ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #641 06-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Απ΄ό,τι ξέρω τα θηλυκά φτάνουν τα 6 και τα αρσενικά μέχρι και 8 κιλά Έχουμε δρόμο μπροστά μας μωρέ εμένα η Ραίσα ξύπνησε πριν 2 βδομάδες αλλά ο Φιντέλ στον κόσμο του ακόμα.... Click για ανάπτυξη... Αχ... τον ξέρω αυτόν το πόνο...Φώναζε πολύ η καημένη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:24 Η Raisa έγραψε: #642 06-05-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... τον ξέρω αυτόν το πόνο...Φώναζε πολύ η καημένη?? Click για ανάπτυξη... Οχι, ευτυχώς έχει ήπιο οίστρο....το έζησαν από κοντά τα κορίτσια από Θεσ/νίκη και η Ρούκο...μπορούν να σου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:25 Η popi έγραψε: #643 06-05-08 13:25 Εδώ ο έτοιμος γαμπρός,αγοράζουμε βέρες και έρχομαστε,μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο σουγατάκια πάντως θα βγουν,όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η Raisa έγραψε: #644 06-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εδώ ο έτοιμος γαμπρός,αγοράζουμε βέρες και έρχομαστε,μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο σουγατάκια πάντως θα βγουν,όχι Click για ανάπτυξη... Και βέρες εεεεε;;;; Εμ βέβαια επίσημα πράγματα Γατάκια σίγουρα θα βγουν...και ΤΙ γατάκια Το σχόλιο για τον μικρό δεν του το λέω.....μην πάρει με στραβά μάτια τον γαμπρό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #645 06-05-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι, ευτυχώς έχει ήπιο οίστρο....το έζησαν από κοντά τα κορίτσια από Θεσ/νίκη και η Ρούκο...μπορούν να σου πουν Click για ανάπτυξη... Κι εμένα το' ζησε όλη η γειτονιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #646 06-05-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εδώ ο έτοιμος γαμπρός,αγοράζουμε βέρες και έρχομαστε,μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο σουγατάκια πάντως θα βγουν,όχι Click για ανάπτυξη... Για εμάς βέρες έχετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #647 06-05-08 13:40 Βρε Ραίσα! Τι κούκλα που είναι η γάτα σου στο avatar?? Σου είπα ότι ο γιος μου γράφτηκε για να'ρχεται να σας μιλάει... Με πρόδωσε... αλλά χαλάλι σας.. το αξίζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Raisa έγραψε: #648 06-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε Ραίσα! Τι κούκλα που είναι η γάτα σου στο avatar?? Σου είπα ότι ο γιος μου γράφτηκε για να'ρχεται να σας μιλάει... Με πρόδωσε... αλλά χαλάλι σας.. το αξίζετε! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Πού είναι για .....δεν τον είδαμε ακόμα....τον περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #649 06-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε Πού είναι για .....δεν τον είδαμε ακόμα....τον περιμένουμε! Click για ανάπτυξη... Ναι... τον έστειλα στα φανάρια να μου φέρει κανένα φράγκο να φτιάξω το εκτροφείο! Μόλις τελειώσει τα διαβάσματα κλπ... δίνει Γαλλικά σε λίγες μέρες για το δίπλωμα... θα του επιτρέψω να μπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η Raisa έγραψε: #650 06-05-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... τον έστειλα στα φανάρια να μου φέρει κανένα φράγκο να φτιάξω το εκτροφείο! Μόλις τελειώσει τα διαβάσματα κλπ... δίνει Γαλλικά σε λίγες μέρες για το δίπλωμα... θα του επιτρέψω να μπει... Click για ανάπτυξη... εμένα είναι μικρός ακόμα....λες να στείλω τον άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #651 06-05-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εμένα είναι μικρός ακόμα....λες να στείλω τον άντρα μου Click για ανάπτυξη... Εγώ απ'αυτόν δεν έχω...αρκούμαι στο γιο... είναι ένας που προσπαθεί να γίνει, αλλά με μένα που έμπλεξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #652 06-05-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ απ'αυτόν δεν έχω...αρκούμαι στο γιο... είναι ένας που προσπαθεί να γίνει, αλλά με μένα που έμπλεξε... Click για ανάπτυξη... Ας πρόσεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #653 06-05-08 14:42 Ραίσα, εκείνη η δημοσκόπηση για τη ράτσα που μας αρέσει περισσότερο που θα τελείωνε τον Απρίλη που είναι?? Ποια ράτσα βγήκε πρώτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η Raisa έγραψε: #654 06-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ραίσα, εκείνη η δημοσκόπηση για τη ράτσα που μας αρέσει περισσότερο που θα τελείωνε τον Απρίλη που είναι?? Ποια ράτσα βγήκε πρώτη? Click για ανάπτυξη... Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06 Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5 ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα; Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #655 06-05-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06 Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5 ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα; Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο Click για ανάπτυξη... Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η Raisa έγραψε: #656 06-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας! Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 20:36 Η popi έγραψε: #657 06-05-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για εμάς βέρες έχετε? Click για ανάπτυξη... Βέρες για όλες έχουμε,αν μας θέλετε πείτε το.Το βιντεάκι που τό είχα δει;Ετσι έχουμε καταντήσειΜόνο εγώ νρέπομαι τα αγόρια γελάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:55 Η Luna έγραψε: #658 07-05-08 01:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ε καλα τωρα ειναι και μωρο!ολο να παιζει θελει!Luna δεν θα ζευγαρωσεις τη γατουλα? Click για ανάπτυξη... καλε,πολυλογια σας επιασε σημερα που ελειπα εγω?? 2 βδομαδες που δεν δουλευα ηταν ψοφια τα πραγματα... θα την ζευγαρωσω μωρε!!! πως και πως περιμενω,αλλα σε κανενα 6μηνο να παρει και τα πανω της!!!! (ετσι λεει και ο γιατρος της!) και φυσικα γι'αυτο κυνηγαω και την raisa!!!! θελω το ομορφο αγορι της!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:13 Η popi έγραψε: #659 07-05-08 07:13 Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:24 Η Raisa έγραψε: #660 07-05-08 07:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι λίγο....δάγκα τη γλώσσα σου....εμείς δεν θέλουμε να περιμένουμε τόσο πολύ....άσε που και να ξυπνήσει ο Φιντέλ πάλι κοιμησμένος θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Απ΄ό,τι ξέρω τα θηλυκά φτάνουν τα 6 και τα αρσενικά μέχρι και 8 κιλά Έχουμε δρόμο μπροστά μας μωρέ εμένα η Ραίσα ξύπνησε πριν 2 βδομάδες αλλά ο Φιντέλ στον κόσμο του ακόμα.... Click για ανάπτυξη... Αχ... τον ξέρω αυτόν το πόνο...Φώναζε πολύ η καημένη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:24 Η Raisa έγραψε: #642 06-05-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... τον ξέρω αυτόν το πόνο...Φώναζε πολύ η καημένη?? Click για ανάπτυξη... Οχι, ευτυχώς έχει ήπιο οίστρο....το έζησαν από κοντά τα κορίτσια από Θεσ/νίκη και η Ρούκο...μπορούν να σου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:25 Η popi έγραψε: #643 06-05-08 13:25 Εδώ ο έτοιμος γαμπρός,αγοράζουμε βέρες και έρχομαστε,μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο σουγατάκια πάντως θα βγουν,όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η Raisa έγραψε: #644 06-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εδώ ο έτοιμος γαμπρός,αγοράζουμε βέρες και έρχομαστε,μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο σουγατάκια πάντως θα βγουν,όχι Click για ανάπτυξη... Και βέρες εεεεε;;;; Εμ βέβαια επίσημα πράγματα Γατάκια σίγουρα θα βγουν...και ΤΙ γατάκια Το σχόλιο για τον μικρό δεν του το λέω.....μην πάρει με στραβά μάτια τον γαμπρό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #645 06-05-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι, ευτυχώς έχει ήπιο οίστρο....το έζησαν από κοντά τα κορίτσια από Θεσ/νίκη και η Ρούκο...μπορούν να σου πουν Click για ανάπτυξη... Κι εμένα το' ζησε όλη η γειτονιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #646 06-05-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εδώ ο έτοιμος γαμπρός,αγοράζουμε βέρες και έρχομαστε,μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο σουγατάκια πάντως θα βγουν,όχι Click για ανάπτυξη... Για εμάς βέρες έχετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #647 06-05-08 13:40 Βρε Ραίσα! Τι κούκλα που είναι η γάτα σου στο avatar?? Σου είπα ότι ο γιος μου γράφτηκε για να'ρχεται να σας μιλάει... Με πρόδωσε... αλλά χαλάλι σας.. το αξίζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Raisa έγραψε: #648 06-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε Ραίσα! Τι κούκλα που είναι η γάτα σου στο avatar?? Σου είπα ότι ο γιος μου γράφτηκε για να'ρχεται να σας μιλάει... Με πρόδωσε... αλλά χαλάλι σας.. το αξίζετε! