British - maniacs

Κλείσατε εισιτήρια για τη Σόφια?? :)
Γιουλη δεν χορταίνω την υπογραφή σου. Είναι τοσο όμορφα τα χρώματα κ οι αντιθέσεις και βρε παιδί μου ταιριάζουν όλες μεταξύ τους σε αποχρώσεις!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιουλη δεν χορταίνω την υπογραφή σου. Είναι τοσο όμορφα τα χρώματα κ οι αντιθέσεις και βρε παιδί μου ταιριάζουν όλες μεταξύ τους σε αποχρώσεις!!!
Ναι! Η Καλυψώ ταιριάζει με τα έπιπλα:P ο Μορφέας με τα πλακάκια:Pη Σεμέλη νομίζω θα πρέπει να ταιριάζει με τα φωτιστικά μου... :P:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αναστασία η Εκθεση στη Σοφια είναι 2 εβδομάδες μετά την άφιξη της Σεμέλης και το σκέφτομαι...:hmm::(

γεια σας βρετανοι!επιτελους επεστρεψα!:)

Nα σας πω παιδια? Εμενα μου φαινεται λιγο φουσκωμενη. Μου στελνουν τακτικα μειλ απο site οπου βαζουν αγγελιες εκτροφεις απο το Βελγιο και για british shorthair βρισκετε απο 300 μεχρι 500 το πολυ μαζι με το ευρωπαικο διαβατηριο. Πριν μια εβδομαδα ηταν ενα lilac tabby φανταστικο ,arseniko 3 μηνων για 300 ευρο. Σκεφτειτε ομως την αεροπορικη εταιρια με την οποια ταξιδευετε γιατι ορισμενες σας ζητανε τρελο ποσο(ΠΧ πληρωσα με την Ολυμπιακη 45 ευρο ενω με την Brussel Airlines δεν πληρωσα τιποτα

Nα σας πω παιδια? Εμενα μου φαινεται λιγο φουσκωμενη. Μου στελνουν τακτικα μειλ απο site οπου βαζουν αγγελιες εκτροφεις απο το Βελγιο και για british shorthair βρισκετε απο 300 μεχρι 500 το πολυ μαζι με το ευρωπαικο διαβατηριο. Πριν μια εβδομαδα ηταν ενα lilac tabby φανταστικο ,arseniko 3 μηνων για 300 ευρο. Σκεφτειτε ομως την αεροπορικη εταιρια με την οποια ταξιδευετε γιατι ορισμενες σας ζητανε τρελο ποσο(ΠΧ πληρωσα με την Ολυμπιακη 45 ευρο ενω με την Brussel Airlines δεν πληρωσα τιποτα

Ποια σου φαίνεται φουσκωμένη?:blink::confused::confused:
Μπορείς να βάλεις λινκ από το εκτροφείο με το tabby? 300 ευρώ είναι πάρα πολύ λίγα και θα ήθελα να το δω!:hmm::confused:

Υ.Γ. Τι κάνουν τα μωρούλια σας?:)

Γιούλη μου τι να κάνω....είδα την φωτό στο αλμπουμ του "Δώρου" και ζούλεψα:redface::D

Αναστασία μου ευχαριστώ πολύ....καλή είναι αλλά της Γιούλης δεν πιάνεται!!!:up:

Βάσιααααα....που είσαι παιδί μου τόσο καιρό??:)
Τι κάνει η Αθηνούλα? Περιμένεις και άλλο μωρό αν κατάλαβα καλά?:hmm::D

Γιούλη μου τι να κάνω....είδα την φωτό στο αλμπουμ του "Δώρου" και ζούλεψα:redface::D

Και πολύ καλά έκανες!! :up::up::up:

Θα της φέρω τον Ιωνα που έχει στην υπογραφή της μαζί με τη Σεμέλη... ο μικρούλης της είναι choc. point... δεν έχουμε άλλον τέτοιον στην Ελλάδα... ακόμα...

Ε....Νικολέτα???:hmm::)

Όχι ακόμα....θα πάμε με το τρένο μάλλον....πρέπει να επικοινωνήσω και με την Αννα για το ξενοδοχείο ....μέχρι 2 Νοεμ. γίνονται οι δηλώσεις οπότε έχουμε καιρό!:)
Το σκέφτεσαι να έρθεις και συ?:rolleyes::D

Όχι ακόμα....θα πάμε με το τρένο μάλλον....πρέπει να επικοινωνήσω και με την Αννα για το ξενοδοχείο ....μέχρι 2 Νοεμ. γίνονται οι δηλώσεις οπότε έχουμε καιρό!:)
Το σκέφτεσαι να έρθεις και συ?:rolleyes::D
Nαι...:hmm:τελικά θα είναι 2 εβδομάδες αφότου θα έχω πάρει τη μικρή και το σκέφτομαι...:hmm:

Nαι...:hmm:τελικά θα είναι 2 εβδομάδες αφότου θα έχω πάρει τη μικρή και το σκέφτομαι...:hmm:
Λες να έρθω Θεσ/νίκη και να πάμε παρέα με το τρένο? :hmm:
Θα πάρω ένα τηλ. να δω πως πάνε τα εισιτήρια αν πετάξω απ'ευθείας από Αθήνα! :)
Τι μέρες και ώρες είναι ακριβώς?? Από... έως....? :hmm:

Ειναι το site www.chiens-chats.be ειπα οτι οι τιμες ειναι αναμεσα 300 και 500 , 500 ειναι γενικα για μακρυτριχα. Τωρα θα ψαξω τα μηνυματα που διεγραψα και θα σου τα στειλω.

Λες να έρθω Θεσ/νίκη και να πάμε παρέα με το τρένο? :hmm:
Θα πάρω ένα τηλ. να δω πως πάνε τα εισιτήρια αν πετάξω απ'ευθείας από Αθήνα! :)
Τι μέρες και ώρες είναι ακριβώς?? Από... έως....? :hmm:

Αχ, θα ήταν τέλεια!!!:up::up::up:
Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα.;)

Ειναι το site www.chiens-chats.be ειπα οτι οι τιμες ειναι αναμεσα 300 και 500 , 500 ειναι γενικα για μακρυτριχα. Τωρα θα ψαξω τα μηνυματα που διεγραψα και θα σου τα στειλω.

Αυτό δεν είναι εκτροφείο:confused:....δεν κατάλαβα:hmm:....τιμές εκτροφείου δεν είπες?
Για το tabby με 300 ευρώ ενδιαφέρομαι....έχει και φωτό να το δούμε?:D
Και το "φουσκωμένη" πού κολλάει?:confused:

Αχ, θα ήταν τέλεια!!!:up::up::up:
Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα.;)
:blink:Α... δεν είναι στις 15 Νοεμβρίου??? :hmm:Η Νεκταρία είπε ότι τότε πάει Βουλγαρία.. :hmm:Αν είναι 25 ακόμα καλύτερα!!! :up::up:
Η Αννα μας είχε βάλει κι ενα site παω να το ψάξω...

Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/
Νικολέτα... δες την ημ/νία... :)

Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/

Λάθος έκανα:redface::confused:....15-16 Νοεμβρίου λέει.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back