Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:26 Η Raisa έγραψε: #1.501 08-07-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από niki: Η Αλικη εχει δικιο.Η πρωτη φωτογραφια ειναι απλα θεικη Τι κοιλιτσα ειναι αυτη?Και οι υπολοιπες φωτο τελειεςΜεγαλωνουν το μαναρακια μας, να δουμε ποτε θα μπορεσω να τα ξανακαμαρωσω λαιφ Νικολεττα εισαι εδω? Click για ανάπτυξη... Νίκη μου σε περιμένουμε στο εξοχικό....άντε να έρθεις!!! Εδώ είμαι...ήρθα για την συνάντηση με τη μουκέλις.....σήμερα το μεσημέρι λέμε να βρεθούμε για φαί....μετά πρέπει να φύγω πάλι....εσύ δεν θα έρθεις? Μετά τις 3 λέμε να βρεθούμε ...θα με πάρει τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:38 Η Μυρτω4038: #1.502 08-07-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νίκη μου σε περιμένουμε στο εξοχικό....άντε να έρθεις!!! Εδώ είμαι...ήρθα για την συνάντηση με τη μουκέλις.....σήμερα το μεσημέρι λέμε να βρεθούμε για φαί....μετά πρέπει να φύγω πάλι....εσύ δεν θα έρθεις? Μετά τις 3 λέμε να βρεθούμε ...θα με πάρει τηλέφωνο Click για ανάπτυξη... Το βραδυ θα'ρθω στην συναντηση αλλα το απογευματακι δεν θα μπορεσω..δουλευω το απογευμα και επειδη φτανουμε πια στο τελος(αυτη και η αλλα βδομαδα εμειναν)δεν με περνει να ακυρωσω ραντεβου Κριμα και ηθελα να σε δω Θα βγαζαμε και φωτο Ισως κατσει το Σ/Κ να'ρθουμε καποια στιγμη με την Ζωη στην Καλλικρατεια,να δουμε και την Αντζελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:08 Η NiaR έγραψε: #1.503 08-07-08 14:08 Νικολετα, Δωρα θα ερθετε το βραδυ στη συναντηση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:33 Η SvetikaR έγραψε: #1.504 08-07-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειμαι και εγω μια British maniac (long and Shorthair) Στις 5 γατες, εχω ενα British longhair blue smoke kai 1 british short hair black. Δεν καταφερω να βαλλω τισ φωτογραφιες. Οποιος ενδιαφερεται, να μου στειλει την ηλεκ. διευ/ση Click για ανάπτυξη... Καλώς ώρισες, aramis! Πες μας περισσότερα για τις γάτες σου και για σένα. Στείλε μου στο svetikarytch@hotmail.com τις φωτογραφίες και θα τις κρεμάσω εγώ εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:12 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.505 09-07-08 11:12 Λοιπόν αγαπητη Ραισα οι οικονομίες αυξηθηκαν(εφτασαν τα 50 ευρω)!!!Το λιλά μου ανήκει τουλάχιστον νοερά!!!!Ειμαι ερωτευμενη με το μωρο της υπογραφης σου και κάτι μου λέει οτι το εκανες επιτηδες ξεμυαλιστρα γυναίκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:04 Η elvenstar: #1.506 09-07-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθ....έτσι όπως τα λέει η Νίκη είναι !!! Αν δεν μπορείς να την βρεις πάλι πες να σου στείλω μερικές από δω! Νίκη μου ευχαριστώ :kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Νίκη μου ευχαριστώ με βοήθησες πολύ έχω δώσει την εταιρεία σε κτηνίατρους κ πετ, αν δεν βρω άκρη κ αν δεν σου κάνει πολύ κόπο Ραίσα θα σου στείλω ΡΜ για να κανονίσουμε να μου τις στείλεις. Και πάλι ευχαριστώ πολύ και στις δυο σας για την βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #1.507 09-07-08 19:02 Raisa σου είπα ότι σε μισώ θανάσιμα ε;;;Θα έρθω Χαλκιδική με ένα παντελόνι με μεγάααααααααλες τσέπες,ξέρεις εσύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.508 11-07-08 13:22 Καλέ μαζεψτε την συμπεθέρα, σας παρακάλω!!!Το λιλά ειναι δικό μου συμπεθέρα, κάτσε ησυχη μην εχουμε δράματα!!!!! Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:14 Η Μυρτω4038: #1.509 11-07-08 17:14 Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι[/quote] Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:51 Η moukelis έγραψε: #1.510 11-07-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Click για ανάπτυξη... Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης[/quote] Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.511 11-07-08 17:52 Αγαπητή Νίκη, πάρε όποιο θέλεις αλλά άφησε ένα λιλά σε παρακαλώ, να το βλέπω μόνο, τα χαρτζιλίκια μειώθηκαν δραματικά πάλι!!!άτιμη κενωνια που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:54 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.512 11-07-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης Click για ανάπτυξη... Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...)[/QUOTE] Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #1.513 11-07-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Click για ανάπτυξη... Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!![/quote] Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Niki άσε την τσάντα,με εκβιάζει η κακούργα συμπεθέρα!Κακιά κακιά κακιά,που δε θες να υπάρχει άλλο παχουλό μωρό στο σπίτι εκτός απο την κόρη σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 18:06 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.514 11-07-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!! Click για ανάπτυξη... Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Niki άσε την τσάντα,με εκβιάζει η κακούργα συμπεθέρα!Κακιά κακιά κακιά,που δε θες να υπάρχει άλλο παχουλό μωρό στο σπίτι εκτός απο την κόρη σου![/QUOTE] Και με τι θα το ταΐζεις βρε? Που όλος ο μισθός σου θα πηγαίνει στο φαΐ της Μόιρα και στην άμμο Ραισα μου θα πεινάσει το γατάκι σου λέω, μην της το δώσεις!!! Φερτο σε εμένα που οσονούπω θα ξαναγινω πλούσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η Raisa έγραψε: #1.515 15-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν αγαπητη Ραισα οι οικονομίες αυξηθηκαν(εφτασαν τα 50 ευρω)!!!Το λιλά μου ανήκει τουλάχιστον νοερά!!!!Ειμαι ερωτευμενη με το μωρο της υπογραφης σου και κάτι μου λέει οτι το εκανες επιτηδες ξεμυαλιστρα γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νίκη μου ευχαριστώ με βοήθησες πολύ έχω δώσει την εταιρεία σε κτηνίατρους κ πετ, αν δεν βρω άκρη κ αν δεν σου κάνει πολύ κόπο Ραίσα θα σου στείλω ΡΜ για να κανονίσουμε να μου τις στείλεις. Και πάλι ευχαριστώ πολύ και στις δυο σας για την βοήθεια Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει τίποτε καλή μου!!! ότι ώρα θέλεις πες μου και σου τις στέλνω! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa σου είπα ότι σε μισώ θανάσιμα ε;;;Θα έρθω Χαλκιδική με ένα παντελόνι με μεγάααααααααλες τσέπες,ξέρεις εσύ... Click για ανάπτυξη... ΅Σε περιμέεεεεενω Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Click για ανάπτυξη... Το ξέρω καλή μου....έχω το νου μου Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης[/quote] Νικη μου στη σκέψη έμεινες....ακόμα σε περιμένω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Click για ανάπτυξη... Με την κακία σου θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #1.516 15-07-08 22:26 Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.517 16-07-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Τι κάνουν τα μωρά σας Ραίσα? Πράγματι θέλουμε φωτό!! Για να καταλάβω ποια θα πάρει ποιο? Έχει κανένα περίσσεμα ή τα έκλεισε όλα τα κουκλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η Raisa έγραψε: #1.518 18-07-08 20:52 Μη φωνάζετε καλέεεεε.......ειδικά εσείς κυρία Δώρα που δηλώσατε ότι δεν θα μου ξαναμιλήσετε Τέλος πάντων ....θα το ξεχάσω και θα σας κάνω την χάρη Ορίστε λοιπόν οι νέες φωτογραφίες μας!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωράκι1.jpg 31,8 KB · Εμφανίσεις: 22 μωράκι4.jpg 43,8 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι3.jpg 21,7 KB · Εμφανίσεις: 24 μωράκι2.jpg 57 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι5.jpg 47,7 KB · Εμφανίσεις: 21 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:58 Η moukelis έγραψε: #1.519 18-07-08 20:58 Μωρά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγκεφαλικό,ανευρυσμα και τριπλό by pass... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 21:00 Η katerina10: #1.520 18-07-08 21:00 αχχχχχχχ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟ ΜΠΛΕ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Η Αλικη εχει δικιο.Η πρωτη φωτογραφια ειναι απλα θεικη Τι κοιλιτσα ειναι αυτη?Και οι υπολοιπες φωτο τελειεςΜεγαλωνουν το μαναρακια μας, να δουμε ποτε θα μπορεσω να τα ξανακαμαρωσω λαιφ Νικολεττα εισαι εδω? Click για ανάπτυξη... Νίκη μου σε περιμένουμε στο εξοχικό....άντε να έρθεις!!! Εδώ είμαι...ήρθα για την συνάντηση με τη μουκέλις.....σήμερα το μεσημέρι λέμε να βρεθούμε για φαί....μετά πρέπει να φύγω πάλι....εσύ δεν θα έρθεις? Μετά τις 3 λέμε να βρεθούμε ...θα με πάρει τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 13:38 Η Μυρτω4038: #1.502 08-07-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νίκη μου σε περιμένουμε στο εξοχικό....άντε να έρθεις!!! Εδώ είμαι...ήρθα για την συνάντηση με τη μουκέλις.....σήμερα το μεσημέρι λέμε να βρεθούμε για φαί....μετά πρέπει να φύγω πάλι....εσύ δεν θα έρθεις? Μετά τις 3 λέμε να βρεθούμε ...θα με πάρει τηλέφωνο Click για ανάπτυξη... Το βραδυ θα'ρθω στην συναντηση αλλα το απογευματακι δεν θα μπορεσω..δουλευω το απογευμα και επειδη φτανουμε πια στο τελος(αυτη και η αλλα βδομαδα εμειναν)δεν με περνει να ακυρωσω ραντεβου Κριμα και ηθελα να σε δω Θα βγαζαμε και φωτο Ισως κατσει το Σ/Κ να'ρθουμε καποια στιγμη με την Ζωη στην Καλλικρατεια,να δουμε και την Αντζελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:08 Η NiaR έγραψε: #1.503 08-07-08 14:08 Νικολετα, Δωρα θα ερθετε το βραδυ στη συναντηση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:33 Η SvetikaR έγραψε: #1.504 08-07-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειμαι και εγω μια British maniac (long and Shorthair) Στις 5 γατες, εχω ενα British longhair blue smoke kai 1 british short hair black. Δεν καταφερω να βαλλω τισ φωτογραφιες. Οποιος ενδιαφερεται, να μου στειλει την ηλεκ. διευ/ση Click για ανάπτυξη... Καλώς ώρισες, aramis! Πες μας περισσότερα για τις γάτες σου και για σένα. Στείλε μου στο svetikarytch@hotmail.com τις φωτογραφίες και θα τις κρεμάσω εγώ εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:12 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.505 09-07-08 11:12 Λοιπόν αγαπητη Ραισα οι οικονομίες αυξηθηκαν(εφτασαν τα 50 ευρω)!!!Το λιλά μου ανήκει τουλάχιστον νοερά!!!!Ειμαι ερωτευμενη με το μωρο της υπογραφης σου και κάτι μου λέει οτι το εκανες επιτηδες ξεμυαλιστρα γυναίκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:04 Η elvenstar: #1.506 09-07-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθ....έτσι όπως τα λέει η Νίκη είναι !!! Αν δεν μπορείς να την βρεις πάλι πες να σου στείλω μερικές από δω! Νίκη μου ευχαριστώ :kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Νίκη μου ευχαριστώ με βοήθησες πολύ έχω δώσει την εταιρεία σε κτηνίατρους κ πετ, αν δεν βρω άκρη κ αν δεν σου κάνει πολύ κόπο Ραίσα θα σου στείλω ΡΜ για να κανονίσουμε να μου τις στείλεις. Και πάλι ευχαριστώ πολύ και στις δυο σας για την βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #1.507 09-07-08 19:02 Raisa σου είπα ότι σε μισώ θανάσιμα ε;;;Θα έρθω Χαλκιδική με ένα παντελόνι με μεγάααααααααλες τσέπες,ξέρεις εσύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.508 11-07-08 13:22 Καλέ μαζεψτε την συμπεθέρα, σας παρακάλω!!!Το λιλά ειναι δικό μου συμπεθέρα, κάτσε ησυχη μην εχουμε δράματα!!!!! Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:14 Η Μυρτω4038: #1.509 11-07-08 17:14 Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι[/quote] Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:51 Η moukelis έγραψε: #1.510 11-07-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Click για ανάπτυξη... Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης[/quote] Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.511 11-07-08 17:52 Αγαπητή Νίκη, πάρε όποιο θέλεις αλλά άφησε ένα λιλά σε παρακαλώ, να το βλέπω μόνο, τα χαρτζιλίκια μειώθηκαν δραματικά πάλι!!!άτιμη κενωνια που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:54 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.512 11-07-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης Click για ανάπτυξη... Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...)[/QUOTE] Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #1.513 11-07-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Click για ανάπτυξη... Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!![/quote] Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Niki άσε την τσάντα,με εκβιάζει η κακούργα συμπεθέρα!Κακιά κακιά κακιά,που δε θες να υπάρχει άλλο παχουλό μωρό στο σπίτι εκτός απο την κόρη σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 18:06 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.514 11-07-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!! Click για ανάπτυξη... Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Niki άσε την τσάντα,με εκβιάζει η κακούργα συμπεθέρα!Κακιά κακιά κακιά,που δε θες να υπάρχει άλλο παχουλό μωρό στο σπίτι εκτός απο την κόρη σου![/QUOTE] Και με τι θα το ταΐζεις βρε? Που όλος ο μισθός σου θα πηγαίνει στο φαΐ της Μόιρα και στην άμμο Ραισα μου θα πεινάσει το γατάκι σου λέω, μην της το δώσεις!!! Φερτο σε εμένα που οσονούπω θα ξαναγινω πλούσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η Raisa έγραψε: #1.515 15-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν αγαπητη Ραισα οι οικονομίες αυξηθηκαν(εφτασαν τα 50 ευρω)!!!Το λιλά μου ανήκει τουλάχιστον νοερά!!!!Ειμαι ερωτευμενη με το μωρο της υπογραφης σου και κάτι μου λέει οτι το εκανες επιτηδες ξεμυαλιστρα γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νίκη μου ευχαριστώ με βοήθησες πολύ έχω δώσει την εταιρεία σε κτηνίατρους κ πετ, αν δεν βρω άκρη κ αν δεν σου κάνει πολύ κόπο Ραίσα θα σου στείλω ΡΜ για να κανονίσουμε να μου τις στείλεις. Και πάλι ευχαριστώ πολύ και στις δυο σας για την βοήθεια Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει τίποτε καλή μου!!! ότι ώρα θέλεις πες μου και σου τις στέλνω! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa σου είπα ότι σε μισώ θανάσιμα ε;;;Θα έρθω Χαλκιδική με ένα παντελόνι με μεγάααααααααλες τσέπες,ξέρεις εσύ... Click για ανάπτυξη... ΅Σε περιμέεεεεενω Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Click για ανάπτυξη... Το ξέρω καλή μου....έχω το νου μου Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης[/quote] Νικη μου στη σκέψη έμεινες....ακόμα σε περιμένω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Click για ανάπτυξη... Με την κακία σου θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #1.516 15-07-08 22:26 Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.517 16-07-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Τι κάνουν τα μωρά σας Ραίσα? Πράγματι θέλουμε φωτό!! Για να καταλάβω ποια θα πάρει ποιο? Έχει κανένα περίσσεμα ή τα έκλεισε όλα τα κουκλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η Raisa έγραψε: #1.518 18-07-08 20:52 Μη φωνάζετε καλέεεεε.......ειδικά εσείς κυρία Δώρα που δηλώσατε ότι δεν θα μου ξαναμιλήσετε Τέλος πάντων ....θα το ξεχάσω και θα σας κάνω την χάρη Ορίστε λοιπόν οι νέες φωτογραφίες μας!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωράκι1.jpg 31,8 KB · Εμφανίσεις: 22 μωράκι4.jpg 43,8 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι3.jpg 21,7 KB · Εμφανίσεις: 24 μωράκι2.jpg 57 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι5.jpg 47,7 KB · Εμφανίσεις: 21 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:58 Η moukelis έγραψε: #1.519 18-07-08 20:58 Μωρά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγκεφαλικό,ανευρυσμα και τριπλό by pass... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 21:00 Η katerina10: #1.520 18-07-08 21:00 αχχχχχχχ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟ ΜΠΛΕ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νίκη μου σε περιμένουμε στο εξοχικό....άντε να έρθεις!!! Εδώ είμαι...ήρθα για την συνάντηση με τη μουκέλις.....σήμερα το μεσημέρι λέμε να βρεθούμε για φαί....μετά πρέπει να φύγω πάλι....εσύ δεν θα έρθεις? Μετά τις 3 λέμε να βρεθούμε ...θα με πάρει τηλέφωνο Click για ανάπτυξη... Το βραδυ θα'ρθω στην συναντηση αλλα το απογευματακι δεν θα μπορεσω..δουλευω το απογευμα και επειδη φτανουμε πια στο τελος(αυτη και η αλλα βδομαδα εμειναν)δεν με περνει να ακυρωσω ραντεβου Κριμα και ηθελα να σε δω Θα βγαζαμε και φωτο Ισως κατσει το Σ/Κ να'ρθουμε καποια στιγμη με την Ζωη στην Καλλικρατεια,να δουμε και την Αντζελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:08 Η NiaR έγραψε: #1.503 08-07-08 14:08 Νικολετα, Δωρα θα ερθετε το βραδυ στη συναντηση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:33 Η SvetikaR έγραψε: #1.504 08-07-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειμαι και εγω μια British maniac (long and Shorthair) Στις 5 γατες, εχω ενα British longhair blue smoke kai 1 british short hair black. Δεν καταφερω να βαλλω τισ φωτογραφιες. Οποιος ενδιαφερεται, να μου στειλει την ηλεκ. διευ/ση Click για ανάπτυξη... Καλώς ώρισες, aramis! Πες μας περισσότερα για τις γάτες σου και για σένα. Στείλε μου στο svetikarytch@hotmail.com τις φωτογραφίες και θα τις κρεμάσω εγώ εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:12 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.505 09-07-08 11:12 Λοιπόν αγαπητη Ραισα οι οικονομίες αυξηθηκαν(εφτασαν τα 50 ευρω)!!!Το λιλά μου ανήκει τουλάχιστον νοερά!!!!Ειμαι ερωτευμενη με το μωρο της υπογραφης σου και κάτι μου λέει οτι το εκανες επιτηδες ξεμυαλιστρα γυναίκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:04 Η elvenstar: #1.506 09-07-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθ....έτσι όπως τα λέει η Νίκη είναι !!! Αν δεν μπορείς να την βρεις πάλι πες να σου στείλω μερικές από δω! Νίκη μου ευχαριστώ :kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Νίκη μου ευχαριστώ με βοήθησες πολύ έχω δώσει την εταιρεία σε κτηνίατρους κ πετ, αν δεν βρω άκρη κ αν δεν σου κάνει πολύ κόπο Ραίσα θα σου στείλω ΡΜ για να κανονίσουμε να μου τις στείλεις. Και πάλι ευχαριστώ πολύ και στις δυο σας για την βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #1.507 09-07-08 19:02 Raisa σου είπα ότι σε μισώ θανάσιμα ε;;;Θα έρθω Χαλκιδική με ένα παντελόνι με μεγάααααααααλες τσέπες,ξέρεις εσύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.508 11-07-08 13:22 Καλέ μαζεψτε την συμπεθέρα, σας παρακάλω!!!Το λιλά ειναι δικό μου συμπεθέρα, κάτσε ησυχη μην εχουμε δράματα!!!!! Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:14 Η Μυρτω4038: #1.509 11-07-08 17:14 Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι[/quote] Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:51 Η moukelis έγραψε: #1.510 11-07-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Click για ανάπτυξη... Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης[/quote] Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.511 11-07-08 17:52 Αγαπητή Νίκη, πάρε όποιο θέλεις αλλά άφησε ένα λιλά σε παρακαλώ, να το βλέπω μόνο, τα χαρτζιλίκια μειώθηκαν δραματικά πάλι!!!άτιμη κενωνια που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:54 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.512 11-07-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης Click για ανάπτυξη... Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...)[/QUOTE] Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #1.513 11-07-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Click για ανάπτυξη... Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!![/quote] Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Niki άσε την τσάντα,με εκβιάζει η κακούργα συμπεθέρα!Κακιά κακιά κακιά,που δε θες να υπάρχει άλλο παχουλό μωρό στο σπίτι εκτός απο την κόρη σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 18:06 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.514 11-07-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!! Click για ανάπτυξη... Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Niki άσε την τσάντα,με εκβιάζει η κακούργα συμπεθέρα!Κακιά κακιά κακιά,που δε θες να υπάρχει άλλο παχουλό μωρό στο σπίτι εκτός απο την κόρη σου![/QUOTE] Και με τι θα το ταΐζεις βρε? Που όλος ο μισθός σου θα πηγαίνει στο φαΐ της Μόιρα και στην άμμο Ραισα μου θα πεινάσει το γατάκι σου λέω, μην της το δώσεις!!! Φερτο σε εμένα που οσονούπω θα ξαναγινω πλούσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η Raisa έγραψε: #1.515 15-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν αγαπητη Ραισα οι οικονομίες αυξηθηκαν(εφτασαν τα 50 ευρω)!!!Το λιλά μου ανήκει τουλάχιστον νοερά!!!!Ειμαι ερωτευμενη με το μωρο της υπογραφης σου και κάτι μου λέει οτι το εκανες επιτηδες ξεμυαλιστρα γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νίκη μου ευχαριστώ με βοήθησες πολύ έχω δώσει την εταιρεία σε κτηνίατρους κ πετ, αν δεν βρω άκρη κ αν δεν σου κάνει πολύ κόπο Ραίσα θα σου στείλω ΡΜ για να κανονίσουμε να μου τις στείλεις. Και πάλι ευχαριστώ πολύ και στις δυο σας για την βοήθεια Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει τίποτε καλή μου!!! ότι ώρα θέλεις πες μου και σου τις στέλνω! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa σου είπα ότι σε μισώ θανάσιμα ε;;;Θα έρθω Χαλκιδική με ένα παντελόνι με μεγάααααααααλες τσέπες,ξέρεις εσύ... Click για ανάπτυξη... ΅Σε περιμέεεεεενω Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Click για ανάπτυξη... Το ξέρω καλή μου....έχω το νου μου Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης[/quote] Νικη μου στη σκέψη έμεινες....