silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:00 Η silvi έγραψε: #981 28-05-08 15:00 Τι κούκλα είναι αυτή ! Αντε με ένα πόνο ! Ο Φιντέλ πως αισθάνεται που θα γίνει πατέρας ; Κανένα νέο απο την κόρη μας ή ακόμα ρεμβάζει ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #982 28-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Τι κούκλα είναι αυτή ! Αντε με ένα πόνο ! Ο Φιντέλ πως αισθάνεται που θα γίνει πατέρας ; Κανένα νέο απο την κόρη μας ή ακόμα ρεμβάζει ;;; Click για ανάπτυξη... Αν μάθεις, να μου πεις και μένα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #983 28-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Τι κούκλα είναι αυτή ! Αντε με ένα πόνο ! Ο Φιντέλ πως αισθάνεται που θα γίνει πατέρας ; Κανένα νέο απο την κόρη μας ή ακόμα ρεμβάζει ;;; Click για ανάπτυξη... Το παιδί σας ακόμα στη Σαλονίκη το'χετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:19 Η Raisa έγραψε: #984 28-05-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το παιδί σας ακόμα στη Σαλονίκη το'χετε?? Click για ανάπτυξη... Ναι , ακόμα εγώ την έχω....και περιμέεεενουμε να της έρθει οίστρος....πού θα πάει?? Δεν είναι στο χέρι της...θα έρθει αργά ή γρήγορα...όλοι ελπίζουμε γρήγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:22 Η moukelis έγραψε: #985 28-05-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλά...πες της να με περιμένει κάποια στιγμή....και αν έρθω από κει θα της κοπεί το γέλιο!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ έλα εσύ...και θα γελάνε μέχρι και τα μουστάκια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:25 Η Raisa έγραψε: #986 28-05-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρέ έλα εσύ...και θα γελάνε μέχρι και τα μουστάκια της! Click για ανάπτυξη... Ακόμα γελάει εεε??? Πού είπαμε ότι μένεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #987 28-05-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι , ακόμα εγώ την έχω....και περιμέεεενουμε να της έρθει οίστρος....πού θα πάει?? Δεν είναι στο χέρι της...θα έρθει αργά ή γρήγορα...όλοι ελπίζουμε γρήγορα Click για ανάπτυξη... Α... Στο χέρι σας έρχεται εσάς ο οίστρος? Εμάς κάπου αλλού.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #988 28-05-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ακόμα γελάει εεε??? Πού είπαμε ότι μένεις??? Click για ανάπτυξη... Μένουμε σε ένα μεγάλο σπιτι,θα μας καταλάβεις απο τη μεγάλη φουντωτή γάτα στην αυλή(νομιζω Σκύλο το λένε,τι κουτό όνομα για γάτα) και τους δύο αντίζηλούς μου επίσης στην αυλή(μια μουρλή ασπρόμαυρη κακίστρω που χτες μου επιτέθηκε μέσα από το τζάμι,και έναν βαρεμένο ασθενή).Αδερφέ έλα να με σώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:27 Η Luna έγραψε: #989 28-05-08 19:27 EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:33 Η Raisa έγραψε: #990 28-05-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Luna: EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Click για ανάπτυξη... Αχχχ, το είχα πάθει και γω αυτό....ασ΄τα να πάνε!!! Βλέπεις Λούνα τι κοιλίτσα κάναμε??? Σε κανα μήνα θα τα έχουμε τα μωρούλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:44 Η Zbeebz έγραψε: #991 28-05-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Φτου, φτου, να μην σας ματιάσω! Τι όμορφο, ζουμπουρλούδικο πεϊνιρλί είναι αυτό;;; Με το καλό να πάνε όλα! φτου φτου φτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:55 Η Raisa έγραψε: #992 28-05-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φτου, φτου, να μην σας ματιάσω! Τι όμορφο, ζουμπουρλούδικο πεϊνιρλί είναι αυτό;;; Με το καλό να πάνε όλα! φτου φτου φτου Click για ανάπτυξη... Ναιιι, ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:03 Η Luna έγραψε: #993 28-05-08 20:03 exw neyriasei para polu!!asta na pane!!!exw enan filo texniko k ton perimenw alla douleuei k den xserei an tha mporesei shmera!!!! zhleuw!!!thelw ki egw koilitses k mwrakia!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:23 Η elvenstar: #994 28-05-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρη ότι είναι από ιο; Μήπως χάλασες το πληκτρολόγιο κ δεν αλλάζει ή μήπως σβήστηκε κάτι; Γιατί δεν κάνεις ένα φορματ τον δίσκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:45 Η Luna έγραψε: #995 28-05-08 20:45 oxi kale!!eixa kai xthes texniko edw!!!ios einai!!exei ginei mia periergh katastash sta windows kai den mporw na kanw tipota ektos apo internet!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #996 29-05-08 09:59 Καλημέρα Βρετανάκια! Ραίσα, χθες έδειχνα στο γιο μου τα silver tabby, αλλά επιμένει το άτιμο στα lilac!!! Αχ.... αν μου έχει άποψη και γι'αυτό από τα 11... τι θα κάνω?? Περιμένει να τελειώσει το σχολείο για να έρχεται να γράφει σε σας λέει και να με πείσετε να του πάρω Βρετανάκι όταν θα γίνει 15 χρονών...(το'χει φτιάξει το πλάνο ο μπόμπιρας!) Νατος ο φανατικός σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #997 29-05-08 10:06 Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #998 29-05-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η Raisa έγραψε: #999 29-05-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Click για ανάπτυξη... Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:07 Η Βάσια13859: #1.000 29-05-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Click για ανάπτυξη... οχι εισαι τελεια!αλλα να εχει παντα φαγητο!σε καμια περιπτωση μην δωσεις συμπλήρωμα ασβεστιου!κανει κακο αντι για καλο, αν η τροφη των ζωων ειναι καλης ποιοτητας δεν χρειαζεται κανενα συμπλήρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι κούκλα είναι αυτή ! Αντε με ένα πόνο ! Ο Φιντέλ πως αισθάνεται που θα γίνει πατέρας ; Κανένα νέο απο την κόρη μας ή ακόμα ρεμβάζει ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #982 28-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Τι κούκλα είναι αυτή ! Αντε με ένα πόνο ! Ο Φιντέλ πως αισθάνεται που θα γίνει πατέρας ; Κανένα νέο απο την κόρη μας ή ακόμα ρεμβάζει ;;; Click για ανάπτυξη... Αν μάθεις, να μου πεις και μένα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #983 28-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Τι κούκλα είναι αυτή ! Αντε με ένα πόνο ! Ο Φιντέλ πως αισθάνεται που θα γίνει πατέρας ; Κανένα νέο απο την κόρη μας ή ακόμα ρεμβάζει ;;; Click για ανάπτυξη... Το παιδί σας ακόμα στη Σαλονίκη το'χετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:19 Η Raisa έγραψε: #984 28-05-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το παιδί σας ακόμα στη Σαλονίκη το'χετε?? Click για ανάπτυξη... Ναι , ακόμα εγώ την έχω....και περιμέεεενουμε να της έρθει οίστρος....πού θα πάει?? Δεν είναι στο χέρι της...θα έρθει αργά ή γρήγορα...όλοι ελπίζουμε γρήγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:22 Η moukelis έγραψε: #985 28-05-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλά...πες της να με περιμένει κάποια στιγμή....και αν έρθω από κει θα της κοπεί το γέλιο!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ έλα εσύ...και θα γελάνε μέχρι και τα μουστάκια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:25 Η Raisa έγραψε: #986 28-05-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρέ έλα εσύ...και θα γελάνε μέχρι και τα μουστάκια της! Click για ανάπτυξη... Ακόμα γελάει εεε??? Πού είπαμε ότι μένεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #987 28-05-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι , ακόμα εγώ την έχω....