British - maniacs

Το προγραμματιζω αλλα ....... που θα τα δωσεις με τοσους μα τοσους αντιγραφεις ρατσας??????δεν μιλαμε για βρετανακια αλλα για περσακια τσιντσιλα οχι απλα πεκι φεις τι να κανεις ξεφτιλα ξερεις αλλωστε ο καθενας πια κανει μακρυτριχα μωρα και τα ονομαζει περσικα και αναλογα αν βγουν πλακουτσομουρικα ειναι εξτριμ και μι πλακουτσομουρικα πεκι ακου να δεις οκ να παρω και εγω ενα μπλε γατακι και να το ονομασω βρετανικο τες παντων ενα real τσιντσιλα με χαρτια κοστιζει κοντα στα 350-700 ευρω τα σπανια χρωματα ποιος θα παρει την στιγμη που το πετ σοπ πουλαει τυπου περσιας 300 ευρο????????

Κοπελιά χαθήκαμε εμείς!!!!!!Θέλω κι από εσένα μωράκια!!!!ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ!!!!Φιλάκια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τελεια τα μωρα!!καλα αυτες οι πατουσες....μιαμ μιαμ...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ τι κουκλάκια ειναι αυτά? Απλά πανέμορφα να σας ζησουν.:up::up::up:Ήρθε ο Φιντέλ απο την Κρήτη?Αν ναι πως νιωθει με τα παιδάκια του??????

Καλέ τι κουκλάκια ειναι αυτά? Απλά πανέμορφα να σας ζησουν.:up::up::up:Ήρθε ο Φιντέλ απο την Κρήτη?Αν ναι πως νιωθει με τα παιδάκια του??????

Ευχαριστούμε Άννα μου!
Οχι:( ...ο Φιντέλ δεν ήρθε τελικά...τους έτυχε μια δουλειά και θα τον φέρουν Τρίτη ή Τετάρτη.....ελπίζω αυτή τη φορά να έρθει...τον αποθύμησα τον λαπαδάκο μου.:/:....άσε που έγινε μπαμπάς πολύτεκνος και δεν το ξέρει ακόμα:D:lol::lol::lol::lol:

Το επίδομα να διεκδικησετε:lol::lol::lol:Αντε με το καλό να ερθει το αγόρι σου:D:D

καλα οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες!!!
δεν εχω λογια!!!!:):):)

Καλημέρα πολύτεκνα Βρετανάκια!
Τι κουκλάκια είναι αυτά!!!
Ραισάκι δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω για τη πολύτιμη προσφορά σου στη κοινότητα των Birmaniacs..!
Φιλάκια από το Κουφονήσι!!

Υ.Γ. Οι πολύτεκες γάτες δικαιούνται επίδομα άραγε?? :hmm:

Τετάρτη βράδυ 11:30 ο Φιντέλ φτάνει θεσ/νίκη ! Ραίσα άρχισε να ετοιμάζεσαι ... :up:

Τετάρτη βράδυ 11:30 ο Φιντέλ φτάνει θεσ/νίκη ! Ραίσα άρχισε να ετοιμάζεσαι ... :up:

ο μπαμπας επιστρέφει!!!η αλλη μέλλουσα μαμα τι κανει?ετοιμαζεστε για τα μωρα?:redface:

Γειά σας βρετανομανιακοί μου φίλοι:)....πολλά φιλά από Χαλκιδική!!!
Η Ραίσα είναι μια χαρά....το ίδιο και τα 7 μωρούλια της....κάθε μέρα μεγαλώνουν!:inlove:
Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία τον μπαμπά τους!!!
Φιλάκια πολλά....σύντομα και νεες φωτό της οικογένειας:up:

Καλά να περνάτε φιλιά απο εμας στα μωρα, στη Ραισα και στο ξενιτεμενο και σε εσας:D:D:D

Γειά σας βρετανομανιακοί μου φίλοι:)....πολλά φιλά από Χαλκιδική!!!
Η Ραίσα είναι μια χαρά....
God save the queen!
Οι βρετανομανιακοί φίλοι σας εύχονται καλές βουτιές:up::up::up:

Raisa δεν έχω το κινητό σου , αν μπορείς παρε με εσυ ενα τηλ. αυριο για να κανονίσουμε για το βράδυ.

Τα μικρούλια μεγαλώνουν....δεν θα το πιστέψετε ΤΙ διαφορά μπορεί να έχουν μέσα σε 2 μέρες
Να σας ζήσουν τα μωράκια και να χαίρεστε και τους υπερήφανους γονείς τους!:up::up::up:
Εμείς την Κυριακή γιορτάσαμε τα δεύτερα γενέθλια της Ντούνιας. Δείτε πως είναι η καλή μας δροσίζεται στο μπαλκόνι τώρα

Silver tubby είναι???????:inlove::inlove:

Ντούνια είσαι πανέμορφη!Χρόνια της πολλά,να μας τη βάζεις πολλές φωτογραφίες,να τη θαυμάζουμε.(Κατερινάκι ΝΑΙ ασημένιο είναι,και έχει και αγοράκι,δεν είναι θαυμάσια; )

Ντούνια είσαι πανέμορφη!Χρόνια της πολλά,να μας τη βάζεις πολλές φωτογραφίες,να τη θαυμάζουμε.(Κατερινάκι ΝΑΙ ασημένιο είναι,και έχει και αγοράκι,δεν είναι θαυμάσια; )

Καλέ τι με ρωτάς????Εγώ έχω πόρωση με αυτήν την ράτσα..!!!!Μωρά πότε θα έχουμε να διπλοομορφήνει(από την Ραισα έχουμε ήδη) το σάιτ μας???Λέτε να με πάνε μέσα με άλλα 2 μωρά????:lol::lol::lol:

Ρε παιδιά σημερα ερχεται ο Φιντέλ? Αντε με το καλό το αγοράκι μας να δει και τα μωράκια του:D

Ναι παιδιάαααα....σήμερα επιτέλους θα τον έχω πάλι αγκαλιά τον λαπαδάκο μου!!!:up::up:
Θας σας πω νέα σχετικά με το πώς τον δέχτηκε η οικογένειά του σε λίγες μέρες!!!:D

Αντε με το καλό:D..Επιτέλους γύριζει ο ξενιτεμένος:up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back