British - maniacs

α καλα αυτά είναι κλασικά στα γατια, όταν τρέχουν στο σπίτι που γλυστράει πάντα πατινάρουν, εδώ η δικιά μου πάει να πιάσει το μπαλάκι και πέφτει μόνη της, χτυπάει το κεφάλι της στα τζάμια, αφασία λέμε, αλλά μου κάνει το άλλο της πετάω το χάρτινο μπαλάκι και το φέρνει για να της το πετάξω πάλι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

α καλα αυτά είναι κλασικά στα γατια, όταν τρέχουν στο σπίτι που γλυστράει πάντα πατινάρουν, εδώ η δικιά μου πάει να πιάσει το μπαλάκι και πέφτει μόνη της, χτυπάει το κεφάλι της στα τζάμια, αφασία λέμε, αλλά μου κάνει το άλλο της πετάω το χάρτινο μπαλάκι και το φέρνει για να της το πετάξω πάλι
καλα δεν υπαρχει!!!να στο φερνει και πισω?εμενα δεν αφηνει το παιχνιδι μεχρι να το διαλυσει!!!λεμε!!!αστα ποσα λεφτα εχουν φυγει σε παιχνιδια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι εμένα είναι σκύλος παιδί μου!όχι δεν έχει χαλάσει τίποτα δεν μπορώ να πω

αλλά μου κάνει το άλλο της πετάω το χάρτινο μπαλάκι και το φέρνει για να της το πετάξω πάλι

αυτό μου το έκανε και μένα μια γάτα που είχα κάποτε:up:...είχα πάθει πλάκα...αυτή η γάτα ήταν σκυλι:blink:

Η Ραισα ποτέ δεν ήταν παιχνιδιάρα:down: μονίμως ξάπλα σε έναν καναπέ είναι δεν την ξεσηκώνεις με τίποτε....ευτυχώς έχω και τον Φιντέλ και καταλαβαίνω ότι έχω γάτα στο σπίτι:happy:...ευτυχώς όμως και τα δυο δεν μου κάναν ποτέ ζημιά:rolleyes:

τώρα όμως είναι μέσα στο κλαμα, τέτοια γκρίνια παιδιά κανείς άλλος, όλο γκρνιαου γκρνιαου είναι

δεν μπαινοβγαινω βρε παιδια,απλα παιζω ενα παιχνιδι!!!!και ξεχνιεμαι!!!!

καλό βράδυ κοινότητα τα λέμε αυριο

δεν μπαινοβγαινω βρε παιδια,απλα παιζω ενα παιχνιδι!!!!και ξεχνιεμαι!!!!

Ααααα έτσι!!!!:D
Τι παίζεις;;;

καλο βραδυ βασια!!!!
παιζω κατι παιχνιδια που κατεβαζω απο το internet τους κωδικους και τα σπαω αντι να τα αγοραζω!!!!
και κολλαωωω!!!!:P:P:P

καλο βραδυ βασια!!!!
παιζω κατι παιχνιδια που κατεβαζω απο το internet τους κωδικους και τα σπαω αντι να τα αγοραζω!!!!
Σαν δε ντρέπεστε βρετανές γατομαμάδες,να κάνετε παρανομίες...:P:P:P
Η κουκλίτσα Luna πήρε καθόλου βάρος;

καλο βραδυ βασια!!!!

τι παιχνίδια, για PC ή Playstation;;;
ρωτάω, γιατί και γω κολλάω με παιχνίδια...έχει τύχει να παίζω και 12 ώρες μια φορά....έπαιζα από αργά το απόγευμα και όταν γύρισε ο άντρας μου απο νυχτερινή βάρδια εγώ ακόμα έπαιζα:blink:

xexexe!!!κοιτα για pc κυριως και τωρα εχω φαγωθει να παρω το play το 3 και οταν παρω κι αυτο...
παει!!!!χαθηκα!!!εσυ τι παιζεις???
οι βρετανομανες δεν πρεπει να κανουν παρανομιες δηλαδη???:up::up::up::up::up::up:

Στον Η/Υ παίζω μόνο αυτά που κυκλoφορούν free στο internet
κυρίως παίζω playstation...μου αρέσουν τα παιχνίδια μυστηριου :up:

Ωωωωωω!!!!!κι εγω σε τετοια φαση ειμαι!!!!
τρελαινομαι!!!!περναω και την ωρα μου βεβαια με εθιστικα παιχνιδια που κυκλοφορουν στο internet αλλα εχω κ τρελα με action games ειδικα αν κανω τον βοηθο (διπλα απο καποιον που παιζει δηλαδη)!!!νιωθω σαν να παρακολουθω ταινια και καθομαι με τις ωρες!!!!
αλλα σιγουρα τα δικα μου ειναι τα μυστηριου!!!!
εσυ εχεις play 2 εε??? (κι εγω αλλα δεν το αγαπαω πια)

xexexe!!!κοιτα για pc κυριως και τωρα εχω φαγωθει να παρω το play το 3 και οταν παρω κι αυτο...
παει!!!!χαθηκα!!!εσυ τι παιζεις???
οι βρετανομανες δεν πρεπει να κανουν παρανομιες δηλαδη???:up::up::up::up::up::up:
Όχι βέβαια,πρέπει να είστε κυρίες,σαν τα αγγλάκια σας!:lol:
Δε μας είπες,άνοιξε η όρεξη της μικρής;

εγω προσπαθω αλλα δεν μου βγαινει παντα!!!!!:lol::lol::lol::lol:
το lunaki σημερα εφαγε και λιγη κονσερβα με ξηρα τροφη μαζι και εδειξε ενα ενδιαφερον!!!!!
αλλα δεν εφαγε ολη την ποσοτητα που της εβαλα!!!τι να σου πω ρε παιδι μου,εγω πηρα μια ρατσα που τρελαινομουν απο παντα,κ ενας απο τους λογους ηταν οτι ειναι λιγο πληθωρικες και πετυχα την ανορεξικια!!!!!!:up::up::up::up:

ναι play2 έχω....γιατί δεν το αγαπάς άλλο καλέ; μια χαρά είναι
καλά λέει η moukelis τι κάνει η κούκλα;;;; πως τα πάει με το φαί έκανες τίποτε;;;

εγω προσπαθω αλλα δεν μου βγαινει παντα!!!!!:lol::lol::lol::lol:
το lunaki σημερα εφαγε και λιγη κονσερβα με ξηρα τροφη μαζι και εδειξε ενα ενδιαφερον!!!!!
αλλα δεν εφαγε ολη την ποσοτητα που της εβαλα!!!τι να σου πω ρε παιδι μου,εγω πηρα μια ρατσα που τρελαινομουν απο παντα,κ ενας απο τους λογους ηταν οτι ειναι λιγο πληθωρικες και πετυχα την ανορεξικια!!!!!!:up::up::up::up:
Δεν είσαι μόνη!Μόλις γύρισα από ένα ζευγάρι φίλων,που έχει ένα κουκλάκι ημίαιμο Περσίας.Του πήραμε το Σάββατο από ην κτηνίατρο κονσέρβα για λιχουδιά(δεν είχε ξαναδοκιμάσει),του τη βάλαμε,έφαγε μερικές μπουκιές,και μετά...πήγε στις κροκέτες του!:blink:

Luna είδες βρε συ μήπως έχει ταινία το παιδί και δεν μπορεί να βάλει κιλό;;;;
τι ποσότητα τρώει την ημέρα;

raisa δεν σου μιλαω :P:P:P:mad::mad:

ξες γιατι εεε???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back