ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.021 30-05-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είναι κάτι σαν συμπλήρωμα....περιέχει ομέγα-3 και ομέγα-6 , ταυρίνη, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία....και πολλές πολλές θερμίδες....και ανοίγει την όρεξη λέει. Τα δικά μου τρελαίνονται πάντως να την τρώνε Click για ανάπτυξη... Θα την έχω υπ'όψιν μου για τη Καλυψώ... Πως τους την δίνεις? Σε τι μορφή είναι? Σαν πάστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 11:22 Η Raisa έγραψε: #1.022 30-05-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα την έχω υπ'όψιν μου για τη Καλυψώ... Πως τους την δίνεις? Σε τι μορφή είναι? Σαν πάστα? Click για ανάπτυξη... Ναι είναι πάστα αλλά λίγο νερουλή....την βάζω σε ένα κουταλάκι και την γλυφουν από κει...ένα κουταλάκι την ημέρα λέει αφού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η Βάσια13859: #1.023 30-05-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα την έχω υπ'όψιν μου για τη Καλυψώ... Πως τους την δίνεις? Σε τι μορφή είναι? Σαν πάστα? Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεσαι εσυ τετοια ματια μου!μια χαρα ειναι τα ζωα σου,ορεξατα φτανει η τροφη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 14:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.024 30-05-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι είναι πάστα αλλά λίγο νερουλή....την βάζω σε ένα κουταλάκι και την γλυφουν από κει...ένα κουταλάκι την ημέρα λέει αφού Click για ανάπτυξη... Αχου... μου έλειψε η Θεσσαλονίκη!!! Είδες η σοφή γιατρίνα τι σου λέει? Είναι κατά των συμπληρωμάτων!! Καλή και "ποιοτική" τροφούλα μόνο... πάντως και εγώ δεν θα αντέξω και θα της δίνω νοστιμιές της Καλυψούλας! Μωρέ ας έρθει εκείνη η ώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 14:47 Η Raisa έγραψε: #1.025 30-05-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν χρειαζεσαι εσυ τετοια ματια μου!μια χαρα ειναι τα ζωα σου,ορεξατα φτανει η τροφη τους Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου... μου έλειψε η Θεσσαλονίκη!!! Είδες η σοφή γιατρίνα τι σου λέει? Είναι κατά των συμπληρωμάτων!! Καλή και "ποιοτική" τροφούλα μόνο... πάντως και εγώ δεν θα αντέξω και θα της δίνω νοστιμιές της Καλυψούλας! Μωρέ ας έρθει εκείνη η ώρα... Click για ανάπτυξη... Για σένα το λέει καλέ....ΑΦΟΥ απαντά στο δικό σου μνμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.026 30-05-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για σένα το λέει καλέ....ΑΦΟΥ απαντά στο δικό σου μνμ..... Click για ανάπτυξη... Α! Ναι καλέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 23:22 Η silvi έγραψε: #1.027 01-06-08 23:22 Ο Φιντέλ και η Σιλβή μόλις φτάσαν σπίτι στο Ρέθυμνο!!! Προς το παρόν ξαπλώνουν απο γωνία σε γωνιά και μυρίζουν το σπίτι , ξεκουράζονται τα καημενα μετα το τόσο μακρινό ταξίδι ...ελπίζουμε τώρα που θα είναι μόνα τους και η Σιλβή "η δύσκολή " στον χώρο της να έχουμε θετικά αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 07:31 Η Raisa έγραψε: #1.028 02-06-08 07:31 Ναι, τα πουλάκια μου.....ταξίδι του μέλιτος τα έστειλα, δεν μπορεί ...ΚΑΤΙ θα γίνει Να μου προσέχετε το γιόκα μου....και πες στο συμπέθερο να ετοιμάζει τσικουδιές και μεζέδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 08:49 Η moukelis έγραψε: #1.029 02-06-08 08:49 Καλέ αδερφέ,μέχρι την Κρήτη έφτασε η χάρη σου;Πέρνα μια βόλτα να μου φιλήσεις την Πριγκηπέσσα μου...Άντε και καλό βόλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 08:53 Η Raisa έγραψε: #1.030 02-06-08 08:53 Ε, τι να κάνω βρε αδελφέ....αφού την ΑΓΑΠΩ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.031 02-06-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Ο Φιντέλ και η Σιλβή μόλις φτάσαν σπίτι στο Ρέθυμνο!!! Προς το παρόν ξαπλώνουν απο γωνία σε γωνιά και μυρίζουν το σπίτι , ξεκουράζονται τα καημενα μετα το τόσο μακρινό ταξίδι ...ελπίζουμε τώρα που θα είναι μόνα τους και η Σιλβή "η δύσκολή " στον χώρο της να έχουμε θετικά αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! Οι Βιρμανοευχές μας και τα Βιρμανοξόρκια μας θα σας συντροφεύουν! Σα να τα βλέπω κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 10:18 Η Raisa έγραψε: #1.032 02-06-08 10:18 Αχ....μπράβο Γιούλη...μας έφτιαξες την μέρα!!! Αυτά να τα δει η Σίλβη...μπας και της έρθει η όρεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 14:53 Η Βάσια13859: #1.033 02-06-08 14:53 αχ να ναι καλα το ζευγαρακι!τελικα πως τα εστειλες κατω ?πακετο το ζευγαρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:51 Η Luna έγραψε: #1.034 02-06-08 19:51 καλησπερα!!!τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες ρε Γιουλη???!!! raisa εστειλες το αγορι σου στην κρητη???πωπωπω!!!μακαρι να γινει κατι γρηγορα να γυρισει πισω!! η Σιλβουλα πιστευω θα συνελθει εκει κατω!!εχει αλλο αερα η κρητη!!!! το κοριτσι τι κανει???φουσκωνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:10 Η Raisa έγραψε: #1.035 02-06-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ να ναι καλα το ζευγαρακι!τελικα πως τα εστειλες κατω ?πακετο το ζευγαρακι? Click για ανάπτυξη... ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλησπερα!!!τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες ρε Γιουλη???!!! raisa εστειλες το αγορι σου στην κρητη???πωπωπω!!!μακαρι να γινει κατι γρηγορα να γυρισει πισω!! η Σιλβουλα πιστευω θα συνελθει εκει κατω!!εχει αλλο αερα η κρητη!!!! το κοριτσι τι κανει???φουσκωνει??? Click για ανάπτυξη... πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Βάσια13859: #1.036 02-06-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή Click για ανάπτυξη... αχ τι ωραια θα γεννησει νωρις!οποτε προλαβαίνει και κανα μπανακιαντε να δουμε ποσα μπαλακια εχει η κοιλιτσα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 23:10 Η Luna έγραψε: #1.037 02-06-08 23:10 πολυ χαιρομαι για την raisoula!!!εχω ενθουσιαστει!!!! πιστευω οτι θα εχει πολλα μπαλακια!!!κατι τετοιο μυριζομαι!!! ο fidel κ το ασημενιο πιπινακι σιγουρα θα τα βρουνε μωρε!!!δεν ειναι στο χερι τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:27 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.038 03-06-08 00:27 E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:44 Η Raisa έγραψε: #1.039 03-06-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις τι χαρά έκανα το μεσημέρι που τα διάβαζα...έβραζα από τη χαρά μου!!! Τέρμα λοιπόν τα γούτσου γούτσου..... Τα κούτσου κούτσου επιτρέποται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:47 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.040 03-06-08 00:47 Ε μην με φέρνεις τώρα στα όρια μου ούτε κουτσου κουτσου ούτε γούτσου γουτσου... Άντε τώρα ε, άντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είναι κάτι σαν συμπλήρωμα....περιέχει ομέγα-3 και ομέγα-6 , ταυρίνη, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία....και πολλές πολλές θερμίδες....και ανοίγει την όρεξη λέει. Τα δικά μου τρελαίνονται πάντως να την τρώνε Click για ανάπτυξη... Θα την έχω υπ'όψιν μου για τη Καλυψώ... Πως τους την δίνεις? Σε τι μορφή είναι? Σαν πάστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 11:22 Η Raisa έγραψε: #1.022 30-05-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα την έχω υπ'όψιν μου για τη Καλυψώ... Πως τους την δίνεις? Σε τι μορφή είναι? Σαν πάστα? Click για ανάπτυξη... Ναι είναι πάστα αλλά λίγο νερουλή....την βάζω σε ένα κουταλάκι και την γλυφουν από κει...ένα κουταλάκι την ημέρα λέει αφού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η Βάσια13859: #1.023 30-05-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα την έχω υπ'όψιν μου για τη Καλυψώ... Πως τους την δίνεις? Σε τι μορφή είναι? Σαν πάστα? Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεσαι εσυ τετοια ματια μου!μια χαρα ειναι τα ζωα σου,ορεξατα φτανει η τροφη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 14:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.024 30-05-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι είναι πάστα αλλά λίγο νερουλή....την βάζω σε ένα κουταλάκι και την γλυφουν από κει...ένα κουταλάκι την ημέρα λέει αφού Click για ανάπτυξη... Αχου... μου έλειψε η Θεσσαλονίκη!!! Είδες η σοφή γιατρίνα τι σου λέει? Είναι κατά των συμπληρωμάτων!! Καλή και "ποιοτική" τροφούλα μόνο... πάντως και εγώ δεν θα αντέξω και θα της δίνω νοστιμιές της Καλυψούλας! Μωρέ ας έρθει εκείνη η ώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 14:47 Η Raisa έγραψε: #1.025 30-05-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν χρειαζεσαι εσυ τετοια ματια μου!