silvi
Νεοφερμένο μέλος
Και εγω κανω πλακα,να μεινει οσο χρειαζετε αφου εχουμε το χρονο!Βαλε της και καμια μαντιναδα να ακουσει να ερθει στα κεφια της!Καλέ ντε...μη βαράς....ένα αστείο κάναμε!
θα τη στείλουμε....θα τη στείλουμε.....μαζί με προίκα και μωρά...αρκεί να μείνει λίιιιιιιιιγο παραπάνω....θα δούμε![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Και εγω κανω πλακα,να μεινει οσο χρειαζετε αφου εχουμε το χρονο!Βαλε της και καμια μαντιναδα να ακουσει να ερθει στα κεφια της!
Και αυτό και πολλά άλλα θα κάνουμε...προκειμένου να της φτιάξουμε το κέφι και τη διάθεση
.....αλλά βρε παιδί μου, πολύ ζόρικη κόρη έχεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
silvi
Νεοφερμένο μέλος
Κοιτα απο τη πειρα που εχω απο τη silvi μαλλον πως σταματησε να σερνει και σε 7-10 μερες θα ξαναρχισει.Οποτε βλεπω να μενω μονος μου για κανα δυο εβδομαδες ακομα
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Ετσι ειναι η κρυοκωλες βρετανιδες μοναχοκορες,κακομαθημενες!Κοιτα απο τη πειρα που εχω απο τη silvi μαλλον πως σταματησε να σερνει και σε 7-10 μερες θα ξαναρχισει.Οποτε βλεπω να μενω μονος μου για κανα δυο εβδομαδες ακομα
![]()
ετσι!
καθε ζώο εχει το δικο του κύκλο οποτε αν κανει τετοια μεσοδιαστηματα τόσο θα κάνει και τώρα, χαρα στον γατουλη με 2 γυναίκες!
moukelis
Επιφανές μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
αχ ποτε θα ρθει και σε εμας η ωρα να εχουμε το γαμπρούλη εδω!![]()
Πιστεύω βλέποντας την ηλικία σας ότι κοντοζυγώνει η ώρα!
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
και πηγε αμεσως το μυαλο μου στην κρητικια, τι κανει αυτη?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αυτό λέμε κι εμείς!! Πότε θα σας έλθουμε??αχ ποτε θα ρθει και σε εμας η ωρα να εχουμε το γαμπρούλη εδω!![]()

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
μην παιζεις με τον πονο μου συμπεθερουλαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
τι γινεται καλε με εσας?σας θυμηθηκα απο κατι μαχαιρια που περασαν σε εμας τους βιρμανικουςκαι πηγε αμεσως το μυαλο μου στην κρητικια, τι κανει αυτη?
Το είδα αυτό με τα μαχαίρια

Η κρητικιά νυφούλα μας είναι μια χαρά.
...σαν στο σπίτι της νιώθει πια...σχεδόν
....μόνο που δεν έχει όρεξη για αγκαλίτσες με τον Φιντέλ, ο οποίος καημένος δεν την έχει αφήσει ούτε στιγμή μόνη.....σωστός τζέντλεμαν ο μικρός μου
....ελπίζουμε να της έρθουν οι ορέξεις σε λίγες μέρες πάλι
.....και μετάααααα....ε ρε γλέντια

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Το είδα αυτό με τα μαχαίρια
Η κρητικιά νυφούλα μας είναι μια χαρά....σαν στο σπίτι της νιώθει πια...σχεδόν
....μόνο που δεν έχει όρεξη για αγκαλίτσες με τον Φιντέλ, ο οποίος καημένος δεν την έχει αφήσει ούτε στιγμή μόνη.....σωστός τζέντλεμαν ο μικρός μου
....ελπίζουμε να της έρθουν οι ορέξεις σε λίγες μέρες πάλι
.....και μετάααααα....ε ρε γλέντια
![]()
αχ ναι, ωραια γλεντια!
η Raisa τιποτα?κανενα προβλημα με την ξενιτοπούλα?
Raisa
Περιβόητο μέλος

Και για να καταλάβετε τι έρωτα τραβάει ο Φιντελίνος μου....μου δήλωσε ότι πάει, τελεία και παύλα....θα γίνω Κρητικός!!!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Μπα η Ραίσα τίποτε....την αγνοεί τελείως!
Και για να καταλάβετε τι έρωτα τραβάει ο Φιντελίνος μου....μου δήλωσε ότι πάει, τελεία και παύλα....θα γίνω Κρητικός!!!(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
περιεργο παντως που 2 θηλυκες συνυπαρχουν χωρις προβλημα, μπραβο στα παιδια, εδω η δικη μου η στριφνη δεν ηθελε τον αντρα

Raisa
Περιβόητο μέλος
περιεργο παντως που 2 θηλυκες συνυπαρχουν χωρις προβλημα, μπραβο στα παιδια, εδω η δικη μου η στριφνη δεν ηθελε τον αντρα![]()
Καλέ, τι νομίζεις .....εμείς οι βρετανοί έχουμε καλούς τρόπους
..όχι σαν μερικούς μερικούς....

moukelis
Επιφανές μέλος
Α ρε αδερφέ...τι κάνεις για τον έρωτα...Άμα πας στη λεβεντογέννα θα μου φέρεις και την αγάπη μου;Μπα η Ραίσα τίποτε....την αγνοεί τελείως!
Και για να καταλάβετε τι έρωτα τραβάει ο Φιντελίνος μου....μου δήλωσε ότι πάει, τελεία και παύλα....θα γίνω Κρητικός!!!(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

silvi
Νεοφερμένο μέλος
καλα ολα τα λεφτα εισαι φιντελακοΜπα η Ραίσα τίποτε....την αγνοεί τελείως!
!!!! τι αλλο να κανεις και εσυ γαμπρουλη μου για να την πεισεις
.ελπιζω ελπιζω ελπιζω.....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
φωτια εχουμε παρει πια με αυτην την Σιλβη!!!!

ουτε σιριαλ να βλεπαμε????εσυ ρε raisa κατασκοπευεις καθολου τα βραδια να ανοιξουμε και καμια βραδινη αναμεταδοση????

Raisa
Περιβόητο μέλος
χαιρετω κι εγω!!!
φωτια εχουμε παρει πια με αυτην την Σιλβη!!!!
ουτε σιριαλ να βλεπαμε????εσυ ρε raisa κατασκοπευεις καθολου τα βραδια να ανοιξουμε και καμια βραδινη αναμεταδοση????![]()
Ασε Λούνα, πέσαμε σε δύσκολη γκόμενα
....κοίτα μη μας βγει και η Λούνα έτσι....θα πάθει ψυχολογικά το μωρό μου με τόση χυλόπιτα

Luna
Περιβόητο μέλος

και η luna αμα βγει ετσι θα την δειρω!!!δεν θα διμιουργησουμε 2 φορες ψιχολογικα στον fidelako!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
....ένα αστείο κάναμε!