popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 11:51 Η popi έγραψε: #1.421 02-07-08 11:51 Θα γράψουμε βιβλίο,Δωράκι ετοιμάσου,η Οδυσσεία του Φιντελ. Σας περιμένουν κιάλλες νύφες;ή προβλέπει το πρόγραμμα ξεκούραση για τον επαναστάτη πριν την επόμενη μάχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 11:56 Η elvenstar: #1.422 02-07-08 11:56 Να δούμε και εμείς τον Φιντελ που τον πεθυμήσαμε, λέτε να μάυρισε από τον ήλιο της Κρήτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 11:58 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.423 02-07-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Θα γράψουμε βιβλίο,Δωράκι ετοιμάσου,η Οδυσσεία του Φιντελ. Σας περιμένουν κιάλλες νύφες;ή προβλέπει το πρόγραμμα ξεκούραση για τον επαναστάτη πριν την επόμενη μάχη Click για ανάπτυξη... Τι η Δωρα θα το γράψει το βιβλίο?Ηρθε η στιγμή που περίμεναΔώρα στρώσου και γράφε........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:00 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.424 02-07-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να δούμε και εμείς τον Φιντελ που τον πεθυμήσαμε, λέτε να μάυρισε από τον ήλιο της Κρήτης Click για ανάπτυξη... Μ'αρέσει που είσαι και σκεφτική Sli8erin O Σείριος γυρνωντας απο την Κρητη θα ειναι σαν τον Λάμπρο Κωσταντάρα στην ταινία που γυρισε απο την Αφρική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:03 Η popi έγραψε: #1.425 02-07-08 12:03 Το Δωράκι για να ξεχνιέται μέχρι να έρθει η μετάθεση και να έρθει η ώρα να δει και το Μουκο της.Πολλους fan έχετε δεσπινις μου που σας διαβάζουν.!!!!!!!!!και σας θαυμάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:06 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.426 02-07-08 12:06 Ειιιι εγω ειμαι φανατική το εχω δηλώσει, και η συμπεθέρα εχει δεσμευτεί το πρώτο βιβλίο είναι δικό μου με υπογραφη και αυτόγραφο Σειριου, της Μόιρας δεν συμφέρει θα πιάσει όλη την σελίδα το χοντροπάτουσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η Raisa έγραψε: #1.427 02-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Θα γράψουμε βιβλίο,Δωράκι ετοιμάσου,η Οδυσσεία του Φιντελ. Σας περιμένουν κιάλλες νύφες;ή προβλέπει το πρόγραμμα ξεκούραση για τον επαναστάτη πριν την επόμενη μάχη Click για ανάπτυξη... Λες να του γράψουμε και έπος Πόπη??? Μας περιμένουν και άλλες νύφες αλλά μετά το καλοκαίρι...τώρα δικαιούται το μωρό μου διακοπές να φορτώσουν οι μπαταρίες πάλι και μετά επανερχόμαστε δριμύτατοι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να δούμε και εμείς τον Φιντελ που τον πεθυμήσαμε, λέτε να μάυρισε από τον ήλιο της Κρήτης Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν μαύρισε από τον ήλιο....εδώ αν έρθει πάντως σίγουρα θα μαυρίσει το μάτι του με τόσα μωρά που θα βρει! Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Ειιιι εγω ειμαι φανατική το εχω δηλώσει, και η συμπεθέρα εχει δεσμευτεί το πρώτο βιβλίο είναι δικό μου με υπογραφη και αυτόγραφο Σειριου, της Μόιρας δεν συμφέρει θα πιάσει όλη την σελίδα το χοντροπάτουσο Click για ανάπτυξη... Πάλι την κακολογείτε την κούκλα???? Φτου σας καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Ο Christos12: #1.428 02-07-08 12:35 Γεια σας παιδιά, ο Χρήστος είμαι, ο γιος της Γιούλης. Τι κάνουν τα Βρετανάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.429 02-07-08 12:36 Όχι,όχι,όχι δεν την κακολογώ εγώ πηγαινε στο θρεντ του Σειριου να δεις τι της σέρνει η μάνα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.430 02-07-08 12:37 Γεια σου Χρήστο, γειά σου Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:42 Η Raisa έγραψε: #1.431 02-07-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: Γεια σας παιδιά, ο Χρήστος είμαι, ο γιος της Γιούλης. Τι κάνουν τα Βρετανάκια? Click για ανάπτυξη... Χρήστοοοοοοοοοοοοοοο.......τι κάνεις παιδί μου??? Επιτέλους μας ήρθες μια βόλτα και από δω....έχει πόσο καιρό που σε περιμένουμε!!!! Τα μωρούλια είναι μια χαρά.....σκέτη τρέλα αν τα δεις...