μια χαρα ειναι τα ζωα σου,ορεξατα φτανει η τροφη τους Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου... μου έλειψε η Θεσσαλονίκη!!! Είδες η σοφή γιατρίνα τι σου λέει? Είναι κατά των συμπληρωμάτων!! Καλή και "ποιοτική" τροφούλα μόνο... πάντως και εγώ δεν θα αντέξω και θα της δίνω νοστιμιές της Καλυψούλας! Μωρέ ας έρθει εκείνη η ώρα... Click για ανάπτυξη... Για σένα το λέει καλέ....ΑΦΟΥ απαντά στο δικό σου μνμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.026 30-05-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για σένα το λέει καλέ....ΑΦΟΥ απαντά στο δικό σου μνμ..... Click για ανάπτυξη... Α! Ναι καλέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 23:22 Η silvi έγραψε: #1.027 01-06-08 23:22 Ο Φιντέλ και η Σιλβή μόλις φτάσαν σπίτι στο Ρέθυμνο!!! Προς το παρόν ξαπλώνουν απο γωνία σε γωνιά και μυρίζουν το σπίτι , ξεκουράζονται τα καημενα μετα το τόσο μακρινό ταξίδι ...ελπίζουμε τώρα που θα είναι μόνα τους και η Σιλβή "η δύσκολή " στον χώρο της να έχουμε θετικά αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 07:31 Η Raisa έγραψε: #1.028 02-06-08 07:31 Ναι, τα πουλάκια μου.....ταξίδι του μέλιτος τα έστειλα, δεν μπορεί ...ΚΑΤΙ θα γίνει Να μου προσέχετε το γιόκα μου....και πες στο συμπέθερο να ετοιμάζει τσικουδιές και μεζέδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 08:49 Η moukelis έγραψε: #1.029 02-06-08 08:49 Καλέ αδερφέ,μέχρι την Κρήτη έφτασε η χάρη σου;Πέρνα μια βόλτα να μου φιλήσεις την Πριγκηπέσσα μου...Άντε και καλό βόλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 08:53 Η Raisa έγραψε: #1.030 02-06-08 08:53 Ε, τι να κάνω βρε αδελφέ....αφού την ΑΓΑΠΩ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.031 02-06-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Ο Φιντέλ και η Σιλβή μόλις φτάσαν σπίτι στο Ρέθυμνο!!! Προς το παρόν ξαπλώνουν απο γωνία σε γωνιά και μυρίζουν το σπίτι , ξεκουράζονται τα καημενα μετα το τόσο μακρινό ταξίδι ...ελπίζουμε τώρα που θα είναι μόνα τους και η Σιλβή "η δύσκολή " στον χώρο της να έχουμε θετικά αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! Οι Βιρμανοευχές μας και τα Βιρμανοξόρκια μας θα σας συντροφεύουν! Σα να τα βλέπω κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 10:18 Η Raisa έγραψε: #1.032 02-06-08 10:18 Αχ....μπράβο Γιούλη...μας έφτιαξες την μέρα!!! Αυτά να τα δει η Σίλβη...μπας και της έρθει η όρεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 14:53 Η Βάσια13859: #1.033 02-06-08 14:53 αχ να ναι καλα το ζευγαρακι!τελικα πως τα εστειλες κατω ?πακετο το ζευγαρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:51 Η Luna έγραψε: #1.034 02-06-08 19:51 καλησπερα!!!τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες ρε Γιουλη???!!! raisa εστειλες το αγορι σου στην κρητη???πωπωπω!!!μακαρι να γινει κατι γρηγορα να γυρισει πισω!! η Σιλβουλα πιστευω θα συνελθει εκει κατω!!εχει αλλο αερα η κρητη!!!! το κοριτσι τι κανει???φουσκωνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:10 Η Raisa έγραψε: #1.035 02-06-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ να ναι καλα το ζευγαρακι!τελικα πως τα εστειλες κατω ?πακετο το ζευγαρακι? Click για ανάπτυξη... ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλησπερα!!!τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες ρε Γιουλη???!!! raisa εστειλες το αγορι σου στην κρητη???πωπωπω!!!μακαρι να γινει κατι γρηγορα να γυρισει πισω!! η Σιλβουλα πιστευω θα συνελθει εκει κατω!!εχει αλλο αερα η κρητη!!!! το κοριτσι τι κανει???φουσκωνει??? Click για ανάπτυξη... πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Βάσια13859: #1.036 02-06-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή Click για ανάπτυξη... αχ τι ωραια θα γεννησει νωρις!οποτε προλαβαίνει και κανα μπανακιαντε να δουμε ποσα μπαλακια εχει η κοιλιτσα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 23:10 Η Luna έγραψε: #1.037 02-06-08 23:10 πολυ χαιρομαι για την raisoula!!!εχω ενθουσιαστει!!!! πιστευω οτι θα εχει πολλα μπαλακια!!!κατι τετοιο μυριζομαι!!! ο fidel κ το ασημενιο πιπινακι σιγουρα θα τα βρουνε μωρε!!!δεν ειναι στο χερι τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:27 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.038 03-06-08 00:27 E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:44 Η Raisa έγραψε: #1.039 03-06-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις τι χαρά έκανα το μεσημέρι που τα διάβαζα...έβραζα από τη χαρά μου!!! Τέρμα λοιπόν τα γούτσου γούτσου..... Τα κούτσου κούτσου επιτρέποται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:47 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.040 03-06-08 00:47 Ε μην με φέρνεις τώρα στα όρια μου ούτε κουτσου κουτσου ούτε γούτσου γουτσου... Άντε τώρα ε, άντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα την έχω υπ'όψιν μου για τη Καλυψώ... Πως τους την δίνεις? Σε τι μορφή είναι? Σαν πάστα? Click για ανάπτυξη... Ναι είναι πάστα αλλά λίγο νερουλή....την βάζω σε ένα κουταλάκι και την γλυφουν από κει...ένα κουταλάκι την ημέρα λέει αφού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η Βάσια13859: #1.023 30-05-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα την έχω υπ'όψιν μου για τη Καλυψώ... Πως τους την δίνεις? Σε τι μορφή είναι? Σαν πάστα? Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεσαι εσυ τετοια ματια μου!μια χαρα ειναι τα ζωα σου,ορεξατα φτανει η τροφη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 14:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.024 30-05-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι είναι πάστα αλλά λίγο νερουλή....την βάζω σε ένα κουταλάκι και την γλυφουν από κει...ένα κουταλάκι την ημέρα λέει αφού Click για ανάπτυξη... Αχου... μου έλειψε η Θεσσαλονίκη!!! Είδες η σοφή γιατρίνα τι σου λέει? Είναι κατά των συμπληρωμάτων!! Καλή και "ποιοτική" τροφούλα μόνο... πάντως και εγώ δεν θα αντέξω και θα της δίνω νοστιμιές της Καλυψούλας! Μωρέ ας έρθει εκείνη η ώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 14:47 Η Raisa έγραψε: #1.025 30-05-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν χρειαζεσαι εσυ τετοια ματια μου!μια χαρα ειναι τα ζωα σου,ορεξατα φτανει η τροφη τους Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου... μου έλειψε η Θεσσαλονίκη!!! Είδες η σοφή γιατρίνα τι σου λέει? Είναι κατά των συμπληρωμάτων!! Καλή και "ποιοτική" τροφούλα μόνο... πάντως και εγώ δεν θα αντέξω και θα της δίνω νοστιμιές της Καλυψούλας! Μωρέ ας έρθει εκείνη η ώρα... Click για ανάπτυξη... Για σένα το λέει καλέ....ΑΦΟΥ απαντά στο δικό σου μνμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.026 30-05-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για σένα το λέει καλέ....ΑΦΟΥ απαντά στο δικό σου μνμ..... Click για ανάπτυξη... Α! Ναι καλέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 23:22 Η silvi έγραψε: #1.027 01-06-08 23:22 Ο Φιντέλ και η Σιλβή μόλις φτάσαν σπίτι στο Ρέθυμνο!!! Προς το παρόν ξαπλώνουν απο γωνία σε γωνιά και μυρίζουν το σπίτι , ξεκουράζονται τα καημενα μετα το τόσο μακρινό ταξίδι ...ελπίζουμε τώρα που θα είναι μόνα τους και η Σιλβή "η δύσκολή " στον χώρο της να έχουμε θετικά αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 07:31 Η Raisa έγραψε: #1.028 02-06-08 07:31 Ναι, τα πουλάκια μου.....ταξίδι του μέλιτος τα έστειλα, δεν μπορεί ...ΚΑΤΙ θα γίνει Να μου προσέχετε το γιόκα μου....και πες στο συμπέθερο να ετοιμάζει τσικουδιές και μεζέδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 08:49 Η moukelis έγραψε: #1.029 02-06-08 08:49 Καλέ αδερφέ,μέχρι την Κρήτη έφτασε η χάρη σου;Πέρνα μια βόλτα να μου φιλήσεις την Πριγκηπέσσα μου...Άντε και καλό βόλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 08:53 Η Raisa έγραψε: #1.030 02-06-08 08:53 Ε, τι να κάνω βρε αδελφέ....αφού την ΑΓΑΠΩ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.031 02-06-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Ο Φιντέλ και η Σιλβή μόλις φτάσαν σπίτι στο Ρέθυμνο!!! Προς το παρόν ξαπλώνουν απο γωνία σε γωνιά και μυρίζουν το σπίτι , ξεκουράζονται τα καημενα μετα το τόσο μακρινό ταξίδι ...ελπίζουμε τώρα που θα είναι μόνα τους και η Σιλβή "η δύσκολή " στον χώρο της να έχουμε θετικά αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! Οι Βιρμανοευχές μας και τα Βιρμανοξόρκια μας θα σας συντροφεύουν! Σα να τα βλέπω κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 10:18 Η Raisa έγραψε: #1.032 02-06-08 10:18 Αχ....μπράβο Γιούλη...μας έφτιαξες την μέρα!!! Αυτά να τα δει η Σίλβη...μπας και της έρθει η όρεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 14:53 Η Βάσια13859: #1.033 02-06-08 14:53 αχ να ναι καλα το ζευγαρακι!τελικα πως τα εστειλες κατω ?