British - maniacs

:lol::lol::lol: Ρε τι τραβάτε κ εσείς οι επαναστάτες; Πάντως θυμάμαι όταν είχα έναν σιαμέζο προσπαθούσαμε επί 2.5 χρόνια να ζευγαρώσει με τη σιαμεζούλα ενός φίλου μου. Και τότε ο κτηνίατρος μου είπε ότι τα Σιαμ είναι πολύ δύσκολα γατιά πρέπει να τους αρέσει το ταίρι τους για να πάνε μαζί τους. Μηπως ισχύει το ίδιο κ για τα Βρετανάκια;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

την κατσαμε αν ειναι ετσι!!!!
ειμαστε κ λιγοι και δεν εχουμε επιλογες!!!!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ρε παιδια δεν ειναι ετσι!η γατουλα δεν ειναι σε οιστρο τωρα οποτε δεν θελει!

την κατσαμε αν ειναι ετσι!!!!
ειμαστε κ λιγοι και δεν εχουμε επιλογες!!!!;)
Ελπίζω να μην είναι έτσι γιατί περιμένουν πολύ τα χνουδωτάς σας Βρετανάκια. Αλήθεια γιατί είναι τόσο λίγα μήπως πραγματικά είναι πολύ ακριβά;

οχι μωρε!!!απλα δεν ειναι και πολυ διαδεδομενες!!!!οι περισοτεροι για να καταλαβουν πρεπει να τους λες για την διαφημιση των κονσερβων shiba, η απο καμια ταινια με γατες!!!:):):)

οχι μωρε!!!απλα δεν ειναι και πολυ διαδεδομενες!!!!οι περισοτεροι για να καταλαβουν πρεπει να τους λες για την διαφημιση των κονσερβων shiba, η απο καμια ταινια με γατες!!!:):):)
:lol::lol::lol: Κρίμα πάντως γιατί είναι πανέμορφες. Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ όταν ήθελα να διαλέξω γατάκι κ είδα φωτογραφία από Βρετανικά δεν μου πολυάρεσαν ενώ οι δικές σας είναι καταπληκτικές!!!!:up:

αληθεια λες??
εγω πρωτοειδα σε βιβλιο με ρατσες οταν ημουν 8 χρονων κ απο τοτε εψαχνα!!!!
φαντασου οτι απο την χαρα μου ακομα και τωρα κατι ωρες την κοιταω κ δεν πιστευω οτι την εχω και βουρκωνω!!!!:lol::lol: (για γελια ειμαι!)
ευχαριστουμε παντως που λες οτι ειναι καταπληκτικες!!:P
παλι θα κλαψω!!!!!

:lol::lol::lol: Κρίμα πάντως γιατί είναι πανέμορφες. Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ όταν ήθελα να διαλέξω γατάκι κ είδα φωτογραφία από Βρετανικά δεν μου πολυάρεσαν ενώ οι δικές σας είναι καταπληκτικές!!!!:up:

Ο φωτογράφος θα φταίει:mad::P:P.....γι΄αυτό δε σου άρεσαν.:D.:lol::lol::lol:..από κοντά είναι κούκλες.:rolleyes:..ειδικά το τρίχωμά τους είναι σαν λούτρινο:inlove:

Η αλήθεια είναι ότι δεν τις γνωρίζουν πολλοί:/:...εδώ στην Ελλάδα, γιατί στην Ευρώπη είναι από τις πιο αγαπημενες ράτσες:rolleyes::rolleyes:

Ο φωτογράφος θα φταίει:mad::P:P.....γι΄αυτό δε σου άρεσαν.:D.:lol::lol::lol:..από κοντά είναι κούκλες.:rolleyes:..ειδικά το τρίχωμά τους είναι σαν λούτρινο:inlove:

Η αλήθεια είναι ότι δεν τις γνωρίζουν πολλοί:/:...εδώ στην Ελλάδα, γιατί στην Ευρώπη είναι από τις πιο αγαπημενες ράτσες:rolleyes::rolleyes:
Είναι λογικό είναι πολύ αρχοντόγατες πράγματι είναι σαν ψεύτικες κ έχουν κ καταπληκτικά χρώματα. Ναι βρε τον παλιοφωτόγκραφερ. Μάλλον επειδή ήταν εγκυκλοπαίδεια πρέπει να είχε παλαιότερη έκδοση:P της Βρετανικής όχι όπως εξελιχτηκαν τώρα

Είναι λογικό είναι πολύ αρχοντόγατες πράγματι είναι σαν ψεύτικες κ έχουν κ καταπληκτικά χρώματα. Ναι βρε τον παλιοφωτόγκραφερ. Μάλλον επειδή ήταν εγκυκλοπαίδεια πρέπει να είχε παλαιότερη έκδοση:P της Βρετανικής όχι όπως εξελιχτηκαν τώρα

Έτσι μπράβο:up::lol::lol::lol::lol::lol:

Έτσι μπράβο:up::lol::lol::lol::lol::lol:
Είδες πως σας παινεύω!!! Να το δείξεις κ στη νύφη αυτό μπας κ συγκινηθεί.

θα μας ματιάσετε στο τέλος:P , φτου φτου!

θα μας ματιάσετε στο τέλος:P , φτου φτου!
όχι βρε τέτοια κούκλα δεν θέλω να την ματιάσω:)

Έχουμε πλέον όλα τα αναγκαία αξεσουάρ:D ....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο:/:....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι:P:P:lol::lol::lol:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• Fidel κρητικός.jpg
    Fidel κρητικός.jpg
    87,1 KB · Εμφανίσεις: 31
Έχουμε πλέον όλα τα αναγκαία αξεσουάρ:D ....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο:/:....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι:P:P:lol::lol::lol:

Καλέ θα τρελαθώ! Ραίσα είσαι άπαιχτη!!!!!
Βασιααααα.... μας φαντάζεσαι κι εμάς να ζωγραφίζουμε τα γατιά μας προκειμένου να ζευγαρώσουν... ????

:lol::lol::lol::lol:
Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω

:lol::lol::lol::lol:
Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω

Αγαπητή μου Sli8erin εμείς τις ρίζες μας δεν τις ξεχνάμε....απλώς κάναμε μια παραλαγή:P:lol::lol::lol::lol:

Συνημμένα

• Fidel κούβα.JPG
    Fidel κούβα.JPG
    47,8 KB · Εμφανίσεις: 79
Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ.
Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος!
Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη?????????:up:

Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ.
Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος!
Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη?????????:up:
Καλώς μας ήρθατε!
Ο fidel είναι ο έρωτας του site!Εσείς γατουλάκι έχετε να θαυμάσουμε;

Λούνα Λούνα είσαι δω;;;; :)Τι κάνεις ; Χάθηκες:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back