αλλά δεν κάνει να τα δεις λέει η μαμά , διότι μετά θα την ζαλίσεις (ψιτ...έχω και μικρό λιλά αγοράκι όπως το θέλεις) Γιούλη πού είσαι να δεις αποπλάνηση που κάνω στο γιόκα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:52 Ο Christos12: #1.432 02-07-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χρήστοοοοοοοοοοοοοοο.......τι κάνεις παιδί μου??? Επιτέλους μας ήρθες μια βόλτα και από δω....έχει πόσο καιρό που σε περιμένουμε!!!! Τα μωρούλια είναι μια χαρά.....σκέτη τρέλα αν τα δεις...αλλά δεν κάνει να τα δεις λέει η μαμά , διότι μετά θα την ζαλίσεις (ψιτ...έχω και μικρό λιλά αγοράκι όπως το θέλεις) Γιούλη πού είσαι να δεις αποπλάνηση που κάνω στο γιόκα σου Click για ανάπτυξη... Κυρία Νικολέτα, θα το ήθελα πολύ το αγοράκι αλλά θα προσπαθήσω να πείσω τη μαμά να το πάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Η katerina10: #1.433 02-07-08 13:20 Θέλουμε φωτογραφίες!!!!!!!!!Ραισακι....Έεεεεεελα μην μας βασανίζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.434 02-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θέλουμε φωτογραφίες!!!!!!!!!Ραισακι....Έεεεεεελα μην μας βασανίζεις!!! Click για ανάπτυξη... Καλά καλέ ...μη φωνάζετε έτσι...θα βάλω φωτό...απλώς περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα να φαίνονται καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Η katerina10: #1.435 02-07-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά καλέ ...μη φωνάζετε έτσι...θα βάλω φωτό...απλώς περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα να φαίνονται καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Εγώ γέμισα όλο το θέμα μου με τα γατάκια μου και του φίλου μου και κάπως ομόρφυνε το σαιτ.Αντε να ομορφύνει κι άλλο..Είδα και φωτο της Μόιρας και ομορφηνε κι άλλο!!!Αντε αντε...μικρά μεγάλα ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #1.436 02-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Μ'αρέσει που είσαι και σκεφτική Sli8erin O Σείριος γυρνωντας απο την Κρητη θα ειναι σαν τον Λάμπρο Κωσταντάρα στην ταινία που γυρισε απο την Αφρική! Click για ανάπτυξη... Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:55 Η moukelis έγραψε: #1.437 02-07-08 13:55 Νικόλέτταααααααααα άπονη,ο Σείριος θέλει να δει τα ανιψάκια του!!!Που χώρισες την οικογένεια,ο ένας στην Κρήτη,η άλλη στη Θεσσαλονίκη κι ο άλλος στο Βόλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:04 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.438 02-07-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Click για ανάπτυξη... Καλά οντως δεν πάω καλα σημερα....Ο Φιντελ, ο Φιντελ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Η Raisa έγραψε: #1.439 02-07-08 14:24 Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωρό5.jpg 71,7 KB · Εμφανίσεις: 28 μωρό6.jpg 47,8 KB · Εμφανίσεις: 31 οικογένεια.JPG 67,9 KB · Εμφανίσεις: 36 Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.440 02-07-08 14:25 ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!Ειναι τέλεια!!!!!Κράτα μου ενα λιλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα γράψουμε βιβλίο,Δωράκι ετοιμάσου,η Οδυσσεία του Φιντελ. Σας περιμένουν κιάλλες νύφες;ή προβλέπει το πρόγραμμα ξεκούραση για τον επαναστάτη πριν την επόμενη μάχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 11:56 Η elvenstar: #1.422 02-07-08 11:56 Να δούμε και εμείς τον Φιντελ που τον πεθυμήσαμε, λέτε να μάυρισε από τον ήλιο της Κρήτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 11:58 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.423 02-07-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Θα γράψουμε βιβλίο,Δωράκι ετοιμάσου,η Οδυσσεία του Φιντελ. Σας περιμένουν κιάλλες νύφες;ή προβλέπει το πρόγραμμα ξεκούραση για τον επαναστάτη πριν την επόμενη μάχη Click για ανάπτυξη... Τι η Δωρα θα το γράψει το βιβλίο?Ηρθε η στιγμή που περίμεναΔώρα στρώσου και γράφε........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:00 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.424 02-07-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να δούμε και εμείς τον Φιντελ που τον πεθυμήσαμε, λέτε να μάυρισε από τον ήλιο της Κρήτης Click για ανάπτυξη... Μ'αρέσει που είσαι και σκεφτική Sli8erin O Σείριος γυρνωντας απο την Κρητη θα ειναι σαν τον Λάμπρο Κωσταντάρα στην ταινία που γυρισε απο την Αφρική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:03 Η popi έγραψε: #1.425 02-07-08 12:03 Το Δωράκι για να ξεχνιέται μέχρι να έρθει η μετάθεση και να έρθει η ώρα να δει και το Μουκο της.Πολλους fan έχετε δεσπινις μου που σας διαβάζουν.!!!!!!!!!και σας θαυμάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:06 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.426 02-07-08 12:06 Ειιιι εγω ειμαι φανατική το εχω δηλώσει, και η συμπεθέρα εχει δεσμευτεί το πρώτο βιβλίο είναι δικό μου με υπογραφη και αυτόγραφο Σειριου, της Μόιρας δεν συμφέρει θα πιάσει όλη την σελίδα το χοντροπάτουσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η Raisa έγραψε: #1.427 02-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Θα γράψουμε βιβλίο,Δωράκι ετοιμάσου,η Οδυσσεία του Φιντελ. Σας περιμένουν κιάλλες νύφες;ή προβλέπει το πρόγραμμα ξεκούραση για τον επαναστάτη πριν την επόμενη μάχη Click για ανάπτυξη... Λες να του γράψουμε και έπος Πόπη??? Μας περιμένουν και άλλες νύφες αλλά μετά το καλοκαίρι...τώρα δικαιούται το μωρό μου διακοπές να φορτώσουν οι μπαταρίες πάλι και μετά επανερχόμαστε δριμύτατοι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να δούμε και εμείς τον Φιντελ που τον πεθυμήσαμε, λέτε να μάυρισε από τον ήλιο της Κρήτης Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν μαύρισε από τον ήλιο....εδώ αν έρθει πάντως σίγουρα θα μαυρίσει το μάτι του με τόσα μωρά που θα βρει! Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Ειιιι εγω ειμαι φανατική το εχω δηλώσει, και η συμπεθέρα εχει δεσμευτεί το πρώτο βιβλίο είναι δικό μου με υπογραφη και αυτόγραφο Σειριου, της Μόιρας δεν συμφέρει θα πιάσει όλη την σελίδα το χοντροπάτουσο Click για ανάπτυξη... Πάλι την κακολογείτε την κούκλα???? Φτου σας καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Ο Christos12: #1.428 02-07-08 12:35 Γεια σας παιδιά, ο Χρήστος είμαι, ο γιος της Γιούλης. Τι κάνουν τα Βρετανάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.429 02-07-08 12:36 Όχι,όχι,όχι δεν την κακολογώ εγώ πηγαινε στο θρεντ του Σειριου να δεις τι της σέρνει η μάνα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.430 02-07-08 12:37 Γεια σου Χρήστο, γειά σου Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:42 Η Raisa έγραψε: #1.431 02-07-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: Γεια σας παιδιά, ο Χρήστος είμαι, ο γιος της Γιούλης. Τι κάνουν τα Βρετανάκια? Click για ανάπτυξη... Χρήστοοοοοοοοοοοοοοο.......τι κάνεις παιδί μου??? Επιτέλους μας ήρθες μια βόλτα και από δω....έχει πόσο καιρό που σε περιμένουμε!!!! Τα μωρούλια είναι μια χαρά.....σκέτη τρέλα αν τα δεις...αλλά δεν κάνει να τα δεις λέει η μαμά , διότι μετά θα την ζαλίσεις (ψιτ...έχω και μικρό λιλά αγοράκι όπως το θέλεις) Γιούλη πού είσαι να δεις αποπλάνηση που κάνω στο γιόκα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:52 Ο Christos12: #1.432 02-07-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χρήστοοοοοοοοοοοοοοο.......τι κάνεις παιδί μου??? Επιτέλους μας ήρθες μια βόλτα και από δω....έχει πόσο καιρό που σε περιμένουμε!!!! Τα μωρούλια είναι μια χαρά.....σκέτη τρέλα αν τα δεις...αλλά δεν κάνει να τα δεις λέει η μαμά , διότι μετά θα την ζαλίσεις (ψιτ...έχω και μικρό λιλά αγοράκι όπως το θέλεις) Γιούλη πού είσαι να δεις αποπλάνηση που κάνω στο γιόκα σου Click για ανάπτυξη... Κυρία Νικολέτα, θα το ήθελα πολύ το αγοράκι αλλά θα προσπαθήσω να πείσω τη μαμά να το πάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Η katerina10: #1.433 02-07-08 13:20 Θέλουμε φωτογραφίες!!!!!!!!!Ραισακι....Έεεεεεελα μην μας βασανίζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.434 02-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θέλουμε φωτογραφίες!!!!!!!!!Ραισακι....Έεεεεεελα μην μας βασανίζεις!!! Click για ανάπτυξη... Καλά καλέ ...μη φωνάζετε έτσι...θα βάλω φωτό...απλώς περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα να φαίνονται καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Η katerina10: #1.435 02-07-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά καλέ ...μη φωνάζετε έτσι...θα βάλω φωτό...απλώς περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα να φαίνονται καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Εγώ γέμισα όλο το θέμα μου με τα γατάκια μου και του φίλου μου και κάπως ομόρφυνε το σαιτ.Αντε να ομορφύνει κι άλλο..Είδα και φωτο της Μόιρας και ομορφηνε κι άλλο!!!Αντε αντε...μικρά μεγάλα ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #1.436 02-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Μ'αρέσει που είσαι και σκεφτική Sli8erin O Σείριος γυρνωντας απο την Κρητη θα ειναι σαν τον Λάμπρο Κωσταντάρα στην ταινία που γυρισε απο την Αφρική! Click για ανάπτυξη... Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:55 Η moukelis έγραψε: #1.437 02-07-08 13:55 Νικόλέτταααααααααα άπονη,ο Σείριος θέλει να δει τα ανιψάκια του!!!Που χώρισες την οικογένεια,ο ένας στην Κρήτη,η άλλη στη Θεσσαλονίκη κι ο άλλος στο Βόλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:04 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.438 02-07-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Click για ανάπτυξη... Καλά οντως δεν πάω καλα σημερα....Ο Φιντελ, ο Φιντελ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Η Raisa έγραψε: #1.439 02-07-08 14:24 Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωρό5.jpg 71,7 KB · Εμφανίσεις: 28 μωρό6.jpg 47,8 KB · Εμφανίσεις: 31 οικογένεια.JPG 67,9 KB · Εμφανίσεις: 36 Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.440 02-07-08 14:25 ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!Ειναι τέλεια!!!!!Κράτα μου ενα λιλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να δούμε και εμείς τον Φιντελ που τον πεθυμήσαμε, λέτε να μάυρισε από τον ήλιο της Κρήτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 11:58 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.423 02-07-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Θα γράψουμε βιβλίο,Δωράκι ετοιμάσου,η Οδυσσεία του Φιντελ. Σας περιμένουν κιάλλες νύφες;ή προβλέπει το πρόγραμμα ξεκούραση για τον επαναστάτη πριν την επόμενη μάχη Click για ανάπτυξη... Τι η Δωρα θα το γράψει το βιβλίο?Ηρθε η στιγμή που περίμεναΔώρα στρώσου και γράφε........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:00 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.424 02-07-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να δούμε και εμείς τον Φιντελ που τον πεθυμήσαμε, λέτε να μάυρισε από τον ήλιο της Κρήτης Click για ανάπτυξη... Μ'αρέσει που είσαι και σκεφτική Sli8erin O Σείριος γυρνωντας απο την Κρητη θα ειναι σαν τον Λάμπρο Κωσταντάρα στην ταινία που γυρισε απο την Αφρική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:03 Η popi έγραψε: #1.425 02-07-08 12:03 Το Δωράκι για να ξεχνιέται μέχρι να έρθει η μετάθεση και να έρθει η ώρα να δει και το Μουκο της.Πολλους fan έχετε δεσπινις μου που σας διαβάζουν.!!!!!!!!!και σας θαυμάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:06 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.426 02-07-08 12:06 Ειιιι εγω ειμαι φανατική το εχω δηλώσει, και η συμπεθέρα εχει δεσμευτεί το πρώτο βιβλίο είναι δικό μου με υπογραφη και αυτόγραφο Σειριου, της Μόιρας δεν συμφέρει θα πιάσει όλη την σελίδα το χοντροπάτουσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η Raisa έγραψε: #1.427 02-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Θα γράψουμε βιβλίο,Δωράκι ετοιμάσου,η Οδυσσεία του Φιντελ. Σας περιμένουν κιάλλες νύφες;ή προβλέπει το πρόγραμμα ξεκούραση για τον επαναστάτη πριν την επόμενη μάχη Click για ανάπτυξη... Λες να του γράψουμε και έπος Πόπη??? Μας περιμένουν και άλλες νύφες αλλά μετά το καλοκαίρι...