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Πού είναι για .....δεν τον είδαμε ακόμα....τον περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #649 06-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε Πού είναι για .....δεν τον είδαμε ακόμα....τον περιμένουμε! Click για ανάπτυξη... Ναι... τον έστειλα στα φανάρια να μου φέρει κανένα φράγκο να φτιάξω το εκτροφείο! Μόλις τελειώσει τα διαβάσματα κλπ... δίνει Γαλλικά σε λίγες μέρες για το δίπλωμα... θα του επιτρέψω να μπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η Raisa έγραψε: #650 06-05-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... τον έστειλα στα φανάρια να μου φέρει κανένα φράγκο να φτιάξω το εκτροφείο! Μόλις τελειώσει τα διαβάσματα κλπ... δίνει Γαλλικά σε λίγες μέρες για το δίπλωμα... θα του επιτρέψω να μπει... Click για ανάπτυξη... εμένα είναι μικρός ακόμα....λες να στείλω τον άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #651 06-05-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εμένα είναι μικρός ακόμα....λες να στείλω τον άντρα μου Click για ανάπτυξη... Εγώ απ'αυτόν δεν έχω...αρκούμαι στο γιο... είναι ένας που προσπαθεί να γίνει, αλλά με μένα που έμπλεξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #652 06-05-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ απ'αυτόν δεν έχω...αρκούμαι στο γιο... είναι ένας που προσπαθεί να γίνει, αλλά με μένα που έμπλεξε... Click για ανάπτυξη... Ας πρόσεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #653 06-05-08 14:42 Ραίσα, εκείνη η δημοσκόπηση για τη ράτσα που μας αρέσει περισσότερο που θα τελείωνε τον Απρίλη που είναι?? Ποια ράτσα βγήκε πρώτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η Raisa έγραψε: #654 06-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ραίσα, εκείνη η δημοσκόπηση για τη ράτσα που μας αρέσει περισσότερο που θα τελείωνε τον Απρίλη που είναι?? Ποια ράτσα βγήκε πρώτη? Click για ανάπτυξη... Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06 Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5 ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα; Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #655 06-05-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06 Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5 ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα; Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο Click για ανάπτυξη... Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η Raisa έγραψε: #656 06-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας! Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 20:36 Η popi έγραψε: #657 06-05-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για εμάς βέρες έχετε? Click για ανάπτυξη... Βέρες για όλες έχουμε,αν μας θέλετε πείτε το.Το βιντεάκι που τό είχα δει;Ετσι έχουμε καταντήσειΜόνο εγώ νρέπομαι τα αγόρια γελάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:55 Η Luna έγραψε: #658 07-05-08 01:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ε καλα τωρα ειναι και μωρο!ολο να παιζει θελει!Luna δεν θα ζευγαρωσεις τη γατουλα? Click για ανάπτυξη... καλε,πολυλογια σας επιασε σημερα που ελειπα εγω?? 2 βδομαδες που δεν δουλευα ηταν ψοφια τα πραγματα... θα την ζευγαρωσω μωρε!!! πως και πως περιμενω,αλλα σε κανενα 6μηνο να παρει και τα πανω της!!!! (ετσι λεει και ο γιατρος της!) και φυσικα γι'αυτο κυνηγαω και την raisa!!!! θελω το ομορφο αγορι της!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:13 Η popi έγραψε: #659 07-05-08 07:13 Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:24 Η Raisa έγραψε: #660 07-05-08 07:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι λίγο....δάγκα τη γλώσσα σου....εμείς δεν θέλουμε να περιμένουμε τόσο πολύ....άσε που και να ξυπνήσει ο Φιντέλ πάλι κοιμησμένος θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... τον ξέρω αυτόν το πόνο...Φώναζε πολύ η καημένη?? Click για ανάπτυξη... Οχι, ευτυχώς έχει ήπιο οίστρο....το έζησαν από κοντά τα κορίτσια από Θεσ/νίκη και η Ρούκο...μπορούν να σου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:25 Η popi έγραψε: #643 06-05-08 13:25 Εδώ ο έτοιμος γαμπρός,αγοράζουμε βέρες και έρχομαστε,μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο σουγατάκια πάντως θα βγουν,όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η Raisa έγραψε: #644 06-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εδώ ο έτοιμος γαμπρός,αγοράζουμε βέρες και έρχομαστε,μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο σουγατάκια πάντως θα βγουν,όχι Click για ανάπτυξη... Και βέρες εεεεε;;;; Εμ βέβαια επίσημα πράγματα Γατάκια σίγουρα θα βγουν...και ΤΙ γατάκια Το σχόλιο για τον μικρό δεν του το λέω.....μην πάρει με στραβά μάτια τον γαμπρό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #645 06-05-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι, ευτυχώς έχει ήπιο οίστρο....το έζησαν από κοντά τα κορίτσια από Θεσ/νίκη και η Ρούκο...μπορούν να σου πουν Click για ανάπτυξη... Κι εμένα το' ζησε όλη η γειτονιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #646 06-05-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εδώ ο έτοιμος γαμπρός,αγοράζουμε βέρες και έρχομαστε,μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο σουγατάκια πάντως θα βγουν,όχι Click για ανάπτυξη... Για εμάς βέρες έχετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #647 06-05-08 13:40 Βρε Ραίσα! Τι κούκλα που είναι η γάτα σου στο avatar?? Σου είπα ότι ο γιος μου γράφτηκε για να'ρχεται να σας μιλάει... Με πρόδωσε... αλλά χαλάλι σας.. το αξίζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Raisa έγραψε: #648 06-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε Ραίσα! Τι κούκλα που είναι η γάτα σου στο avatar?? Σου είπα ότι ο γιος μου γράφτηκε για να'ρχεται να σας μιλάει... Με πρόδωσε... αλλά χαλάλι σας.. το αξίζετε! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Πού είναι για .....δεν τον είδαμε ακόμα....τον περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #649 06-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε Πού είναι για .....δεν τον είδαμε ακόμα....τον περιμένουμε! Click για ανάπτυξη... Ναι... τον έστειλα στα φανάρια να μου φέρει κανένα φράγκο να φτιάξω το εκτροφείο! Μόλις τελειώσει τα διαβάσματα κλπ... δίνει Γαλλικά σε λίγες μέρες για το δίπλωμα... θα του επιτρέψω να μπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η Raisa έγραψε: #650 06-05-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... τον έστειλα στα φανάρια να μου φέρει κανένα φράγκο να φτιάξω το εκτροφείο! Μόλις τελειώσει τα διαβάσματα κλπ... δίνει Γαλλικά σε λίγες μέρες για το δίπλωμα... θα του επιτρέψω να μπει... Click για ανάπτυξη... εμένα είναι μικρός ακόμα....λες να στείλω τον άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #651 06-05-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εμένα είναι μικρός ακόμα....λες να στείλω τον άντρα μου Click για ανάπτυξη... Εγώ απ'αυτόν δεν έχω...αρκούμαι στο γιο... είναι ένας που προσπαθεί να γίνει, αλλά με μένα που έμπλεξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #652 06-05-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ απ'αυτόν δεν έχω...αρκούμαι στο γιο... είναι ένας που προσπαθεί να γίνει, αλλά με μένα που έμπλεξε... Click για ανάπτυξη... Ας πρόσεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #653 06-05-08 14:42 Ραίσα, εκείνη η δημοσκόπηση για τη ράτσα που μας αρέσει περισσότερο που θα τελείωνε τον Απρίλη που είναι?? Ποια ράτσα βγήκε πρώτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η Raisa έγραψε: #654 06-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ραίσα, εκείνη η δημοσκόπηση για τη ράτσα που μας αρέσει περισσότερο που θα τελείωνε τον Απρίλη που είναι?? Ποια ράτσα βγήκε πρώτη? Click για ανάπτυξη... Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06 Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5 ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα; Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #655 06-05-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06 Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5 ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα; Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο Click για ανάπτυξη... Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η Raisa έγραψε: #656 06-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας! Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 20:36 Η popi έγραψε: #657 06-05-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για εμάς βέρες έχετε? Click για ανάπτυξη... Βέρες για όλες έχουμε,αν μας θέλετε πείτε το.Το βιντεάκι που τό είχα δει;Ετσι έχουμε καταντήσειΜόνο εγώ νρέπομαι τα αγόρια γελάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:55 Η Luna έγραψε: #658 07-05-08 01:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ε καλα τωρα ειναι και μωρο!ολο να παιζει θελει!Luna δεν θα ζευγαρωσεις τη γατουλα? Click για ανάπτυξη... καλε,πολυλογια σας επιασε σημερα που ελειπα εγω?? 2 βδομαδες που δεν δουλευα ηταν ψοφια τα πραγματα... θα την ζευγαρωσω μωρε!!! πως και πως περιμενω,αλλα σε κανενα 6μηνο να παρει και τα πανω της!!!! (ετσι λεει και ο γιατρος της!) και φυσικα γι'αυτο κυνηγαω και την raisa!!!! θελω το ομορφο αγορι της!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:13 Η popi έγραψε: #659 07-05-08 07:13 Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:24 Η Raisa έγραψε: #660 07-05-08 07:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι λίγο....δάγκα τη γλώσσα σου....εμείς δεν θέλουμε να περιμένουμε τόσο πολύ....άσε που και να ξυπνήσει ο Φιντέλ πάλι κοιμησμένος θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εδώ ο έτοιμος γαμπρός,αγοράζουμε βέρες και έρχομαστε,μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο σουγατάκια πάντως θα βγουν,όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η Raisa έγραψε: #644 06-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εδώ ο έτοιμος γαμπρός,αγοράζουμε βέρες και έρχομαστε,μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο σουγατάκια πάντως θα βγουν,όχι Click για ανάπτυξη... Και βέρες εεεεε;;;; Εμ βέβαια επίσημα πράγματα Γατάκια σίγουρα θα βγουν...και ΤΙ γατάκια Το σχόλιο για τον μικρό δεν του το λέω.....μην πάρει με στραβά μάτια τον γαμπρό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #645 06-05-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι, ευτυχώς έχει ήπιο οίστρο....το έζησαν από κοντά τα κορίτσια από Θεσ/νίκη και η Ρούκο...μπορούν να σου πουν Click για ανάπτυξη... Κι εμένα το' ζησε όλη η γειτονιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #646 06-05-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εδώ ο έτοιμος γαμπρός,αγοράζουμε βέρες και έρχομαστε,μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο σουγατάκια πάντως θα βγουν,όχι Click για ανάπτυξη... Για εμάς βέρες έχετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #647 06-05-08 13:40 Βρε Ραίσα! Τι κούκλα που είναι η γάτα σου στο avatar?? Σου είπα ότι ο γιος μου γράφτηκε για να'ρχεται να σας μιλάει... Με πρόδωσε... αλλά χαλάλι σας.. το αξίζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Raisa έγραψε: #648 06-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε Ραίσα! Τι κούκλα που είναι η γάτα σου στο avatar?? Σου είπα ότι ο γιος μου γράφτηκε για να'ρχεται να σας μιλάει... Με πρόδωσε... αλλά χαλάλι σας.. το αξίζετε! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Πού είναι για .....δεν τον είδαμε ακόμα....τον περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #649 06-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε Πού είναι για .....δεν τον είδαμε ακόμα....τον περιμένουμε! Click για ανάπτυξη... Ναι... τον έστειλα στα φανάρια να μου φέρει κανένα φράγκο να φτιάξω το εκτροφείο! Μόλις τελειώσει τα διαβάσματα κλπ... δίνει Γαλλικά σε λίγες μέρες για το δίπλωμα... θα του επιτρέψω να μπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η Raisa έγραψε: #650 06-05-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... τον έστειλα στα φανάρια να μου φέρει κανένα φράγκο να φτιάξω το εκτροφείο! Μόλις τελειώσει τα διαβάσματα κλπ... δίνει Γαλλικά σε λίγες μέρες για το δίπλωμα... θα του επιτρέψω να μπει... Click για ανάπτυξη... εμένα είναι μικρός ακόμα....λες να στείλω τον άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #651 06-05-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εμένα είναι μικρός ακόμα....λες να στείλω τον άντρα μου Click για ανάπτυξη... Εγώ απ'αυτόν δεν έχω...αρκούμαι στο γιο... είναι ένας που προσπαθεί να γίνει, αλλά με μένα που έμπλεξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #652 06-05-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ απ'αυτόν δεν έχω...αρκούμαι στο γιο... είναι ένας που προσπαθεί να γίνει, αλλά με μένα που έμπλεξε... Click για ανάπτυξη... Ας πρόσεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #653 06-05-08 14:42 Ραίσα, εκείνη η δημοσκόπηση για τη ράτσα που μας αρέσει περισσότερο που θα τελείωνε τον Απρίλη που είναι?? Ποια ράτσα βγήκε πρώτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η Raisa έγραψε: #654 06-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ραίσα, εκείνη η δημοσκόπηση για τη ράτσα που μας αρέσει περισσότερο που θα τελείωνε τον Απρίλη που είναι?? Ποια ράτσα βγήκε πρώτη? Click για ανάπτυξη... Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06 Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5 ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα; Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #655 06-05-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06 Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5 ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα; Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο Click για ανάπτυξη... Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η Raisa έγραψε: #656 06-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας! Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 20:36 Η popi έγραψε: #657 06-05-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για εμάς βέρες έχετε? Click για ανάπτυξη... Βέρες για όλες έχουμε,αν μας θέλετε πείτε το.Το βιντεάκι που τό είχα δει;Ετσι έχουμε καταντήσειΜόνο εγώ νρέπομαι τα αγόρια γελάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:55 Η Luna έγραψε: #658 07-05-08 01:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ε καλα τωρα ειναι και μωρο!ολο να παιζει θελει!Luna δεν θα ζευγαρωσεις τη γατουλα? Click για ανάπτυξη... καλε,πολυλογια σας επιασε σημερα που ελειπα εγω?? 2 βδομαδες που δεν δουλευα ηταν ψοφια τα πραγματα... θα την ζευγαρωσω μωρε!!! πως και πως περιμενω,αλλα σε κανενα 6μηνο να παρει και τα πανω της!!!! (ετσι λεει και ο γιατρος της!) και φυσικα γι'αυτο κυνηγαω και την raisa!!!! θελω το ομορφο αγορι της!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:13 Η popi έγραψε: #659 07-05-08 07:13 Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:24 Η Raisa έγραψε: #660 07-05-08 07:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι λίγο....δάγκα τη γλώσσα σου....εμείς δεν θέλουμε να περιμένουμε τόσο πολύ....άσε που και να ξυπνήσει ο Φιντέλ πάλι κοιμησμένος θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εδώ ο έτοιμος γαμπρός,αγοράζουμε βέρες και έρχομαστε,μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο σουγατάκια πάντως θα βγουν,όχι Click για ανάπτυξη... Και βέρες εεεεε;;;; Εμ βέβαια επίσημα πράγματα Γατάκια σίγουρα θα βγουν...και ΤΙ γατάκια Το σχόλιο για τον μικρό δεν του το λέω.....μην πάρει με στραβά μάτια τον γαμπρό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #645 06-05-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι, ευτυχώς έχει ήπιο οίστρο....το έζησαν από κοντά τα κορίτσια από Θεσ/νίκη και η Ρούκο...μπορούν να σου πουν Click για ανάπτυξη... Κι εμένα το' ζησε όλη η γειτονιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #646 06-05-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εδώ ο έτοιμος γαμπρός,αγοράζουμε βέρες και έρχομαστε,μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο σουγατάκια πάντως θα βγουν,όχι Click για ανάπτυξη... Για εμάς βέρες έχετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #647 06-05-08 13:40 Βρε Ραίσα! Τι κούκλα που είναι η γάτα σου στο avatar?? Σου είπα ότι ο γιος μου γράφτηκε για να'ρχεται να σας μιλάει... Με πρόδωσε... αλλά χαλάλι σας.. το αξίζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Raisa έγραψε: #648 06-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε Ραίσα! Τι κούκλα που είναι η γάτα σου στο avatar?? Σου είπα ότι ο γιος μου γράφτηκε για να'ρχεται να σας μιλάει... Με πρόδωσε... αλλά χαλάλι σας.. το αξίζετε! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Πού είναι για .....δεν τον είδαμε ακόμα....τον περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #649 06-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε Πού είναι για .....δεν τον είδαμε ακόμα....