Luna
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
επρεπε να παρω ενα pit bull (που θελω καποια στιγμη) οπως εχει και η κολλητη μου και τρωει τα παντα

σε γραμμαρια να συ την πω????
η σε χουφτες????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer
Διάσημο μέλος
Πολύ ωραίο το PS3,όμως τα γραφικά του υπολογιστή δεν συγκρίνονται με κανένα..αρκεί να έχεις κάρτα γραφικών που έχει πάνω απο 500 ευρώδεν το αγαπαω πολυ γιατι βγηκε το 3 και αν μπεις στο site του play 3 και δεις τα γραφικα των παιχνιδιων και λιγο που εχω παιξει σε φιλικο σπιτι που εχουν ΧΑΖΕΨΑ!!!!ειμαι και λιγο καταναλωτικη,ειμαι και λιγο "techno-freak" και καταλαβαινεις.....

Raisa
Περιβόητο μέλος
raisa δεν σου μιλαω
ξες γιατι εεε???
γιατίιιιι γιατιιιιί;;;;; δεν ξέρω!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος
σε γραμμαρια να συ την πω????
η σε χουφτες????![]()
πες το όπως θέλεις

Luna
Περιβόητο μέλος
αλλα και το play ειναι αλλη φαση!!!!
Luna
Περιβόητο μέλος
σε ενα 24 ωρο!!!που και που και λιγο παραπανω!!!!
Raisa
Περιβόητο μέλος

είναι πολύ λίγα!!!!

πρέπει να τρώει τουλάχιστον τα διπλά

Luna
Περιβόητο μέλος
να σου πω,γενικα εσυ τους εχεις παντα φαγητο,η τους βαζεις καποια η καποιες φορες την ημερα???
Raisa
Περιβόητο μέλος
καθώς πήρα τον Φιντέλ τον φαταούλα
τους βάζω 3 φορές την μέρα και προσέχω ποιός τρώει τι, γιατί ο Φιντέλ ο έξυπνος τρώει λίγο από τα δικά του, περιμένει να τελειώσει η Ραίσα, πάει τρώει μετά της Ραίσας το υπόλοιπο και μετά ξανατρώει το δικό του.
...μιλάμε ρίχνει ΤΟ φαί...μέχρι και τα πιάτα γλύφει
Luna
Περιβόητο μέλος
αλλα εχω σκεφτρι αν αρχισω να της το κανω οπως του fidel μπας και φαειπιο πολυ....

Raisa
Περιβόητο μέλος

Αυτό το ξέρεις;;;;CALO-PET (της εταιρειας Vetoquinol )Ειδικο θερμιδουχο συμπληρωμα διατροφης με βιταμινες και ιχνοστοιχεια για τον σκυλο και την γατα.
το παίρνει η ΝΙΚΙ για την γάτα της και λέει ότι είναι καλό!
Luna
Περιβόητο μέλος
τι να κανω!!!παω να δω καμια ταινια και τα λεμε αυριο ναι???
φιλακια πολλααα!!!!:kiss::kiss::kiss:
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
όσο είχα μόνο τη Ραισα της είχα πάντα φαγητό γιατί αυτή τρώει λίγο και μετά απο ώρα πάει και ξανατρώει...ποτέ δεν άδειαζε το πιάτο της με τη μία...
καθώς πήρα τον Φιντέλ τον φαταούλατους βάζω 3 φορές την μέρα και προσέχω ποιός τρώει τι, γιατί ο Φιντέλ ο έξυπνος τρώει λίγο από τα δικά του, περιμένει να τελειώσει η Ραίσα, πάει τρώει μετά της Ραίσας το υπόλοιπο και μετά ξανατρώει το δικό του.
...μιλάμε ρίχνει ΤΟ φαί...μέχρι και τα πιάτα γλύφει
![]()

Αυτό ακριβώς κάνει και ο Νόμπου
, τον μπαγάσα
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
καλε που είστε εσείς?χαθήκατε
Ασε, άσε....χαθήκανε όλοι

Ευτυχώς είστε και σεις και μιλάω με κάποιον εδώ

Μαο ΠΟΥ πήγαν όλοι

και στους persian-maniacs απόλυτη σιγή, τι έγινε;;;;

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
μοις μπηκα απο δουλεια!!εχω πηξει αυτες τις μερες και γυρναω καπου τετοια ωρα!!!!
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟΟΟΟ!!!
εσεις τι κανετε ολοι???καλααα??
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool