British - maniacs

• Thread starter Thread starter Luna
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
καλησπεραα!!!:hello:
τι κανετε??τι ωραιες photo ειναι αυτες βρε Raisa??
τι μωρα θα κανει αυτος ο αντρας??
κουκλος ειναι!!!!φτου φτου φτου!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λούνα μου γειά σου:hello:...πού είσαι καλέ τόσο καιρό σε χάσαμε:(
Είδες ο μικρός;;;;:rolleyes: Μεγάλωσε πολύ....να δω πόσος θα γίνει όταν φτάσει το 1 έτος...είδη είναι 5 κιλά παρά κάτι:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ρε ειναι τελειος!!!!
του εβαλα και αστερακια στις φωτογραφιες του!!!!
καλα ειμαι κι εγω μωρε!!!!
τρεχω!!!!
εσυ???τι νεα??τι κανεις??

Χαιρετώ τα πλήθη...Επιτέλους λίγος χρόνος και για εμένα...

Ράισα τι κουκλιά έχεις ???ΤΕΛΕΙΑ είναι...!!!(όλα καλά με τα ερωτηματολόγια??Δεν πρόλαβα να σε ρωτήσω)

Λούνα..το ξέρεις ότι και για εσένα (την Λούνα δηλ.) τα ίδια πιστεύω!!!

Αχ αυτά τα βρετανικά κλέβουν καρδούλες!!!!

Καλά είμαι και γω....ακόμα! Σε λίγο ξεκινά η εξεταστική, και έχει να πέσει πολύ διάβασμα:greycat:
Εσύ τι κάνεις , το Λουνάκι πώς τα πάει....πήρε καθόλου βάρος ή τίποτε ακόμα:/:

Κατερινάκι, γεία σου:hello:...πού χάθηκες και συ τόσο καιρό; Τα ερωτηματολόγια είναι ΟΚ:rolleyes:....τώρα μένει να γράψω την εργασία...αποτελέσματα, σύγκριση κτλ.....

Καλό αυτό...Μόνο διαβασματάκι...και να ασχοληθείς ελάχιστα θέλει και μετά τέλος...:D

Ε μωρε, χάθηκα ναι..πήγα διακοπές, μείνανε πολλά πίσω και πήρα και τα γατουλάκια μου σπιτάκι και έπεσαν πολλά μαζί..Σήμερα κανονικά είχα μάθημα αλλά είμαι πολύ πτώμα τις τελευταίες μέρες και το ανέβαλα για Κυριακή!!!Γενικά τρέχω και δεν φτάνω αλλά δεν μασάω εγώ!

Καλό αυτό...Μόνο διαβασματάκι...και να ασχοληθείς ελάχιστα θέλει και μετά τέλος...:D

Ε μωρε, χάθηκα ναι..πήγα διακοπές, μείνανε πολλά πίσω και πήρα και τα γατουλάκια μου σπιτάκι και έπεσαν πολλά μαζί..Σήμερα κανονικά είχα μάθημα αλλά είμαι πολύ πτώμα τις τελευταίες μέρες και το ανέβαλα για Κυριακή!!!Γενικά τρέχω και δεν φτάνω αλλά δεν μασάω εγώ!

Άντε, θα ξαναβρείς τους ρυθμούς σου...μετά από διακοπές θέλει πάντα λιγο χρόνο να τα βάλουμε όλα σε μια τάξη:happy:

Υ.Γ. οι νέες φωτό στο avatar και στην υπογραφή σου είναι ΤΕΛΕΙΕΣ:up:

Θα σου έλεγα ότι είναι η φωτογραφική μου μηχανή αλλά η ομορφιά των μωρών μου δεν περιγράφεται!!!!!!!!!!!Λάμπουν τα μωράκια μου και είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!Πρέπει βέβαια να ομολογήσω ότι την φωτο της υπογραφής την έβγαλε η "μαμά"(εγώ καλέ...ποιος νόμιζες??) και την φώτο του avatar ο "μπαμπάς" τους...Η νονά αν και προσυμφωνημένα τα ονόματα, ήρθε χθες να τα δει και μου είπε ότι δεν έχει ξαναδεί τόσο όμορφα γατάκια και ο μπαμπάς που τα είδε δεν μπορούσε να ξεκολλήσει...εμένα με είχε λίγο στο γράψιμο!!!:P

να σου ζήσουν Κατερινάκι!!! αχχχχ κουκλια τα μανταρινοπαιδα!

Μην μου τον ματιάσετε:D....νέες φωτό του καρδιο-κατακτητή:rolleyes::rolleyes:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Raisa ο Φιντέλαρχος έχει φοβερό σωματότυπο, τι μπουτάκι είναι αυτό;;; εγω θα του το τσιμπούσα συνέχεια

να σου ζήσουν Κατερινάκι!!! αχχχχ κουκλια τα μανταρινοπαιδα!

Ευχαριστώ Νότα μου...Ελπίζω να καταφέρω να τα βάλω και καμιά άλλη φώτο..ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ παιδί μου..ντίβες!!!:lol::lol:

αργοπορημενη κι εγω θελω να πω ενα μεγαλο ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ "ΠΙΠΙΝΙΑ" στην Κατερινα!!!!!:up:
Ολοι καλα εδω??τι κανετε?

