staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 11:25 Η staman2 έγραψε: #1.901 14-10-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κλείσατε εισιτήρια για τη Σόφια?? Click για ανάπτυξη... Γιουλη δεν χορταίνω την υπογραφή σου. Είναι τοσο όμορφα τα χρώματα κ οι αντιθέσεις και βρε παιδί μου ταιριάζουν όλες μεταξύ τους σε αποχρώσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.902 14-10-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλη δεν χορταίνω την υπογραφή σου. Είναι τοσο όμορφα τα χρώματα κ οι αντιθέσεις και βρε παιδί μου ταιριάζουν όλες μεταξύ τους σε αποχρώσεις!!! Click για ανάπτυξη... Ναι! Η Καλυψώ ταιριάζει με τα έπιπλα ο Μορφέας με τα πλακάκιαη Σεμέλη νομίζω θα πρέπει να ταιριάζει με τα φωτιστικά μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.903 14-10-08 11:35 Αναστασία η Εκθεση στη Σοφια είναι 2 εβδομάδες μετά την άφιξη της Σεμέλης και το σκέφτομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 11:51 Η Βάσια13859: #1.904 14-10-08 11:51 γεια σας βρετανοι!επιτελους επεστρεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 11:58 Η aramis έγραψε: #1.905 14-10-08 11:58 Nα σας πω παιδια? Εμενα μου φαινεται λιγο φουσκωμενη. Μου στελνουν τακτικα μειλ απο site οπου βαζουν αγγελιες εκτροφεις απο το Βελγιο και για british shorthair βρισκετε απο 300 μεχρι 500 το πολυ μαζι με το ευρωπαικο διαβατηριο. Πριν μια εβδομαδα ηταν ενα lilac tabby φανταστικο ,arseniko 3 μηνων για 300 ευρο. Σκεφτειτε ομως την αεροπορικη εταιρια με την οποια ταξιδευετε γιατι ορισμενες σας ζητανε τρελο ποσο(ΠΧ πληρωσα με την Ολυμπιακη 45 ευρο ενω με την Brussel Airlines δεν πληρωσα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 12:58 Η Raisa έγραψε: #1.906 14-10-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Nα σας πω παιδια? Εμενα μου φαινεται λιγο φουσκωμενη. Μου στελνουν τακτικα μειλ απο site οπου βαζουν αγγελιες εκτροφεις απο το Βελγιο και για british shorthair βρισκετε απο 300 μεχρι 500 το πολυ μαζι με το ευρωπαικο διαβατηριο. Πριν μια εβδομαδα ηταν ενα lilac tabby φανταστικο ,arseniko 3 μηνων για 300 ευρο. Σκεφτειτε ομως την αεροπορικη εταιρια με την οποια ταξιδευετε γιατι ορισμενες σας ζητανε τρελο ποσο(ΠΧ πληρωσα με την Ολυμπιακη 45 ευρο ενω με την Brussel Airlines δεν πληρωσα τιποτα Click για ανάπτυξη... Ποια σου φαίνεται φουσκωμένη? Μπορείς να βάλεις λινκ από το εκτροφείο με το tabby? 300 ευρώ είναι πάρα πολύ λίγα και θα ήθελα να το δω! Υ.Γ. Τι κάνουν τα μωρούλια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:00 Η Raisa έγραψε: #1.907 14-10-08 13:00 Γιούλη μου τι να κάνω....είδα την φωτό στο αλμπουμ του "Δώρου" και ζούλεψα Αναστασία μου ευχαριστώ πολύ....καλή είναι αλλά της Γιούλης δεν πιάνεται!!! Βάσιααααα....που είσαι παιδί μου τόσο καιρό?? Τι κάνει η Αθηνούλα? Περιμένεις και άλλο μωρό αν κατάλαβα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.908 14-10-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου τι να κάνω....είδα την φωτό στο αλμπουμ του "Δώρου" και ζούλεψα Αναστασία μου ευχαριστώ πολύ....καλή είναι αλλά της Γιούλης δεν πιάνεται!!! Βάσιααααα....που είσαι παιδί μου τόσο καιρό?? Τι κάνει η Αθηνούλα? Περιμένεις και άλλο μωρό αν κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά έκανες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.909 14-10-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου τι να κάνω....είδα την φωτό στο αλμπουμ του "Δώρου" και ζούλεψα Αναστασία μου ευχαριστώ πολύ....καλή είναι αλλά της Γιούλης δεν πιάνεται!!! Βάσιααααα....που είσαι παιδί μου τόσο καιρό?? Τι κάνει η Αθηνούλα? Περιμένεις και άλλο μωρό αν κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... Θα της φέρω τον Ιωνα που έχει στην υπογραφή της μαζί με τη Σεμέλη... ο μικρούλης της είναι choc. point... δεν έχουμε άλλον τέτοιον στην Ελλάδα... ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.910 14-10-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κλείσατε εισιτήρια για τη Σόφια?? Click για ανάπτυξη... Ε....Νικολέτα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #1.911 14-10-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε....Νικολέτα??? Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα....θα πάμε με το τρένο μάλλον....πρέπει να επικοινωνήσω και με την Αννα για το ξενοδοχείο ....μέχρι 2 Νοεμ. γίνονται οι δηλώσεις οπότε έχουμε καιρό! Το σκέφτεσαι να έρθεις και συ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.912 14-10-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι ακόμα....θα πάμε με το τρένο μάλλον....πρέπει να επικοινωνήσω και με την Αννα για το ξενοδοχείο ....μέχρι 2 Νοεμ. γίνονται οι δηλώσεις οπότε έχουμε καιρό! Το σκέφτεσαι να έρθεις και συ? Click για ανάπτυξη... Nαι...τελικά θα είναι 2 εβδομάδες αφότου θα έχω πάρει τη μικρή και το σκέφτομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.913 14-10-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nαι...τελικά θα είναι 2 εβδομάδες αφότου θα έχω πάρει τη μικρή και το σκέφτομαι... Click για ανάπτυξη... Λες να έρθω Θεσ/νίκη και να πάμε παρέα με το τρένο? Θα πάρω ένα τηλ. να δω πως πάνε τα εισιτήρια αν πετάξω απ'ευθείας από Αθήνα! Τι μέρες και ώρες είναι ακριβώς?? Από... έως....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:06 Η aramis έγραψε: #1.914 14-10-08 14:06 Ειναι το site www.chiens-chats.be ειπα οτι οι τιμες ειναι αναμεσα 300 και 500 , 500 ειναι γενικα για μακρυτριχα. Τωρα θα ψαξω τα μηνυματα που διεγραψα και θα σου τα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Raisa έγραψε: #1.915 14-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λες να έρθω Θεσ/νίκη και να πάμε παρέα με το τρένο? Θα πάρω ένα τηλ. να δω πως πάνε τα εισιτήρια αν πετάξω απ'ευθείας από Αθήνα! Τι μέρες και ώρες είναι ακριβώς?? Από... έως....? Click για ανάπτυξη... Αχ, θα ήταν τέλεια!!! Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η Raisa έγραψε: #1.916 14-10-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι το site www.chiens-chats.be ειπα οτι οι τιμες ειναι αναμεσα 300 και 500 , 500 ειναι γενικα για μακρυτριχα. Τωρα θα ψαξω τα μηνυματα που διεγραψα και θα σου τα στειλω. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι εκτροφείο....δεν κατάλαβα....τιμές εκτροφείου δεν είπες? Για το tabby με 300 ευρώ ενδιαφέρομαι....έχει και φωτό να το δούμε? Και το "φουσκωμένη" πού κολλάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.917 14-10-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ, θα ήταν τέλεια!!! Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα. Click για ανάπτυξη... Α... δεν είναι στις 15 Νοεμβρίου??? Η Νεκταρία είπε ότι τότε πάει Βουλγαρία.. Αν είναι 25 ακόμα καλύτερα!!! Η Αννα μας είχε βάλει κι ενα site παω να το ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.918 14-10-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Νικολέτα... δες την ημ/νία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.919 14-10-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα... δες την ημ/νία... Click για ανάπτυξη... 15-16 Νοεμβρίου... να και το site του ξεν/χείου που γίνεται η έκθεση! https://www.hemushotels.com/rooms.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:34 Η Raisa έγραψε: #1.920 14-10-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Λάθος έκανα....15-16 Νοεμβρίου λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κλείσατε εισιτήρια για τη Σόφια?? Click για ανάπτυξη... Γιουλη δεν χορταίνω την υπογραφή σου. Είναι τοσο όμορφα τα χρώματα κ οι αντιθέσεις και βρε παιδί μου ταιριάζουν όλες μεταξύ τους σε αποχρώσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.902 14-10-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλη δεν χορταίνω την υπογραφή σου. Είναι τοσο όμορφα τα χρώματα κ οι αντιθέσεις και βρε παιδί μου ταιριάζουν όλες μεταξύ τους σε αποχρώσεις!!! Click για ανάπτυξη... Ναι! Η Καλυψώ ταιριάζει με τα έπιπλα ο Μορφέας με τα πλακάκιαη Σεμέλη νομίζω θα πρέπει να ταιριάζει με τα φωτιστικά μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.903 14-10-08 11:35 Αναστασία η Εκθεση στη Σοφια είναι 2 εβδομάδες μετά την άφιξη της Σεμέλης και το σκέφτομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 11:51 Η Βάσια13859: #1.904 14-10-08 11:51 γεια σας βρετανοι!επιτελους επεστρεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 11:58 Η aramis έγραψε: #1.905 14-10-08 11:58 Nα σας πω παιδια? Εμενα μου φαινεται λιγο φουσκωμενη. Μου στελνουν τακτικα μειλ απο site οπου βαζουν αγγελιες εκτροφεις απο το Βελγιο και για british shorthair βρισκετε απο 300 μεχρι 500 το πολυ μαζι με το ευρωπαικο διαβατηριο. Πριν μια εβδομαδα ηταν ενα lilac tabby φανταστικο ,arseniko 3 μηνων για 300 ευρο. Σκεφτειτε ομως την αεροπορικη εταιρια με την οποια ταξιδευετε γιατι ορισμενες σας ζητανε τρελο ποσο(ΠΧ πληρωσα με την Ολυμπιακη 45 ευρο ενω με την Brussel Airlines δεν πληρωσα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 12:58 Η Raisa έγραψε: #1.906 14-10-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Nα σας πω παιδια? Εμενα μου φαινεται λιγο φουσκωμενη. Μου στελνουν τακτικα μειλ απο site οπου βαζουν αγγελιες εκτροφεις απο το Βελγιο και για british shorthair βρισκετε απο 300 μεχρι 500 το πολυ μαζι με το ευρωπαικο διαβατηριο. Πριν μια εβδομαδα ηταν ενα lilac tabby φανταστικο ,arseniko 3 μηνων για 300 ευρο. Σκεφτειτε ομως την αεροπορικη εταιρια με την οποια ταξιδευετε γιατι ορισμενες σας ζητανε τρελο ποσο(ΠΧ πληρωσα με την Ολυμπιακη 45 ευρο ενω με την Brussel Airlines δεν πληρωσα τιποτα Click για ανάπτυξη... Ποια σου φαίνεται φουσκωμένη? Μπορείς να βάλεις λινκ από το εκτροφείο με το tabby? 300 ευρώ είναι πάρα πολύ λίγα και θα ήθελα να το δω! Υ.Γ. Τι κάνουν τα μωρούλια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:00 Η Raisa έγραψε: #1.907 14-10-08 13:00 Γιούλη μου τι να κάνω....