Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
καλα δεν υπαρχει!!!να στο φερνει και πισω?εμενα δεν αφηνει το παιχνιδι μεχρι να το διαλυσει!!!λεμε!!!αστα ποσα λεφτα εχουν φυγει σε παιχνιδια...α καλα αυτά είναι κλασικά στα γατια, όταν τρέχουν στο σπίτι που γλυστράει πάντα πατινάρουν, εδώ η δικιά μου πάει να πιάσει το μπαλάκι και πέφτει μόνη της, χτυπάει το κεφάλι της στα τζάμια, αφασία λέμε, αλλά μου κάνει το άλλο της πετάω το χάρτινο μπαλάκι και το φέρνει για να της το πετάξω πάλι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
αλλά μου κάνει το άλλο της πετάω το χάρτινο μπαλάκι και το φέρνει για να της το πετάξω πάλι
αυτό μου το έκανε και μένα μια γάτα που είχα κάποτε
...είχα πάθει πλάκα...αυτή η γάτα ήταν σκυλι
Η Ραισα ποτέ δεν ήταν παιχνιδιάρα
...ευτυχώς όμως και τα δυο δεν μου κάναν ποτέ ζημιά
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
δεν μπαινοβγαινω βρε παιδια,απλα παιζω ενα παιχνιδι!!!!και ξεχνιεμαι!!!!
Ααααα έτσι!!!!

Τι παίζεις;;;
Luna
Περιβόητο μέλος
παιζω κατι παιχνιδια που κατεβαζω απο το internet τους κωδικους και τα σπαω αντι να τα αγοραζω!!!!
και κολλαωωω!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Σαν δε ντρέπεστε βρετανές γατομαμάδες,να κάνετε παρανομίες...καλο βραδυ βασια!!!!
παιζω κατι παιχνιδια που κατεβαζω απο το internet τους κωδικους και τα σπαω αντι να τα αγοραζω!!!!
και κολλαωωω!!!!![]()

Η κουκλίτσα Luna πήρε καθόλου βάρος;
Raisa
Περιβόητο μέλος
καλο βραδυ βασια!!!!
και κολλαωωω!!!!![]()
τι παιχνίδια, για PC ή Playstation;;;
ρωτάω, γιατί και γω κολλάω με παιχνίδια...έχει τύχει να παίζω και 12 ώρες μια φορά....έπαιζα από αργά το απόγευμα και όταν γύρισε ο άντρας μου απο νυχτερινή βάρδια εγώ ακόμα έπαιζα

Luna
Περιβόητο μέλος
παει!!!!χαθηκα!!!εσυ τι παιζεις???
οι βρετανομανες δεν πρεπει να κανουν παρανομιες δηλαδη???

Raisa
Περιβόητο μέλος
κυρίως παίζω playstation...μου αρέσουν τα παιχνίδια μυστηριου

Luna
Περιβόητο μέλος
τρελαινομαι!!!!περναω και την ωρα μου βεβαια με εθιστικα παιχνιδια που κυκλοφορουν στο internet αλλα εχω κ τρελα με action games ειδικα αν κανω τον βοηθο (διπλα απο καποιον που παιζει δηλαδη)!!!νιωθω σαν να παρακολουθω ταινια και καθομαι με τις ωρες!!!!
αλλα σιγουρα τα δικα μου ειναι τα μυστηριου!!!!
εσυ εχεις play 2 εε??? (κι εγω αλλα δεν το αγαπαω πια)
moukelis
Επιφανές μέλος
Όχι βέβαια,πρέπει να είστε κυρίες,σαν τα αγγλάκια σας!xexexe!!!κοιτα για pc κυριως και τωρα εχω φαγωθει να παρω το play το 3 και οταν παρω κι αυτο...
παει!!!!χαθηκα!!!εσυ τι παιζεις???
οι βρετανομανες δεν πρεπει να κανουν παρανομιες δηλαδη???![]()

Δε μας είπες,άνοιξε η όρεξη της μικρής;
Luna
Περιβόητο μέλος

το lunaki σημερα εφαγε και λιγη κονσερβα με ξηρα τροφη μαζι και εδειξε ενα ενδιαφερον!!!!!
αλλα δεν εφαγε ολη την ποσοτητα που της εβαλα!!!τι να σου πω ρε παιδι μου,εγω πηρα μια ρατσα που τρελαινομουν απο παντα,κ ενας απο τους λογους ηταν οτι ειναι λιγο πληθωρικες και πετυχα την ανορεξικια!!!!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος
καλά λέει η moukelis τι κάνει η κούκλα;;;; πως τα πάει με το φαί έκανες τίποτε;;;
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν είσαι μόνη!Μόλις γύρισα από ένα ζευγάρι φίλων,που έχει ένα κουκλάκι ημίαιμο Περσίας.Του πήραμε το Σάββατο από ην κτηνίατρο κονσέρβα για λιχουδιά(δεν είχε ξαναδοκιμάσει),του τη βάλαμε,έφαγε μερικές μπουκιές,και μετά...πήγε στις κροκέτες του!εγω προσπαθω αλλα δεν μου βγαινει παντα!!!!!
το lunaki σημερα εφαγε και λιγη κονσερβα με ξηρα τροφη μαζι και εδειξε ενα ενδιαφερον!!!!!
αλλα δεν εφαγε ολη την ποσοτητα που της εβαλα!!!τι να σου πω ρε παιδι μου,εγω πηρα μια ρατσα που τρελαινομουν απο παντα,κ ενας απο τους λογους ηταν οτι ειναι λιγο πληθωρικες και πετυχα την ανορεξικια!!!!!!![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
τι ποσότητα τρώει την ημέρα;
fantom-girl
Δραστήριο μέλος

ξες γιατι εεε???
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool