avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:38 Η avtwvia έγραψε: #6.141 20-01-10 19:38 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τότε ο μπαμπάς έχει γκόμενα ίδια με την μαμά μου γιατί εσύ παιδί της δικιάς μου μαμάς δεν είσαι. Εγώ εκτός απο σουλούπι και χρώμα έχω ΚΑΙ την σνομπαρία της μαμάς!! Πόσο? 3600? Και πόσο είσαι? Εγώ....εχμ....μόνο 3850 είμαι....και δεν έχω κλείσει ακόμα χρόνο... Click για ανάπτυξη... Μπα κατι μπλε γκομενες ειχε.. εγω ειμαι 1,5 χρονων.. γεννημενη 25/6/2008 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:38 Η aalyah έγραψε: #6.142 20-01-10 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γεια σας βρετανακια, κοιτάξτε ενα καταπληκτικό εκτροφείο που βρήκα https://golancat.com/eng/kastr.htm εχει αυτά τα εκπληκτικά βρετανάκια Click για ανάπτυξη... Ουάου!!! Καλέ τι μπόμπος είναι αυτός!!! Έλενα έχει όμορφα μικρά. Είδα ένα σκέτο αρκουδίνι είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:41 Η avtwvia έγραψε: #6.143 20-01-10 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: εεεεε μα αυτή ειναι η ομορφιά του, εμένα με τρελαίνει αυτή η μαγουλίθρα Click για ανάπτυξη... τοσο πολυ δεν μ αρεσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:42 Η elvenstar: #6.144 20-01-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ουάου!!! Καλέ τι μπόμπος είναι αυτός!!! Έλενα έχει όμορφα μικρά. Είδα ένα σκέτο αρκουδίνι είναι!! Click για ανάπτυξη... εχει φανταστικά γατιά εγώ εχω πάθει πλάκα μ αυτό το εκτροφείο κ τα γατιά του, είδες κ πόσες επιτυχίες σαν εκτροφείο; Συγχαρητήρια για το κοριτσάκι σας έσκισε έμαθα Οσο για τον Φιντελ Αντα ποτέ μην είσαι σίγουρη για το τι γκόμενες είχε, είναι ένας μουρντάρης αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:43 Η avtwvia έγραψε: #6.145 20-01-10 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: εχει φανταστικά γατιά εγώ εχω πάθει πλάκα μ αυτό το εκτροφείο κ τα γατιά του, είδες κ πόσες επιτυχίες σαν εκτροφείο; Οσο για τον Φιντελ Αντα ποτέ μην είσαι σίγουρη για το τι γκόμενες είχε, είναι ένας μουρντάρης αυτός Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι ιδια η μανα μου!! εχω τη γκρινια της το ελεγε και η γιαγια Νικολετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:43 Η aalyah έγραψε: #6.146 20-01-10 19:43 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπα κατι μπλε γκομενες ειχε.. εγω ειμαι 1,5 χρονων.. γεννημενη 25/6/2008 Click για ανάπτυξη... Ισως είχε κάποια κρυφή. Ή αυτό ή εσύ έμοιασες σε κάποιο βλαμμένο προπάππου Εγώ κλείνω χρόνο στις 10/02/2010 και είμαι ήδη 3850 κιλά.... Αδερφούλα είσαι μια σταλίτσα τελικά. Εγώ είπε η γιατρός θα παχύνω κι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:44 Η avtwvia έγραψε: #6.147 20-01-10 19:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ισως είχε κάποια κρυφή. Ή αυτό ή εσύ έμοιασες σε κάποιο βλαμμένο προπάππου Εγώ κλείνω χρόνο στις 10/02/2010 και είμαι ήδη 3850 κιλά.... Αδερφούλα είσαι μια σταλίτσα τελικά. Εγώ είπε η γιατρός θα παχύνω κι άλλο... Click για ανάπτυξη... ειναι λιγο κοντη αλλα μην της το πειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:47 Η elvenstar: #6.148 20-01-10 19:47 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: τοσο πολυ δεν μ αρεσει.. Click για ανάπτυξη... εντάξει μωρέ είναι έτσι υπερβολικό πιστεύω γιατί του έβαλαν το παπιονάκι κ φαίνεται μεγαλύτερη η δίπλα γιατί τον πιέζει στο επίμαχο σημείο Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εγω ειμαι ιδια η μανα μου!! εχω τη γκρινια της το ελεγε και η γιαγια Νικολετα!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι προσον να είσαι γκρινιάρα γυναίκα βρεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:50 Η elvenstar: #6.149 20-01-10 19:50 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: ειναι λιγο κοντη αλλα μην της το πειτε.. Click για ανάπτυξη... εντάξει Κοντή είσαι κοντή αλλά δε σου το λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:54 Η avtwvia έγραψε: #6.150 20-01-10 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: εντάξει Κοντή είσαι κοντή αλλά δε σου το λέμε Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:56 Η aalyah έγραψε: #6.151 20-01-10 19:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εγω ειμαι ιδια η μανα μου!! εχω τη γκρινια της το ελεγε και η γιαγια Νικολετα!! Click για ανάπτυξη... Εσύ έχεις την γκρίνια όλων των Βρετανικών. Εγώ έχω την γκρίνια της μάνας μου. Μόνο που βλέπω την alter μάνα μου να πλησιάζει πατάω κάτι νιαου που όλα δικά της έιναι. Γεροντοκορίστικα παρακαλώ. (τώρα χωρίς πλάκα μόνο που με βλέπει να την πλησιάζω και συνειδητοποιεί ότι μπορεί να την πάρω αγκαλιά ακούω μια μίρλα....μα μια μίρλα....άλλο πράγμα! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:00 Η avtwvia έγραψε: #6.152 20-01-10 20:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ έχεις την γκρίνια όλων των Βρετανικών. Εγώ έχω την γκρίνια της μάνας μου. Μόνο που βλέπω την alter μάνα μου να πλησιάζει πατάω κάτι νιαου που όλα δικά της έιναι. Γεροντοκορίστικα παρακαλώ. (τώρα χωρίς πλάκα μόνο που με βλέπει να την πλησιάζω και συνειδητοποιεί ότι μπορεί να την πάρω αγκαλιά ακούω μια μίρλα....μα μια μίρλα....άλλο πράγμα! ) Click για ανάπτυξη... εμενα παλι μετα τη στειρωση εγινε αγαπησιαρα.. ολο αγκαλια θελει να ειναι.. τη βουταω και της χωνω φιλια στη μουσουδα και εκεινη μου κανει μυτιτσες.. ποτε θα ερθεις να μας δεις Θενια μας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:07 Η elvenstar: #6.153 20-01-10 20:07 Μη κλαις βρε όπως λέει κ η μαμά σου οι ψηλές ειναι για την παρέλαση ενώ οι κοντές για το κρεβάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:09 Η aalyah έγραψε: #6.154 20-01-10 20:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εμενα παλι μετα τη στειρωση εγινε αγαπησιαρα.. ολο αγκαλια θελει να ειναι.. τη βουταω και της χωνω φιλια στη μουσουδα και εκεινη μου κανει μυτιτσες.. ποτε θα ερθεις να μας δεις Θενια μας;; Click για ανάπτυξη... Ναι ε? Λες όταν με το καλό κάποια στιγμή στειρωθεί και η δικιά μου να γίνει αγαπησιάρα? Άντε να δούμε. Εγώ προς το παρόν ελπίζω στην Ηλένια. Σκέφτομαι ότι με την μικρή εδώ ίσως γίνει πιο γλυκιά και πιο αγαπησιάρα. Εγώ φυσικά δεν θέλω να νιώσει παραμελημένη και δεν θα την αγνοώ εννοείται αλλά θα θελα λίγο να γίνει πιο προσιτή. Δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να κατέβω κάτω να σας δω. Ειδικά τώρα με τα 2 παιδιά! Αλλά όταν ξανακατέβω να κανονίσουμε να έρθω να σας δω! Να ζουλήξω να το φχαριστηθώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:12 Η avtwvia έγραψε: #6.155 20-01-10 20:12 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ε? Λες όταν με το καλό κάποια στιγμή στειρωθεί και η δικιά μου να γίνει αγαπησιάρα? Άντε να δούμε. Εγώ προς το παρόν ελπίζω στην Ηλένια. Σκέφτομαι ότι με την μικρή εδώ ίσως γίνει πιο γλυκιά και πιο αγαπησιάρα. Εγώ φυσικά δεν θέλω να νιώσει παραμελημένη και δεν θα την αγνοώ εννοείται αλλά θα θελα λίγο να γίνει πιο προσιτή. Click για ανάπτυξη... Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:14 Η elvenstar: #6.156 20-01-10 20:14 μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η aalyah έγραψε: #6.157 20-01-10 20:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... Καλέ εννοείται. Αλλά αν συνεχίσει να είναι το ίδιο στριμμένη θα μ'εκνευρίσει τα μάλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Click για ανάπτυξη... Αν εμένα το συνεχίσει έτσι θα γίνει ντιπ για ντιπ στριμμένο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #6.158 20-01-10 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:41 Η elvenstar: #6.159 20-01-10 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Click για ανάπτυξη... μπαααα αν κρίνω από τη δική μου την Κάντυ δε νομίζω ότι θα αλλάξει η συμπεριφορά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η NiaR έγραψε: #6.160 20-01-10 22:16 συμπεθέραααα και ο χοντρουλινος μου ειναι γκρινιαρης και όταν πάς να τον αγκαλιάσεις σκουζει ... Λες οταν στειρωθεί να γίνει και αγαπησιάρης ? παντως μάλλον τον μπαμπά μας μοιαζει... στο χαρακτήρα εξωτερικά της μαμάς νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τότε ο μπαμπάς έχει γκόμενα ίδια με την μαμά μου γιατί εσύ παιδί της δικιάς μου μαμάς δεν είσαι. Εγώ εκτός απο σουλούπι και χρώμα έχω ΚΑΙ την σνομπαρία της μαμάς!! Πόσο? 3600? Και πόσο είσαι? Εγώ....εχμ....μόνο 3850 είμαι....και δεν έχω κλείσει ακόμα χρόνο... Click για ανάπτυξη... Μπα κατι μπλε γκομενες ειχε.. εγω ειμαι 1,5 χρονων.. γεννημενη 25/6/2008 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:38 Η aalyah έγραψε: #6.142 20-01-10 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γεια σας βρετανακια, κοιτάξτε ενα καταπληκτικό εκτροφείο που βρήκα https://golancat.com/eng/kastr.htm εχει αυτά τα εκπληκτικά βρετανάκια Click για ανάπτυξη... Ουάου!!! Καλέ τι μπόμπος είναι αυτός!!! Έλενα έχει όμορφα μικρά. Είδα ένα σκέτο αρκουδίνι είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:41 Η avtwvia έγραψε: #6.143 20-01-10 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: εεεεε μα αυτή ειναι η ομορφιά του, εμένα με τρελαίνει αυτή η μαγουλίθρα Click για ανάπτυξη... τοσο πολυ δεν μ αρεσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:42 Η elvenstar: #6.144 20-01-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ουάου!!! Καλέ τι μπόμπος είναι αυτός!!! Έλενα έχει όμορφα μικρά. Είδα ένα σκέτο αρκουδίνι είναι!! Click για ανάπτυξη... εχει φανταστικά γατιά εγώ εχω πάθει πλάκα μ αυτό το εκτροφείο κ τα γατιά του, είδες κ πόσες επιτυχίες σαν εκτροφείο; Συγχαρητήρια για το κοριτσάκι σας έσκισε έμαθα Οσο για τον Φιντελ Αντα ποτέ μην είσαι σίγουρη για το τι γκόμενες είχε, είναι ένας μουρντάρης αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:43 Η avtwvia έγραψε: #6.145 20-01-10 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: εχει φανταστικά γατιά εγώ εχω πάθει πλάκα μ αυτό το εκτροφείο κ τα γατιά του, είδες κ πόσες επιτυχίες σαν εκτροφείο; Οσο για τον Φιντελ Αντα ποτέ μην είσαι σίγουρη για το τι γκόμενες είχε, είναι ένας μουρντάρης αυτός Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι ιδια η μανα μου!! εχω τη γκρινια της το ελεγε και η γιαγια Νικολετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:43 Η aalyah έγραψε: #6.146 20-01-10 19:43 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπα κατι μπλε γκομενες ειχε.. εγω ειμαι 1,5 χρονων.. γεννημενη 25/6/2008 Click για ανάπτυξη... Ισως είχε κάποια κρυφή. Ή αυτό ή εσύ έμοιασες σε κάποιο βλαμμένο προπάππου Εγώ κλείνω χρόνο στις 10/02/2010 και είμαι ήδη 3850 κιλά.... Αδερφούλα είσαι μια σταλίτσα τελικά. Εγώ είπε η γιατρός θα παχύνω κι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:44 Η avtwvia έγραψε: #6.147 20-01-10 19:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ισως είχε κάποια κρυφή. Ή αυτό ή εσύ έμοιασες σε κάποιο βλαμμένο προπάππου Εγώ κλείνω χρόνο στις 10/02/2010 και είμαι ήδη 3850 κιλά.... Αδερφούλα είσαι μια σταλίτσα τελικά. Εγώ είπε η γιατρός θα παχύνω κι άλλο... Click για ανάπτυξη... ειναι λιγο κοντη αλλα μην της το πειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:47 Η elvenstar: #6.148 20-01-10 19:47 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: τοσο πολυ δεν μ αρεσει.. Click για ανάπτυξη... εντάξει μωρέ είναι έτσι υπερβολικό πιστεύω γιατί του έβαλαν το παπιονάκι κ φαίνεται μεγαλύτερη η δίπλα γιατί τον πιέζει στο επίμαχο σημείο Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εγω ειμαι ιδια η μανα μου!! εχω τη γκρινια της το ελεγε και η γιαγια Νικολετα!