ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αχ... τον ξέρω αυτόν το πόνο...Φώναζε πολύ η καημένη??Απ΄ό,τι ξέρω τα θηλυκά φτάνουν τα 6 και τα αρσενικά μέχρι και 8 κιλά
Έχουμε δρόμο μπροστά μας
μωρέ εμένα η Ραίσα ξύπνησε πριν 2 βδομάδες αλλά ο Φιντέλ στον κόσμο του ακόμα....![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Αχ... τον ξέρω αυτόν το πόνο...Φώναζε πολύ η καημένη??![]()
Οχι, ευτυχώς έχει ήπιο οίστρο

....το έζησαν από κοντά τα κορίτσια από Θεσ/νίκη και η Ρούκο...μπορούν να σου πουνΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Οχι, ευτυχώς έχει ήπιο οίστρο....το έζησαν από κοντά τα κορίτσια από Θεσ/νίκη και η Ρούκο...μπορούν να σου πουν
Κι εμένα το' ζησε όλη η γειτονιά...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τι κούκλα που είναι η γάτα σου στο avatar??
Σου είπα ότι ο γιος μου γράφτηκε για να'ρχεται να σας μιλάει...
Με πρόδωσε... αλλά χαλάλι σας.. το αξίζετε!

Raisa
Περιβόητο μέλος
Βρε Ραίσα!
Τι κούκλα που είναι η γάτα σου στο avatar??
Σου είπα ότι ο γιος μου γράφτηκε για να'ρχεται να σας μιλάει...
Με πρόδωσε... αλλά χαλάλι σας.. το αξίζετε!![]()
Ευχαριστούμε

Πού είναι για .....δεν τον είδαμε ακόμα
....τον περιμένουμε!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ευχαριστούμε
Πού είναι για .....δεν τον είδαμε ακόμα....τον περιμένουμε!
![]()
Ναι... τον έστειλα στα φανάρια να μου φέρει κανένα φράγκο να φτιάξω το εκτροφείο!

Μόλις τελειώσει τα διαβάσματα κλπ... δίνει Γαλλικά σε λίγες μέρες για το δίπλωμα... θα του επιτρέψω να μπει...
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ναι... τον έστειλα στα φανάρια να μου φέρει κανένα φράγκο να φτιάξω το εκτροφείο!
Μόλις τελειώσει τα διαβάσματα κλπ... δίνει Γαλλικά σε λίγες μέρες για το δίπλωμα... θα του επιτρέψω να μπει...

εμένα είναι μικρός ακόμα....λες να στείλω τον άντρα μου

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
![]()
εμένα είναι μικρός ακόμα....λες να στείλω τον άντρα μου![]()
Εγώ απ'αυτόν δεν έχω...αρκούμαι στο γιο... είναι ένας που προσπαθεί να γίνει, αλλά με μένα που έμπλεξε...

Raisa
Περιβόητο μέλος
Εγώ απ'αυτόν δεν έχω...αρκούμαι στο γιο... είναι ένας που προσπαθεί να γίνει, αλλά με μένα που έμπλεξε...![]()
Ας πρόσεχε!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ποια ράτσα βγήκε πρώτη?
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ραίσα, εκείνη η δημοσκόπηση για τη ράτσα που μας αρέσει περισσότερο που θα τελείωνε τον Απρίλη που είναι??
Ποια ράτσα βγήκε πρώτη?
Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06
Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα

προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5
ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα;

Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06
Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα
προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5
ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα;
Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο![]()

Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας!

Raisa
Περιβόητο μέλος
Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας!![]()
2 σε 1 που λένε

Βέρες για όλες έχουμε,αν μας θέλετε πείτε το.Το βιντεάκι που τό είχα δει;Ετσι έχουμε καταντήσειΓια εμάς βέρες έχετε?
![]()

Μόνο εγώ νρέπομαι τα αγόρια γελάνε

Luna
Περιβόητο μέλος
ε καλα τωρα ειναι και μωρο!ολο να παιζει θελει!Luna δεν θα ζευγαρωσεις τη γατουλα?
καλε,πολυλογια σας επιασε σημερα που ελειπα εγω??

2 βδομαδες που δεν δουλευα ηταν ψοφια τα πραγματα...
θα την ζευγαρωσω μωρε!!!
πως και πως περιμενω,αλλα σε κανενα 6μηνο να παρει και τα πανω της!!!!

(ετσι λεει και ο γιατρος της!)και φυσικα γι'αυτο κυνηγαω και την raisa

!!!!θελω το ομορφο αγορι της!!!!!!

και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat:
Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένοκαι να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat:
![]()
Σα δε ντρέπεσαι λίγο
....δάγκα τη γλώσσα σου....εμείς δεν θέλουμε να περιμένουμε τόσο πολύ....άσε που και να ξυπνήσει ο Φιντέλ πάλι κοιμησμένος θα είναι 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool