erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Ο erefer έγραψε: #1.541 19-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τελικά μόνο εγώ θέλω ΜΠΛΕ????? Click για ανάπτυξη... Μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:33 Η Raisa έγραψε: #1.542 19-07-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Θα συμφωνησω απόλυτα ειναι θειικό το χρώμα και πανέμορφη ρατσα γενικά!!!! Ειλικρινα για μενα η Ραισα ειναι η πιο ομορφη γατα του φορουμ, την χαζευω πολλες φορες στο άσχετο Click για ανάπτυξη... Για να πω την αλήθεια...και μένα το λιλά μου αρέσει πιο πολύ Αννα μου τα παραλές τώρα....έχω δει πολύ πιο όμορφα γατιά από τη Ραίσα...εξάλλου όλα τα γατιά έχουν μια ομορφιά μοναδική Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τελικά μόνο εγώ θέλω ΜΠΛΕ????? Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ ....ξέρω και άλλους που προτιμούν το μπλε....μη σκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:35 Ο erefer έγραψε: #1.543 19-07-08 14:35 Το lilac τα κάνει να φαίνονται σα ψεύτικα αρκουδάκια Το μπλέ δε μου αρέσει πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η Raisa έγραψε: #1.544 19-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το lilac τα κάνει να φαίνονται σα ψεύτικα αρκουδάκια Το μπλέ δε μου αρέσει πολύ Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβώς τα βλέπω και γω....σαν λούτρινα είναι τα άτιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η moukelis έγραψε: #1.545 19-07-08 14:40 Εμένα μου αρέσουν και τα λιλά,και τα μπλε,πιο πολύ μου αρέσει η κατανομή τους,που είναι σαν αρκουδάκια...Αλλά κορυφή είναι τα ασημένια! Συμπεθέρα θα σε αγνοήσω επιδεικτικά,και μόλις πάρω την κόρη μου,θα της εξιστορώ κάθε μέρα τις κακιούλες που έλεγες γι'αυτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.546 19-07-08 14:40 Ναι αλλα εχουμε πει οτι και η ομορφια ειναι υποκειμενικη...Εμενα μου αρεσει η Ραισα πάει και τελειωσε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Ο erefer έγραψε: #1.547 19-07-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ετσι ακριβώς τα βλέπω και γω....σαν λούτρινα είναι τα άτιμα Click για ανάπτυξη... Και οταν τα βλέπεις ετσι δεν κρατιέσαι, τα ζουλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η Raisa έγραψε: #1.548 19-07-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και οταν τα βλέπεις ετσι δεν κρατιέσαι, τα ζουλάς Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 11:50 Η Luna έγραψε: #1.549 20-07-08 11:50 καλημερα!!!!τωρα τα ειδα!!!τι ομορφα που εναι καλε!!! raisa μου ειναι καταπληκτικα!!!! θελω να τα ζουληξω!!! βλεπω εχει γινει παταγος με τα lilac εε??προσεχε γιατι βλεπω πολλες δολοπλοκιες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 13:56 Η Raisa έγραψε: #1.550 20-07-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!τωρα τα ειδα!!!τι ομορφα που εναι καλε!!! raisa μου ειναι καταπληκτικα!!!! θελω να τα ζουληξω!!! βλεπω εχει γινει παταγος με τα lilac εε??προσεχε γιατι βλεπω πολλες δολοπλοκιες...... Click για ανάπτυξη... Λουνάκι μου που είσαι καλέ??? Χαθήκαμε λίγο Είδες τα μωρούλια μας??? Άντε να σας ανοίξει η όρεξη και να βάλετε μπρος για τα δικά σας! Αλήθεια, τι έγινε με σένα??? Κάτι θυμάμαι που έλεγες να έρθεις μια βόλτα το καλοκαίρι.....πότε θα έχεις άδεια? Θα χαρούμε πολύ να σε φιλοξενήσουμε μερικές μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:09 Η katerina10: #1.551 20-07-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μάλλον Click για ανάπτυξη... ΧμμμμΑυτό είναι καλό γοατί αν δεν τα θέλουν τόσο τα μπλέ θα γινουνΌΛΑ δικά μου!!!!!!!!ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ(=σατανικό γέλιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:11 Η katerina10: #1.552 20-07-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι καλέ ....ξέρω και άλλους που προτιμούν το μπλε....μη σκας Click για ανάπτυξη... Κρίμα...Πάει και το δικό μου σχέδιο!!!Ραισα ίσως θα πρέπει να σκεφτεις να βάλεις πόρτα ασφαλείας με συναγερμό και να πάρεις και κανέναν σωματοφύλακα γιατί πολύ λιγουρεύονται τα μωρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Η Raisa έγραψε: #1.553 20-07-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κρίμα...Πάει και το δικό μου σχέδιο!!!Ραισα ίσως θα πρέπει να σκεφτεις να βάλεις πόρτα ασφαλείας με συναγερμό και να πάρεις και κανέναν σωματοφύλακα γιατί πολύ λιγουρεύονται τα μωρά!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει γίνει κιόλας.....ο Φιντέλ γιατί νομίζεις γλύφεται στη φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Η katerina10: #1.554 20-07-08 14:30 Τι?Είναι έτοιμος για μάχη ο γουτσουνάκος μου??? Ράισα πέρα από την πλάκα, με τρώει η περιέργεια..Πως είναι η σχέχη μαμάς Ράισας και μπαμπά Φιντέλ και πως με τα μωράκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:35 Η Raisa έγραψε: #1.555 20-07-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι?Είναι έτοιμος για μάχη ο γουτσουνάκος μου??? Ράισα πέρα από την πλάκα, με τρώει η περιέργεια..Πως είναι η σχέχη μαμάς Ράισας και μπαμπά Φιντέλ και πως με τα μωράκια??? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #1.556 20-07-08 14:41 Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #1.557 20-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Τι όμορφα που τα λες Κατερίνα μου....ούτε μυθιστόρημα να διαβάζαμε Πιστεύω μόλις ξεπεταχτούν λίγο και αρχίσουν να βγαίνουν από τη φωλιά τους να αλλάξουν τα πράγματα και να παίζουν μαζί με τον μπαμπά τους....δεν ξέρω θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η katerina10: #1.558 20-07-08 14:47 Ναι στα παραμυθάκια το έχω..Μην μου ζητήσεις να σου εξηγήσω κάτι όμως.Δεν θα καταλάβεις τίποτα. Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:41 Η Raisa έγραψε: #1.559 20-07-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.560 21-07-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Click για ανάπτυξη... Ραίσα μου καλημέρα!! Τι μωρά είν' αυτά??? Βρήκαν όλα οικογένειες? Θα κρατήσεις κανένα εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τελικά μόνο εγώ θέλω ΜΠΛΕ????? Click για ανάπτυξη... Μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:33 Η Raisa έγραψε: #1.542 19-07-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Θα συμφωνησω απόλυτα ειναι θειικό το χρώμα και πανέμορφη ρατσα γενικά!!!! Ειλικρινα για μενα η Ραισα ειναι η πιο ομορφη γατα του φορουμ, την χαζευω πολλες φορες στο άσχετο Click για ανάπτυξη... Για να πω την αλήθεια...και μένα το λιλά μου αρέσει πιο πολύ Αννα μου τα παραλές τώρα....έχω δει πολύ πιο όμορφα γατιά από τη Ραίσα...εξάλλου όλα τα γατιά έχουν μια ομορφιά μοναδική Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τελικά μόνο εγώ θέλω ΜΠΛΕ????? Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ ....ξέρω και άλλους που προτιμούν το μπλε....μη σκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:35 Ο erefer έγραψε: #1.543 19-07-08 14:35 Το lilac τα κάνει να φαίνονται σα ψεύτικα αρκουδάκια Το μπλέ δε μου αρέσει πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η Raisa έγραψε: #1.544 19-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το lilac τα κάνει να φαίνονται σα ψεύτικα αρκουδάκια Το μπλέ δε μου αρέσει πολύ Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβώς τα βλέπω και γω....σαν λούτρινα είναι τα άτιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η moukelis έγραψε: #1.545 19-07-08 14:40 Εμένα μου αρέσουν και τα λιλά,και τα μπλε,πιο πολύ μου αρέσει η κατανομή τους,που είναι σαν αρκουδάκια...Αλλά κορυφή είναι τα ασημένια! Συμπεθέρα θα σε αγνοήσω επιδεικτικά,και μόλις πάρω την κόρη μου,θα της εξιστορώ κάθε μέρα τις κακιούλες που έλεγες γι'αυτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.546 19-07-08 14:40 Ναι αλλα εχουμε πει οτι και η ομορφια ειναι υποκειμενικη...Εμενα μου αρεσει η Ραισα πάει και τελειωσε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Ο erefer έγραψε: #1.547 19-07-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ετσι ακριβώς τα βλέπω και γω....