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι προσον να είσαι γκρινιάρα γυναίκα βρεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:50 Η elvenstar: #6.149 20-01-10 19:50 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: ειναι λιγο κοντη αλλα μην της το πειτε.. Click για ανάπτυξη... εντάξει Κοντή είσαι κοντή αλλά δε σου το λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:54 Η avtwvia έγραψε: #6.150 20-01-10 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: εντάξει Κοντή είσαι κοντή αλλά δε σου το λέμε Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:56 Η aalyah έγραψε: #6.151 20-01-10 19:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εγω ειμαι ιδια η μανα μου!! εχω τη γκρινια της το ελεγε και η γιαγια Νικολετα!! Click για ανάπτυξη... Εσύ έχεις την γκρίνια όλων των Βρετανικών. Εγώ έχω την γκρίνια της μάνας μου. Μόνο που βλέπω την alter μάνα μου να πλησιάζει πατάω κάτι νιαου που όλα δικά της έιναι. Γεροντοκορίστικα παρακαλώ. (τώρα χωρίς πλάκα μόνο που με βλέπει να την πλησιάζω και συνειδητοποιεί ότι μπορεί να την πάρω αγκαλιά ακούω μια μίρλα....μα μια μίρλα....άλλο πράγμα! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:00 Η avtwvia έγραψε: #6.152 20-01-10 20:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ έχεις την γκρίνια όλων των Βρετανικών. Εγώ έχω την γκρίνια της μάνας μου. Μόνο που βλέπω την alter μάνα μου να πλησιάζει πατάω κάτι νιαου που όλα δικά της έιναι. Γεροντοκορίστικα παρακαλώ. (τώρα χωρίς πλάκα μόνο που με βλέπει να την πλησιάζω και συνειδητοποιεί ότι μπορεί να την πάρω αγκαλιά ακούω μια μίρλα....μα μια μίρλα....άλλο πράγμα! ) Click για ανάπτυξη... εμενα παλι μετα τη στειρωση εγινε αγαπησιαρα.. ολο αγκαλια θελει να ειναι.. τη βουταω και της χωνω φιλια στη μουσουδα και εκεινη μου κανει μυτιτσες.. ποτε θα ερθεις να μας δεις Θενια μας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:07 Η elvenstar: #6.153 20-01-10 20:07 Μη κλαις βρε όπως λέει κ η μαμά σου οι ψηλές ειναι για την παρέλαση ενώ οι κοντές για το κρεβάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:09 Η aalyah έγραψε: #6.154 20-01-10 20:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εμενα παλι μετα τη στειρωση εγινε αγαπησιαρα.. ολο αγκαλια θελει να ειναι.. τη βουταω και της χωνω φιλια στη μουσουδα και εκεινη μου κανει μυτιτσες.. ποτε θα ερθεις να μας δεις Θενια μας;; Click για ανάπτυξη... Ναι ε? Λες όταν με το καλό κάποια στιγμή στειρωθεί και η δικιά μου να γίνει αγαπησιάρα? Άντε να δούμε. Εγώ προς το παρόν ελπίζω στην Ηλένια. Σκέφτομαι ότι με την μικρή εδώ ίσως γίνει πιο γλυκιά και πιο αγαπησιάρα. Εγώ φυσικά δεν θέλω να νιώσει παραμελημένη και δεν θα την αγνοώ εννοείται αλλά θα θελα λίγο να γίνει πιο προσιτή. Δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να κατέβω κάτω να σας δω. Ειδικά τώρα με τα 2 παιδιά! Αλλά όταν ξανακατέβω να κανονίσουμε να έρθω να σας δω! Να ζουλήξω να το φχαριστηθώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:12 Η avtwvia έγραψε: #6.155 20-01-10 20:12 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ε? Λες όταν με το καλό κάποια στιγμή στειρωθεί και η δικιά μου να γίνει αγαπησιάρα? Άντε να δούμε. Εγώ προς το παρόν ελπίζω στην Ηλένια. Σκέφτομαι ότι με την μικρή εδώ ίσως γίνει πιο γλυκιά και πιο αγαπησιάρα. Εγώ φυσικά δεν θέλω να νιώσει παραμελημένη και δεν θα την αγνοώ εννοείται αλλά θα θελα λίγο να γίνει πιο προσιτή. Click για ανάπτυξη... Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:14 Η elvenstar: #6.156 20-01-10 20:14 μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η aalyah έγραψε: #6.157 20-01-10 20:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... Καλέ εννοείται. Αλλά αν συνεχίσει να είναι το ίδιο στριμμένη θα μ'εκνευρίσει τα μάλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Click για ανάπτυξη... Αν εμένα το συνεχίσει έτσι θα γίνει ντιπ για ντιπ στριμμένο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #6.158 20-01-10 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:41 Η elvenstar: #6.159 20-01-10 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Click για ανάπτυξη... μπαααα αν κρίνω από τη δική μου την Κάντυ δε νομίζω ότι θα αλλάξει η συμπεριφορά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η NiaR έγραψε: #6.160 20-01-10 22:16 συμπεθέραααα και ο χοντρουλινος μου ειναι γκρινιαρης και όταν πάς να τον αγκαλιάσεις σκουζει ... Λες οταν στειρωθεί να γίνει και αγαπησιάρης ? παντως μάλλον τον μπαμπά μας μοιαζει... στο χαρακτήρα εξωτερικά της μαμάς νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γεια σας βρετανακια, κοιτάξτε ενα καταπληκτικό εκτροφείο που βρήκα https://golancat.com/eng/kastr.htm εχει αυτά τα εκπληκτικά βρετανάκια Click για ανάπτυξη... Ουάου!!! Καλέ τι μπόμπος είναι αυτός!!! Έλενα έχει όμορφα μικρά. Είδα ένα σκέτο αρκουδίνι είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:41 Η avtwvia έγραψε: #6.143 20-01-10 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: εεεεε μα αυτή ειναι η ομορφιά του, εμένα με τρελαίνει αυτή η μαγουλίθρα Click για ανάπτυξη... τοσο πολυ δεν μ αρεσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:42 Η elvenstar: #6.144 20-01-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ουάου!!! Καλέ τι μπόμπος είναι αυτός!!! Έλενα έχει όμορφα μικρά. Είδα ένα σκέτο αρκουδίνι είναι!! Click για ανάπτυξη... εχει φανταστικά γατιά εγώ εχω πάθει πλάκα μ αυτό το εκτροφείο κ τα γατιά του, είδες κ πόσες επιτυχίες σαν εκτροφείο; Συγχαρητήρια για το κοριτσάκι σας έσκισε έμαθα Οσο για τον Φιντελ Αντα ποτέ μην είσαι σίγουρη για το τι γκόμενες είχε, είναι ένας μουρντάρης αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:43 Η avtwvia έγραψε: #6.145 20-01-10 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: εχει φανταστικά γατιά εγώ εχω πάθει πλάκα μ αυτό το εκτροφείο κ τα γατιά του, είδες κ πόσες επιτυχίες σαν εκτροφείο; Οσο για τον Φιντελ Αντα ποτέ μην είσαι σίγουρη για το τι γκόμενες είχε, είναι ένας μουρντάρης αυτός Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι ιδια η μανα μου!! εχω τη γκρινια της το ελεγε και η γιαγια Νικολετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:43 Η aalyah έγραψε: #6.146 20-01-10 19:43 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπα κατι μπλε γκομενες ειχε.. εγω ειμαι 1,5 χρονων.. γεννημενη 25/6/2008 Click για ανάπτυξη... Ισως είχε κάποια κρυφή. Ή αυτό ή εσύ έμοιασες σε κάποιο βλαμμένο προπάππου Εγώ κλείνω χρόνο στις 10/02/2010 και είμαι ήδη 3850 κιλά.... Αδερφούλα είσαι μια σταλίτσα τελικά. Εγώ είπε η γιατρός θα παχύνω κι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:44 Η avtwvia έγραψε: #6.147 20-01-10 19:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ισως είχε κάποια κρυφή. Ή αυτό ή εσύ έμοιασες σε κάποιο βλαμμένο προπάππου Εγώ κλείνω χρόνο στις 10/02/2010 και είμαι ήδη 3850 κιλά.... Αδερφούλα είσαι μια σταλίτσα τελικά. Εγώ είπε η γιατρός θα παχύνω κι άλλο... Click για ανάπτυξη... ειναι λιγο κοντη αλλα μην της το πειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:47 Η elvenstar: #6.148 20-01-10 19:47 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: τοσο πολυ δεν μ αρεσει.. Click για ανάπτυξη... εντάξει μωρέ είναι έτσι υπερβολικό πιστεύω γιατί του έβαλαν το παπιονάκι κ φαίνεται μεγαλύτερη η δίπλα γιατί τον πιέζει στο επίμαχο σημείο Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εγω ειμαι ιδια η μανα μου!! εχω τη γκρινια της το ελεγε και η γιαγια Νικολετα!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι προσον να είσαι γκρινιάρα γυναίκα βρεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:50 Η elvenstar: #6.149 20-01-10 19:50 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: ειναι λιγο κοντη αλλα μην της το πειτε.. Click για ανάπτυξη... εντάξει Κοντή είσαι κοντή αλλά δε σου το λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:54 Η avtwvia έγραψε: #6.150 20-01-10 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: εντάξει Κοντή είσαι κοντή αλλά δε σου το λέμε Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:56 Η aalyah έγραψε: #6.151 20-01-10 19:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εγω ειμαι ιδια η μανα μου!! εχω τη γκρινια της το ελεγε και η γιαγια Νικολετα!! Click για ανάπτυξη... Εσύ έχεις την γκρίνια όλων των Βρετανικών. Εγώ έχω την γκρίνια της μάνας μου. Μόνο που βλέπω την alter μάνα μου να πλησιάζει πατάω κάτι νιαου που όλα δικά της έιναι. Γεροντοκορίστικα παρακαλώ. (τώρα χωρίς πλάκα μόνο που με βλέπει να την πλησιάζω και συνειδητοποιεί ότι μπορεί να την πάρω αγκαλιά ακούω μια μίρλα....μα μια μίρλα....άλλο πράγμα! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:00 Η avtwvia έγραψε: #6.152 20-01-10 20:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ έχεις την γκρίνια όλων των Βρετανικών. Εγώ έχω την γκρίνια της μάνας μου. Μόνο που βλέπω την alter μάνα μου να πλησιάζει πατάω κάτι νιαου που όλα δικά της έιναι. Γεροντοκορίστικα παρακαλώ. (τώρα χωρίς πλάκα μόνο που με βλέπει να την πλησιάζω και συνειδητοποιεί ότι μπορεί να την πάρω αγκαλιά ακούω μια μίρλα....μα μια μίρλα....