British - maniacs

Είναι κάτι σαν συμπλήρωμα....περιέχει ομέγα-3 και ομέγα-6 , ταυρίνη, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία....και πολλές πολλές θερμίδες....και ανοίγει την όρεξη λέει.:)
Τα δικά μου τρελαίνονται πάντως να την τρώνε:up:
:up:Θα την έχω υπ'όψιν μου για τη Καλυψώ... Πως τους την δίνεις? Σε τι μορφή είναι? Σαν πάστα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:up:Θα την έχω υπ'όψιν μου για τη Καλυψώ... Πως τους την δίνεις? Σε τι μορφή είναι? Σαν πάστα?

Ναι είναι πάστα αλλά λίγο νερουλή....την βάζω σε ένα κουταλάκι και την γλυφουν από κει:redface::D:D...ένα κουταλάκι την ημέρα λέει αφού:P:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν χρειαζεσαι εσυ τετοια ματια μου!μια χαρα ειναι τα ζωα σου,ορεξατα φτανει η τροφη τους:)

Ναι είναι πάστα αλλά λίγο νερουλή....την βάζω σε ένα κουταλάκι και την γλυφουν από κει:redface::D:D...ένα κουταλάκι την ημέρα λέει αφού:P:lol::lol:
:lol:Αχου... μου έλειψε η Θεσσαλονίκη!!! :(

Είδες η σοφή γιατρίνα τι σου λέει? Είναι κατά των συμπληρωμάτων!! Καλή και "ποιοτική" τροφούλα μόνο... πάντως και εγώ δεν θα αντέξω και θα της δίνω νοστιμιές της Καλυψούλας! Μωρέ ας έρθει εκείνη η ώρα...

δεν χρειαζεσαι εσυ τετοια ματια μου!μια χαρα ειναι τα ζωα σου,ορεξατα φτανει η τροφη τους:)

:lol:Αχου... μου έλειψε η Θεσσαλονίκη!!! :(

Είδες η σοφή γιατρίνα τι σου λέει? Είναι κατά των συμπληρωμάτων!! Καλή και "ποιοτική" τροφούλα μόνο... πάντως και εγώ δεν θα αντέξω και θα της δίνω νοστιμιές της Καλυψούλας! Μωρέ ας έρθει εκείνη η ώρα...
:lol::lol::lol:
Για σένα το λέει καλέ;)....ΑΦΟΥ :Pαπαντά στο δικό σου μνμ.....:D

:lol::lol::lol:
Για σένα το λέει καλέ;)....ΑΦΟΥ :Pαπαντά στο δικό σου μνμ.....:D

:blink:Α! Ναι καλέ!! :lol::lol::lol:

Ο Φιντέλ και η Σιλβή μόλις φτάσαν σπίτι στο Ρέθυμνο!!! Προς το παρόν ξαπλώνουν απο γωνία σε γωνιά και μυρίζουν το σπίτι , ξεκουράζονται τα καημενα μετα το τόσο μακρινό ταξίδι ...ελπίζουμε τώρα που θα είναι μόνα τους και η Σιλβή "η δύσκολή " στον χώρο της να έχουμε θετικά αποτελέσματα!

Ναι, τα πουλάκια μου:D.....ταξίδι του μέλιτος τα έστειλα, δεν μπορεί ...ΚΑΤΙ θα γίνει:up::up:
Να μου προσέχετε το γιόκα μου;)....και πες στο συμπέθερο να ετοιμάζει τσικουδιές και μεζέδες:P:lol:

Καλέ αδερφέ,μέχρι την Κρήτη έφτασε η χάρη σου;Πέρνα μια βόλτα να μου φιλήσεις την Πριγκηπέσσα μου...Άντε και καλό βόλι!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Ε, τι να κάνω βρε αδελφέ....αφού την ΑΓΑΠΩ!!!:D:lol:

Ο Φιντέλ και η Σιλβή μόλις φτάσαν σπίτι στο Ρέθυμνο!!! Προς το παρόν ξαπλώνουν απο γωνία σε γωνιά και μυρίζουν το σπίτι , ξεκουράζονται τα καημενα μετα το τόσο μακρινό ταξίδι ...ελπίζουμε τώρα που θα είναι μόνα τους και η Σιλβή "η δύσκολή " στον χώρο της να έχουμε θετικά αποτελέσματα!