σαν λούτρινα είναι τα άτιμα Click για ανάπτυξη... Και οταν τα βλέπεις ετσι δεν κρατιέσαι, τα ζουλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η Raisa έγραψε: #1.548 19-07-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και οταν τα βλέπεις ετσι δεν κρατιέσαι, τα ζουλάς Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 11:50 Η Luna έγραψε: #1.549 20-07-08 11:50 καλημερα!!!!τωρα τα ειδα!!!τι ομορφα που εναι καλε!!! raisa μου ειναι καταπληκτικα!!!! θελω να τα ζουληξω!!! βλεπω εχει γινει παταγος με τα lilac εε??προσεχε γιατι βλεπω πολλες δολοπλοκιες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 13:56 Η Raisa έγραψε: #1.550 20-07-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!τωρα τα ειδα!!!τι ομορφα που εναι καλε!!! raisa μου ειναι καταπληκτικα!!!! θελω να τα ζουληξω!!! βλεπω εχει γινει παταγος με τα lilac εε??προσεχε γιατι βλεπω πολλες δολοπλοκιες...... Click για ανάπτυξη... Λουνάκι μου που είσαι καλέ??? Χαθήκαμε λίγο Είδες τα μωρούλια μας??? Άντε να σας ανοίξει η όρεξη και να βάλετε μπρος για τα δικά σας! Αλήθεια, τι έγινε με σένα??? Κάτι θυμάμαι που έλεγες να έρθεις μια βόλτα το καλοκαίρι.....πότε θα έχεις άδεια? Θα χαρούμε πολύ να σε φιλοξενήσουμε μερικές μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:09 Η katerina10: #1.551 20-07-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μάλλον Click για ανάπτυξη... ΧμμμμΑυτό είναι καλό γοατί αν δεν τα θέλουν τόσο τα μπλέ θα γινουνΌΛΑ δικά μου!!!!!!!!ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ(=σατανικό γέλιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:11 Η katerina10: #1.552 20-07-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι καλέ ....ξέρω και άλλους που προτιμούν το μπλε....μη σκας Click για ανάπτυξη... Κρίμα...Πάει και το δικό μου σχέδιο!!!Ραισα ίσως θα πρέπει να σκεφτεις να βάλεις πόρτα ασφαλείας με συναγερμό και να πάρεις και κανέναν σωματοφύλακα γιατί πολύ λιγουρεύονται τα μωρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Η Raisa έγραψε: #1.553 20-07-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κρίμα...Πάει και το δικό μου σχέδιο!!!Ραισα ίσως θα πρέπει να σκεφτεις να βάλεις πόρτα ασφαλείας με συναγερμό και να πάρεις και κανέναν σωματοφύλακα γιατί πολύ λιγουρεύονται τα μωρά!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει γίνει κιόλας.....ο Φιντέλ γιατί νομίζεις γλύφεται στη φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Η katerina10: #1.554 20-07-08 14:30 Τι?Είναι έτοιμος για μάχη ο γουτσουνάκος μου??? Ράισα πέρα από την πλάκα, με τρώει η περιέργεια..Πως είναι η σχέχη μαμάς Ράισας και μπαμπά Φιντέλ και πως με τα μωράκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:35 Η Raisa έγραψε: #1.555 20-07-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι?Είναι έτοιμος για μάχη ο γουτσουνάκος μου??? Ράισα πέρα από την πλάκα, με τρώει η περιέργεια..Πως είναι η σχέχη μαμάς Ράισας και μπαμπά Φιντέλ και πως με τα μωράκια??? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #1.556 20-07-08 14:41 Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #1.557 20-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Τι όμορφα που τα λες Κατερίνα μου....ούτε μυθιστόρημα να διαβάζαμε Πιστεύω μόλις ξεπεταχτούν λίγο και αρχίσουν να βγαίνουν από τη φωλιά τους να αλλάξουν τα πράγματα και να παίζουν μαζί με τον μπαμπά τους....δεν ξέρω θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η katerina10: #1.558 20-07-08 14:47 Ναι στα παραμυθάκια το έχω..Μην μου ζητήσεις να σου εξηγήσω κάτι όμως.Δεν θα καταλάβεις τίποτα. Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:41 Η Raisa έγραψε: #1.559 20-07-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.560 21-07-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Click για ανάπτυξη... Ραίσα μου καλημέρα!! Τι μωρά είν' αυτά??? Βρήκαν όλα οικογένειες? Θα κρατήσεις κανένα εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Θα συμφωνησω απόλυτα ειναι θειικό το χρώμα και πανέμορφη ρατσα γενικά!!!! Ειλικρινα για μενα η Ραισα ειναι η πιο ομορφη γατα του φορουμ, την χαζευω πολλες φορες στο άσχετο Click για ανάπτυξη... Για να πω την αλήθεια...και μένα το λιλά μου αρέσει πιο πολύ Αννα μου τα παραλές τώρα....έχω δει πολύ πιο όμορφα γατιά από τη Ραίσα...εξάλλου όλα τα γατιά έχουν μια ομορφιά μοναδική Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τελικά μόνο εγώ θέλω ΜΠΛΕ????? Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ ....ξέρω και άλλους που προτιμούν το μπλε....μη σκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:35 Ο erefer έγραψε: #1.543 19-07-08 14:35 Το lilac τα κάνει να φαίνονται σα ψεύτικα αρκουδάκια Το μπλέ δε μου αρέσει πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η Raisa έγραψε: #1.544 19-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το lilac τα κάνει να φαίνονται σα ψεύτικα αρκουδάκια Το μπλέ δε μου αρέσει πολύ Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβώς τα βλέπω και γω....σαν λούτρινα είναι τα άτιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η moukelis έγραψε: #1.545 19-07-08 14:40 Εμένα μου αρέσουν και τα λιλά,και τα μπλε,πιο πολύ μου αρέσει η κατανομή τους,που είναι σαν αρκουδάκια...Αλλά κορυφή είναι τα ασημένια! Συμπεθέρα θα σε αγνοήσω επιδεικτικά,και μόλις πάρω την κόρη μου,θα της εξιστορώ κάθε μέρα τις κακιούλες που έλεγες γι'αυτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.546 19-07-08 14:40 Ναι αλλα εχουμε πει οτι και η ομορφια ειναι υποκειμενικη...Εμενα μου αρεσει η Ραισα πάει και τελειωσε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Ο erefer έγραψε: #1.547 19-07-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ετσι ακριβώς τα βλέπω και γω....σαν λούτρινα είναι τα άτιμα Click για ανάπτυξη... Και οταν τα βλέπεις ετσι δεν κρατιέσαι, τα ζουλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η Raisa έγραψε: #1.548 19-07-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και οταν τα βλέπεις ετσι δεν κρατιέσαι, τα ζουλάς Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 11:50 Η Luna έγραψε: #1.549 20-07-08 11:50 καλημερα!!!!τωρα τα ειδα!!!τι ομορφα που εναι καλε!!! raisa μου ειναι καταπληκτικα!!!! θελω να τα ζουληξω!!! βλεπω εχει γινει παταγος με τα lilac εε??προσεχε γιατι βλεπω πολλες δολοπλοκιες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 13:56 Η Raisa έγραψε: #1.550 20-07-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!τωρα τα ειδα!!!τι ομορφα που εναι καλε!!! raisa μου ειναι καταπληκτικα!!!! θελω να τα ζουληξω!!! βλεπω εχει γινει παταγος με τα lilac εε??προσεχε γιατι βλεπω πολλες δολοπλοκιες...... Click για ανάπτυξη... Λουνάκι μου που είσαι καλέ??? Χαθήκαμε λίγο Είδες τα μωρούλια μας??? Άντε να σας ανοίξει η όρεξη και να βάλετε μπρος για τα δικά σας! Αλήθεια, τι έγινε με σένα??? Κάτι θυμάμαι που έλεγες να έρθεις μια βόλτα το καλοκαίρι.....πότε θα έχεις άδεια? Θα χαρούμε πολύ να σε φιλοξενήσουμε μερικές μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:09 Η katerina10: #1.551 20-07-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μάλλον Click για ανάπτυξη... ΧμμμμΑυτό είναι καλό γοατί αν δεν τα θέλουν τόσο τα μπλέ θα γινουνΌΛΑ δικά μου!!!!!!!!ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ(=σατανικό γέλιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:11 Η katerina10: #1.552 20-07-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι καλέ ....ξέρω και άλλους που προτιμούν το μπλε....μη σκας Click για ανάπτυξη... Κρίμα...Πάει και το δικό μου σχέδιο!!!Ραισα ίσως θα πρέπει να σκεφτεις να βάλεις πόρτα ασφαλείας με συναγερμό και να πάρεις και κανέναν σωματοφύλακα γιατί πολύ λιγουρεύονται τα μωρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Η Raisa έγραψε: #1.553 20-07-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κρίμα...Πάει και το δικό μου σχέδιο!!!