Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 12:58 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #5.998 24-11-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι η καινουργια τρελαμενη γατομαμα!!φωτο δεν εχουμε ακομα!!αλλα ειμαστε ενα κουκλι ζωγραφιστό!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:16 Ο Eytydim έγραψε: #5.999 29-11-09 12:16 Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο Eytydim έγραψε: #6.000 29-11-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Θένια ,άνοιξε ένα θεματάκι του κιοφτέ εεεεε...... sorry του παιδιού ήθελα να πω, να τη βλέπουμε ,και να θαυμάζουμε, τι κούκλα που έγινε Click για ανάπτυξη... Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nickis: Και κάτι ακουσα για καιννουρια υιοθεσία???!!!!!Ενημερωστε με! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι η καινουργια τρελαμενη γατομαμα!!φωτο δεν εχουμε ακομα!!αλλα ειμαστε ενα κουκλι ζωγραφιστό!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:16 Ο Eytydim έγραψε: #5.999 29-11-09 12:16 Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο Eytydim έγραψε: #6.000 29-11-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Θένια ,άνοιξε ένα θεματάκι του κιοφτέ εεεεε...... sorry του παιδιού ήθελα να πω, να τη βλέπουμε ,και να θαυμάζουμε, τι κούκλα που έγινε Click για ανάπτυξη... Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο Eytydim έγραψε: #6.000 29-11-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Θένια ,άνοιξε ένα θεματάκι του κιοφτέ εεεεε...... sorry του παιδιού ήθελα να πω, να τη βλέπουμε ,και να θαυμάζουμε, τι κούκλα που έγινε Click για ανάπτυξη... Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Θένια ,άνοιξε ένα θεματάκι του κιοφτέ εεεεε...... sorry του παιδιού ήθελα να πω, να τη βλέπουμε ,και να θαυμάζουμε, τι κούκλα που έγινε Click για ανάπτυξη... Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.