moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
σ'ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!θα βρω το κιν του γιατρου να παρουμε αν ειναι!!!
και παλι thanx!
θα σου πω αυριο τι εγινε!!
καληνυχτα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
τα ματια του ειναι καθαρα!αν ειχε και μεμβρανη θα ειχαμε φυγει τρεχοντας!
σ'ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!θα βρω το κιν του γιατρου να παρουμε αν ειναι!!!
και παλι thanx!
θα σου πω αυριο τι εγινε!!
καληνυχτα!!![]()
Ωχχχ, τι έγινε βρε Λούνα;;.....τώρα το είδα
....έχουμε τίποτε νέα;;;Ελπίζω να πήγαν όλα καλά!
Luna
Περιβόητο μέλος

τωρα γυρισαμε απο γιατρο!!!δηλητιριαση δειχνει να ειναι και μαλλον πρεπει να δοκιμασε λιγη χλωρινη απο το σφουγγαρισμα γιατι μονο με κατι τετοιο ειχε ερθει σε επαφη!!!!εγιναν τα απαραιτητα και θα δουμε!!!!
η moukelis ειχε δικιο!!!!εσεις ολοι καλα εδω???
moukelis
Επιφανές μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος
ρε πια απο το my cat εχει το εκροφειο με τα maine coon στην σαλαμινα???
πετυχα σημερα ενα ζευγαρι που εχουν ενα αγορακι 3μηνων και ειναι φανταστικο!!!!!!
Raisa
Περιβόητο μέλος
κι εγω γιατι πολυ στεναχωρηθηκα!!!!
πετυχα σημερα ενα ζευγαρι που εχουν ενα αγορακι 3μηνων και ειναι φανταστικο!!!!!!
Γεία σου Λουνάκι! Ευτυχώς πήγαν όλα καλά με τη γάτα του φίλου σου!

Τώρα ξέρει και θα προσέχει πιο πολύ

Το εκτροφείο που λες το έχει η Νεκταρία

moukelis
Επιφανές μέλος
Άσε Luna κι εμείς είδαμε στην κτηνίατρο ένα ζευγάρι που είχε έναν 7 μηνών από την Ιταλία...Απλά ΥΠΕΡΟΧΟΣ.κι εγω γιατι πολυ στεναχωρηθηκα!!!!

silvi
Νεοφερμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Ελπίζω να πάνε όλα καλά με το μικρό . Η κόρη μου πως είναι της λείπω τώρα που έφυγα και εγώ ; Πάντως η Silvi αν και προσπαθώ να μην χρησιμοποιώ συχνά χλωρίνη ανακάλυψα οτι τρελαίνεται για την μυρωδία της όταν μια φορά καθάρισα χωρίς γάντια ήρθε και εγλυφε και δάγκωνε τα χέρια μου κάτι που δεν είχε κάνει ποτέ. Οσο μύριζαν χλωρίνη έπαιζε όπως κάνει με τα γούνινα ποντικάκια , επειδή δεν υπάρχει λογική εξήγηση σε αυτό υπέθεσα πως μπορει πριν την πάρω όσο ήταν μωρό να καθαρίζανε τον χώρο της με χλωρίνη και να της είναι οικεία η μυρωδιά , ίσως ακόμα και να της θύμιζε την μανούλα της ;;;
Καλημερα!το θέμα με τη χλωρίνη ειναι ότι τα ζώα την μυριζουν σαν ουρα αλλου ζώου, γι αυτο και όταν κατουράει ενας σκύλος στο σπίτι δεν καθαρίζουμε ποτε με χλωρίνη γιατι η μυρωδιά μοιάζει με αυτά των ουρων!καλο είναι όταν καθαρίζουμε να απομονώνουμε τα ζωάκια μας γιατι ότι πατάνε μετά με το γλύψιμο παει στο στομαχι!επίσης όλα τα καθαριστικα μπορεί να κάνουν δερματίτιδα στα ζωακια μας!ευχομαι περαστικα!
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Θεία Ραϊσας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε....παιδιά.
Γνωρίζετε πως σήμερα ο μπαμπάς και η γιαγιά της Ραϊσας γιορτάζουν????????
Ναι, ναι...ασ τους ευχυθούμε λοιπόν όλοι
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρονια Πολλα να τους χαιρεσαιιιι
alles Gute zum Geburtstag (καπως ετσι τες πα....
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
βάσια μου εγω σφουγγαριζω με σκετο νερακι συνηθως αλλα εχω βρει και ενα απολυμαντικο που γραφει οτι ειναι ακινδυνο για τα γατακια...το λενε dettol... Το ξερεις? ειναι ετσι οπως λεει???
Νάνσυ, έχω διαβάσει παλιότερα κάπου εδώ μέσα ότι το Dettol είναι τοξικό για τις γάτες
Είσαι σίγουρη ότι είναι ακίνδυνο;
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Νάνσυ, έχω διαβάσει παλιότερα κάπου εδώ μέσα ότι το Dettol είναι τοξικό για τις γάτεςΕίσαι σίγουρη ότι είναι ακίνδυνο;
![]()
Φωτεινη μου θα το ψαξω....αν και ηταν το μονο που ελεγε οτι ειναι για απολυμανσεις χωρων με ζωακια και ακινυνο...προς το παρον εχω αρει το σπρευ και ψεκασα μονο στους σκουπιδοντενεκεδες και στο μπανιο γι απολυμανση... ευχαριστω πολυ παντως θα το δω

moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool