British - maniacs

• Thread starter Thread starter Raisa
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Λούνα , τι κάνει η μικρή πήρε καθόλου βάρος;;;;
Εγώ χθες, που τελείωσε η τροφή μας, pro plan τους είχα, τους πήρα την Royal Canin...ούτε να την δουν δε θέλουν...πάνε την μυρίζουν και φεύγουν αφού φάνε 2-3 κροκέτες...με το ζόρι την τρώνε:down:
Έχω δοκιμάσει και την Hills αλλά μια από τα ίδια...τελικά μόνο pro plan θα παίρνω από δω και πέρα:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οσο γι αυτο που λες κατι εχω ακουσει!!!!!:lol::lol::lol::lol:
λες να ειναι καλη και αναγνωρισμενη μεθοδος????:hmm::hmm:
Είναι αναγνωρισμένη μέθοδος,Luna θα χρειαστώ έναν βοηθό να μου κρατάει τον ασθενή,προσφέρεσαι;:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οσο γι αυτο που λες κατι εχω ακουσει!!!!!:lol::lol::lol::lol:
λες να ειναι καλη και αναγνωρισμενη μεθοδος????:hmm::hmm:

Είναι η ίδια μέθοδος που θέλεις να εφαρμώσεις και συ Λούνα;)....τελικά πρέπει να είναι καλή, αφού την εφαρμώζουν τόσοι διακεκριμένοι επιστήμονες:P:lol::lol::lol:

Θα σας κλείσω ένα ραντεβού σύντομα.Εσείς ετοιμάστε ένα κόκκινο χαλί(βελουτέ παρακαλώ,το σατέν γλιστράει και με ανατριχιάζει),και ταϊζετε συστηματικά(το τονίζω) τον μέλλοντα ασθενή μου.:P

ΟΚ, ευτυχώς θέλετε βελουτέ χαλί γιατί σατέν δεν έχουμε:cool:.....(αχ, μη ξεχάσω να το πάρω από το πλυντήριο χαλιών:P)
όσο για το φαί, να μην ανησυχείτε καθόλου...πιστεύω τα κιλά μας να σας ικανοποιήσουν και με το παραπάνω:D

Λούνα , τι κάνει η μικρή πήρε καθόλου βάρος;;;;
Εγώ χθες, που τελείωσε η τροφή μας, pro plan τους είχα, τους πήρα την Royal Canin...ούτε να την δουν δε θέλουν...πάνε την μυρίζουν και φεύγουν αφού φάνε 2-3 κροκέτες...με το ζόρι την τρώνε:down:
Έχω δοκιμάσει και την Hills αλλά μια από τα ίδια...τελικά μόνο pro plan θα παίρνω από δω και πέρα:hmm:

εχει παρει 250 gr μετα την τελευταια μετρηση!!!pro plan ειχα παρει κι εγω και ετσι κι ετσι!!!μονο με royal canin kitten χαιρομαστε αλλα και ο γιατρος λεει οτι για κανενα μηνα ακομα!!βεβαια της βαζω και λιγη για ενηλικες και δειχνει ok πια αραμαλλον παμε καλα!!!καλε αφου pro plan θελουν,pro plan να τους δινεις!ασε τα παιδια μωρε!!!!!:D:D:D:D:D:D

Είναι αναγνωρισμένη μέθοδος,Luna θα χρειαστώ έναν βοηθό να μου κρατάει τον ασθενή,προσφέρεσαι;:lol:

φυσικα και ναι!!!!τι ερωτηση ειναι αυτη?????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλά πάει η μικρή :up:....αφού άρχισε και παίρνει βάρος όλα οκ!
Αν βλέπεις ότι της αρέσει η τροφή που της δίνεις μην την αλλάζεις άλλο...εκτός αν την βαρεθεί :)
Κοτόπουλο βραστό δοκίμασες;;; Όλοι λένε ότι οι γάτες τους τρελαίνονται με αυτό...ε, λέω και γω ας δοκιμάσω.....τζίφος:down:....το μύρισαν και έφηγαν...ούτε να το δοκιμάσουν ένα πράγμα.....:blink:
τελικά έχω πολύ ανάποδα γατιά όσον αφορά το φαί...δνε τρώνε κοτόπουλο και τρελαίνονται με πατατάκια και φιστίκια:blink::blink::blink:

Παιδιά κι εμάς ο Έκτορας όταν ήταν να φάει κοτόπουλο λόγω αρρώστιας ήταν η χειρότερή του!Αλλά έχω ακούσει και για γατουλάκι που την κονσέρβα ούτε να τη φτύσειενώ τις κροκέτες τις πεθαίνει.Γούστα είναι αυτά!
Λούνα προσελήφθης,και έτσι για την τιμή που μου κάνεις θα εξετάσω τη δική σου πρώτη πρώτη!

ναι ναι!!ευτυχως!!!!
κουλη η κατασταση με τις γατες σου!!!
τι να πω!!!:blink::blink::blink::blink::blink:
ουτε η δικια μου τρωει βραστα!ουτε ψαρια!θελει κυριως πικαντικα και ζωικα πραγματα!!!!

Η Σιλβή τρώει proplan μόνο , ακόμα τρελαίνεται για κονσέρβα με τόνο και ΄πρόσφατα ανακάλυψα οτι της αρέσουν οι φακές!

αργοπορημενη κι εγω θελω να πω ενα μεγαλο ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ "ΠΙΠΙΝΙΑ" στην Κατερινα!!!!!:up:
Ολοι καλα εδω??τι κανετε?

Αργοπορημένη ή όχι..ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!Είναι πολύ μωρά πράγματι..χαχα πιπίνια ναι!:lol:

Η Σιλβή τρώει proplan μόνο , ακόμα τρελαίνεται για κονσέρβα με τόνο και ΄πρόσφατα ανακάλυψα οτι της αρέσουν οι φακές!

Αχ, silvi....επιτέλους μας ήρθες...ΤΕΛΕΙΑ!!!:up::up::up:
Να μπαίνεις που και που να μας λες ένα γειά και τα νέα της κούκλας σου, έτσι;:(

Φακές η κούκλα μου;;;:blink::blink::blink: Και γω που νόμιζα ότι μόνο εγώ έχω ανώμαλα γατιά....χι χι χι υπάρχουν και άλλοι ευτυχώς:P:lol::lol::lol:

Πόσο όμορφα είναι όλα τα γατάκια ! Μακάρι να μπορούσα και εγώ να έχω έναν συντροφο στη Σιλβή και να παίζει η καημένη ... Πριν μερικές μέρες ήρθε στο μπαλκόνι το βράδυ ένας κεραμιδόγατος το κατάλαβα την επόμενη μέρα γιατι είχα ψήσει τσιπούρες και είχα τα ψαροκόκκαλα σε μια σακούλα στο μπαλκόνι . Το πρωί την βρήκα σκισμένη και φαγωμένα τα κεφάλια αλλα η Σιλβή δεν τρώει ψάρι και δεν είχε βγεί καθόλου αφου της κλείνω το βράδυ , στην αρχή απόρησα αλλα όταν ήρθε η επόμενη νύχτα ακουσα νιαουρίσματα απο αυτα που μια blue british δεν κάνει ποτέ σηκώθηκα και βγήκα στο μπαλκόνι όπου είδα εναν ασπρόμαυρο κεραμιδόγατο μα μόλις με είδε έγινε Λούης. Ηρθε μερικές φορές ακόμη η δικία μου πήγαινε στο τζάμι και τον κοιτούσε με απορία όσπου μια μέρα απο την τρομάρα του να φύγει που με είδε έπεσε απο το μπαλκόνι (ευτυχώς πρώτος όροφος ) απο τότε τρυγυρνά στην γειτονιά αλλα στο σπίτι δεν ξανάρθε . Raisa μου φαίνεται πως θα έρθω σύντομα για τους αρραβώνες... πριν την ξελογίασει κανένας "αλήτης" :lol:

Καλημέρα Σίλβι....τι κάνεις;:hello:
Χαίρομαι πολύ που σε βλέπω ξανά!
Σας περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες.....πώς και πώς!:up:
Αν γεννήσει η Σίλβι θα μπορούσες να κρατήσεις ένα για παρέα;) ε, τι λες;

ωωωωω!!!!!
κι αλλη με british????πολυ χαιρομαι!!!!
τι κουκλα ειναι αυτη???:P:P

Raisa καλημέρα, βρήκα εισητήριο για σήμερα το βράδυ να έρθω αλλα σήμερα η Σιλβή είναι πολύ ησυχη , τι να κάνω ; λες να έρθω και να μην θέλει ;;; όχι τίποτα άλλο αλλα ξεσήκωσα και την θεία μου με τα μώρα να έρθουν μαζί εκπληξη στον παππου και την γιαγιά και τι να τους πω τώρα;:hmm:

Raisa καλημέρα, βρήκα εισητήριο για σήμερα το βράδυ να έρθω αλλα σήμερα η Σιλβή είναι πολύ ησυχη , τι να κάνω ; λες να έρθω και να μην θέλει ;;; όχι τίποτα άλλο αλλα ξεσήκωσα και την θεία μου με τα μώρα να έρθουν μαζί εκπληξη στον παππου και την γιαγιά και τι να τους πω τώρα;:hmm:

Είπε ο εβραίος να πάει στο παζάρι και ήταν μέρα Σάββατο!:blink::lol::lol::P
Δηλαδή ηρέμησε τελείως;;;; Σίγουρα;:hmm:
Αν έρθεις για πόσο καιρό θα είναι....μήπως δηλαδή της ξαναέρθει στο μεταξύ:hmm:

Σήμερα είναι η απόπειρα για να γίνει μπαμπάς ο Φιντελίνος;;;Silvi Πήγαινε καλή μου μόλις δει η γατούλα σου τον Φιντέλ να δεις πως θα ξεηρεμήσει...:D

Σήμερα είναι η απόπειρα για να γίνει μπαμπάς ο Φιντελίνος;;;Silvi Πήγαινε καλή μου μόλις δει η γατούλα σου τον Φιντέλ να δεις πως θα ξεηρεμήσει...:D

Ε, ναιιιιιιι....έτσι λέγαμε αλλά η νύφη τελικά άλλαξε γνώμη....δεν ξέρει όμως ΤΙ γαμπρός την περιμένει!:D:rolleyes::rolleyes:

Θέλουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ άμα γίνει το μοιραίο εντάξει;

Τι να κάνω βρέ παιδιά σήμερα κοιμάται όλη μέρα σαν την ωραία κοιμωμένη , ούτε να νιαουρίσει ούτε τίποτα, αν ερχόμουν θα καθόμουν μέχρι Σάββατο αλλα να έρθω ετσι είναι ρίσκο, ευελπιστώ μήπως αύριο ξαναρχίσει , όταν ξεκινήσει κλείνω εισητήρια και έρχομαι δεν την αφήνω άλλο. Κρίμα να σταματήσει τώρα το ζουζούνι μου θα περνούσε πολύ όμορφα με τον Fidel ...:(:(:(

Μην στενοχωριέσαι Σίλβι...μόλις ξαναρχίσει εμείς εδώ είμαστε!;) Σας περιμένουμε!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back