British - maniacs

• Thread starter Thread starter Raisa
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Καλημέρα βρετανάκια!:)
Τι νέα;Η μικρή Luna πως τα πάει με το βάρος της;Ο Φιντελίνος το ίνδαλμά μας;Η κούκλα Ραίσα;

Να΄μαστε και μεις πάλι....πήγαμε μια βόλτα στο εξοχικό μας, φάγαμε τα ψαράκι μας και ήρθαμε πάλι:D....τελευταία απόδραση πριν μπούμε πάλι στη ρουτίνα:/:
Ο Φιντελίνος μια χαρά....μαμάκιας με τα ούλα του:rolleyes::lol::lol::lol: η Ραίσα κλασικά κυρία και όχι πολλά πολλά λόγια.....:cool:
Λουνάκι χαίρομαι που ακούω ότι τα πάτε καλά με το βάρος σου....άντε βάλε τα δυνατά σου να χαρεί και η μαμά σου παχουλές αγγαλίτσες:rolleyes: με μπόλικα πιασίματα:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμείς τα ίδια,κάναμε το πρωτο μας εμβόλιο,αποπαρασίτωση κτλ και τρώμε σαν γουρούνια όχι σαν γάτοι!:lol:
χερετω!!!!
τρωει πολυ το μαμουνι σου εεε???
Αντε να γινει μεγαλο και φουσκωτο γατι!!!!!:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σας!αντε τα κεφαλια μεσα τωρα!

καλησπεερα!!!!
τι κανεις??μεσα δεν λεει τιποτα!!!:)
εσυ τι κανεις?πως περασες??

χερετω!!!!
Πολύ δε λες τίποτα,μας έχει βγάλει εκτός προϋπολογισμού.Λες να τον στείλω μια βόλτα στη δική σου να της κάνει κανένα μάθημα;:lol:

καλα περασα,λιγο μακρια απο τη μικρη μου αλλα ολα καλα,παλι στα ιδια εδω!ποσο ειπαμε οτι ειναι η Luna?σε ηλικια εννοω

Πολύ δε λες τίποτα,μας έχει βγάλει εκτός προϋπολογισμού.Λες να τον στείλω μια βόλτα στη δική σου να της κάνει κανένα μάθημα;:lol:

αμεε!!!!στειλτον!!!:lol::lol::lol::lol:

καλα περασα,λιγο μακρια απο τη μικρη μου αλλα ολα καλα,παλι στα ιδια εδω!ποσο ειπαμε οτι ειναι η Luna?σε ηλικια εννοω

εφυγες καθολου???ή εμεινες εδω?? Η Luna ειναι 1 και σχεδον 2 μηνων!!!!
:rolleyes:

χερετω!!!!

Και πώς μας αρέσουν τα φουσκωτά γατιά!!!!:up:
Εγώ πάντως, απολαμβάνω τις χορταστικές αγκαλιές με τα δικά μου!:whistle:

Αχ ωραία θα είναι να γίνει φουσκωτός και λίιιιιιιγο πιο χαδιάρης,γιατί τώρα μόνο όποτε κοιμάται τον χαϊδευω...Από το στόμα σας και στου Σείριου το αυτί!:lol:

ε καλα τωρα ειναι και μωρο!ολο να παιζει θελει!Luna δεν θα ζευγαρωσεις τη γατουλα?

Λες βρε Βάσια;Κάνει όλο αγριάδες και "χου",ακόμα και στον ύπνο του μερικές φορές...
Η Luna νομίζω πρέπει να πάρει βάρος πριν γίνει μαμά,είχα ρωτησει κι εγώ.

Καλημέρα Ραισάκι!:hello:

Μέσα σε βλέπω!!

Τι κάνουν τα καμάρια σου??