ακόμα σε περιμένω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Click για ανάπτυξη... Με την κακία σου θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #1.516 15-07-08 22:26 Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.517 16-07-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Τι κάνουν τα μωρά σας Ραίσα? Πράγματι θέλουμε φωτό!! Για να καταλάβω ποια θα πάρει ποιο? Έχει κανένα περίσσεμα ή τα έκλεισε όλα τα κουκλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η Raisa έγραψε: #1.518 18-07-08 20:52 Μη φωνάζετε καλέεεεε.......ειδικά εσείς κυρία Δώρα που δηλώσατε ότι δεν θα μου ξαναμιλήσετε Τέλος πάντων ....θα το ξεχάσω και θα σας κάνω την χάρη Ορίστε λοιπόν οι νέες φωτογραφίες μας!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωράκι1.jpg 31,8 KB · Εμφανίσεις: 22 μωράκι4.jpg 43,8 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι3.jpg 21,7 KB · Εμφανίσεις: 24 μωράκι2.jpg 57 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι5.jpg 47,7 KB · Εμφανίσεις: 21 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:58 Η moukelis έγραψε: #1.519 18-07-08 20:58 Μωρά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγκεφαλικό,ανευρυσμα και τριπλό by pass... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 21:00 Η katerina10: #1.520 18-07-08 21:00 αχχχχχχχ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟ ΜΠΛΕ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νικολετα, Δωρα θα ερθετε το βραδυ στη συναντηση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:33 Η SvetikaR έγραψε: #1.504 08-07-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειμαι και εγω μια British maniac (long and Shorthair) Στις 5 γατες, εχω ενα British longhair blue smoke kai 1 british short hair black. Δεν καταφερω να βαλλω τισ φωτογραφιες. Οποιος ενδιαφερεται, να μου στειλει την ηλεκ. διευ/ση Click για ανάπτυξη... Καλώς ώρισες, aramis! Πες μας περισσότερα για τις γάτες σου και για σένα. Στείλε μου στο svetikarytch@hotmail.com τις φωτογραφίες και θα τις κρεμάσω εγώ εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:12 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.505 09-07-08 11:12 Λοιπόν αγαπητη Ραισα οι οικονομίες αυξηθηκαν(εφτασαν τα 50 ευρω)!!!Το λιλά μου ανήκει τουλάχιστον νοερά!!!!Ειμαι ερωτευμενη με το μωρο της υπογραφης σου και κάτι μου λέει οτι το εκανες επιτηδες ξεμυαλιστρα γυναίκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:04 Η elvenstar: #1.506 09-07-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθ....έτσι όπως τα λέει η Νίκη είναι !!! Αν δεν μπορείς να την βρεις πάλι πες να σου στείλω μερικές από δω! Νίκη μου ευχαριστώ :kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Νίκη μου ευχαριστώ με βοήθησες πολύ έχω δώσει την εταιρεία σε κτηνίατρους κ πετ, αν δεν βρω άκρη κ αν δεν σου κάνει πολύ κόπο Ραίσα θα σου στείλω ΡΜ για να κανονίσουμε να μου τις στείλεις. Και πάλι ευχαριστώ πολύ και στις δυο σας για την βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #1.507 09-07-08 19:02 Raisa σου είπα ότι σε μισώ θανάσιμα ε;;;Θα έρθω Χαλκιδική με ένα παντελόνι με μεγάααααααααλες τσέπες,ξέρεις εσύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.508 11-07-08 13:22 Καλέ μαζεψτε την συμπεθέρα, σας παρακάλω!!!Το λιλά ειναι δικό μου συμπεθέρα, κάτσε ησυχη μην εχουμε δράματα!!!!! Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:14 Η Μυρτω4038: #1.509 11-07-08 17:14 Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι[/quote] Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:51 Η moukelis έγραψε: #1.510 11-07-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Click για ανάπτυξη... Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης[/quote] Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.511 11-07-08 17:52 Αγαπητή Νίκη, πάρε όποιο θέλεις αλλά άφησε ένα λιλά σε παρακαλώ, να το βλέπω μόνο, τα χαρτζιλίκια μειώθηκαν δραματικά πάλι!!!άτιμη κενωνια που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:54 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.512 11-07-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης Click για ανάπτυξη... Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...)[/QUOTE] Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #1.513 11-07-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Click για ανάπτυξη... Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!![/quote] Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Niki άσε την τσάντα,με εκβιάζει η κακούργα συμπεθέρα!Κακιά κακιά κακιά,που δε θες να υπάρχει άλλο παχουλό μωρό στο σπίτι εκτός απο την κόρη σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 18:06 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.514 11-07-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!! Click για ανάπτυξη... Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Niki άσε την τσάντα,με εκβιάζει η κακούργα συμπεθέρα!Κακιά κακιά κακιά,που δε θες να υπάρχει άλλο παχουλό μωρό στο σπίτι εκτός απο την κόρη σου![/QUOTE] Και με τι θα το ταΐζεις βρε? Που όλος ο μισθός σου θα πηγαίνει στο φαΐ της Μόιρα και στην άμμο Ραισα μου θα πεινάσει το γατάκι σου λέω, μην της το δώσεις!!! Φερτο σε εμένα που οσονούπω θα ξαναγινω πλούσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η Raisa έγραψε: #1.515 15-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν αγαπητη Ραισα οι οικονομίες αυξηθηκαν(εφτασαν τα 50 ευρω)!!!Το λιλά μου ανήκει τουλάχιστον νοερά!!!!Ειμαι ερωτευμενη με το μωρο της υπογραφης σου και κάτι μου λέει οτι το εκανες επιτηδες ξεμυαλιστρα γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νίκη μου ευχαριστώ με βοήθησες πολύ έχω δώσει την εταιρεία σε κτηνίατρους κ πετ, αν δεν βρω άκρη κ αν δεν σου κάνει πολύ κόπο Ραίσα θα σου στείλω ΡΜ για να κανονίσουμε να μου τις στείλεις. Και πάλι ευχαριστώ πολύ και στις δυο σας για την βοήθεια Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει τίποτε καλή μου!!! ότι ώρα θέλεις πες μου και σου τις στέλνω! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa σου είπα ότι σε μισώ θανάσιμα ε;;;Θα έρθω Χαλκιδική με ένα παντελόνι με μεγάααααααααλες τσέπες,ξέρεις εσύ... Click για ανάπτυξη... ΅Σε περιμέεεεεενω Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Click για ανάπτυξη... Το ξέρω καλή μου....έχω το νου μου Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης[/quote] Νικη μου στη σκέψη έμεινες....ακόμα σε περιμένω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Click για ανάπτυξη... Με την κακία σου θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #1.516 15-07-08 22:26 Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.517 16-07-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Τι κάνουν τα μωρά σας Ραίσα? Πράγματι θέλουμε φωτό!! Για να καταλάβω ποια θα πάρει ποιο? Έχει κανένα περίσσεμα ή τα έκλεισε όλα τα κουκλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η Raisa έγραψε: #1.518 18-07-08 20:52 Μη φωνάζετε καλέεεεε.......ειδικά εσείς κυρία Δώρα που δηλώσατε ότι δεν θα μου ξαναμιλήσετε Τέλος πάντων ....θα το ξεχάσω και θα σας κάνω την χάρη Ορίστε λοιπόν οι νέες φωτογραφίες μας!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωράκι1.jpg 31,8 KB · Εμφανίσεις: 22 μωράκι4.jpg 43,8 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι3.jpg 21,7 KB · Εμφανίσεις: 24 μωράκι2.jpg 57 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι5.jpg 47,7 KB · Εμφανίσεις: 21 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:58 Η moukelis έγραψε: #1.519 18-07-08 20:58 Μωρά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγκεφαλικό,ανευρυσμα και τριπλό by pass... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 21:00 Η katerina10: #1.520 18-07-08 21:00 αχχχχχχχ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟ ΜΠΛΕ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειμαι και εγω μια British maniac (long and Shorthair) Στις 5 γατες, εχω ενα British longhair blue smoke kai 1 british short hair black. Δεν καταφερω να βαλλω τισ φωτογραφιες. Οποιος ενδιαφερεται, να μου στειλει την ηλεκ. διευ/ση Click για ανάπτυξη... Καλώς ώρισες, aramis! Πες μας περισσότερα για τις γάτες σου και για σένα. Στείλε μου στο svetikarytch@hotmail.com τις φωτογραφίες και θα τις κρεμάσω εγώ εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:12 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.505 09-07-08 11:12 Λοιπόν αγαπητη Ραισα οι οικονομίες αυξηθηκαν(εφτασαν τα 50 ευρω)!!!Το λιλά μου ανήκει τουλάχιστον νοερά!!!!Ειμαι ερωτευμενη με το μωρο της υπογραφης σου και κάτι μου λέει οτι το εκανες επιτηδες ξεμυαλιστρα γυναίκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:04 Η elvenstar: #1.506 09-07-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθ....έτσι όπως τα λέει η Νίκη είναι !!! Αν δεν μπορείς να την βρεις πάλι πες να σου στείλω μερικές από δω! Νίκη μου ευχαριστώ :kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Νίκη μου ευχαριστώ με βοήθησες πολύ έχω δώσει την εταιρεία σε κτηνίατρους κ πετ, αν δεν βρω άκρη κ αν δεν σου κάνει πολύ κόπο Ραίσα θα σου στείλω ΡΜ για να κανονίσουμε να μου τις στείλεις. Και πάλι ευχαριστώ πολύ και στις δυο σας για την βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #1.507 09-07-08 19:02 Raisa σου είπα ότι σε μισώ θανάσιμα ε;;;Θα έρθω Χαλκιδική με ένα παντελόνι με μεγάααααααααλες τσέπες,ξέρεις εσύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.508 11-07-08 13:22 Καλέ μαζεψτε την συμπεθέρα, σας παρακάλω!!!Το λιλά ειναι δικό μου συμπεθέρα, κάτσε ησυχη μην εχουμε δράματα!!!!! Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:14 Η Μυρτω4038: #1.509 11-07-08 17:14 Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι[/quote] Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:51 Η moukelis έγραψε: #1.510 11-07-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Click για ανάπτυξη... Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης[/quote] Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.511 11-07-08 17:52 Αγαπητή Νίκη, πάρε όποιο θέλεις αλλά άφησε ένα λιλά σε παρακαλώ, να το βλέπω μόνο, τα χαρτζιλίκια μειώθηκαν δραματικά πάλι!!!άτιμη κενωνια που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:54 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.512 11-07-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης Click για ανάπτυξη... Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...)[/QUOTE] Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #1.513 11-07-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Click για ανάπτυξη... Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!![/quote] Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Niki άσε την τσάντα,με εκβιάζει η κακούργα συμπεθέρα!