τον περιμένουμε! Click για ανάπτυξη... Ναι... τον έστειλα στα φανάρια να μου φέρει κανένα φράγκο να φτιάξω το εκτροφείο! Μόλις τελειώσει τα διαβάσματα κλπ... δίνει Γαλλικά σε λίγες μέρες για το δίπλωμα... θα του επιτρέψω να μπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η Raisa έγραψε: #650 06-05-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... τον έστειλα στα φανάρια να μου φέρει κανένα φράγκο να φτιάξω το εκτροφείο! Μόλις τελειώσει τα διαβάσματα κλπ... δίνει Γαλλικά σε λίγες μέρες για το δίπλωμα... θα του επιτρέψω να μπει... Click για ανάπτυξη... εμένα είναι μικρός ακόμα....λες να στείλω τον άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #651 06-05-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εμένα είναι μικρός ακόμα....λες να στείλω τον άντρα μου Click για ανάπτυξη... Εγώ απ'αυτόν δεν έχω...αρκούμαι στο γιο... είναι ένας που προσπαθεί να γίνει, αλλά με μένα που έμπλεξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #652 06-05-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ απ'αυτόν δεν έχω...αρκούμαι στο γιο... είναι ένας που προσπαθεί να γίνει, αλλά με μένα που έμπλεξε... Click για ανάπτυξη... Ας πρόσεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #653 06-05-08 14:42 Ραίσα, εκείνη η δημοσκόπηση για τη ράτσα που μας αρέσει περισσότερο που θα τελείωνε τον Απρίλη που είναι?? Ποια ράτσα βγήκε πρώτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η Raisa έγραψε: #654 06-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ραίσα, εκείνη η δημοσκόπηση για τη ράτσα που μας αρέσει περισσότερο που θα τελείωνε τον Απρίλη που είναι?? Ποια ράτσα βγήκε πρώτη? Click για ανάπτυξη... Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06 Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5 ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα; Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #655 06-05-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06 Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5 ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα; Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο Click για ανάπτυξη... Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η Raisa έγραψε: #656 06-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας! Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 20:36 Η popi έγραψε: #657 06-05-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για εμάς βέρες έχετε? Click για ανάπτυξη... Βέρες για όλες έχουμε,αν μας θέλετε πείτε το.Το βιντεάκι που τό είχα δει;Ετσι έχουμε καταντήσειΜόνο εγώ νρέπομαι τα αγόρια γελάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:55 Η Luna έγραψε: #658 07-05-08 01:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ε καλα τωρα ειναι και μωρο!ολο να παιζει θελει!Luna δεν θα ζευγαρωσεις τη γατουλα? Click για ανάπτυξη... καλε,πολυλογια σας επιασε σημερα που ελειπα εγω?? 2 βδομαδες που δεν δουλευα ηταν ψοφια τα πραγματα... θα την ζευγαρωσω μωρε!!! πως και πως περιμενω,αλλα σε κανενα 6μηνο να παρει και τα πανω της!!!! (ετσι λεει και ο γιατρος της!) και φυσικα γι'αυτο κυνηγαω και την raisa!!!! θελω το ομορφο αγορι της!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:13 Η popi έγραψε: #659 07-05-08 07:13 Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:24 Η Raisa έγραψε: #660 07-05-08 07:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι λίγο....δάγκα τη γλώσσα σου....εμείς δεν θέλουμε να περιμένουμε τόσο πολύ....άσε που και να ξυπνήσει ο Φιντέλ πάλι κοιμησμένος θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι, ευτυχώς έχει ήπιο οίστρο....το έζησαν από κοντά τα κορίτσια από Θεσ/νίκη και η Ρούκο...μπορούν να σου πουν Click για ανάπτυξη... Κι εμένα το' ζησε όλη η γειτονιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #646 06-05-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εδώ ο έτοιμος γαμπρός,αγοράζουμε βέρες και έρχομαστε,μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο σουγατάκια πάντως θα βγουν,όχι Click για ανάπτυξη... Για εμάς βέρες έχετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #647 06-05-08 13:40 Βρε Ραίσα! Τι κούκλα που είναι η γάτα σου στο avatar?? Σου είπα ότι ο γιος μου γράφτηκε για να'ρχεται να σας μιλάει... Με πρόδωσε... αλλά χαλάλι σας.. το αξίζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Raisa έγραψε: #648 06-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε Ραίσα! Τι κούκλα που είναι η γάτα σου στο avatar?? Σου είπα ότι ο γιος μου γράφτηκε για να'ρχεται να σας μιλάει... Με πρόδωσε... αλλά χαλάλι σας.. το αξίζετε! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Πού είναι για .....δεν τον είδαμε ακόμα....τον περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #649 06-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε Πού είναι για .....δεν τον είδαμε ακόμα....τον περιμένουμε! Click για ανάπτυξη... Ναι... τον έστειλα στα φανάρια να μου φέρει κανένα φράγκο να φτιάξω το εκτροφείο! Μόλις τελειώσει τα διαβάσματα κλπ... δίνει Γαλλικά σε λίγες μέρες για το δίπλωμα... θα του επιτρέψω να μπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η Raisa έγραψε: #650 06-05-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... τον έστειλα στα φανάρια να μου φέρει κανένα φράγκο να φτιάξω το εκτροφείο! Μόλις τελειώσει τα διαβάσματα κλπ... δίνει Γαλλικά σε λίγες μέρες για το δίπλωμα... θα του επιτρέψω να μπει... Click για ανάπτυξη... εμένα είναι μικρός ακόμα....λες να στείλω τον άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #651 06-05-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εμένα είναι μικρός ακόμα....λες να στείλω τον άντρα μου Click για ανάπτυξη... Εγώ απ'αυτόν δεν έχω...αρκούμαι στο γιο... είναι ένας που προσπαθεί να γίνει, αλλά με μένα που έμπλεξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #652 06-05-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ απ'αυτόν δεν έχω...αρκούμαι στο γιο... είναι ένας που προσπαθεί να γίνει, αλλά με μένα που έμπλεξε... Click για ανάπτυξη... Ας πρόσεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #653 06-05-08 14:42 Ραίσα, εκείνη η δημοσκόπηση για τη ράτσα που μας αρέσει περισσότερο που θα τελείωνε τον Απρίλη που είναι?? Ποια ράτσα βγήκε πρώτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η Raisa έγραψε: #654 06-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ραίσα, εκείνη η δημοσκόπηση για τη ράτσα που μας αρέσει περισσότερο που θα τελείωνε τον Απρίλη που είναι?? Ποια ράτσα βγήκε πρώτη? Click για ανάπτυξη... Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06 Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5 ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα; Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #655 06-05-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06 Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5 ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα; Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο Click για ανάπτυξη... Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η Raisa έγραψε: #656 06-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας! Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 20:36 Η popi έγραψε: #657 06-05-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για εμάς βέρες έχετε? Click για ανάπτυξη... Βέρες για όλες έχουμε,αν μας θέλετε πείτε το.Το βιντεάκι που τό είχα δει;Ετσι έχουμε καταντήσειΜόνο εγώ νρέπομαι τα αγόρια γελάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:55 Η Luna έγραψε: #658 07-05-08 01:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ε καλα τωρα ειναι και μωρο!ολο να παιζει θελει!Luna δεν θα ζευγαρωσεις τη γατουλα? Click για ανάπτυξη... καλε,πολυλογια σας επιασε σημερα που ελειπα εγω?? 2 βδομαδες που δεν δουλευα ηταν ψοφια τα πραγματα... θα την ζευγαρωσω μωρε!!! πως και πως περιμενω,αλλα σε κανενα 6μηνο να παρει και τα πανω της!!!! (ετσι λεει και ο γιατρος της!) και φυσικα γι'αυτο κυνηγαω και την raisa!!!! θελω το ομορφο αγορι της!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:13 Η popi έγραψε: #659 07-05-08 07:13 Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:24 Η Raisa έγραψε: #660 07-05-08 07:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι λίγο....δάγκα τη γλώσσα σου....εμείς δεν θέλουμε να περιμένουμε τόσο πολύ....άσε που και να ξυπνήσει ο Φιντέλ πάλι κοιμησμένος θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εδώ ο έτοιμος γαμπρός,αγοράζουμε βέρες και έρχομαστε,μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο σουγατάκια πάντως θα βγουν,όχι Click για ανάπτυξη... Για εμάς βέρες έχετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #647 06-05-08 13:40 Βρε Ραίσα! Τι κούκλα που είναι η γάτα σου στο avatar?? Σου είπα ότι ο γιος μου γράφτηκε για να'ρχεται να σας μιλάει... Με πρόδωσε... αλλά χαλάλι σας.. το αξίζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Raisa έγραψε: #648 06-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε Ραίσα! Τι κούκλα που είναι η γάτα σου στο avatar?? Σου είπα ότι ο γιος μου γράφτηκε για να'ρχεται να σας μιλάει... Με πρόδωσε... αλλά χαλάλι σας.. το αξίζετε! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Πού είναι για .....δεν τον είδαμε ακόμα....τον περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #649 06-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε Πού είναι για .....δεν τον είδαμε ακόμα....τον περιμένουμε! Click για ανάπτυξη... Ναι... τον έστειλα στα φανάρια να μου φέρει κανένα φράγκο να φτιάξω το εκτροφείο! Μόλις τελειώσει τα διαβάσματα κλπ... δίνει Γαλλικά σε λίγες μέρες για το δίπλωμα... θα του επιτρέψω να μπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η Raisa έγραψε: #650 06-05-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... τον έστειλα στα φανάρια να μου φέρει κανένα φράγκο να φτιάξω το εκτροφείο! Μόλις τελειώσει τα διαβάσματα κλπ... δίνει Γαλλικά σε λίγες μέρες για το δίπλωμα... θα του επιτρέψω να μπει... Click για ανάπτυξη... εμένα είναι μικρός ακόμα....λες να στείλω τον άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #651 06-05-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εμένα είναι μικρός ακόμα....λες να στείλω τον άντρα μου Click για ανάπτυξη... Εγώ απ'αυτόν δεν έχω...αρκούμαι στο γιο... είναι ένας που προσπαθεί να γίνει, αλλά με μένα που έμπλεξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #652 06-05-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ απ'αυτόν δεν έχω...αρκούμαι στο γιο... είναι ένας που προσπαθεί να γίνει, αλλά με μένα που έμπλεξε... Click για ανάπτυξη... Ας πρόσεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #653 06-05-08 14:42 Ραίσα, εκείνη η δημοσκόπηση για τη ράτσα που μας αρέσει περισσότερο που θα τελείωνε τον Απρίλη που είναι?? Ποια ράτσα βγήκε πρώτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η Raisa έγραψε: #654 06-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ραίσα, εκείνη η δημοσκόπηση για τη ράτσα που μας αρέσει περισσότερο που θα τελείωνε τον Απρίλη που είναι?? Ποια ράτσα βγήκε πρώτη? Click για ανάπτυξη... Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06 Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5 ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα; Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #655 06-05-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06 Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5 ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα; Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο Click για ανάπτυξη... Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η Raisa έγραψε: #656 06-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας! Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 20:36 Η popi έγραψε: #657 06-05-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για εμάς βέρες έχετε? Click για ανάπτυξη... Βέρες για όλες έχουμε,αν μας θέλετε πείτε το.Το βιντεάκι που τό είχα δει;Ετσι έχουμε καταντήσειΜόνο εγώ νρέπομαι τα αγόρια γελάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:55 Η Luna έγραψε: #658 07-05-08 01:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ε καλα τωρα ειναι και μωρο!ολο να παιζει θελει!Luna δεν θα ζευγαρωσεις τη γατουλα? Click για ανάπτυξη... καλε,πολυλογια σας επιασε σημερα που ελειπα εγω?? 2 βδομαδες που δεν δουλευα ηταν ψοφια τα πραγματα... θα την ζευγαρωσω μωρε!!! πως και πως περιμενω,αλλα σε κανενα 6μηνο να παρει και τα πανω της!!!! (ετσι λεει και ο γιατρος της!) και φυσικα γι'αυτο κυνηγαω και την raisa!!!! θελω το ομορφο αγορι της!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:13 Η popi έγραψε: #659 07-05-08 07:13 Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:24 Η Raisa έγραψε: #660 07-05-08 07:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι λίγο....δάγκα τη γλώσσα σου....εμείς δεν θέλουμε να περιμένουμε τόσο πολύ....άσε που και να ξυπνήσει ο Φιντέλ πάλι κοιμησμένος θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε Ραίσα! Τι κούκλα που είναι η γάτα σου στο avatar?? Σου είπα ότι ο γιος μου γράφτηκε για να'ρχεται να σας μιλάει... Με πρόδωσε... αλλά χαλάλι σας.. το αξίζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Raisa έγραψε: #648 06-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε Ραίσα! Τι κούκλα που είναι η γάτα σου στο avatar?? Σου είπα ότι ο γιος μου γράφτηκε για να'ρχεται να σας μιλάει... Με πρόδωσε... αλλά χαλάλι σας.. το αξίζετε! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Πού είναι για .....δεν τον είδαμε ακόμα....τον περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #649 06-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε Πού είναι για .....δεν τον είδαμε ακόμα....τον περιμένουμε! Click για ανάπτυξη... Ναι... τον έστειλα στα φανάρια να μου φέρει κανένα φράγκο να φτιάξω το εκτροφείο! Μόλις τελειώσει τα διαβάσματα κλπ... δίνει Γαλλικά σε λίγες μέρες για το δίπλωμα... θα του επιτρέψω να μπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η Raisa έγραψε: #650 06-05-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... τον έστειλα στα φανάρια να μου φέρει κανένα φράγκο να φτιάξω το εκτροφείο! Μόλις τελειώσει τα διαβάσματα κλπ... δίνει Γαλλικά σε λίγες μέρες για το δίπλωμα... θα του επιτρέψω να μπει... Click για ανάπτυξη... εμένα είναι μικρός ακόμα....λες να στείλω τον άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #651 06-05-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εμένα είναι μικρός ακόμα....λες να στείλω τον άντρα μου Click για ανάπτυξη... Εγώ απ'αυτόν δεν έχω...αρκούμαι στο γιο... είναι ένας που προσπαθεί να γίνει, αλλά με μένα που έμπλεξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #652 06-05-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ απ'αυτόν δεν έχω...αρκούμαι στο γιο... είναι ένας που προσπαθεί να γίνει, αλλά με μένα που έμπλεξε... Click για ανάπτυξη... Ας πρόσεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #653 06-05-08 14:42 Ραίσα, εκείνη η δημοσκόπηση για τη ράτσα που μας αρέσει περισσότερο που θα τελείωνε τον Απρίλη που είναι?? Ποια ράτσα βγήκε πρώτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η Raisa έγραψε: #654 06-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ραίσα, εκείνη η δημοσκόπηση για τη ράτσα που μας αρέσει περισσότερο που θα τελείωνε τον Απρίλη που είναι?? Ποια ράτσα βγήκε πρώτη? Click για ανάπτυξη... Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06 Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5 ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα; Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #655 06-05-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06 Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5 ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα; Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο Click για ανάπτυξη... Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η Raisa έγραψε: #656 06-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας! Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 20:36 Η popi έγραψε: #657 06-05-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για εμάς βέρες έχετε? Click για ανάπτυξη... Βέρες για όλες έχουμε,αν μας θέλετε πείτε το.Το βιντεάκι που τό είχα δει;Ετσι έχουμε καταντήσειΜόνο εγώ νρέπομαι τα αγόρια γελάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:55 Η Luna έγραψε: #658 07-05-08 01:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ε καλα τωρα ειναι και μωρο!ολο να παιζει θελει!Luna δεν θα ζευγαρωσεις τη γατουλα? Click για ανάπτυξη... καλε,πολυλογια σας επιασε σημερα που ελειπα εγω?? 2 βδομαδες που δεν δουλευα ηταν ψοφια τα πραγματα... θα την ζευγαρωσω μωρε!!! πως και πως περιμενω,αλλα σε κανενα 6μηνο να παρει και τα πανω της!!!! (ετσι λεει και ο γιατρος της!) και φυσικα γι'αυτο κυνηγαω και την raisa!!!! θελω το ομορφο αγορι της!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:13 Η popi έγραψε: #659 07-05-08 07:13 Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:24 Η Raisa έγραψε: #660 07-05-08 07:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι λίγο....δάγκα τη γλώσσα σου....εμείς δεν θέλουμε να περιμένουμε τόσο πολύ....άσε που και να ξυπνήσει ο Φιντέλ πάλι κοιμησμένος θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε Ραίσα! Τι κούκλα που είναι η γάτα σου στο avatar?? Σου είπα ότι ο γιος μου γράφτηκε για να'ρχεται να σας μιλάει... Με πρόδωσε... αλλά χαλάλι σας.. το αξίζετε! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Πού είναι για .....δεν τον είδαμε ακόμα....