είδα την φωτό στο αλμπουμ του "Δώρου" και ζούλεψα Αναστασία μου ευχαριστώ πολύ....καλή είναι αλλά της Γιούλης δεν πιάνεται!!! Βάσιααααα....που είσαι παιδί μου τόσο καιρό?? Τι κάνει η Αθηνούλα? Περιμένεις και άλλο μωρό αν κατάλαβα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.908 14-10-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου τι να κάνω....είδα την φωτό στο αλμπουμ του "Δώρου" και ζούλεψα Αναστασία μου ευχαριστώ πολύ....καλή είναι αλλά της Γιούλης δεν πιάνεται!!! Βάσιααααα....που είσαι παιδί μου τόσο καιρό?? Τι κάνει η Αθηνούλα? Περιμένεις και άλλο μωρό αν κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά έκανες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.909 14-10-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου τι να κάνω....είδα την φωτό στο αλμπουμ του "Δώρου" και ζούλεψα Αναστασία μου ευχαριστώ πολύ....καλή είναι αλλά της Γιούλης δεν πιάνεται!!! Βάσιααααα....που είσαι παιδί μου τόσο καιρό?? Τι κάνει η Αθηνούλα? Περιμένεις και άλλο μωρό αν κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... Θα της φέρω τον Ιωνα που έχει στην υπογραφή της μαζί με τη Σεμέλη... ο μικρούλης της είναι choc. point... δεν έχουμε άλλον τέτοιον στην Ελλάδα... ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.910 14-10-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κλείσατε εισιτήρια για τη Σόφια?? Click για ανάπτυξη... Ε....Νικολέτα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #1.911 14-10-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε....Νικολέτα??? Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα....θα πάμε με το τρένο μάλλον....πρέπει να επικοινωνήσω και με την Αννα για το ξενοδοχείο ....μέχρι 2 Νοεμ. γίνονται οι δηλώσεις οπότε έχουμε καιρό! Το σκέφτεσαι να έρθεις και συ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.912 14-10-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι ακόμα....θα πάμε με το τρένο μάλλον....πρέπει να επικοινωνήσω και με την Αννα για το ξενοδοχείο ....μέχρι 2 Νοεμ. γίνονται οι δηλώσεις οπότε έχουμε καιρό! Το σκέφτεσαι να έρθεις και συ? Click για ανάπτυξη... Nαι...τελικά θα είναι 2 εβδομάδες αφότου θα έχω πάρει τη μικρή και το σκέφτομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.913 14-10-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nαι...τελικά θα είναι 2 εβδομάδες αφότου θα έχω πάρει τη μικρή και το σκέφτομαι... Click για ανάπτυξη... Λες να έρθω Θεσ/νίκη και να πάμε παρέα με το τρένο? Θα πάρω ένα τηλ. να δω πως πάνε τα εισιτήρια αν πετάξω απ'ευθείας από Αθήνα! Τι μέρες και ώρες είναι ακριβώς?? Από... έως....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:06 Η aramis έγραψε: #1.914 14-10-08 14:06 Ειναι το site www.chiens-chats.be ειπα οτι οι τιμες ειναι αναμεσα 300 και 500 , 500 ειναι γενικα για μακρυτριχα. Τωρα θα ψαξω τα μηνυματα που διεγραψα και θα σου τα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Raisa έγραψε: #1.915 14-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λες να έρθω Θεσ/νίκη και να πάμε παρέα με το τρένο? Θα πάρω ένα τηλ. να δω πως πάνε τα εισιτήρια αν πετάξω απ'ευθείας από Αθήνα! Τι μέρες και ώρες είναι ακριβώς?? Από... έως....? Click για ανάπτυξη... Αχ, θα ήταν τέλεια!!! Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η Raisa έγραψε: #1.916 14-10-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι το site www.chiens-chats.be ειπα οτι οι τιμες ειναι αναμεσα 300 και 500 , 500 ειναι γενικα για μακρυτριχα. Τωρα θα ψαξω τα μηνυματα που διεγραψα και θα σου τα στειλω. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι εκτροφείο....δεν κατάλαβα....τιμές εκτροφείου δεν είπες? Για το tabby με 300 ευρώ ενδιαφέρομαι....έχει και φωτό να το δούμε? Και το "φουσκωμένη" πού κολλάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.917 14-10-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ, θα ήταν τέλεια!!! Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα. Click για ανάπτυξη... Α... δεν είναι στις 15 Νοεμβρίου??? Η Νεκταρία είπε ότι τότε πάει Βουλγαρία.. Αν είναι 25 ακόμα καλύτερα!!! Η Αννα μας είχε βάλει κι ενα site παω να το ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.918 14-10-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Νικολέτα... δες την ημ/νία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.919 14-10-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα... δες την ημ/νία... Click για ανάπτυξη... 15-16 Νοεμβρίου... να και το site του ξεν/χείου που γίνεται η έκθεση! https://www.hemushotels.com/rooms.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:34 Η Raisa έγραψε: #1.920 14-10-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Λάθος έκανα....15-16 Νοεμβρίου λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλη δεν χορταίνω την υπογραφή σου. Είναι τοσο όμορφα τα χρώματα κ οι αντιθέσεις και βρε παιδί μου ταιριάζουν όλες μεταξύ τους σε αποχρώσεις!!! Click για ανάπτυξη... Ναι! Η Καλυψώ ταιριάζει με τα έπιπλα ο Μορφέας με τα πλακάκιαη Σεμέλη νομίζω θα πρέπει να ταιριάζει με τα φωτιστικά μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.903 14-10-08 11:35 Αναστασία η Εκθεση στη Σοφια είναι 2 εβδομάδες μετά την άφιξη της Σεμέλης και το σκέφτομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 11:51 Η Βάσια13859: #1.904 14-10-08 11:51 γεια σας βρετανοι!επιτελους επεστρεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 11:58 Η aramis έγραψε: #1.905 14-10-08 11:58 Nα σας πω παιδια? Εμενα μου φαινεται λιγο φουσκωμενη. Μου στελνουν τακτικα μειλ απο site οπου βαζουν αγγελιες εκτροφεις απο το Βελγιο και για british shorthair βρισκετε απο 300 μεχρι 500 το πολυ μαζι με το ευρωπαικο διαβατηριο. Πριν μια εβδομαδα ηταν ενα lilac tabby φανταστικο ,arseniko 3 μηνων για 300 ευρο. Σκεφτειτε ομως την αεροπορικη εταιρια με την οποια ταξιδευετε γιατι ορισμενες σας ζητανε τρελο ποσο(ΠΧ πληρωσα με την Ολυμπιακη 45 ευρο ενω με την Brussel Airlines δεν πληρωσα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 12:58 Η Raisa έγραψε: #1.906 14-10-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Nα σας πω παιδια? Εμενα μου φαινεται λιγο φουσκωμενη. Μου στελνουν τακτικα μειλ απο site οπου βαζουν αγγελιες εκτροφεις απο το Βελγιο και για british shorthair βρισκετε απο 300 μεχρι 500 το πολυ μαζι με το ευρωπαικο διαβατηριο. Πριν μια εβδομαδα ηταν ενα lilac tabby φανταστικο ,arseniko 3 μηνων για 300 ευρο. Σκεφτειτε ομως την αεροπορικη εταιρια με την οποια ταξιδευετε γιατι ορισμενες σας ζητανε τρελο ποσο(ΠΧ πληρωσα με την Ολυμπιακη 45 ευρο ενω με την Brussel Airlines δεν πληρωσα τιποτα Click για ανάπτυξη... Ποια σου φαίνεται φουσκωμένη? Μπορείς να βάλεις λινκ από το εκτροφείο με το tabby? 300 ευρώ είναι πάρα πολύ λίγα και θα ήθελα να το δω! Υ.Γ. Τι κάνουν τα μωρούλια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:00 Η Raisa έγραψε: #1.907 14-10-08 13:00 Γιούλη μου τι να κάνω....είδα την φωτό στο αλμπουμ του "Δώρου" και ζούλεψα Αναστασία μου ευχαριστώ πολύ....καλή είναι αλλά της Γιούλης δεν πιάνεται!!! Βάσιααααα....που είσαι παιδί μου τόσο καιρό?? Τι κάνει η Αθηνούλα? Περιμένεις και άλλο μωρό αν κατάλαβα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.908 14-10-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου τι να κάνω....είδα την φωτό στο αλμπουμ του "Δώρου" και ζούλεψα Αναστασία μου ευχαριστώ πολύ....καλή είναι αλλά της Γιούλης δεν πιάνεται!!! Βάσιααααα....που είσαι παιδί μου τόσο καιρό?? Τι κάνει η Αθηνούλα? Περιμένεις και άλλο μωρό αν κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά έκανες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.909 14-10-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου τι να κάνω....είδα την φωτό στο αλμπουμ του "Δώρου" και ζούλεψα Αναστασία μου ευχαριστώ πολύ....καλή είναι αλλά της Γιούλης δεν πιάνεται!!! Βάσιααααα....που είσαι παιδί μου τόσο καιρό?? Τι κάνει η Αθηνούλα? Περιμένεις και άλλο μωρό αν κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... Θα της φέρω τον Ιωνα που έχει στην υπογραφή της μαζί με τη Σεμέλη... ο μικρούλης της είναι choc. point... δεν έχουμε άλλον τέτοιον στην Ελλάδα... ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.910 14-10-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κλείσατε εισιτήρια για τη Σόφια?? Click για ανάπτυξη... Ε....Νικολέτα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #1.911 14-10-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε....Νικολέτα??? Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα....θα πάμε με το τρένο μάλλον....πρέπει να επικοινωνήσω και με την Αννα για το ξενοδοχείο ....μέχρι 2 Νοεμ. γίνονται οι δηλώσεις οπότε έχουμε καιρό! Το σκέφτεσαι να έρθεις και συ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.912 14-10-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι ακόμα....θα πάμε με το τρένο μάλλον....πρέπει να επικοινωνήσω και με την Αννα για το ξενοδοχείο ....μέχρι 2 Νοεμ. γίνονται οι δηλώσεις οπότε έχουμε καιρό! Το σκέφτεσαι να έρθεις και συ? Click για ανάπτυξη... Nαι...τελικά θα είναι 2 εβδομάδες αφότου θα έχω πάρει τη μικρή και το σκέφτομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.913 14-10-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nαι...τελικά θα είναι 2 εβδομάδες αφότου θα έχω πάρει τη μικρή και το σκέφτομαι... Click για ανάπτυξη... Λες να έρθω Θεσ/νίκη και να πάμε παρέα με το τρένο? Θα πάρω ένα τηλ. να δω πως πάνε τα εισιτήρια αν πετάξω απ'ευθείας από Αθήνα! Τι μέρες και ώρες είναι ακριβώς?? Από... έως....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:06 Η aramis έγραψε: #1.914 14-10-08 14:06 Ειναι το site www.chiens-chats.be ειπα οτι οι τιμες ειναι αναμεσα 300 και 500 , 500 ειναι γενικα για μακρυτριχα. Τωρα θα ψαξω τα μηνυματα που διεγραψα και θα σου τα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Raisa έγραψε: #1.915 14-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λες να έρθω Θεσ/νίκη και να πάμε παρέα με το τρένο? Θα πάρω ένα τηλ. να δω πως πάνε τα εισιτήρια αν πετάξω απ'ευθείας από Αθήνα! Τι μέρες και ώρες είναι ακριβώς?? Από... έως....? Click για ανάπτυξη... Αχ, θα ήταν τέλεια!!! Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η Raisa έγραψε: #1.916 14-10-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι το site www.chiens-chats.be ειπα οτι οι τιμες ειναι αναμεσα 300 και 500 , 500 ειναι γενικα για μακρυτριχα. Τωρα θα ψαξω τα μηνυματα που διεγραψα και θα σου τα στειλω. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι εκτροφείο....δεν κατάλαβα....τιμές εκτροφείου δεν είπες? Για το tabby με 300 ευρώ ενδιαφέρομαι....έχει και φωτό να το δούμε? Και το "φουσκωμένη" πού κολλάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.917 14-10-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ, θα ήταν τέλεια!!! Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα. Click για ανάπτυξη... Α... δεν είναι στις 15 Νοεμβρίου??? Η Νεκταρία είπε ότι τότε πάει Βουλγαρία.. Αν είναι 25 ακόμα καλύτερα!!! Η Αννα μας είχε βάλει κι ενα site παω να το ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.918 14-10-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Νικολέτα... δες την ημ/νία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.919 14-10-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα... δες την ημ/νία... Click για ανάπτυξη... 15-16 Νοεμβρίου... να και το site του ξεν/χείου που γίνεται η έκθεση! https://www.hemushotels.com/rooms.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:34 Η Raisa έγραψε: #1.920 14-10-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Λάθος έκανα....15-16 Νοεμβρίου λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αναστασία η Εκθεση στη Σοφια είναι 2 εβδομάδες μετά την άφιξη της Σεμέλης και το σκέφτομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 11:51 Η Βάσια13859: #1.904 14-10-08 11:51 γεια σας βρετανοι!επιτελους επεστρεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 11:58 Η aramis έγραψε: #1.905 14-10-08 11:58 Nα σας πω παιδια? Εμενα μου φαινεται λιγο φουσκωμενη. Μου στελνουν τακτικα μειλ απο site οπου βαζουν αγγελιες εκτροφεις απο το Βελγιο και για british shorthair βρισκετε απο 300 μεχρι 500 το πολυ μαζι με το ευρωπαικο διαβατηριο. Πριν μια εβδομαδα ηταν ενα lilac tabby φανταστικο ,arseniko 3 μηνων για 300 ευρο. Σκεφτειτε ομως την αεροπορικη εταιρια με την οποια ταξιδευετε γιατι ορισμενες σας ζητανε τρελο ποσο(ΠΧ πληρωσα με την Ολυμπιακη 45 ευρο ενω με την Brussel Airlines δεν πληρωσα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 12:58 Η Raisa έγραψε: #1.906 14-10-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Nα σας πω παιδια? Εμενα μου φαινεται λιγο φουσκωμενη. Μου στελνουν τακτικα μειλ απο site οπου βαζουν αγγελιες εκτροφεις απο το Βελγιο και για british shorthair βρισκετε απο 300 μεχρι 500 το πολυ μαζι με το ευρωπαικο διαβατηριο. Πριν μια εβδομαδα ηταν ενα lilac tabby φανταστικο ,arseniko 3 μηνων για 300 ευρο. Σκεφτειτε ομως την αεροπορικη εταιρια με την οποια ταξιδευετε γιατι ορισμενες σας ζητανε τρελο ποσο(ΠΧ πληρωσα με την Ολυμπιακη 45 ευρο ενω με την Brussel Airlines δεν πληρωσα τιποτα Click για ανάπτυξη... Ποια σου φαίνεται φουσκωμένη? Μπορείς να βάλεις λινκ από το εκτροφείο με το tabby? 300 ευρώ είναι πάρα πολύ λίγα και θα ήθελα να το δω! Υ.Γ. Τι κάνουν τα μωρούλια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:00 Η Raisa έγραψε: #1.907 14-10-08 13:00 Γιούλη μου τι να κάνω....είδα την φωτό στο αλμπουμ του "Δώρου" και ζούλεψα Αναστασία μου ευχαριστώ πολύ....καλή είναι αλλά της Γιούλης δεν πιάνεται!!! Βάσιααααα....που είσαι παιδί μου τόσο καιρό?? Τι κάνει η Αθηνούλα? Περιμένεις και άλλο μωρό αν κατάλαβα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.908 14-10-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου τι να κάνω....είδα την φωτό στο αλμπουμ του "Δώρου" και ζούλεψα Αναστασία μου ευχαριστώ πολύ....καλή είναι αλλά της Γιούλης δεν πιάνεται!!! Βάσιααααα....που είσαι παιδί μου τόσο καιρό?? Τι κάνει η Αθηνούλα? Περιμένεις και άλλο μωρό αν κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά έκανες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.909 14-10-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου τι να κάνω....είδα την φωτό στο αλμπουμ του "Δώρου" και ζούλεψα Αναστασία μου ευχαριστώ πολύ....καλή είναι αλλά της Γιούλης δεν πιάνεται!!! Βάσιααααα....που είσαι παιδί μου τόσο καιρό?? Τι κάνει η Αθηνούλα? Περιμένεις και άλλο μωρό αν κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... Θα της φέρω τον Ιωνα που έχει στην υπογραφή της μαζί με τη Σεμέλη... ο μικρούλης της είναι choc. point... δεν έχουμε άλλον τέτοιον στην Ελλάδα... ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.910 14-10-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κλείσατε εισιτήρια για τη Σόφια?? Click για ανάπτυξη... Ε....Νικολέτα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #1.911 14-10-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε....Νικολέτα??? Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα....θα πάμε με το τρένο μάλλον....πρέπει να επικοινωνήσω και με την Αννα για το ξενοδοχείο ....μέχρι 2 Νοεμ. γίνονται οι δηλώσεις οπότε έχουμε καιρό! Το σκέφτεσαι να έρθεις και συ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.912 14-10-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι ακόμα....θα πάμε με το τρένο μάλλον....πρέπει να επικοινωνήσω και με την Αννα για το ξενοδοχείο ....μέχρι 2 Νοεμ. γίνονται οι δηλώσεις οπότε έχουμε καιρό! Το σκέφτεσαι να έρθεις και συ? Click για ανάπτυξη... Nαι...τελικά θα είναι 2 εβδομάδες αφότου θα έχω πάρει τη μικρή και το σκέφτομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.913 14-10-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nαι...τελικά θα είναι 2 εβδομάδες αφότου θα έχω πάρει τη μικρή και το σκέφτομαι... Click για ανάπτυξη... Λες να έρθω Θεσ/νίκη και να πάμε παρέα με το τρένο? Θα πάρω ένα τηλ. να δω πως πάνε τα εισιτήρια αν πετάξω απ'ευθείας από Αθήνα! Τι μέρες και ώρες είναι ακριβώς?? Από... έως....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:06 Η aramis έγραψε: #1.914 14-10-08 14:06 Ειναι το site www.chiens-chats.be ειπα οτι οι τιμες ειναι αναμεσα 300 και 500 , 500 ειναι γενικα για μακρυτριχα. Τωρα θα ψαξω τα μηνυματα που διεγραψα και θα σου τα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Raisa έγραψε: #1.915 14-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λες να έρθω Θεσ/νίκη και να πάμε παρέα με το τρένο? Θα πάρω ένα τηλ. να δω πως πάνε τα εισιτήρια αν πετάξω απ'ευθείας από Αθήνα! Τι μέρες και ώρες είναι ακριβώς?? Από... έως....? Click για ανάπτυξη... Αχ, θα ήταν τέλεια!!! Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η Raisa έγραψε: #1.916 14-10-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι το site www.chiens-chats.be ειπα οτι οι τιμες ειναι αναμεσα 300 και 500 , 500 ειναι γενικα για μακρυτριχα. Τωρα θα ψαξω τα μηνυματα που διεγραψα και θα σου τα στειλω. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι εκτροφείο....δεν κατάλαβα....τιμές εκτροφείου δεν είπες? Για το tabby με 300 ευρώ ενδιαφέρομαι....έχει και φωτό να το δούμε? Και το "φουσκωμένη" πού κολλάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.917 14-10-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ, θα ήταν τέλεια!!! Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα. Click για ανάπτυξη... Α... δεν είναι στις 15 Νοεμβρίου??? Η Νεκταρία είπε ότι τότε πάει Βουλγαρία.. Αν είναι 25 ακόμα καλύτερα!!! Η Αννα μας είχε βάλει κι ενα site παω να το ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.918 14-10-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Νικολέτα... δες την ημ/νία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.919 14-10-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα... δες την ημ/νία... Click για ανάπτυξη... 15-16 Νοεμβρίου... να και το site του ξεν/χείου που γίνεται η έκθεση! https://www.hemushotels.com/rooms.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:34 Η Raisa έγραψε: #1.920 14-10-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Λάθος έκανα....15-16 Νοεμβρίου λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σας βρετανοι!επιτελους επεστρεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 11:58 Η aramis έγραψε: #1.905 14-10-08 11:58 Nα σας πω παιδια? Εμενα μου φαινεται λιγο φουσκωμενη. Μου στελνουν τακτικα μειλ απο site οπου βαζουν αγγελιες εκτροφεις απο το Βελγιο και για british shorthair βρισκετε απο 300 μεχρι 500 το πολυ μαζι με το ευρωπαικο διαβατηριο. Πριν μια εβδομαδα ηταν ενα lilac tabby φανταστικο ,arseniko 3 μηνων για 300 ευρο. Σκεφτειτε ομως την αεροπορικη εταιρια με την οποια ταξιδευετε γιατι ορισμενες σας ζητανε τρελο ποσο(ΠΧ πληρωσα με την Ολυμπιακη 45 ευρο ενω με την Brussel Airlines δεν πληρωσα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 12:58 Η Raisa έγραψε: #1.906 14-10-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Nα σας πω παιδια? Εμενα μου φαινεται λιγο φουσκωμενη. Μου στελνουν τακτικα μειλ απο site οπου βαζουν αγγελιες εκτροφεις απο το Βελγιο και για british shorthair βρισκετε απο 300 μεχρι 500 το πολυ μαζι με το ευρωπαικο διαβατηριο. Πριν μια εβδομαδα ηταν ενα lilac tabby φανταστικο ,arseniko 3 μηνων για 300 ευρο. Σκεφτειτε ομως την αεροπορικη εταιρια με την οποια ταξιδευετε γιατι ορισμενες σας ζητανε τρελο ποσο(ΠΧ πληρωσα με την Ολυμπιακη 45 ευρο ενω με την Brussel Airlines δεν πληρωσα τιποτα Click για ανάπτυξη... Ποια σου φαίνεται φουσκωμένη? Μπορείς να βάλεις λινκ από το εκτροφείο με το tabby? 300 ευρώ είναι πάρα πολύ λίγα και θα ήθελα να το δω! Υ.