πακετο το ζευγαρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:51 Η Luna έγραψε: #1.034 02-06-08 19:51 καλησπερα!!!τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες ρε Γιουλη???!!! raisa εστειλες το αγορι σου στην κρητη???πωπωπω!!!μακαρι να γινει κατι γρηγορα να γυρισει πισω!! η Σιλβουλα πιστευω θα συνελθει εκει κατω!!εχει αλλο αερα η κρητη!!!! το κοριτσι τι κανει???φουσκωνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:10 Η Raisa έγραψε: #1.035 02-06-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ να ναι καλα το ζευγαρακι!τελικα πως τα εστειλες κατω ?πακετο το ζευγαρακι? Click για ανάπτυξη... ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλησπερα!!!τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες ρε Γιουλη???!!! raisa εστειλες το αγορι σου στην κρητη???πωπωπω!!!μακαρι να γινει κατι γρηγορα να γυρισει πισω!! η Σιλβουλα πιστευω θα συνελθει εκει κατω!!εχει αλλο αερα η κρητη!!!! το κοριτσι τι κανει???φουσκωνει??? Click για ανάπτυξη... πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Βάσια13859: #1.036 02-06-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή Click για ανάπτυξη... αχ τι ωραια θα γεννησει νωρις!οποτε προλαβαίνει και κανα μπανακιαντε να δουμε ποσα μπαλακια εχει η κοιλιτσα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 23:10 Η Luna έγραψε: #1.037 02-06-08 23:10 πολυ χαιρομαι για την raisoula!!!εχω ενθουσιαστει!!!! πιστευω οτι θα εχει πολλα μπαλακια!!!κατι τετοιο μυριζομαι!!! ο fidel κ το ασημενιο πιπινακι σιγουρα θα τα βρουνε μωρε!!!δεν ειναι στο χερι τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:27 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.038 03-06-08 00:27 E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:44 Η Raisa έγραψε: #1.039 03-06-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις τι χαρά έκανα το μεσημέρι που τα διάβαζα...έβραζα από τη χαρά μου!!! Τέρμα λοιπόν τα γούτσου γούτσου..... Τα κούτσου κούτσου επιτρέποται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:47 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.040 03-06-08 00:47 Ε μην με φέρνεις τώρα στα όρια μου ούτε κουτσου κουτσου ούτε γούτσου γουτσου... Άντε τώρα ε, άντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα την έχω υπ'όψιν μου για τη Καλυψώ... Πως τους την δίνεις? Σε τι μορφή είναι? Σαν πάστα? Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεσαι εσυ τετοια ματια μου!μια χαρα ειναι τα ζωα σου,ορεξατα φτανει η τροφη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 14:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.024 30-05-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι είναι πάστα αλλά λίγο νερουλή....την βάζω σε ένα κουταλάκι και την γλυφουν από κει...ένα κουταλάκι την ημέρα λέει αφού Click για ανάπτυξη... Αχου... μου έλειψε η Θεσσαλονίκη!!! Είδες η σοφή γιατρίνα τι σου λέει? Είναι κατά των συμπληρωμάτων!! Καλή και "ποιοτική" τροφούλα μόνο... πάντως και εγώ δεν θα αντέξω και θα της δίνω νοστιμιές της Καλυψούλας! Μωρέ ας έρθει εκείνη η ώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 14:47 Η Raisa έγραψε: #1.025 30-05-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν χρειαζεσαι εσυ τετοια ματια μου!μια χαρα ειναι τα ζωα σου,ορεξατα φτανει η τροφη τους Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου... μου έλειψε η Θεσσαλονίκη!!! Είδες η σοφή γιατρίνα τι σου λέει? Είναι κατά των συμπληρωμάτων!! Καλή και "ποιοτική" τροφούλα μόνο... πάντως και εγώ δεν θα αντέξω και θα της δίνω νοστιμιές της Καλυψούλας! Μωρέ ας έρθει εκείνη η ώρα... Click για ανάπτυξη... Για σένα το λέει καλέ....ΑΦΟΥ απαντά στο δικό σου μνμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.026 30-05-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για σένα το λέει καλέ....ΑΦΟΥ απαντά στο δικό σου μνμ..... Click για ανάπτυξη... Α! Ναι καλέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 23:22 Η silvi έγραψε: #1.027 01-06-08 23:22 Ο Φιντέλ και η Σιλβή μόλις φτάσαν σπίτι στο Ρέθυμνο!!! Προς το παρόν ξαπλώνουν απο γωνία σε γωνιά και μυρίζουν το σπίτι , ξεκουράζονται τα καημενα μετα το τόσο μακρινό ταξίδι ...ελπίζουμε τώρα που θα είναι μόνα τους και η Σιλβή "η δύσκολή " στον χώρο της να έχουμε θετικά αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 07:31 Η Raisa έγραψε: #1.028 02-06-08 07:31 Ναι, τα πουλάκια μου.....ταξίδι του μέλιτος τα έστειλα, δεν μπορεί ...ΚΑΤΙ θα γίνει Να μου προσέχετε το γιόκα μου....και πες στο συμπέθερο να ετοιμάζει τσικουδιές και μεζέδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 08:49 Η moukelis έγραψε: #1.029 02-06-08 08:49 Καλέ αδερφέ,μέχρι την Κρήτη έφτασε η χάρη σου;Πέρνα μια βόλτα να μου φιλήσεις την Πριγκηπέσσα μου...Άντε και καλό βόλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 08:53 Η Raisa έγραψε: #1.030 02-06-08 08:53 Ε, τι να κάνω βρε αδελφέ....αφού την ΑΓΑΠΩ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.031 02-06-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Ο Φιντέλ και η Σιλβή μόλις φτάσαν σπίτι στο Ρέθυμνο!!! Προς το παρόν ξαπλώνουν απο γωνία σε γωνιά και μυρίζουν το σπίτι , ξεκουράζονται τα καημενα μετα το τόσο μακρινό ταξίδι ...ελπίζουμε τώρα που θα είναι μόνα τους και η Σιλβή "η δύσκολή " στον χώρο της να έχουμε θετικά αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! Οι Βιρμανοευχές μας και τα Βιρμανοξόρκια μας θα σας συντροφεύουν! Σα να τα βλέπω κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 10:18 Η Raisa έγραψε: #1.032 02-06-08 10:18 Αχ....μπράβο Γιούλη...μας έφτιαξες την μέρα!!! Αυτά να τα δει η Σίλβη...μπας και της έρθει η όρεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 14:53 Η Βάσια13859: #1.033 02-06-08 14:53 αχ να ναι καλα το ζευγαρακι!τελικα πως τα εστειλες κατω ?πακετο το ζευγαρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:51 Η Luna έγραψε: #1.034 02-06-08 19:51 καλησπερα!!!τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες ρε Γιουλη???!!! raisa εστειλες το αγορι σου στην κρητη???πωπωπω!!!μακαρι να γινει κατι γρηγορα να γυρισει πισω!! η Σιλβουλα πιστευω θα συνελθει εκει κατω!!εχει αλλο αερα η κρητη!!!! το κοριτσι τι κανει???φουσκωνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:10 Η Raisa έγραψε: #1.035 02-06-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ να ναι καλα το ζευγαρακι!τελικα πως τα εστειλες κατω ?πακετο το ζευγαρακι? Click για ανάπτυξη... ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλησπερα!!!τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες ρε Γιουλη???!!! raisa εστειλες το αγορι σου στην κρητη???πωπωπω!!!μακαρι να γινει κατι γρηγορα να γυρισει πισω!! η Σιλβουλα πιστευω θα συνελθει εκει κατω!!εχει αλλο αερα η κρητη!!!! το κοριτσι τι κανει???φουσκωνει??? Click για ανάπτυξη... πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Βάσια13859: #1.036 02-06-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή Click για ανάπτυξη... αχ τι ωραια θα γεννησει νωρις!οποτε προλαβαίνει και κανα μπανακιαντε να δουμε ποσα μπαλακια εχει η κοιλιτσα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 23:10 Η Luna έγραψε: #1.037 02-06-08 23:10 πολυ χαιρομαι για την raisoula!!!εχω ενθουσιαστει!!!! πιστευω οτι θα εχει πολλα μπαλακια!!!κατι τετοιο μυριζομαι!!! ο fidel κ το ασημενιο πιπινακι σιγουρα θα τα βρουνε μωρε!!!δεν ειναι στο χερι τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:27 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.038 03-06-08 00:27 E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:44 Η Raisa έγραψε: #1.039 03-06-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις τι χαρά έκανα το μεσημέρι που τα διάβαζα...έβραζα από τη χαρά μου!!! Τέρμα λοιπόν τα γούτσου γούτσου..... Τα κούτσου κούτσου επιτρέποται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:47 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.040 03-06-08 00:47 Ε μην με φέρνεις τώρα στα όρια μου ούτε κουτσου κουτσου ούτε γούτσου γουτσου... Άντε τώρα ε, άντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι είναι πάστα αλλά λίγο νερουλή....την βάζω σε ένα κουταλάκι και την γλυφουν από κει...ένα κουταλάκι την ημέρα λέει αφού Click για ανάπτυξη... Αχου... μου έλειψε η Θεσσαλονίκη!!! Είδες η σοφή γιατρίνα τι σου λέει? Είναι κατά των συμπληρωμάτων!! Καλή και "ποιοτική" τροφούλα μόνο... πάντως και εγώ δεν θα αντέξω και θα της δίνω νοστιμιές της Καλυψούλας! Μωρέ ας έρθει εκείνη η ώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 14:47 Η Raisa έγραψε: #1.025 30-05-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν χρειαζεσαι εσυ τετοια ματια μου!