Ραισα ίσως θα πρέπει να σκεφτεις να βάλεις πόρτα ασφαλείας με συναγερμό και να πάρεις και κανέναν σωματοφύλακα γιατί πολύ λιγουρεύονται τα μωρά!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει γίνει κιόλας.....ο Φιντέλ γιατί νομίζεις γλύφεται στη φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Η katerina10: #1.554 20-07-08 14:30 Τι?Είναι έτοιμος για μάχη ο γουτσουνάκος μου??? Ράισα πέρα από την πλάκα, με τρώει η περιέργεια..Πως είναι η σχέχη μαμάς Ράισας και μπαμπά Φιντέλ και πως με τα μωράκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:35 Η Raisa έγραψε: #1.555 20-07-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι?Είναι έτοιμος για μάχη ο γουτσουνάκος μου??? Ράισα πέρα από την πλάκα, με τρώει η περιέργεια..Πως είναι η σχέχη μαμάς Ράισας και μπαμπά Φιντέλ και πως με τα μωράκια??? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #1.556 20-07-08 14:41 Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #1.557 20-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Τι όμορφα που τα λες Κατερίνα μου....ούτε μυθιστόρημα να διαβάζαμε Πιστεύω μόλις ξεπεταχτούν λίγο και αρχίσουν να βγαίνουν από τη φωλιά τους να αλλάξουν τα πράγματα και να παίζουν μαζί με τον μπαμπά τους....δεν ξέρω θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η katerina10: #1.558 20-07-08 14:47 Ναι στα παραμυθάκια το έχω..Μην μου ζητήσεις να σου εξηγήσω κάτι όμως.Δεν θα καταλάβεις τίποτα. Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:41 Η Raisa έγραψε: #1.559 20-07-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.560 21-07-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Click για ανάπτυξη... Ραίσα μου καλημέρα!! Τι μωρά είν' αυτά??? Βρήκαν όλα οικογένειες? Θα κρατήσεις κανένα εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το lilac τα κάνει να φαίνονται σα ψεύτικα αρκουδάκια Το μπλέ δε μου αρέσει πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η Raisa έγραψε: #1.544 19-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το lilac τα κάνει να φαίνονται σα ψεύτικα αρκουδάκια Το μπλέ δε μου αρέσει πολύ Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβώς τα βλέπω και γω....σαν λούτρινα είναι τα άτιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η moukelis έγραψε: #1.545 19-07-08 14:40 Εμένα μου αρέσουν και τα λιλά,και τα μπλε,πιο πολύ μου αρέσει η κατανομή τους,που είναι σαν αρκουδάκια...Αλλά κορυφή είναι τα ασημένια! Συμπεθέρα θα σε αγνοήσω επιδεικτικά,και μόλις πάρω την κόρη μου,θα της εξιστορώ κάθε μέρα τις κακιούλες που έλεγες γι'αυτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.546 19-07-08 14:40 Ναι αλλα εχουμε πει οτι και η ομορφια ειναι υποκειμενικη...Εμενα μου αρεσει η Ραισα πάει και τελειωσε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Ο erefer έγραψε: #1.547 19-07-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ετσι ακριβώς τα βλέπω και γω....σαν λούτρινα είναι τα άτιμα Click για ανάπτυξη... Και οταν τα βλέπεις ετσι δεν κρατιέσαι, τα ζουλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η Raisa έγραψε: #1.548 19-07-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και οταν τα βλέπεις ετσι δεν κρατιέσαι, τα ζουλάς Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 11:50 Η Luna έγραψε: #1.549 20-07-08 11:50 καλημερα!!!!τωρα τα ειδα!!!τι ομορφα που εναι καλε!!! raisa μου ειναι καταπληκτικα!!!! θελω να τα ζουληξω!!! βλεπω εχει γινει παταγος με τα lilac εε??προσεχε γιατι βλεπω πολλες δολοπλοκιες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 13:56 Η Raisa έγραψε: #1.550 20-07-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!τωρα τα ειδα!!!τι ομορφα που εναι καλε!!! raisa μου ειναι καταπληκτικα!!!! θελω να τα ζουληξω!!! βλεπω εχει γινει παταγος με τα lilac εε??προσεχε γιατι βλεπω πολλες δολοπλοκιες...... Click για ανάπτυξη... Λουνάκι μου που είσαι καλέ??? Χαθήκαμε λίγο Είδες τα μωρούλια μας??? Άντε να σας ανοίξει η όρεξη και να βάλετε μπρος για τα δικά σας! Αλήθεια, τι έγινε με σένα??? Κάτι θυμάμαι που έλεγες να έρθεις μια βόλτα το καλοκαίρι.....πότε θα έχεις άδεια? Θα χαρούμε πολύ να σε φιλοξενήσουμε μερικές μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:09 Η katerina10: #1.551 20-07-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μάλλον Click για ανάπτυξη... ΧμμμμΑυτό είναι καλό γοατί αν δεν τα θέλουν τόσο τα μπλέ θα γινουνΌΛΑ δικά μου!!!!!!!!ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ(=σατανικό γέλιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:11 Η katerina10: #1.552 20-07-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι καλέ ....ξέρω και άλλους που προτιμούν το μπλε....μη σκας Click για ανάπτυξη... Κρίμα...Πάει και το δικό μου σχέδιο!!!Ραισα ίσως θα πρέπει να σκεφτεις να βάλεις πόρτα ασφαλείας με συναγερμό και να πάρεις και κανέναν σωματοφύλακα γιατί πολύ λιγουρεύονται τα μωρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Η Raisa έγραψε: #1.553 20-07-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κρίμα...Πάει και το δικό μου σχέδιο!!!Ραισα ίσως θα πρέπει να σκεφτεις να βάλεις πόρτα ασφαλείας με συναγερμό και να πάρεις και κανέναν σωματοφύλακα γιατί πολύ λιγουρεύονται τα μωρά!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει γίνει κιόλας.....ο Φιντέλ γιατί νομίζεις γλύφεται στη φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Η katerina10: #1.554 20-07-08 14:30 Τι?Είναι έτοιμος για μάχη ο γουτσουνάκος μου??? Ράισα πέρα από την πλάκα, με τρώει η περιέργεια..Πως είναι η σχέχη μαμάς Ράισας και μπαμπά Φιντέλ και πως με τα μωράκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:35 Η Raisa έγραψε: #1.555 20-07-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι?Είναι έτοιμος για μάχη ο γουτσουνάκος μου??? Ράισα πέρα από την πλάκα, με τρώει η περιέργεια..Πως είναι η σχέχη μαμάς Ράισας και μπαμπά Φιντέλ και πως με τα μωράκια??? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #1.556 20-07-08 14:41 Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #1.557 20-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Τι όμορφα που τα λες Κατερίνα μου....ούτε μυθιστόρημα να διαβάζαμε Πιστεύω μόλις ξεπεταχτούν λίγο και αρχίσουν να βγαίνουν από τη φωλιά τους να αλλάξουν τα πράγματα και να παίζουν μαζί με τον μπαμπά τους....δεν ξέρω θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η katerina10: #1.558 20-07-08 14:47 Ναι στα παραμυθάκια το έχω..Μην μου ζητήσεις να σου εξηγήσω κάτι όμως.Δεν θα καταλάβεις τίποτα. Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:41 Η Raisa έγραψε: #1.559 20-07-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.560 21-07-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Click για ανάπτυξη... Ραίσα μου καλημέρα!! Τι μωρά είν' αυτά??? Βρήκαν όλα οικογένειες? Θα κρατήσεις κανένα εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το lilac τα κάνει να φαίνονται σα ψεύτικα αρκουδάκια Το μπλέ δε μου αρέσει πολύ Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβώς τα βλέπω και γω....σαν λούτρινα είναι τα άτιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η moukelis έγραψε: #1.545 19-07-08 14:40 Εμένα μου αρέσουν και τα λιλά,και τα μπλε,πιο πολύ μου αρέσει η κατανομή τους,που είναι σαν αρκουδάκια...Αλλά κορυφή είναι τα ασημένια! Συμπεθέρα θα σε αγνοήσω επιδεικτικά,και μόλις πάρω την κόρη μου,θα της εξιστορώ κάθε μέρα τις κακιούλες που έλεγες γι'αυτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.546 19-07-08 14:40 Ναι αλλα εχουμε πει οτι και η ομορφια ειναι υποκειμενικη...Εμενα μου αρεσει η Ραισα πάει και τελειωσε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Ο erefer έγραψε: #1.547 19-07-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ετσι ακριβώς τα βλέπω και γω....σαν λούτρινα είναι τα άτιμα Click για ανάπτυξη... Και οταν τα βλέπεις ετσι δεν κρατιέσαι, τα ζουλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η Raisa έγραψε: #1.548 19-07-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και οταν τα βλέπεις ετσι δεν κρατιέσαι, τα ζουλάς Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 11:50 Η Luna έγραψε: #1.549 20-07-08 11:50 καλημερα!!!!