Γ. Τι κάνουν τα μωρούλια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:00 Η Raisa έγραψε: #1.907 14-10-08 13:00 Γιούλη μου τι να κάνω....είδα την φωτό στο αλμπουμ του "Δώρου" και ζούλεψα Αναστασία μου ευχαριστώ πολύ....καλή είναι αλλά της Γιούλης δεν πιάνεται!!! Βάσιααααα....που είσαι παιδί μου τόσο καιρό?? Τι κάνει η Αθηνούλα? Περιμένεις και άλλο μωρό αν κατάλαβα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.908 14-10-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου τι να κάνω....είδα την φωτό στο αλμπουμ του "Δώρου" και ζούλεψα Αναστασία μου ευχαριστώ πολύ....καλή είναι αλλά της Γιούλης δεν πιάνεται!!! Βάσιααααα....που είσαι παιδί μου τόσο καιρό?? Τι κάνει η Αθηνούλα? Περιμένεις και άλλο μωρό αν κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά έκανες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.909 14-10-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου τι να κάνω....είδα την φωτό στο αλμπουμ του "Δώρου" και ζούλεψα Αναστασία μου ευχαριστώ πολύ....καλή είναι αλλά της Γιούλης δεν πιάνεται!!! Βάσιααααα....που είσαι παιδί μου τόσο καιρό?? Τι κάνει η Αθηνούλα? Περιμένεις και άλλο μωρό αν κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... Θα της φέρω τον Ιωνα που έχει στην υπογραφή της μαζί με τη Σεμέλη... ο μικρούλης της είναι choc. point... δεν έχουμε άλλον τέτοιον στην Ελλάδα... ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.910 14-10-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κλείσατε εισιτήρια για τη Σόφια?? Click για ανάπτυξη... Ε....Νικολέτα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #1.911 14-10-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε....Νικολέτα??? Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα....θα πάμε με το τρένο μάλλον....πρέπει να επικοινωνήσω και με την Αννα για το ξενοδοχείο ....μέχρι 2 Νοεμ. γίνονται οι δηλώσεις οπότε έχουμε καιρό! Το σκέφτεσαι να έρθεις και συ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.912 14-10-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι ακόμα....θα πάμε με το τρένο μάλλον....πρέπει να επικοινωνήσω και με την Αννα για το ξενοδοχείο ....μέχρι 2 Νοεμ. γίνονται οι δηλώσεις οπότε έχουμε καιρό! Το σκέφτεσαι να έρθεις και συ? Click για ανάπτυξη... Nαι...τελικά θα είναι 2 εβδομάδες αφότου θα έχω πάρει τη μικρή και το σκέφτομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.913 14-10-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nαι...τελικά θα είναι 2 εβδομάδες αφότου θα έχω πάρει τη μικρή και το σκέφτομαι... Click για ανάπτυξη... Λες να έρθω Θεσ/νίκη και να πάμε παρέα με το τρένο? Θα πάρω ένα τηλ. να δω πως πάνε τα εισιτήρια αν πετάξω απ'ευθείας από Αθήνα! Τι μέρες και ώρες είναι ακριβώς?? Από... έως....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:06 Η aramis έγραψε: #1.914 14-10-08 14:06 Ειναι το site www.chiens-chats.be ειπα οτι οι τιμες ειναι αναμεσα 300 και 500 , 500 ειναι γενικα για μακρυτριχα. Τωρα θα ψαξω τα μηνυματα που διεγραψα και θα σου τα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Raisa έγραψε: #1.915 14-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λες να έρθω Θεσ/νίκη και να πάμε παρέα με το τρένο? Θα πάρω ένα τηλ. να δω πως πάνε τα εισιτήρια αν πετάξω απ'ευθείας από Αθήνα! Τι μέρες και ώρες είναι ακριβώς?? Από... έως....? Click για ανάπτυξη... Αχ, θα ήταν τέλεια!!! Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η Raisa έγραψε: #1.916 14-10-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι το site www.chiens-chats.be ειπα οτι οι τιμες ειναι αναμεσα 300 και 500 , 500 ειναι γενικα για μακρυτριχα. Τωρα θα ψαξω τα μηνυματα που διεγραψα και θα σου τα στειλω. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι εκτροφείο....δεν κατάλαβα....τιμές εκτροφείου δεν είπες? Για το tabby με 300 ευρώ ενδιαφέρομαι....έχει και φωτό να το δούμε? Και το "φουσκωμένη" πού κολλάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.917 14-10-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ, θα ήταν τέλεια!!! Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα. Click για ανάπτυξη... Α... δεν είναι στις 15 Νοεμβρίου??? Η Νεκταρία είπε ότι τότε πάει Βουλγαρία.. Αν είναι 25 ακόμα καλύτερα!!! Η Αννα μας είχε βάλει κι ενα site παω να το ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.918 14-10-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Νικολέτα... δες την ημ/νία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.919 14-10-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα... δες την ημ/νία... Click για ανάπτυξη... 15-16 Νοεμβρίου... να και το site του ξεν/χείου που γίνεται η έκθεση! https://www.hemushotels.com/rooms.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:34 Η Raisa έγραψε: #1.920 14-10-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Λάθος έκανα....15-16 Νοεμβρίου λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nα σας πω παιδια? Εμενα μου φαινεται λιγο φουσκωμενη. Μου στελνουν τακτικα μειλ απο site οπου βαζουν αγγελιες εκτροφεις απο το Βελγιο και για british shorthair βρισκετε απο 300 μεχρι 500 το πολυ μαζι με το ευρωπαικο διαβατηριο. Πριν μια εβδομαδα ηταν ενα lilac tabby φανταστικο ,arseniko 3 μηνων για 300 ευρο. Σκεφτειτε ομως την αεροπορικη εταιρια με την οποια ταξιδευετε γιατι ορισμενες σας ζητανε τρελο ποσο(ΠΧ πληρωσα με την Ολυμπιακη 45 ευρο ενω με την Brussel Airlines δεν πληρωσα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 12:58 Η Raisa έγραψε: #1.906 14-10-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Nα σας πω παιδια? Εμενα μου φαινεται λιγο φουσκωμενη. Μου στελνουν τακτικα μειλ απο site οπου βαζουν αγγελιες εκτροφεις απο το Βελγιο και για british shorthair βρισκετε απο 300 μεχρι 500 το πολυ μαζι με το ευρωπαικο διαβατηριο. Πριν μια εβδομαδα ηταν ενα lilac tabby φανταστικο ,arseniko 3 μηνων για 300 ευρο. Σκεφτειτε ομως την αεροπορικη εταιρια με την οποια ταξιδευετε γιατι ορισμενες σας ζητανε τρελο ποσο(ΠΧ πληρωσα με την Ολυμπιακη 45 ευρο ενω με την Brussel Airlines δεν πληρωσα τιποτα Click για ανάπτυξη... Ποια σου φαίνεται φουσκωμένη? Μπορείς να βάλεις λινκ από το εκτροφείο με το tabby? 300 ευρώ είναι πάρα πολύ λίγα και θα ήθελα να το δω! Υ.Γ. Τι κάνουν τα μωρούλια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:00 Η Raisa έγραψε: #1.907 14-10-08 13:00 Γιούλη μου τι να κάνω....είδα την φωτό στο αλμπουμ του "Δώρου" και ζούλεψα Αναστασία μου ευχαριστώ πολύ....καλή είναι αλλά της Γιούλης δεν πιάνεται!!! Βάσιααααα....που είσαι παιδί μου τόσο καιρό?? Τι κάνει η Αθηνούλα? Περιμένεις και άλλο μωρό αν κατάλαβα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.908 14-10-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου τι να κάνω....είδα την φωτό στο αλμπουμ του "Δώρου" και ζούλεψα Αναστασία μου ευχαριστώ πολύ....καλή είναι αλλά της Γιούλης δεν πιάνεται!!! Βάσιααααα....που είσαι παιδί μου τόσο καιρό?? Τι κάνει η Αθηνούλα? Περιμένεις και άλλο μωρό αν κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά έκανες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.909 14-10-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου τι να κάνω....είδα την φωτό στο αλμπουμ του "Δώρου" και ζούλεψα Αναστασία μου ευχαριστώ πολύ....καλή είναι αλλά της Γιούλης δεν πιάνεται!!! Βάσιααααα....που είσαι παιδί μου τόσο καιρό?? Τι κάνει η Αθηνούλα? Περιμένεις και άλλο μωρό αν κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... Θα της φέρω τον Ιωνα που έχει στην υπογραφή της μαζί με τη Σεμέλη... ο μικρούλης της είναι choc. point... δεν έχουμε άλλον τέτοιον στην Ελλάδα... ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.910 14-10-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κλείσατε εισιτήρια για τη Σόφια?? Click για ανάπτυξη... Ε....Νικολέτα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #1.911 14-10-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε....Νικολέτα??? Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα....θα πάμε με το τρένο μάλλον....πρέπει να επικοινωνήσω και με την Αννα για το ξενοδοχείο ....μέχρι 2 Νοεμ. γίνονται οι δηλώσεις οπότε έχουμε καιρό! Το σκέφτεσαι να έρθεις και συ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.912 14-10-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι ακόμα....θα πάμε με το τρένο μάλλον....πρέπει να επικοινωνήσω και με την Αννα για το ξενοδοχείο ....μέχρι 2 Νοεμ. γίνονται οι δηλώσεις οπότε έχουμε καιρό! Το σκέφτεσαι να έρθεις και συ? Click για ανάπτυξη... Nαι...τελικά θα είναι 2 εβδομάδες αφότου θα έχω πάρει τη μικρή και το σκέφτομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.913 14-10-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nαι...τελικά θα είναι 2 εβδομάδες αφότου θα έχω πάρει τη μικρή και το σκέφτομαι... Click για ανάπτυξη... Λες να έρθω Θεσ/νίκη και να πάμε παρέα με το τρένο? Θα πάρω ένα τηλ. να δω πως πάνε τα εισιτήρια αν πετάξω απ'ευθείας από Αθήνα! Τι μέρες και ώρες είναι ακριβώς?? Από... έως....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:06 Η aramis έγραψε: #1.914 14-10-08 14:06 Ειναι το site www.chiens-chats.be ειπα οτι οι τιμες ειναι αναμεσα 300 και 500 , 500 ειναι γενικα για μακρυτριχα. Τωρα θα ψαξω τα μηνυματα που διεγραψα και θα σου τα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Raisa έγραψε: #1.915 14-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λες να έρθω Θεσ/νίκη και να πάμε παρέα με το τρένο? Θα πάρω ένα τηλ. να δω πως πάνε τα εισιτήρια αν πετάξω απ'ευθείας από Αθήνα! Τι μέρες και ώρες είναι ακριβώς?? Από... έως....? Click για ανάπτυξη... Αχ, θα ήταν τέλεια!!! Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η Raisa έγραψε: #1.916 14-10-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι το site www.chiens-chats.be ειπα οτι οι τιμες ειναι αναμεσα 300 και 500 , 500 ειναι γενικα για μακρυτριχα. Τωρα θα ψαξω τα μηνυματα που διεγραψα και θα σου τα στειλω. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι εκτροφείο....δεν κατάλαβα....τιμές εκτροφείου δεν είπες? Για το tabby με 300 ευρώ ενδιαφέρομαι....έχει και φωτό να το δούμε? Και το "φουσκωμένη" πού κολλάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.917 14-10-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ, θα ήταν τέλεια!!! Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα. Click για ανάπτυξη... Α... δεν είναι στις 15 Νοεμβρίου??? Η Νεκταρία είπε ότι τότε πάει Βουλγαρία.. Αν είναι 25 ακόμα καλύτερα!!! Η Αννα μας είχε βάλει κι ενα site παω να το ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.918 14-10-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Νικολέτα... δες την ημ/νία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.919 14-10-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα... δες την ημ/νία... Click για ανάπτυξη... 15-16 Νοεμβρίου... να και το site του ξεν/χείου που γίνεται η έκθεση! https://www.hemushotels.com/rooms.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:34 Η Raisa έγραψε: #1.920 14-10-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Λάθος έκανα....15-16 Νοεμβρίου λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aramis: Nα σας πω παιδια? Εμενα μου φαινεται λιγο φουσκωμενη. Μου στελνουν τακτικα μειλ απο site οπου βαζουν αγγελιες εκτροφεις απο το Βελγιο και για british shorthair βρισκετε απο 300 μεχρι 500 το πολυ μαζι με το ευρωπαικο διαβατηριο. Πριν μια εβδομαδα ηταν ενα lilac tabby φανταστικο ,arseniko 3 μηνων για 300 ευρο. Σκεφτειτε ομως την αεροπορικη εταιρια με την οποια ταξιδευετε γιατι ορισμενες σας ζητανε τρελο ποσο(ΠΧ πληρωσα με την Ολυμπιακη 45 ευρο ενω με την Brussel Airlines δεν πληρωσα τιποτα Click για ανάπτυξη... Ποια σου φαίνεται φουσκωμένη? Μπορείς να βάλεις λινκ από το εκτροφείο με το tabby? 300 ευρώ είναι πάρα πολύ λίγα και θα ήθελα να το δω! Υ.Γ. Τι κάνουν τα μωρούλια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:00 Η Raisa έγραψε: #1.907 14-10-08 13:00 Γιούλη μου τι να κάνω....είδα την φωτό στο αλμπουμ του "Δώρου" και ζούλεψα Αναστασία μου ευχαριστώ πολύ....καλή είναι αλλά της Γιούλης δεν πιάνεται!!! Βάσιααααα....που είσαι παιδί μου τόσο καιρό?? Τι κάνει η Αθηνούλα? Περιμένεις και άλλο μωρό αν κατάλαβα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.908 14-10-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου τι να κάνω....είδα την φωτό στο αλμπουμ του "Δώρου" και ζούλεψα Αναστασία μου ευχαριστώ πολύ....καλή είναι αλλά της Γιούλης δεν πιάνεται!!! Βάσιααααα....που είσαι παιδί μου τόσο καιρό?? Τι κάνει η Αθηνούλα? Περιμένεις και άλλο μωρό αν κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά έκανες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.909 14-10-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου τι να κάνω....είδα την φωτό στο αλμπουμ του "Δώρου" και ζούλεψα Αναστασία μου ευχαριστώ πολύ....καλή είναι αλλά της Γιούλης δεν πιάνεται!!! Βάσιααααα....που είσαι παιδί μου τόσο καιρό?? Τι κάνει η Αθηνούλα? Περιμένεις και άλλο μωρό αν κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... Θα της φέρω τον Ιωνα που έχει στην υπογραφή της μαζί με τη Σεμέλη... ο μικρούλης της είναι choc. point... δεν έχουμε άλλον τέτοιον στην Ελλάδα... ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.910 14-10-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κλείσατε εισιτήρια για τη Σόφια?? Click για ανάπτυξη... Ε....Νικολέτα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #1.911 14-10-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε....Νικολέτα??? Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα....θα πάμε με το τρένο μάλλον....πρέπει να επικοινωνήσω και με την Αννα για το ξενοδοχείο ....μέχρι 2 Νοεμ. γίνονται οι δηλώσεις οπότε έχουμε καιρό! Το σκέφτεσαι να έρθεις και συ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.912 14-10-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι ακόμα....θα πάμε με το τρένο μάλλον....πρέπει να επικοινωνήσω και με την Αννα για το ξενοδοχείο ....μέχρι 2 Νοεμ. γίνονται οι δηλώσεις οπότε έχουμε καιρό! Το σκέφτεσαι να έρθεις και συ? Click για ανάπτυξη... Nαι...τελικά θα είναι 2 εβδομάδες αφότου θα έχω πάρει τη μικρή και το σκέφτομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.913 14-10-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nαι...τελικά θα είναι 2 εβδομάδες αφότου θα έχω πάρει τη μικρή και το σκέφτομαι... Click για ανάπτυξη... Λες να έρθω Θεσ/νίκη και να πάμε παρέα με το τρένο? Θα πάρω ένα τηλ. να δω πως πάνε τα εισιτήρια αν πετάξω απ'ευθείας από Αθήνα! Τι μέρες και ώρες είναι ακριβώς?? Από... έως....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:06 Η aramis έγραψε: #1.914 14-10-08 14:06 Ειναι το site www.chiens-chats.be ειπα οτι οι τιμες ειναι αναμεσα 300 και 500 , 500 ειναι γενικα για μακρυτριχα. Τωρα θα ψαξω τα μηνυματα που διεγραψα και θα σου τα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Raisa έγραψε: #1.915 14-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λες να έρθω Θεσ/νίκη και να πάμε παρέα με το τρένο? Θα πάρω ένα τηλ. να δω πως πάνε τα εισιτήρια αν πετάξω απ'ευθείας από Αθήνα! Τι μέρες και ώρες είναι ακριβώς?? Από... έως....? Click για ανάπτυξη... Αχ, θα ήταν τέλεια!!! Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η Raisa έγραψε: #1.916 14-10-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι το site www.chiens-chats.be ειπα οτι οι τιμες ειναι αναμεσα 300 και 500 , 500 ειναι γενικα για μακρυτριχα. Τωρα θα ψαξω τα μηνυματα που διεγραψα και θα σου τα στειλω. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι εκτροφείο....δεν κατάλαβα....τιμές εκτροφείου δεν είπες? Για το tabby με 300 ευρώ ενδιαφέρομαι....έχει και φωτό να το δούμε? Και το "φουσκωμένη" πού κολλάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.917 14-10-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ, θα ήταν τέλεια!!! Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα. Click για ανάπτυξη... Α... δεν είναι στις 15 Νοεμβρίου??? Η Νεκταρία είπε ότι τότε πάει Βουλγαρία.. Αν είναι 25 ακόμα καλύτερα!!! Η Αννα μας είχε βάλει κι ενα site παω να το ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.918 14-10-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Νικολέτα... δες την ημ/νία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.919 14-10-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα... δες την ημ/νία... Click για ανάπτυξη... 15-16 Νοεμβρίου... να και το site του ξεν/χείου που γίνεται η έκθεση! https://www.hemushotels.com/rooms.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:34 Η Raisa έγραψε: #1.920 14-10-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Λάθος έκανα....15-16 Νοεμβρίου λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιούλη μου τι να κάνω....είδα την φωτό στο αλμπουμ του "Δώρου" και ζούλεψα Αναστασία μου ευχαριστώ πολύ....καλή είναι αλλά της Γιούλης δεν πιάνεται!!! Βάσιααααα....που είσαι παιδί μου τόσο καιρό?? Τι κάνει η Αθηνούλα? Περιμένεις και άλλο μωρό αν κατάλαβα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.908 14-10-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου τι να κάνω....είδα την φωτό στο αλμπουμ του "Δώρου" και ζούλεψα Αναστασία μου ευχαριστώ πολύ....καλή είναι αλλά της Γιούλης δεν πιάνεται!!! Βάσιααααα....που είσαι παιδί μου τόσο καιρό?? Τι κάνει η Αθηνούλα? Περιμένεις και άλλο μωρό αν κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά έκανες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.909 14-10-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου τι να κάνω....είδα την φωτό στο αλμπουμ του "Δώρου" και ζούλεψα Αναστασία μου ευχαριστώ πολύ....καλή είναι αλλά της Γιούλης δεν πιάνεται!!! Βάσιααααα....που είσαι παιδί μου τόσο καιρό?? Τι κάνει η Αθηνούλα? Περιμένεις και άλλο μωρό αν κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... Θα της φέρω τον Ιωνα που έχει στην υπογραφή της μαζί με τη Σεμέλη... ο μικρούλης της είναι choc. point... δεν έχουμε άλλον τέτοιον στην Ελλάδα... ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.910 14-10-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κλείσατε εισιτήρια για τη Σόφια?? Click για ανάπτυξη... Ε....Νικολέτα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #1.911 14-10-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε....Νικολέτα??? Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα....θα πάμε με το τρένο μάλλον....πρέπει να επικοινωνήσω και με την Αννα για το ξενοδοχείο ....μέχρι 2 Νοεμ. γίνονται οι δηλώσεις οπότε έχουμε καιρό! Το σκέφτεσαι να έρθεις και συ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.912 14-10-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι ακόμα....θα πάμε με το τρένο μάλλον....πρέπει να επικοινωνήσω και με την Αννα για το ξενοδοχείο ....μέχρι 2 Νοεμ. γίνονται οι δηλώσεις οπότε έχουμε καιρό! Το σκέφτεσαι να έρθεις και συ? Click για ανάπτυξη... Nαι...τελικά θα είναι 2 εβδομάδες αφότου θα έχω πάρει τη μικρή και το σκέφτομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.913 14-10-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nαι...τελικά θα είναι 2 εβδομάδες αφότου θα έχω πάρει τη μικρή και το σκέφτομαι... Click για ανάπτυξη... Λες να έρθω Θεσ/νίκη και να πάμε παρέα με το τρένο? Θα πάρω ένα τηλ. να δω πως πάνε τα εισιτήρια αν πετάξω απ'ευθείας από Αθήνα! Τι μέρες και ώρες είναι ακριβώς?? Από... έως....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:06 Η aramis έγραψε: #1.914 14-10-08 14:06 Ειναι το site www.chiens-chats.be ειπα οτι οι τιμες ειναι αναμεσα 300 και 500 , 500 ειναι γενικα για μακρυτριχα. Τωρα θα ψαξω τα μηνυματα που διεγραψα και θα σου τα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Raisa έγραψε: #1.915 14-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λες να έρθω Θεσ/νίκη και να πάμε παρέα με το τρένο? Θα πάρω ένα τηλ. να δω πως πάνε τα εισιτήρια αν πετάξω απ'ευθείας από Αθήνα! Τι μέρες και ώρες είναι ακριβώς?? Από... έως....? Click για ανάπτυξη... Αχ, θα ήταν τέλεια!!! Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η Raisa έγραψε: #1.916 14-10-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι το site www.chiens-chats.be ειπα οτι οι τιμες ειναι αναμεσα 300 και 500 , 500 ειναι γενικα για μακρυτριχα. Τωρα θα ψαξω τα μηνυματα που διεγραψα και θα σου τα στειλω. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι εκτροφείο....δεν κατάλαβα....τιμές εκτροφείου δεν είπες? Για το tabby με 300 ευρώ ενδιαφέρομαι....έχει και φωτό να το δούμε? Και το "φουσκωμένη" πού κολλάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.917 14-10-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ, θα ήταν τέλεια!!! Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα. Click για ανάπτυξη... Α... δεν είναι στις 15 Νοεμβρίου??? Η Νεκταρία είπε ότι τότε πάει Βουλγαρία.. Αν είναι 25 ακόμα καλύτερα!!! Η Αννα μας είχε βάλει κι ενα site παω να το ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.918 14-10-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Νικολέτα... δες την ημ/νία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.919 14-10-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα... δες την ημ/νία... Click για ανάπτυξη... 15-16 Νοεμβρίου... να και το site του ξεν/χείου που γίνεται η έκθεση! https://www.hemushotels.com/rooms.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:34 Η Raisa έγραψε: #1.920 14-10-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Λάθος έκανα....15-16 Νοεμβρίου λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου τι να κάνω....είδα την φωτό στο αλμπουμ του "Δώρου" και ζούλεψα Αναστασία μου ευχαριστώ πολύ....καλή είναι αλλά της Γιούλης δεν πιάνεται!!! Βάσιααααα....που είσαι παιδί μου τόσο καιρό?? Τι κάνει η Αθηνούλα? Περιμένεις και άλλο μωρό αν κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά έκανες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.909 14-10-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου τι να κάνω....είδα την φωτό στο αλμπουμ του "Δώρου" και ζούλεψα Αναστασία μου ευχαριστώ πολύ....καλή είναι αλλά της Γιούλης δεν πιάνεται!!! Βάσιααααα....που είσαι παιδί μου τόσο καιρό?? Τι κάνει η Αθηνούλα? Περιμένεις και άλλο μωρό αν κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... Θα της φέρω τον Ιωνα που έχει στην υπογραφή της μαζί με τη Σεμέλη... ο μικρούλης της είναι choc. point... δεν έχουμε άλλον τέτοιον στην Ελλάδα... ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.910 14-10-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κλείσατε εισιτήρια για τη Σόφια?? Click για ανάπτυξη... Ε....Νικολέτα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #1.911 14-10-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε....Νικολέτα??? Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα....θα πάμε με το τρένο μάλλον....πρέπει να επικοινωνήσω και με την Αννα για το ξενοδοχείο ....μέχρι 2 Νοεμ. γίνονται οι δηλώσεις οπότε έχουμε καιρό! Το σκέφτεσαι να έρθεις και συ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.912 14-10-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι ακόμα....θα πάμε με το τρένο μάλλον....πρέπει να επικοινωνήσω και με την Αννα για το ξενοδοχείο ....μέχρι 2 Νοεμ. γίνονται οι δηλώσεις οπότε έχουμε καιρό! Το σκέφτεσαι να έρθεις και συ? Click για ανάπτυξη... Nαι...τελικά θα είναι 2 εβδομάδες αφότου θα έχω πάρει τη μικρή και το σκέφτομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.913 14-10-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nαι...τελικά θα είναι 2 εβδομάδες αφότου θα έχω πάρει τη μικρή και το σκέφτομαι... Click για ανάπτυξη... Λες να έρθω Θεσ/νίκη και να πάμε παρέα με το τρένο? Θα πάρω ένα τηλ. να δω πως πάνε τα εισιτήρια αν πετάξω απ'ευθείας από Αθήνα! Τι μέρες και ώρες είναι ακριβώς?? Από... έως....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:06 Η aramis έγραψε: #1.914 14-10-08 14:06 Ειναι το site www.chiens-chats.be ειπα οτι οι τιμες ειναι αναμεσα 300 και 500 , 500 ειναι γενικα για μακρυτριχα. Τωρα θα ψαξω τα μηνυματα που διεγραψα και θα σου τα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Raisa έγραψε: #1.915 14-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λες να έρθω Θεσ/νίκη και να πάμε παρέα με το τρένο? Θα πάρω ένα τηλ. να δω πως πάνε τα εισιτήρια αν πετάξω απ'ευθείας από Αθήνα! Τι μέρες και ώρες είναι ακριβώς?? Από... έως....? Click για ανάπτυξη... Αχ, θα ήταν τέλεια!!! Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η Raisa έγραψε: #1.916 14-10-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι το site www.chiens-chats.be ειπα οτι οι τιμες ειναι αναμεσα 300 και 500 , 500 ειναι γενικα για μακρυτριχα. Τωρα θα ψαξω τα μηνυματα που διεγραψα και θα σου τα στειλω. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι εκτροφείο....δεν κατάλαβα....τιμές εκτροφείου δεν είπες? Για το tabby με 300 ευρώ ενδιαφέρομαι....έχει και φωτό να το δούμε? Και το "φουσκωμένη" πού κολλάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.917 14-10-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ, θα ήταν τέλεια!!! Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα. Click για ανάπτυξη... Α... δεν είναι στις 15 Νοεμβρίου??? Η Νεκταρία είπε ότι τότε πάει Βουλγαρία.. Αν είναι 25 ακόμα καλύτερα!!! Η Αννα μας είχε βάλει κι ενα site παω να το ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.918 14-10-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Νικολέτα... δες την ημ/νία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.919 14-10-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα... δες την ημ/νία... Click για ανάπτυξη... 15-16 Νοεμβρίου... να και το site του ξεν/χείου που γίνεται η έκθεση! https://www.hemushotels.com/rooms.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:34 Η Raisa έγραψε: #1.920 14-10-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Λάθος έκανα....15-16 Νοεμβρίου λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου τι να κάνω....είδα την φωτό στο αλμπουμ του "Δώρου" και ζούλεψα Αναστασία μου ευχαριστώ πολύ....καλή είναι αλλά της Γιούλης δεν πιάνεται!!! Βάσιααααα....που είσαι παιδί μου τόσο καιρό?? Τι κάνει η Αθηνούλα? Περιμένεις και άλλο μωρό αν κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... Θα της φέρω τον Ιωνα που έχει στην υπογραφή της μαζί με τη Σεμέλη... ο μικρούλης της είναι choc. point... δεν έχουμε άλλον τέτοιον στην Ελλάδα... ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.910 14-10-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κλείσατε εισιτήρια για τη Σόφια?? Click για ανάπτυξη... Ε....Νικολέτα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #1.911 14-10-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε....Νικολέτα??? Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα....θα πάμε με το τρένο μάλλον....πρέπει να επικοινωνήσω και με την Αννα για το ξενοδοχείο ....μέχρι 2 Νοεμ. γίνονται οι δηλώσεις οπότε έχουμε καιρό! Το σκέφτεσαι να έρθεις και συ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.912 14-10-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι ακόμα....θα πάμε με το τρένο μάλλον....πρέπει να επικοινωνήσω και με την Αννα για το ξενοδοχείο ....μέχρι 2 Νοεμ. γίνονται οι δηλώσεις οπότε έχουμε καιρό! Το σκέφτεσαι να έρθεις και συ? Click για ανάπτυξη... Nαι...τελικά θα είναι 2 εβδομάδες αφότου θα έχω πάρει τη μικρή και το σκέφτομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.913 14-10-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nαι...τελικά θα είναι 2 εβδομάδες αφότου θα έχω πάρει τη μικρή και το σκέφτομαι... Click για ανάπτυξη... Λες να έρθω Θεσ/νίκη και να πάμε παρέα με το τρένο? Θα πάρω ένα τηλ. να δω πως πάνε τα εισιτήρια αν πετάξω απ'ευθείας από Αθήνα! Τι μέρες και ώρες είναι ακριβώς?? Από... έως....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:06 Η aramis έγραψε: #1.914 14-10-08 14:06 Ειναι το site www.chiens-chats.be ειπα οτι οι τιμες ειναι αναμεσα 300 και 500 , 500 ειναι γενικα για μακρυτριχα. Τωρα θα ψαξω τα μηνυματα που διεγραψα και θα σου τα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Raisa έγραψε: #1.915 14-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λες να έρθω Θεσ/νίκη και να πάμε παρέα με το τρένο? Θα πάρω ένα τηλ. να δω πως πάνε τα εισιτήρια αν πετάξω απ'ευθείας από Αθήνα! Τι μέρες και ώρες είναι ακριβώς?? Από... έως....? Click για ανάπτυξη... Αχ, θα ήταν τέλεια!!! Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η Raisa έγραψε: #1.916 14-10-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι το site www.chiens-chats.be ειπα οτι οι τιμες ειναι αναμεσα 300 και 500 , 500 ειναι γενικα για μακρυτριχα. Τωρα θα ψαξω τα μηνυματα που διεγραψα και θα σου τα στειλω. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι εκτροφείο....δεν κατάλαβα....τιμές εκτροφείου δεν είπες? Για το tabby με 300 ευρώ ενδιαφέρομαι....έχει και φωτό να το δούμε? Και το "φουσκωμένη" πού κολλάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.917 14-10-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ, θα ήταν τέλεια!!! Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα. Click για ανάπτυξη... Α... δεν είναι στις 15 Νοεμβρίου??? Η Νεκταρία είπε ότι τότε πάει Βουλγαρία.. Αν είναι 25 ακόμα καλύτερα!!! Η Αννα μας είχε βάλει κι ενα site παω να το ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.918 14-10-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Νικολέτα... δες την ημ/νία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.919 14-10-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα... δες την ημ/νία... Click για ανάπτυξη... 