British - maniacs

• Thread starter Thread starter Luna
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
καλε τι κανετε εδω περα????
εχω πεθανει στο γελιο με την επεξεργασια!!!:lol::lol::lol:
ρε raisa bgale κ καμια photo να δουμε καλυτερα την Σιλβη!!!
κανενα νεο εχουμε???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol:
Θα τη βλάλω μωρέ φωτό και τη Σίλβι....που νους για τέτοια....καθε μέρα περιμένουμε μπας και αρχίσει πάλι ο οίστρος της....:hmm:.
Εσείς τι κάνετε...καιρό έχει να τα πούμε:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αντε να την δουμε κ σε πιο πολυ φως!!
αχ αυτος ο οιστρος!!!σιριαλ εχει γινει η κοπελια!!!:D
πως ειναι το σπιτι με τοσα γατουνια???:up::up:
εμεις καλα ειμαστε μωρε!!!εγω ειμαι πτωμα γιατι εχω πηξει στην δουλεια,(ειχα 2 βδομαδες πανικου),κ βασικα δεν την εχω δει και πολυ την Λουνιτσα κ στεναχωριεμαι!!!!
ευτυχως που εχει ξεμωραθει η μαμα μου μαζι της κ εχει παρεα:lol::lol::lol::lol:

Το σπίτι είναι μια χαρά ...καμία διαφορά δεν είδα από μια γάτα με τρεις...ένα και το ίδιο...μόνο η τουαλέτα που θέλει πιο συχνό καθάρισμα:sick:
Πολλά φιλιά να δώσεις στο Λουνάκι και πολλές αγκαλίτσες....μη στενοχωριέσαι αφού έχει παρέα τη μαμά μια χαρά θα περνάει:up:

Καλά βρε τι το έκανες το παιδί ούτε στη φόρμουλα δεν βάζουν τόσα διαφημιστικά

Καλά βρε τι το έκανες το παιδί ούτε στη φόρμουλα δεν βάζουν τόσα διαφημιστικά

:redface::redface::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Τι να κάνω....αφού αμφισβητείται το επαναστατικό μας πνεύμα!

Το σπίτι είναι μια χαρά ...καμία διαφορά δεν είδα από μια γάτα με τρεις...ένα και το ίδιο...μόνο η τουαλέτα που θέλει πιο συχνό καθάρισμα:sick:
Πολλά φιλιά να δώσεις στο Λουνάκι και πολλές αγκαλίτσες....μη στενοχωριέσαι αφού έχει παρέα τη μαμά μια χαρά θα περνάει:up:

οντως πρεπει να εχει πολυ πραγμα!!:lol::lol::lol::lol::lol:
θα της δωσω πολλα πολλα!!!!κι εσυ και στα 2 τα χνουδογατα!!!!:rolleyes::rolleyes:

Μολις διάβασα σε άλλο θέμα να ζητάνε βρετανο γαμπρό στη Θεσ/νίκη:)....ο καημένος Φιντέλ θα το φυσάει και δε θα κρυώνει:confused::lol::lol::lol: τόσο περιζήτητος γαμπρός ούτε ένας σταρ του σινεμά:cool:

Μολις διάβασα σε άλλο θέμα να ζητάνε βρετανο γαμπρό στη Θεσ/νίκη:)....ο καημένος Φιντέλ θα το φυσάει και δε θα κρυώνει:confused::lol::lol::lol: τόσο περιζήτητος γαμπρός ούτε ένας σταρ του σινεμά:cool:
Μου θύμισες τα ποκεμον τώρα που ένα ήρωας προσπαθεί να βρει κοπέλα εδώ κ κάτι χρόνια κ όλο τρώει πατάτα. Ελπίζω να μη πάθει κ ο Φιντελ το ίδιο:lol:

σοβαρα μιλας????καλα ποσες βρετανικες υπαρχουν σε αυτην την χωρα????:hmm:
που ειναι αυτη?εχει καμια photo???
πωπω!!!σε λιγο καιρο θα του εχεις και filofax ,με τα ραντεβου του!!!

Μου θύμισες τα ποκεμον τώρα που ένα ήρωας προσπαθεί να βρει κοπέλα εδώ κ κάτι χρόνια κ όλο τρώει πατάτα. Ελπίζω να μη πάθει κ ο Φιντελ το ίδιο:lol:

Λες;;;;;:lol::lol::lol::lol: Το μωρό μου....και είναι τόοοοσο γλυκούλης:inlove:.....καλά μια έχουμε σταθερή όπως και νά ΄χει το θέμα:D

σοβαρα μιλας????καλα ποσες βρετανικες υπαρχουν σε αυτην την χωρα????:hmm:
που ειναι αυτη?εχει καμια photo???
πωπω!!!σε λιγο καιρο θα του εχεις και filofax ,με τα ραντεβου του!!!

Δεν ξέρω:hmm:....τώρα έκανε εγγραφή και έβαλε αυτό το μήνυμα...έστειλα πμ να μάθω περισσότερα:D

αντε τελεια!!!πολλες πολλες γατουλες!!!!:greycat::greycat::greycat::greycat::greycat:

καλημερα!!!:hello:
τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο???

καλημερα!!!:hello:
τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο???

Καλημέρααααα!:):):)
Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει:hmm:

σε βλεπω να την εχεις εκει καμια βδομαδα!!!!:):):)
η μαμα της ειναι ακομα εκει??την βλεπει καθολου???

Καλημέρααααα!:):):)
Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει:hmm:
καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!:hmm:Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! :up: βάζω τσικουδιά για όλους!!!!:):):):):)

μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!!:):):):)
την εχεις αφησει και εφυγες εε???

μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!!:):):):)
την εχεις αφησει και εφυγες εε???
οχι η μαμα ειναι μαζι της αλλα θα φυγει αυριο για κρητη.Εγω ειμαι ο μπαμπας που εχω μεινει μονος και περιμενω!

καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!:hmm:Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! :up: βάζω τσικουδιά για όλους!!!!:):):):):)

Λες εεεεεε;;;:rolleyes::rolleyes: Και μένα έτσι μου φαίνεται...άντε μακάρι:up::up:
Α, και που είσαι...κοίτα μη σουρώσεις από τώρα...περίμενε πρώτα να γίνει το καλό και μετά....:P:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back