British - maniacs

Ηταν υπουλο χτυπημα αυτο.....Μόνο αυτο έχω να πω!!!!:mad::mad::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΑΑΑΑ!!! Θέλω κα γω μπλέ μωράααααα! Τέλεια:inlove::inlove::inlove:.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ένα έχω να πω.....ζω στον γατοπαράδεισο ...τα μωρά μας είναι σκέτη τρέλα....άρχισαν πλέον να παίζουν και να παλεύουν, να περπατούν και να κάνουν νάζια....:inlove::inlove::inlove:
ζήλιες...ζήλιες:bleh::bleh::D

Ένα έχω να πω.....ζω στον γατοπαράδεισο ...τα μωρά μας είναι σκέτη τρέλα....άρχισαν πλέον να παίζουν και να παλεύουν, να περπατούν και να κάνουν νάζια....:inlove::inlove::inlove:
ζήλιες...ζήλιες:bleh::bleh::D
τυχερουλα!!!!!!!!!!!!!!:):):):)

Καλέ εσυ είσαι σαδίστρια!!!:lol::lol:
Νομίζω οτι θα πάθω κατάθλιψη...Θέλω ένα λιλά μωράκι..:D:DΕίναι πανέμορφα όλα να σας ζήσουν και ευχομαι να πάνε σε καλά χέρια...:up::up:
Αλήθεια η θεία Ραϊσας που είναι?

Νομίζω οτι θα πάθω κατάθλιψη...Θέλω ένα λιλά μωράκι..:D:DΕίναι πανέμορφα όλα να σας ζήσουν και ευχομαι να πάνε σε καλά χέρια...:up::up:
Ε συμπεθέρα πες τους για το σχέδιό μας να το πάρουμε μισό μισό!:lol::P

Γιατί καλέ είμαι σαδίστρια ???:whistle::whistle::whistle::lol::lol::lol:
Ευχαριστώ για τις ευχές σου Αννα μου....και γω το ίδιο ελπίζω!

Υ.Γ. Η θεία Ραίσας δυστυχώς έφυγε από τη δουλεία της και τώρα δεν έχει πρόσβαση σε Η/Υ....κατά τ΄άλλα είναι καλά:), αν εξαιρέσουμε το ψάξιμο για δουλειά που κάνει:/:

Τι δουλειά ψάχνει καλέ???

Τι δουλειά ψάχνει καλέ???
Δουλειά σε γραφείο βασικά:/:....στην Γερμανία ήταν βοηθός Δικηγόρου και εδώ δούλευε 3 χρόνια στα plus στο τμήμα αγορών....τώρα προσπαθεί να μπει στα aldi που θα ανοίξουν τέλος καλοκαιριού ...ελπίζω να τα καταφέρει!:/:

Ε συμπεθέρα πες τους για το σχέδιό μας να το πάρουμε μισό μισό!:lol::P
Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών..
Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα..:lol::lol: Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?:lol::lol:)

Δουλειά σε γραφείο βασικά:/:....στην Γερμανία ήταν βοηθός Δικηγόρου και εδώ δούλευε 3 χρόνια στα plus στο τμήμα αγορών....τώρα προσπαθεί να μπει στα aldi που θα ανοίξουν τέλος καλοκαιριού ...ελπίζω να τα καταφέρει!:/:

Εύχομαι το καλύτερο..Για πωλήτρια το σκέφτεται?:hmm:

Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών..
Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα..:lol::lol: Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?:lol::lol:)
Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν!:mad::P:lol:

Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν!:mad::P:lol:
Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους:lol:...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!!:lol:
Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!!:lol::lol::lol:

Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!):lol::lol:

Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους:lol:...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!!:lol:
Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!!:lol::lol::lol:

Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!):lol::lol:
Συμπεθέρα οδηγείσαι σταθερά στην παράνοια!:lol:Όλα τα έχεις σκεφτεί βρε αθεόφοβη;Και τα λες και μπροστά στη μάνα του λιλά,θα στο δώσει έτσι νομίζεις;:lol:Τς τς τς...τιποτα δεν εχεις μαθει απο τις παγαποντιές του γαμπρού σου...Μάντεψε τι κάνω...Αδειάζω τη φωτογραφική για να έχω χώρο να βγάλω το μωρό όταν έρθω!:rolleyes:

Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα..:lol: Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?:lol:)

Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!!:lol:

Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό...:P:lol::lol::lol::lol:
(τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? :hmm:):lol::lol:

Εύχομαι το καλύτερο..Για πωλήτρια το σκέφτεται?:hmm:
Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια :hmm:θα την ρωτήσω όμως.

Συμπεθέρα οδηγείσαι σταθερά στην παράνοια!:lol:Όλα τα έχεις σκεφτεί βρε αθεόφοβη;Και τα λες και μπροστά στη μάνα του λιλά,θα στο δώσει έτσι νομίζεις;:lol:Τς τς τς...τιποτα δεν εχεις μαθει απο τις παγαποντιές του γαμπρού σου...Μάντεψε τι κάνω...Αδειάζω τη φωτογραφική για να έχω χώρο να βγάλω το μωρό όταν έρθω!:rolleyes:
Έλα βρε γιατι? Ξέρεις τι ωραία που περνούσαν οι χανούμισσες? Ολα ξάπλα, μασαζ και χορο!
Ε λατρεμενη μου Ραισα? Ε? Ε? Καλά δεν τα λέω?

Συμπεθέρα εχω προετοιμάσει την κόρη σου για τον ερχομό σου στα Χανιά, θα την μπανιάρω, θα την αρωματισω κιόλας (αν και δεν χρειαζεται γιατι μοσχοβολάει το χρυσό μου, να απλά πατάς λίγο την κοιλίτσα και απελευθερωνει αρωμα φρεσκάδας:D:D:lol::lol:)Θα χτενισουμε μαλλάκι και θα κανουμε χωριστρα στο πλάι με μπόλικη μπριγιαλντινη και έτοιμη η κοράκλα σου!!!!

Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό...:P:lol::lol::lol::lol:
(τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? :hmm:):lol::lol:

Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια :hmm:θα την ρωτήσω όμως.
Βρε μην μου αγχώνεσαι!!!Εχουν βγεί κάτι ωραίοι φερεντζεδες πολυ μοδάτοι...Θα διαλέξουμε ασορτι!!!:lol:

Δεν φταίω εγω καλη μου Ραισα η συμπεθέρα με αναγκασε!!!!:confused::lol::lol:

Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα:D Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα:)

Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα:D Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα:)
Θα συμφωνησω απόλυτα ειναι θειικό το χρώμα και πανέμορφη ρατσα γενικά!!!!
Ειλικρινα για μενα η Ραισα ειναι η πιο ομορφη γατα του φορουμ, την χαζευω πολλες φορες στο άσχετο:D

Τελικά μόνο εγώ θέλω ΜΠΛΕ?????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back