και περιμέεεενουμε να της έρθει οίστρος....πού θα πάει?? Δεν είναι στο χέρι της...θα έρθει αργά ή γρήγορα...όλοι ελπίζουμε γρήγορα Click για ανάπτυξη... Α... Στο χέρι σας έρχεται εσάς ο οίστρος? Εμάς κάπου αλλού.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #988 28-05-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ακόμα γελάει εεε??? Πού είπαμε ότι μένεις??? Click για ανάπτυξη... Μένουμε σε ένα μεγάλο σπιτι,θα μας καταλάβεις απο τη μεγάλη φουντωτή γάτα στην αυλή(νομιζω Σκύλο το λένε,τι κουτό όνομα για γάτα) και τους δύο αντίζηλούς μου επίσης στην αυλή(μια μουρλή ασπρόμαυρη κακίστρω που χτες μου επιτέθηκε μέσα από το τζάμι,και έναν βαρεμένο ασθενή).Αδερφέ έλα να με σώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:27 Η Luna έγραψε: #989 28-05-08 19:27 EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:33 Η Raisa έγραψε: #990 28-05-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Luna: EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Click για ανάπτυξη... Αχχχ, το είχα πάθει και γω αυτό....ασ΄τα να πάνε!!! Βλέπεις Λούνα τι κοιλίτσα κάναμε??? Σε κανα μήνα θα τα έχουμε τα μωρούλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:44 Η Zbeebz έγραψε: #991 28-05-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Φτου, φτου, να μην σας ματιάσω! Τι όμορφο, ζουμπουρλούδικο πεϊνιρλί είναι αυτό;;; Με το καλό να πάνε όλα! φτου φτου φτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:55 Η Raisa έγραψε: #992 28-05-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φτου, φτου, να μην σας ματιάσω! Τι όμορφο, ζουμπουρλούδικο πεϊνιρλί είναι αυτό;;; Με το καλό να πάνε όλα! φτου φτου φτου Click για ανάπτυξη... Ναιιι, ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:03 Η Luna έγραψε: #993 28-05-08 20:03 exw neyriasei para polu!!asta na pane!!!exw enan filo texniko k ton perimenw alla douleuei k den xserei an tha mporesei shmera!!!! zhleuw!!!thelw ki egw koilitses k mwrakia!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:23 Η elvenstar: #994 28-05-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρη ότι είναι από ιο; Μήπως χάλασες το πληκτρολόγιο κ δεν αλλάζει ή μήπως σβήστηκε κάτι; Γιατί δεν κάνεις ένα φορματ τον δίσκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:45 Η Luna έγραψε: #995 28-05-08 20:45 oxi kale!!eixa kai xthes texniko edw!!!ios einai!!exei ginei mia periergh katastash sta windows kai den mporw na kanw tipota ektos apo internet!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #996 29-05-08 09:59 Καλημέρα Βρετανάκια! Ραίσα, χθες έδειχνα στο γιο μου τα silver tabby, αλλά επιμένει το άτιμο στα lilac!!! Αχ.... αν μου έχει άποψη και γι'αυτό από τα 11... τι θα κάνω?? Περιμένει να τελειώσει το σχολείο για να έρχεται να γράφει σε σας λέει και να με πείσετε να του πάρω Βρετανάκι όταν θα γίνει 15 χρονών...(το'χει φτιάξει το πλάνο ο μπόμπιρας!) Νατος ο φανατικός σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #997 29-05-08 10:06 Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #998 29-05-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η Raisa έγραψε: #999 29-05-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Click για ανάπτυξη... Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:07 Η Βάσια13859: #1.000 29-05-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Click για ανάπτυξη... οχι εισαι τελεια!αλλα να εχει παντα φαγητο!σε καμια περιπτωση μην δωσεις συμπλήρωμα ασβεστιου!κανει κακο αντι για καλο, αν η τροφη των ζωων ειναι καλης ποιοτητας δεν χρειαζεται κανενα συμπλήρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από silvi: Τι κούκλα είναι αυτή ! Αντε με ένα πόνο ! Ο Φιντέλ πως αισθάνεται που θα γίνει πατέρας ; Κανένα νέο απο την κόρη μας ή ακόμα ρεμβάζει ;;; Click για ανάπτυξη... Αν μάθεις, να μου πεις και μένα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #983 28-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Τι κούκλα είναι αυτή ! Αντε με ένα πόνο ! Ο Φιντέλ πως αισθάνεται που θα γίνει πατέρας ; Κανένα νέο απο την κόρη μας ή ακόμα ρεμβάζει ;;; Click για ανάπτυξη... Το παιδί σας ακόμα στη Σαλονίκη το'χετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:19 Η Raisa έγραψε: #984 28-05-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το παιδί σας ακόμα στη Σαλονίκη το'χετε?? Click για ανάπτυξη... Ναι , ακόμα εγώ την έχω....και περιμέεεενουμε να της έρθει οίστρος....πού θα πάει?? Δεν είναι στο χέρι της...θα έρθει αργά ή γρήγορα...όλοι ελπίζουμε γρήγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:22 Η moukelis έγραψε: #985 28-05-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλά...πες της να με περιμένει κάποια στιγμή....και αν έρθω από κει θα της κοπεί το γέλιο!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ έλα εσύ...και θα γελάνε μέχρι και τα μουστάκια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:25 Η Raisa έγραψε: #986 28-05-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρέ έλα εσύ...και θα γελάνε μέχρι και τα μουστάκια της! Click για ανάπτυξη... Ακόμα γελάει εεε??? Πού είπαμε ότι μένεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #987 28-05-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι , ακόμα εγώ την έχω....και περιμέεεενουμε να της έρθει οίστρος....πού θα πάει?? Δεν είναι στο χέρι της...θα έρθει αργά ή γρήγορα...όλοι ελπίζουμε γρήγορα Click για ανάπτυξη... Α... Στο χέρι σας έρχεται εσάς ο οίστρος? Εμάς κάπου αλλού.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #988 28-05-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ακόμα γελάει εεε??? Πού είπαμε ότι μένεις??? Click για ανάπτυξη... Μένουμε σε ένα μεγάλο σπιτι,θα μας καταλάβεις απο τη μεγάλη φουντωτή γάτα στην αυλή(νομιζω Σκύλο το λένε,τι κουτό όνομα για γάτα) και τους δύο αντίζηλούς μου επίσης στην αυλή(μια μουρλή ασπρόμαυρη κακίστρω που χτες μου επιτέθηκε μέσα από το τζάμι,και έναν βαρεμένο ασθενή).Αδερφέ έλα να με σώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:27 Η Luna έγραψε: #989 28-05-08 19:27 EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:33 Η Raisa έγραψε: #990 28-05-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Luna: EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Click για ανάπτυξη... Αχχχ, το είχα πάθει και γω αυτό....ασ΄τα να πάνε!!! Βλέπεις Λούνα τι κοιλίτσα κάναμε??? Σε κανα μήνα θα τα έχουμε τα μωρούλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:44 Η Zbeebz έγραψε: #991 28-05-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Φτου, φτου, να μην σας ματιάσω! Τι όμορφο, ζουμπουρλούδικο πεϊνιρλί είναι αυτό;;; Με το καλό να πάνε όλα! φτου φτου φτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:55 Η Raisa έγραψε: #992 28-05-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φτου, φτου, να μην σας ματιάσω! Τι όμορφο, ζουμπουρλούδικο πεϊνιρλί είναι αυτό;;; Με το καλό να πάνε όλα! φτου φτου φτου Click για ανάπτυξη... Ναιιι, ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:03 Η Luna έγραψε: #993 28-05-08 20:03 exw neyriasei para polu!!asta na pane!!!exw enan filo texniko k ton perimenw alla douleuei k den xserei an tha mporesei shmera!!!! zhleuw!!!thelw ki egw koilitses k mwrakia!