τωρα τα ειδα!!!τι ομορφα που εναι καλε!!! raisa μου ειναι καταπληκτικα!!!! θελω να τα ζουληξω!!! βλεπω εχει γινει παταγος με τα lilac εε??προσεχε γιατι βλεπω πολλες δολοπλοκιες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 13:56 Η Raisa έγραψε: #1.550 20-07-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!τωρα τα ειδα!!!τι ομορφα που εναι καλε!!! raisa μου ειναι καταπληκτικα!!!! θελω να τα ζουληξω!!! βλεπω εχει γινει παταγος με τα lilac εε??προσεχε γιατι βλεπω πολλες δολοπλοκιες...... Click για ανάπτυξη... Λουνάκι μου που είσαι καλέ??? Χαθήκαμε λίγο Είδες τα μωρούλια μας??? Άντε να σας ανοίξει η όρεξη και να βάλετε μπρος για τα δικά σας! Αλήθεια, τι έγινε με σένα??? Κάτι θυμάμαι που έλεγες να έρθεις μια βόλτα το καλοκαίρι.....πότε θα έχεις άδεια? Θα χαρούμε πολύ να σε φιλοξενήσουμε μερικές μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:09 Η katerina10: #1.551 20-07-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μάλλον Click για ανάπτυξη... ΧμμμμΑυτό είναι καλό γοατί αν δεν τα θέλουν τόσο τα μπλέ θα γινουνΌΛΑ δικά μου!!!!!!!!ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ(=σατανικό γέλιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:11 Η katerina10: #1.552 20-07-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι καλέ ....ξέρω και άλλους που προτιμούν το μπλε....μη σκας Click για ανάπτυξη... Κρίμα...Πάει και το δικό μου σχέδιο!!!Ραισα ίσως θα πρέπει να σκεφτεις να βάλεις πόρτα ασφαλείας με συναγερμό και να πάρεις και κανέναν σωματοφύλακα γιατί πολύ λιγουρεύονται τα μωρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Η Raisa έγραψε: #1.553 20-07-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κρίμα...Πάει και το δικό μου σχέδιο!!!Ραισα ίσως θα πρέπει να σκεφτεις να βάλεις πόρτα ασφαλείας με συναγερμό και να πάρεις και κανέναν σωματοφύλακα γιατί πολύ λιγουρεύονται τα μωρά!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει γίνει κιόλας.....ο Φιντέλ γιατί νομίζεις γλύφεται στη φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Η katerina10: #1.554 20-07-08 14:30 Τι?Είναι έτοιμος για μάχη ο γουτσουνάκος μου??? Ράισα πέρα από την πλάκα, με τρώει η περιέργεια..Πως είναι η σχέχη μαμάς Ράισας και μπαμπά Φιντέλ και πως με τα μωράκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:35 Η Raisa έγραψε: #1.555 20-07-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι?Είναι έτοιμος για μάχη ο γουτσουνάκος μου??? Ράισα πέρα από την πλάκα, με τρώει η περιέργεια..Πως είναι η σχέχη μαμάς Ράισας και μπαμπά Φιντέλ και πως με τα μωράκια??? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #1.556 20-07-08 14:41 Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #1.557 20-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Τι όμορφα που τα λες Κατερίνα μου....ούτε μυθιστόρημα να διαβάζαμε Πιστεύω μόλις ξεπεταχτούν λίγο και αρχίσουν να βγαίνουν από τη φωλιά τους να αλλάξουν τα πράγματα και να παίζουν μαζί με τον μπαμπά τους....δεν ξέρω θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η katerina10: #1.558 20-07-08 14:47 Ναι στα παραμυθάκια το έχω..Μην μου ζητήσεις να σου εξηγήσω κάτι όμως.Δεν θα καταλάβεις τίποτα. Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:41 Η Raisa έγραψε: #1.559 20-07-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.560 21-07-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Click για ανάπτυξη... Ραίσα μου καλημέρα!! Τι μωρά είν' αυτά??? Βρήκαν όλα οικογένειες? Θα κρατήσεις κανένα εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα μου αρέσουν και τα λιλά,και τα μπλε,πιο πολύ μου αρέσει η κατανομή τους,που είναι σαν αρκουδάκια...Αλλά κορυφή είναι τα ασημένια! Συμπεθέρα θα σε αγνοήσω επιδεικτικά,και μόλις πάρω την κόρη μου,θα της εξιστορώ κάθε μέρα τις κακιούλες που έλεγες γι'αυτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.546 19-07-08 14:40 Ναι αλλα εχουμε πει οτι και η ομορφια ειναι υποκειμενικη...Εμενα μου αρεσει η Ραισα πάει και τελειωσε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Ο erefer έγραψε: #1.547 19-07-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ετσι ακριβώς τα βλέπω και γω....σαν λούτρινα είναι τα άτιμα Click για ανάπτυξη... Και οταν τα βλέπεις ετσι δεν κρατιέσαι, τα ζουλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η Raisa έγραψε: #1.548 19-07-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και οταν τα βλέπεις ετσι δεν κρατιέσαι, τα ζουλάς Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 11:50 Η Luna έγραψε: #1.549 20-07-08 11:50 καλημερα!!!!τωρα τα ειδα!!!τι ομορφα που εναι καλε!!! raisa μου ειναι καταπληκτικα!!!! θελω να τα ζουληξω!!! βλεπω εχει γινει παταγος με τα lilac εε??προσεχε γιατι βλεπω πολλες δολοπλοκιες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 13:56 Η Raisa έγραψε: #1.550 20-07-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!τωρα τα ειδα!!!τι ομορφα που εναι καλε!!! raisa μου ειναι καταπληκτικα!!!! θελω να τα ζουληξω!!! βλεπω εχει γινει παταγος με τα lilac εε??προσεχε γιατι βλεπω πολλες δολοπλοκιες...... Click για ανάπτυξη... Λουνάκι μου που είσαι καλέ??? Χαθήκαμε λίγο Είδες τα μωρούλια μας??? Άντε να σας ανοίξει η όρεξη και να βάλετε μπρος για τα δικά σας! Αλήθεια, τι έγινε με σένα??? Κάτι θυμάμαι που έλεγες να έρθεις μια βόλτα το καλοκαίρι.....πότε θα έχεις άδεια? Θα χαρούμε πολύ να σε φιλοξενήσουμε μερικές μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:09 Η katerina10: #1.551 20-07-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μάλλον Click για ανάπτυξη... ΧμμμμΑυτό είναι καλό γοατί αν δεν τα θέλουν τόσο τα μπλέ θα γινουνΌΛΑ δικά μου!!!!!!!!ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ(=σατανικό γέλιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:11 Η katerina10: #1.552 20-07-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι καλέ ....ξέρω και άλλους που προτιμούν το μπλε....μη σκας Click για ανάπτυξη... Κρίμα...Πάει και το δικό μου σχέδιο!!!Ραισα ίσως θα πρέπει να σκεφτεις να βάλεις πόρτα ασφαλείας με συναγερμό και να πάρεις και κανέναν σωματοφύλακα γιατί πολύ λιγουρεύονται τα μωρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Η Raisa έγραψε: #1.553 20-07-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κρίμα...Πάει και το δικό μου σχέδιο!!!Ραισα ίσως θα πρέπει να σκεφτεις να βάλεις πόρτα ασφαλείας με συναγερμό και να πάρεις και κανέναν σωματοφύλακα γιατί πολύ λιγουρεύονται τα μωρά!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει γίνει κιόλας.....ο Φιντέλ γιατί νομίζεις γλύφεται στη φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Η katerina10: #1.554 20-07-08 14:30 Τι?Είναι έτοιμος για μάχη ο γουτσουνάκος μου??? Ράισα πέρα από την πλάκα, με τρώει η περιέργεια..Πως είναι η σχέχη μαμάς Ράισας και μπαμπά Φιντέλ και πως με τα μωράκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:35 Η Raisa έγραψε: #1.555 20-07-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι?Είναι έτοιμος για μάχη ο γουτσουνάκος μου??? Ράισα πέρα από την πλάκα, με τρώει η περιέργεια..Πως είναι η σχέχη μαμάς Ράισας και μπαμπά Φιντέλ και πως με τα μωράκια??? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #1.556 20-07-08 14:41 Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #1.557 20-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Τι όμορφα που τα λες Κατερίνα μου....ούτε μυθιστόρημα να διαβάζαμε Πιστεύω μόλις ξεπεταχτούν λίγο και αρχίσουν να βγαίνουν από τη φωλιά τους να αλλάξουν τα πράγματα και να παίζουν μαζί με τον μπαμπά τους....δεν ξέρω θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η katerina10: #1.558 20-07-08 14:47 Ναι στα παραμυθάκια το έχω..Μην μου ζητήσεις να σου εξηγήσω κάτι όμως.Δεν θα καταλάβεις τίποτα. Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:41 Η Raisa έγραψε: #1.559 20-07-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.560 21-07-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Click για ανάπτυξη... Ραίσα μου καλημέρα!! Τι μωρά είν' αυτά??? Βρήκαν όλα οικογένειες? Θα κρατήσεις κανένα εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι αλλα εχουμε πει οτι και η ομορφια ειναι υποκειμενικη...Εμενα μου αρεσει η Ραισα πάει και τελειωσε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Ο erefer έγραψε: #1.547 19-07-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ετσι ακριβώς τα βλέπω και γω....σαν λούτρινα είναι τα άτιμα Click για ανάπτυξη... Και οταν τα βλέπεις ετσι δεν κρατιέσαι, τα ζουλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η Raisa έγραψε: #1.548 19-07-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και οταν τα βλέπεις ετσι δεν κρατιέσαι, τα ζουλάς Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 11:50 Η Luna έγραψε: #1.549 20-07-08 11:50 καλημερα!!!!τωρα τα ειδα!!!τι ομορφα που εναι καλε!!! raisa μου ειναι καταπληκτικα!!!! θελω να τα ζουληξω!!! βλεπω εχει γινει παταγος με τα lilac εε??προσεχε γιατι βλεπω πολλες δολοπλοκιες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 13:56 Η Raisa έγραψε: #1.550 20-07-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!τωρα τα ειδα!!!τι ομορφα που εναι καλε!!! raisa μου ειναι καταπληκτικα!!!! θελω να τα ζουληξω!!! βλεπω εχει γινει παταγος με τα lilac εε??προσεχε γιατι βλεπω πολλες δολοπλοκιες...... Click για ανάπτυξη... Λουνάκι μου που είσαι καλέ??? Χαθήκαμε λίγο Είδες τα μωρούλια μας??? Άντε να σας ανοίξει η όρεξη και να βάλετε μπρος για τα δικά σας! Αλήθεια, τι έγινε με σένα??? Κάτι θυμάμαι που έλεγες να έρθεις μια βόλτα το καλοκαίρι.....πότε θα έχεις άδεια? Θα χαρούμε πολύ να σε φιλοξενήσουμε μερικές μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:09 Η katerina10: #1.551 20-07-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μάλλον Click για ανάπτυξη... ΧμμμμΑυτό είναι καλό γοατί αν δεν τα θέλουν τόσο τα μπλέ θα γινουνΌΛΑ δικά μου!!!!!!!!ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ(=σατανικό γέλιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:11 Η katerina10: #1.552 20-07-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι καλέ ....ξέρω και άλλους που προτιμούν το μπλε....μη σκας Click για ανάπτυξη... Κρίμα...Πάει και το δικό μου σχέδιο!!!Ραισα ίσως θα πρέπει να σκεφτεις να βάλεις πόρτα ασφαλείας με συναγερμό και να πάρεις και κανέναν σωματοφύλακα γιατί πολύ λιγουρεύονται τα μωρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Η Raisa έγραψε: #1.553 20-07-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κρίμα...Πάει και το δικό μου σχέδιο!!!Ραισα ίσως θα πρέπει να σκεφτεις να βάλεις πόρτα ασφαλείας με συναγερμό και να πάρεις και κανέναν σωματοφύλακα γιατί πολύ λιγουρεύονται τα μωρά!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει γίνει κιόλας.....ο Φιντέλ γιατί νομίζεις γλύφεται στη φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Η katerina10: #1.554 20-07-08 14:30 Τι?Είναι έτοιμος για μάχη ο γουτσουνάκος μου??? Ράισα πέρα από την πλάκα, με τρώει η περιέργεια..Πως είναι η σχέχη μαμάς Ράισας και μπαμπά Φιντέλ και πως με τα μωράκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:35 Η Raisa έγραψε: #1.555 20-07-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι?Είναι έτοιμος για μάχη ο γουτσουνάκος μου??? Ράισα πέρα από την πλάκα, με τρώει η περιέργεια..Πως είναι η σχέχη μαμάς Ράισας και μπαμπά Φιντέλ και πως με τα μωράκια??? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #1.556 20-07-08 14:41 Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #1.557 20-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Τι όμορφα που τα λες Κατερίνα μου....ούτε μυθιστόρημα να διαβάζαμε Πιστεύω μόλις ξεπεταχτούν λίγο και αρχίσουν να βγαίνουν από τη φωλιά τους να αλλάξουν τα πράγματα και να παίζουν μαζί με τον μπαμπά τους....δεν ξέρω θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η katerina10: #1.558 20-07-08 14:47 Ναι στα παραμυθάκια το έχω..Μην μου ζητήσεις να σου εξηγήσω κάτι όμως.Δεν θα καταλάβεις τίποτα. Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:41 Η Raisa έγραψε: #1.559 20-07-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.560 21-07-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Click για ανάπτυξη... Ραίσα μου καλημέρα!! Τι μωρά είν' αυτά??? Βρήκαν όλα οικογένειες? Θα κρατήσεις κανένα εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ετσι ακριβώς τα βλέπω και γω....σαν λούτρινα είναι τα άτιμα Click για ανάπτυξη... Και οταν τα βλέπεις ετσι δεν κρατιέσαι, τα ζουλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Η Raisa έγραψε: #1.548 19-07-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και οταν τα βλέπεις ετσι δεν κρατιέσαι, τα ζουλάς Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 11:50 Η Luna έγραψε: #1.549 20-07-08 11:50 καλημερα!!!!τωρα τα ειδα!!!τι ομορφα που εναι καλε!!! raisa μου ειναι καταπληκτικα!!!! θελω να τα ζουληξω!!! βλεπω εχει γινει παταγος με τα lilac εε??προσεχε γιατι βλεπω πολλες δολοπλοκιες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 13:56 Η Raisa έγραψε: #1.550 20-07-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!τωρα τα ειδα!!!τι ομορφα που εναι καλε!!! raisa μου ειναι καταπληκτικα!!!! θελω να τα ζουληξω!!! βλεπω εχει γινει παταγος με τα lilac εε??προσεχε γιατι βλεπω πολλες δολοπλοκιες...... Click για ανάπτυξη... Λουνάκι μου που είσαι καλέ??? Χαθήκαμε λίγο Είδες τα μωρούλια μας??? Άντε να σας ανοίξει η όρεξη και να βάλετε μπρος για τα δικά σας! Αλήθεια, τι έγινε με σένα??? Κάτι θυμάμαι που έλεγες να έρθεις μια βόλτα το καλοκαίρι.....πότε θα έχεις άδεια? Θα χαρούμε πολύ να σε φιλοξενήσουμε μερικές μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:09 Η katerina10: #1.551 20-07-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μάλλον Click για ανάπτυξη... ΧμμμμΑυτό είναι καλό γοατί αν δεν τα θέλουν τόσο τα μπλέ θα γινουνΌΛΑ δικά μου!!!!!!!!ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ(=σατανικό γέλιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:11 Η katerina10: #1.552 20-07-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι καλέ ....ξέρω και άλλους που προτιμούν το μπλε....μη σκας Click για ανάπτυξη... Κρίμα...Πάει και το δικό μου σχέδιο!!!Ραισα ίσως θα πρέπει να σκεφτεις να βάλεις πόρτα ασφαλείας με συναγερμό και να πάρεις και κανέναν σωματοφύλακα γιατί πολύ λιγουρεύονται τα μωρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Η Raisa έγραψε: #1.553 20-07-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κρίμα...Πάει και το δικό μου σχέδιο!!!Ραισα ίσως θα πρέπει να σκεφτεις να βάλεις πόρτα ασφαλείας με συναγερμό και να πάρεις και κανέναν σωματοφύλακα γιατί πολύ λιγουρεύονται τα μωρά!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει γίνει κιόλας.....ο Φιντέλ γιατί νομίζεις γλύφεται στη φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Η katerina10: #1.554 20-07-08 14:30 Τι?Είναι έτοιμος για μάχη ο γουτσουνάκος μου??? Ράισα πέρα από την πλάκα, με τρώει η περιέργεια..Πως είναι η σχέχη μαμάς Ράισας και μπαμπά Φιντέλ και πως με τα μωράκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:35 Η Raisa έγραψε: #1.555 20-07-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι?Είναι έτοιμος για μάχη ο γουτσουνάκος μου??? Ράισα πέρα από την πλάκα, με τρώει η περιέργεια..Πως είναι η σχέχη μαμάς Ράισας και μπαμπά Φιντέλ και πως με τα μωράκια??? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #1.556 20-07-08 14:41 Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #1.557 20-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Τι όμορφα που τα λες Κατερίνα μου....ούτε μυθιστόρημα να διαβάζαμε Πιστεύω μόλις ξεπεταχτούν λίγο και αρχίσουν να βγαίνουν από τη φωλιά τους να αλλάξουν τα πράγματα και να παίζουν μαζί με τον μπαμπά τους....δεν ξέρω θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η katerina10: #1.558 20-07-08 14:47 Ναι στα παραμυθάκια το έχω..Μην μου ζητήσεις να σου εξηγήσω κάτι όμως.Δεν θα καταλάβεις τίποτα. Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:41 Η Raisa έγραψε: #1.559 20-07-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.560 21-07-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Click για ανάπτυξη... Ραίσα μου καλημέρα!! Τι μωρά είν' αυτά??? Βρήκαν όλα οικογένειες? Θα κρατήσεις κανένα εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και οταν τα βλέπεις ετσι δεν κρατιέσαι, τα ζουλάς Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 11:50 Η Luna έγραψε: #1.549 20-07-08 11:50 καλημερα!!!!τωρα τα ειδα!!!τι ομορφα που εναι καλε!!! raisa μου ειναι καταπληκτικα!!!! θελω να τα ζουληξω!!! βλεπω εχει γινει παταγος με τα lilac εε??προσεχε γιατι βλεπω πολλες δολοπλοκιες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 13:56 Η Raisa έγραψε: #1.550 20-07-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!τωρα τα ειδα!!!τι ομορφα που εναι καλε!!! raisa μου ειναι καταπληκτικα!!!! θελω να τα ζουληξω!!! βλεπω εχει γινει παταγος με τα lilac εε??προσεχε γιατι βλεπω πολλες δολοπλοκιες...... Click για ανάπτυξη... Λουνάκι μου που είσαι καλέ??? Χαθήκαμε λίγο Είδες τα μωρούλια μας??? Άντε να σας ανοίξει η όρεξη και να βάλετε μπρος για τα δικά σας! Αλήθεια, τι έγινε με σένα??? Κάτι θυμάμαι που έλεγες να έρθεις μια βόλτα το καλοκαίρι.....πότε θα έχεις άδεια? Θα χαρούμε πολύ να σε φιλοξενήσουμε μερικές μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:09 Η katerina10: #1.551 20-07-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μάλλον Click για ανάπτυξη... ΧμμμμΑυτό είναι καλό γοατί αν δεν τα θέλουν τόσο τα μπλέ θα γινουνΌΛΑ δικά μου!!!!!!!!ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ(=σατανικό γέλιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:11 Η katerina10: #1.552 20-07-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι καλέ ....ξέρω και άλλους που προτιμούν το μπλε....μη σκας Click για ανάπτυξη... Κρίμα...Πάει και το δικό μου σχέδιο!!!Ραισα ίσως θα πρέπει να σκεφτεις να βάλεις πόρτα ασφαλείας με συναγερμό και να πάρεις και κανέναν σωματοφύλακα γιατί πολύ λιγουρεύονται τα μωρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Η Raisa έγραψε: #1.553 20-07-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κρίμα...Πάει και το δικό μου σχέδιο!!!Ραισα ίσως θα πρέπει να σκεφτεις να βάλεις πόρτα ασφαλείας με συναγερμό και να πάρεις και κανέναν σωματοφύλακα γιατί πολύ λιγουρεύονται τα μωρά!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει γίνει κιόλας.....ο Φιντέλ γιατί νομίζεις γλύφεται στη φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Η katerina10: #1.554 20-07-08 14:30 Τι?Είναι έτοιμος για μάχη ο γουτσουνάκος μου??? Ράισα πέρα από την πλάκα, με τρώει η περιέργεια..Πως είναι η σχέχη μαμάς Ράισας και μπαμπά Φιντέλ και πως με τα μωράκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:35 Η Raisa έγραψε: #1.555 20-07-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι?Είναι έτοιμος για μάχη ο γουτσουνάκος μου??? Ράισα πέρα από την πλάκα, με τρώει η περιέργεια..Πως είναι η σχέχη μαμάς Ράισας και μπαμπά Φιντέλ και πως με τα μωράκια??? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #1.556 20-07-08 14:41 Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #1.557 20-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Τι όμορφα που τα λες Κατερίνα μου....ούτε μυθιστόρημα να διαβάζαμε Πιστεύω μόλις ξεπεταχτούν λίγο και αρχίσουν να βγαίνουν από τη φωλιά τους να αλλάξουν τα πράγματα και να παίζουν μαζί με τον μπαμπά τους....δεν ξέρω θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η katerina10: #1.558 20-07-08 14:47 Ναι στα παραμυθάκια το έχω..Μην μου ζητήσεις να σου εξηγήσω κάτι όμως.Δεν θα καταλάβεις τίποτα. Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:41 Η Raisa έγραψε: #1.559 20-07-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.560 21-07-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Click για ανάπτυξη... Ραίσα μου καλημέρα!! Τι μωρά είν' αυτά??? Βρήκαν όλα οικογένειες? Θα κρατήσεις κανένα εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα!!!!τωρα τα ειδα!!!τι ομορφα που εναι καλε!!! raisa μου ειναι καταπληκτικα!!!! θελω να τα ζουληξω!!! βλεπω εχει γινει παταγος με τα lilac εε??προσεχε γιατι βλεπω πολλες δολοπλοκιες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 13:56 Η Raisa έγραψε: #1.550 20-07-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!τωρα τα ειδα!!!τι ομορφα που εναι καλε!!! raisa μου ειναι καταπληκτικα!!!! θελω να τα ζουληξω!!! βλεπω εχει γινει παταγος με τα lilac εε??προσεχε γιατι βλεπω πολλες δολοπλοκιες...... Click για ανάπτυξη... Λουνάκι μου που είσαι καλέ??? Χαθήκαμε λίγο Είδες τα μωρούλια μας??? Άντε να σας ανοίξει η όρεξη και να βάλετε μπρος για τα δικά σας! Αλήθεια, τι έγινε με σένα??? Κάτι θυμάμαι που έλεγες να έρθεις μια βόλτα το καλοκαίρι.....πότε θα έχεις άδεια? Θα χαρούμε πολύ να σε φιλοξενήσουμε μερικές μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:09 Η katerina10: #1.551 20-07-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μάλλον Click για ανάπτυξη... ΧμμμμΑυτό είναι καλό γοατί αν δεν τα θέλουν τόσο τα μπλέ θα γινουνΌΛΑ δικά μου!!!!!!!!ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ(=σατανικό γέλιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:11 Η katerina10: #1.552 20-07-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι καλέ ....ξέρω και άλλους που προτιμούν το μπλε....μη σκας Click για ανάπτυξη... Κρίμα...Πάει και το δικό μου σχέδιο!!!Ραισα ίσως θα πρέπει να σκεφτεις να βάλεις πόρτα ασφαλείας με συναγερμό και να πάρεις και κανέναν σωματοφύλακα γιατί πολύ λιγουρεύονται τα μωρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Η Raisa έγραψε: #1.553 20-07-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κρίμα...Πάει και το δικό μου σχέδιο!!!Ραισα ίσως θα πρέπει να σκεφτεις να βάλεις πόρτα ασφαλείας με συναγερμό και να πάρεις και κανέναν σωματοφύλακα γιατί πολύ λιγουρεύονται τα μωρά!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει γίνει κιόλας.....ο Φιντέλ γιατί νομίζεις γλύφεται στη φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Η katerina10: #1.554 20-07-08 14:30 Τι?Είναι έτοιμος για μάχη ο γουτσουνάκος μου??? Ράισα πέρα από την πλάκα, με τρώει η περιέργεια..Πως είναι η σχέχη μαμάς Ράισας και μπαμπά Φιντέλ και πως με τα μωράκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:35 Η Raisa έγραψε: #1.555 20-07-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι?Είναι έτοιμος για μάχη ο γουτσουνάκος μου??? Ράισα πέρα από την πλάκα, με τρώει η περιέργεια..Πως είναι η σχέχη μαμάς Ράισας και μπαμπά Φιντέλ και πως με τα μωράκια??? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #1.556 20-07-08 14:41 Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #1.557 20-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Τι όμορφα που τα λες Κατερίνα μου....ούτε μυθιστόρημα να διαβάζαμε Πιστεύω μόλις ξεπεταχτούν λίγο και αρχίσουν να βγαίνουν από τη φωλιά τους να αλλάξουν τα πράγματα και να παίζουν μαζί με τον μπαμπά τους....δεν ξέρω θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η katerina10: #1.558 20-07-08 14:47 Ναι στα παραμυθάκια το έχω..Μην μου ζητήσεις να σου εξηγήσω κάτι όμως.Δεν θα καταλάβεις τίποτα. Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:41 Η Raisa έγραψε: #1.559 20-07-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.560 21-07-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Click για ανάπτυξη... Ραίσα μου καλημέρα!! Τι μωρά είν' αυτά??? Βρήκαν όλα οικογένειες? Θα κρατήσεις κανένα εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!τωρα τα ειδα!!!τι ομορφα που εναι καλε!!! raisa μου ειναι καταπληκτικα!!!! θελω να τα ζουληξω!!! βλεπω εχει γινει παταγος με τα lilac εε??προσεχε γιατι βλεπω πολλες δολοπλοκιες...... Click για ανάπτυξη... Λουνάκι μου που είσαι καλέ??? Χαθήκαμε λίγο Είδες τα μωρούλια μας??? Άντε να σας ανοίξει η όρεξη και να βάλετε μπρος για τα δικά σας! Αλήθεια, τι έγινε με σένα??? Κάτι θυμάμαι που έλεγες να έρθεις μια βόλτα το καλοκαίρι.....πότε θα έχεις άδεια? Θα χαρούμε πολύ να σε φιλοξενήσουμε μερικές μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:09 Η katerina10: #1.551 20-07-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μάλλον Click για ανάπτυξη... ΧμμμμΑυτό είναι καλό γοατί αν δεν τα θέλουν τόσο τα μπλέ θα γινουνΌΛΑ δικά μου!!!!!!!!ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ(=σατανικό γέλιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:11 Η katerina10: #1.552 20-07-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι καλέ ....ξέρω και άλλους που προτιμούν το μπλε....μη σκας Click για ανάπτυξη... Κρίμα...Πάει και το δικό μου σχέδιο!!!Ραισα ίσως θα πρέπει να σκεφτεις να βάλεις πόρτα ασφαλείας με συναγερμό και να πάρεις και κανέναν σωματοφύλακα γιατί πολύ λιγουρεύονται τα μωρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Η Raisa έγραψε: #1.553 20-07-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κρίμα...Πάει και το δικό μου σχέδιο!!!Ραισα ίσως θα πρέπει να σκεφτεις να βάλεις πόρτα ασφαλείας με συναγερμό και να πάρεις και κανέναν σωματοφύλακα γιατί πολύ λιγουρεύονται τα μωρά!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει γίνει κιόλας.....ο Φιντέλ γιατί νομίζεις γλύφεται στη φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Η katerina10: #1.554 20-07-08 14:30 Τι?Είναι έτοιμος για μάχη ο γουτσουνάκος μου??? Ράισα πέρα από την πλάκα, με τρώει η περιέργεια..Πως είναι η σχέχη μαμάς Ράισας και μπαμπά Φιντέλ και πως με τα μωράκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:35 Η Raisa έγραψε: #1.555 20-07-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι?Είναι έτοιμος για μάχη ο γουτσουνάκος μου??? Ράισα πέρα από την πλάκα, με τρώει η περιέργεια..Πως είναι η σχέχη μαμάς Ράισας και μπαμπά Φιντέλ και πως με τα μωράκια??? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #1.556 20-07-08 14:41 Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #1.557 20-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Τι όμορφα που τα λες Κατερίνα μου....ούτε μυθιστόρημα να διαβάζαμε Πιστεύω μόλις ξεπεταχτούν λίγο και αρχίσουν να βγαίνουν από τη φωλιά τους να αλλάξουν τα πράγματα και να παίζουν μαζί με τον μπαμπά τους....δεν ξέρω θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η katerina10: #1.558 20-07-08 14:47 Ναι στα παραμυθάκια το έχω..Μην μου ζητήσεις να σου εξηγήσω κάτι όμως.Δεν θα καταλάβεις τίποτα. Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:41 Η Raisa έγραψε: #1.559 20-07-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.560 21-07-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Click για ανάπτυξη... Ραίσα μου καλημέρα!! Τι μωρά είν' αυτά??? Βρήκαν όλα οικογένειες? Θα κρατήσεις κανένα εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μάλλον Click για ανάπτυξη... ΧμμμμΑυτό είναι καλό γοατί αν δεν τα θέλουν τόσο τα μπλέ θα γινουνΌΛΑ δικά μου!!!!!!!!ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ(=σατανικό γέλιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:11 Η katerina10: #1.552 20-07-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι καλέ ....ξέρω και άλλους που προτιμούν το μπλε....μη σκας Click για ανάπτυξη... Κρίμα...Πάει και το δικό μου σχέδιο!!!Ραισα ίσως θα πρέπει να σκεφτεις να βάλεις πόρτα ασφαλείας με συναγερμό και να πάρεις και κανέναν σωματοφύλακα γιατί πολύ λιγουρεύονται τα μωρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Η Raisa έγραψε: #1.553 20-07-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κρίμα...Πάει και το δικό μου σχέδιο!!!Ραισα ίσως θα πρέπει να σκεφτεις να βάλεις πόρτα ασφαλείας με συναγερμό και να πάρεις και κανέναν σωματοφύλακα γιατί πολύ λιγουρεύονται τα μωρά!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει γίνει κιόλας.....ο Φιντέλ γιατί νομίζεις γλύφεται στη φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Η katerina10: #1.554 20-07-08 14:30 Τι?Είναι έτοιμος για μάχη ο γουτσουνάκος μου??? Ράισα πέρα από την πλάκα, με τρώει η περιέργεια..Πως είναι η σχέχη μαμάς Ράισας και μπαμπά Φιντέλ και πως με τα μωράκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:35 Η Raisa έγραψε: #1.555 20-07-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι?Είναι έτοιμος για μάχη ο γουτσουνάκος μου??? Ράισα πέρα από την πλάκα, με τρώει η περιέργεια..Πως είναι η σχέχη μαμάς Ράισας και μπαμπά Φιντέλ και πως με τα μωράκια??? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #1.556 20-07-08 14:41 Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #1.557 20-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Τι όμορφα που τα λες Κατερίνα μου....ούτε μυθιστόρημα να διαβάζαμε Πιστεύω μόλις ξεπεταχτούν λίγο και αρχίσουν να βγαίνουν από τη φωλιά τους να αλλάξουν τα πράγματα και να παίζουν μαζί με τον μπαμπά τους....δεν ξέρω θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η katerina10: #1.558 20-07-08 14:47 Ναι στα παραμυθάκια το έχω..Μην μου ζητήσεις να σου εξηγήσω κάτι όμως.Δεν θα καταλάβεις τίποτα. Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:41 Η Raisa έγραψε: #1.559 20-07-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.560 21-07-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Click για ανάπτυξη... Ραίσα μου καλημέρα!! Τι μωρά είν' αυτά??? Βρήκαν όλα οικογένειες? Θα κρατήσεις κανένα εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι καλέ ....ξέρω και άλλους που προτιμούν το μπλε....μη σκας Click για ανάπτυξη... Κρίμα...Πάει και το δικό μου σχέδιο!!!Ραισα ίσως θα πρέπει να σκεφτεις να βάλεις πόρτα ασφαλείας με συναγερμό και να πάρεις και κανέναν σωματοφύλακα γιατί πολύ λιγουρεύονται τα μωρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Η Raisa έγραψε: #1.553 20-07-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κρίμα...Πάει και το δικό μου σχέδιο!!!Ραισα ίσως θα πρέπει να σκεφτεις να βάλεις πόρτα ασφαλείας με συναγερμό και να πάρεις και κανέναν σωματοφύλακα γιατί πολύ λιγουρεύονται τα μωρά!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει γίνει κιόλας.....ο Φιντέλ γιατί νομίζεις γλύφεται στη φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Η katerina10: #1.554 20-07-08 14:30 Τι?Είναι έτοιμος για μάχη ο γουτσουνάκος μου??? Ράισα πέρα από την πλάκα, με τρώει η περιέργεια..Πως είναι η σχέχη μαμάς Ράισας και μπαμπά Φιντέλ και πως με τα μωράκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:35 Η Raisa έγραψε: #1.555 20-07-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι?Είναι έτοιμος για μάχη ο γουτσουνάκος μου??? Ράισα πέρα από την πλάκα, με τρώει η περιέργεια..Πως είναι η σχέχη μαμάς Ράισας και μπαμπά Φιντέλ και πως με τα μωράκια??? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #1.556 20-07-08 14:41 Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #1.557 20-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Τι όμορφα που τα λες Κατερίνα μου....ούτε μυθιστόρημα να διαβάζαμε Πιστεύω μόλις ξεπεταχτούν λίγο και αρχίσουν να βγαίνουν από τη φωλιά τους να αλλάξουν τα πράγματα και να παίζουν μαζί με τον μπαμπά τους....δεν ξέρω θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η katerina10: #1.558 20-07-08 14:47 Ναι στα παραμυθάκια το έχω..Μην μου ζητήσεις να σου εξηγήσω κάτι όμως.Δεν θα καταλάβεις τίποτα. Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:41 Η Raisa έγραψε: #1.559 20-07-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.560 21-07-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Click για ανάπτυξη... Ραίσα μου καλημέρα!! Τι μωρά είν' αυτά??? Βρήκαν όλα οικογένειες? Θα κρατήσεις κανένα εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κρίμα...Πάει και το δικό μου σχέδιο!!!Ραισα ίσως θα πρέπει να σκεφτεις να βάλεις πόρτα ασφαλείας με συναγερμό και να πάρεις και κανέναν σωματοφύλακα γιατί πολύ λιγουρεύονται τα μωρά!