μια χαρα ειναι τα ζωα σου,ορεξατα φτανει η τροφη τους Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου... μου έλειψε η Θεσσαλονίκη!!! Είδες η σοφή γιατρίνα τι σου λέει? Είναι κατά των συμπληρωμάτων!! Καλή και "ποιοτική" τροφούλα μόνο... πάντως και εγώ δεν θα αντέξω και θα της δίνω νοστιμιές της Καλυψούλας! Μωρέ ας έρθει εκείνη η ώρα... Click για ανάπτυξη... Για σένα το λέει καλέ....ΑΦΟΥ απαντά στο δικό σου μνμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.026 30-05-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για σένα το λέει καλέ....ΑΦΟΥ απαντά στο δικό σου μνμ..... Click για ανάπτυξη... Α! Ναι καλέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 23:22 Η silvi έγραψε: #1.027 01-06-08 23:22 Ο Φιντέλ και η Σιλβή μόλις φτάσαν σπίτι στο Ρέθυμνο!!! Προς το παρόν ξαπλώνουν απο γωνία σε γωνιά και μυρίζουν το σπίτι , ξεκουράζονται τα καημενα μετα το τόσο μακρινό ταξίδι ...ελπίζουμε τώρα που θα είναι μόνα τους και η Σιλβή "η δύσκολή " στον χώρο της να έχουμε θετικά αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 07:31 Η Raisa έγραψε: #1.028 02-06-08 07:31 Ναι, τα πουλάκια μου.....ταξίδι του μέλιτος τα έστειλα, δεν μπορεί ...ΚΑΤΙ θα γίνει Να μου προσέχετε το γιόκα μου....και πες στο συμπέθερο να ετοιμάζει τσικουδιές και μεζέδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 08:49 Η moukelis έγραψε: #1.029 02-06-08 08:49 Καλέ αδερφέ,μέχρι την Κρήτη έφτασε η χάρη σου;Πέρνα μια βόλτα να μου φιλήσεις την Πριγκηπέσσα μου...Άντε και καλό βόλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 08:53 Η Raisa έγραψε: #1.030 02-06-08 08:53 Ε, τι να κάνω βρε αδελφέ....αφού την ΑΓΑΠΩ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.031 02-06-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Ο Φιντέλ και η Σιλβή μόλις φτάσαν σπίτι στο Ρέθυμνο!!! Προς το παρόν ξαπλώνουν απο γωνία σε γωνιά και μυρίζουν το σπίτι , ξεκουράζονται τα καημενα μετα το τόσο μακρινό ταξίδι ...ελπίζουμε τώρα που θα είναι μόνα τους και η Σιλβή "η δύσκολή " στον χώρο της να έχουμε θετικά αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! Οι Βιρμανοευχές μας και τα Βιρμανοξόρκια μας θα σας συντροφεύουν! Σα να τα βλέπω κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 10:18 Η Raisa έγραψε: #1.032 02-06-08 10:18 Αχ....μπράβο Γιούλη...μας έφτιαξες την μέρα!!! Αυτά να τα δει η Σίλβη...μπας και της έρθει η όρεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 14:53 Η Βάσια13859: #1.033 02-06-08 14:53 αχ να ναι καλα το ζευγαρακι!τελικα πως τα εστειλες κατω ?πακετο το ζευγαρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:51 Η Luna έγραψε: #1.034 02-06-08 19:51 καλησπερα!!!τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες ρε Γιουλη???!!! raisa εστειλες το αγορι σου στην κρητη???πωπωπω!!!μακαρι να γινει κατι γρηγορα να γυρισει πισω!! η Σιλβουλα πιστευω θα συνελθει εκει κατω!!εχει αλλο αερα η κρητη!!!! το κοριτσι τι κανει???φουσκωνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:10 Η Raisa έγραψε: #1.035 02-06-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ να ναι καλα το ζευγαρακι!τελικα πως τα εστειλες κατω ?πακετο το ζευγαρακι? Click για ανάπτυξη... ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλησπερα!!!τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες ρε Γιουλη???!!! raisa εστειλες το αγορι σου στην κρητη???πωπωπω!!!μακαρι να γινει κατι γρηγορα να γυρισει πισω!! η Σιλβουλα πιστευω θα συνελθει εκει κατω!!εχει αλλο αερα η κρητη!!!! το κοριτσι τι κανει???φουσκωνει??? Click για ανάπτυξη... πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Βάσια13859: #1.036 02-06-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή Click για ανάπτυξη... αχ τι ωραια θα γεννησει νωρις!οποτε προλαβαίνει και κανα μπανακιαντε να δουμε ποσα μπαλακια εχει η κοιλιτσα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 23:10 Η Luna έγραψε: #1.037 02-06-08 23:10 πολυ χαιρομαι για την raisoula!!!εχω ενθουσιαστει!!!! πιστευω οτι θα εχει πολλα μπαλακια!!!κατι τετοιο μυριζομαι!!! ο fidel κ το ασημενιο πιπινακι σιγουρα θα τα βρουνε μωρε!!!δεν ειναι στο χερι τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:27 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.038 03-06-08 00:27 E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:44 Η Raisa έγραψε: #1.039 03-06-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις τι χαρά έκανα το μεσημέρι που τα διάβαζα...έβραζα από τη χαρά μου!!! Τέρμα λοιπόν τα γούτσου γούτσου..... Τα κούτσου κούτσου επιτρέποται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:47 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.040 03-06-08 00:47 Ε μην με φέρνεις τώρα στα όρια μου ούτε κουτσου κουτσου ούτε γούτσου γουτσου... Άντε τώρα ε, άντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν χρειαζεσαι εσυ τετοια ματια μου!μια χαρα ειναι τα ζωα σου,ορεξατα φτανει η τροφη τους Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου... μου έλειψε η Θεσσαλονίκη!!! Είδες η σοφή γιατρίνα τι σου λέει? Είναι κατά των συμπληρωμάτων!! Καλή και "ποιοτική" τροφούλα μόνο... πάντως και εγώ δεν θα αντέξω και θα της δίνω νοστιμιές της Καλυψούλας! Μωρέ ας έρθει εκείνη η ώρα... Click για ανάπτυξη... Για σένα το λέει καλέ....ΑΦΟΥ απαντά στο δικό σου μνμ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.026 30-05-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για σένα το λέει καλέ....ΑΦΟΥ απαντά στο δικό σου μνμ..... Click για ανάπτυξη... Α! Ναι καλέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 23:22 Η silvi έγραψε: #1.027 01-06-08 23:22 Ο Φιντέλ και η Σιλβή μόλις φτάσαν σπίτι στο Ρέθυμνο!!! Προς το παρόν ξαπλώνουν απο γωνία σε γωνιά και μυρίζουν το σπίτι , ξεκουράζονται τα καημενα μετα το τόσο μακρινό ταξίδι ...ελπίζουμε τώρα που θα είναι μόνα τους και η Σιλβή "η δύσκολή " στον χώρο της να έχουμε θετικά αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 07:31 Η Raisa έγραψε: #1.028 02-06-08 07:31 Ναι, τα πουλάκια μου.....ταξίδι του μέλιτος τα έστειλα, δεν μπορεί ...ΚΑΤΙ θα γίνει Να μου προσέχετε το γιόκα μου....και πες στο συμπέθερο να ετοιμάζει τσικουδιές και μεζέδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 08:49 Η moukelis έγραψε: #1.029 02-06-08 08:49 Καλέ αδερφέ,μέχρι την Κρήτη έφτασε η χάρη σου;Πέρνα μια βόλτα να μου φιλήσεις την Πριγκηπέσσα μου...Άντε και καλό βόλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 08:53 Η Raisa έγραψε: #1.030 02-06-08 08:53 Ε, τι να κάνω βρε αδελφέ....αφού την ΑΓΑΠΩ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.031 02-06-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Ο Φιντέλ και η Σιλβή μόλις φτάσαν σπίτι στο Ρέθυμνο!!! Προς το παρόν ξαπλώνουν απο γωνία σε γωνιά και μυρίζουν το σπίτι , ξεκουράζονται τα καημενα μετα το τόσο μακρινό ταξίδι ...ελπίζουμε τώρα που θα είναι μόνα τους και η Σιλβή "η δύσκολή " στον χώρο της να έχουμε θετικά αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! Οι Βιρμανοευχές μας και τα Βιρμανοξόρκια μας θα σας συντροφεύουν! Σα να τα βλέπω κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 10:18 Η Raisa έγραψε: #1.032 02-06-08 10:18 Αχ....μπράβο Γιούλη...μας έφτιαξες την μέρα!!! Αυτά να τα δει η Σίλβη...μπας και της έρθει η όρεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 14:53 Η Βάσια13859: #1.033 02-06-08 14:53 αχ να ναι καλα το ζευγαρακι!τελικα πως τα εστειλες κατω ?πακετο το ζευγαρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:51 Η Luna έγραψε: #1.034 02-06-08 19:51 καλησπερα!!!τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες ρε Γιουλη???!!! raisa εστειλες το αγορι σου στην κρητη???πωπωπω!!!μακαρι να γινει κατι γρηγορα να γυρισει πισω!! η Σιλβουλα πιστευω θα συνελθει εκει κατω!!εχει αλλο αερα η κρητη!!!! το κοριτσι τι κανει???φουσκωνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:10 Η Raisa έγραψε: #1.035 02-06-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ να ναι καλα το ζευγαρακι!τελικα πως τα εστειλες κατω ?πακετο το ζευγαρακι? Click για ανάπτυξη... ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλησπερα!!!τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες ρε Γιουλη???!!! raisa εστειλες το αγορι σου στην κρητη???πωπωπω!!!μακαρι να γινει κατι γρηγορα να γυρισει πισω!! η Σιλβουλα πιστευω θα συνελθει εκει κατω!!εχει αλλο αερα η κρητη!!!! το κοριτσι τι κανει???φουσκωνει??? Click για ανάπτυξη... πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Βάσια13859: #1.036 02-06-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή Click για ανάπτυξη... αχ τι ωραια θα γεννησει νωρις!οποτε προλαβαίνει και κανα μπανακιαντε να δουμε ποσα μπαλακια εχει η κοιλιτσα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 23:10 Η Luna έγραψε: #1.037 02-06-08 23:10 πολυ χαιρομαι για την raisoula!!!εχω ενθουσιαστει!!!! πιστευω οτι θα εχει πολλα μπαλακια!!!κατι τετοιο μυριζομαι!!! ο fidel κ το ασημενιο πιπινακι σιγουρα θα τα βρουνε μωρε!!!δεν ειναι στο χερι τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:27 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.038 03-06-08 00:27 E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:44 Η Raisa έγραψε: #1.039 03-06-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις τι χαρά έκανα το μεσημέρι που τα διάβαζα...έβραζα από τη χαρά μου!!! Τέρμα λοιπόν τα γούτσου γούτσου..... Τα κούτσου κούτσου επιτρέποται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:47 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.040 03-06-08 00:47 Ε μην με φέρνεις τώρα στα όρια μου ούτε κουτσου κουτσου ούτε γούτσου γουτσου... Άντε τώρα ε, άντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για σένα το λέει καλέ....ΑΦΟΥ απαντά στο δικό σου μνμ..... Click για ανάπτυξη... Α! Ναι καλέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 23:22 Η silvi έγραψε: #1.027 01-06-08 23:22 Ο Φιντέλ και η Σιλβή μόλις φτάσαν σπίτι στο Ρέθυμνο!!! Προς το παρόν ξαπλώνουν απο γωνία σε γωνιά και μυρίζουν το σπίτι , ξεκουράζονται τα καημενα μετα το τόσο μακρινό ταξίδι ...ελπίζουμε τώρα που θα είναι μόνα τους και η Σιλβή "η δύσκολή " στον χώρο της να έχουμε θετικά αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 07:31 Η Raisa έγραψε: #1.028 02-06-08 07:31 Ναι, τα πουλάκια μου.....ταξίδι του μέλιτος τα έστειλα, δεν μπορεί ...ΚΑΤΙ θα γίνει Να μου προσέχετε το γιόκα μου....και πες στο συμπέθερο να ετοιμάζει τσικουδιές και μεζέδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 08:49 Η moukelis έγραψε: #1.029 02-06-08 08:49 Καλέ αδερφέ,μέχρι την Κρήτη έφτασε η χάρη σου;Πέρνα μια βόλτα να μου φιλήσεις την Πριγκηπέσσα μου...Άντε και καλό βόλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 08:53 Η Raisa έγραψε: #1.030 02-06-08 08:53 Ε, τι να κάνω βρε αδελφέ....αφού την ΑΓΑΠΩ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.031 02-06-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Ο Φιντέλ και η Σιλβή μόλις φτάσαν σπίτι στο Ρέθυμνο!!! Προς το παρόν ξαπλώνουν απο γωνία σε γωνιά και μυρίζουν το σπίτι , ξεκουράζονται τα καημενα μετα το τόσο μακρινό ταξίδι ...ελπίζουμε τώρα που θα είναι μόνα τους και η Σιλβή "η δύσκολή " στον χώρο της να έχουμε θετικά αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! Οι Βιρμανοευχές μας και τα Βιρμανοξόρκια μας θα σας συντροφεύουν! Σα να τα βλέπω κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 10:18 Η Raisa έγραψε: #1.032 02-06-08 10:18 Αχ....μπράβο Γιούλη...μας έφτιαξες την μέρα!!! Αυτά να τα δει η Σίλβη...μπας και της έρθει η όρεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 14:53 Η Βάσια13859: #1.033 02-06-08 14:53 αχ να ναι καλα το ζευγαρακι!τελικα πως τα εστειλες κατω ?πακετο το ζευγαρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:51 Η Luna έγραψε: #1.034 02-06-08 19:51 καλησπερα!!!τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες ρε Γιουλη???!!! raisa εστειλες το αγορι σου στην κρητη???πωπωπω!!!μακαρι να γινει κατι γρηγορα να γυρισει πισω!! η Σιλβουλα πιστευω θα συνελθει εκει κατω!!εχει αλλο αερα η κρητη!!!! το κοριτσι τι κανει???φουσκωνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:10 Η Raisa έγραψε: #1.035 02-06-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ να ναι καλα το ζευγαρακι!τελικα πως τα εστειλες κατω ?πακετο το ζευγαρακι? Click για ανάπτυξη... ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλησπερα!!!τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες ρε Γιουλη???!!! raisa εστειλες το αγορι σου στην κρητη???πωπωπω!!!μακαρι να γινει κατι γρηγορα να γυρισει πισω!! η Σιλβουλα πιστευω θα συνελθει εκει κατω!!εχει αλλο αερα η κρητη!!!! το κοριτσι τι κανει???φουσκωνει??? Click για ανάπτυξη... πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Βάσια13859: #1.036 02-06-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή Click για ανάπτυξη... αχ τι ωραια θα γεννησει νωρις!οποτε προλαβαίνει και κανα μπανακιαντε να δουμε ποσα μπαλακια εχει η κοιλιτσα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 23:10 Η Luna έγραψε: #1.037 02-06-08 23:10 πολυ χαιρομαι για την raisoula!!!εχω ενθουσιαστει!!!! πιστευω οτι θα εχει πολλα μπαλακια!!!κατι τετοιο μυριζομαι!!! ο fidel κ το ασημενιο πιπινακι σιγουρα θα τα βρουνε μωρε!!!δεν ειναι στο χερι τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:27 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.038 03-06-08 00:27 E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:44 Η Raisa έγραψε: #1.039 03-06-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις τι χαρά έκανα το μεσημέρι που τα διάβαζα...έβραζα από τη χαρά μου!!! Τέρμα λοιπόν τα γούτσου γούτσου..... Τα κούτσου κούτσου επιτρέποται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:47 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.040 03-06-08 00:47 Ε μην με φέρνεις τώρα στα όρια μου ούτε κουτσου κουτσου ούτε γούτσου γουτσου... Άντε τώρα ε, άντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο Φιντέλ και η Σιλβή μόλις φτάσαν σπίτι στο Ρέθυμνο!!! Προς το παρόν ξαπλώνουν απο γωνία σε γωνιά και μυρίζουν το σπίτι , ξεκουράζονται τα καημενα μετα το τόσο μακρινό ταξίδι ...ελπίζουμε τώρα που θα είναι μόνα τους και η Σιλβή "η δύσκολή " στον χώρο της να έχουμε θετικά αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 07:31 Η Raisa έγραψε: #1.028 02-06-08 07:31 Ναι, τα πουλάκια μου.....ταξίδι του μέλιτος τα έστειλα, δεν μπορεί ...ΚΑΤΙ θα γίνει Να μου προσέχετε το γιόκα μου....και πες στο συμπέθερο να ετοιμάζει τσικουδιές και μεζέδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 08:49 Η moukelis έγραψε: #1.029 02-06-08 08:49 Καλέ αδερφέ,μέχρι την Κρήτη έφτασε η χάρη σου;Πέρνα μια βόλτα να μου φιλήσεις την Πριγκηπέσσα μου...Άντε και καλό βόλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 08:53 Η Raisa έγραψε: #1.030 02-06-08 08:53 Ε, τι να κάνω βρε αδελφέ....αφού την ΑΓΑΠΩ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.031 02-06-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Ο Φιντέλ και η Σιλβή μόλις φτάσαν σπίτι στο Ρέθυμνο!!! Προς το παρόν ξαπλώνουν απο γωνία σε γωνιά και μυρίζουν το σπίτι , ξεκουράζονται τα καημενα μετα το τόσο μακρινό ταξίδι ...ελπίζουμε τώρα που θα είναι μόνα τους και η Σιλβή "η δύσκολή " στον χώρο της να έχουμε θετικά αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! Οι Βιρμανοευχές μας και τα Βιρμανοξόρκια μας θα σας συντροφεύουν! Σα να τα βλέπω κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 10:18 Η Raisa έγραψε: #1.032 02-06-08 10:18 Αχ....μπράβο Γιούλη...μας έφτιαξες την μέρα!!! Αυτά να τα δει η Σίλβη...μπας και της έρθει η όρεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 14:53 Η Βάσια13859: #1.033 02-06-08 14:53 αχ να ναι καλα το ζευγαρακι!τελικα πως τα εστειλες κατω ?πακετο το ζευγαρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:51 Η Luna έγραψε: #1.034 02-06-08 19:51 καλησπερα!!!τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες ρε Γιουλη???!!! raisa εστειλες το αγορι σου στην κρητη???πωπωπω!!!μακαρι να γινει κατι γρηγορα να γυρισει πισω!! η Σιλβουλα πιστευω θα συνελθει εκει κατω!!εχει αλλο αερα η κρητη!!!! το κοριτσι τι κανει???φουσκωνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:10 Η Raisa έγραψε: #1.035 02-06-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ να ναι καλα το ζευγαρακι!τελικα πως τα εστειλες κατω ?πακετο το ζευγαρακι? Click για ανάπτυξη... ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλησπερα!!!τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες ρε Γιουλη???!!! raisa εστειλες το αγορι σου στην κρητη???πωπωπω!!!μακαρι να γινει κατι γρηγορα να γυρισει πισω!! η Σιλβουλα πιστευω θα συνελθει εκει κατω!!εχει αλλο αερα η κρητη!!!! το κοριτσι τι κανει???φουσκωνει??? Click για ανάπτυξη... πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Βάσια13859: #1.036 02-06-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή Click για ανάπτυξη... αχ τι ωραια θα γεννησει νωρις!οποτε προλαβαίνει και κανα μπανακιαντε να δουμε ποσα μπαλακια εχει η κοιλιτσα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 23:10 Η Luna έγραψε: #1.037 02-06-08 23:10 πολυ χαιρομαι για την raisoula!!!εχω ενθουσιαστει!!!! πιστευω οτι θα εχει πολλα μπαλακια!!!κατι τετοιο μυριζομαι!!! ο fidel κ το ασημενιο πιπινακι σιγουρα θα τα βρουνε μωρε!!!