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:23 Η elvenstar: #994 28-05-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρη ότι είναι από ιο; Μήπως χάλασες το πληκτρολόγιο κ δεν αλλάζει ή μήπως σβήστηκε κάτι; Γιατί δεν κάνεις ένα φορματ τον δίσκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:45 Η Luna έγραψε: #995 28-05-08 20:45 oxi kale!!eixa kai xthes texniko edw!!!ios einai!!exei ginei mia periergh katastash sta windows kai den mporw na kanw tipota ektos apo internet!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #996 29-05-08 09:59 Καλημέρα Βρετανάκια! Ραίσα, χθες έδειχνα στο γιο μου τα silver tabby, αλλά επιμένει το άτιμο στα lilac!!! Αχ.... αν μου έχει άποψη και γι'αυτό από τα 11... τι θα κάνω?? Περιμένει να τελειώσει το σχολείο για να έρχεται να γράφει σε σας λέει και να με πείσετε να του πάρω Βρετανάκι όταν θα γίνει 15 χρονών...(το'χει φτιάξει το πλάνο ο μπόμπιρας!) Νατος ο φανατικός σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #997 29-05-08 10:06 Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #998 29-05-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η Raisa έγραψε: #999 29-05-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Click για ανάπτυξη... Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:07 Η Βάσια13859: #1.000 29-05-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Click για ανάπτυξη... οχι εισαι τελεια!αλλα να εχει παντα φαγητο!σε καμια περιπτωση μην δωσεις συμπλήρωμα ασβεστιου!κανει κακο αντι για καλο, αν η τροφη των ζωων ειναι καλης ποιοτητας δεν χρειαζεται κανενα συμπλήρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από silvi: Τι κούκλα είναι αυτή ! Αντε με ένα πόνο ! Ο Φιντέλ πως αισθάνεται που θα γίνει πατέρας ; Κανένα νέο απο την κόρη μας ή ακόμα ρεμβάζει ;;; Click για ανάπτυξη... Το παιδί σας ακόμα στη Σαλονίκη το'χετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:19 Η Raisa έγραψε: #984 28-05-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το παιδί σας ακόμα στη Σαλονίκη το'χετε?? Click για ανάπτυξη... Ναι , ακόμα εγώ την έχω....και περιμέεεενουμε να της έρθει οίστρος....πού θα πάει?? Δεν είναι στο χέρι της...θα έρθει αργά ή γρήγορα...όλοι ελπίζουμε γρήγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:22 Η moukelis έγραψε: #985 28-05-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλά...πες της να με περιμένει κάποια στιγμή....και αν έρθω από κει θα της κοπεί το γέλιο!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ έλα εσύ...και θα γελάνε μέχρι και τα μουστάκια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:25 Η Raisa έγραψε: #986 28-05-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρέ έλα εσύ...και θα γελάνε μέχρι και τα μουστάκια της! Click για ανάπτυξη... Ακόμα γελάει εεε??? Πού είπαμε ότι μένεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #987 28-05-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι , ακόμα εγώ την έχω....και περιμέεεενουμε να της έρθει οίστρος....πού θα πάει?? Δεν είναι στο χέρι της...θα έρθει αργά ή γρήγορα...όλοι ελπίζουμε γρήγορα Click για ανάπτυξη... Α... Στο χέρι σας έρχεται εσάς ο οίστρος? Εμάς κάπου αλλού.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #988 28-05-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ακόμα γελάει εεε??? Πού είπαμε ότι μένεις??? Click για ανάπτυξη... Μένουμε σε ένα μεγάλο σπιτι,θα μας καταλάβεις απο τη μεγάλη φουντωτή γάτα στην αυλή(νομιζω Σκύλο το λένε,τι κουτό όνομα για γάτα) και τους δύο αντίζηλούς μου επίσης στην αυλή(μια μουρλή ασπρόμαυρη κακίστρω που χτες μου επιτέθηκε μέσα από το τζάμι,και έναν βαρεμένο ασθενή).Αδερφέ έλα να με σώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:27 Η Luna έγραψε: #989 28-05-08 19:27 EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:33 Η Raisa έγραψε: #990 28-05-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Luna: EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Click για ανάπτυξη... Αχχχ, το είχα πάθει και γω αυτό....ασ΄τα να πάνε!!! Βλέπεις Λούνα τι κοιλίτσα κάναμε??? Σε κανα μήνα θα τα έχουμε τα μωρούλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:44 Η Zbeebz έγραψε: #991 28-05-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Φτου, φτου, να μην σας ματιάσω! Τι όμορφο, ζουμπουρλούδικο πεϊνιρλί είναι αυτό;;; Με το καλό να πάνε όλα! φτου φτου φτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:55 Η Raisa έγραψε: #992 28-05-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φτου, φτου, να μην σας ματιάσω! Τι όμορφο, ζουμπουρλούδικο πεϊνιρλί είναι αυτό;;; Με το καλό να πάνε όλα! φτου φτου φτου Click για ανάπτυξη... Ναιιι, ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:03 Η Luna έγραψε: #993 28-05-08 20:03 exw neyriasei para polu!!asta na pane!!!exw enan filo texniko k ton perimenw alla douleuei k den xserei an tha mporesei shmera!!!! zhleuw!!!thelw ki egw koilitses k mwrakia!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:23 Η elvenstar: #994 28-05-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρη ότι είναι από ιο; Μήπως χάλασες το πληκτρολόγιο κ δεν αλλάζει ή μήπως σβήστηκε κάτι; Γιατί δεν κάνεις ένα φορματ τον δίσκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:45 Η Luna έγραψε: #995 28-05-08 20:45 oxi kale!!eixa kai xthes texniko edw!!!ios einai!!exei ginei mia periergh katastash sta windows kai den mporw na kanw tipota ektos apo internet!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #996 29-05-08 09:59 Καλημέρα Βρετανάκια! Ραίσα, χθες έδειχνα στο γιο μου τα silver tabby, αλλά επιμένει το άτιμο στα lilac!!! Αχ.... αν μου έχει άποψη και γι'αυτό από τα 11... τι θα κάνω?? Περιμένει να τελειώσει το σχολείο για να έρχεται να γράφει σε σας λέει και να με πείσετε να του πάρω Βρετανάκι όταν θα γίνει 15 χρονών...(το'χει φτιάξει το πλάνο ο μπόμπιρας!) Νατος ο φανατικός σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #997 29-05-08 10:06 Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #998 29-05-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η Raisa έγραψε: #999 29-05-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Click για ανάπτυξη... Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:07 Η Βάσια13859: #1.000 29-05-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Click για ανάπτυξη... οχι εισαι τελεια!αλλα να εχει παντα φαγητο!σε καμια περιπτωση μην δωσεις συμπλήρωμα ασβεστιου!κανει κακο αντι για καλο, αν η τροφη των ζωων ειναι καλης ποιοτητας δεν χρειαζεται κανενα συμπλήρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το παιδί σας ακόμα στη Σαλονίκη το'χετε?? Click για ανάπτυξη... Ναι , ακόμα εγώ την έχω....και περιμέεεενουμε να της έρθει οίστρος....πού θα πάει?? Δεν είναι στο χέρι της...θα έρθει αργά ή γρήγορα...όλοι ελπίζουμε γρήγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:22 Η moukelis έγραψε: #985 28-05-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλά...πες της να με περιμένει κάποια στιγμή....και αν έρθω από κει θα της κοπεί το γέλιο!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ έλα εσύ...και θα γελάνε μέχρι και τα μουστάκια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:25 Η Raisa έγραψε: #986 28-05-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρέ έλα εσύ...και θα γελάνε μέχρι και τα μουστάκια της! Click για ανάπτυξη... Ακόμα γελάει εεε??? Πού είπαμε ότι μένεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #987 28-05-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι , ακόμα εγώ την έχω....