άλλο πράγμα! ) Click για ανάπτυξη... εμενα παλι μετα τη στειρωση εγινε αγαπησιαρα.. ολο αγκαλια θελει να ειναι.. τη βουταω και της χωνω φιλια στη μουσουδα και εκεινη μου κανει μυτιτσες.. ποτε θα ερθεις να μας δεις Θενια μας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:07 Η elvenstar: #6.153 20-01-10 20:07 Μη κλαις βρε όπως λέει κ η μαμά σου οι ψηλές ειναι για την παρέλαση ενώ οι κοντές για το κρεβάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:09 Η aalyah έγραψε: #6.154 20-01-10 20:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εμενα παλι μετα τη στειρωση εγινε αγαπησιαρα.. ολο αγκαλια θελει να ειναι.. τη βουταω και της χωνω φιλια στη μουσουδα και εκεινη μου κανει μυτιτσες.. ποτε θα ερθεις να μας δεις Θενια μας;; Click για ανάπτυξη... Ναι ε? Λες όταν με το καλό κάποια στιγμή στειρωθεί και η δικιά μου να γίνει αγαπησιάρα? Άντε να δούμε. Εγώ προς το παρόν ελπίζω στην Ηλένια. Σκέφτομαι ότι με την μικρή εδώ ίσως γίνει πιο γλυκιά και πιο αγαπησιάρα. Εγώ φυσικά δεν θέλω να νιώσει παραμελημένη και δεν θα την αγνοώ εννοείται αλλά θα θελα λίγο να γίνει πιο προσιτή. Δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να κατέβω κάτω να σας δω. Ειδικά τώρα με τα 2 παιδιά! Αλλά όταν ξανακατέβω να κανονίσουμε να έρθω να σας δω! Να ζουλήξω να το φχαριστηθώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:12 Η avtwvia έγραψε: #6.155 20-01-10 20:12 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ε? Λες όταν με το καλό κάποια στιγμή στειρωθεί και η δικιά μου να γίνει αγαπησιάρα? Άντε να δούμε. Εγώ προς το παρόν ελπίζω στην Ηλένια. Σκέφτομαι ότι με την μικρή εδώ ίσως γίνει πιο γλυκιά και πιο αγαπησιάρα. Εγώ φυσικά δεν θέλω να νιώσει παραμελημένη και δεν θα την αγνοώ εννοείται αλλά θα θελα λίγο να γίνει πιο προσιτή. Click για ανάπτυξη... Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:14 Η elvenstar: #6.156 20-01-10 20:14 μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η aalyah έγραψε: #6.157 20-01-10 20:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... Καλέ εννοείται. Αλλά αν συνεχίσει να είναι το ίδιο στριμμένη θα μ'εκνευρίσει τα μάλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Click για ανάπτυξη... Αν εμένα το συνεχίσει έτσι θα γίνει ντιπ για ντιπ στριμμένο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #6.158 20-01-10 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:41 Η elvenstar: #6.159 20-01-10 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Click για ανάπτυξη... μπαααα αν κρίνω από τη δική μου την Κάντυ δε νομίζω ότι θα αλλάξει η συμπεριφορά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η NiaR έγραψε: #6.160 20-01-10 22:16 συμπεθέραααα και ο χοντρουλινος μου ειναι γκρινιαρης και όταν πάς να τον αγκαλιάσεις σκουζει ... Λες οταν στειρωθεί να γίνει και αγαπησιάρης ? παντως μάλλον τον μπαμπά μας μοιαζει... στο χαρακτήρα εξωτερικά της μαμάς νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: εεεεε μα αυτή ειναι η ομορφιά του, εμένα με τρελαίνει αυτή η μαγουλίθρα Click για ανάπτυξη... τοσο πολυ δεν μ αρεσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:42 Η elvenstar: #6.144 20-01-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ουάου!!! Καλέ τι μπόμπος είναι αυτός!!! Έλενα έχει όμορφα μικρά. Είδα ένα σκέτο αρκουδίνι είναι!! Click για ανάπτυξη... εχει φανταστικά γατιά εγώ εχω πάθει πλάκα μ αυτό το εκτροφείο κ τα γατιά του, είδες κ πόσες επιτυχίες σαν εκτροφείο; Συγχαρητήρια για το κοριτσάκι σας έσκισε έμαθα Οσο για τον Φιντελ Αντα ποτέ μην είσαι σίγουρη για το τι γκόμενες είχε, είναι ένας μουρντάρης αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:43 Η avtwvia έγραψε: #6.145 20-01-10 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: εχει φανταστικά γατιά εγώ εχω πάθει πλάκα μ αυτό το εκτροφείο κ τα γατιά του, είδες κ πόσες επιτυχίες σαν εκτροφείο; Οσο για τον Φιντελ Αντα ποτέ μην είσαι σίγουρη για το τι γκόμενες είχε, είναι ένας μουρντάρης αυτός Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι ιδια η μανα μου!! εχω τη γκρινια της το ελεγε και η γιαγια Νικολετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:43 Η aalyah έγραψε: #6.146 20-01-10 19:43 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπα κατι μπλε γκομενες ειχε.. εγω ειμαι 1,5 χρονων.. γεννημενη 25/6/2008 Click για ανάπτυξη... Ισως είχε κάποια κρυφή. Ή αυτό ή εσύ έμοιασες σε κάποιο βλαμμένο προπάππου Εγώ κλείνω χρόνο στις 10/02/2010 και είμαι ήδη 3850 κιλά.... Αδερφούλα είσαι μια σταλίτσα τελικά. Εγώ είπε η γιατρός θα παχύνω κι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:44 Η avtwvia έγραψε: #6.147 20-01-10 19:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ισως είχε κάποια κρυφή. Ή αυτό ή εσύ έμοιασες σε κάποιο βλαμμένο προπάππου Εγώ κλείνω χρόνο στις 10/02/2010 και είμαι ήδη 3850 κιλά.... Αδερφούλα είσαι μια σταλίτσα τελικά. Εγώ είπε η γιατρός θα παχύνω κι άλλο... Click για ανάπτυξη... ειναι λιγο κοντη αλλα μην της το πειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:47 Η elvenstar: #6.148 20-01-10 19:47 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: τοσο πολυ δεν μ αρεσει.. Click για ανάπτυξη... εντάξει μωρέ είναι έτσι υπερβολικό πιστεύω γιατί του έβαλαν το παπιονάκι κ φαίνεται μεγαλύτερη η δίπλα γιατί τον πιέζει στο επίμαχο σημείο Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εγω ειμαι ιδια η μανα μου!! εχω τη γκρινια της το ελεγε και η γιαγια Νικολετα!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι προσον να είσαι γκρινιάρα γυναίκα βρεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:50 Η elvenstar: #6.149 20-01-10 19:50 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: ειναι λιγο κοντη αλλα μην της το πειτε.. Click για ανάπτυξη... εντάξει Κοντή είσαι κοντή αλλά δε σου το λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:54 Η avtwvia έγραψε: #6.150 20-01-10 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: εντάξει Κοντή είσαι κοντή αλλά δε σου το λέμε Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:56 Η aalyah έγραψε: #6.151 20-01-10 19:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εγω ειμαι ιδια η μανα μου!! εχω τη γκρινια της το ελεγε και η γιαγια Νικολετα!! Click για ανάπτυξη... Εσύ έχεις την γκρίνια όλων των Βρετανικών. Εγώ έχω την γκρίνια της μάνας μου. Μόνο που βλέπω την alter μάνα μου να πλησιάζει πατάω κάτι νιαου που όλα δικά της έιναι. Γεροντοκορίστικα παρακαλώ. (τώρα χωρίς πλάκα μόνο που με βλέπει να την πλησιάζω και συνειδητοποιεί ότι μπορεί να την πάρω αγκαλιά ακούω μια μίρλα....μα μια μίρλα....άλλο πράγμα! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:00 Η avtwvia έγραψε: #6.152 20-01-10 20:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ έχεις την γκρίνια όλων των Βρετανικών. Εγώ έχω την γκρίνια της μάνας μου. Μόνο που βλέπω την alter μάνα μου να πλησιάζει πατάω κάτι νιαου που όλα δικά της έιναι. Γεροντοκορίστικα παρακαλώ. (τώρα χωρίς πλάκα μόνο που με βλέπει να την πλησιάζω και συνειδητοποιεί ότι μπορεί να την πάρω αγκαλιά ακούω μια μίρλα....μα μια μίρλα....άλλο πράγμα! ) Click για ανάπτυξη... εμενα παλι μετα τη στειρωση εγινε αγαπησιαρα.. ολο αγκαλια θελει να ειναι.. τη βουταω και της χωνω φιλια στη μουσουδα και εκεινη μου κανει μυτιτσες.. ποτε θα ερθεις να μας δεις Θενια μας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:07 Η elvenstar: #6.153 20-01-10 20:07 Μη κλαις βρε όπως λέει κ η μαμά σου οι ψηλές ειναι για την παρέλαση ενώ οι κοντές για το κρεβάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:09 Η aalyah έγραψε: #6.154 20-01-10 20:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εμενα παλι μετα τη στειρωση εγινε αγαπησιαρα.. ολο αγκαλια θελει να ειναι.. τη βουταω και της χωνω φιλια στη μουσουδα και εκεινη μου κανει μυτιτσες.. ποτε θα ερθεις να μας δεις Θενια μας;; Click για ανάπτυξη... Ναι ε? Λες όταν με το καλό κάποια στιγμή στειρωθεί και η δικιά μου να γίνει αγαπησιάρα? Άντε να δούμε. Εγώ προς το παρόν ελπίζω στην Ηλένια. Σκέφτομαι ότι με την μικρή εδώ ίσως γίνει πιο γλυκιά και πιο αγαπησιάρα. Εγώ φυσικά δεν θέλω να νιώσει παραμελημένη και δεν θα την αγνοώ εννοείται αλλά θα θελα λίγο να γίνει πιο προσιτή. Δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να κατέβω κάτω να σας δω. Ειδικά τώρα με τα 2 παιδιά! Αλλά όταν ξανακατέβω να κανονίσουμε να έρθω να σας δω! Να ζουλήξω να το φχαριστηθώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:12 Η avtwvia έγραψε: #6.155 20-01-10 20:12 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ε? Λες όταν με το καλό κάποια στιγμή στειρωθεί και η δικιά μου να γίνει αγαπησιάρα? Άντε να δούμε. Εγώ προς το παρόν ελπίζω στην Ηλένια. Σκέφτομαι ότι με την μικρή εδώ ίσως γίνει πιο γλυκιά και πιο αγαπησιάρα. Εγώ φυσικά δεν θέλω να νιώσει παραμελημένη και δεν θα την αγνοώ εννοείται αλλά θα θελα λίγο να γίνει πιο προσιτή. Click για ανάπτυξη... Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:14 Η elvenstar: #6.156 20-01-10 20:14 μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η aalyah έγραψε: #6.157 20-01-10 20:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... Καλέ εννοείται. Αλλά αν συνεχίσει να είναι το ίδιο στριμμένη θα μ'εκνευρίσει τα μάλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Click για ανάπτυξη... Αν εμένα το συνεχίσει έτσι θα γίνει ντιπ για ντιπ στριμμένο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #6.158 20-01-10 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:41 Η elvenstar: #6.159 20-01-10 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Click για ανάπτυξη... μπαααα αν κρίνω από τη δική μου την Κάντυ δε νομίζω ότι θα αλλάξει η συμπεριφορά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η NiaR έγραψε: #6.160 20-01-10 22:16 συμπεθέραααα και ο χοντρουλινος μου ειναι γκρινιαρης και όταν πάς να τον αγκαλιάσεις σκουζει ... Λες οταν στειρωθεί να γίνει και αγαπησιάρης ? παντως μάλλον τον μπαμπά μας μοιαζει... στο χαρακτήρα εξωτερικά της μαμάς νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ουάου!!! Καλέ τι μπόμπος είναι αυτός!!! Έλενα έχει όμορφα μικρά. Είδα ένα σκέτο αρκουδίνι είναι!! Click για ανάπτυξη... εχει φανταστικά γατιά εγώ εχω πάθει πλάκα μ αυτό το εκτροφείο κ τα γατιά του, είδες κ πόσες επιτυχίες σαν εκτροφείο; Συγχαρητήρια για το κοριτσάκι σας έσκισε έμαθα Οσο για τον Φιντελ Αντα ποτέ μην είσαι σίγουρη για το τι γκόμενες είχε, είναι ένας μουρντάρης αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:43 Η avtwvia έγραψε: #6.145 20-01-10 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: εχει φανταστικά γατιά εγώ εχω πάθει πλάκα μ αυτό το εκτροφείο κ τα γατιά του, είδες κ πόσες επιτυχίες σαν εκτροφείο; Οσο για τον Φιντελ Αντα ποτέ μην είσαι σίγουρη για το τι γκόμενες είχε, είναι ένας μουρντάρης αυτός Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι ιδια η μανα μου!! εχω τη γκρινια της το ελεγε και η γιαγια Νικολετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:43 Η aalyah έγραψε: #6.146 20-01-10 19:43 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπα κατι μπλε γκομενες ειχε.. εγω ειμαι 1,5 χρονων.. γεννημενη 25/6/2008 Click για ανάπτυξη... Ισως είχε κάποια κρυφή. Ή αυτό ή εσύ έμοιασες σε κάποιο βλαμμένο προπάππου Εγώ κλείνω χρόνο στις 10/02/2010 και είμαι ήδη 3850 κιλά.... Αδερφούλα είσαι μια σταλίτσα τελικά. Εγώ είπε η γιατρός θα παχύνω κι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:44 Η avtwvia έγραψε: #6.147 20-01-10 19:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ισως είχε κάποια κρυφή. Ή αυτό ή εσύ έμοιασες σε κάποιο βλαμμένο προπάππου Εγώ κλείνω χρόνο στις 10/02/2010 και είμαι ήδη 3850 κιλά.... Αδερφούλα είσαι μια σταλίτσα τελικά. Εγώ είπε η γιατρός θα παχύνω κι άλλο... Click για ανάπτυξη... ειναι λιγο κοντη αλλα μην της το πειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:47 Η elvenstar: #6.148 20-01-10 19:47 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: τοσο πολυ δεν μ αρεσει.. Click για ανάπτυξη... εντάξει μωρέ είναι έτσι υπερβολικό πιστεύω γιατί του έβαλαν το παπιονάκι κ φαίνεται μεγαλύτερη η δίπλα γιατί τον πιέζει στο επίμαχο σημείο Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εγω ειμαι ιδια η μανα μου!! εχω τη γκρινια της το ελεγε και η γιαγια Νικολετα!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι προσον να είσαι γκρινιάρα γυναίκα βρεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:50 Η elvenstar: #6.149 20-01-10 19:50 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: ειναι λιγο κοντη αλλα μην της το πειτε.. Click για ανάπτυξη... εντάξει Κοντή είσαι κοντή αλλά δε σου το λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:54 Η avtwvia έγραψε: #6.150 20-01-10 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: εντάξει Κοντή είσαι κοντή αλλά δε σου το λέμε Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:56 Η aalyah έγραψε: #6.151 20-01-10 19:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εγω ειμαι ιδια η μανα μου!! εχω τη γκρινια της το ελεγε και η γιαγια Νικολετα!! Click για ανάπτυξη... Εσύ έχεις την γκρίνια όλων των Βρετανικών. Εγώ έχω την γκρίνια της μάνας μου. Μόνο που βλέπω την alter μάνα μου να πλησιάζει πατάω κάτι νιαου που όλα δικά της έιναι. Γεροντοκορίστικα παρακαλώ. (τώρα χωρίς πλάκα μόνο που με βλέπει να την πλησιάζω και συνειδητοποιεί ότι μπορεί να την πάρω αγκαλιά ακούω μια μίρλα....μα μια μίρλα....άλλο πράγμα! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:00 Η avtwvia έγραψε: #6.152 20-01-10 20:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ έχεις την γκρίνια όλων των Βρετανικών. Εγώ έχω την γκρίνια της μάνας μου. Μόνο που βλέπω την alter μάνα μου να πλησιάζει πατάω κάτι νιαου που όλα δικά της έιναι. Γεροντοκορίστικα παρακαλώ. (τώρα χωρίς πλάκα μόνο που με βλέπει να την πλησιάζω και συνειδητοποιεί ότι μπορεί να την πάρω αγκαλιά ακούω μια μίρλα....μα μια μίρλα....άλλο πράγμα! ) Click για ανάπτυξη... εμενα παλι μετα τη στειρωση εγινε αγαπησιαρα.. ολο αγκαλια θελει να ειναι.. τη βουταω και της χωνω φιλια στη μουσουδα και εκεινη μου κανει μυτιτσες.. ποτε θα ερθεις να μας δεις Θενια μας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:07 Η elvenstar: #6.153 20-01-10 20:07 Μη κλαις βρε όπως λέει κ η μαμά σου οι ψηλές ειναι για την παρέλαση ενώ οι κοντές για το κρεβάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:09 Η aalyah έγραψε: #6.154 20-01-10 20:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εμενα παλι μετα τη στειρωση εγινε αγαπησιαρα.. ολο αγκαλια θελει να ειναι.. τη βουταω και της χωνω φιλια στη μουσουδα και εκεινη μου κανει μυτιτσες.. ποτε θα ερθεις να μας δεις Θενια μας;; Click για ανάπτυξη... Ναι ε? Λες όταν με το καλό κάποια στιγμή στειρωθεί και η δικιά μου να γίνει αγαπησιάρα? Άντε να δούμε. Εγώ προς το παρόν ελπίζω στην Ηλένια. Σκέφτομαι ότι με την μικρή εδώ ίσως γίνει πιο γλυκιά και πιο αγαπησιάρα. Εγώ φυσικά δεν θέλω να νιώσει παραμελημένη και δεν θα την αγνοώ εννοείται αλλά θα θελα λίγο να γίνει πιο προσιτή. Δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να κατέβω κάτω να σας δω. Ειδικά τώρα με τα 2 παιδιά! Αλλά όταν ξανακατέβω να κανονίσουμε να έρθω να σας δω! Να ζουλήξω να το φχαριστηθώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:12 Η avtwvia έγραψε: #6.155 20-01-10 20:12 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ε? Λες όταν με το καλό κάποια στιγμή στειρωθεί και η δικιά μου να γίνει αγαπησιάρα? Άντε να δούμε. Εγώ προς το παρόν ελπίζω στην Ηλένια. Σκέφτομαι ότι με την μικρή εδώ ίσως γίνει πιο γλυκιά και πιο αγαπησιάρα. Εγώ φυσικά δεν θέλω να νιώσει παραμελημένη και δεν θα την αγνοώ εννοείται αλλά θα θελα λίγο να γίνει πιο προσιτή. Click για ανάπτυξη... Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:14 Η elvenstar: #6.156 20-01-10 20:14 μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η aalyah έγραψε: #6.157 20-01-10 20:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... Καλέ εννοείται. Αλλά αν συνεχίσει να είναι το ίδιο στριμμένη θα μ'εκνευρίσει τα μάλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Click για ανάπτυξη... Αν εμένα το συνεχίσει έτσι θα γίνει ντιπ για ντιπ στριμμένο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #6.158 20-01-10 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:41 Η elvenstar: #6.159 20-01-10 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Click για ανάπτυξη... μπαααα αν κρίνω από τη δική μου την Κάντυ δε νομίζω ότι θα αλλάξει η συμπεριφορά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η NiaR έγραψε: #6.160 20-01-10 22:16 συμπεθέραααα και ο χοντρουλινος μου ειναι γκρινιαρης και όταν πάς να τον αγκαλιάσεις σκουζει ... Λες οταν στειρωθεί να γίνει και αγαπησιάρης ? παντως μάλλον τον μπαμπά μας μοιαζει... στο χαρακτήρα εξωτερικά της μαμάς νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: εχει φανταστικά γατιά εγώ εχω πάθει πλάκα μ αυτό το εκτροφείο κ τα γατιά του, είδες κ πόσες επιτυχίες σαν εκτροφείο; Οσο για τον Φιντελ Αντα ποτέ μην είσαι σίγουρη για το τι γκόμενες είχε, είναι ένας μουρντάρης αυτός Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι ιδια η μανα μου!! εχω τη γκρινια της το ελεγε και η γιαγια Νικολετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:43 Η aalyah έγραψε: #6.146 20-01-10 19:43 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπα κατι μπλε γκομενες ειχε.. εγω ειμαι 1,5 χρονων.. γεννημενη 25/6/2008 Click για ανάπτυξη... Ισως είχε κάποια κρυφή. Ή αυτό ή εσύ έμοιασες σε κάποιο βλαμμένο προπάππου Εγώ κλείνω χρόνο στις 10/02/2010 και είμαι ήδη 3850 κιλά.... Αδερφούλα είσαι μια σταλίτσα τελικά. Εγώ είπε η γιατρός θα παχύνω κι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:44 Η avtwvia έγραψε: #6.147 20-01-10 19:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ισως είχε κάποια κρυφή. Ή αυτό ή εσύ έμοιασες σε κάποιο βλαμμένο προπάππου Εγώ κλείνω χρόνο στις 10/02/2010 και είμαι ήδη 3850 κιλά.... Αδερφούλα είσαι μια σταλίτσα τελικά. Εγώ είπε η γιατρός θα παχύνω κι άλλο... Click για ανάπτυξη... ειναι λιγο κοντη αλλα μην της το πειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:47 Η elvenstar: #6.148 20-01-10 19:47 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: τοσο πολυ δεν μ αρεσει.. Click για ανάπτυξη... εντάξει μωρέ είναι έτσι υπερβολικό πιστεύω γιατί του έβαλαν το παπιονάκι κ φαίνεται μεγαλύτερη η δίπλα γιατί τον πιέζει στο επίμαχο σημείο Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εγω ειμαι ιδια η μανα μου!! εχω τη γκρινια της το ελεγε και η γιαγια Νικολετα!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι προσον να είσαι γκρινιάρα γυναίκα βρεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:50 Η elvenstar: #6.149 20-01-10 19:50 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: ειναι λιγο κοντη αλλα μην της το πειτε.. Click για ανάπτυξη... εντάξει Κοντή είσαι κοντή αλλά δε σου το λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:54 Η avtwvia έγραψε: #6.150 20-01-10 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: εντάξει Κοντή είσαι κοντή αλλά δε σου το λέμε Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:56 Η aalyah έγραψε: #6.151 20-01-10 19:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εγω ειμαι ιδια η μανα μου!! εχω τη γκρινια της το ελεγε και η γιαγια Νικολετα!! Click για ανάπτυξη... Εσύ έχεις την γκρίνια όλων των Βρετανικών. Εγώ έχω την γκρίνια της μάνας μου. Μόνο που βλέπω την alter μάνα μου να πλησιάζει πατάω κάτι νιαου που όλα δικά της έιναι. Γεροντοκορίστικα παρακαλώ. (τώρα χωρίς πλάκα μόνο που με βλέπει να την πλησιάζω και συνειδητοποιεί ότι μπορεί να την πάρω αγκαλιά ακούω μια μίρλα....μα μια μίρλα....άλλο πράγμα! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:00 Η avtwvia έγραψε: #6.152 20-01-10 20:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ έχεις την γκρίνια όλων των Βρετανικών. Εγώ έχω την γκρίνια της μάνας μου. Μόνο που βλέπω την alter μάνα μου να πλησιάζει πατάω κάτι νιαου που όλα δικά της έιναι. Γεροντοκορίστικα παρακαλώ. (τώρα χωρίς πλάκα μόνο που με βλέπει να την πλησιάζω και συνειδητοποιεί ότι μπορεί να την πάρω αγκαλιά ακούω μια μίρλα....μα μια μίρλα....άλλο πράγμα! ) Click για ανάπτυξη... εμενα παλι μετα τη στειρωση εγινε αγαπησιαρα.. ολο αγκαλια θελει να ειναι.. τη βουταω και της χωνω φιλια στη μουσουδα και εκεινη μου κανει μυτιτσες.. ποτε θα ερθεις να μας δεις Θενια μας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:07 Η elvenstar: #6.153 20-01-10 20:07 Μη κλαις βρε όπως λέει κ η μαμά σου οι ψηλές ειναι για την παρέλαση ενώ οι κοντές για το κρεβάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:09 Η aalyah έγραψε: #6.154 20-01-10 20:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εμενα παλι μετα τη στειρωση εγινε αγαπησιαρα.. ολο αγκαλια θελει να ειναι.. τη βουταω και της χωνω φιλια στη μουσουδα και εκεινη μου κανει μυτιτσες.. ποτε θα ερθεις να μας δεις Θενια μας;; Click για ανάπτυξη... Ναι ε? Λες όταν με το καλό κάποια στιγμή στειρωθεί και η δικιά μου να γίνει αγαπησιάρα? Άντε να δούμε. Εγώ προς το παρόν ελπίζω στην Ηλένια. Σκέφτομαι ότι με την μικρή εδώ ίσως γίνει πιο γλυκιά και πιο αγαπησιάρα. Εγώ φυσικά δεν θέλω να νιώσει παραμελημένη και δεν θα την αγνοώ εννοείται αλλά θα θελα λίγο να γίνει πιο προσιτή. Δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να κατέβω κάτω να σας δω. Ειδικά τώρα με τα 2 παιδιά! Αλλά όταν ξανακατέβω να κανονίσουμε να έρθω να σας δω! Να ζουλήξω να το φχαριστηθώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:12 Η avtwvia έγραψε: #6.155 20-01-10 20:12 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ε? Λες όταν με το καλό κάποια στιγμή στειρωθεί και η δικιά μου να γίνει αγαπησιάρα? Άντε να δούμε. Εγώ προς το παρόν ελπίζω στην Ηλένια. Σκέφτομαι ότι με την μικρή εδώ ίσως γίνει πιο γλυκιά και πιο αγαπησιάρα. Εγώ φυσικά δεν θέλω να νιώσει παραμελημένη και δεν θα την αγνοώ εννοείται αλλά θα θελα λίγο να γίνει πιο προσιτή. Click για ανάπτυξη... Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:14 Η elvenstar: #6.156 20-01-10 20:14 μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η aalyah έγραψε: #6.157 20-01-10 20:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... Καλέ εννοείται. Αλλά αν συνεχίσει να είναι το ίδιο στριμμένη θα μ'εκνευρίσει τα μάλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Click για ανάπτυξη... Αν εμένα το συνεχίσει έτσι θα γίνει ντιπ για ντιπ στριμμένο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #6.158 20-01-10 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:41 Η elvenstar: #6.159 20-01-10 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Click για ανάπτυξη... μπαααα αν κρίνω από τη δική μου την Κάντυ δε νομίζω ότι θα αλλάξει η συμπεριφορά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η NiaR έγραψε: #6.160 20-01-10 22:16 συμπεθέραααα και ο χοντρουλινος μου ειναι γκρινιαρης και όταν πάς να τον αγκαλιάσεις σκουζει ... Λες οταν στειρωθεί να γίνει και αγαπησιάρης ? παντως μάλλον τον μπαμπά μας μοιαζει... στο χαρακτήρα εξωτερικά της μαμάς νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μπα κατι μπλε γκομενες ειχε.. εγω ειμαι 1,5 χρονων.. γεννημενη 25/6/2008 Click για ανάπτυξη... Ισως είχε κάποια κρυφή. Ή αυτό ή εσύ έμοιασες σε κάποιο βλαμμένο προπάππου Εγώ κλείνω χρόνο στις 10/02/2010 και είμαι ήδη 3850 κιλά.... Αδερφούλα είσαι μια σταλίτσα τελικά. Εγώ είπε η γιατρός θα παχύνω κι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:44 Η avtwvia έγραψε: #6.147 20-01-10 19:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ισως είχε κάποια κρυφή. Ή αυτό ή εσύ έμοιασες σε κάποιο βλαμμένο προπάππου Εγώ κλείνω χρόνο στις 10/02/2010 και είμαι ήδη 3850 κιλά.... Αδερφούλα είσαι μια σταλίτσα τελικά. Εγώ είπε η γιατρός θα παχύνω κι άλλο... Click για ανάπτυξη... ειναι λιγο κοντη αλλα μην της το πειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:47 Η elvenstar: #6.148 20-01-10 19:47 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: τοσο πολυ δεν μ αρεσει.. Click για ανάπτυξη... εντάξει μωρέ είναι έτσι υπερβολικό πιστεύω γιατί του έβαλαν το παπιονάκι κ φαίνεται μεγαλύτερη η δίπλα γιατί τον πιέζει στο επίμαχο σημείο Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εγω ειμαι ιδια η μανα μου!! εχω τη γκρινια της το ελεγε και η γιαγια Νικολετα!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι προσον να είσαι γκρινιάρα γυναίκα βρεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:50 Η elvenstar: #6.149 20-01-10 19:50 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: ειναι λιγο κοντη αλλα μην της το πειτε.. Click για ανάπτυξη... εντάξει Κοντή είσαι κοντή αλλά δε σου το λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:54 Η avtwvia έγραψε: #6.150 20-01-10 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: εντάξει Κοντή είσαι κοντή αλλά δε σου το λέμε Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:56 Η aalyah έγραψε: #6.151 20-01-10 19:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εγω ειμαι ιδια η μανα μου!! εχω τη γκρινια της το ελεγε και η γιαγια Νικολετα!! Click για ανάπτυξη... Εσύ έχεις την γκρίνια όλων των Βρετανικών. Εγώ έχω την γκρίνια της μάνας μου. Μόνο που βλέπω την alter μάνα μου να πλησιάζει πατάω κάτι νιαου που όλα δικά της έιναι. Γεροντοκορίστικα παρακαλώ. (τώρα χωρίς πλάκα μόνο που με βλέπει να την πλησιάζω και συνειδητοποιεί ότι μπορεί να την πάρω αγκαλιά ακούω μια μίρλα....μα μια μίρλα....άλλο πράγμα! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:00 Η avtwvia έγραψε: #6.152 20-01-10 20:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ έχεις την γκρίνια όλων των Βρετανικών. Εγώ έχω την γκρίνια της μάνας μου. Μόνο που βλέπω την alter μάνα μου να πλησιάζει πατάω κάτι νιαου που όλα δικά της έιναι. Γεροντοκορίστικα παρακαλώ. (τώρα χωρίς πλάκα μόνο που με βλέπει να την πλησιάζω και συνειδητοποιεί ότι μπορεί να την πάρω αγκαλιά ακούω μια μίρλα....μα μια μίρλα....άλλο πράγμα! ) Click για ανάπτυξη... εμενα παλι μετα τη στειρωση εγινε αγαπησιαρα.. ολο αγκαλια θελει να ειναι.. τη βουταω και της χωνω φιλια στη μουσουδα και εκεινη μου κανει μυτιτσες.. ποτε θα ερθεις να μας δεις Θενια μας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:07 Η elvenstar: #6.153 20-01-10 20:07 Μη κλαις βρε όπως λέει κ η μαμά σου οι ψηλές ειναι για την παρέλαση ενώ οι κοντές για το κρεβάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:09 Η aalyah έγραψε: #6.154 20-01-10 20:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εμενα παλι μετα τη στειρωση εγινε αγαπησιαρα.. ολο αγκαλια θελει να ειναι.. τη βουταω και της χωνω φιλια στη μουσουδα και εκεινη μου κανει μυτιτσες.. ποτε θα ερθεις να μας δεις Θενια μας;; Click για ανάπτυξη... Ναι ε? Λες όταν με το καλό κάποια στιγμή στειρωθεί και η δικιά μου να γίνει αγαπησιάρα? Άντε να δούμε. Εγώ προς το παρόν ελπίζω στην Ηλένια. Σκέφτομαι ότι με την μικρή εδώ ίσως γίνει πιο γλυκιά και πιο αγαπησιάρα. Εγώ φυσικά δεν θέλω να νιώσει παραμελημένη και δεν θα την αγνοώ εννοείται αλλά θα θελα λίγο να γίνει πιο προσιτή. Δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να κατέβω κάτω να σας δω. Ειδικά τώρα με τα 2 παιδιά! Αλλά όταν ξανακατέβω να κανονίσουμε να έρθω να σας δω! Να ζουλήξω να το φχαριστηθώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:12 Η avtwvia έγραψε: #6.155 20-01-10 20:12 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ε? Λες όταν με το καλό κάποια στιγμή στειρωθεί και η δικιά μου να γίνει αγαπησιάρα? Άντε να δούμε. Εγώ προς το παρόν ελπίζω στην Ηλένια. Σκέφτομαι ότι με την μικρή εδώ ίσως γίνει πιο γλυκιά και πιο αγαπησιάρα. Εγώ φυσικά δεν θέλω να νιώσει παραμελημένη και δεν θα την αγνοώ εννοείται αλλά θα θελα λίγο να γίνει πιο προσιτή. Click για ανάπτυξη... Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:14 Η elvenstar: #6.156 20-01-10 20:14 μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η aalyah έγραψε: #6.157 20-01-10 20:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... Καλέ εννοείται. Αλλά αν συνεχίσει να είναι το ίδιο στριμμένη θα μ'εκνευρίσει τα μάλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Click για ανάπτυξη... Αν εμένα το συνεχίσει έτσι θα γίνει ντιπ για ντιπ στριμμένο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #6.158 20-01-10 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:41 Η elvenstar: #6.159 20-01-10 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Click για ανάπτυξη... μπαααα αν κρίνω από τη δική μου την Κάντυ δε νομίζω ότι θα αλλάξει η συμπεριφορά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η NiaR έγραψε: #6.160 20-01-10 22:16 συμπεθέραααα και ο χοντρουλινος μου ειναι γκρινιαρης και όταν πάς να τον αγκαλιάσεις σκουζει ... Λες οταν στειρωθεί να γίνει και αγαπησιάρης ? παντως μάλλον τον μπαμπά μας μοιαζει... στο χαρακτήρα εξωτερικά της μαμάς νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ισως είχε κάποια κρυφή. Ή αυτό ή εσύ έμοιασες σε κάποιο βλαμμένο προπάππου Εγώ κλείνω χρόνο στις 10/02/2010 και είμαι ήδη 3850 κιλά.... Αδερφούλα είσαι μια σταλίτσα τελικά. Εγώ είπε η γιατρός θα παχύνω κι άλλο... Click για ανάπτυξη... ειναι λιγο κοντη αλλα μην της το πειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:47 Η elvenstar: #6.148 20-01-10 19:47 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: τοσο πολυ δεν μ αρεσει.. Click για ανάπτυξη... εντάξει μωρέ είναι έτσι υπερβολικό πιστεύω γιατί του έβαλαν το παπιονάκι κ φαίνεται μεγαλύτερη η δίπλα γιατί τον πιέζει στο επίμαχο σημείο Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εγω ειμαι ιδια η μανα μου!! εχω τη γκρινια της το ελεγε και η γιαγια Νικολετα!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι προσον να είσαι γκρινιάρα γυναίκα βρεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:50 Η elvenstar: #6.149 20-01-10 19:50 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: ειναι λιγο κοντη αλλα μην της το πειτε.. Click για ανάπτυξη... εντάξει Κοντή είσαι κοντή αλλά δε σου το λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:54 Η avtwvia έγραψε: #6.150 20-01-10 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: εντάξει Κοντή είσαι κοντή αλλά δε σου το λέμε Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:56 Η aalyah έγραψε: #6.151 20-01-10 19:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εγω ειμαι ιδια η μανα μου!! εχω τη γκρινια της το ελεγε και η γιαγια Νικολετα!! Click για ανάπτυξη... Εσύ έχεις την γκρίνια όλων των Βρετανικών. Εγώ έχω την γκρίνια της μάνας μου. Μόνο που βλέπω την alter μάνα μου να πλησιάζει πατάω κάτι νιαου που όλα δικά της έιναι. Γεροντοκορίστικα παρακαλώ. (τώρα χωρίς πλάκα μόνο που με βλέπει να την πλησιάζω και συνειδητοποιεί ότι μπορεί να την πάρω αγκαλιά ακούω μια μίρλα....μα μια μίρλα....άλλο πράγμα! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:00 Η avtwvia έγραψε: #6.152 20-01-10 20:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ έχεις την γκρίνια όλων των Βρετανικών. Εγώ έχω την γκρίνια της μάνας μου. Μόνο που βλέπω την alter μάνα μου να πλησιάζει πατάω κάτι νιαου που όλα δικά της έιναι. Γεροντοκορίστικα παρακαλώ. (τώρα χωρίς πλάκα μόνο που με βλέπει να την πλησιάζω και συνειδητοποιεί ότι μπορεί να την πάρω αγκαλιά ακούω μια μίρλα....μα μια μίρλα....άλλο πράγμα! ) Click για ανάπτυξη... εμενα παλι μετα τη στειρωση εγινε αγαπησιαρα.. ολο αγκαλια θελει να ειναι.. τη βουταω και της χωνω φιλια στη μουσουδα και εκεινη μου κανει μυτιτσες.. ποτε θα ερθεις να μας δεις Θενια μας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:07 Η elvenstar: #6.153 20-01-10 20:07 Μη κλαις βρε όπως λέει κ η μαμά σου οι ψηλές ειναι για την παρέλαση ενώ οι κοντές για το κρεβάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:09 Η aalyah έγραψε: #6.154 20-01-10 20:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εμενα παλι μετα τη στειρωση εγινε αγαπησιαρα.. ολο αγκαλια θελει να ειναι.. τη βουταω και της χωνω φιλια στη μουσουδα και εκεινη μου κανει μυτιτσες.. ποτε θα ερθεις να μας δεις Θενια μας;; Click για ανάπτυξη... Ναι ε? Λες όταν με το καλό κάποια στιγμή στειρωθεί και η δικιά μου να γίνει αγαπησιάρα? Άντε να δούμε. Εγώ προς το παρόν ελπίζω στην Ηλένια. Σκέφτομαι ότι με την μικρή εδώ ίσως γίνει πιο γλυκιά και πιο αγαπησιάρα. Εγώ φυσικά δεν θέλω να νιώσει παραμελημένη και δεν θα την αγνοώ εννοείται αλλά θα θελα λίγο να γίνει πιο προσιτή. Δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να κατέβω κάτω να σας δω. Ειδικά τώρα με τα 2 παιδιά! Αλλά όταν ξανακατέβω να κανονίσουμε να έρθω να σας δω! Να ζουλήξω να το φχαριστηθώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:12 Η avtwvia έγραψε: #6.155 20-01-10 20:12 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ε? Λες όταν με το καλό κάποια στιγμή στειρωθεί και η δικιά μου να γίνει αγαπησιάρα? Άντε να δούμε. Εγώ προς το παρόν ελπίζω στην Ηλένια. Σκέφτομαι ότι με την μικρή εδώ ίσως γίνει πιο γλυκιά και πιο αγαπησιάρα. Εγώ φυσικά δεν θέλω να νιώσει παραμελημένη και δεν θα την αγνοώ εννοείται αλλά θα θελα λίγο να γίνει πιο προσιτή. Click για ανάπτυξη... Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:14 Η elvenstar: #6.156 20-01-10 20:14 μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η aalyah έγραψε: #6.157 20-01-10 20:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... Καλέ εννοείται. Αλλά αν συνεχίσει να είναι το ίδιο στριμμένη θα μ'εκνευρίσει τα μάλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Click για ανάπτυξη... Αν εμένα το συνεχίσει έτσι θα γίνει ντιπ για ντιπ στριμμένο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #6.158 20-01-10 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:41 Η elvenstar: #6.159 20-01-10 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Click για ανάπτυξη... μπαααα αν κρίνω από τη δική μου την Κάντυ δε νομίζω ότι θα αλλάξει η συμπεριφορά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η NiaR έγραψε: #6.160 20-01-10 22:16 συμπεθέραααα και ο χοντρουλινος μου ειναι γκρινιαρης και όταν πάς να τον αγκαλιάσεις σκουζει ... Λες οταν στειρωθεί να γίνει και αγαπησιάρης ? παντως μάλλον τον μπαμπά μας μοιαζει... στο χαρακτήρα εξωτερικά της μαμάς νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: τοσο πολυ δεν μ αρεσει.. Click για ανάπτυξη... εντάξει μωρέ είναι έτσι υπερβολικό πιστεύω γιατί του έβαλαν το παπιονάκι κ φαίνεται μεγαλύτερη η δίπλα γιατί τον πιέζει στο επίμαχο σημείο Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εγω ειμαι ιδια η μανα μου!! εχω τη γκρινια της το ελεγε και η γιαγια Νικολετα!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι προσον να είσαι γκρινιάρα γυναίκα βρεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:50 Η elvenstar: #6.149 20-01-10 19:50 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: ειναι λιγο κοντη αλλα μην της το πειτε.. Click για ανάπτυξη... εντάξει Κοντή είσαι κοντή αλλά δε σου το λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:54 Η avtwvia έγραψε: #6.150 20-01-10 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: εντάξει Κοντή είσαι κοντή αλλά δε σου το λέμε Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:56 Η aalyah έγραψε: #6.151 20-01-10 19:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εγω ειμαι ιδια η μανα μου!! εχω τη γκρινια της το ελεγε και η γιαγια Νικολετα!! Click για ανάπτυξη... Εσύ έχεις την γκρίνια όλων των Βρετανικών. Εγώ έχω την γκρίνια της μάνας μου. Μόνο που βλέπω την alter μάνα μου να πλησιάζει πατάω κάτι νιαου που όλα δικά της έιναι. Γεροντοκορίστικα παρακαλώ. (τώρα χωρίς πλάκα μόνο που με βλέπει να την πλησιάζω και συνειδητοποιεί ότι μπορεί να την πάρω αγκαλιά ακούω μια μίρλα....μα μια μίρλα....άλλο πράγμα! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:00 Η avtwvia έγραψε: #6.152 20-01-10 20:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ έχεις την γκρίνια όλων των Βρετανικών. Εγώ έχω την γκρίνια της μάνας μου. Μόνο που βλέπω την alter μάνα μου να πλησιάζει πατάω κάτι νιαου που όλα δικά της έιναι. Γεροντοκορίστικα παρακαλώ. (τώρα χωρίς πλάκα μόνο που με βλέπει να την πλησιάζω και συνειδητοποιεί ότι μπορεί να την πάρω αγκαλιά ακούω μια μίρλα....μα μια μίρλα....άλλο πράγμα! ) Click για ανάπτυξη... εμενα παλι μετα τη στειρωση εγινε αγαπησιαρα.. ολο αγκαλια θελει να ειναι.. τη βουταω και της χωνω φιλια στη μουσουδα και εκεινη μου κανει μυτιτσες.. ποτε θα ερθεις να μας δεις Θενια μας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:07 Η elvenstar: #6.153 20-01-10 20:07 Μη κλαις βρε όπως λέει κ η μαμά σου οι ψηλές ειναι για την παρέλαση ενώ οι κοντές για το κρεβάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:09 Η aalyah έγραψε: #6.154 20-01-10 20:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εμενα παλι μετα τη στειρωση εγινε αγαπησιαρα.. ολο αγκαλια θελει να ειναι.. τη βουταω και της χωνω φιλια στη μουσουδα και εκεινη μου κανει μυτιτσες.. ποτε θα ερθεις να μας δεις Θενια μας;; Click για ανάπτυξη... Ναι ε? Λες όταν με το καλό κάποια στιγμή στειρωθεί και η δικιά μου να γίνει αγαπησιάρα? Άντε να δούμε. Εγώ προς το παρόν ελπίζω στην Ηλένια. Σκέφτομαι ότι με την μικρή εδώ ίσως γίνει πιο γλυκιά και πιο αγαπησιάρα. Εγώ φυσικά δεν θέλω να νιώσει παραμελημένη και δεν θα την αγνοώ εννοείται αλλά θα θελα λίγο να γίνει πιο προσιτή. Δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να κατέβω κάτω να σας δω. Ειδικά τώρα με τα 2 παιδιά! Αλλά όταν ξανακατέβω να κανονίσουμε να έρθω να σας δω! Να ζουλήξω να το φχαριστηθώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:12 Η avtwvia έγραψε: #6.155 20-01-10 20:12 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ε? Λες όταν με το καλό κάποια στιγμή στειρωθεί και η δικιά μου να γίνει αγαπησιάρα? Άντε να δούμε. Εγώ προς το παρόν ελπίζω στην Ηλένια. Σκέφτομαι ότι με την μικρή εδώ ίσως γίνει πιο γλυκιά και πιο αγαπησιάρα. Εγώ φυσικά δεν θέλω να νιώσει παραμελημένη και δεν θα την αγνοώ εννοείται αλλά θα θελα λίγο να γίνει πιο προσιτή. Click για ανάπτυξη... Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:14 Η elvenstar: #6.156 20-01-10 20:14 μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η aalyah έγραψε: #6.157 20-01-10 20:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... Καλέ εννοείται. Αλλά αν συνεχίσει να είναι το ίδιο στριμμένη θα μ'εκνευρίσει τα μάλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Click για ανάπτυξη... Αν εμένα το συνεχίσει έτσι θα γίνει ντιπ για ντιπ στριμμένο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #6.158 20-01-10 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:41 Η elvenstar: #6.159 20-01-10 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Click για ανάπτυξη... μπαααα αν κρίνω από τη δική μου την Κάντυ δε νομίζω ότι θα αλλάξει η συμπεριφορά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η NiaR έγραψε: #6.160 20-01-10 22:16 συμπεθέραααα και ο χοντρουλινος μου ειναι γκρινιαρης και όταν πάς να τον αγκαλιάσεις σκουζει ... Λες οταν στειρωθεί να γίνει και αγαπησιάρης ? παντως μάλλον τον μπαμπά μας μοιαζει... στο χαρακτήρα εξωτερικά της μαμάς νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: ειναι λιγο κοντη αλλα μην της το πειτε.. Click για ανάπτυξη... εντάξει Κοντή είσαι κοντή αλλά δε σου το λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:54 Η avtwvia έγραψε: #6.150 20-01-10 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: εντάξει Κοντή είσαι κοντή αλλά δε σου το λέμε Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:56 Η aalyah έγραψε: #6.151 20-01-10 19:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εγω ειμαι ιδια η μανα μου!! εχω τη γκρινια της το ελεγε και η γιαγια Νικολετα!! Click για ανάπτυξη... Εσύ έχεις την γκρίνια όλων των Βρετανικών. Εγώ έχω την γκρίνια της μάνας μου. Μόνο που βλέπω την alter μάνα μου να πλησιάζει πατάω κάτι νιαου που όλα δικά της έιναι. Γεροντοκορίστικα παρακαλώ. (τώρα χωρίς πλάκα μόνο που με βλέπει να την πλησιάζω και συνειδητοποιεί ότι μπορεί να την πάρω αγκαλιά ακούω μια μίρλα....μα μια μίρλα....άλλο πράγμα! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:00 Η avtwvia έγραψε: #6.152 20-01-10 20:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ έχεις την γκρίνια όλων των Βρετανικών. Εγώ έχω την γκρίνια της μάνας μου. Μόνο που βλέπω την alter μάνα μου να πλησιάζει πατάω κάτι νιαου που όλα δικά της έιναι. Γεροντοκορίστικα παρακαλώ. (τώρα χωρίς πλάκα μόνο που με βλέπει να την πλησιάζω και συνειδητοποιεί ότι μπορεί να την πάρω αγκαλιά ακούω μια μίρλα....μα μια μίρλα....άλλο πράγμα! ) Click για ανάπτυξη... εμενα παλι μετα τη στειρωση εγινε αγαπησιαρα.. ολο αγκαλια θελει να ειναι.. τη βουταω και της χωνω φιλια στη μουσουδα και εκεινη μου κανει μυτιτσες.. ποτε θα ερθεις να μας δεις Θενια μας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:07 Η elvenstar: #6.153 20-01-10 20:07 Μη κλαις βρε όπως λέει κ η μαμά σου οι ψηλές ειναι για την παρέλαση ενώ οι κοντές για το κρεβάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:09 Η aalyah έγραψε: #6.154 20-01-10 20:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εμενα παλι μετα τη στειρωση εγινε αγαπησιαρα.. ολο αγκαλια θελει να ειναι.. τη βουταω και της χωνω φιλια στη μουσουδα και εκεινη μου κανει μυτιτσες.. ποτε θα ερθεις να μας δεις Θενια μας;; Click για ανάπτυξη... Ναι ε? Λες όταν με το καλό κάποια στιγμή στειρωθεί και η δικιά μου να γίνει αγαπησιάρα? Άντε να δούμε. Εγώ προς το παρόν ελπίζω στην Ηλένια. Σκέφτομαι ότι με την μικρή εδώ ίσως γίνει πιο γλυκιά και πιο αγαπησιάρα. Εγώ φυσικά δεν θέλω να νιώσει παραμελημένη και δεν θα την αγνοώ εννοείται αλλά θα θελα λίγο να γίνει πιο προσιτή. Δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να κατέβω κάτω να σας δω. Ειδικά τώρα με τα 2 παιδιά! Αλλά όταν ξανακατέβω να κανονίσουμε να έρθω να σας δω! Να ζουλήξω να το φχαριστηθώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:12 Η avtwvia έγραψε: #6.155 20-01-10 20:12 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ε? Λες όταν με το καλό κάποια στιγμή στειρωθεί και η δικιά μου να γίνει αγαπησιάρα? Άντε να δούμε. Εγώ προς το παρόν ελπίζω στην Ηλένια. Σκέφτομαι ότι με την μικρή εδώ ίσως γίνει πιο γλυκιά και πιο αγαπησιάρα. Εγώ φυσικά δεν θέλω να νιώσει παραμελημένη και δεν θα την αγνοώ εννοείται αλλά θα θελα λίγο να γίνει πιο προσιτή. Click για ανάπτυξη... Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:14 Η elvenstar: #6.156 20-01-10 20:14 μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η aalyah έγραψε: #6.157 20-01-10 20:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... Καλέ εννοείται. Αλλά αν συνεχίσει να είναι το ίδιο στριμμένη θα μ'εκνευρίσει τα μάλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Click για ανάπτυξη... Αν εμένα το συνεχίσει έτσι θα γίνει ντιπ για ντιπ στριμμένο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #6.158 20-01-10 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:41 Η elvenstar: #6.159 20-01-10 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Click για ανάπτυξη... μπαααα αν κρίνω από τη δική μου την Κάντυ δε νομίζω ότι θα αλλάξει η συμπεριφορά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η NiaR έγραψε: #6.160 20-01-10 22:16 συμπεθέραααα και ο χοντρουλινος μου ειναι γκρινιαρης και όταν πάς να τον αγκαλιάσεις σκουζει ... Λες οταν στειρωθεί να γίνει και αγαπησιάρης ? παντως μάλλον τον μπαμπά μας μοιαζει... στο χαρακτήρα εξωτερικά της μαμάς νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: εντάξει Κοντή είσαι κοντή αλλά δε σου το λέμε Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 19:56 Η aalyah έγραψε: #6.151 20-01-10 19:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εγω ειμαι ιδια η μανα μου!! εχω τη γκρινια της το ελεγε και η γιαγια Νικολετα!! Click για ανάπτυξη... Εσύ έχεις την γκρίνια όλων των Βρετανικών. Εγώ έχω την γκρίνια της μάνας μου. Μόνο που βλέπω την alter μάνα μου να πλησιάζει πατάω κάτι νιαου που όλα δικά της έιναι. Γεροντοκορίστικα παρακαλώ. (τώρα χωρίς πλάκα μόνο που με βλέπει να την πλησιάζω και συνειδητοποιεί ότι μπορεί να την πάρω αγκαλιά ακούω μια μίρλα....