Γειά σου Λούνααααα:hello::hello::hello:
Φιλάκια πολλά από Φιντέλ και Ραίσα:D
Τι κάνετε;

φιλακια και απο εμας εδω!!!:kiss::kiss::kiss:
καλα ειμαστε!!χαλαρωνουμε λιγο!!!η δεσποινις βεβαια κοιμαται ακομα!!!
θα σηκωθει πιο μετα!!!!!:greycat:
ρεε,θα το ξαναπω!οι photo ειναι τελειες!!ειναι τοσο γλυκουλης!!και για την raisa δεν εχω να πω τιποτα!ειναι ψευτικη και μας την μοστραρεις για αληθινη!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Δεν υπαρχει αυτη η γατα!!

φιλακια και απο εμας εδω!!!:kiss::kiss::kiss:
καλα ειμαστε!!χαλαρωνουμε λιγο!!!η δεσποινις βεβαια κοιμαται ακομα!!!
θα σηκωθει πιο μετα!!!!!:greycat:
ρεε,θα το ξαναπω!οι photo ειναι τελειες!!ειναι τοσο γλυκουλης!!και για την raisa δεν εχω να πω τιποτα!ειναι ψευτικη και μας την μοστραρεις για αληθινη!!!!!:lol::lol:Δεν υπαρχει αυτη η γατα!!

Ευχαριστούμεεεεε:redface::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
όντος, ο μικρός είναι πολύ ζουζουνόφατσα:inlove:....και πολύ πειραχτήρι:P...η καημένη Ραισα έχει χάσει την ησυχία της:lol::lol:
Κατα τ΄άλλα είναι ένας γλυκός χαζο - χαδιαρο-μαμάκιας:D τελικά τα αρσενικά μου φαίνετια είναι πιο χαδιάρικα:hmm:

Οσο για τη Ραίσα...σε προκαλώ να έρθεις από εδώ να δεις αν είναι αληθινή:P ....σε περιμένω:cool:

Θέλω κι εγώ να διαπιστώσω την...αληθινότητα του Φιντέλ.Θα τον υποβάλλω σε μια άκρως επιστημονική μέθοδο,που θα το αποδείξει.Λέγεται ζούπηγμα με παράλληλο δάγκωμα κοιλίτσας,δεν ξέρω αν την γνωρίζεται οι μη επιστήμονες...;)

Ευχαριστούμεεεεε:redface::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
όντος, ο μικρός είναι πολύ ζουζουνόφατσα:inlove:....και πολύ πειραχτήρι:P...η καημένη Ραισα έχει χάσει την ησυχία της:lol::lol:
Κατα τ΄άλλα είναι ένας γλυκός χαζο - χαδιαρο-μαμάκιας:D τελικά τα αρσενικά μου φαίνετια είναι πιο χαδιάρικα:hmm:

Οσο για τη Ραίσα...σε προκαλώ να έρθεις από εδώ να δεις αν είναι αληθινή:P ....σε περιμένω:cool:

ετσι δειχνει να ειναι ο καλος μου!!!:P
δεν εχεις ιδεα ποσο θελω να ερθω να τα δαγκωσω και τα δυο!!!:greycat::greycat:
και τα αυτια και τις κοιλιες τους τις αφρατες και τα πατουσια τα στρουμπουλα!!!!!:blink::blink::blink:
ειμαι γατοφαγος!!!!Θα ερθω σε καποια φαση με ενισχυσεις!!!!(Luna)

Θέλω κι εγώ να διαπιστώσω την...αληθινότητα του Φιντέλ.Θα τον υποβάλλω σε μια άκρως επιστημονική μέθοδο,που θα το αποδείξει.Λέγεται ζούπηγμα με παράλληλο δάγκωμα κοιλίτσας,δεν ξέρω αν την γνωρίζεται οι μη επιστήμονες...;)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Πότε να σε περιμένουμε για την επιστημονική σου δοκιμασία;....πρέπει βλέπεις να πάρουμε τα απαραίτητα μέτρα, κοτζάμ(το έγραψα σωστά;:blink:) επιστήμονας θα έρθει:cool:, δεν πρέπει να έχει την ανάλογη υποδοχή:P:lol::lol:

οσο γι αυτο που λες κατι εχω ακουσει!!!!!:lol::lol::lol::lol:
λες να ειναι καλη και αναγνωρισμενη μεθοδος????:hmm::hmm:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Πότε να σε περιμένουμε για την επιστημονική σου δοκιμασία;....πρέπει βλέπεις να πάρουμε τα απαραίτητα μέτρα, κοτζάμ(το έγραψα σωστά;:blink:) επιστήμονας θα έρθει:cool:, δεν πρέπει να έχει την ανάλογη υποδοχή:P:lol::lol:
Θα σας κλείσω ένα ραντεβού σύντομα.Εσείς ετοιμάστε ένα κόκκινο χαλί(βελουτέ παρακαλώ,το σατέν γλιστράει και με ανατριχιάζει),και ταϊζετε συστηματικά(το τονίζω) τον μέλλοντα ασθενή μου.:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back