silvi
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τι κούκλα είναι αυτή ! Αντε με ένα πόνο ! Ο Φιντέλ πως αισθάνεται που θα γίνει πατέρας ; Κανένα νέο απο την κόρη μας ή ακόμα ρεμβάζει ;;;

Αν μάθεις, να μου πεις και μένα!! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Το παιδί σας ακόμα στη Σαλονίκη το'χετε??Τι κούκλα είναι αυτή ! Αντε με ένα πόνο ! Ο Φιντέλ πως αισθάνεται που θα γίνει πατέρας ; Κανένα νέο απο την κόρη μας ή ακόμα ρεμβάζει ;;;
Raisa
Περιβόητο μέλος
Το παιδί σας ακόμα στη Σαλονίκη το'χετε??
Ναι , ακόμα εγώ την έχω....και περιμέεεενουμε να της έρθει οίστρος
....πού θα πάει?? Δεν είναι στο χέρι της...θα έρθει αργά ή γρήγορα
...όλοι ελπίζουμε γρήγορα

moukelis
Επιφανές μέλος
Μωρέ έλα εσύ...και θα γελάνε μέχρι και τα μουστάκια της!καλά...πες της να με περιμένει κάποια στιγμή....και αν έρθω από κει θα της κοπεί το γέλιο!!!
![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
Μωρέ έλα εσύ...και θα γελάνε μέχρι και τα μουστάκια της!![]()
Ακόμα γελάει εεε???

Πού είπαμε ότι μένεις???

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Α...Ναι , ακόμα εγώ την έχω....και περιμέεεενουμε να της έρθει οίστρος....πού θα πάει?? Δεν είναι στο χέρι της...θα έρθει αργά ή γρήγορα
...όλοι ελπίζουμε γρήγορα
![]()
Στο χέρι σας έρχεται εσάς ο οίστρος? Εμάς κάπου αλλού.... 

moukelis
Επιφανές μέλος
Μένουμε σε ένα μεγάλο σπιτι,θα μας καταλάβεις απο τη μεγάλη φουντωτή γάτα στην αυλή(νομιζω Σκύλο το λένε,τι κουτό όνομα για γάτα) και τους δύο αντίζηλούς μου επίσης στην αυλή(μια μουρλή ασπρόμαυρη κακίστρω που χτες μου επιτέθηκε μέσα από το τζάμι,και έναν βαρεμένο ασθενή).Αδερφέ έλα να με σώσεις!Ακόμα γελάει εεε???Πού είπαμε ότι μένεις???
![]()

Luna
Περιβόητο μέλος

egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος
EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!!
egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!!![]()
Αχχχ, το είχα πάθει και γω αυτό....ασ΄τα να πάνε!!!

Βλέπεις Λούνα τι κοιλίτσα κάναμε???

Σε κανα μήνα θα τα έχουμε τα μωρούλια!!!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Φτου, φτου, να μην σας ματιάσω! Τι όμορφο, ζουμπουρλούδικο πεϊνιρλί είναι αυτό;;;Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)![]()

Με το καλό να πάνε όλα! φτου φτου φτου
Raisa
Περιβόητο μέλος
Φτου, φτου, να μην σας ματιάσω! Τι όμορφο, ζουμπουρλούδικο πεϊνιρλί είναι αυτό;;;![]()
Με το καλό να πάνε όλα! φτου φτου φτου

Ναιιι, ευχαριστούμε!!!

Luna
Περιβόητο μέλος
zhleuw!!!thelw ki egw koilitses k mwrakia!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Είσαι σίγουρη ότι είναι από ιο; Μήπως χάλασες το πληκτρολόγιο κ δεν αλλάζει ή μήπως σβήστηκε κάτι; Γιατί δεν κάνεις ένα φορματ τον δίσκο;EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!!
egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!!![]()
Luna
Περιβόητο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ραίσα, χθες έδειχνα στο γιο μου τα silver tabby, αλλά επιμένει το άτιμο στα lilac!!!
Αχ.... αν μου έχει άποψη και γι'αυτό από τα 11... τι θα κάνω??
Περιμένει να τελειώσει το σχολείο για να έρχεται να γράφει σε σας λέει και να με πείσετε να του πάρω Βρετανάκι όταν θα γίνει 15 χρονών...(το'χει φτιάξει το πλάνο ο μπόμπιρας!)

Νατος ο φανατικός σας....
Raisa
Περιβόητο μέλος

Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του...Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!!
Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά![]()
Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ...

Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα?
Raisa
Περιβόητο μέλος
Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του...
Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ...
Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα?
Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet!

Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα.
..ας μου πει η ΒάσιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet!
Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια
οχι εισαι τελεια!αλλα να εχει παντα φαγητο!σε καμια περιπτωση μην δωσεις συμπλήρωμα ασβεστιου!
κανει κακο αντι για καλο, αν η τροφη των ζωων ειναι καλης ποιοτητας δεν χρειαζεται κανενα συμπλήρωμα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool