British - maniacs

Ακριβώς.

Δε περιμένω να καταλάβει ο πολύς κόσμος, αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται προφανώς δε θα το κάνει ποτέ.

Τέλεια εμπειρία! Συμφωνώ!!! :up:
Αλλά μήπως τότε να κοιτάξεις το Σκωτσεζάκι του χρόνου? :hmm:
Εκτός αν το πάρεις από την Ισπανία και τα συνδιάσεις και τα 2! :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol::lol:
Καλέ κούκλα είναι η Μόιρα! Και θα σου κάνει τέτοια τσαλίμια που όλο με.... Βιρμανάκι θα μοιάζει! :lol:
Αν γεννήσει η Καλυψώ μου που περιμένω να μου βγάλει 8-9 γατιά:P θα σου δώσω για τη συλλογή σου!!

Καλέ στους British είμαστε! Θα έρθει η Νικολέτα και θα μας τα χώσει που βγήκαμε πάλι εκτός θέματος! :P:P:P
:lol::lol::lol:Φαντάζεσαι,θα τα βγάζω σαν βεντάλια,έναν εκπροσωπο από κάθε ράτσα!:up::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol:Φαντάζεσαι,θα τα βγάζω σαν βεντάλια,έναν εκπροσωπο από κάθε ράτσα!:up::lol::lol:

:lol::lol:Σαν τις βεντάλιες των μπογιατζήδων!! Δειγματολόγιο χρωμάτων!! :lol:

:lol::lol:Σαν τις βεντάλιες των μπογιατζήδων!! Δειγματολόγιο χρωμάτων!! :lol:
Καλέ εχω και μπαμπά μπογιατζή,άλλα πάω στοιχημα ότι η δική μου βεντάλια θα έχει πιο πολύ πέραση στην πελατεία του!:lol:

Ωχ! Σύρμα! Πλάκωσαν οι Βρετανοί! Όχι τίποτ' αλλο θα δουν και τα άσχετα που γράφουμε! Που γυρνάτε καλέ??

Πάντως σας έφερα κι έναν σκωτσεζοfun δεν έχετε παράπονο!
;)

Ωχ! Σύρμα! Πλάκωσαν οι Βρετανοί! Όχι τίποτ' αλλο θα δουν και τα άσχετα που γράφουμε! Που γυρνάτε καλέ??

Πάντως σας έφερα κι έναν σκωτσεζοfun δεν έχετε παράπονο!
;)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up::up:

Σήμερα δεν θα σας μαλώσω για το off topic γιατί έχω κέφια:P....διάβαζα απ΄τις 9 το πρωί μέχρι τις 15.00 και είμαι πανέτοιμη για αύριο!!!:D
Γιούλη ευχαριστούμε για την σύσταση....δυστυχώς όμως δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να εξυπηρετήσουμε τον φίλο μας:/: εκτός και αν τον ξεμυαλίσουμε με τα μωρά της Ραίσας και καταλήξει σε βρετανική:cool:
Θα χαρούμε πάντως αν μπαίνει και μας λέει τα νέα του!!!:)

Υ.Γ. Γιούλη, τι κάνει αλήθεια η Συμπίλ???

Άσε Γιούλη μου, τα άκουσα και εγώ εχθές που πήγα στην Νικολέτα.

Ξέρεις......."και τί πράγματα που είναι αυτά που κάνεις εσύ και η Γιούλη? Ξεφεύγετε τελείως από το θέμα? Γεμίζεται άσχετες φωτογραφίες?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αλλά τί να κάνουμε ρε Γιούλη, αφού όλα τα μικρά γατάκια είναι για ζούλημα......μπορούμε να αντησταθούμε?

ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ:(:(:(:(:(:(
(ε....Γιούλη....ασ΄την να λέει....εμείς θα συνεχίσουμε τα δικά μας:D)

ΟΚ με πείσατε. Θα ρίξω μια ματιά!

Δείξτε μου τα μωρά της Ραίσας, τι γάτα είναι? Πόσο κοστίζει?

Είναι η πιο τέλεια γάτα και κοστίζει αμύθυτα πλούτη! :lol::lol:

ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ:(:(:(:(:(:(
(ε....Γιούλη....ασ΄την να λέει....εμείς θα συνεχίσουμε τα δικά μας:D)[/quote]

:up::lol::up:
Και βέβαια! Θα χώνουμε και κανένα Σιβηράκι να σπαει η μονοτονία... ;)

Ακου πλάκα!
Εγώ νόμιζα ότι είσαι μεγάλη κι ότι είσαι θεία της Νικολέτας! Η Βάσια όμως μου είπε ότι είσαι θεία της γάτας Ραίσας!! :lol::lol:
Καλέ πιπίνι σαν κι εμένα είσαι κι εσύ... κι εγώ σε έλεγα θεία και θεία!! :lol:Πως είναι το όνομά σου?

Φωτογραφίεεεεεεεεεεεεεεεεες... (των μωρών της γατούλας).

Φωτογραφίεεεεεεεεεεεεεεεεες... (των μωρών της γατούλας).

:lol::lol::lol:
Τον υπέρηχο θες να πεις!
Είναι ακόμα στη κοιλιά! Σε 2 εβδομάδες θα βγούν! :lol::lol::lol:

Να δες εδώ το άλμπουμ της!!

https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=11222

Καλά.... για τους Βρετανούς δουλεύω σήμερα! :cool:

Αυτά είναι τα μωρά από την πρώτη μας γέννα!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

και εδώ είναι η εγγονή της Ραίσας!

PIC_0492.JPG

PIC_0400.JPG

Συνημμένα

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    128,3 KB · Εμφανίσεις: 27
  • 1 γέννα .jpg
    1 γέννα .jpg
    79,3 KB · Εμφανίσεις: 29
Αχ... βρε Ραίσα... τι μου κάνεις τώρα!!! :inlove::inlove::inlove:

Α.. η Συμπίλ καλά είναι... μεγαλώνει... αργά.. περιμένει τον οίστρο της... το αγαπημένο της χόμπυ είναι να νταντεύει τα μωρά των άλλων γατιών! :lol:Πολύ μητρικό γατάκι!

Να δες εδώ το άλμπουμ της!!

https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=11222

Καλά.... για τους Βρετανούς δουλεύω σήμερα! :cool:

:lol::lol::lol::lol:

Πότε θα περάσεις από το ταμείο για την πληρωμή???
Επιταγές δέχεσαι??:P:lol::lol::lol::lol::lol:

Η Ραίσα είναι πανέμορφη και το ίδιο τα εγγονάκια της.

Η Luna δε σκοπευει να κάνει εγγονάκια? Αν κάνει πόσο θα χρεώσει?
Τα παιδάκια της Ραίσας πόσο κοστίζουν?

Έλα ρε παιδιάαααα, αυτά τα λένε. Μη με κάνετε να ρωτάω τα αυτονόητα.

Συμβιβάζομαι μ'ενα μωρό, δώρο για την αποφοίτηση του Δημοτικού:blink: για το Χρήστο! :lol::lol:

Ε ε ε ε άμα είναι να κάνω κι εγώ διαφήμιση!Ακόμα και στους δρόμους με πανώ να βγω άμα είναι αυτή η πληρωμή!:up:

Η Ραίσα είναι πανέμορφη και το ίδιο τα εγγονάκια της.

Η Luna δε σκοπευει να κάνει εγγονάκια? Αν κάνει πόσο θα χρεώσει?
Τα παιδάκια της Ραίσας πόσο κοστίζουν?

Έλα ρε παιδιάαααα, αυτά τα λένε. Μη με κάνετε να ρωτάω τα αυτονόητα.

Αντε βρε πείτε του ανθρώπου!!
Εμένα δεν με αφορά... εγώ Βιρμανάκια περιμένω! :cool::P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back