British - maniacs

• Thread starter Thread starter Luna
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
δεν το αγαπαω πολυ γιατι βγηκε το 3 και αν μπεις στο site του play 3 και δεις τα γραφικα των παιχνιδιων και λιγο που εχω παιξει σε φιλικο σπιτι που εχουν ΧΑΖΕΨΑ!!!!ειμαι και λιγο καταναλωτικη,ειμαι και λιγο "techno-freak" και καταλαβαινεις.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σκασμενα ειναι αυτα τα γατια!!!!
επρεπε να παρω ενα pit bull (που θελω καποια στιγμη) οπως εχει και η κολλητη μου και τρωει τα παντα:up::up::up::up::lol::lol::lol::lol::lol:
σε γραμμαρια να συ την πω????
η σε χουφτες????:blink::blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν το αγαπαω πολυ γιατι βγηκε το 3 και αν μπεις στο site του play 3 και δεις τα γραφικα των παιχνιδιων και λιγο που εχω παιξει σε φιλικο σπιτι που εχουν ΧΑΖΕΨΑ!!!!ειμαι και λιγο καταναλωτικη,ειμαι και λιγο "techno-freak" και καταλαβαινεις.....
Πολύ ωραίο το PS3,όμως τα γραφικά του υπολογιστή δεν συγκρίνονται με κανένα..αρκεί να έχεις κάρτα γραφικών που έχει πάνω απο 500 ευρώ:rolleyes:

κοιτα σαν το pc δεν ειναι τιποτα,πιστεψε με πριν ενα δημινο πηρα καινουργιο και εχω καταχαει και με την καρτα μου και με ολα!!!!!
αλλα και το play ειναι αλλη φαση!!!!

στις καλες τις μερες 30 γραμμαρια!!!!
σε ενα 24 ωρο!!!που και που και λιγο παραπανω!!!!

30 γρ.;;;;;;;;;:blink::blink::blink:
είναι πολύ λίγα!!!!:mad:
πρέπει να τρώει τουλάχιστον τα διπλά:hmm:

το ξερω!!!!
να σου πω,γενικα εσυ τους εχεις παντα φαγητο,η τους βαζεις καποια η καποιες φορες την ημερα???

όσο είχα μόνο τη Ραισα της είχα πάντα φαγητό γιατί αυτή τρώει λίγο και μετά απο ώρα πάει και ξανατρώει...ποτέ δεν άδειαζε το πιάτο της με τη μία...
καθώς πήρα τον Φιντέλ τον φαταούλα :Dτους βάζω 3 φορές την μέρα και προσέχω ποιός τρώει τι, γιατί ο Φιντέλ ο έξυπνος τρώει λίγο από τα δικά του, περιμένει να τελειώσει η Ραίσα, πάει τρώει μετά της Ραίσας το υπόλοιπο και μετά ξανατρώει το δικό του.:blink:...μιλάμε ρίχνει ΤΟ φαί...μέχρι και τα πιάτα γλύφει:lol:

μμμμ!!!!!οποτε δεν υπαρχει σαφης απαντηση!!!κι η luna τρωει λιγο λιγο και παει και ερχεται!!!!
αλλα εχω σκεφτρι αν αρχισω να της το κανω οπως του fidel μπας και φαειπιο πολυ....:hmm::hmm::hmm:

δοκίμασέ το και βλέπεις...πάντως τα 30 γρ. είναι λίγα....κάτι πρέπει να σκεφτείς κανένα κόλπο..μπας και φάει λίγο παραπάνω:hmm:

Αυτό το ξέρεις;;;;CALO-PET (της εταιρειας Vetoquinol )Ειδικο θερμιδουχο συμπληρωμα διατροφης με βιταμινες και ιχνοστοιχεια για τον σκυλο και την γατα.

το παίρνει η ΝΙΚΙ για την γάτα της και λέει ότι είναι καλό!

θα σκεφτω!!!
τι να κανω!!!παω να δω καμια ταινια και τα λεμε αυριο ναι???
φιλακια πολλααα!!!!:kiss::kiss::kiss:

όσο είχα μόνο τη Ραισα της είχα πάντα φαγητό γιατί αυτή τρώει λίγο και μετά απο ώρα πάει και ξανατρώει...ποτέ δεν άδειαζε το πιάτο της με τη μία...
καθώς πήρα τον Φιντέλ τον φαταούλα :Dτους βάζω 3 φορές την μέρα και προσέχω ποιός τρώει τι, γιατί ο Φιντέλ ο έξυπνος τρώει λίγο από τα δικά του, περιμένει να τελειώσει η Ραίσα, πάει τρώει μετά της Ραίσας το υπόλοιπο και μετά ξανατρώει το δικό του.:blink:...μιλάμε ρίχνει ΤΟ φαί...μέχρι και τα πιάτα γλύφει:lol:
:lol::lol::lol:Αυτό ακριβώς κάνει και ο Νόμπου:lol:, τον μπαγάσα:lol::lol:!!!

Γεια σας κούκλες γάτες Βρεττανές...

Lunaki αφιερώνω στη μαμά σου... αυτή τη φωτό...

Φιλιά στα υπέροχα βελούδινα μωρά σας!!

καλέ εσείς μια για φαί μιλάτε μια για παιχνίδια, τα έχετε μπλέξει!

καλε που είστε εσείς?χαθήκατε

καλε που είστε εσείς?χαθήκατε

Ασε, άσε....χαθήκανε όλοι:(
Ευτυχώς είστε και σεις και μιλάω με κάποιον εδώ:D

Μαο ΠΟΥ πήγαν όλοι:blink::blink::blink::blink:
και στους persian-maniacs απόλυτη σιγή, τι έγινε;;;;:hmm:

έλα ντε, πολύ σιγή, η Zorica, η Luna, όλοι άφαντοι τι γίνεται?

καλησπερα!!!!
μοις μπηκα απο δουλεια!!εχω πηξει αυτες τις μερες και γυρναω καπου τετοια ωρα!!!!
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟΟΟΟ!!!
εσεις τι κανετε ολοι???καλααα??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back