και περιμέεεενουμε να της έρθει οίστρος....πού θα πάει?? Δεν είναι στο χέρι της...θα έρθει αργά ή γρήγορα...όλοι ελπίζουμε γρήγορα Click για ανάπτυξη... Α... Στο χέρι σας έρχεται εσάς ο οίστρος? Εμάς κάπου αλλού.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #988 28-05-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ακόμα γελάει εεε??? Πού είπαμε ότι μένεις??? Click για ανάπτυξη... Μένουμε σε ένα μεγάλο σπιτι,θα μας καταλάβεις απο τη μεγάλη φουντωτή γάτα στην αυλή(νομιζω Σκύλο το λένε,τι κουτό όνομα για γάτα) και τους δύο αντίζηλούς μου επίσης στην αυλή(μια μουρλή ασπρόμαυρη κακίστρω που χτες μου επιτέθηκε μέσα από το τζάμι,και έναν βαρεμένο ασθενή).Αδερφέ έλα να με σώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:27 Η Luna έγραψε: #989 28-05-08 19:27 EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:33 Η Raisa έγραψε: #990 28-05-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Luna: EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Click για ανάπτυξη... Αχχχ, το είχα πάθει και γω αυτό....ασ΄τα να πάνε!!! Βλέπεις Λούνα τι κοιλίτσα κάναμε??? Σε κανα μήνα θα τα έχουμε τα μωρούλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:44 Η Zbeebz έγραψε: #991 28-05-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Φτου, φτου, να μην σας ματιάσω! Τι όμορφο, ζουμπουρλούδικο πεϊνιρλί είναι αυτό;;; Με το καλό να πάνε όλα! φτου φτου φτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:55 Η Raisa έγραψε: #992 28-05-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φτου, φτου, να μην σας ματιάσω! Τι όμορφο, ζουμπουρλούδικο πεϊνιρλί είναι αυτό;;; Με το καλό να πάνε όλα! φτου φτου φτου Click για ανάπτυξη... Ναιιι, ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:03 Η Luna έγραψε: #993 28-05-08 20:03 exw neyriasei para polu!!asta na pane!!!exw enan filo texniko k ton perimenw alla douleuei k den xserei an tha mporesei shmera!!!! zhleuw!!!thelw ki egw koilitses k mwrakia!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:23 Η elvenstar: #994 28-05-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρη ότι είναι από ιο; Μήπως χάλασες το πληκτρολόγιο κ δεν αλλάζει ή μήπως σβήστηκε κάτι; Γιατί δεν κάνεις ένα φορματ τον δίσκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:45 Η Luna έγραψε: #995 28-05-08 20:45 oxi kale!!eixa kai xthes texniko edw!!!ios einai!!exei ginei mia periergh katastash sta windows kai den mporw na kanw tipota ektos apo internet!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #996 29-05-08 09:59 Καλημέρα Βρετανάκια! Ραίσα, χθες έδειχνα στο γιο μου τα silver tabby, αλλά επιμένει το άτιμο στα lilac!!! Αχ.... αν μου έχει άποψη και γι'αυτό από τα 11... τι θα κάνω?? Περιμένει να τελειώσει το σχολείο για να έρχεται να γράφει σε σας λέει και να με πείσετε να του πάρω Βρετανάκι όταν θα γίνει 15 χρονών...(το'χει φτιάξει το πλάνο ο μπόμπιρας!) Νατος ο φανατικός σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #997 29-05-08 10:06 Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #998 29-05-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η Raisa έγραψε: #999 29-05-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Click για ανάπτυξη... Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:07 Η Βάσια13859: #1.000 29-05-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Click για ανάπτυξη... οχι εισαι τελεια!αλλα να εχει παντα φαγητο!σε καμια περιπτωση μην δωσεις συμπλήρωμα ασβεστιου!κανει κακο αντι για καλο, αν η τροφη των ζωων ειναι καλης ποιοτητας δεν χρειαζεται κανενα συμπλήρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλά...πες της να με περιμένει κάποια στιγμή....και αν έρθω από κει θα της κοπεί το γέλιο!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ έλα εσύ...και θα γελάνε μέχρι και τα μουστάκια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:25 Η Raisa έγραψε: #986 28-05-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρέ έλα εσύ...και θα γελάνε μέχρι και τα μουστάκια της! Click για ανάπτυξη... Ακόμα γελάει εεε??? Πού είπαμε ότι μένεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #987 28-05-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι , ακόμα εγώ την έχω....και περιμέεεενουμε να της έρθει οίστρος....πού θα πάει?? Δεν είναι στο χέρι της...θα έρθει αργά ή γρήγορα...όλοι ελπίζουμε γρήγορα Click για ανάπτυξη... Α... Στο χέρι σας έρχεται εσάς ο οίστρος? Εμάς κάπου αλλού.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #988 28-05-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ακόμα γελάει εεε??? Πού είπαμε ότι μένεις??? Click για ανάπτυξη... Μένουμε σε ένα μεγάλο σπιτι,θα μας καταλάβεις απο τη μεγάλη φουντωτή γάτα στην αυλή(νομιζω Σκύλο το λένε,τι κουτό όνομα για γάτα) και τους δύο αντίζηλούς μου επίσης στην αυλή(μια μουρλή ασπρόμαυρη κακίστρω που χτες μου επιτέθηκε μέσα από το τζάμι,και έναν βαρεμένο ασθενή).Αδερφέ έλα να με σώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:27 Η Luna έγραψε: #989 28-05-08 19:27 EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:33 Η Raisa έγραψε: #990 28-05-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Luna: EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Click για ανάπτυξη... Αχχχ, το είχα πάθει και γω αυτό....ασ΄τα να πάνε!!! Βλέπεις Λούνα τι κοιλίτσα κάναμε??? Σε κανα μήνα θα τα έχουμε τα μωρούλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:44 Η Zbeebz έγραψε: #991 28-05-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Φτου, φτου, να μην σας ματιάσω! Τι όμορφο, ζουμπουρλούδικο πεϊνιρλί είναι αυτό;;; Με το καλό να πάνε όλα! φτου φτου φτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:55 Η Raisa έγραψε: #992 28-05-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φτου, φτου, να μην σας ματιάσω! Τι όμορφο, ζουμπουρλούδικο πεϊνιρλί είναι αυτό;;; Με το καλό να πάνε όλα! φτου φτου φτου Click για ανάπτυξη... Ναιιι, ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:03 Η Luna έγραψε: #993 28-05-08 20:03 exw neyriasei para polu!!asta na pane!!!exw enan filo texniko k ton perimenw alla douleuei k den xserei an tha mporesei shmera!!!! zhleuw!!!thelw ki egw koilitses k mwrakia!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:23 Η elvenstar: #994 28-05-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρη ότι είναι από ιο; Μήπως χάλασες το πληκτρολόγιο κ δεν αλλάζει ή μήπως σβήστηκε κάτι; Γιατί δεν κάνεις ένα φορματ τον δίσκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:45 Η Luna έγραψε: #995 28-05-08 20:45 oxi kale!!eixa kai xthes texniko edw!!!ios einai!!exei ginei mia periergh katastash sta windows kai den mporw na kanw tipota ektos apo internet!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #996 29-05-08 09:59 Καλημέρα Βρετανάκια! Ραίσα, χθες έδειχνα στο γιο μου τα silver tabby, αλλά επιμένει το άτιμο στα lilac!!! Αχ.... αν μου έχει άποψη και γι'αυτό από τα 11... τι θα κάνω?? Περιμένει να τελειώσει το σχολείο για να έρχεται να γράφει σε σας λέει και να με πείσετε να του πάρω Βρετανάκι όταν θα γίνει 15 χρονών...(το'χει φτιάξει το πλάνο ο μπόμπιρας!) Νατος ο φανατικός σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #997 29-05-08 10:06 Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #998 29-05-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η Raisa έγραψε: #999 29-05-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Click για ανάπτυξη... Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:07 Η Βάσια13859: #1.000 29-05-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Click για ανάπτυξη... οχι εισαι τελεια!αλλα να εχει παντα φαγητο!σε καμια περιπτωση μην δωσεις συμπλήρωμα ασβεστιου!κανει κακο αντι για καλο, αν η τροφη των ζωων ειναι καλης ποιοτητας δεν χρειαζεται κανενα συμπλήρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρέ έλα εσύ...και θα γελάνε μέχρι και τα μουστάκια της! Click για ανάπτυξη... Ακόμα γελάει εεε??? Πού είπαμε ότι μένεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #987 28-05-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι , ακόμα εγώ την έχω....και περιμέεεενουμε να της έρθει οίστρος....πού θα πάει?? Δεν είναι στο χέρι της...θα έρθει αργά ή γρήγορα...όλοι ελπίζουμε γρήγορα Click για ανάπτυξη... Α... Στο χέρι σας έρχεται εσάς ο οίστρος? Εμάς κάπου αλλού.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #988 28-05-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ακόμα γελάει εεε??? Πού είπαμε ότι μένεις??? Click για ανάπτυξη... Μένουμε σε ένα μεγάλο σπιτι,θα μας καταλάβεις απο τη μεγάλη φουντωτή γάτα στην αυλή(νομιζω Σκύλο το λένε,τι κουτό όνομα για γάτα) και τους δύο αντίζηλούς μου επίσης στην αυλή(μια μουρλή ασπρόμαυρη κακίστρω που χτες μου επιτέθηκε μέσα από το τζάμι,και έναν βαρεμένο ασθενή).Αδερφέ έλα να με σώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:27 Η Luna έγραψε: #989 28-05-08 19:27 EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:33 Η Raisa έγραψε: #990 28-05-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Luna: EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Click για ανάπτυξη... Αχχχ, το είχα πάθει και γω αυτό....ασ΄τα να πάνε!!! Βλέπεις Λούνα τι κοιλίτσα κάναμε??? Σε κανα μήνα θα τα έχουμε τα μωρούλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:44 Η Zbeebz έγραψε: #991 28-05-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Φτου, φτου, να μην σας ματιάσω! Τι όμορφο, ζουμπουρλούδικο πεϊνιρλί είναι αυτό;;; Με το καλό να πάνε όλα! φτου φτου φτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:55 Η Raisa έγραψε: #992 28-05-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φτου, φτου, να μην σας ματιάσω! Τι όμορφο, ζουμπουρλούδικο πεϊνιρλί είναι αυτό;;; Με το καλό να πάνε όλα! φτου φτου φτου Click για ανάπτυξη... Ναιιι, ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:03 Η Luna έγραψε: #993 28-05-08 20:03 exw neyriasei para polu!!asta na pane!!!exw enan filo texniko k ton perimenw alla douleuei k den xserei an tha mporesei shmera!!!! zhleuw!!!thelw ki egw koilitses k mwrakia!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:23 Η elvenstar: #994 28-05-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρη ότι είναι από ιο; Μήπως χάλασες το πληκτρολόγιο κ δεν αλλάζει ή μήπως σβήστηκε κάτι; Γιατί δεν κάνεις ένα φορματ τον δίσκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:45 Η Luna έγραψε: #995 28-05-08 20:45 oxi kale!!eixa kai xthes texniko edw!!!ios einai!!exei ginei mia periergh katastash sta windows kai den mporw na kanw tipota ektos apo internet!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #996 29-05-08 09:59 Καλημέρα Βρετανάκια! Ραίσα, χθες έδειχνα στο γιο μου τα silver tabby, αλλά επιμένει το άτιμο στα lilac!!! Αχ.... αν μου έχει άποψη και γι'αυτό από τα 11... τι θα κάνω?? Περιμένει να τελειώσει το σχολείο για να έρχεται να γράφει σε σας λέει και να με πείσετε να του πάρω Βρετανάκι όταν θα γίνει 15 χρονών...(το'χει φτιάξει το πλάνο ο μπόμπιρας!) Νατος ο φανατικός σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #997 29-05-08 10:06 Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #998 29-05-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η Raisa έγραψε: #999 29-05-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Click για ανάπτυξη... Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:07 Η Βάσια13859: #1.000 29-05-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Click για ανάπτυξη... οχι εισαι τελεια!αλλα να εχει παντα φαγητο!σε καμια περιπτωση μην δωσεις συμπλήρωμα ασβεστιου!κανει κακο αντι για καλο, αν η τροφη των ζωων ειναι καλης ποιοτητας δεν χρειαζεται κανενα συμπλήρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι , ακόμα εγώ την έχω....και περιμέεεενουμε να της έρθει οίστρος....πού θα πάει?? Δεν είναι στο χέρι της...θα έρθει αργά ή γρήγορα...όλοι ελπίζουμε γρήγορα Click για ανάπτυξη... Α... Στο χέρι σας έρχεται εσάς ο οίστρος? Εμάς κάπου αλλού.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #988 28-05-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ακόμα γελάει εεε??? Πού είπαμε ότι μένεις??? Click για ανάπτυξη... Μένουμε σε ένα μεγάλο σπιτι,θα μας καταλάβεις απο τη μεγάλη φουντωτή γάτα στην αυλή(νομιζω Σκύλο το λένε,τι κουτό όνομα για γάτα) και τους δύο αντίζηλούς μου επίσης στην αυλή(μια μουρλή ασπρόμαυρη κακίστρω που χτες μου επιτέθηκε μέσα από το τζάμι,και έναν βαρεμένο ασθενή).Αδερφέ έλα να με σώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:27 Η Luna έγραψε: #989 28-05-08 19:27 EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:33 Η Raisa έγραψε: #990 28-05-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Luna: EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Click για ανάπτυξη... Αχχχ, το είχα πάθει και γω αυτό....ασ΄τα να πάνε!!! Βλέπεις Λούνα τι κοιλίτσα κάναμε??? Σε κανα μήνα θα τα έχουμε τα μωρούλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:44 Η Zbeebz έγραψε: #991 28-05-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Φτου, φτου, να μην σας ματιάσω! Τι όμορφο, ζουμπουρλούδικο πεϊνιρλί είναι αυτό;;; Με το καλό να πάνε όλα! φτου φτου φτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:55 Η Raisa έγραψε: #992 28-05-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φτου, φτου, να μην σας ματιάσω! Τι όμορφο, ζουμπουρλούδικο πεϊνιρλί είναι αυτό;;; Με το καλό να πάνε όλα! φτου φτου φτου Click για ανάπτυξη... Ναιιι, ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:03 Η Luna έγραψε: #993 28-05-08 20:03 exw neyriasei para polu!!asta na pane!!!exw enan filo texniko k ton perimenw alla douleuei k den xserei an tha mporesei shmera!!!! zhleuw!!!thelw ki egw koilitses k mwrakia!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:23 Η elvenstar: #994 28-05-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρη ότι είναι από ιο; Μήπως χάλασες το πληκτρολόγιο κ δεν αλλάζει ή μήπως σβήστηκε κάτι; Γιατί δεν κάνεις ένα φορματ τον δίσκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:45 Η Luna έγραψε: #995 28-05-08 20:45 oxi kale!!eixa kai xthes texniko edw!!!ios einai!!exei ginei mia periergh katastash sta windows kai den mporw na kanw tipota ektos apo internet!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #996 29-05-08 09:59 Καλημέρα Βρετανάκια! Ραίσα, χθες έδειχνα στο γιο μου τα silver tabby, αλλά επιμένει το άτιμο στα lilac!!! Αχ.... αν μου έχει άποψη και γι'αυτό από τα 11... τι θα κάνω?? Περιμένει να τελειώσει το σχολείο για να έρχεται να γράφει σε σας λέει και να με πείσετε να του πάρω Βρετανάκι όταν θα γίνει 15 χρονών...(το'χει φτιάξει το πλάνο ο μπόμπιρας!) Νατος ο φανατικός σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #997 29-05-08 10:06 Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #998 29-05-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η Raisa έγραψε: #999 29-05-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Click για ανάπτυξη... Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:07 Η Βάσια13859: #1.000 29-05-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Click για ανάπτυξη... οχι εισαι τελεια!αλλα να εχει παντα φαγητο!σε καμια περιπτωση μην δωσεις συμπλήρωμα ασβεστιου!κανει κακο αντι για καλο, αν η τροφη των ζωων ειναι καλης ποιοτητας δεν χρειαζεται κανενα συμπλήρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ακόμα γελάει εεε??? Πού είπαμε ότι μένεις??? Click για ανάπτυξη... Μένουμε σε ένα μεγάλο σπιτι,θα μας καταλάβεις απο τη μεγάλη φουντωτή γάτα στην αυλή(νομιζω Σκύλο το λένε,τι κουτό όνομα για γάτα) και τους δύο αντίζηλούς μου επίσης στην αυλή(μια μουρλή ασπρόμαυρη κακίστρω που χτες μου επιτέθηκε μέσα από το τζάμι,και έναν βαρεμένο ασθενή).Αδερφέ έλα να με σώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:27 Η Luna έγραψε: #989 28-05-08 19:27 EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:33 Η Raisa έγραψε: #990 28-05-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Luna: EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Click για ανάπτυξη... Αχχχ, το είχα πάθει και γω αυτό....ασ΄τα να πάνε!!! Βλέπεις Λούνα τι κοιλίτσα κάναμε??? Σε κανα μήνα θα τα έχουμε τα μωρούλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:44 Η Zbeebz έγραψε: #991 28-05-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Φτου, φτου, να μην σας ματιάσω! Τι όμορφο, ζουμπουρλούδικο πεϊνιρλί είναι αυτό;;; Με το καλό να πάνε όλα! φτου φτου φτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:55 Η Raisa έγραψε: #992 28-05-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φτου, φτου, να μην σας ματιάσω! Τι όμορφο, ζουμπουρλούδικο πεϊνιρλί είναι αυτό;;; Με το καλό να πάνε όλα! φτου φτου φτου Click για ανάπτυξη... Ναιιι, ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:03 Η Luna έγραψε: #993 28-05-08 20:03 exw neyriasei para polu!!asta na pane!!!exw enan filo texniko k ton perimenw alla douleuei k den xserei an tha mporesei shmera!!!! zhleuw!!!thelw ki egw koilitses k mwrakia!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:23 Η elvenstar: #994 28-05-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρη ότι είναι από ιο; Μήπως χάλασες το πληκτρολόγιο κ δεν αλλάζει ή μήπως σβήστηκε κάτι; Γιατί δεν κάνεις ένα φορματ τον δίσκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:45 Η Luna έγραψε: #995 28-05-08 20:45 oxi kale!!eixa kai xthes texniko edw!!!ios einai!!exei ginei mia periergh katastash sta windows kai den mporw na kanw tipota ektos apo internet!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #996 29-05-08 09:59 Καλημέρα Βρετανάκια! Ραίσα, χθες έδειχνα στο γιο μου τα silver tabby, αλλά επιμένει το άτιμο στα lilac!!! Αχ.... αν μου έχει άποψη και γι'αυτό από τα 11... τι θα κάνω?? Περιμένει να τελειώσει το σχολείο για να έρχεται να γράφει σε σας λέει και να με πείσετε να του πάρω Βρετανάκι όταν θα γίνει 15 χρονών...(το'χει φτιάξει το πλάνο ο μπόμπιρας!) Νατος ο φανατικός σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #997 29-05-08 10:06 Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #998 29-05-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η Raisa έγραψε: #999 29-05-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Click για ανάπτυξη... Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:07 Η Βάσια13859: #1.000 29-05-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Click για ανάπτυξη... οχι εισαι τελεια!αλλα να εχει παντα φαγητο!σε καμια περιπτωση μην δωσεις συμπλήρωμα ασβεστιου!κανει κακο αντι για καλο, αν η τροφη των ζωων ειναι καλης ποιοτητας δεν χρειαζεται κανενα συμπλήρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:33 Η Raisa έγραψε: #990 28-05-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Luna: EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Click για ανάπτυξη... Αχχχ, το είχα πάθει και γω αυτό....ασ΄τα να πάνε!!! Βλέπεις Λούνα τι κοιλίτσα κάναμε??? Σε κανα μήνα θα τα έχουμε τα μωρούλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:44 Η Zbeebz έγραψε: #991 28-05-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Φτου, φτου, να μην σας ματιάσω! Τι όμορφο, ζουμπουρλούδικο πεϊνιρλί είναι αυτό;;; Με το καλό να πάνε όλα! φτου φτου φτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:55 Η Raisa έγραψε: #992 28-05-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φτου, φτου, να μην σας ματιάσω! Τι όμορφο, ζουμπουρλούδικο πεϊνιρλί είναι αυτό;;; Με το καλό να πάνε όλα! φτου φτου φτου Click για ανάπτυξη... Ναιιι, ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:03 Η Luna έγραψε: #993 28-05-08 20:03 exw neyriasei para polu!!asta na pane!!!exw enan filo texniko k ton perimenw alla douleuei k den xserei an tha mporesei shmera!!!! zhleuw!!!thelw ki egw koilitses k mwrakia!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:23 Η elvenstar: #994 28-05-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρη ότι είναι από ιο; Μήπως χάλασες το πληκτρολόγιο κ δεν αλλάζει ή μήπως σβήστηκε κάτι; Γιατί δεν κάνεις ένα φορματ τον δίσκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:45 Η Luna έγραψε: #995 28-05-08 20:45 oxi kale!!eixa kai xthes texniko edw!!!ios einai!!exei ginei mia periergh katastash sta windows kai den mporw na kanw tipota ektos apo internet!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #996 29-05-08 09:59 Καλημέρα Βρετανάκια! Ραίσα, χθες έδειχνα στο γιο μου τα silver tabby, αλλά επιμένει το άτιμο στα lilac!!! Αχ.... αν μου έχει άποψη και γι'αυτό από τα 11... τι θα κάνω?? Περιμένει να τελειώσει το σχολείο για να έρχεται να γράφει σε σας λέει και να με πείσετε να του πάρω Βρετανάκι όταν θα γίνει 15 χρονών...(το'χει φτιάξει το πλάνο ο μπόμπιρας!) Νατος ο φανατικός σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #997 29-05-08 10:06 Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #998 29-05-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η Raisa έγραψε: #999 29-05-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Click για ανάπτυξη... Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:07 Η Βάσια13859: #1.000 29-05-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Click για ανάπτυξη... οχι εισαι τελεια!αλλα να εχει παντα φαγητο!σε καμια περιπτωση μην δωσεις συμπλήρωμα ασβεστιου!κανει κακο αντι για καλο, αν η τροφη των ζωων ειναι καλης ποιοτητας δεν χρειαζεται κανενα συμπλήρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Click για ανάπτυξη... Αχχχ, το είχα πάθει και γω αυτό....ασ΄τα να πάνε!!! Βλέπεις Λούνα τι κοιλίτσα κάναμε??? Σε κανα μήνα θα τα έχουμε τα μωρούλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:44 Η Zbeebz έγραψε: #991 28-05-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Φτου, φτου, να μην σας ματιάσω! Τι όμορφο, ζουμπουρλούδικο πεϊνιρλί είναι αυτό;;; Με το καλό να πάνε όλα! φτου φτου φτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:55 Η Raisa έγραψε: #992 28-05-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φτου, φτου, να μην σας ματιάσω! Τι όμορφο, ζουμπουρλούδικο πεϊνιρλί είναι αυτό;;; Με το καλό να πάνε όλα! φτου φτου φτου Click για ανάπτυξη... Ναιιι, ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:03 Η Luna έγραψε: #993 28-05-08 20:03 exw neyriasei para polu!!asta na pane!!!exw enan filo texniko k ton perimenw alla douleuei k den xserei an tha mporesei shmera!!!! zhleuw!!!thelw ki egw koilitses k mwrakia!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:23 Η elvenstar: #994 28-05-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρη ότι είναι από ιο; Μήπως χάλασες το πληκτρολόγιο κ δεν αλλάζει ή μήπως σβήστηκε κάτι; Γιατί δεν κάνεις ένα φορματ τον δίσκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:45 Η Luna έγραψε: #995 28-05-08 20:45 oxi kale!!eixa kai xthes texniko edw!!!ios einai!!exei ginei mia periergh katastash sta windows kai den mporw na kanw tipota ektos apo internet!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #996 29-05-08 09:59 Καλημέρα Βρετανάκια! Ραίσα, χθες έδειχνα στο γιο μου τα silver tabby, αλλά επιμένει το άτιμο στα lilac!!! Αχ.... αν μου έχει άποψη και γι'αυτό από τα 11... τι θα κάνω?? Περιμένει να τελειώσει το σχολείο για να έρχεται να γράφει σε σας λέει και να με πείσετε να του πάρω Βρετανάκι όταν θα γίνει 15 χρονών...(το'χει φτιάξει το πλάνο ο μπόμπιρας!) Νατος ο φανατικός σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #997 29-05-08 10:06 Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #998 29-05-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η Raisa έγραψε: #999 29-05-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Click για ανάπτυξη... Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:07 Η Βάσια13859: #1.000 29-05-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Click για ανάπτυξη... οχι εισαι τελεια!αλλα να εχει παντα φαγητο!σε καμια περιπτωση μην δωσεις συμπλήρωμα ασβεστιου!κανει κακο αντι για καλο, αν η τροφη των ζωων ειναι καλης ποιοτητας δεν χρειαζεται κανενα συμπλήρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Φτου, φτου, να μην σας ματιάσω! Τι όμορφο, ζουμπουρλούδικο πεϊνιρλί είναι αυτό;;; Με το καλό να πάνε όλα! φτου φτου φτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 19:55 Η Raisa έγραψε: #992 28-05-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φτου, φτου, να μην σας ματιάσω! Τι όμορφο, ζουμπουρλούδικο πεϊνιρλί είναι αυτό;;; Με το καλό να πάνε όλα! φτου φτου φτου Click για ανάπτυξη... Ναιιι, ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:03 Η Luna έγραψε: #993 28-05-08 20:03 exw neyriasei para polu!!asta na pane!!!exw enan filo texniko k ton perimenw alla douleuei k den xserei an tha mporesei shmera!!!! zhleuw!!!thelw ki egw koilitses k mwrakia!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:23 Η elvenstar: #994 28-05-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρη ότι είναι από ιο; Μήπως χάλασες το πληκτρολόγιο κ δεν αλλάζει ή μήπως σβήστηκε κάτι; Γιατί δεν κάνεις ένα φορματ τον δίσκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:45 Η Luna έγραψε: #995 28-05-08 20:45 oxi kale!!eixa kai xthes texniko edw!!!ios einai!!exei ginei mia periergh katastash sta windows kai den mporw na kanw tipota ektos apo internet!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #996 29-05-08 09:59 Καλημέρα Βρετανάκια! Ραίσα, χθες έδειχνα στο γιο μου τα silver tabby, αλλά επιμένει το άτιμο στα lilac!!! Αχ.... αν μου έχει άποψη και γι'αυτό από τα 11... τι θα κάνω?? Περιμένει να τελειώσει το σχολείο για να έρχεται να γράφει σε σας λέει και να με πείσετε να του πάρω Βρετανάκι όταν θα γίνει 15 χρονών...(το'χει φτιάξει το πλάνο ο μπόμπιρας!) Νατος ο φανατικός σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #997 29-05-08 10:06 Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #998 29-05-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η Raisa έγραψε: #999 29-05-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Click για ανάπτυξη... Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:07 Η Βάσια13859: #1.000 29-05-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Click για ανάπτυξη... οχι εισαι τελεια!αλλα να εχει παντα φαγητο!σε καμια περιπτωση μην δωσεις συμπλήρωμα ασβεστιου!κανει κακο αντι για καλο, αν η τροφη των ζωων ειναι καλης ποιοτητας δεν χρειαζεται κανενα συμπλήρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φτου, φτου, να μην σας ματιάσω! Τι όμορφο, ζουμπουρλούδικο πεϊνιρλί είναι αυτό;;; Με το καλό να πάνε όλα! φτου φτου φτου Click για ανάπτυξη... Ναιιι, ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:03 Η Luna έγραψε: #993 28-05-08 20:03 exw neyriasei para polu!!asta na pane!!!exw enan filo texniko k ton perimenw alla douleuei k den xserei an tha mporesei shmera!!!! zhleuw!!!thelw ki egw koilitses k mwrakia!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:23 Η elvenstar: #994 28-05-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρη ότι είναι από ιο; Μήπως χάλασες το πληκτρολόγιο κ δεν αλλάζει ή μήπως σβήστηκε κάτι; Γιατί δεν κάνεις ένα φορματ τον δίσκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:45 Η Luna έγραψε: #995 28-05-08 20:45 oxi kale!!eixa kai xthes texniko edw!!!ios einai!!exei ginei mia periergh katastash sta windows kai den mporw na kanw tipota ektos apo internet!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #996 29-05-08 09:59 Καλημέρα Βρετανάκια! Ραίσα, χθες έδειχνα στο γιο μου τα silver tabby, αλλά επιμένει το άτιμο στα lilac!!! Αχ.... αν μου έχει άποψη και γι'αυτό από τα 11... τι θα κάνω?? Περιμένει να τελειώσει το σχολείο για να έρχεται να γράφει σε σας λέει και να με πείσετε να του πάρω Βρετανάκι όταν θα γίνει 15 χρονών...(το'χει φτιάξει το πλάνο ο μπόμπιρας!) Νατος ο φανατικός σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #997 29-05-08 10:06 Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #998 29-05-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η Raisa έγραψε: #999 29-05-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Click για ανάπτυξη... Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:07 Η Βάσια13859: #1.000 29-05-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Click για ανάπτυξη... οχι εισαι τελεια!αλλα να εχει παντα φαγητο!σε καμια περιπτωση μην δωσεις συμπλήρωμα ασβεστιου!κανει κακο αντι για καλο, αν η τροφη των ζωων ειναι καλης ποιοτητας δεν χρειαζεται κανενα συμπλήρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
exw neyriasei para polu!!asta na pane!!!exw enan filo texniko k ton perimenw alla douleuei k den xserei an tha mporesei shmera!!!! zhleuw!!!thelw ki egw koilitses k mwrakia!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:23 Η elvenstar: #994 28-05-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρη ότι είναι από ιο; Μήπως χάλασες το πληκτρολόγιο κ δεν αλλάζει ή μήπως σβήστηκε κάτι; Γιατί δεν κάνεις ένα φορματ τον δίσκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:45 Η Luna έγραψε: #995 28-05-08 20:45 oxi kale!!eixa kai xthes texniko edw!!!ios einai!!exei ginei mia periergh katastash sta windows kai den mporw na kanw tipota ektos apo internet!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #996 29-05-08 09:59 Καλημέρα Βρετανάκια! Ραίσα, χθες έδειχνα στο γιο μου τα silver tabby, αλλά επιμένει το άτιμο στα lilac!!! Αχ.... αν μου έχει άποψη και γι'αυτό από τα 11... τι θα κάνω?? Περιμένει να τελειώσει το σχολείο για να έρχεται να γράφει σε σας λέει και να με πείσετε να του πάρω Βρετανάκι όταν θα γίνει 15 χρονών...(το'χει φτιάξει το πλάνο ο μπόμπιρας!) Νατος ο φανατικός σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #997 29-05-08 10:06 Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #998 29-05-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η Raisa έγραψε: #999 29-05-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Click για ανάπτυξη... Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:07 Η Βάσια13859: #1.000 29-05-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Click για ανάπτυξη... οχι εισαι τελεια!αλλα να εχει παντα φαγητο!σε καμια περιπτωση μην δωσεις συμπλήρωμα ασβεστιου!κανει κακο αντι για καλο, αν η τροφη των ζωων ειναι καλης ποιοτητας δεν χρειαζεται κανενα συμπλήρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: EXW IO STO PC MOU KAI DEN MPORW NA ALLAXSW GLWSSA!!!!! egw twra mphka kai exw meinei pisw!!!re raisa ti koilitsa einai ayth???ftou ftou ftou!!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρη ότι είναι από ιο; Μήπως χάλασες το πληκτρολόγιο κ δεν αλλάζει ή μήπως σβήστηκε κάτι; Γιατί δεν κάνεις ένα φορματ τον δίσκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 20:45 Η Luna έγραψε: #995 28-05-08 20:45 oxi kale!!eixa kai xthes texniko edw!!!ios einai!!exei ginei mia periergh katastash sta windows kai den mporw na kanw tipota ektos apo internet!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #996 29-05-08 09:59 Καλημέρα Βρετανάκια! Ραίσα, χθες έδειχνα στο γιο μου τα silver tabby, αλλά επιμένει το άτιμο στα lilac!!! Αχ.... αν μου έχει άποψη και γι'αυτό από τα 11... τι θα κάνω?? Περιμένει να τελειώσει το σχολείο για να έρχεται να γράφει σε σας λέει και να με πείσετε να του πάρω Βρετανάκι όταν θα γίνει 15 χρονών...(το'χει φτιάξει το πλάνο ο μπόμπιρας!) Νατος ο φανατικός σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #997 29-05-08 10:06 Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #998 29-05-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η Raisa έγραψε: #999 29-05-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Click για ανάπτυξη... Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:07 Η Βάσια13859: #1.000 29-05-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Click για ανάπτυξη... οχι εισαι τελεια!αλλα να εχει παντα φαγητο!σε καμια περιπτωση μην δωσεις συμπλήρωμα ασβεστιου!κανει κακο αντι για καλο, αν η τροφη των ζωων ειναι καλης ποιοτητας δεν χρειαζεται κανενα συμπλήρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
oxi kale!!eixa kai xthes texniko edw!!!ios einai!!exei ginei mia periergh katastash sta windows kai den mporw na kanw tipota ektos apo internet!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #996 29-05-08 09:59 Καλημέρα Βρετανάκια! Ραίσα, χθες έδειχνα στο γιο μου τα silver tabby, αλλά επιμένει το άτιμο στα lilac!!! Αχ.... αν μου έχει άποψη και γι'αυτό από τα 11... τι θα κάνω?? Περιμένει να τελειώσει το σχολείο για να έρχεται να γράφει σε σας λέει και να με πείσετε να του πάρω Βρετανάκι όταν θα γίνει 15 χρονών...(το'χει φτιάξει το πλάνο ο μπόμπιρας!) Νατος ο φανατικός σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #997 29-05-08 10:06 Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #998 29-05-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η Raisa έγραψε: #999 29-05-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Click για ανάπτυξη... Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:07 Η Βάσια13859: #1.000 29-05-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Click για ανάπτυξη... οχι εισαι τελεια!αλλα να εχει παντα φαγητο!σε καμια περιπτωση μην δωσεις συμπλήρωμα ασβεστιου!κανει κακο αντι για καλο, αν η τροφη των ζωων ειναι καλης ποιοτητας δεν χρειαζεται κανενα συμπλήρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα Βρετανάκια! Ραίσα, χθες έδειχνα στο γιο μου τα silver tabby, αλλά επιμένει το άτιμο στα lilac!!! Αχ.... αν μου έχει άποψη και γι'αυτό από τα 11... τι θα κάνω?? Περιμένει να τελειώσει το σχολείο για να έρχεται να γράφει σε σας λέει και να με πείσετε να του πάρω Βρετανάκι όταν θα γίνει 15 χρονών...(το'χει φτιάξει το πλάνο ο μπόμπιρας!) Νατος ο φανατικός σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #997 29-05-08 10:06 Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #998 29-05-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η Raisa έγραψε: #999 29-05-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Click για ανάπτυξη... Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:07 Η Βάσια13859: #1.000 29-05-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Click για ανάπτυξη... οχι εισαι τελεια!αλλα να εχει παντα φαγητο!σε καμια περιπτωση μην δωσεις συμπλήρωμα ασβεστιου!κανει κακο αντι για καλο, αν η τροφη των ζωων ειναι καλης ποιοτητας δεν χρειαζεται κανενα συμπλήρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #998 29-05-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η Raisa έγραψε: #999 29-05-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Click για ανάπτυξη... Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:07 Η Βάσια13859: #1.000 29-05-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Click για ανάπτυξη... οχι εισαι τελεια!αλλα να εχει παντα φαγητο!σε καμια περιπτωση μην δωσεις συμπλήρωμα ασβεστιου!κανει κακο αντι για καλο, αν η τροφη των ζωων ειναι καλης ποιοτητας δεν χρειαζεται κανενα συμπλήρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ενας κούκλος ο μικρός φίλος μας!!! Το παιδι έχει άποψη καλέ , δεν χαίρεσαι?? Ε, και ώσπου να γίνει 15 δεν μπορεί, θα σε έχουμε πείσει να του πάρεις ένα....ή και πιο μπροστά Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:02 Η Raisa έγραψε: #999 29-05-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Click για ανάπτυξη... Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:07 Η Βάσια13859: #1.000 29-05-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Click για ανάπτυξη... οχι εισαι τελεια!αλλα να εχει παντα φαγητο!σε καμια περιπτωση μην δωσεις συμπλήρωμα ασβεστιου!κανει κακο αντι για καλο, αν η τροφη των ζωων ειναι καλης ποιοτητας δεν χρειαζεται κανενα συμπλήρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σ'ευχαριστώ.... φτυστός ο μπαμπάς του... Λες να με πείσει? 'Εχω άλλα πλάνα εγώ... Να σε ρωτήσω... τι τροφή δίνεις στη Ραίσα και τι συμπληρώματα? Click για ανάπτυξη... Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 11:07 Η Βάσια13859: #1.000 29-05-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Click για ανάπτυξη... οχι εισαι τελεια!αλλα να εχει παντα φαγητο!σε καμια περιπτωση μην δωσεις συμπλήρωμα ασβεστιου!κανει κακο αντι για καλο, αν η τροφη των ζωων ειναι καλης ποιοτητας δεν χρειαζεται κανενα συμπλήρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την μόνη τροφή που τρώει με όρεξη είναι της pro plan...έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες αλλά με το ζόρι τις έτρωγαν και οι δυο....τώρα που είναι έγκυος της δίνω την pro plan kitten και την πάστα calo pet! Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάτι ακόμα...ας μου πει η Βάσια Click για ανάπτυξη... οχι εισαι τελεια!αλλα να εχει παντα φαγητο!σε καμια περιπτωση μην δωσεις συμπλήρωμα ασβεστιου!κανει κακο αντι για καλο, αν η τροφη των ζωων ειναι καλης ποιοτητας δεν χρειαζεται κανενα συμπλήρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.