τον περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #649 06-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε Πού είναι για .....δεν τον είδαμε ακόμα....τον περιμένουμε! Click για ανάπτυξη... Ναι... τον έστειλα στα φανάρια να μου φέρει κανένα φράγκο να φτιάξω το εκτροφείο! Μόλις τελειώσει τα διαβάσματα κλπ... δίνει Γαλλικά σε λίγες μέρες για το δίπλωμα... θα του επιτρέψω να μπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η Raisa έγραψε: #650 06-05-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... τον έστειλα στα φανάρια να μου φέρει κανένα φράγκο να φτιάξω το εκτροφείο! Μόλις τελειώσει τα διαβάσματα κλπ... δίνει Γαλλικά σε λίγες μέρες για το δίπλωμα... θα του επιτρέψω να μπει... Click για ανάπτυξη... εμένα είναι μικρός ακόμα....λες να στείλω τον άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #651 06-05-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εμένα είναι μικρός ακόμα....λες να στείλω τον άντρα μου Click για ανάπτυξη... Εγώ απ'αυτόν δεν έχω...αρκούμαι στο γιο... είναι ένας που προσπαθεί να γίνει, αλλά με μένα που έμπλεξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #652 06-05-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ απ'αυτόν δεν έχω...αρκούμαι στο γιο... είναι ένας που προσπαθεί να γίνει, αλλά με μένα που έμπλεξε... Click για ανάπτυξη... Ας πρόσεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #653 06-05-08 14:42 Ραίσα, εκείνη η δημοσκόπηση για τη ράτσα που μας αρέσει περισσότερο που θα τελείωνε τον Απρίλη που είναι?? Ποια ράτσα βγήκε πρώτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η Raisa έγραψε: #654 06-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ραίσα, εκείνη η δημοσκόπηση για τη ράτσα που μας αρέσει περισσότερο που θα τελείωνε τον Απρίλη που είναι?? Ποια ράτσα βγήκε πρώτη? Click για ανάπτυξη... Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06 Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5 ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα; Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #655 06-05-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06 Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5 ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα; Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο Click για ανάπτυξη... Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η Raisa έγραψε: #656 06-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας! Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 20:36 Η popi έγραψε: #657 06-05-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για εμάς βέρες έχετε? Click για ανάπτυξη... Βέρες για όλες έχουμε,αν μας θέλετε πείτε το.Το βιντεάκι που τό είχα δει;Ετσι έχουμε καταντήσειΜόνο εγώ νρέπομαι τα αγόρια γελάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:55 Η Luna έγραψε: #658 07-05-08 01:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ε καλα τωρα ειναι και μωρο!ολο να παιζει θελει!Luna δεν θα ζευγαρωσεις τη γατουλα? Click για ανάπτυξη... καλε,πολυλογια σας επιασε σημερα που ελειπα εγω?? 2 βδομαδες που δεν δουλευα ηταν ψοφια τα πραγματα... θα την ζευγαρωσω μωρε!!! πως και πως περιμενω,αλλα σε κανενα 6μηνο να παρει και τα πανω της!!!! (ετσι λεει και ο γιατρος της!) και φυσικα γι'αυτο κυνηγαω και την raisa!!!! θελω το ομορφο αγορι της!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:13 Η popi έγραψε: #659 07-05-08 07:13 Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:24 Η Raisa έγραψε: #660 07-05-08 07:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι λίγο....δάγκα τη γλώσσα σου....εμείς δεν θέλουμε να περιμένουμε τόσο πολύ....άσε που και να ξυπνήσει ο Φιντέλ πάλι κοιμησμένος θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε Πού είναι για .....δεν τον είδαμε ακόμα....τον περιμένουμε! Click για ανάπτυξη... Ναι... τον έστειλα στα φανάρια να μου φέρει κανένα φράγκο να φτιάξω το εκτροφείο! Μόλις τελειώσει τα διαβάσματα κλπ... δίνει Γαλλικά σε λίγες μέρες για το δίπλωμα... θα του επιτρέψω να μπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η Raisa έγραψε: #650 06-05-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... τον έστειλα στα φανάρια να μου φέρει κανένα φράγκο να φτιάξω το εκτροφείο! Μόλις τελειώσει τα διαβάσματα κλπ... δίνει Γαλλικά σε λίγες μέρες για το δίπλωμα... θα του επιτρέψω να μπει... Click για ανάπτυξη... εμένα είναι μικρός ακόμα....λες να στείλω τον άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #651 06-05-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εμένα είναι μικρός ακόμα....λες να στείλω τον άντρα μου Click για ανάπτυξη... Εγώ απ'αυτόν δεν έχω...αρκούμαι στο γιο... είναι ένας που προσπαθεί να γίνει, αλλά με μένα που έμπλεξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #652 06-05-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ απ'αυτόν δεν έχω...αρκούμαι στο γιο... είναι ένας που προσπαθεί να γίνει, αλλά με μένα που έμπλεξε... Click για ανάπτυξη... Ας πρόσεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #653 06-05-08 14:42 Ραίσα, εκείνη η δημοσκόπηση για τη ράτσα που μας αρέσει περισσότερο που θα τελείωνε τον Απρίλη που είναι?? Ποια ράτσα βγήκε πρώτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η Raisa έγραψε: #654 06-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ραίσα, εκείνη η δημοσκόπηση για τη ράτσα που μας αρέσει περισσότερο που θα τελείωνε τον Απρίλη που είναι?? Ποια ράτσα βγήκε πρώτη? Click για ανάπτυξη... Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06 Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5 ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα; Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #655 06-05-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06 Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5 ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα; Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο Click για ανάπτυξη... Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η Raisa έγραψε: #656 06-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας! Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 20:36 Η popi έγραψε: #657 06-05-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για εμάς βέρες έχετε? Click για ανάπτυξη... Βέρες για όλες έχουμε,αν μας θέλετε πείτε το.Το βιντεάκι που τό είχα δει;Ετσι έχουμε καταντήσειΜόνο εγώ νρέπομαι τα αγόρια γελάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:55 Η Luna έγραψε: #658 07-05-08 01:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ε καλα τωρα ειναι και μωρο!ολο να παιζει θελει!Luna δεν θα ζευγαρωσεις τη γατουλα? Click για ανάπτυξη... καλε,πολυλογια σας επιασε σημερα που ελειπα εγω?? 2 βδομαδες που δεν δουλευα ηταν ψοφια τα πραγματα... θα την ζευγαρωσω μωρε!!! πως και πως περιμενω,αλλα σε κανενα 6μηνο να παρει και τα πανω της!!!! (ετσι λεει και ο γιατρος της!) και φυσικα γι'αυτο κυνηγαω και την raisa!!!! θελω το ομορφο αγορι της!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:13 Η popi έγραψε: #659 07-05-08 07:13 Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:24 Η Raisa έγραψε: #660 07-05-08 07:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι λίγο....δάγκα τη γλώσσα σου....εμείς δεν θέλουμε να περιμένουμε τόσο πολύ....άσε που και να ξυπνήσει ο Φιντέλ πάλι κοιμησμένος θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... τον έστειλα στα φανάρια να μου φέρει κανένα φράγκο να φτιάξω το εκτροφείο! Μόλις τελειώσει τα διαβάσματα κλπ... δίνει Γαλλικά σε λίγες μέρες για το δίπλωμα... θα του επιτρέψω να μπει... Click για ανάπτυξη... εμένα είναι μικρός ακόμα....λες να στείλω τον άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #651 06-05-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εμένα είναι μικρός ακόμα....λες να στείλω τον άντρα μου Click για ανάπτυξη... Εγώ απ'αυτόν δεν έχω...αρκούμαι στο γιο... είναι ένας που προσπαθεί να γίνει, αλλά με μένα που έμπλεξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #652 06-05-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ απ'αυτόν δεν έχω...αρκούμαι στο γιο... είναι ένας που προσπαθεί να γίνει, αλλά με μένα που έμπλεξε... Click για ανάπτυξη... Ας πρόσεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #653 06-05-08 14:42 Ραίσα, εκείνη η δημοσκόπηση για τη ράτσα που μας αρέσει περισσότερο που θα τελείωνε τον Απρίλη που είναι?? Ποια ράτσα βγήκε πρώτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η Raisa έγραψε: #654 06-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ραίσα, εκείνη η δημοσκόπηση για τη ράτσα που μας αρέσει περισσότερο που θα τελείωνε τον Απρίλη που είναι?? Ποια ράτσα βγήκε πρώτη? Click για ανάπτυξη... Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06 Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5 ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα; Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #655 06-05-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06 Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5 ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα; Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο Click για ανάπτυξη... Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η Raisa έγραψε: #656 06-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας! Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 20:36 Η popi έγραψε: #657 06-05-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για εμάς βέρες έχετε? Click για ανάπτυξη... Βέρες για όλες έχουμε,αν μας θέλετε πείτε το.Το βιντεάκι που τό είχα δει;Ετσι έχουμε καταντήσειΜόνο εγώ νρέπομαι τα αγόρια γελάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:55 Η Luna έγραψε: #658 07-05-08 01:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ε καλα τωρα ειναι και μωρο!ολο να παιζει θελει!Luna δεν θα ζευγαρωσεις τη γατουλα? Click για ανάπτυξη... καλε,πολυλογια σας επιασε σημερα που ελειπα εγω?? 2 βδομαδες που δεν δουλευα ηταν ψοφια τα πραγματα... θα την ζευγαρωσω μωρε!!! πως και πως περιμενω,αλλα σε κανενα 6μηνο να παρει και τα πανω της!!!! (ετσι λεει και ο γιατρος της!) και φυσικα γι'αυτο κυνηγαω και την raisa!!!! θελω το ομορφο αγορι της!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:13 Η popi έγραψε: #659 07-05-08 07:13 Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:24 Η Raisa έγραψε: #660 07-05-08 07:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι λίγο....δάγκα τη γλώσσα σου....εμείς δεν θέλουμε να περιμένουμε τόσο πολύ....άσε που και να ξυπνήσει ο Φιντέλ πάλι κοιμησμένος θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εμένα είναι μικρός ακόμα....λες να στείλω τον άντρα μου Click για ανάπτυξη... Εγώ απ'αυτόν δεν έχω...αρκούμαι στο γιο... είναι ένας που προσπαθεί να γίνει, αλλά με μένα που έμπλεξε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #652 06-05-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ απ'αυτόν δεν έχω...αρκούμαι στο γιο... είναι ένας που προσπαθεί να γίνει, αλλά με μένα που έμπλεξε... Click για ανάπτυξη... Ας πρόσεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #653 06-05-08 14:42 Ραίσα, εκείνη η δημοσκόπηση για τη ράτσα που μας αρέσει περισσότερο που θα τελείωνε τον Απρίλη που είναι?? Ποια ράτσα βγήκε πρώτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η Raisa έγραψε: #654 06-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ραίσα, εκείνη η δημοσκόπηση για τη ράτσα που μας αρέσει περισσότερο που θα τελείωνε τον Απρίλη που είναι?? Ποια ράτσα βγήκε πρώτη? Click για ανάπτυξη... Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06 Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5 ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα; Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #655 06-05-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06 Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5 ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα; Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο Click για ανάπτυξη... Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η Raisa έγραψε: #656 06-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας! Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 20:36 Η popi έγραψε: #657 06-05-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για εμάς βέρες έχετε? Click για ανάπτυξη... Βέρες για όλες έχουμε,αν μας θέλετε πείτε το.Το βιντεάκι που τό είχα δει;Ετσι έχουμε καταντήσειΜόνο εγώ νρέπομαι τα αγόρια γελάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:55 Η Luna έγραψε: #658 07-05-08 01:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ε καλα τωρα ειναι και μωρο!ολο να παιζει θελει!Luna δεν θα ζευγαρωσεις τη γατουλα? Click για ανάπτυξη... καλε,πολυλογια σας επιασε σημερα που ελειπα εγω?? 2 βδομαδες που δεν δουλευα ηταν ψοφια τα πραγματα... θα την ζευγαρωσω μωρε!!! πως και πως περιμενω,αλλα σε κανενα 6μηνο να παρει και τα πανω της!!!! (ετσι λεει και ο γιατρος της!) και φυσικα γι'αυτο κυνηγαω και την raisa!!!! θελω το ομορφο αγορι της!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:13 Η popi έγραψε: #659 07-05-08 07:13 Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:24 Η Raisa έγραψε: #660 07-05-08 07:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι λίγο....δάγκα τη γλώσσα σου....εμείς δεν θέλουμε να περιμένουμε τόσο πολύ....άσε που και να ξυπνήσει ο Φιντέλ πάλι κοιμησμένος θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ απ'αυτόν δεν έχω...αρκούμαι στο γιο... είναι ένας που προσπαθεί να γίνει, αλλά με μένα που έμπλεξε... Click για ανάπτυξη... Ας πρόσεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #653 06-05-08 14:42 Ραίσα, εκείνη η δημοσκόπηση για τη ράτσα που μας αρέσει περισσότερο που θα τελείωνε τον Απρίλη που είναι?? Ποια ράτσα βγήκε πρώτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η Raisa έγραψε: #654 06-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ραίσα, εκείνη η δημοσκόπηση για τη ράτσα που μας αρέσει περισσότερο που θα τελείωνε τον Απρίλη που είναι?? Ποια ράτσα βγήκε πρώτη? Click για ανάπτυξη... Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06 Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5 ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα; Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #655 06-05-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06 Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5 ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα; Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο Click για ανάπτυξη... Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η Raisa έγραψε: #656 06-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας! Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 20:36 Η popi έγραψε: #657 06-05-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για εμάς βέρες έχετε? Click για ανάπτυξη... Βέρες για όλες έχουμε,αν μας θέλετε πείτε το.Το βιντεάκι που τό είχα δει;Ετσι έχουμε καταντήσειΜόνο εγώ νρέπομαι τα αγόρια γελάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:55 Η Luna έγραψε: #658 07-05-08 01:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ε καλα τωρα ειναι και μωρο!ολο να παιζει θελει!Luna δεν θα ζευγαρωσεις τη γατουλα? Click για ανάπτυξη... καλε,πολυλογια σας επιασε σημερα που ελειπα εγω?? 2 βδομαδες που δεν δουλευα ηταν ψοφια τα πραγματα... θα την ζευγαρωσω μωρε!!! πως και πως περιμενω,αλλα σε κανενα 6μηνο να παρει και τα πανω της!!!! (ετσι λεει και ο γιατρος της!) και φυσικα γι'αυτο κυνηγαω και την raisa!!!! θελω το ομορφο αγορι της!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:13 Η popi έγραψε: #659 07-05-08 07:13 Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:24 Η Raisa έγραψε: #660 07-05-08 07:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι λίγο....δάγκα τη γλώσσα σου....εμείς δεν θέλουμε να περιμένουμε τόσο πολύ....άσε που και να ξυπνήσει ο Φιντέλ πάλι κοιμησμένος θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ραίσα, εκείνη η δημοσκόπηση για τη ράτσα που μας αρέσει περισσότερο που θα τελείωνε τον Απρίλη που είναι?? Ποια ράτσα βγήκε πρώτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η Raisa έγραψε: #654 06-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ραίσα, εκείνη η δημοσκόπηση για τη ράτσα που μας αρέσει περισσότερο που θα τελείωνε τον Απρίλη που είναι?? Ποια ράτσα βγήκε πρώτη? Click για ανάπτυξη... Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06 Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5 ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα; Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #655 06-05-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06 Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5 ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα; Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο Click για ανάπτυξη... Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η Raisa έγραψε: #656 06-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας! Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 20:36 Η popi έγραψε: #657 06-05-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για εμάς βέρες έχετε? Click για ανάπτυξη... Βέρες για όλες έχουμε,αν μας θέλετε πείτε το.