Κακιά κακιά κακιά,που δε θες να υπάρχει άλλο παχουλό μωρό στο σπίτι εκτός απο την κόρη σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 18:06 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.514 11-07-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!! Click για ανάπτυξη... Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Niki άσε την τσάντα,με εκβιάζει η κακούργα συμπεθέρα!Κακιά κακιά κακιά,που δε θες να υπάρχει άλλο παχουλό μωρό στο σπίτι εκτός απο την κόρη σου![/QUOTE] Και με τι θα το ταΐζεις βρε? Που όλος ο μισθός σου θα πηγαίνει στο φαΐ της Μόιρα και στην άμμο Ραισα μου θα πεινάσει το γατάκι σου λέω, μην της το δώσεις!!! Φερτο σε εμένα που οσονούπω θα ξαναγινω πλούσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η Raisa έγραψε: #1.515 15-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν αγαπητη Ραισα οι οικονομίες αυξηθηκαν(εφτασαν τα 50 ευρω)!!!Το λιλά μου ανήκει τουλάχιστον νοερά!!!!Ειμαι ερωτευμενη με το μωρο της υπογραφης σου και κάτι μου λέει οτι το εκανες επιτηδες ξεμυαλιστρα γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νίκη μου ευχαριστώ με βοήθησες πολύ έχω δώσει την εταιρεία σε κτηνίατρους κ πετ, αν δεν βρω άκρη κ αν δεν σου κάνει πολύ κόπο Ραίσα θα σου στείλω ΡΜ για να κανονίσουμε να μου τις στείλεις. Και πάλι ευχαριστώ πολύ και στις δυο σας για την βοήθεια Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει τίποτε καλή μου!!! ότι ώρα θέλεις πες μου και σου τις στέλνω! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa σου είπα ότι σε μισώ θανάσιμα ε;;;Θα έρθω Χαλκιδική με ένα παντελόνι με μεγάααααααααλες τσέπες,ξέρεις εσύ... Click για ανάπτυξη... ΅Σε περιμέεεεεενω Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Click για ανάπτυξη... Το ξέρω καλή μου....έχω το νου μου Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης[/quote] Νικη μου στη σκέψη έμεινες....ακόμα σε περιμένω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Click για ανάπτυξη... Με την κακία σου θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #1.516 15-07-08 22:26 Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.517 16-07-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Τι κάνουν τα μωρά σας Ραίσα? Πράγματι θέλουμε φωτό!! Για να καταλάβω ποια θα πάρει ποιο? Έχει κανένα περίσσεμα ή τα έκλεισε όλα τα κουκλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η Raisa έγραψε: #1.518 18-07-08 20:52 Μη φωνάζετε καλέεεεε.......ειδικά εσείς κυρία Δώρα που δηλώσατε ότι δεν θα μου ξαναμιλήσετε Τέλος πάντων ....θα το ξεχάσω και θα σας κάνω την χάρη Ορίστε λοιπόν οι νέες φωτογραφίες μας!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωράκι1.jpg 31,8 KB · Εμφανίσεις: 22 μωράκι4.jpg 43,8 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι3.jpg 21,7 KB · Εμφανίσεις: 24 μωράκι2.jpg 57 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι5.jpg 47,7 KB · Εμφανίσεις: 21 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:58 Η moukelis έγραψε: #1.519 18-07-08 20:58 Μωρά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγκεφαλικό,ανευρυσμα και τριπλό by pass... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 21:00 Η katerina10: #1.520 18-07-08 21:00 αχχχχχχχ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟ ΜΠΛΕ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν αγαπητη Ραισα οι οικονομίες αυξηθηκαν(εφτασαν τα 50 ευρω)!!!Το λιλά μου ανήκει τουλάχιστον νοερά!!!!Ειμαι ερωτευμενη με το μωρο της υπογραφης σου και κάτι μου λέει οτι το εκανες επιτηδες ξεμυαλιστρα γυναίκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:04 Η elvenstar: #1.506 09-07-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθ....έτσι όπως τα λέει η Νίκη είναι !!! Αν δεν μπορείς να την βρεις πάλι πες να σου στείλω μερικές από δω! Νίκη μου ευχαριστώ :kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Νίκη μου ευχαριστώ με βοήθησες πολύ έχω δώσει την εταιρεία σε κτηνίατρους κ πετ, αν δεν βρω άκρη κ αν δεν σου κάνει πολύ κόπο Ραίσα θα σου στείλω ΡΜ για να κανονίσουμε να μου τις στείλεις. Και πάλι ευχαριστώ πολύ και στις δυο σας για την βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #1.507 09-07-08 19:02 Raisa σου είπα ότι σε μισώ θανάσιμα ε;;;Θα έρθω Χαλκιδική με ένα παντελόνι με μεγάααααααααλες τσέπες,ξέρεις εσύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.508 11-07-08 13:22 Καλέ μαζεψτε την συμπεθέρα, σας παρακάλω!!!Το λιλά ειναι δικό μου συμπεθέρα, κάτσε ησυχη μην εχουμε δράματα!!!!! Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:14 Η Μυρτω4038: #1.509 11-07-08 17:14 Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι[/quote] Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:51 Η moukelis έγραψε: #1.510 11-07-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Click για ανάπτυξη... Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης[/quote] Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.511 11-07-08 17:52 Αγαπητή Νίκη, πάρε όποιο θέλεις αλλά άφησε ένα λιλά σε παρακαλώ, να το βλέπω μόνο, τα χαρτζιλίκια μειώθηκαν δραματικά πάλι!!!άτιμη κενωνια που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:54 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.512 11-07-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης Click για ανάπτυξη... Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...)[/QUOTE] Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #1.513 11-07-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Click για ανάπτυξη... Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!![/quote] Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Niki άσε την τσάντα,με εκβιάζει η κακούργα συμπεθέρα!Κακιά κακιά κακιά,που δε θες να υπάρχει άλλο παχουλό μωρό στο σπίτι εκτός απο την κόρη σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 18:06 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.514 11-07-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!! Click για ανάπτυξη... Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Niki άσε την τσάντα,με εκβιάζει η κακούργα συμπεθέρα!Κακιά κακιά κακιά,που δε θες να υπάρχει άλλο παχουλό μωρό στο σπίτι εκτός απο την κόρη σου![/QUOTE] Και με τι θα το ταΐζεις βρε? Που όλος ο μισθός σου θα πηγαίνει στο φαΐ της Μόιρα και στην άμμο Ραισα μου θα πεινάσει το γατάκι σου λέω, μην της το δώσεις!!! Φερτο σε εμένα που οσονούπω θα ξαναγινω πλούσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η Raisa έγραψε: #1.515 15-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν αγαπητη Ραισα οι οικονομίες αυξηθηκαν(εφτασαν τα 50 ευρω)!!!Το λιλά μου ανήκει τουλάχιστον νοερά!!!!Ειμαι ερωτευμενη με το μωρο της υπογραφης σου και κάτι μου λέει οτι το εκανες επιτηδες ξεμυαλιστρα γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νίκη μου ευχαριστώ με βοήθησες πολύ έχω δώσει την εταιρεία σε κτηνίατρους κ πετ, αν δεν βρω άκρη κ αν δεν σου κάνει πολύ κόπο Ραίσα θα σου στείλω ΡΜ για να κανονίσουμε να μου τις στείλεις. Και πάλι ευχαριστώ πολύ και στις δυο σας για την βοήθεια Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει τίποτε καλή μου!!! ότι ώρα θέλεις πες μου και σου τις στέλνω! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa σου είπα ότι σε μισώ θανάσιμα ε;;;Θα έρθω Χαλκιδική με ένα παντελόνι με μεγάααααααααλες τσέπες,ξέρεις εσύ... Click για ανάπτυξη... ΅Σε περιμέεεεεενω Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Click για ανάπτυξη... Το ξέρω καλή μου....έχω το νου μου Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης[/quote] Νικη μου στη σκέψη έμεινες....ακόμα σε περιμένω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Click για ανάπτυξη... Με την κακία σου θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #1.516 15-07-08 22:26 Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.517 16-07-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Τι κάνουν τα μωρά σας Ραίσα? Πράγματι θέλουμε φωτό!! Για να καταλάβω ποια θα πάρει ποιο? Έχει κανένα περίσσεμα ή τα έκλεισε όλα τα κουκλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η Raisa έγραψε: #1.518 18-07-08 20:52 Μη φωνάζετε καλέεεεε.......ειδικά εσείς κυρία Δώρα που δηλώσατε ότι δεν θα μου ξαναμιλήσετε Τέλος πάντων ....θα το ξεχάσω και θα σας κάνω την χάρη Ορίστε λοιπόν οι νέες φωτογραφίες μας!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωράκι1.jpg 31,8 KB · Εμφανίσεις: 22 μωράκι4.jpg 43,8 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι3.jpg 21,7 KB · Εμφανίσεις: 24 μωράκι2.jpg 57 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι5.jpg 47,7 KB · Εμφανίσεις: 21 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:58 Η moukelis έγραψε: #1.519 18-07-08 20:58 Μωρά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγκεφαλικό,ανευρυσμα και τριπλό by pass... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 21:00 Η katerina10: #1.520 18-07-08 21:00 αχχχχχχχ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟ ΜΠΛΕ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σλιθ....έτσι όπως τα λέει η Νίκη είναι !!! Αν δεν μπορείς να την βρεις πάλι πες να σου στείλω μερικές από δω! Νίκη μου ευχαριστώ :kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Νίκη μου ευχαριστώ με βοήθησες πολύ έχω δώσει την εταιρεία σε κτηνίατρους κ πετ, αν δεν βρω άκρη κ αν δεν σου κάνει πολύ κόπο Ραίσα θα σου στείλω ΡΜ για να κανονίσουμε να μου τις στείλεις. Και πάλι ευχαριστώ πολύ και στις δυο σας για την βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #1.507 09-07-08 19:02 Raisa σου είπα ότι σε μισώ θανάσιμα ε;;;Θα έρθω Χαλκιδική με ένα παντελόνι με μεγάααααααααλες τσέπες,ξέρεις εσύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.508 11-07-08 13:22 Καλέ μαζεψτε την συμπεθέρα, σας παρακάλω!!!Το λιλά ειναι δικό μου συμπεθέρα, κάτσε ησυχη μην εχουμε δράματα!!!!! Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:14 Η Μυρτω4038: #1.509 11-07-08 17:14 Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι[/quote] Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:51 Η moukelis έγραψε: #1.510 11-07-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Click για ανάπτυξη... Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης[/quote] Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.511 11-07-08 17:52 Αγαπητή Νίκη, πάρε όποιο θέλεις αλλά άφησε ένα λιλά σε παρακαλώ, να το βλέπω μόνο, τα χαρτζιλίκια μειώθηκαν δραματικά πάλι!!!άτιμη κενωνια που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:54 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.512 11-07-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης Click για ανάπτυξη... Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...)[/QUOTE] Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #1.513 11-07-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Click για ανάπτυξη... Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!![/quote] Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Niki άσε την τσάντα,με εκβιάζει η κακούργα συμπεθέρα!Κακιά κακιά κακιά,που δε θες να υπάρχει άλλο παχουλό μωρό στο σπίτι εκτός απο την κόρη σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 18:06 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.514 11-07-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!! Click για ανάπτυξη... Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Niki άσε την τσάντα,με εκβιάζει η κακούργα συμπεθέρα!Κακιά κακιά κακιά,που δε θες να υπάρχει άλλο παχουλό μωρό στο σπίτι εκτός απο την κόρη σου![/QUOTE] Και με τι θα το ταΐζεις βρε? Που όλος ο μισθός σου θα πηγαίνει στο φαΐ της Μόιρα και στην άμμο Ραισα μου θα πεινάσει το γατάκι σου λέω, μην της το δώσεις!!! Φερτο σε εμένα που οσονούπω θα ξαναγινω πλούσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η Raisa έγραψε: #1.515 15-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν αγαπητη Ραισα οι οικονομίες αυξηθηκαν(εφτασαν τα 50 ευρω)!!!Το λιλά μου ανήκει τουλάχιστον νοερά!!!!Ειμαι ερωτευμενη με το μωρο της υπογραφης σου και κάτι μου λέει οτι το εκανες επιτηδες ξεμυαλιστρα γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νίκη μου ευχαριστώ με βοήθησες πολύ έχω δώσει την εταιρεία σε κτηνίατρους κ πετ, αν δεν βρω άκρη κ αν δεν σου κάνει πολύ κόπο Ραίσα θα σου στείλω ΡΜ για να κανονίσουμε να μου τις στείλεις. Και πάλι ευχαριστώ πολύ και στις δυο σας για την βοήθεια Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει τίποτε καλή μου!!! ότι ώρα θέλεις πες μου και σου τις στέλνω! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa σου είπα ότι σε μισώ θανάσιμα ε;;;Θα έρθω Χαλκιδική με ένα παντελόνι με μεγάααααααααλες τσέπες,ξέρεις εσύ... Click για ανάπτυξη... ΅Σε περιμέεεεεενω Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Click για ανάπτυξη... Το ξέρω καλή μου....έχω το νου μου Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης[/quote] Νικη μου στη σκέψη έμεινες....ακόμα σε περιμένω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Click για ανάπτυξη... Με την κακία σου θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #1.516 15-07-08 22:26 Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.517 16-07-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Τι κάνουν τα μωρά σας Ραίσα? Πράγματι θέλουμε φωτό!! Για να καταλάβω ποια θα πάρει ποιο? Έχει κανένα περίσσεμα ή τα έκλεισε όλα τα κουκλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η Raisa έγραψε: #1.518 18-07-08 20:52 Μη φωνάζετε καλέεεεε.......ειδικά εσείς κυρία Δώρα που δηλώσατε ότι δεν θα μου ξαναμιλήσετε Τέλος πάντων ....θα το ξεχάσω και θα σας κάνω την χάρη Ορίστε λοιπόν οι νέες φωτογραφίες μας!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωράκι1.jpg 31,8 KB · Εμφανίσεις: 22 μωράκι4.jpg 43,8 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι3.jpg 21,7 KB · Εμφανίσεις: 24 μωράκι2.jpg 57 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι5.jpg 47,7 KB · Εμφανίσεις: 21 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:58 Η moukelis έγραψε: #1.519 18-07-08 20:58 Μωρά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγκεφαλικό,ανευρυσμα και τριπλό by pass... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 21:00 Η katerina10: #1.520 18-07-08 21:00 αχχχχχχχ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟ ΜΠΛΕ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Raisa σου είπα ότι σε μισώ θανάσιμα ε;;;Θα έρθω Χαλκιδική με ένα παντελόνι με μεγάααααααααλες τσέπες,ξέρεις εσύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.508 11-07-08 13:22 Καλέ μαζεψτε την συμπεθέρα, σας παρακάλω!!!Το λιλά ειναι δικό μου συμπεθέρα, κάτσε ησυχη μην εχουμε δράματα!!!!! Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:14 Η Μυρτω4038: #1.509 11-07-08 17:14 Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι[/quote] Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:51 Η moukelis έγραψε: #1.510 11-07-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Click για ανάπτυξη... Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης[/quote] Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.511 11-07-08 17:52 Αγαπητή Νίκη, πάρε όποιο θέλεις αλλά άφησε ένα λιλά σε παρακαλώ, να το βλέπω μόνο, τα χαρτζιλίκια μειώθηκαν δραματικά πάλι!!!άτιμη κενωνια που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:54 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.512 11-07-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης Click για ανάπτυξη... Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...)[/QUOTE] Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #1.513 11-07-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Click για ανάπτυξη... Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!![/quote] Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Niki άσε την τσάντα,με εκβιάζει η κακούργα συμπεθέρα!Κακιά κακιά κακιά,που δε θες να υπάρχει άλλο παχουλό μωρό στο σπίτι εκτός απο την κόρη σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 18:06 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.514 11-07-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!! Click για ανάπτυξη... Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Niki άσε την τσάντα,με εκβιάζει η κακούργα συμπεθέρα!Κακιά κακιά κακιά,που δε θες να υπάρχει άλλο παχουλό μωρό στο σπίτι εκτός απο την κόρη σου![/QUOTE] Και με τι θα το ταΐζεις βρε? Που όλος ο μισθός σου θα πηγαίνει στο φαΐ της Μόιρα και στην άμμο Ραισα μου θα πεινάσει το γατάκι σου λέω, μην της το δώσεις!!! Φερτο σε εμένα που οσονούπω θα ξαναγινω πλούσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η Raisa έγραψε: #1.515 15-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν αγαπητη Ραισα οι οικονομίες αυξηθηκαν(εφτασαν τα 50 ευρω)!!!Το λιλά μου ανήκει τουλάχιστον νοερά!!!!Ειμαι ερωτευμενη με το μωρο της υπογραφης σου και κάτι μου λέει οτι το εκανες επιτηδες ξεμυαλιστρα γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νίκη μου ευχαριστώ με βοήθησες πολύ έχω δώσει την εταιρεία σε κτηνίατρους κ πετ, αν δεν βρω άκρη κ αν δεν σου κάνει πολύ κόπο Ραίσα θα σου στείλω ΡΜ για να κανονίσουμε να μου τις στείλεις. Και πάλι ευχαριστώ πολύ και στις δυο σας για την βοήθεια Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει τίποτε καλή μου!!! ότι ώρα θέλεις πες μου και σου τις στέλνω! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa σου είπα ότι σε μισώ θανάσιμα ε;;;Θα έρθω Χαλκιδική με ένα παντελόνι με μεγάααααααααλες τσέπες,ξέρεις εσύ... Click για ανάπτυξη... ΅Σε περιμέεεεεενω Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Click για ανάπτυξη... Το ξέρω καλή μου....έχω το νου μου Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης[/quote] Νικη μου στη σκέψη έμεινες....ακόμα σε περιμένω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Click για ανάπτυξη... Με την κακία σου θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #1.516 15-07-08 22:26 Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.517 16-07-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Τι κάνουν τα μωρά σας Ραίσα? Πράγματι θέλουμε φωτό!! Για να καταλάβω ποια θα πάρει ποιο? Έχει κανένα περίσσεμα ή τα έκλεισε όλα τα κουκλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η Raisa έγραψε: #1.518 18-07-08 20:52 Μη φωνάζετε καλέεεεε.......ειδικά εσείς κυρία Δώρα που δηλώσατε ότι δεν θα μου ξαναμιλήσετε Τέλος πάντων ....θα το ξεχάσω και θα σας κάνω την χάρη Ορίστε λοιπόν οι νέες φωτογραφίες μας!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωράκι1.jpg 31,8 KB · Εμφανίσεις: 22 μωράκι4.jpg 43,8 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι3.jpg 21,7 KB · Εμφανίσεις: 24 μωράκι2.jpg 57 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι5.jpg 47,7 KB · Εμφανίσεις: 21 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:58 Η moukelis έγραψε: #1.519 18-07-08 20:58 Μωρά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγκεφαλικό,ανευρυσμα και τριπλό by pass... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 21:00 Η katerina10: #1.520 18-07-08 21:00 αχχχχχχχ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟ ΜΠΛΕ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλέ μαζεψτε την συμπεθέρα, σας παρακάλω!!!Το λιλά ειναι δικό μου συμπεθέρα, κάτσε ησυχη μην εχουμε δράματα!!!!! Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:14 Η Μυρτω4038: #1.509 11-07-08 17:14 Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι[/quote] Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:51 Η moukelis έγραψε: #1.510 11-07-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Click για ανάπτυξη... Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης[/quote] Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.511 11-07-08 17:52 Αγαπητή Νίκη, πάρε όποιο θέλεις αλλά άφησε ένα λιλά σε παρακαλώ, να το βλέπω μόνο, τα χαρτζιλίκια μειώθηκαν δραματικά πάλι!!!άτιμη κενωνια που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:54 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.512 11-07-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης Click για ανάπτυξη... Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...)[/QUOTE] Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #1.513 11-07-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Click για ανάπτυξη... Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!![/quote] Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Niki άσε την τσάντα,με εκβιάζει η κακούργα συμπεθέρα!Κακιά κακιά κακιά,που δε θες να υπάρχει άλλο παχουλό μωρό στο σπίτι εκτός απο την κόρη σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 18:06 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.514 11-07-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!! Click για ανάπτυξη... Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Niki άσε την τσάντα,με εκβιάζει η κακούργα συμπεθέρα!Κακιά κακιά κακιά,που δε θες να υπάρχει άλλο παχουλό μωρό στο σπίτι εκτός απο την κόρη σου![/QUOTE] Και με τι θα το ταΐζεις βρε? Που όλος ο μισθός σου θα πηγαίνει στο φαΐ της Μόιρα και στην άμμο Ραισα μου θα πεινάσει το γατάκι σου λέω, μην της το δώσεις!!! Φερτο σε εμένα που οσονούπω θα ξαναγινω πλούσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η Raisa έγραψε: #1.515 15-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν αγαπητη Ραισα οι οικονομίες αυξηθηκαν(εφτασαν τα 50 ευρω)!!!