Καλημέρα Γιούλη!:)
Μέσα είμαι και γω:D....τα καμαρια μου είναι μια χαρά....ο καθένας στην κοσμάρα του:lol:
Περιμένουμε τον μικρό να μεγαλώσει.....θέλουμε μωρά:baby:
Εσείς τι κάνετε;

Καλημέρα Γιούλη!:)
Μέσα είμαι και γω:D....τα καμαρια μου είναι μια χαρά....ο καθένας στην κοσμάρα του:lol:
Περιμένουμε τον μικρό να μεγαλώσει.....θέλουμε μωρά:baby:
Εσείς τι κάνετε;

Κι εμείς καλά είμαστε!!

Ο δικός μου θεριεύει... Τον έχω και με δίαιτα γιατί μου παχαίνει εύκολα...Το Ιούνιο με το καλό θα ζευγαρώσει με τη Καλυψούλα!
Πόσα κιλά είναι ο Φιντέλ?? :hmm:

CIMG0850.JPG

Καλημερίζω τους βρετανούς,τσάι και συμπάθεια:lol::lol::lol::lol:Δωράκι και εσύ της προσκολήσεως όπως και μεις;:lol::lol:να βρούμε κάπου στο περίπου να αράξουμε:P:P
Καλά όλες για ζευγάρωμα τα έχουμε,και μετά κόψιμο ή οχι;:confused::confused::confused:

Καλημέρα σε όλους και όλες!
Μωρέ Πόπι,εγώ είμαι της προσκολλήσεως,ο Σείριος δεν είναι...

Κι εμείς καλά είμαστε!!

Ο δικός μου θεριεύει... Τον έχω και με δίαιτα γιατί μου παχαίνει εύκολα...Το Ιούνιο με το καλό θα ζευγαρώσει με τη Καλυψούλα!
Πόσα κιλά είναι ο Φιντέλ?? :hmm:

Ο Φιντέλ το Φεβρουάριο που τον ζύγισε η γιατρός μας ήταν 4.100 και ήταν 4 μηνών....ε, τώρα που είναι 6 μηνών να μην έφτασε τα 4,5- 5 κιλά:blink:
παρόλα αυτά δεν μου κάνει για χοντρός:hmm:

Καλημερίζω τους βρετανούς,τσάι και συμπάθεια:lol::lol::lol::lol:Δωράκι και εσύ της προσκολήσεως όπως και μεις;:lol::lol:να βρούμε κάπου στο περίπου να αράξουμε:P:P
Καλά όλες για ζευγάρωμα τα έχουμε,και μετά κόψιμο ή οχι;:confused::confused::confused:

Εμείς πάντως προς το παρόν δεν θα κόψουμε τίποτε:P:D

Μέχρι πόσα κιλά φτάνουν οι Βρετανοί αρσενικοί?
Είναι μεγαλόσωμη ράτσα...
Κι εμείς είμαστε μεγαλόσωμη ράτσα... αλλά διαφορετικής κατασκευής...
Κοντή, μακρυά και παχουλή με κρεμαστή κοιλίτσα! :lol:

Ιδού!
CIMG0762.JPG

κι εμεις παιδακια θελουμε Raisa!:baby:αλλα δεν "ξυπνανε" ακομα!

Μέχρι πόσα κιλά φτάνουν οι Βρετανοί αρσενικοί?
Είναι μεγαλόσωμη ράτσα...
Κι εμείς είμαστε μεγαλόσωμη ράτσα... αλλά διαφορετικής κατασκευής...
Κοντή, μακρυά και παχουλή με κρεμαστή κοιλίτσα! :lol:

Απ΄ό,τι ξέρω τα θηλυκά φτάνουν τα 6 και τα αρσενικά μέχρι και 8 κιλά:blink:
Έχουμε δρόμο μπροστά μας:D:lol::lol::lol:

κι εμεις παιδακια θελουμε Raisa!:baby:αλλα δεν "ξυπνανε" ακομα!

μωρέ εμένα η Ραίσα ξύπνησε πριν 2 βδομάδες αλλά ο Φιντέλ στον κόσμο του ακόμα....:whistle:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back