δεν ειναι στο χερι τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:27 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.038 03-06-08 00:27 E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:44 Η Raisa έγραψε: #1.039 03-06-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις τι χαρά έκανα το μεσημέρι που τα διάβαζα...έβραζα από τη χαρά μου!!! Τέρμα λοιπόν τα γούτσου γούτσου..... Τα κούτσου κούτσου επιτρέποται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:47 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.040 03-06-08 00:47 Ε μην με φέρνεις τώρα στα όρια μου ούτε κουτσου κουτσου ούτε γούτσου γουτσου... Άντε τώρα ε, άντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, τα πουλάκια μου.....ταξίδι του μέλιτος τα έστειλα, δεν μπορεί ...ΚΑΤΙ θα γίνει Να μου προσέχετε το γιόκα μου....και πες στο συμπέθερο να ετοιμάζει τσικουδιές και μεζέδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 08:49 Η moukelis έγραψε: #1.029 02-06-08 08:49 Καλέ αδερφέ,μέχρι την Κρήτη έφτασε η χάρη σου;Πέρνα μια βόλτα να μου φιλήσεις την Πριγκηπέσσα μου...Άντε και καλό βόλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 08:53 Η Raisa έγραψε: #1.030 02-06-08 08:53 Ε, τι να κάνω βρε αδελφέ....αφού την ΑΓΑΠΩ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.031 02-06-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Ο Φιντέλ και η Σιλβή μόλις φτάσαν σπίτι στο Ρέθυμνο!!! Προς το παρόν ξαπλώνουν απο γωνία σε γωνιά και μυρίζουν το σπίτι , ξεκουράζονται τα καημενα μετα το τόσο μακρινό ταξίδι ...ελπίζουμε τώρα που θα είναι μόνα τους και η Σιλβή "η δύσκολή " στον χώρο της να έχουμε θετικά αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! Οι Βιρμανοευχές μας και τα Βιρμανοξόρκια μας θα σας συντροφεύουν! Σα να τα βλέπω κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 10:18 Η Raisa έγραψε: #1.032 02-06-08 10:18 Αχ....μπράβο Γιούλη...μας έφτιαξες την μέρα!!! Αυτά να τα δει η Σίλβη...μπας και της έρθει η όρεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 14:53 Η Βάσια13859: #1.033 02-06-08 14:53 αχ να ναι καλα το ζευγαρακι!τελικα πως τα εστειλες κατω ?πακετο το ζευγαρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:51 Η Luna έγραψε: #1.034 02-06-08 19:51 καλησπερα!!!τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες ρε Γιουλη???!!! raisa εστειλες το αγορι σου στην κρητη???πωπωπω!!!μακαρι να γινει κατι γρηγορα να γυρισει πισω!! η Σιλβουλα πιστευω θα συνελθει εκει κατω!!εχει αλλο αερα η κρητη!!!! το κοριτσι τι κανει???φουσκωνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:10 Η Raisa έγραψε: #1.035 02-06-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ να ναι καλα το ζευγαρακι!τελικα πως τα εστειλες κατω ?πακετο το ζευγαρακι? Click για ανάπτυξη... ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλησπερα!!!τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες ρε Γιουλη???!!! raisa εστειλες το αγορι σου στην κρητη???πωπωπω!!!μακαρι να γινει κατι γρηγορα να γυρισει πισω!! η Σιλβουλα πιστευω θα συνελθει εκει κατω!!εχει αλλο αερα η κρητη!!!! το κοριτσι τι κανει???φουσκωνει??? Click για ανάπτυξη... πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Βάσια13859: #1.036 02-06-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή Click για ανάπτυξη... αχ τι ωραια θα γεννησει νωρις!οποτε προλαβαίνει και κανα μπανακιαντε να δουμε ποσα μπαλακια εχει η κοιλιτσα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 23:10 Η Luna έγραψε: #1.037 02-06-08 23:10 πολυ χαιρομαι για την raisoula!!!εχω ενθουσιαστει!!!! πιστευω οτι θα εχει πολλα μπαλακια!!!κατι τετοιο μυριζομαι!!! ο fidel κ το ασημενιο πιπινακι σιγουρα θα τα βρουνε μωρε!!!δεν ειναι στο χερι τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:27 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.038 03-06-08 00:27 E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:44 Η Raisa έγραψε: #1.039 03-06-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις τι χαρά έκανα το μεσημέρι που τα διάβαζα...έβραζα από τη χαρά μου!!! Τέρμα λοιπόν τα γούτσου γούτσου..... Τα κούτσου κούτσου επιτρέποται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:47 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.040 03-06-08 00:47 Ε μην με φέρνεις τώρα στα όρια μου ούτε κουτσου κουτσου ούτε γούτσου γουτσου... Άντε τώρα ε, άντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλέ αδερφέ,μέχρι την Κρήτη έφτασε η χάρη σου;Πέρνα μια βόλτα να μου φιλήσεις την Πριγκηπέσσα μου...Άντε και καλό βόλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 08:53 Η Raisa έγραψε: #1.030 02-06-08 08:53 Ε, τι να κάνω βρε αδελφέ....αφού την ΑΓΑΠΩ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.031 02-06-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Ο Φιντέλ και η Σιλβή μόλις φτάσαν σπίτι στο Ρέθυμνο!!! Προς το παρόν ξαπλώνουν απο γωνία σε γωνιά και μυρίζουν το σπίτι , ξεκουράζονται τα καημενα μετα το τόσο μακρινό ταξίδι ...ελπίζουμε τώρα που θα είναι μόνα τους και η Σιλβή "η δύσκολή " στον χώρο της να έχουμε θετικά αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! Οι Βιρμανοευχές μας και τα Βιρμανοξόρκια μας θα σας συντροφεύουν! Σα να τα βλέπω κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 10:18 Η Raisa έγραψε: #1.032 02-06-08 10:18 Αχ....μπράβο Γιούλη...μας έφτιαξες την μέρα!!! Αυτά να τα δει η Σίλβη...μπας και της έρθει η όρεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 14:53 Η Βάσια13859: #1.033 02-06-08 14:53 αχ να ναι καλα το ζευγαρακι!τελικα πως τα εστειλες κατω ?πακετο το ζευγαρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:51 Η Luna έγραψε: #1.034 02-06-08 19:51 καλησπερα!!!τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες ρε Γιουλη???!!! raisa εστειλες το αγορι σου στην κρητη???πωπωπω!!!μακαρι να γινει κατι γρηγορα να γυρισει πισω!! η Σιλβουλα πιστευω θα συνελθει εκει κατω!!εχει αλλο αερα η κρητη!!!! το κοριτσι τι κανει???φουσκωνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:10 Η Raisa έγραψε: #1.035 02-06-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ να ναι καλα το ζευγαρακι!τελικα πως τα εστειλες κατω ?πακετο το ζευγαρακι? Click για ανάπτυξη... ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλησπερα!!!τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες ρε Γιουλη???!!! raisa εστειλες το αγορι σου στην κρητη???πωπωπω!!!μακαρι να γινει κατι γρηγορα να γυρισει πισω!! η Σιλβουλα πιστευω θα συνελθει εκει κατω!!εχει αλλο αερα η κρητη!!!! το κοριτσι τι κανει???φουσκωνει??? Click για ανάπτυξη... πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Βάσια13859: #1.036 02-06-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή Click για ανάπτυξη... αχ τι ωραια θα γεννησει νωρις!οποτε προλαβαίνει και κανα μπανακιαντε να δουμε ποσα μπαλακια εχει η κοιλιτσα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 23:10 Η Luna έγραψε: #1.037 02-06-08 23:10 πολυ χαιρομαι για την raisoula!!!εχω ενθουσιαστει!!!! πιστευω οτι θα εχει πολλα μπαλακια!!!κατι τετοιο μυριζομαι!!! ο fidel κ το ασημενιο πιπινακι σιγουρα θα τα βρουνε μωρε!!!δεν ειναι στο χερι τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:27 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.038 03-06-08 00:27 E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:44 Η Raisa έγραψε: #1.039 03-06-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις τι χαρά έκανα το μεσημέρι που τα διάβαζα...έβραζα από τη χαρά μου!!! Τέρμα λοιπόν τα γούτσου γούτσου..... Τα κούτσου κούτσου επιτρέποται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:47 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.040 03-06-08 00:47 Ε μην με φέρνεις τώρα στα όρια μου ούτε κουτσου κουτσου ούτε γούτσου γουτσου... Άντε τώρα ε, άντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε, τι να κάνω βρε αδελφέ....αφού την ΑΓΑΠΩ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 10:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.031 02-06-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Ο Φιντέλ και η Σιλβή μόλις φτάσαν σπίτι στο Ρέθυμνο!!! Προς το παρόν ξαπλώνουν απο γωνία σε γωνιά και μυρίζουν το σπίτι , ξεκουράζονται τα καημενα μετα το τόσο μακρινό ταξίδι ...ελπίζουμε τώρα που θα είναι μόνα τους και η Σιλβή "η δύσκολή " στον χώρο της να έχουμε θετικά αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! Οι Βιρμανοευχές μας και τα Βιρμανοξόρκια μας θα σας συντροφεύουν! Σα να τα βλέπω κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 10:18 Η Raisa έγραψε: #1.032 02-06-08 10:18 Αχ....μπράβο Γιούλη...μας έφτιαξες την μέρα!!! Αυτά να τα δει η Σίλβη...μπας και της έρθει η όρεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 14:53 Η Βάσια13859: #1.033 02-06-08 14:53 αχ να ναι καλα το ζευγαρακι!