Το βιντεάκι που τό είχα δει;Ετσι έχουμε καταντήσειΜόνο εγώ νρέπομαι τα αγόρια γελάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:55 Η Luna έγραψε: #658 07-05-08 01:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ε καλα τωρα ειναι και μωρο!ολο να παιζει θελει!Luna δεν θα ζευγαρωσεις τη γατουλα? Click για ανάπτυξη... καλε,πολυλογια σας επιασε σημερα που ελειπα εγω?? 2 βδομαδες που δεν δουλευα ηταν ψοφια τα πραγματα... θα την ζευγαρωσω μωρε!!! πως και πως περιμενω,αλλα σε κανενα 6μηνο να παρει και τα πανω της!!!! (ετσι λεει και ο γιατρος της!) και φυσικα γι'αυτο κυνηγαω και την raisa!!!! θελω το ομορφο αγορι της!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:13 Η popi έγραψε: #659 07-05-08 07:13 Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:24 Η Raisa έγραψε: #660 07-05-08 07:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι λίγο....δάγκα τη γλώσσα σου....εμείς δεν θέλουμε να περιμένουμε τόσο πολύ....άσε που και να ξυπνήσει ο Φιντέλ πάλι κοιμησμένος θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ραίσα, εκείνη η δημοσκόπηση για τη ράτσα που μας αρέσει περισσότερο που θα τελείωνε τον Απρίλη που είναι?? Ποια ράτσα βγήκε πρώτη? Click για ανάπτυξη... Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06 Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5 ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα; Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #655 06-05-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06 Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5 ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα; Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο Click για ανάπτυξη... Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η Raisa έγραψε: #656 06-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας! Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 20:36 Η popi έγραψε: #657 06-05-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για εμάς βέρες έχετε? Click για ανάπτυξη... Βέρες για όλες έχουμε,αν μας θέλετε πείτε το.Το βιντεάκι που τό είχα δει;Ετσι έχουμε καταντήσειΜόνο εγώ νρέπομαι τα αγόρια γελάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:55 Η Luna έγραψε: #658 07-05-08 01:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ε καλα τωρα ειναι και μωρο!ολο να παιζει θελει!Luna δεν θα ζευγαρωσεις τη γατουλα? Click για ανάπτυξη... καλε,πολυλογια σας επιασε σημερα που ελειπα εγω?? 2 βδομαδες που δεν δουλευα ηταν ψοφια τα πραγματα... θα την ζευγαρωσω μωρε!!! πως και πως περιμενω,αλλα σε κανενα 6μηνο να παρει και τα πανω της!!!! (ετσι λεει και ο γιατρος της!) και φυσικα γι'αυτο κυνηγαω και την raisa!!!! θελω το ομορφο αγορι της!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:13 Η popi έγραψε: #659 07-05-08 07:13 Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:24 Η Raisa έγραψε: #660 07-05-08 07:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι λίγο....δάγκα τη γλώσσα σου....εμείς δεν θέλουμε να περιμένουμε τόσο πολύ....άσε που και να ξυπνήσει ο Φιντέλ πάλι κοιμησμένος θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η δημοσκόπηση θα λήξει 14/06 Έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα προηγούνται Βρετανική με 6 και βιρμανίας με 6 και περσίας 5 ισοπαλία λοιπόν....ηθικό δίδαγμα; Εσύ και γω κάνουμε μαζί ένα εκτροφείο Click για ανάπτυξη... Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η Raisa έγραψε: #656 06-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας! Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 20:36 Η popi έγραψε: #657 06-05-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για εμάς βέρες έχετε? Click για ανάπτυξη... Βέρες για όλες έχουμε,αν μας θέλετε πείτε το.Το βιντεάκι που τό είχα δει;Ετσι έχουμε καταντήσειΜόνο εγώ νρέπομαι τα αγόρια γελάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:55 Η Luna έγραψε: #658 07-05-08 01:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ε καλα τωρα ειναι και μωρο!ολο να παιζει θελει!Luna δεν θα ζευγαρωσεις τη γατουλα? Click για ανάπτυξη... καλε,πολυλογια σας επιασε σημερα που ελειπα εγω?? 2 βδομαδες που δεν δουλευα ηταν ψοφια τα πραγματα... θα την ζευγαρωσω μωρε!!! πως και πως περιμενω,αλλα σε κανενα 6μηνο να παρει και τα πανω της!!!! (ετσι λεει και ο γιατρος της!) και φυσικα γι'αυτο κυνηγαω και την raisa!!!! θελω το ομορφο αγορι της!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:13 Η popi έγραψε: #659 07-05-08 07:13 Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:24 Η Raisa έγραψε: #660 07-05-08 07:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι λίγο....δάγκα τη γλώσσα σου....εμείς δεν θέλουμε να περιμένουμε τόσο πολύ....άσε που και να ξυπνήσει ο Φιντέλ πάλι κοιμησμένος θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι!! Με την Ιερή Γάτα της Βρετανίας! Click για ανάπτυξη... 2 σε 1 που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 20:36 Η popi έγραψε: #657 06-05-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για εμάς βέρες έχετε? Click για ανάπτυξη... Βέρες για όλες έχουμε,αν μας θέλετε πείτε το.Το βιντεάκι που τό είχα δει;Ετσι έχουμε καταντήσειΜόνο εγώ νρέπομαι τα αγόρια γελάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:55 Η Luna έγραψε: #658 07-05-08 01:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ε καλα τωρα ειναι και μωρο!ολο να παιζει θελει!Luna δεν θα ζευγαρωσεις τη γατουλα? Click για ανάπτυξη... καλε,πολυλογια σας επιασε σημερα που ελειπα εγω?? 2 βδομαδες που δεν δουλευα ηταν ψοφια τα πραγματα... θα την ζευγαρωσω μωρε!!! πως και πως περιμενω,αλλα σε κανενα 6μηνο να παρει και τα πανω της!!!! (ετσι λεει και ο γιατρος της!) και φυσικα γι'αυτο κυνηγαω και την raisa!!!! θελω το ομορφο αγορι της!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:13 Η popi έγραψε: #659 07-05-08 07:13 Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:24 Η Raisa έγραψε: #660 07-05-08 07:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι λίγο....δάγκα τη γλώσσα σου....εμείς δεν θέλουμε να περιμένουμε τόσο πολύ....άσε που και να ξυπνήσει ο Φιντέλ πάλι κοιμησμένος θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για εμάς βέρες έχετε? Click για ανάπτυξη... Βέρες για όλες έχουμε,αν μας θέλετε πείτε το.Το βιντεάκι που τό είχα δει;Ετσι έχουμε καταντήσειΜόνο εγώ νρέπομαι τα αγόρια γελάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 01:55 Η Luna έγραψε: #658 07-05-08 01:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ε καλα τωρα ειναι και μωρο!ολο να παιζει θελει!Luna δεν θα ζευγαρωσεις τη γατουλα? Click για ανάπτυξη... καλε,πολυλογια σας επιασε σημερα που ελειπα εγω?? 2 βδομαδες που δεν δουλευα ηταν ψοφια τα πραγματα... θα την ζευγαρωσω μωρε!!! πως και πως περιμενω,αλλα σε κανενα 6μηνο να παρει και τα πανω της!!!! (ετσι λεει και ο γιατρος της!) και φυσικα γι'αυτο κυνηγαω και την raisa!!!! θελω το ομορφο αγορι της!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:13 Η popi έγραψε: #659 07-05-08 07:13 Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:24 Η Raisa έγραψε: #660 07-05-08 07:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι λίγο....δάγκα τη γλώσσα σου....εμείς δεν θέλουμε να περιμένουμε τόσο πολύ....άσε που και να ξυπνήσει ο Φιντέλ πάλι κοιμησμένος θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ε καλα τωρα ειναι και μωρο!ολο να παιζει θελει!Luna δεν θα ζευγαρωσεις τη γατουλα? Click για ανάπτυξη... καλε,πολυλογια σας επιασε σημερα που ελειπα εγω?? 2 βδομαδες που δεν δουλευα ηταν ψοφια τα πραγματα... θα την ζευγαρωσω μωρε!!! πως και πως περιμενω,αλλα σε κανενα 6μηνο να παρει και τα πανω της!!!! (ετσι λεει και ο γιατρος της!) και φυσικα γι'αυτο κυνηγαω και την raisa!!!! θελω το ομορφο αγορι της!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:13 Η popi έγραψε: #659 07-05-08 07:13 Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:24 Η Raisa έγραψε: #660 07-05-08 07:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι λίγο....δάγκα τη γλώσσα σου....εμείς δεν θέλουμε να περιμένουμε τόσο πολύ....άσε που και να ξυπνήσει ο Φιντέλ πάλι κοιμησμένος θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 07:24 Η Raisa έγραψε: #660 07-05-08 07:24 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι λίγο....δάγκα τη γλώσσα σου....εμείς δεν θέλουμε να περιμένουμε τόσο πολύ....άσε που και να ξυπνήσει ο Φιντέλ πάλι κοιμησμένος θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχει ο Φιντελ,αλλά εντάξει μέχρι να ξυπνήσει το κοιμησμένο και να παχύνει η δικιά σου έχουμε καιρό:cat: Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι λίγο....δάγκα τη γλώσσα σου....εμείς δεν θέλουμε να περιμένουμε τόσο πολύ....άσε που και να ξυπνήσει ο Φιντέλ πάλι κοιμησμένος θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.