15-16 Νοεμβρίου... να και το site του ξεν/χείου που γίνεται η έκθεση! https://www.hemushotels.com/rooms.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:34 Η Raisa έγραψε: #1.920 14-10-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Λάθος έκανα....15-16 Νοεμβρίου λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κλείσατε εισιτήρια για τη Σόφια?? Click για ανάπτυξη... Ε....Νικολέτα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #1.911 14-10-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε....Νικολέτα??? Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα....θα πάμε με το τρένο μάλλον....πρέπει να επικοινωνήσω και με την Αννα για το ξενοδοχείο ....μέχρι 2 Νοεμ. γίνονται οι δηλώσεις οπότε έχουμε καιρό! Το σκέφτεσαι να έρθεις και συ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.912 14-10-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι ακόμα....θα πάμε με το τρένο μάλλον....πρέπει να επικοινωνήσω και με την Αννα για το ξενοδοχείο ....μέχρι 2 Νοεμ. γίνονται οι δηλώσεις οπότε έχουμε καιρό! Το σκέφτεσαι να έρθεις και συ? Click για ανάπτυξη... Nαι...τελικά θα είναι 2 εβδομάδες αφότου θα έχω πάρει τη μικρή και το σκέφτομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.913 14-10-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nαι...τελικά θα είναι 2 εβδομάδες αφότου θα έχω πάρει τη μικρή και το σκέφτομαι... Click για ανάπτυξη... Λες να έρθω Θεσ/νίκη και να πάμε παρέα με το τρένο? Θα πάρω ένα τηλ. να δω πως πάνε τα εισιτήρια αν πετάξω απ'ευθείας από Αθήνα! Τι μέρες και ώρες είναι ακριβώς?? Από... έως....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:06 Η aramis έγραψε: #1.914 14-10-08 14:06 Ειναι το site www.chiens-chats.be ειπα οτι οι τιμες ειναι αναμεσα 300 και 500 , 500 ειναι γενικα για μακρυτριχα. Τωρα θα ψαξω τα μηνυματα που διεγραψα και θα σου τα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Raisa έγραψε: #1.915 14-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λες να έρθω Θεσ/νίκη και να πάμε παρέα με το τρένο? Θα πάρω ένα τηλ. να δω πως πάνε τα εισιτήρια αν πετάξω απ'ευθείας από Αθήνα! Τι μέρες και ώρες είναι ακριβώς?? Από... έως....? Click για ανάπτυξη... Αχ, θα ήταν τέλεια!!! Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η Raisa έγραψε: #1.916 14-10-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι το site www.chiens-chats.be ειπα οτι οι τιμες ειναι αναμεσα 300 και 500 , 500 ειναι γενικα για μακρυτριχα. Τωρα θα ψαξω τα μηνυματα που διεγραψα και θα σου τα στειλω. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι εκτροφείο....δεν κατάλαβα....τιμές εκτροφείου δεν είπες? Για το tabby με 300 ευρώ ενδιαφέρομαι....έχει και φωτό να το δούμε? Και το "φουσκωμένη" πού κολλάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.917 14-10-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ, θα ήταν τέλεια!!! Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα. Click για ανάπτυξη... Α... δεν είναι στις 15 Νοεμβρίου??? Η Νεκταρία είπε ότι τότε πάει Βουλγαρία.. Αν είναι 25 ακόμα καλύτερα!!! Η Αννα μας είχε βάλει κι ενα site παω να το ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.918 14-10-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Νικολέτα... δες την ημ/νία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.919 14-10-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα... δες την ημ/νία... Click για ανάπτυξη... 15-16 Νοεμβρίου... να και το site του ξεν/χείου που γίνεται η έκθεση! https://www.hemushotels.com/rooms.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:34 Η Raisa έγραψε: #1.920 14-10-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Λάθος έκανα....15-16 Νοεμβρίου λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε....Νικολέτα??? Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα....θα πάμε με το τρένο μάλλον....πρέπει να επικοινωνήσω και με την Αννα για το ξενοδοχείο ....μέχρι 2 Νοεμ. γίνονται οι δηλώσεις οπότε έχουμε καιρό! Το σκέφτεσαι να έρθεις και συ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.912 14-10-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι ακόμα....θα πάμε με το τρένο μάλλον....πρέπει να επικοινωνήσω και με την Αννα για το ξενοδοχείο ....μέχρι 2 Νοεμ. γίνονται οι δηλώσεις οπότε έχουμε καιρό! Το σκέφτεσαι να έρθεις και συ? Click για ανάπτυξη... Nαι...τελικά θα είναι 2 εβδομάδες αφότου θα έχω πάρει τη μικρή και το σκέφτομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.913 14-10-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nαι...τελικά θα είναι 2 εβδομάδες αφότου θα έχω πάρει τη μικρή και το σκέφτομαι... Click για ανάπτυξη... Λες να έρθω Θεσ/νίκη και να πάμε παρέα με το τρένο? Θα πάρω ένα τηλ. να δω πως πάνε τα εισιτήρια αν πετάξω απ'ευθείας από Αθήνα! Τι μέρες και ώρες είναι ακριβώς?? Από... έως....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:06 Η aramis έγραψε: #1.914 14-10-08 14:06 Ειναι το site www.chiens-chats.be ειπα οτι οι τιμες ειναι αναμεσα 300 και 500 , 500 ειναι γενικα για μακρυτριχα. Τωρα θα ψαξω τα μηνυματα που διεγραψα και θα σου τα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Raisa έγραψε: #1.915 14-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λες να έρθω Θεσ/νίκη και να πάμε παρέα με το τρένο? Θα πάρω ένα τηλ. να δω πως πάνε τα εισιτήρια αν πετάξω απ'ευθείας από Αθήνα! Τι μέρες και ώρες είναι ακριβώς?? Από... έως....? Click για ανάπτυξη... Αχ, θα ήταν τέλεια!!! Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η Raisa έγραψε: #1.916 14-10-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι το site www.chiens-chats.be ειπα οτι οι τιμες ειναι αναμεσα 300 και 500 , 500 ειναι γενικα για μακρυτριχα. Τωρα θα ψαξω τα μηνυματα που διεγραψα και θα σου τα στειλω. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι εκτροφείο....δεν κατάλαβα....τιμές εκτροφείου δεν είπες? Για το tabby με 300 ευρώ ενδιαφέρομαι....έχει και φωτό να το δούμε? Και το "φουσκωμένη" πού κολλάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.917 14-10-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ, θα ήταν τέλεια!!! Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα. Click για ανάπτυξη... Α... δεν είναι στις 15 Νοεμβρίου??? Η Νεκταρία είπε ότι τότε πάει Βουλγαρία.. Αν είναι 25 ακόμα καλύτερα!!! Η Αννα μας είχε βάλει κι ενα site παω να το ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.918 14-10-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Νικολέτα... δες την ημ/νία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.919 14-10-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα... δες την ημ/νία... Click για ανάπτυξη... 15-16 Νοεμβρίου... να και το site του ξεν/χείου που γίνεται η έκθεση! https://www.hemushotels.com/rooms.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:34 Η Raisa έγραψε: #1.920 14-10-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Λάθος έκανα....15-16 Νοεμβρίου λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι ακόμα....θα πάμε με το τρένο μάλλον....πρέπει να επικοινωνήσω και με την Αννα για το ξενοδοχείο ....μέχρι 2 Νοεμ. γίνονται οι δηλώσεις οπότε έχουμε καιρό! Το σκέφτεσαι να έρθεις και συ? Click για ανάπτυξη... Nαι...τελικά θα είναι 2 εβδομάδες αφότου θα έχω πάρει τη μικρή και το σκέφτομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.913 14-10-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nαι...τελικά θα είναι 2 εβδομάδες αφότου θα έχω πάρει τη μικρή και το σκέφτομαι... Click για ανάπτυξη... Λες να έρθω Θεσ/νίκη και να πάμε παρέα με το τρένο? Θα πάρω ένα τηλ. να δω πως πάνε τα εισιτήρια αν πετάξω απ'ευθείας από Αθήνα! Τι μέρες και ώρες είναι ακριβώς?? Από... έως....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:06 Η aramis έγραψε: #1.914 14-10-08 14:06 Ειναι το site www.chiens-chats.be ειπα οτι οι τιμες ειναι αναμεσα 300 και 500 , 500 ειναι γενικα για μακρυτριχα. Τωρα θα ψαξω τα μηνυματα που διεγραψα και θα σου τα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Raisa έγραψε: #1.915 14-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λες να έρθω Θεσ/νίκη και να πάμε παρέα με το τρένο? Θα πάρω ένα τηλ. να δω πως πάνε τα εισιτήρια αν πετάξω απ'ευθείας από Αθήνα! Τι μέρες και ώρες είναι ακριβώς?? Από... έως....? Click για ανάπτυξη... Αχ, θα ήταν τέλεια!!! Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η Raisa έγραψε: #1.916 14-10-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι το site www.chiens-chats.be ειπα οτι οι τιμες ειναι αναμεσα 300 και 500 , 500 ειναι γενικα για μακρυτριχα. Τωρα θα ψαξω τα μηνυματα που διεγραψα και θα σου τα στειλω. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι εκτροφείο....δεν κατάλαβα....τιμές εκτροφείου δεν είπες? Για το tabby με 300 ευρώ ενδιαφέρομαι....έχει και φωτό να το δούμε? Και το "φουσκωμένη" πού κολλάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.917 14-10-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ, θα ήταν τέλεια!!! Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα. Click για ανάπτυξη... Α... δεν είναι στις 15 Νοεμβρίου??? Η Νεκταρία είπε ότι τότε πάει Βουλγαρία.. Αν είναι 25 ακόμα καλύτερα!!! Η Αννα μας είχε βάλει κι ενα site παω να το ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.918 14-10-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Νικολέτα... δες την ημ/νία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.919 14-10-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα... δες την ημ/νία... Click για ανάπτυξη... 15-16 Νοεμβρίου... να και το site του ξεν/χείου που γίνεται η έκθεση! https://www.hemushotels.com/rooms.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:34 Η Raisa έγραψε: #1.920 14-10-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Λάθος έκανα....15-16 Νοεμβρίου λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nαι...