British - maniacs

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το είδα αλλά λέει για θηλυκό ....

Υ.Γ. Σε προσλαμβάνω για μάνατζερ ....είσαι πολύ καλή στην προώθηση βλέπω!:P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το είδα αλλά λέει για θηλυκό ....

Υ.Γ. Σε προσλαμβάνω για μάνατζερ ....είσαι πολύ καλή στην προώθηση βλέπω!:P:lol:
Ναι... μόνο στους σωστούς και "σπαθάτους" φίλους:)

Πηρες την διευ/ση που εστειλα, μολις εψαξα στα διαγραμμενα μου και βρηκα ¨
- B ritish shorthair male creme blotched tabby 250 euros γεννημενο 5/06/2008
- Βritish shorthair colorpoint 350 euros, μπορεις να το δεισ στο site www.hellokitty613.skyrock.be
- British shorthair blue point et creme 350 euros
Σου εγραψα μονο τα τελευταια . Φουσκωμενη εννοουσα την τιμη (sorry για τα ελληνικα μου, ειμαι ξενη)

Ναι κι εγω το ειδα αυτο το κρεμ,αλλα νομιζω ψαχνει για ασημι η Νικολετα.Τι ζημια μου κανατε,ειδα κατι γεννες chartreux και ρωσσικη και πεθανα...:(

Πηρες την διευ/ση που εστειλα, μολις εψαξα στα διαγραμμενα μου και βρηκα ¨
- B ritish shorthair male creme blotched tabby 250 euros γεννημενο 5/06/2008
- Βritish shorthair colorpoint 350 euros, μπορεις να το δεισ στο site www.hellokitty613.skyrock.be
- British shorthair blue point et creme 350 euros
Σου εγραψα μονο τα τελευταια . Φουσκωμενη εννοουσα την τιμη (sorry για τα ελληνικα μου, ειμαι ξενη)

Είδα το λινκ που έβαλες....είναι όλα τους βρετανικά καθαρόαιμα σίγουρα?:confused:
Μερικά δε μου φαίνονται :hmm:
Δεν μοιάζουν να έχουν τα στάνταρτ :hmm:αυτό ίσως κάνει και την διαφορά στην τιμή....δεν ξέρω και την γλώσσα να καταλάβω τι λέει...τέλος πάντων γούστα είναι αυτά!;):)

Είδα το λινκ που έβαλες....είναι όλα τους βρετανικά καθαρόαιμα σίγουρα?:confused:
Μερικά δε μου φαίνονται :hmm:
Δεν μοιάζουν να έχουν τα στάνταρτ :hmm:αυτό ίσως κάνει και την διαφορά στην τιμή....δεν ξέρω και την γλώσσα να καταλάβω τι λέει...τέλος πάντων γούστα είναι αυτά!;):)
Νικολεττα τα ειδα εγω,τα περισσοτερα ειναι με πιστοποιητικα,αλλα δεν ξερω...Καποια αναφερουν οτι εχουν και μπαμπα ή παππου πρωταθλητη.Αν σε ενδιαφερει καποια δωσε μου το λινκ να σου μεταφρασω.:)

Εχουν ολα pedigree βελγικο, το οποιο ειναι αναγνωρισμενο στην Γαλλια, ειναι ισοτιμο με το loof. Αν σε ενδιαφερει και επικοινωνεις με τον εκτροφεα (μαλλον στα αγγλικα η αν θες βοηθεια στα γαλλικα) σου ντο φερνω τελος της χρονιας , θελω να παω στις γιορτες.

Yπαρχει ενα αλλο ενδιαφερον ξενο site ειναι το www.marocain.biz.com αλλα δεν ειμαι τοσο σιγουρη για την ορθογραφια. Το μονο σιγουρο ειναι οτι ξεκιναει με το marocain

Καλημέρα σε όλους. Τι κάνει η Λούνα?Σήμερα θα κάνετε εξετάσεις?
Νικολετα τέλεια η νέα σου υπογραφη:up:

καλημερα!!η luna καλα ειναι!!!τωρα απογευμα θα παμε γιατι δουλευα το πρωι!!!αλλα εχει ψιλοφυγει ο οιστρος και μας βλεπω για την επομενη φορα!!!!:(:(
Τουλαχιστον να κανω ολα τα απαραιτητα,να δουμε και αν ταιριαζει η ομαδα αιματος με του fidelakou και οταν την ξαναπιασει να γινουν ολα συντομα!!!!
ασχςτο αλλα εσυ θα τον στειρωσεις τον πιτσιρικα?????

Καλησπέρα σας! :D
Πάντως εγώ μια κρατησούλα με την Aegen την έκανα για τη Σόφια... :whistle::whistle:
Εχει μια άδεια θέση δίπλα μου... κι εγώ φοβάμαι τα αεροπορικά:(:P... καμία/κανένας να μου κρατά το χεράκι?? :hmm::P:lol:

Πάντως εγώ μια κρατησούλα με την Aegen την έκανα για τη Σόφια... :whistle::whistle:
Εχει μια άδεια θέση δίπλα μου... κι εγώ φοβάμαι τα αεροπορικά:(:P... καμία/κανένας να μου κρατά το χεράκι?? :hmm::P:lol:
Τοκ τοκ!!! Κανείς εδώ?? :hmm::P

εγω ειμαι εδω!!!!!!:)

Iωαννα!!!!!γεια!!!!τι κανετε????

Iωαννα!!!!!γεια!!!!τι κανετε????
Μια χαρά!Εμένα για να ξέρεις με λένε Γιούλη! :):P:P:lol:

αληθεια????δεν το ειχα φανταστει!!!!:bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::up::up:

Σοβαράαααα??? Τέλειααααα!!!!!!!!:up::up::up:
Τώρα όσο για το χεράκι:hmm::hmm:....πάρε την Βάσια μαζί!:D:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back