British - maniacs

• Thread starter Thread starter Luna
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
καλημερα!!!μα τι ωραιες στιγμες ειναι αυτες??
ο fidel παιζει και να γινει πατερας??:cool:
κι αυτη η Σιλβη γιατι ησυχασε δηλαδη??κριμα ρε γαμωτο!!!
πρεπει να δουμε κανενα μωρο επιτελους!!!!:baby::baby::baby::baby::baby:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θέλουμε μωράαααααααααα!Αλήθεια Raisa τι θα κάνετε τα μπεμπεκάκια;Θα τα κρατήσετε ή θα δοθούν σε συμβολική τιμή;Έχετε λίστα αναμονής;Αν μπορείς στείλε μου ένα ΡΜ σχετικό,έτσι να υπάρχει...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είδες βρε Λούνα:(....μόλις βρέθηκε γαμπρός άλλαξε γνώμη η Σίλβι....που θα πάει θα την τουμπάρουμε...ο Φιντέλ δε σηκώνει χυλόπιτα! Ακούς εκεί!:mad::P
Τόσες νύφες στήνουν ουρά για πάρτη του και μετά αυτό:confused:
Κοίτα μη μας κάνει τα ίδια και το Λουνάκι:P....θέλει μωρά ο λαός!:up:

Δώρα τα μωρά ανήκουν στην θηλυκιά....ο αρσενικός παίρνει μόνο ένα μωρό;)
Αυτό που θα πάρουμε εμείς....αν γίνει το προξενιό....θα το δώσουμε σε βρετανομανιακό ...η λίστα αναμονής είναι πολλή μεγάλη....αν θέλεις και συ στείλε μου πμ για παραπάνω πληροφορίες!;)

ελα ντε!!!θα παρεξηγηθει το παιδι!!!ειναι και σε μικρη ηλικια και θα το παρει βαρια!!!!:P:P
αμα κανει τετοια το lunaki θα της κοψω τα αυτια!!!:lol::lol::lol::lol:

ελα ντε!!!θα παρεξηγηθει το παιδι!!!ειναι και σε μικρη ηλικια και θα το παρει βαρια!!!!:P:P
αμα κανει τετοια το lunaki θα της κοψω τα αυτια!!!:lol::lol::lol::lol:
μετα θα γινει σαν τη Σιμπιλ το κουκουβαγιογατο...:lol::lol:

:lol::lol::lol:
η Σιμπιλ ειναι φανταστικη!!!!
και πιο σωστα αυτια για scottish εχει εκεινη απο την Luna!!!!!
ετσι θα την κανω!!!

ελα ντε!!!θα παρεξηγηθει το παιδι!!!ειναι και σε μικρη ηλικια και θα το παρει βαρια!!!!:P
αμα κανει τετοια το lunaki θα της κοψω τα αυτια!!!:lol::lol:

:lol:
η Σιμπιλ ειναι φανταστικη!!!!
και πιο σωστα αυτια για scottish εχει εκεινη απο την Luna!!!!!
ετσι θα την κανω!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Συμφωνώ και γω ....η Σιμπίλ είναι κούκλα....άσ΄τους να λένε οι άσχετοι:P:P
όσο για τη Λούνα....κακομοίρα μου, το γατί και τα μάτια σου:mad:....έτσι μου είπε ο Φιντέλ να σου πω:D....την έχει ερωτευτεί βλέπεις !:rolleyes::rolleyes:

ειναι ειναι!!!θεα!!:P:P
αληθεια ερωτευτηκε???τι γλυκος που ειναι!!!μας συγκινησε παρα πολυ!!!!της το ψιθυσα στο αυτι τωρα που κοιμαται!!!!!:):):)

Ειναι απίστευτα όμορφες αλλα πολυ ακριβές για να τις αποκτήσεις!:redface:Ελπίζω μία μέρα να μπορέσω και εγώ να έχω και μια British cat !Εσεις που τις έχετε ήδη να τις χαίρεστε και να τις αγάπατε !:up:

ειναι ειναι!!!θεα!!:P:P
αληθεια ερωτευτηκε???τι γλυκος που ειναι!!!μας συγκινησε παρα πολυ!!!!της το ψιθυσα στο αυτι τωρα που κοιμαται!!!!!:):):)

Τώρα θα έχει σίγουρα γλυκό ύπνο...και θα ονειρεύεται τον Φιντέλ!:inlove::inlove::inlove:

Ειναι απίστευτα όμορφες αλλα πολυ ακριβές για να τις αποκτήσεις!:redface:Ελπίζω μία μέρα να μπορέσω και εγώ να έχω και μια British cat !Εσεις που τις έχετε ήδη να τις χαίρεστε και να τις αγάπατε !:up:

Σ΄ευχαριστούμε καλή μου!!!:rolleyes: Ελπίζω να εκπληρώσεις κάποτε την επιθυμία σου....δεν είναι δα και τόοοοσο ακριβές!;):cool:

Τώρα θα έχει σίγουρα γλυκό ύπνο...και θα ονειρεύεται τον Φιντέλ!:inlove::inlove::inlove:

λεεεςςςς?????????:inlove::inlove::inlove:
οσο για την lita θα συμφωνησω με την Raisa!!!μπορεις να παρεις αν θες!!
αληθεια δεν ειναι και πανακριβες!!!!!

Η αληθεια ειναι οτι ψαχνω να βρω καιρο αλλα η ρατσα αυτη εχει πανω απο 500? και ειναι πολλα για μενα για αυτο σας λεω οταν τελειωσω με τη σχολη μου και δουλέψω θα πάρω και εγω!:D

αχ κοριτσια δεν ηξερα οτι ετοιμαζετε μωρακια, ελειπα και εχασα επεισοδια!αντε με το καλο να γεμισουμε παντου χνουδομπαλιτσες!

τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ:up:

τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ:up:
Πω πω,δεν ξέρω γιατί με έχει πιάσει τόση αγωνία,λες και θα έκανα στον δικό μου προξενιό...Να μας πείτε νέα!:D

Πότε ήρθατε καλέ κιόλας;
σήμερα το πρωί το πήρα χαμπάρι:blink::blink::lol:
Φιντέλ άκουσες; ήρθε η νύφη απ΄το νότο! Γρήγορα να πας να ετοιμαστείς!:cat: Ξέρεις τώρα...μπάνιο, κόψιμο νύχια, αποσμητικό, στένισμα κτλ:rolleyes:
Να σε δει η νύφη και να μην μπορεί να αντισταθεί!:D

Νεότερα νέα με το απογευματινό δελτίο:whistle:

Άντε άντε αδερφούλη σου'φεξε!Κοίτα να είσαι γλυκομίλητος και καλός μαζί της,να κάνετε πολλά στρουμπουλά γατάκια!:)

Παιδιά τι έγινε,τα κατάφερε το ζευγαράκι;:)

Τα νέα απ ΄το στρατόπεδο:P
Η Σίλβι ήρθε πριν 2 ώρες στο σπίτι μας.....έχω να δηλώσω ότι είναι μια κούκλα!:inlove:
Αυτή τη στιγμή είναι κρυμμένη στη φωλίτσα της Ραίσας...είναι λίγο φοβισμένη βλέπετε μετά από το ταξίδι και την αλλαγή περιβάλλοντος:greycat:....ο Φιντέλ φυσικά κάτι μυρίστηκε;) και την έχει αράξει από έξω και φυλάει σκοπιά!:D Αυτά για την ώρα....νεότερα αύριο το πρωί....:)

Α τι καλα...Άντε Φιντελίνο μου βάλε τα δυνατά σου!(Και τίποτα άλλο):lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back