τελικά θα είναι 2 εβδομάδες αφότου θα έχω πάρει τη μικρή και το σκέφτομαι... Click για ανάπτυξη... Λες να έρθω Θεσ/νίκη και να πάμε παρέα με το τρένο? Θα πάρω ένα τηλ. να δω πως πάνε τα εισιτήρια αν πετάξω απ'ευθείας από Αθήνα! Τι μέρες και ώρες είναι ακριβώς?? Από... έως....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:06 Η aramis έγραψε: #1.914 14-10-08 14:06 Ειναι το site www.chiens-chats.be ειπα οτι οι τιμες ειναι αναμεσα 300 και 500 , 500 ειναι γενικα για μακρυτριχα. Τωρα θα ψαξω τα μηνυματα που διεγραψα και θα σου τα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Raisa έγραψε: #1.915 14-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λες να έρθω Θεσ/νίκη και να πάμε παρέα με το τρένο? Θα πάρω ένα τηλ. να δω πως πάνε τα εισιτήρια αν πετάξω απ'ευθείας από Αθήνα! Τι μέρες και ώρες είναι ακριβώς?? Από... έως....? Click για ανάπτυξη... Αχ, θα ήταν τέλεια!!! Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η Raisa έγραψε: #1.916 14-10-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι το site www.chiens-chats.be ειπα οτι οι τιμες ειναι αναμεσα 300 και 500 , 500 ειναι γενικα για μακρυτριχα. Τωρα θα ψαξω τα μηνυματα που διεγραψα και θα σου τα στειλω. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι εκτροφείο....δεν κατάλαβα....τιμές εκτροφείου δεν είπες? Για το tabby με 300 ευρώ ενδιαφέρομαι....έχει και φωτό να το δούμε? Και το "φουσκωμένη" πού κολλάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.917 14-10-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ, θα ήταν τέλεια!!! Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα. Click για ανάπτυξη... Α... δεν είναι στις 15 Νοεμβρίου??? Η Νεκταρία είπε ότι τότε πάει Βουλγαρία.. Αν είναι 25 ακόμα καλύτερα!!! Η Αννα μας είχε βάλει κι ενα site παω να το ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.918 14-10-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Νικολέτα... δες την ημ/νία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.919 14-10-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα... δες την ημ/νία... Click για ανάπτυξη... 15-16 Νοεμβρίου... να και το site του ξεν/χείου που γίνεται η έκθεση! https://www.hemushotels.com/rooms.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:34 Η Raisa έγραψε: #1.920 14-10-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Λάθος έκανα....15-16 Νοεμβρίου λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειναι το site www.chiens-chats.be ειπα οτι οι τιμες ειναι αναμεσα 300 και 500 , 500 ειναι γενικα για μακρυτριχα. Τωρα θα ψαξω τα μηνυματα που διεγραψα και θα σου τα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Raisa έγραψε: #1.915 14-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λες να έρθω Θεσ/νίκη και να πάμε παρέα με το τρένο? Θα πάρω ένα τηλ. να δω πως πάνε τα εισιτήρια αν πετάξω απ'ευθείας από Αθήνα! Τι μέρες και ώρες είναι ακριβώς?? Από... έως....? Click για ανάπτυξη... Αχ, θα ήταν τέλεια!!! Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η Raisa έγραψε: #1.916 14-10-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι το site www.chiens-chats.be ειπα οτι οι τιμες ειναι αναμεσα 300 και 500 , 500 ειναι γενικα για μακρυτριχα. Τωρα θα ψαξω τα μηνυματα που διεγραψα και θα σου τα στειλω. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι εκτροφείο....δεν κατάλαβα....τιμές εκτροφείου δεν είπες? Για το tabby με 300 ευρώ ενδιαφέρομαι....έχει και φωτό να το δούμε? Και το "φουσκωμένη" πού κολλάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.917 14-10-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ, θα ήταν τέλεια!!! Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα. Click για ανάπτυξη... Α... δεν είναι στις 15 Νοεμβρίου??? Η Νεκταρία είπε ότι τότε πάει Βουλγαρία.. Αν είναι 25 ακόμα καλύτερα!!! Η Αννα μας είχε βάλει κι ενα site παω να το ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.918 14-10-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Νικολέτα... δες την ημ/νία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.919 14-10-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα... δες την ημ/νία... Click για ανάπτυξη... 15-16 Νοεμβρίου... να και το site του ξεν/χείου που γίνεται η έκθεση! https://www.hemushotels.com/rooms.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:34 Η Raisa έγραψε: #1.920 14-10-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Λάθος έκανα....15-16 Νοεμβρίου λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λες να έρθω Θεσ/νίκη και να πάμε παρέα με το τρένο? Θα πάρω ένα τηλ. να δω πως πάνε τα εισιτήρια αν πετάξω απ'ευθείας από Αθήνα! Τι μέρες και ώρες είναι ακριβώς?? Από... έως....? Click για ανάπτυξη... Αχ, θα ήταν τέλεια!!! Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η Raisa έγραψε: #1.916 14-10-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι το site www.chiens-chats.be ειπα οτι οι τιμες ειναι αναμεσα 300 και 500 , 500 ειναι γενικα για μακρυτριχα. Τωρα θα ψαξω τα μηνυματα που διεγραψα και θα σου τα στειλω. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι εκτροφείο....δεν κατάλαβα....τιμές εκτροφείου δεν είπες? Για το tabby με 300 ευρώ ενδιαφέρομαι....έχει και φωτό να το δούμε? Και το "φουσκωμένη" πού κολλάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.917 14-10-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ, θα ήταν τέλεια!!! Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα. Click για ανάπτυξη... Α... δεν είναι στις 15 Νοεμβρίου??? Η Νεκταρία είπε ότι τότε πάει Βουλγαρία.. Αν είναι 25 ακόμα καλύτερα!!! Η Αννα μας είχε βάλει κι ενα site παω να το ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.918 14-10-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Νικολέτα... δες την ημ/νία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.919 14-10-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα... δες την ημ/νία... Click για ανάπτυξη... 15-16 Νοεμβρίου... να και το site του ξεν/χείου που γίνεται η έκθεση! https://www.hemushotels.com/rooms.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:34 Η Raisa έγραψε: #1.920 14-10-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Λάθος έκανα....15-16 Νοεμβρίου λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι το site www.chiens-chats.be ειπα οτι οι τιμες ειναι αναμεσα 300 και 500 , 500 ειναι γενικα για μακρυτριχα. Τωρα θα ψαξω τα μηνυματα που διεγραψα και θα σου τα στειλω. Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι εκτροφείο....δεν κατάλαβα....τιμές εκτροφείου δεν είπες? Για το tabby με 300 ευρώ ενδιαφέρομαι....έχει και φωτό να το δούμε? Και το "φουσκωμένη" πού κολλάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.917 14-10-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ, θα ήταν τέλεια!!! Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα. Click για ανάπτυξη... Α... δεν είναι στις 15 Νοεμβρίου??? Η Νεκταρία είπε ότι τότε πάει Βουλγαρία.. Αν είναι 25 ακόμα καλύτερα!!! Η Αννα μας είχε βάλει κι ενα site παω να το ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.918 14-10-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Νικολέτα... δες την ημ/νία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.919 14-10-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα... δες την ημ/νία... Click για ανάπτυξη... 15-16 Νοεμβρίου... να και το site του ξεν/χείου που γίνεται η έκθεση! https://www.hemushotels.com/rooms.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:34 Η Raisa έγραψε: #1.920 14-10-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Λάθος έκανα....15-16 Νοεμβρίου λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ, θα ήταν τέλεια!!! Η έκθεση είναι 25-26 Νοεμβρίου....ώρες δεν ξέρω αλλά θα μας πει η Αννα. Click για ανάπτυξη... Α... δεν είναι στις 15 Νοεμβρίου??? Η Νεκταρία είπε ότι τότε πάει Βουλγαρία.. Αν είναι 25 ακόμα καλύτερα!!! Η Αννα μας είχε βάλει κι ενα site παω να το ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.918 14-10-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Νικολέτα... δες την ημ/νία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.919 14-10-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα... δες την ημ/νία... Click για ανάπτυξη... 15-16 Νοεμβρίου... να και το site του ξεν/χείου που γίνεται η έκθεση! https://www.hemushotels.com/rooms.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:34 Η Raisa έγραψε: #1.920 14-10-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Λάθος έκανα....15-16 Νοεμβρίου λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Νικολέτα... δες την ημ/νία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.919 14-10-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα... δες την ημ/νία... Click για ανάπτυξη... 15-16 Νοεμβρίου... να και το site του ξεν/χείου που γίνεται η έκθεση! https://www.hemushotels.com/rooms.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:34 Η Raisa έγραψε: #1.920 14-10-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Λάθος έκανα....15-16 Νοεμβρίου λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα... δες την ημ/νία... Click για ανάπτυξη... 15-16 Νοεμβρίου... να και το site του ξεν/χείου που γίνεται η έκθεση! https://www.hemushotels.com/rooms.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 14:34 Η Raisa έγραψε: #1.920 14-10-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Λάθος έκανα....15-16 Νοεμβρίου λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 16 (Κυριακή) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Βρεττανικές κοντότριχες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Έκθεση-γάτας-στη-Βουλγαρία.221394/ Click για ανάπτυξη... Λάθος έκανα....15-16 Νοεμβρίου λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.