Το λιλά μου ανήκει τουλάχιστον νοερά!!!!Ειμαι ερωτευμενη με το μωρο της υπογραφης σου και κάτι μου λέει οτι το εκανες επιτηδες ξεμυαλιστρα γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νίκη μου ευχαριστώ με βοήθησες πολύ έχω δώσει την εταιρεία σε κτηνίατρους κ πετ, αν δεν βρω άκρη κ αν δεν σου κάνει πολύ κόπο Ραίσα θα σου στείλω ΡΜ για να κανονίσουμε να μου τις στείλεις. Και πάλι ευχαριστώ πολύ και στις δυο σας για την βοήθεια Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει τίποτε καλή μου!!! ότι ώρα θέλεις πες μου και σου τις στέλνω! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa σου είπα ότι σε μισώ θανάσιμα ε;;;Θα έρθω Χαλκιδική με ένα παντελόνι με μεγάααααααααλες τσέπες,ξέρεις εσύ... Click για ανάπτυξη... ΅Σε περιμέεεεεενω Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Click για ανάπτυξη... Το ξέρω καλή μου....έχω το νου μου Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης[/quote] Νικη μου στη σκέψη έμεινες....ακόμα σε περιμένω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Click για ανάπτυξη... Με την κακία σου θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #1.516 15-07-08 22:26 Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.517 16-07-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Τι κάνουν τα μωρά σας Ραίσα? Πράγματι θέλουμε φωτό!! Για να καταλάβω ποια θα πάρει ποιο? Έχει κανένα περίσσεμα ή τα έκλεισε όλα τα κουκλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η Raisa έγραψε: #1.518 18-07-08 20:52 Μη φωνάζετε καλέεεεε.......ειδικά εσείς κυρία Δώρα που δηλώσατε ότι δεν θα μου ξαναμιλήσετε Τέλος πάντων ....θα το ξεχάσω και θα σας κάνω την χάρη Ορίστε λοιπόν οι νέες φωτογραφίες μας!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωράκι1.jpg 31,8 KB · Εμφανίσεις: 22 μωράκι4.jpg 43,8 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι3.jpg 21,7 KB · Εμφανίσεις: 24 μωράκι2.jpg 57 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι5.jpg 47,7 KB · Εμφανίσεις: 21 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:58 Η moukelis έγραψε: #1.519 18-07-08 20:58 Μωρά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγκεφαλικό,ανευρυσμα και τριπλό by pass... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 21:00 Η katerina10: #1.520 18-07-08 21:00 αχχχχχχχ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟ ΜΠΛΕ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι[/quote] Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:51 Η moukelis έγραψε: #1.510 11-07-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Click για ανάπτυξη... Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης[/quote] Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.511 11-07-08 17:52 Αγαπητή Νίκη, πάρε όποιο θέλεις αλλά άφησε ένα λιλά σε παρακαλώ, να το βλέπω μόνο, τα χαρτζιλίκια μειώθηκαν δραματικά πάλι!!!άτιμη κενωνια που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:54 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.512 11-07-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης Click για ανάπτυξη... Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...)[/QUOTE] Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #1.513 11-07-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Click για ανάπτυξη... Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!![/quote] Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Niki άσε την τσάντα,με εκβιάζει η κακούργα συμπεθέρα!Κακιά κακιά κακιά,που δε θες να υπάρχει άλλο παχουλό μωρό στο σπίτι εκτός απο την κόρη σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 18:06 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.514 11-07-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!! Click για ανάπτυξη... Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Niki άσε την τσάντα,με εκβιάζει η κακούργα συμπεθέρα!Κακιά κακιά κακιά,που δε θες να υπάρχει άλλο παχουλό μωρό στο σπίτι εκτός απο την κόρη σου![/QUOTE] Και με τι θα το ταΐζεις βρε? Που όλος ο μισθός σου θα πηγαίνει στο φαΐ της Μόιρα και στην άμμο Ραισα μου θα πεινάσει το γατάκι σου λέω, μην της το δώσεις!!! Φερτο σε εμένα που οσονούπω θα ξαναγινω πλούσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η Raisa έγραψε: #1.515 15-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν αγαπητη Ραισα οι οικονομίες αυξηθηκαν(εφτασαν τα 50 ευρω)!!!Το λιλά μου ανήκει τουλάχιστον νοερά!!!!Ειμαι ερωτευμενη με το μωρο της υπογραφης σου και κάτι μου λέει οτι το εκανες επιτηδες ξεμυαλιστρα γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νίκη μου ευχαριστώ με βοήθησες πολύ έχω δώσει την εταιρεία σε κτηνίατρους κ πετ, αν δεν βρω άκρη κ αν δεν σου κάνει πολύ κόπο Ραίσα θα σου στείλω ΡΜ για να κανονίσουμε να μου τις στείλεις. Και πάλι ευχαριστώ πολύ και στις δυο σας για την βοήθεια Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει τίποτε καλή μου!!! ότι ώρα θέλεις πες μου και σου τις στέλνω! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa σου είπα ότι σε μισώ θανάσιμα ε;;;Θα έρθω Χαλκιδική με ένα παντελόνι με μεγάααααααααλες τσέπες,ξέρεις εσύ... Click για ανάπτυξη... ΅Σε περιμέεεεεενω Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Click για ανάπτυξη... Το ξέρω καλή μου....έχω το νου μου Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης[/quote] Νικη μου στη σκέψη έμεινες....ακόμα σε περιμένω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Click για ανάπτυξη... Με την κακία σου θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #1.516 15-07-08 22:26 Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.517 16-07-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Τι κάνουν τα μωρά σας Ραίσα? Πράγματι θέλουμε φωτό!! Για να καταλάβω ποια θα πάρει ποιο? Έχει κανένα περίσσεμα ή τα έκλεισε όλα τα κουκλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η Raisa έγραψε: #1.518 18-07-08 20:52 Μη φωνάζετε καλέεεεε.......ειδικά εσείς κυρία Δώρα που δηλώσατε ότι δεν θα μου ξαναμιλήσετε Τέλος πάντων ....θα το ξεχάσω και θα σας κάνω την χάρη Ορίστε λοιπόν οι νέες φωτογραφίες μας!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωράκι1.jpg 31,8 KB · Εμφανίσεις: 22 μωράκι4.jpg 43,8 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι3.jpg 21,7 KB · Εμφανίσεις: 24 μωράκι2.jpg 57 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι5.jpg 47,7 KB · Εμφανίσεις: 21 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:58 Η moukelis έγραψε: #1.519 18-07-08 20:58 Μωρά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγκεφαλικό,ανευρυσμα και τριπλό by pass... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 21:00 Η katerina10: #1.520 18-07-08 21:00 αχχχχχχχ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟ ΜΠΛΕ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Click για ανάπτυξη... Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης[/quote] Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:52 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.511 11-07-08 17:52 Αγαπητή Νίκη, πάρε όποιο θέλεις αλλά άφησε ένα λιλά σε παρακαλώ, να το βλέπω μόνο, τα χαρτζιλίκια μειώθηκαν δραματικά πάλι!!!άτιμη κενωνια που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:54 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.512 11-07-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης Click για ανάπτυξη... Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...)[/QUOTE] Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #1.513 11-07-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Click για ανάπτυξη... Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!![/quote] Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Niki άσε την τσάντα,με εκβιάζει η κακούργα συμπεθέρα!Κακιά κακιά κακιά,που δε θες να υπάρχει άλλο παχουλό μωρό στο σπίτι εκτός απο την κόρη σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 18:06 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.514 11-07-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!! Click για ανάπτυξη... Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Niki άσε την τσάντα,με εκβιάζει η κακούργα συμπεθέρα!Κακιά κακιά κακιά,που δε θες να υπάρχει άλλο παχουλό μωρό στο σπίτι εκτός απο την κόρη σου![/QUOTE] Και με τι θα το ταΐζεις βρε? Που όλος ο μισθός σου θα πηγαίνει στο φαΐ της Μόιρα και στην άμμο Ραισα μου θα πεινάσει το γατάκι σου λέω, μην της το δώσεις!!! Φερτο σε εμένα που οσονούπω θα ξαναγινω πλούσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η Raisa έγραψε: #1.515 15-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν αγαπητη Ραισα οι οικονομίες αυξηθηκαν(εφτασαν τα 50 ευρω)!!!Το λιλά μου ανήκει τουλάχιστον νοερά!!!!Ειμαι ερωτευμενη με το μωρο της υπογραφης σου και κάτι μου λέει οτι το εκανες επιτηδες ξεμυαλιστρα γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νίκη μου ευχαριστώ με βοήθησες πολύ έχω δώσει την εταιρεία σε κτηνίατρους κ πετ, αν δεν βρω άκρη κ αν δεν σου κάνει πολύ κόπο Ραίσα θα σου στείλω ΡΜ για να κανονίσουμε να μου τις στείλεις. Και πάλι ευχαριστώ πολύ και στις δυο σας για την βοήθεια Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει τίποτε καλή μου!!! ότι ώρα θέλεις πες μου και σου τις στέλνω! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa σου είπα ότι σε μισώ θανάσιμα ε;;;Θα έρθω Χαλκιδική με ένα παντελόνι με μεγάααααααααλες τσέπες,ξέρεις εσύ... Click για ανάπτυξη... ΅Σε περιμέεεεεενω Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Click για ανάπτυξη... Το ξέρω καλή μου....έχω το νου μου Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης[/quote] Νικη μου στη σκέψη έμεινες....ακόμα σε περιμένω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Click για ανάπτυξη... Με την κακία σου θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #1.516 15-07-08 22:26 Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.517 16-07-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Τι κάνουν τα μωρά σας Ραίσα? Πράγματι θέλουμε φωτό!! Για να καταλάβω ποια θα πάρει ποιο? Έχει κανένα περίσσεμα ή τα έκλεισε όλα τα κουκλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η Raisa έγραψε: #1.518 18-07-08 20:52 Μη φωνάζετε καλέεεεε.......ειδικά εσείς κυρία Δώρα που δηλώσατε ότι δεν θα μου ξαναμιλήσετε Τέλος πάντων ....θα το ξεχάσω και θα σας κάνω την χάρη Ορίστε λοιπόν οι νέες φωτογραφίες μας!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωράκι1.jpg 31,8 KB · Εμφανίσεις: 22 μωράκι4.jpg 43,8 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι3.jpg 21,7 KB · Εμφανίσεις: 24 μωράκι2.jpg 57 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι5.jpg 47,7 KB · Εμφανίσεις: 21 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:58 Η moukelis έγραψε: #1.519 18-07-08 20:58 Μωρά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγκεφαλικό,ανευρυσμα και τριπλό by pass... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 21:00 Η katerina10: #1.520 18-07-08 21:00 αχχχχχχχ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟ ΜΠΛΕ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αγαπητή Νίκη, πάρε όποιο θέλεις αλλά άφησε ένα λιλά σε παρακαλώ, να το βλέπω μόνο, τα χαρτζιλίκια μειώθηκαν δραματικά πάλι!!!άτιμη κενωνια που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:54 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.512 11-07-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης Click για ανάπτυξη... Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...)[/QUOTE] Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #1.513 11-07-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Click για ανάπτυξη... Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!![/quote] Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Niki άσε την τσάντα,με εκβιάζει η κακούργα συμπεθέρα!Κακιά κακιά κακιά,που δε θες να υπάρχει άλλο παχουλό μωρό στο σπίτι εκτός απο την κόρη σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 18:06 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.514 11-07-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!! Click για ανάπτυξη... Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Niki άσε την τσάντα,με εκβιάζει η κακούργα συμπεθέρα!Κακιά κακιά κακιά,που δε θες να υπάρχει άλλο παχουλό μωρό στο σπίτι εκτός απο την κόρη σου![/QUOTE] Και με τι θα το ταΐζεις βρε? Που όλος ο μισθός σου θα πηγαίνει στο φαΐ της Μόιρα και στην άμμο Ραισα μου θα πεινάσει το γατάκι σου λέω, μην της το δώσεις!!! Φερτο σε εμένα που οσονούπω θα ξαναγινω πλούσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η Raisa έγραψε: #1.515 15-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν αγαπητη Ραισα οι οικονομίες αυξηθηκαν(εφτασαν τα 50 ευρω)!!!Το λιλά μου ανήκει τουλάχιστον νοερά!!!!Ειμαι ερωτευμενη με το μωρο της υπογραφης σου και κάτι μου λέει οτι το εκανες επιτηδες ξεμυαλιστρα γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νίκη μου ευχαριστώ με βοήθησες πολύ έχω δώσει την εταιρεία σε κτηνίατρους κ πετ, αν δεν βρω άκρη κ αν δεν σου κάνει πολύ κόπο Ραίσα θα σου στείλω ΡΜ για να κανονίσουμε να μου τις στείλεις. Και πάλι ευχαριστώ πολύ και στις δυο σας για την βοήθεια Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει τίποτε καλή μου!!! ότι ώρα θέλεις πες μου και σου τις στέλνω! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa σου είπα ότι σε μισώ θανάσιμα ε;;;Θα έρθω Χαλκιδική με ένα παντελόνι με μεγάααααααααλες τσέπες,ξέρεις εσύ... Click για ανάπτυξη... ΅Σε περιμέεεεεενω Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Click για ανάπτυξη... Το ξέρω καλή μου....έχω το νου μου Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης[/quote] Νικη μου στη σκέψη έμεινες....ακόμα σε περιμένω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Click για ανάπτυξη... Με την κακία σου θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #1.516 15-07-08 22:26 Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.517 16-07-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Τι κάνουν τα μωρά σας Ραίσα? Πράγματι θέλουμε φωτό!! Για να καταλάβω ποια θα πάρει ποιο? Έχει κανένα περίσσεμα ή τα έκλεισε όλα τα κουκλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η Raisa έγραψε: #1.518 18-07-08 20:52 Μη φωνάζετε καλέεεεε.......ειδικά εσείς κυρία Δώρα που δηλώσατε ότι δεν θα μου ξαναμιλήσετε Τέλος πάντων ....θα το ξεχάσω και θα σας κάνω την χάρη Ορίστε λοιπόν οι νέες φωτογραφίες μας!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωράκι1.jpg 31,8 KB · Εμφανίσεις: 22 μωράκι4.jpg 43,8 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι3.jpg 21,7 KB · Εμφανίσεις: 24 μωράκι2.jpg 57 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι5.jpg 47,7 KB · Εμφανίσεις: 21 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:58 Η moukelis έγραψε: #1.519 18-07-08 20:58 Μωρά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγκεφαλικό,ανευρυσμα και τριπλό by pass... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 21:00 Η katerina10: #1.520 18-07-08 21:00 αχχχχχχχ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟ ΜΠΛΕ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης Click για ανάπτυξη... Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...)[/QUOTE] Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #1.513 11-07-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Click για ανάπτυξη... Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!![/quote] Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Niki άσε την τσάντα,με εκβιάζει η κακούργα συμπεθέρα!Κακιά κακιά κακιά,που δε θες να υπάρχει άλλο παχουλό μωρό στο σπίτι εκτός απο την κόρη σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 18:06 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.514 11-07-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!! Click για ανάπτυξη... Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Niki άσε την τσάντα,με εκβιάζει η κακούργα συμπεθέρα!Κακιά κακιά κακιά,που δε θες να υπάρχει άλλο παχουλό μωρό στο σπίτι εκτός απο την κόρη σου![/QUOTE] Και με τι θα το ταΐζεις βρε? Που όλος ο μισθός σου θα πηγαίνει στο φαΐ της Μόιρα και στην άμμο Ραισα μου θα πεινάσει το γατάκι σου λέω, μην της το δώσεις!!! Φερτο σε εμένα που οσονούπω θα ξαναγινω πλούσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η Raisa έγραψε: #1.515 15-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν αγαπητη Ραισα οι οικονομίες αυξηθηκαν(εφτασαν τα 50 ευρω)!!!Το λιλά μου ανήκει τουλάχιστον νοερά!!!!Ειμαι ερωτευμενη με το μωρο της υπογραφης σου και κάτι μου λέει οτι το εκανες επιτηδες ξεμυαλιστρα γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νίκη μου ευχαριστώ με βοήθησες πολύ έχω δώσει την εταιρεία σε κτηνίατρους κ πετ, αν δεν βρω άκρη κ αν δεν σου κάνει πολύ κόπο Ραίσα θα σου στείλω ΡΜ για να κανονίσουμε να μου τις στείλεις. Και πάλι ευχαριστώ πολύ και στις δυο σας για την βοήθεια Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει τίποτε καλή μου!!! ότι ώρα θέλεις πες μου και σου τις στέλνω! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa σου είπα ότι σε μισώ θανάσιμα ε;;;Θα έρθω Χαλκιδική με ένα παντελόνι με μεγάααααααααλες τσέπες,ξέρεις εσύ... Click για ανάπτυξη... ΅Σε περιμέεεεεενω Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Click για ανάπτυξη... Το ξέρω καλή μου....έχω το νου μου Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης[/quote] Νικη μου στη σκέψη έμεινες....ακόμα σε περιμένω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Click για ανάπτυξη... Με την κακία σου θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #1.516 15-07-08 22:26 Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.517 16-07-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Τι κάνουν τα μωρά σας Ραίσα? Πράγματι θέλουμε φωτό!! Για να καταλάβω ποια θα πάρει ποιο? Έχει κανένα περίσσεμα ή τα έκλεισε όλα τα κουκλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η Raisa έγραψε: #1.518 18-07-08 20:52 Μη φωνάζετε καλέεεεε.......ειδικά εσείς κυρία Δώρα που δηλώσατε ότι δεν θα μου ξαναμιλήσετε Τέλος πάντων ....θα το ξεχάσω και θα σας κάνω την χάρη Ορίστε λοιπόν οι νέες φωτογραφίες μας!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωράκι1.jpg 31,8 KB · Εμφανίσεις: 22 μωράκι4.jpg 43,8 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι3.jpg 21,7 KB · Εμφανίσεις: 24 μωράκι2.jpg 57 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι5.jpg 47,7 KB · Εμφανίσεις: 21 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:58 Η moukelis έγραψε: #1.519 18-07-08 20:58 Μωρά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγκεφαλικό,ανευρυσμα και τριπλό by pass... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 21:00 Η katerina10: #1.520 18-07-08 21:00 αχχχχχχχ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟ ΜΠΛΕ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Click για ανάπτυξη... Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!![/quote] Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Niki άσε την τσάντα,με εκβιάζει η κακούργα συμπεθέρα!Κακιά κακιά κακιά,που δε θες να υπάρχει άλλο παχουλό μωρό στο σπίτι εκτός απο την κόρη σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 18:06 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.514 11-07-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!! Click για ανάπτυξη... Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Niki άσε την τσάντα,με εκβιάζει η κακούργα συμπεθέρα!Κακιά κακιά κακιά,που δε θες να υπάρχει άλλο παχουλό μωρό στο σπίτι εκτός απο την κόρη σου![/QUOTE] Και με τι θα το ταΐζεις βρε? Που όλος ο μισθός σου θα πηγαίνει στο φαΐ της Μόιρα και στην άμμο Ραισα μου θα πεινάσει το γατάκι σου λέω, μην της το δώσεις!!! Φερτο σε εμένα που οσονούπω θα ξαναγινω πλούσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η Raisa έγραψε: #1.515 15-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν αγαπητη Ραισα οι οικονομίες αυξηθηκαν(εφτασαν τα 50 ευρω)!!!Το λιλά μου ανήκει τουλάχιστον νοερά!!!!Ειμαι ερωτευμενη με το μωρο της υπογραφης σου και κάτι μου λέει οτι το εκανες επιτηδες ξεμυαλιστρα γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νίκη μου ευχαριστώ με βοήθησες πολύ έχω δώσει την εταιρεία σε κτηνίατρους κ πετ, αν δεν βρω άκρη κ αν δεν σου κάνει πολύ κόπο Ραίσα θα σου στείλω ΡΜ για να κανονίσουμε να μου τις στείλεις. Και πάλι ευχαριστώ πολύ και στις δυο σας για την βοήθεια Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει τίποτε καλή μου!!! ότι ώρα θέλεις πες μου και σου τις στέλνω! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa σου είπα ότι σε μισώ θανάσιμα ε;;;Θα έρθω Χαλκιδική με ένα παντελόνι με μεγάααααααααλες τσέπες,ξέρεις εσύ... Click για ανάπτυξη... ΅Σε περιμέεεεεενω Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Click για ανάπτυξη... Το ξέρω καλή μου....έχω το νου μου Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης[/quote] Νικη μου στη σκέψη έμεινες....ακόμα σε περιμένω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Click για ανάπτυξη... Με την κακία σου θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #1.516 15-07-08 22:26 Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.517 16-07-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Τι κάνουν τα μωρά σας Ραίσα? Πράγματι θέλουμε φωτό!! Για να καταλάβω ποια θα πάρει ποιο? Έχει κανένα περίσσεμα ή τα έκλεισε όλα τα κουκλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η Raisa έγραψε: #1.518 18-07-08 20:52 Μη φωνάζετε καλέεεεε.......