Καλή επιτυχία!!! Οι Βιρμανοευχές μας και τα Βιρμανοξόρκια μας θα σας συντροφεύουν! :lol:

Σα να τα βλέπω κιόλας....

Αχ....μπράβο Γιούλη...μας έφτιαξες την μέρα!!!:up::up:
Αυτά να τα δει η Σίλβη:D...μπας και της έρθει η όρεξη:P:lol::lol:

αχ να ναι καλα το ζευγαρακι!τελικα πως τα εστειλες κατω ?:hmm:πακετο το ζευγαρακι?

καλησπερα!!!τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες ρε Γιουλη???:inlove::inlove:!!!
raisa εστειλες το αγορι σου στην κρητη???πωπωπω!!!μακαρι να γινει κατι γρηγορα να γυρισει πισω!!
η Σιλβουλα πιστευω θα συνελθει εκει κατω!!εχει αλλο αερα η κρητη!!!!
το κοριτσι τι κανει???φουσκωνει???

αχ να ναι καλα το ζευγαρακι!τελικα πως τα εστειλες κατω ?:hmm:πακετο το ζευγαρακι?

ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο;)...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους:rolleyes::rolleyes:

καλησπερα!!!τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες ρε Γιουλη???:inlove::inlove:!!!
raisa εστειλες το αγορι σου στην κρητη???πωπωπω!!!μακαρι να γινει κατι γρηγορα να γυρισει πισω!!
η Σιλβουλα πιστευω θα συνελθει εκει κατω!!εχει αλλο αερα η κρητη!!!!
το κοριτσι τι κανει???φουσκωνει???

πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά:/::lol::lol:
ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους:D
Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση:blink:...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή:happy:

ναι Βάσια μου...πακέτο με το αεροπλάνο;)...όλα πήγαν μια χαρά τελικά...μου έφηγε και το άγχος που είχα για το ταξίδι τους:rolleyes::rolleyes:

πάει το αγόρι μου Λούνα....το έχασα στην ξενιτιά:/::lol::lol:
ελπίζω εκεί τουλάχιστον να τα βρούνε οι δυο τους:D
Η ραισα φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ....σε λίγο θα σκάσει έχω την εντύπωση:blink:...άντε σε κανα 3 βδομαδες να γεννήσει να ησυχάσει και αυτή:happy:

αχ τι ωραια θα γεννησει νωρις!οποτε προλαβαίνει και κανα μπανακι:lol:αντε να δουμε ποσα μπαλακια εχει η κοιλιτσα της!:hmm:

πολυ χαιρομαι για την raisoula!!!εχω ενθουσιαστει!!!!:D:D
πιστευω οτι θα εχει πολλα μπαλακια!!!κατι τετοιο μυριζομαι!!!;)
ο fidel κ το ασημενιο πιπινακι σιγουρα θα τα βρουνε μωρε!!!δεν ειναι στο χερι τους!!!:P

E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους...

ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους...:|

Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης:D

E Raısa τώρα που ηρθε στη Κρήτη να δεις που θα γινει η δουλειά...Αν δεν ειναι στο περιβάλλον τους οι κόρες δυσκολά αποδίδουν..Αντε βρε καλούς απογόνους...

ΥΣ:Χάρηκα που μπήκα στο θρεντ σας γιατι προηγουμένως με χάλασε ιδιαιτερά ενα αλλό με αδεσποτες και δεσποζόμενες γατουλες και "ανευθυνούς" ιδιοκτητες που ζευγαρώνουν τις γατές τους...:|

Θα παρακάλεσω μόνο τέρμα τα γουτσου γούτσου από τουδε και στο εξης:D

Εγώ να δεις τι χαρά έκανα το μεσημέρι που τα διάβαζα...έβραζα από τη χαρά μου!!!:mad::mad:

Τέρμα λοιπόν τα γούτσου γούτσου.....:lol::lol::lol::lol::lol:
Τα κούτσου κούτσου επιτρέποται???:hmm::P

Ε μην με φέρνεις τώρα στα όρια μου ούτε κουτσου κουτσου ούτε γούτσου γουτσου...:mad::lol::lol:

Άντε τώρα ε, άντε:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back