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει γίνει κιόλας.....ο Φιντέλ γιατί νομίζεις γλύφεται στη φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Η katerina10: #1.554 20-07-08 14:30 Τι?Είναι έτοιμος για μάχη ο γουτσουνάκος μου??? Ράισα πέρα από την πλάκα, με τρώει η περιέργεια..Πως είναι η σχέχη μαμάς Ράισας και μπαμπά Φιντέλ και πως με τα μωράκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:35 Η Raisa έγραψε: #1.555 20-07-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι?Είναι έτοιμος για μάχη ο γουτσουνάκος μου??? Ράισα πέρα από την πλάκα, με τρώει η περιέργεια..Πως είναι η σχέχη μαμάς Ράισας και μπαμπά Φιντέλ και πως με τα μωράκια??? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #1.556 20-07-08 14:41 Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #1.557 20-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Τι όμορφα που τα λες Κατερίνα μου....ούτε μυθιστόρημα να διαβάζαμε Πιστεύω μόλις ξεπεταχτούν λίγο και αρχίσουν να βγαίνουν από τη φωλιά τους να αλλάξουν τα πράγματα και να παίζουν μαζί με τον μπαμπά τους....δεν ξέρω θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η katerina10: #1.558 20-07-08 14:47 Ναι στα παραμυθάκια το έχω..Μην μου ζητήσεις να σου εξηγήσω κάτι όμως.Δεν θα καταλάβεις τίποτα. Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:41 Η Raisa έγραψε: #1.559 20-07-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.560 21-07-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Click για ανάπτυξη... Ραίσα μου καλημέρα!! Τι μωρά είν' αυτά??? Βρήκαν όλα οικογένειες? Θα κρατήσεις κανένα εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι?Είναι έτοιμος για μάχη ο γουτσουνάκος μου??? Ράισα πέρα από την πλάκα, με τρώει η περιέργεια..Πως είναι η σχέχη μαμάς Ράισας και μπαμπά Φιντέλ και πως με τα μωράκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:35 Η Raisa έγραψε: #1.555 20-07-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι?Είναι έτοιμος για μάχη ο γουτσουνάκος μου??? Ράισα πέρα από την πλάκα, με τρώει η περιέργεια..Πως είναι η σχέχη μαμάς Ράισας και μπαμπά Φιντέλ και πως με τα μωράκια??? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #1.556 20-07-08 14:41 Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #1.557 20-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Τι όμορφα που τα λες Κατερίνα μου....ούτε μυθιστόρημα να διαβάζαμε Πιστεύω μόλις ξεπεταχτούν λίγο και αρχίσουν να βγαίνουν από τη φωλιά τους να αλλάξουν τα πράγματα και να παίζουν μαζί με τον μπαμπά τους....δεν ξέρω θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η katerina10: #1.558 20-07-08 14:47 Ναι στα παραμυθάκια το έχω..Μην μου ζητήσεις να σου εξηγήσω κάτι όμως.Δεν θα καταλάβεις τίποτα. Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:41 Η Raisa έγραψε: #1.559 20-07-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.560 21-07-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Click για ανάπτυξη... Ραίσα μου καλημέρα!! Τι μωρά είν' αυτά??? Βρήκαν όλα οικογένειες? Θα κρατήσεις κανένα εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι?Είναι έτοιμος για μάχη ο γουτσουνάκος μου??? Ράισα πέρα από την πλάκα, με τρώει η περιέργεια..Πως είναι η σχέχη μαμάς Ράισας και μπαμπά Φιντέλ και πως με τα μωράκια??? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #1.556 20-07-08 14:41 Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #1.557 20-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Τι όμορφα που τα λες Κατερίνα μου....ούτε μυθιστόρημα να διαβάζαμε Πιστεύω μόλις ξεπεταχτούν λίγο και αρχίσουν να βγαίνουν από τη φωλιά τους να αλλάξουν τα πράγματα και να παίζουν μαζί με τον μπαμπά τους....δεν ξέρω θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η katerina10: #1.558 20-07-08 14:47 Ναι στα παραμυθάκια το έχω..Μην μου ζητήσεις να σου εξηγήσω κάτι όμως.Δεν θα καταλάβεις τίποτα. Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:41 Η Raisa έγραψε: #1.559 20-07-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.560 21-07-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Click για ανάπτυξη... Ραίσα μου καλημέρα!! Τι μωρά είν' αυτά??? Βρήκαν όλα οικογένειες? Θα κρατήσεις κανένα εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #1.557 20-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Τι όμορφα που τα λες Κατερίνα μου....ούτε μυθιστόρημα να διαβάζαμε Πιστεύω μόλις ξεπεταχτούν λίγο και αρχίσουν να βγαίνουν από τη φωλιά τους να αλλάξουν τα πράγματα και να παίζουν μαζί με τον μπαμπά τους....δεν ξέρω θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η katerina10: #1.558 20-07-08 14:47 Ναι στα παραμυθάκια το έχω..Μην μου ζητήσεις να σου εξηγήσω κάτι όμως.Δεν θα καταλάβεις τίποτα. Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:41 Η Raisa έγραψε: #1.559 20-07-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.560 21-07-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Click για ανάπτυξη... Ραίσα μου καλημέρα!! Τι μωρά είν' αυτά??? Βρήκαν όλα οικογένειες? Θα κρατήσεις κανένα εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άρα καμία σχέση με το ονειρεμένο συννεφάκι που έιχα στο μυαλό μου.Δεν πειράζει.Ίσως η Ράισα να του έχει ψιθυρίσει στο αυτί να κάτσει ήσυχος απ έξω και να παραφυλάει.Αλλά μην έχοντας δει τα μωρά νομίζει ότι είναι εχθρός των μωρών.Σάμπως ξέρει να ξεχωρίζει μωρά από εχθρούς???Όταν ήταν μικρός όλοι εχθροι του φαίνονταν λόγω μεγέθους..Έτσι ο γλυκός ήρωας της ιστορίας μας (χεχεχε το παράκανα)θα προστατεύει με νύχιακαι με δόνται την οικογένεια που τόσο αγαπά αλλά δεν έχει συναντήσει ακόμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Τι όμορφα που τα λες Κατερίνα μου....ούτε μυθιστόρημα να διαβάζαμε Πιστεύω μόλις ξεπεταχτούν λίγο και αρχίσουν να βγαίνουν από τη φωλιά τους να αλλάξουν τα πράγματα και να παίζουν μαζί με τον μπαμπά τους....δεν ξέρω θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η katerina10: #1.558 20-07-08 14:47 Ναι στα παραμυθάκια το έχω..Μην μου ζητήσεις να σου εξηγήσω κάτι όμως.Δεν θα καταλάβεις τίποτα. Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:41 Η Raisa έγραψε: #1.559 20-07-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.560 21-07-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Click για ανάπτυξη... Ραίσα μου καλημέρα!! Τι μωρά είν' αυτά??? Βρήκαν όλα οικογένειες? Θα κρατήσεις κανένα εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι στα παραμυθάκια το έχω..Μην μου ζητήσεις να σου εξηγήσω κάτι όμως.Δεν θα καταλάβεις τίποτα. Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 18:41 Η Raisa έγραψε: #1.559 20-07-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.560 21-07-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Click για ανάπτυξη... Ραίσα μου καλημέρα!! Τι μωρά είν' αυτά??? Βρήκαν όλα οικογένειες? Θα κρατήσεις κανένα εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι την καλύτερη έκβαση.Αν και τον εμπιστεύομαι τον μούργο!!!Πάντως φαντάζομαι θα είναι δύσκολη η προσαρμογή τους..Αλλά εμπιστεύομαι και την εμπειρία σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.560 21-07-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Click για ανάπτυξη... Ραίσα μου καλημέρα!! Τι μωρά είν' αυτά??? Βρήκαν όλα οικογένειες? Θα κρατήσεις κανένα εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν θα σου πω.....ο Φιντέλ ακόμα δεν έχει πάει στο δωμάτιο που είναι τα μωρά....δεν τον αφήνει η Ραίσα, αλλά ούτε και αυτός καίγεται να πάει....μόλις του πάω ένα μικρό κοντά κάνει ένα κουχχχχ και μετά φεύγει (ωραίο σωματοφύλακα έχουμε κατά τ΄άλλα) Η σχέση Ραίσας και Φιντέλ είναι τέλεια...τις πρώτες 2 μέρες όταν ήρθε από Κρήτη ήταν κάπως βέβαια...αλλά τώρα είναι όλα όπως πριν! Click για ανάπτυξη... Ραίσα μου καλημέρα!! Τι μωρά είν' αυτά??? Βρήκαν όλα οικογένειες? Θα κρατήσεις κανένα εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.