British - maniacs

Απ΄ό,τι ξέρω τα θηλυκά φτάνουν τα 6 και τα αρσενικά μέχρι και 8 κιλά:blink:
Έχουμε δρόμο μπροστά μας:D:lol::lol::lol:

μωρέ εμένα η Ραίσα ξύπνησε πριν 2 βδομάδες αλλά ο Φιντέλ στον κόσμο του ακόμα....:whistle:
Αχ... τον ξέρω αυτόν το πόνο...Φώναζε πολύ η καημένη?? :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ... τον ξέρω αυτόν το πόνο...Φώναζε πολύ η καημένη?? :(

Οχι, ευτυχώς έχει ήπιο οίστρο:happy::D....το έζησαν από κοντά τα κορίτσια από Θεσ/νίκη και η Ρούκο...μπορούν να σου πουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εδώ ο έτοιμος γαμπρός,αγοράζουμε βέρες και έρχομαστε,μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο σου:P:P:Pγατάκια πάντως θα βγουν,όχι

Εδώ ο έτοιμος γαμπρός,αγοράζουμε βέρες και έρχομαστε,μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο σου:P:P:Pγατάκια πάντως θα βγουν,όχι

Και βέρες εεεεε;;;; Εμ βέβαια επίσημα πράγματα:lol::lol::lol::lol::lol:
Γατάκια σίγουρα θα βγουν...και ΤΙ γατάκια:up::up::up:
Το σχόλιο για τον μικρό δεν του το λέω.....μην πάρει με στραβά μάτια τον γαμπρό του:P:lol::lol::lol:

Οχι, ευτυχώς έχει ήπιο οίστρο:happy::D....το έζησαν από κοντά τα κορίτσια από Θεσ/νίκη και η Ρούκο...μπορούν να σου πουν

Κι εμένα το' ζησε όλη η γειτονιά... :(:lol:

Για εμάς βέρες έχετε? :lol:

CIMG0492.JPG

Βρε Ραίσα!
Τι κούκλα που είναι η γάτα σου στο avatar??
Σου είπα ότι ο γιος μου γράφτηκε για να'ρχεται να σας μιλάει...
Με πρόδωσε... αλλά χαλάλι σας.. το αξίζετε! :lol:

Βρε Ραίσα!
Τι κούκλα που είναι η γάτα σου στο avatar??
Σου είπα ότι ο γιος μου γράφτηκε για να'ρχεται να σας μιλάει...
Με πρόδωσε... αλλά χαλάλι σας.. το αξίζετε! :lol:

Ευχαριστούμε:D
Πού είναι για .....δεν τον είδαμε ακόμα:blink:....τον περιμένουμε!:up::up::up:

Ευχαριστούμε:D
Πού είναι για .....δεν τον είδαμε ακόμα:blink:....τον περιμένουμε!:up::up::up:

Ναι... τον έστειλα στα φανάρια να μου φέρει κανένα φράγκο να φτιάξω το εκτροφείο! :lol:
Μόλις τελειώσει τα διαβάσματα κλπ... δίνει Γαλλικά σε λίγες μέρες για το δίπλωμα... θα του επιτρέψω να μπει...

Ναι... τον έστειλα στα φανάρια να μου φέρει κανένα φράγκο να φτιάξω το εκτροφείο! :lol:
Μόλις τελειώσει τα διαβάσματα κλπ... δίνει Γαλλικά σε λίγες μέρες για το δίπλωμα... θα του επιτρέψω να μπει...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
εμένα είναι μικρός ακόμα....λες να στείλω τον άντρα μου:hmm::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
εμένα είναι μικρός ακόμα....λες να στείλω τον άντρα μου:hmm::lol::lol::lol:

Εγώ απ'αυτόν δεν έχω...αρκούμαι στο γιο... είναι ένας που προσπαθεί να γίνει, αλλά με μένα που έμπλεξε... :lol:

Εγώ απ'αυτόν δεν έχω...αρκούμαι στο γιο... είναι ένας που προσπαθεί να γίνει, αλλά με μένα που έμπλεξε... :lol:

Ας πρόσεχε!:lol::lol::lol::P

Ραίσα, εκείνη η δημοσκόπηση για τη ράτσα που μας αρέσει περισσότερο που θα τελείωνε τον Απρίλη που είναι??
Ποια ράτσα βγήκε πρώτη?

Ραίσα, εκείνη η δημοσκόπηση για τη ράτσα που μας αρέσει περισσότερο που θα τελείωνε τον Απρίλη που είναι??
Ποια ράτσα βγήκε πρώτη?

Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06
Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα:/:
προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5
ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα; :hmm:
Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο:D:rolleyes::rolleyes:

Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06
Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα:/:
προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5
ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα; :hmm:
Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο:D:rolleyes::rolleyes:

:up:
Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας! :lol:

Για εμάς βέρες έχετε? :lol:

CIMG0492.JPG
Βέρες για όλες έχουμε,αν μας θέλετε πείτε το.Το βιντεάκι που τό είχα δει;Ετσι έχουμε καταντήσει:redface::redface::redface::redface:Μόνο εγώ νρέπομαι τα αγόρια γελάνε:blink::blink::blink::blink::blink::blink:

ε καλα τωρα ειναι και μωρο!ολο να παιζει θελει!Luna δεν θα ζευγαρωσεις τη γατουλα?

καλε,πολυλογια σας επιασε σημερα που ελειπα εγω??:blink:
2 βδομαδες που δεν δουλευα ηταν ψοφια τα πραγματα...
θα την ζευγαρωσω μωρε!!!
πως και πως περιμενω,αλλα σε κανενα 6μηνο να παρει και τα πανω της!!!!:D:D:D (ετσι λεει και ο γιατρος της!)
και φυσικα γι'αυτο κυνηγαω και την raisa:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:!!!!
θελω το ομορφο αγορι της!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο:P:P:P:P και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat::P

Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο:P:P:P:P και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat::P

Σα δε ντρέπεσαι λίγο:mad:....δάγκα τη γλώσσα σου....εμείς δεν θέλουμε να περιμένουμε τόσο πολύ....άσε που και να ξυπνήσει ο Φιντέλ πάλι κοιμησμένος θα είναι :P:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back