μα μια μίρλα....άλλο πράγμα! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:00 Η avtwvia έγραψε: #6.152 20-01-10 20:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ έχεις την γκρίνια όλων των Βρετανικών. Εγώ έχω την γκρίνια της μάνας μου. Μόνο που βλέπω την alter μάνα μου να πλησιάζει πατάω κάτι νιαου που όλα δικά της έιναι. Γεροντοκορίστικα παρακαλώ. (τώρα χωρίς πλάκα μόνο που με βλέπει να την πλησιάζω και συνειδητοποιεί ότι μπορεί να την πάρω αγκαλιά ακούω μια μίρλα....μα μια μίρλα....άλλο πράγμα! ) Click για ανάπτυξη... εμενα παλι μετα τη στειρωση εγινε αγαπησιαρα.. ολο αγκαλια θελει να ειναι.. τη βουταω και της χωνω φιλια στη μουσουδα και εκεινη μου κανει μυτιτσες.. ποτε θα ερθεις να μας δεις Θενια μας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:07 Η elvenstar: #6.153 20-01-10 20:07 Μη κλαις βρε όπως λέει κ η μαμά σου οι ψηλές ειναι για την παρέλαση ενώ οι κοντές για το κρεβάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:09 Η aalyah έγραψε: #6.154 20-01-10 20:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εμενα παλι μετα τη στειρωση εγινε αγαπησιαρα.. ολο αγκαλια θελει να ειναι.. τη βουταω και της χωνω φιλια στη μουσουδα και εκεινη μου κανει μυτιτσες.. ποτε θα ερθεις να μας δεις Θενια μας;; Click για ανάπτυξη... Ναι ε? Λες όταν με το καλό κάποια στιγμή στειρωθεί και η δικιά μου να γίνει αγαπησιάρα? Άντε να δούμε. Εγώ προς το παρόν ελπίζω στην Ηλένια. Σκέφτομαι ότι με την μικρή εδώ ίσως γίνει πιο γλυκιά και πιο αγαπησιάρα. Εγώ φυσικά δεν θέλω να νιώσει παραμελημένη και δεν θα την αγνοώ εννοείται αλλά θα θελα λίγο να γίνει πιο προσιτή. Δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να κατέβω κάτω να σας δω. Ειδικά τώρα με τα 2 παιδιά! Αλλά όταν ξανακατέβω να κανονίσουμε να έρθω να σας δω! Να ζουλήξω να το φχαριστηθώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:12 Η avtwvia έγραψε: #6.155 20-01-10 20:12 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ε? Λες όταν με το καλό κάποια στιγμή στειρωθεί και η δικιά μου να γίνει αγαπησιάρα? Άντε να δούμε. Εγώ προς το παρόν ελπίζω στην Ηλένια. Σκέφτομαι ότι με την μικρή εδώ ίσως γίνει πιο γλυκιά και πιο αγαπησιάρα. Εγώ φυσικά δεν θέλω να νιώσει παραμελημένη και δεν θα την αγνοώ εννοείται αλλά θα θελα λίγο να γίνει πιο προσιτή. Click για ανάπτυξη... Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:14 Η elvenstar: #6.156 20-01-10 20:14 μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η aalyah έγραψε: #6.157 20-01-10 20:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... Καλέ εννοείται. Αλλά αν συνεχίσει να είναι το ίδιο στριμμένη θα μ'εκνευρίσει τα μάλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Click για ανάπτυξη... Αν εμένα το συνεχίσει έτσι θα γίνει ντιπ για ντιπ στριμμένο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #6.158 20-01-10 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:41 Η elvenstar: #6.159 20-01-10 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Click για ανάπτυξη... μπαααα αν κρίνω από τη δική μου την Κάντυ δε νομίζω ότι θα αλλάξει η συμπεριφορά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η NiaR έγραψε: #6.160 20-01-10 22:16 συμπεθέραααα και ο χοντρουλινος μου ειναι γκρινιαρης και όταν πάς να τον αγκαλιάσεις σκουζει ... Λες οταν στειρωθεί να γίνει και αγαπησιάρης ? παντως μάλλον τον μπαμπά μας μοιαζει... στο χαρακτήρα εξωτερικά της μαμάς νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εγω ειμαι ιδια η μανα μου!! εχω τη γκρινια της το ελεγε και η γιαγια Νικολετα!! Click για ανάπτυξη... Εσύ έχεις την γκρίνια όλων των Βρετανικών. Εγώ έχω την γκρίνια της μάνας μου. Μόνο που βλέπω την alter μάνα μου να πλησιάζει πατάω κάτι νιαου που όλα δικά της έιναι. Γεροντοκορίστικα παρακαλώ. (τώρα χωρίς πλάκα μόνο που με βλέπει να την πλησιάζω και συνειδητοποιεί ότι μπορεί να την πάρω αγκαλιά ακούω μια μίρλα....μα μια μίρλα....άλλο πράγμα! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:00 Η avtwvia έγραψε: #6.152 20-01-10 20:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ έχεις την γκρίνια όλων των Βρετανικών. Εγώ έχω την γκρίνια της μάνας μου. Μόνο που βλέπω την alter μάνα μου να πλησιάζει πατάω κάτι νιαου που όλα δικά της έιναι. Γεροντοκορίστικα παρακαλώ. (τώρα χωρίς πλάκα μόνο που με βλέπει να την πλησιάζω και συνειδητοποιεί ότι μπορεί να την πάρω αγκαλιά ακούω μια μίρλα....μα μια μίρλα....άλλο πράγμα! ) Click για ανάπτυξη... εμενα παλι μετα τη στειρωση εγινε αγαπησιαρα.. ολο αγκαλια θελει να ειναι.. τη βουταω και της χωνω φιλια στη μουσουδα και εκεινη μου κανει μυτιτσες.. ποτε θα ερθεις να μας δεις Θενια μας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:07 Η elvenstar: #6.153 20-01-10 20:07 Μη κλαις βρε όπως λέει κ η μαμά σου οι ψηλές ειναι για την παρέλαση ενώ οι κοντές για το κρεβάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:09 Η aalyah έγραψε: #6.154 20-01-10 20:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εμενα παλι μετα τη στειρωση εγινε αγαπησιαρα.. ολο αγκαλια θελει να ειναι.. τη βουταω και της χωνω φιλια στη μουσουδα και εκεινη μου κανει μυτιτσες.. ποτε θα ερθεις να μας δεις Θενια μας;; Click για ανάπτυξη... Ναι ε? Λες όταν με το καλό κάποια στιγμή στειρωθεί και η δικιά μου να γίνει αγαπησιάρα? Άντε να δούμε. Εγώ προς το παρόν ελπίζω στην Ηλένια. Σκέφτομαι ότι με την μικρή εδώ ίσως γίνει πιο γλυκιά και πιο αγαπησιάρα. Εγώ φυσικά δεν θέλω να νιώσει παραμελημένη και δεν θα την αγνοώ εννοείται αλλά θα θελα λίγο να γίνει πιο προσιτή. Δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να κατέβω κάτω να σας δω. Ειδικά τώρα με τα 2 παιδιά! Αλλά όταν ξανακατέβω να κανονίσουμε να έρθω να σας δω! Να ζουλήξω να το φχαριστηθώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:12 Η avtwvia έγραψε: #6.155 20-01-10 20:12 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ε? Λες όταν με το καλό κάποια στιγμή στειρωθεί και η δικιά μου να γίνει αγαπησιάρα? Άντε να δούμε. Εγώ προς το παρόν ελπίζω στην Ηλένια. Σκέφτομαι ότι με την μικρή εδώ ίσως γίνει πιο γλυκιά και πιο αγαπησιάρα. Εγώ φυσικά δεν θέλω να νιώσει παραμελημένη και δεν θα την αγνοώ εννοείται αλλά θα θελα λίγο να γίνει πιο προσιτή. Click για ανάπτυξη... Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:14 Η elvenstar: #6.156 20-01-10 20:14 μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η aalyah έγραψε: #6.157 20-01-10 20:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... Καλέ εννοείται. Αλλά αν συνεχίσει να είναι το ίδιο στριμμένη θα μ'εκνευρίσει τα μάλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Click για ανάπτυξη... Αν εμένα το συνεχίσει έτσι θα γίνει ντιπ για ντιπ στριμμένο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #6.158 20-01-10 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:41 Η elvenstar: #6.159 20-01-10 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Click για ανάπτυξη... μπαααα αν κρίνω από τη δική μου την Κάντυ δε νομίζω ότι θα αλλάξει η συμπεριφορά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η NiaR έγραψε: #6.160 20-01-10 22:16 συμπεθέραααα και ο χοντρουλινος μου ειναι γκρινιαρης και όταν πάς να τον αγκαλιάσεις σκουζει ... Λες οταν στειρωθεί να γίνει και αγαπησιάρης ? παντως μάλλον τον μπαμπά μας μοιαζει... στο χαρακτήρα εξωτερικά της μαμάς νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ έχεις την γκρίνια όλων των Βρετανικών. Εγώ έχω την γκρίνια της μάνας μου. Μόνο που βλέπω την alter μάνα μου να πλησιάζει πατάω κάτι νιαου που όλα δικά της έιναι. Γεροντοκορίστικα παρακαλώ. (τώρα χωρίς πλάκα μόνο που με βλέπει να την πλησιάζω και συνειδητοποιεί ότι μπορεί να την πάρω αγκαλιά ακούω μια μίρλα....μα μια μίρλα....άλλο πράγμα! ) Click για ανάπτυξη... εμενα παλι μετα τη στειρωση εγινε αγαπησιαρα.. ολο αγκαλια θελει να ειναι.. τη βουταω και της χωνω φιλια στη μουσουδα και εκεινη μου κανει μυτιτσες.. ποτε θα ερθεις να μας δεις Θενια μας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:07 Η elvenstar: #6.153 20-01-10 20:07 Μη κλαις βρε όπως λέει κ η μαμά σου οι ψηλές ειναι για την παρέλαση ενώ οι κοντές για το κρεβάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:09 Η aalyah έγραψε: #6.154 20-01-10 20:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εμενα παλι μετα τη στειρωση εγινε αγαπησιαρα.. ολο αγκαλια θελει να ειναι.. τη βουταω και της χωνω φιλια στη μουσουδα και εκεινη μου κανει μυτιτσες.. ποτε θα ερθεις να μας δεις Θενια μας;; Click για ανάπτυξη... Ναι ε? Λες όταν με το καλό κάποια στιγμή στειρωθεί και η δικιά μου να γίνει αγαπησιάρα? Άντε να δούμε. Εγώ προς το παρόν ελπίζω στην Ηλένια. Σκέφτομαι ότι με την μικρή εδώ ίσως γίνει πιο γλυκιά και πιο αγαπησιάρα. Εγώ φυσικά δεν θέλω να νιώσει παραμελημένη και δεν θα την αγνοώ εννοείται αλλά θα θελα λίγο να γίνει πιο προσιτή. Δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να κατέβω κάτω να σας δω. Ειδικά τώρα με τα 2 παιδιά! Αλλά όταν ξανακατέβω να κανονίσουμε να έρθω να σας δω! Να ζουλήξω να το φχαριστηθώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:12 Η avtwvia έγραψε: #6.155 20-01-10 20:12 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ε? Λες όταν με το καλό κάποια στιγμή στειρωθεί και η δικιά μου να γίνει αγαπησιάρα? Άντε να δούμε. Εγώ προς το παρόν ελπίζω στην Ηλένια. Σκέφτομαι ότι με την μικρή εδώ ίσως γίνει πιο γλυκιά και πιο αγαπησιάρα. Εγώ φυσικά δεν θέλω να νιώσει παραμελημένη και δεν θα την αγνοώ εννοείται αλλά θα θελα λίγο να γίνει πιο προσιτή. Click για ανάπτυξη... Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:14 Η elvenstar: #6.156 20-01-10 20:14 μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η aalyah έγραψε: #6.157 20-01-10 20:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... Καλέ εννοείται. Αλλά αν συνεχίσει να είναι το ίδιο στριμμένη θα μ'εκνευρίσει τα μάλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Click για ανάπτυξη... Αν εμένα το συνεχίσει έτσι θα γίνει ντιπ για ντιπ στριμμένο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #6.158 20-01-10 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:41 Η elvenstar: #6.159 20-01-10 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Click για ανάπτυξη... μπαααα αν κρίνω από τη δική μου την Κάντυ δε νομίζω ότι θα αλλάξει η συμπεριφορά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η NiaR έγραψε: #6.160 20-01-10 22:16 συμπεθέραααα και ο χοντρουλινος μου ειναι γκρινιαρης και όταν πάς να τον αγκαλιάσεις σκουζει ... Λες οταν στειρωθεί να γίνει και αγαπησιάρης ? παντως μάλλον τον μπαμπά μας μοιαζει... στο χαρακτήρα εξωτερικά της μαμάς νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μη κλαις βρε όπως λέει κ η μαμά σου οι ψηλές ειναι για την παρέλαση ενώ οι κοντές για το κρεβάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:09 Η aalyah έγραψε: #6.154 20-01-10 20:09 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εμενα παλι μετα τη στειρωση εγινε αγαπησιαρα.. ολο αγκαλια θελει να ειναι.. τη βουταω και της χωνω φιλια στη μουσουδα και εκεινη μου κανει μυτιτσες.. ποτε θα ερθεις να μας δεις Θενια μας;; Click για ανάπτυξη... Ναι ε? Λες όταν με το καλό κάποια στιγμή στειρωθεί και η δικιά μου να γίνει αγαπησιάρα? Άντε να δούμε. Εγώ προς το παρόν ελπίζω στην Ηλένια. Σκέφτομαι ότι με την μικρή εδώ ίσως γίνει πιο γλυκιά και πιο αγαπησιάρα. Εγώ φυσικά δεν θέλω να νιώσει παραμελημένη και δεν θα την αγνοώ εννοείται αλλά θα θελα λίγο να γίνει πιο προσιτή. Δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να κατέβω κάτω να σας δω. Ειδικά τώρα με τα 2 παιδιά! Αλλά όταν ξανακατέβω να κανονίσουμε να έρθω να σας δω! Να ζουλήξω να το φχαριστηθώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:12 Η avtwvia έγραψε: #6.155 20-01-10 20:12 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ε? Λες όταν με το καλό κάποια στιγμή στειρωθεί και η δικιά μου να γίνει αγαπησιάρα? Άντε να δούμε. Εγώ προς το παρόν ελπίζω στην Ηλένια. Σκέφτομαι ότι με την μικρή εδώ ίσως γίνει πιο γλυκιά και πιο αγαπησιάρα. Εγώ φυσικά δεν θέλω να νιώσει παραμελημένη και δεν θα την αγνοώ εννοείται αλλά θα θελα λίγο να γίνει πιο προσιτή. Click για ανάπτυξη... Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:14 Η elvenstar: #6.156 20-01-10 20:14 μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η aalyah έγραψε: #6.157 20-01-10 20:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... Καλέ εννοείται. Αλλά αν συνεχίσει να είναι το ίδιο στριμμένη θα μ'εκνευρίσει τα μάλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Click για ανάπτυξη... Αν εμένα το συνεχίσει έτσι θα γίνει ντιπ για ντιπ στριμμένο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #6.158 20-01-10 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:41 Η elvenstar: #6.159 20-01-10 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Click για ανάπτυξη... μπαααα αν κρίνω από τη δική μου την Κάντυ δε νομίζω ότι θα αλλάξει η συμπεριφορά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η NiaR έγραψε: #6.160 20-01-10 22:16 συμπεθέραααα και ο χοντρουλινος μου ειναι γκρινιαρης και όταν πάς να τον αγκαλιάσεις σκουζει ... Λες οταν στειρωθεί να γίνει και αγαπησιάρης ? παντως μάλλον τον μπαμπά μας μοιαζει... στο χαρακτήρα εξωτερικά της μαμάς νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εμενα παλι μετα τη στειρωση εγινε αγαπησιαρα.. ολο αγκαλια θελει να ειναι.. τη βουταω και της χωνω φιλια στη μουσουδα και εκεινη μου κανει μυτιτσες.. ποτε θα ερθεις να μας δεις Θενια μας;; Click για ανάπτυξη... Ναι ε? Λες όταν με το καλό κάποια στιγμή στειρωθεί και η δικιά μου να γίνει αγαπησιάρα? Άντε να δούμε. Εγώ προς το παρόν ελπίζω στην Ηλένια. Σκέφτομαι ότι με την μικρή εδώ ίσως γίνει πιο γλυκιά και πιο αγαπησιάρα. Εγώ φυσικά δεν θέλω να νιώσει παραμελημένη και δεν θα την αγνοώ εννοείται αλλά θα θελα λίγο να γίνει πιο προσιτή. Δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να κατέβω κάτω να σας δω. Ειδικά τώρα με τα 2 παιδιά! Αλλά όταν ξανακατέβω να κανονίσουμε να έρθω να σας δω! Να ζουλήξω να το φχαριστηθώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:12 Η avtwvia έγραψε: #6.155 20-01-10 20:12 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ε? Λες όταν με το καλό κάποια στιγμή στειρωθεί και η δικιά μου να γίνει αγαπησιάρα? Άντε να δούμε. Εγώ προς το παρόν ελπίζω στην Ηλένια. Σκέφτομαι ότι με την μικρή εδώ ίσως γίνει πιο γλυκιά και πιο αγαπησιάρα. Εγώ φυσικά δεν θέλω να νιώσει παραμελημένη και δεν θα την αγνοώ εννοείται αλλά θα θελα λίγο να γίνει πιο προσιτή. Click για ανάπτυξη... Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:14 Η elvenstar: #6.156 20-01-10 20:14 μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η aalyah έγραψε: #6.157 20-01-10 20:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... Καλέ εννοείται. Αλλά αν συνεχίσει να είναι το ίδιο στριμμένη θα μ'εκνευρίσει τα μάλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Click για ανάπτυξη... Αν εμένα το συνεχίσει έτσι θα γίνει ντιπ για ντιπ στριμμένο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #6.158 20-01-10 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:41 Η elvenstar: #6.159 20-01-10 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Click για ανάπτυξη... μπαααα αν κρίνω από τη δική μου την Κάντυ δε νομίζω ότι θα αλλάξει η συμπεριφορά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η NiaR έγραψε: #6.160 20-01-10 22:16 συμπεθέραααα και ο χοντρουλινος μου ειναι γκρινιαρης και όταν πάς να τον αγκαλιάσεις σκουζει ... Λες οταν στειρωθεί να γίνει και αγαπησιάρης ? παντως μάλλον τον μπαμπά μας μοιαζει... στο χαρακτήρα εξωτερικά της μαμάς νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ε? Λες όταν με το καλό κάποια στιγμή στειρωθεί και η δικιά μου να γίνει αγαπησιάρα? Άντε να δούμε. Εγώ προς το παρόν ελπίζω στην Ηλένια. Σκέφτομαι ότι με την μικρή εδώ ίσως γίνει πιο γλυκιά και πιο αγαπησιάρα. Εγώ φυσικά δεν θέλω να νιώσει παραμελημένη και δεν θα την αγνοώ εννοείται αλλά θα θελα λίγο να γίνει πιο προσιτή. Click για ανάπτυξη... Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:14 Η elvenstar: #6.156 20-01-10 20:14 μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η aalyah έγραψε: #6.157 20-01-10 20:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... Καλέ εννοείται. Αλλά αν συνεχίσει να είναι το ίδιο στριμμένη θα μ'εκνευρίσει τα μάλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Click για ανάπτυξη... Αν εμένα το συνεχίσει έτσι θα γίνει ντιπ για ντιπ στριμμένο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #6.158 20-01-10 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:41 Η elvenstar: #6.159 20-01-10 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Click για ανάπτυξη... μπαααα αν κρίνω από τη δική μου την Κάντυ δε νομίζω ότι θα αλλάξει η συμπεριφορά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η NiaR έγραψε: #6.160 20-01-10 22:16 συμπεθέραααα και ο χοντρουλινος μου ειναι γκρινιαρης και όταν πάς να τον αγκαλιάσεις σκουζει ... Λες οταν στειρωθεί να γίνει και αγαπησιάρης ? παντως μάλλον τον μπαμπά μας μοιαζει... στο χαρακτήρα εξωτερικά της μαμάς νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η aalyah έγραψε: #6.157 20-01-10 20:16 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... Καλέ εννοείται. Αλλά αν συνεχίσει να είναι το ίδιο στριμμένη θα μ'εκνευρίσει τα μάλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Click για ανάπτυξη... Αν εμένα το συνεχίσει έτσι θα γίνει ντιπ για ντιπ στριμμένο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #6.158 20-01-10 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:41 Η elvenstar: #6.159 20-01-10 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Click για ανάπτυξη... μπαααα αν κρίνω από τη δική μου την Κάντυ δε νομίζω ότι θα αλλάξει η συμπεριφορά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η NiaR έγραψε: #6.160 20-01-10 22:16 συμπεθέραααα και ο χοντρουλινος μου ειναι γκρινιαρης και όταν πάς να τον αγκαλιάσεις σκουζει ... Λες οταν στειρωθεί να γίνει και αγαπησιάρης ? παντως μάλλον τον μπαμπά μας μοιαζει... στο χαρακτήρα εξωτερικά της μαμάς νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πολυ σημασια να της δωσεις οταν ερθει η μικρη και βλεποντας και κανοντας.. Μηπως θες να ερθω για σεμιναρια προσαρμογης;; Μου φαινεται θα το κανω επαγγελμα.. Click για ανάπτυξη... Καλέ εννοείται. Αλλά αν συνεχίσει να είναι το ίδιο στριμμένη θα μ'εκνευρίσει τα μάλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι Click για ανάπτυξη... Αν εμένα το συνεχίσει έτσι θα γίνει ντιπ για ντιπ στριμμένο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #6.158 20-01-10 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:41 Η elvenstar: #6.159 20-01-10 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Click για ανάπτυξη... μπαααα αν κρίνω από τη δική μου την Κάντυ δε νομίζω ότι θα αλλάξει η συμπεριφορά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η NiaR έγραψε: #6.160 20-01-10 22:16 συμπεθέραααα και ο χοντρουλινος μου ειναι γκρινιαρης και όταν πάς να τον αγκαλιάσεις σκουζει ... Λες οταν στειρωθεί να γίνει και αγαπησιάρης ? παντως μάλλον τον μπαμπά μας μοιαζει... στο χαρακτήρα εξωτερικά της μαμάς νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπααα δε νομίζω μωρέ εμένα το Καντουλο έγινε στριμμένο απλά νομίζω ότι κατά την ενηλικίωση παίρνουν τον χαρακτήρα τους άσχετα με τη στείρωση ή όχι πολύ σωστή παρατήρηση αυτή μην ασχολείσαι συνέχεια με τη μικρή κ όλα θα πάνε καλά Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 20:41 Η elvenstar: #6.159 20-01-10 20:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Click για ανάπτυξη... μπαααα αν κρίνω από τη δική μου την Κάντυ δε νομίζω ότι θα αλλάξει η συμπεριφορά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η NiaR έγραψε: #6.160 20-01-10 22:16 συμπεθέραααα και ο χοντρουλινος μου ειναι γκρινιαρης και όταν πάς να τον αγκαλιάσεις σκουζει ... Λες οταν στειρωθεί να γίνει και αγαπησιάρης ? παντως μάλλον τον μπαμπά μας μοιαζει... στο χαρακτήρα εξωτερικά της μαμάς νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτό εννοείται! Αφού το είπα και εγώ πριν. Ότι δεν θα την παραμελήσω. Απλά θέλω να γίνει λίγο πιο αγαπησιάρα. Εύχομαι να σταματήσει να νιώθει η κοντέσσα ότι είναι αυτή μόνο και κανείς άλλος τώρα που θα έρθει η μικρή μπας και λίγο μας δώσει και μας σημασία. Ο κιοφτές! Click για ανάπτυξη... μπαααα αν κρίνω από τη δική μου την Κάντυ δε νομίζω ότι θα αλλάξει η συμπεριφορά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η NiaR έγραψε: #6.160 20-01-10 22:16 συμπεθέραααα και ο χοντρουλινος μου ειναι γκρινιαρης και όταν πάς να τον αγκαλιάσεις σκουζει ... Λες οταν στειρωθεί να γίνει και αγαπησιάρης ? παντως μάλλον τον μπαμπά μας μοιαζει... στο χαρακτήρα εξωτερικά της μαμάς νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
συμπεθέραααα και ο χοντρουλινος μου ειναι γκρινιαρης και όταν πάς να τον αγκαλιάσεις σκουζει ... Λες οταν στειρωθεί να γίνει και αγαπησιάρης ? παντως μάλλον τον μπαμπά μας μοιαζει... στο χαρακτήρα εξωτερικά της μαμάς νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.