Raisa
Περιβόητο μέλος
οχι εισαι τελεια!αλλα να εχει παντα φαγητο!σε καμια περιπτωση μην δωσεις συμπλήρωμα ασβεστιου!κανει κακο αντι για καλο, αν η τροφη των ζωων ειναι καλης ποιοτητας δεν χρειαζεται κανενα συμπλήρωμα!
Ε, καλά...τα μπολ τους είναι πάντα γεμάτα

Ευχαριστώ πολύ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κι εγώ ευχαριστώ και τις 2 σας!Ε, καλά...τα μπολ τους είναι πάντα γεμάτα
Ευχαριστώ πολύ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
'Όλοι αυτό τον πολυπόθητο οίστρο περιμένουμε!!! Μήπως να τους δανείσουμε λίγο από τον δικό μας?Ωχου μωρε τα καημένα...Σημασία έχει ότι ζέστη ξεζέστη,η φύση θα επέμβει και που θα πάει,θα της έρθει και ο οιστρος!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Το παίρνω πίσω! Αστο καλύτερα! Θα μας κυνηγάνε οι γάτοι μας μετά!'Όλοι αυτό τον πολυπόθητο οίστρο περιμένουμε!!! Μήπως να τους δανείσουμε λίγο από τον δικό μας?![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Θέλετε να σας στείλουμε λίγο απο τον δικό της οιστρο;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Βέβαια!! Που θα πάει θα μας έρθει κι εμάς... κι η Καλυψώ μου είναι φωναχτερό κορίτσι... ξέρεις ο μόνος λόγος που θέλω να έρθει τώρα, είναι για να συνδιάσω τη γέννα με τις διακοπές μου... και τώρα βολεύει....Αφήστε παιδιά,εμάς που η Αμελί έχει πάρει όλους τους γάτους της γειτονιάς...Και φουσκώνει πάλι...Εν τω μεταξύ σκέφτομαι τουλάχιστον δεν τη στειρώνουν που δεν τη στειρωνουν,να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για αυτή,και της έχω πάρει τροφή για γατάκια,της δίνω κονσερβουλα για να δυναμώσει,κι αυτή δεν τρώει τίποτα,θέλει μόνο φαγητά απο τα δικά μας,κι απο αυτα πολυ λιγη ποσοτητα.Λεω το Σαββατο που θα παμε για εμβολιο να παρω calopet και να της βαζω ανακατεμενη με το φαγητό.
Θέλετε να σας στείλουμε λίγο απο τον δικό της οιστρο;![]()
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
αχ ειδες τα γατια που ειναι εξω λυσσανε!τα δικα μας στη μουφα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Στη μούγκα θες να πεις...αχ ειδες τα γατια που ειναι εξω λυσσανε!τα δικα μας στη μουφα
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η πρώτη...Η Καλυψώ έχει γεννήσει ξανά ή θα είναι η πρώτη της φορά;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τι κάνει η Ραίσα? Δε ζεσταίνεται πολύ??

Η κρητικοπούλα? Ο Φιντελάκος??
Το Λουνάκι??
Raisa
Περιβόητο μέλος
Εμείς είμαστε μια χαρά.
...η Ραίσα όλο και φουσκώνει
, ο Φιντέλ χαδιάρης όπως πάντα και η Σιλβούλα μια χαρά...οίστρο ακόμα δεν έχει...θα φύγει για το σπίτι της μια από αυτές της μέρες...Δυστυχώς δεν πέτυχε το προξενιό....ίσως να πετύχει κάποια άλλη φορά, αλλά αυτήν τη φορά θα πάει ο Φιντέλ στη νύφη.

Τα δικά σου πως πάνε???
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γειά σου Γιουλάκο....τι κάνεις?
Εμείς είμαστε μια χαρά....η Ραίσα όλο και φουσκώνει
, ο Φιντέλ χαδιάρης όπως πάντα και η Σιλβούλα μια χαρά...οίστρο ακόμα δεν έχει...θα φύγει για το σπίτι της μια από αυτές της μέρες...
Δυστυχώς δεν πέτυχε το προξενιό....ίσως να πετύχει κάποια άλλη φορά, αλλά αυτήν τη φορά θα πάει ο Φιντέλ στη νύφη.
Τα δικά σου πως πάνε???
Ήσυχα....Ζεσταίνονται κι απλώνονται στα πλακάκια... και χαλβαδιάζουν προς το παρόν τις δεκαοχτούρες που ζευγαρώνουν στο κέδρο μας!

Λες να εμπνευστούν?

Raisa
Περιβόητο μέλος
Ήσυχα....Ζεσταίνονται κι απλώνονται στα πλακάκια... και χαλβαδιάζουν προς το παρόν τις δεκαοχτούρες που ζευγαρώνουν στο κέδρο μας!
Λες να εμπνευστούν?![]()
Λεςςςςς.....

Ποτέ δεν ξέρεις!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
να ρωτήσω κάτι η κρέμα calo pet που λέγατε γιατί ακριβώς είναι θέλω να πάρει λίγο βάρος η δική μου κ έχω δοκιμάσει διάφορες κρέμες αλλά μέχρι στιγμής είμαστε στα ίδια
Raisa
Περιβόητο μέλος
Κρίμα για την Σιλβι θα έκαναν υπέροχα μωρά με τον Φιντελ, θα σε αποζημιώσει όμως με το παραπάνω η Ραισανα ρωτήσω κάτι η κρέμα calo pet που λέγατε γιατί ακριβώς είναι θέλω να πάρει λίγο βάρος η δική μου κ έχω δοκιμάσει διάφορες κρέμες αλλά μέχρι στιγμής είμαστε στα ίδια
![]()
Είναι κάτι σαν συμπλήρωμα....περιέχει ομέγα-3 και ομέγα-6 , ταυρίνη, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία....και πολλές πολλές θερμίδες....και ανοίγει την όρεξη λέει.

Τα δικά μου τρελαίνονται πάντως να την τρώνε

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
κανει κακο αντι για καλο, αν η τροφη των ζωων ειναι καλης ποιοτητας δεν χρειαζεται κανενα συμπλήρωμα!