ειδικά εσείς κυρία Δώρα που δηλώσατε ότι δεν θα μου ξαναμιλήσετε Τέλος πάντων ....θα το ξεχάσω και θα σας κάνω την χάρη Ορίστε λοιπόν οι νέες φωτογραφίες μας!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωράκι1.jpg 31,8 KB · Εμφανίσεις: 22 μωράκι4.jpg 43,8 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι3.jpg 21,7 KB · Εμφανίσεις: 24 μωράκι2.jpg 57 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι5.jpg 47,7 KB · Εμφανίσεις: 21 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:58 Η moukelis έγραψε: #1.519 18-07-08 20:58 Μωρά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγκεφαλικό,ανευρυσμα και τριπλό by pass... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 21:00 Η katerina10: #1.520 18-07-08 21:00 αχχχχχχχ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟ ΜΠΛΕ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν βάζεις μυαλό εσυ ε?Στερεο συμπεθέρα, κατσε καλά γιατι θα πουλησω την κορη σου για πειραματα σε εργαστηριο που μελετα την γατισια παχυσαρκία!!! Click για ανάπτυξη... Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Niki άσε την τσάντα,με εκβιάζει η κακούργα συμπεθέρα!Κακιά κακιά κακιά,που δε θες να υπάρχει άλλο παχουλό μωρό στο σπίτι εκτός απο την κόρη σου![/QUOTE] Και με τι θα το ταΐζεις βρε? Που όλος ο μισθός σου θα πηγαίνει στο φαΐ της Μόιρα και στην άμμο Ραισα μου θα πεινάσει το γατάκι σου λέω, μην της το δώσεις!!! Φερτο σε εμένα που οσονούπω θα ξαναγινω πλούσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η Raisa έγραψε: #1.515 15-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν αγαπητη Ραισα οι οικονομίες αυξηθηκαν(εφτασαν τα 50 ευρω)!!!Το λιλά μου ανήκει τουλάχιστον νοερά!!!!Ειμαι ερωτευμενη με το μωρο της υπογραφης σου και κάτι μου λέει οτι το εκανες επιτηδες ξεμυαλιστρα γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νίκη μου ευχαριστώ με βοήθησες πολύ έχω δώσει την εταιρεία σε κτηνίατρους κ πετ, αν δεν βρω άκρη κ αν δεν σου κάνει πολύ κόπο Ραίσα θα σου στείλω ΡΜ για να κανονίσουμε να μου τις στείλεις. Και πάλι ευχαριστώ πολύ και στις δυο σας για την βοήθεια Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει τίποτε καλή μου!!! ότι ώρα θέλεις πες μου και σου τις στέλνω! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa σου είπα ότι σε μισώ θανάσιμα ε;;;Θα έρθω Χαλκιδική με ένα παντελόνι με μεγάααααααααλες τσέπες,ξέρεις εσύ... Click για ανάπτυξη... ΅Σε περιμέεεεεενω Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Click για ανάπτυξη... Το ξέρω καλή μου....έχω το νου μου Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης[/quote] Νικη μου στη σκέψη έμεινες....ακόμα σε περιμένω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Click για ανάπτυξη... Με την κακία σου θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #1.516 15-07-08 22:26 Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.517 16-07-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Τι κάνουν τα μωρά σας Ραίσα? Πράγματι θέλουμε φωτό!! Για να καταλάβω ποια θα πάρει ποιο? Έχει κανένα περίσσεμα ή τα έκλεισε όλα τα κουκλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η Raisa έγραψε: #1.518 18-07-08 20:52 Μη φωνάζετε καλέεεεε.......ειδικά εσείς κυρία Δώρα που δηλώσατε ότι δεν θα μου ξαναμιλήσετε Τέλος πάντων ....θα το ξεχάσω και θα σας κάνω την χάρη Ορίστε λοιπόν οι νέες φωτογραφίες μας!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωράκι1.jpg 31,8 KB · Εμφανίσεις: 22 μωράκι4.jpg 43,8 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι3.jpg 21,7 KB · Εμφανίσεις: 24 μωράκι2.jpg 57 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι5.jpg 47,7 KB · Εμφανίσεις: 21 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:58 Η moukelis έγραψε: #1.519 18-07-08 20:58 Μωρά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγκεφαλικό,ανευρυσμα και τριπλό by pass... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 21:00 Η katerina10: #1.520 18-07-08 21:00 αχχχχχχχ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟ ΜΠΛΕ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν αγαπητη Ραισα οι οικονομίες αυξηθηκαν(εφτασαν τα 50 ευρω)!!!Το λιλά μου ανήκει τουλάχιστον νοερά!!!!Ειμαι ερωτευμενη με το μωρο της υπογραφης σου και κάτι μου λέει οτι το εκανες επιτηδες ξεμυαλιστρα γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νίκη μου ευχαριστώ με βοήθησες πολύ έχω δώσει την εταιρεία σε κτηνίατρους κ πετ, αν δεν βρω άκρη κ αν δεν σου κάνει πολύ κόπο Ραίσα θα σου στείλω ΡΜ για να κανονίσουμε να μου τις στείλεις. Και πάλι ευχαριστώ πολύ και στις δυο σας για την βοήθεια Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει τίποτε καλή μου!!! ότι ώρα θέλεις πες μου και σου τις στέλνω! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa σου είπα ότι σε μισώ θανάσιμα ε;;;Θα έρθω Χαλκιδική με ένα παντελόνι με μεγάααααααααλες τσέπες,ξέρεις εσύ... Click για ανάπτυξη... ΅Σε περιμέεεεεενω Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Ραισα σε παρακαλω φυλαξε το παιδι μακρια απο μακρυχερηδες που καραδοκουν...Και προτεινω στο εξοχικο να βαλεις στην εξοδο ανιχνευτη γατιων!!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα κυκλοφορουν και επιτήδειοι Click για ανάπτυξη... Το ξέρω καλή μου....έχω το νου μου Μην της βαζεις ιδεες τωρα που σκεφτομαι να την επισκεφτω με μια μεγαλη τσαντα θαλασσης[/quote] Νικη μου στη σκέψη έμεινες....ακόμα σε περιμένω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nikiiiiiiiiii εγώ που σε συμπάθησα,πάρε και μια μικρή τσαντούλα για μένα,ξέρεις εσυ...(μπλε θέλω όχι λιλά...) Click για ανάπτυξη... Με την κακία σου θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #1.516 15-07-08 22:26 Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.517 16-07-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Τι κάνουν τα μωρά σας Ραίσα? Πράγματι θέλουμε φωτό!! Για να καταλάβω ποια θα πάρει ποιο? Έχει κανένα περίσσεμα ή τα έκλεισε όλα τα κουκλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η Raisa έγραψε: #1.518 18-07-08 20:52 Μη φωνάζετε καλέεεεε.......ειδικά εσείς κυρία Δώρα που δηλώσατε ότι δεν θα μου ξαναμιλήσετε Τέλος πάντων ....θα το ξεχάσω και θα σας κάνω την χάρη Ορίστε λοιπόν οι νέες φωτογραφίες μας!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωράκι1.jpg 31,8 KB · Εμφανίσεις: 22 μωράκι4.jpg 43,8 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι3.jpg 21,7 KB · Εμφανίσεις: 24 μωράκι2.jpg 57 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι5.jpg 47,7 KB · Εμφανίσεις: 21 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:58 Η moukelis έγραψε: #1.519 18-07-08 20:58 Μωρά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγκεφαλικό,ανευρυσμα και τριπλό by pass... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 21:00 Η katerina10: #1.520 18-07-08 21:00 αχχχχχχχ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟ ΜΠΛΕ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.517 16-07-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Τι κάνουν τα μωρά σας Ραίσα? Πράγματι θέλουμε φωτό!! Για να καταλάβω ποια θα πάρει ποιο? Έχει κανένα περίσσεμα ή τα έκλεισε όλα τα κουκλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η Raisa έγραψε: #1.518 18-07-08 20:52 Μη φωνάζετε καλέεεεε.......ειδικά εσείς κυρία Δώρα που δηλώσατε ότι δεν θα μου ξαναμιλήσετε Τέλος πάντων ....θα το ξεχάσω και θα σας κάνω την χάρη Ορίστε λοιπόν οι νέες φωτογραφίες μας!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωράκι1.jpg 31,8 KB · Εμφανίσεις: 22 μωράκι4.jpg 43,8 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι3.jpg 21,7 KB · Εμφανίσεις: 24 μωράκι2.jpg 57 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι5.jpg 47,7 KB · Εμφανίσεις: 21 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:58 Η moukelis έγραψε: #1.519 18-07-08 20:58 Μωρά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγκεφαλικό,ανευρυσμα και τριπλό by pass... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 21:00 Η katerina10: #1.520 18-07-08 21:00 αχχχχχχχ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟ ΜΠΛΕ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σα δε ντρέπεσαι...Θέλουμε φωτόοοοοοοοοοοοοοοοο να δούμε τα μπλε και τα λιλά μωρά με ανοιχτά τα μάτια!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Τι κάνουν τα μωρά σας Ραίσα? Πράγματι θέλουμε φωτό!! Για να καταλάβω ποια θα πάρει ποιο? Έχει κανένα περίσσεμα ή τα έκλεισε όλα τα κουκλιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η Raisa έγραψε: #1.518 18-07-08 20:52 Μη φωνάζετε καλέεεεε.......ειδικά εσείς κυρία Δώρα που δηλώσατε ότι δεν θα μου ξαναμιλήσετε Τέλος πάντων ....θα το ξεχάσω και θα σας κάνω την χάρη Ορίστε λοιπόν οι νέες φωτογραφίες μας!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωράκι1.jpg 31,8 KB · Εμφανίσεις: 22 μωράκι4.jpg 43,8 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι3.jpg 21,7 KB · Εμφανίσεις: 24 μωράκι2.jpg 57 KB · Εμφανίσεις: 25 μωράκι5.jpg 47,7 KB · Εμφανίσεις: 21 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:58 Η moukelis έγραψε: #1.519 18-07-08 20:58 Μωρά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγκεφαλικό,ανευρυσμα και τριπλό by pass... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 21:00 Η katerina10: #1.520 18-07-08 21:00 αχχχχχχχ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟ ΜΠΛΕ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μη φωνάζετε καλέεεεε.......ειδικά εσείς κυρία Δώρα που δηλώσατε ότι δεν θα μου ξαναμιλήσετε Τέλος πάντων ....θα το ξεχάσω και θα σας κάνω την χάρη Ορίστε λοιπόν οι νέες φωτογραφίες μας!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 20:58 Η moukelis έγραψε: #1.519 18-07-08 20:58 Μωρά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγκεφαλικό,ανευρυσμα και τριπλό by pass... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 21:00 Η katerina10: #1.520 18-07-08 21:00 αχχχχχχχ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟ ΜΠΛΕ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μωρά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγκεφαλικό,ανευρυσμα και τριπλό by pass... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 21:00 Η katerina10: #1.520 18-07-08 21:00 αχχχχχχχ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟ ΜΠΛΕ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αχχχχχχχ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟ ΜΠΛΕ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.