τελικα πως τα εστειλες κατω ?πακετο το ζευγαρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:51 Η Luna έγραψε: #1.034 02-06-08 19:51 καλησπερα!!!τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες ρε Γιουλη???!!! raisa εστειλες το αγορι σου στην κρητη???πωπωπω!!!μακαρι να γινει κατι γρηγορα να γυρισει πισω!! η Σιλβουλα πιστευω θα συνελθει εκει κατω!!εχει αλλο αερα η κρητη!!!! το κοριτσι τι κανει???φουσκωνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:10 Η Raisa έγραψε: #1.035 02-06-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ να ναι καλα το ζευγαρακι!τελικα πως τα εστειλες κατω ?πακετο το ζευγαρακι? Click για ανάπτυξη... ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλησπερα!!!τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες ρε Γιουλη???!!! raisa εστειλες το αγορι σου στην κρητη???πωπωπω!!!μακαρι να γινει κατι γρηγορα να γυρισει πισω!! η Σιλβουλα πιστευω θα συνελθει εκει κατω!!εχει αλλο αερα η κρητη!!!! το κοριτσι τι κανει???φουσκωνει??? Click για ανάπτυξη... πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Βάσια13859: #1.036 02-06-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή Click για ανάπτυξη... αχ τι ωραια θα γεννησει νωρις!οποτε προλαβαίνει και κανα μπανακιαντε να δουμε ποσα μπαλακια εχει η κοιλιτσα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 23:10 Η Luna έγραψε: #1.037 02-06-08 23:10 πολυ χαιρομαι για την raisoula!!!εχω ενθουσιαστει!!!! πιστευω οτι θα εχει πολλα μπαλακια!!!κατι τετοιο μυριζομαι!!! ο fidel κ το ασημενιο πιπινακι σιγουρα θα τα βρουνε μωρε!!!δεν ειναι στο χερι τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:27 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.038 03-06-08 00:27 E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:44 Η Raisa έγραψε: #1.039 03-06-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις τι χαρά έκανα το μεσημέρι που τα διάβαζα...έβραζα από τη χαρά μου!!! Τέρμα λοιπόν τα γούτσου γούτσου..... Τα κούτσου κούτσου επιτρέποται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:47 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.040 03-06-08 00:47 Ε μην με φέρνεις τώρα στα όρια μου ούτε κουτσου κουτσου ούτε γούτσου γουτσου... Άντε τώρα ε, άντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από silvi: Ο Φιντέλ και η Σιλβή μόλις φτάσαν σπίτι στο Ρέθυμνο!!! Προς το παρόν ξαπλώνουν απο γωνία σε γωνιά και μυρίζουν το σπίτι , ξεκουράζονται τα καημενα μετα το τόσο μακρινό ταξίδι ...ελπίζουμε τώρα που θα είναι μόνα τους και η Σιλβή "η δύσκολή " στον χώρο της να έχουμε θετικά αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! Οι Βιρμανοευχές μας και τα Βιρμανοξόρκια μας θα σας συντροφεύουν! Σα να τα βλέπω κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 10:18 Η Raisa έγραψε: #1.032 02-06-08 10:18 Αχ....μπράβο Γιούλη...μας έφτιαξες την μέρα!!! Αυτά να τα δει η Σίλβη...μπας και της έρθει η όρεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 14:53 Η Βάσια13859: #1.033 02-06-08 14:53 αχ να ναι καλα το ζευγαρακι!τελικα πως τα εστειλες κατω ?πακετο το ζευγαρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:51 Η Luna έγραψε: #1.034 02-06-08 19:51 καλησπερα!!!τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες ρε Γιουλη???!!! raisa εστειλες το αγορι σου στην κρητη???πωπωπω!!!μακαρι να γινει κατι γρηγορα να γυρισει πισω!! η Σιλβουλα πιστευω θα συνελθει εκει κατω!!εχει αλλο αερα η κρητη!!!! το κοριτσι τι κανει???φουσκωνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:10 Η Raisa έγραψε: #1.035 02-06-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ να ναι καλα το ζευγαρακι!τελικα πως τα εστειλες κατω ?πακετο το ζευγαρακι? Click για ανάπτυξη... ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλησπερα!!!τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες ρε Γιουλη???!!! raisa εστειλες το αγορι σου στην κρητη???πωπωπω!!!μακαρι να γινει κατι γρηγορα να γυρισει πισω!! η Σιλβουλα πιστευω θα συνελθει εκει κατω!!εχει αλλο αερα η κρητη!!!! το κοριτσι τι κανει???φουσκωνει??? Click για ανάπτυξη... πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Βάσια13859: #1.036 02-06-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή Click για ανάπτυξη... αχ τι ωραια θα γεννησει νωρις!οποτε προλαβαίνει και κανα μπανακιαντε να δουμε ποσα μπαλακια εχει η κοιλιτσα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 23:10 Η Luna έγραψε: #1.037 02-06-08 23:10 πολυ χαιρομαι για την raisoula!!!εχω ενθουσιαστει!!!! πιστευω οτι θα εχει πολλα μπαλακια!!!κατι τετοιο μυριζομαι!!! ο fidel κ το ασημενιο πιπινακι σιγουρα θα τα βρουνε μωρε!!!δεν ειναι στο χερι τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:27 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.038 03-06-08 00:27 E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:44 Η Raisa έγραψε: #1.039 03-06-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις τι χαρά έκανα το μεσημέρι που τα διάβαζα...έβραζα από τη χαρά μου!!! Τέρμα λοιπόν τα γούτσου γούτσου..... Τα κούτσου κούτσου επιτρέποται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:47 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.040 03-06-08 00:47 Ε μην με φέρνεις τώρα στα όρια μου ούτε κουτσου κουτσου ούτε γούτσου γουτσου... Άντε τώρα ε, άντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ....μπράβο Γιούλη...μας έφτιαξες την μέρα!!! Αυτά να τα δει η Σίλβη...μπας και της έρθει η όρεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 14:53 Η Βάσια13859: #1.033 02-06-08 14:53 αχ να ναι καλα το ζευγαρακι!τελικα πως τα εστειλες κατω ?πακετο το ζευγαρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:51 Η Luna έγραψε: #1.034 02-06-08 19:51 καλησπερα!!!τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες ρε Γιουλη???!!! raisa εστειλες το αγορι σου στην κρητη???πωπωπω!!!μακαρι να γινει κατι γρηγορα να γυρισει πισω!! η Σιλβουλα πιστευω θα συνελθει εκει κατω!!εχει αλλο αερα η κρητη!!!! το κοριτσι τι κανει???φουσκωνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:10 Η Raisa έγραψε: #1.035 02-06-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ να ναι καλα το ζευγαρακι!τελικα πως τα εστειλες κατω ?πακετο το ζευγαρακι? Click για ανάπτυξη... ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλησπερα!!!τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες ρε Γιουλη???!!! raisa εστειλες το αγορι σου στην κρητη???πωπωπω!!!μακαρι να γινει κατι γρηγορα να γυρισει πισω!! η Σιλβουλα πιστευω θα συνελθει εκει κατω!!εχει αλλο αερα η κρητη!!!! το κοριτσι τι κανει???φουσκωνει??? Click για ανάπτυξη... πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Βάσια13859: #1.036 02-06-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή Click για ανάπτυξη... αχ τι ωραια θα γεννησει νωρις!οποτε προλαβαίνει και κανα μπανακιαντε να δουμε ποσα μπαλακια εχει η κοιλιτσα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 23:10 Η Luna έγραψε: #1.037 02-06-08 23:10 πολυ χαιρομαι για την raisoula!!!εχω ενθουσιαστει!!!! πιστευω οτι θα εχει πολλα μπαλακια!!!κατι τετοιο μυριζομαι!!! ο fidel κ το ασημενιο πιπινακι σιγουρα θα τα βρουνε μωρε!!!δεν ειναι στο χερι τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:27 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.038 03-06-08 00:27 E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:44 Η Raisa έγραψε: #1.039 03-06-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις τι χαρά έκανα το μεσημέρι που τα διάβαζα...έβραζα από τη χαρά μου!!! Τέρμα λοιπόν τα γούτσου γούτσου..... Τα κούτσου κούτσου επιτρέποται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:47 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.040 03-06-08 00:47 Ε μην με φέρνεις τώρα στα όρια μου ούτε κουτσου κουτσου ούτε γούτσου γουτσου... Άντε τώρα ε, άντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αχ να ναι καλα το ζευγαρακι!τελικα πως τα εστειλες κατω ?πακετο το ζευγαρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 19:51 Η Luna έγραψε: #1.034 02-06-08 19:51 καλησπερα!!!τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες ρε Γιουλη???!!! raisa εστειλες το αγορι σου στην κρητη???πωπωπω!!!μακαρι να γινει κατι γρηγορα να γυρισει πισω!! η Σιλβουλα πιστευω θα συνελθει εκει κατω!!εχει αλλο αερα η κρητη!!!! το κοριτσι τι κανει???φουσκωνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:10 Η Raisa έγραψε: #1.035 02-06-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ να ναι καλα το ζευγαρακι!τελικα πως τα εστειλες κατω ?πακετο το ζευγαρακι? Click για ανάπτυξη... ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλησπερα!!!τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες ρε Γιουλη???!!! raisa εστειλες το αγορι σου στην κρητη???πωπωπω!!!μακαρι να γινει κατι γρηγορα να γυρισει πισω!! η Σιλβουλα πιστευω θα συνελθει εκει κατω!!εχει αλλο αερα η κρητη!!!! το κοριτσι τι κανει???φουσκωνει??? Click για ανάπτυξη... πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Βάσια13859: #1.036 02-06-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή Click για ανάπτυξη... αχ τι ωραια θα γεννησει νωρις!οποτε προλαβαίνει και κανα μπανακιαντε να δουμε ποσα μπαλακια εχει η κοιλιτσα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 23:10 Η Luna έγραψε: #1.037 02-06-08 23:10 πολυ χαιρομαι για την raisoula!!!εχω ενθουσιαστει!!!! πιστευω οτι θα εχει πολλα μπαλακια!!!κατι τετοιο μυριζομαι!!! ο fidel κ το ασημενιο πιπινακι σιγουρα θα τα βρουνε μωρε!!!δεν ειναι στο χερι τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:27 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.038 03-06-08 00:27 E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:44 Η Raisa έγραψε: #1.039 03-06-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις τι χαρά έκανα το μεσημέρι που τα διάβαζα...έβραζα από τη χαρά μου!!! Τέρμα λοιπόν τα γούτσου γούτσου..... Τα κούτσου κούτσου επιτρέποται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:47 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.040 03-06-08 00:47 Ε μην με φέρνεις τώρα στα όρια μου ούτε κουτσου κουτσου ούτε γούτσου γουτσου... Άντε τώρα ε, άντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλησπερα!!!τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες ρε Γιουλη???!!! raisa εστειλες το αγορι σου στην κρητη???πωπωπω!!!μακαρι να γινει κατι γρηγορα να γυρισει πισω!! η Σιλβουλα πιστευω θα συνελθει εκει κατω!!εχει αλλο αερα η κρητη!!!! το κοριτσι τι κανει???φουσκωνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:10 Η Raisa έγραψε: #1.035 02-06-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ να ναι καλα το ζευγαρακι!τελικα πως τα εστειλες κατω ?πακετο το ζευγαρακι? Click για ανάπτυξη... ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλησπερα!!!τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες ρε Γιουλη???!!! raisa εστειλες το αγορι σου στην κρητη???πωπωπω!!!μακαρι να γινει κατι γρηγορα να γυρισει πισω!! η Σιλβουλα πιστευω θα συνελθει εκει κατω!!εχει αλλο αερα η κρητη!!!! το κοριτσι τι κανει???φουσκωνει??? Click για ανάπτυξη... πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Βάσια13859: #1.036 02-06-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή Click για ανάπτυξη... αχ τι ωραια θα γεννησει νωρις!οποτε προλαβαίνει και κανα μπανακιαντε να δουμε ποσα μπαλακια εχει η κοιλιτσα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 23:10 Η Luna έγραψε: #1.037 02-06-08 23:10 πολυ χαιρομαι για την raisoula!!!εχω ενθουσιαστει!!!! πιστευω οτι θα εχει πολλα μπαλακια!!!κατι τετοιο μυριζομαι!!! ο fidel κ το ασημενιο πιπινακι σιγουρα θα τα βρουνε μωρε!!!δεν ειναι στο χερι τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:27 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.038 03-06-08 00:27 E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:44 Η Raisa έγραψε: #1.039 03-06-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις τι χαρά έκανα το μεσημέρι που τα διάβαζα...έβραζα από τη χαρά μου!!! Τέρμα λοιπόν τα γούτσου γούτσου..... Τα κούτσου κούτσου επιτρέποται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:47 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.040 03-06-08 00:47 Ε μην με φέρνεις τώρα στα όρια μου ούτε κουτσου κουτσου ούτε γούτσου γουτσου... Άντε τώρα ε, άντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ να ναι καλα το ζευγαρακι!τελικα πως τα εστειλες κατω ?πακετο το ζευγαρακι? Click για ανάπτυξη... ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλησπερα!!!τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες ρε Γιουλη???!!! raisa εστειλες το αγορι σου στην κρητη???πωπωπω!!!μακαρι να γινει κατι γρηγορα να γυρισει πισω!! η Σιλβουλα πιστευω θα συνελθει εκει κατω!!εχει αλλο αερα η κρητη!!!! το κοριτσι τι κανει???φουσκωνει??? Click για ανάπτυξη... πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Βάσια13859: #1.036 02-06-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή Click για ανάπτυξη... αχ τι ωραια θα γεννησει νωρις!οποτε προλαβαίνει και κανα μπανακιαντε να δουμε ποσα μπαλακια εχει η κοιλιτσα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 23:10 Η Luna έγραψε: #1.037 02-06-08 23:10 πολυ χαιρομαι για την raisoula!!!εχω ενθουσιαστει!!!! πιστευω οτι θα εχει πολλα μπαλακια!!!κατι τετοιο μυριζομαι!!! ο fidel κ το ασημενιο πιπινακι σιγουρα θα τα βρουνε μωρε!!!δεν ειναι στο χερι τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:27 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.038 03-06-08 00:27 E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:44 Η Raisa έγραψε: #1.039 03-06-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις τι χαρά έκανα το μεσημέρι που τα διάβαζα...έβραζα από τη χαρά μου!!! Τέρμα λοιπόν τα γούτσου γούτσου..... Τα κούτσου κούτσου επιτρέποται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:47 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.040 03-06-08 00:47 Ε μην με φέρνεις τώρα στα όρια μου ούτε κουτσου κουτσου ούτε γούτσου γουτσου... Άντε τώρα ε, άντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή Click για ανάπτυξη... αχ τι ωραια θα γεννησει νωρις!οποτε προλαβαίνει και κανα μπανακιαντε να δουμε ποσα μπαλακια εχει η κοιλιτσα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 23:10 Η Luna έγραψε: #1.037 02-06-08 23:10 πολυ χαιρομαι για την raisoula!!!εχω ενθουσιαστει!!!! πιστευω οτι θα εχει πολλα μπαλακια!!!κατι τετοιο μυριζομαι!!! ο fidel κ το ασημενιο πιπινακι σιγουρα θα τα βρουνε μωρε!!!δεν ειναι στο χερι τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:27 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.038 03-06-08 00:27 E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:44 Η Raisa έγραψε: #1.039 03-06-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις τι χαρά έκανα το μεσημέρι που τα διάβαζα...έβραζα από τη χαρά μου!!! Τέρμα λοιπόν τα γούτσου γούτσου..... Τα κούτσου κούτσου επιτρέποται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:47 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.040 03-06-08 00:47 Ε μην με φέρνεις τώρα στα όρια μου ούτε κουτσου κουτσου ούτε γούτσου γουτσου... Άντε τώρα ε, άντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πολυ χαιρομαι για την raisoula!!!εχω ενθουσιαστει!!!! πιστευω οτι θα εχει πολλα μπαλακια!!!κατι τετοιο μυριζομαι!!! ο fidel κ το ασημενιο πιπινακι σιγουρα θα τα βρουνε μωρε!!!δεν ειναι στο χερι τους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:27 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.038 03-06-08 00:27 E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:44 Η Raisa έγραψε: #1.039 03-06-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις τι χαρά έκανα το μεσημέρι που τα διάβαζα...έβραζα από τη χαρά μου!!! Τέρμα λοιπόν τα γούτσου γούτσου..... Τα κούτσου κούτσου επιτρέποται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:47 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.040 03-06-08 00:47 Ε μην με φέρνεις τώρα στα όρια μου ούτε κουτσου κουτσου ούτε γούτσου γουτσου... Άντε τώρα ε, άντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:44 Η Raisa έγραψε: #1.039 03-06-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις τι χαρά έκανα το μεσημέρι που τα διάβαζα...έβραζα από τη χαρά μου!!! Τέρμα λοιπόν τα γούτσου γούτσου..... Τα κούτσου κούτσου επιτρέποται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:47 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.040 03-06-08 00:47 Ε μην με φέρνεις τώρα στα όρια μου ούτε κουτσου κουτσου ούτε γούτσου γουτσου... Άντε τώρα ε, άντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους... ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους... Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις τι χαρά έκανα το μεσημέρι που τα διάβαζα...έβραζα από τη χαρά μου!!! Τέρμα λοιπόν τα γούτσου γούτσου..... Τα κούτσου κούτσου επιτρέποται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:47 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.040 03-06-08 00:47 Ε μην με φέρνεις τώρα στα όρια μου ούτε κουτσου κουτσου ούτε γούτσου γουτσου... Άντε τώρα ε, άντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ε μην με φέρνεις τώρα στα όρια μου ούτε κουτσου κουτσου ούτε γούτσου γουτσου... Άντε τώρα ε, άντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.