τώρα δικαιούται το μωρό μου διακοπές να φορτώσουν οι μπαταρίες πάλι και μετά επανερχόμαστε δριμύτατοι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να δούμε και εμείς τον Φιντελ που τον πεθυμήσαμε, λέτε να μάυρισε από τον ήλιο της Κρήτης Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν μαύρισε από τον ήλιο....εδώ αν έρθει πάντως σίγουρα θα μαυρίσει το μάτι του με τόσα μωρά που θα βρει! Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Ειιιι εγω ειμαι φανατική το εχω δηλώσει, και η συμπεθέρα εχει δεσμευτεί το πρώτο βιβλίο είναι δικό μου με υπογραφη και αυτόγραφο Σειριου, της Μόιρας δεν συμφέρει θα πιάσει όλη την σελίδα το χοντροπάτουσο Click για ανάπτυξη... Πάλι την κακολογείτε την κούκλα???? Φτου σας καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Ο Christos12: #1.428 02-07-08 12:35 Γεια σας παιδιά, ο Χρήστος είμαι, ο γιος της Γιούλης. Τι κάνουν τα Βρετανάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.429 02-07-08 12:36 Όχι,όχι,όχι δεν την κακολογώ εγώ πηγαινε στο θρεντ του Σειριου να δεις τι της σέρνει η μάνα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.430 02-07-08 12:37 Γεια σου Χρήστο, γειά σου Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:42 Η Raisa έγραψε: #1.431 02-07-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: Γεια σας παιδιά, ο Χρήστος είμαι, ο γιος της Γιούλης. Τι κάνουν τα Βρετανάκια? Click για ανάπτυξη... Χρήστοοοοοοοοοοοοοοο.......τι κάνεις παιδί μου??? Επιτέλους μας ήρθες μια βόλτα και από δω....έχει πόσο καιρό που σε περιμένουμε!!!! Τα μωρούλια είναι μια χαρά.....σκέτη τρέλα αν τα δεις...αλλά δεν κάνει να τα δεις λέει η μαμά , διότι μετά θα την ζαλίσεις (ψιτ...έχω και μικρό λιλά αγοράκι όπως το θέλεις) Γιούλη πού είσαι να δεις αποπλάνηση που κάνω στο γιόκα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:52 Ο Christos12: #1.432 02-07-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χρήστοοοοοοοοοοοοοοο.......τι κάνεις παιδί μου??? Επιτέλους μας ήρθες μια βόλτα και από δω....έχει πόσο καιρό που σε περιμένουμε!!!! Τα μωρούλια είναι μια χαρά.....σκέτη τρέλα αν τα δεις...αλλά δεν κάνει να τα δεις λέει η μαμά , διότι μετά θα την ζαλίσεις (ψιτ...έχω και μικρό λιλά αγοράκι όπως το θέλεις) Γιούλη πού είσαι να δεις αποπλάνηση που κάνω στο γιόκα σου Click για ανάπτυξη... Κυρία Νικολέτα, θα το ήθελα πολύ το αγοράκι αλλά θα προσπαθήσω να πείσω τη μαμά να το πάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Η katerina10: #1.433 02-07-08 13:20 Θέλουμε φωτογραφίες!!!!!!!!!Ραισακι....Έεεεεεελα μην μας βασανίζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.434 02-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θέλουμε φωτογραφίες!!!!!!!!!Ραισακι....Έεεεεεελα μην μας βασανίζεις!!! Click για ανάπτυξη... Καλά καλέ ...μη φωνάζετε έτσι...θα βάλω φωτό...απλώς περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα να φαίνονται καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Η katerina10: #1.435 02-07-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά καλέ ...μη φωνάζετε έτσι...θα βάλω φωτό...απλώς περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα να φαίνονται καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Εγώ γέμισα όλο το θέμα μου με τα γατάκια μου και του φίλου μου και κάπως ομόρφυνε το σαιτ.Αντε να ομορφύνει κι άλλο..Είδα και φωτο της Μόιρας και ομορφηνε κι άλλο!!!Αντε αντε...μικρά μεγάλα ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #1.436 02-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Μ'αρέσει που είσαι και σκεφτική Sli8erin O Σείριος γυρνωντας απο την Κρητη θα ειναι σαν τον Λάμπρο Κωσταντάρα στην ταινία που γυρισε απο την Αφρική! Click για ανάπτυξη... Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:55 Η moukelis έγραψε: #1.437 02-07-08 13:55 Νικόλέτταααααααααα άπονη,ο Σείριος θέλει να δει τα ανιψάκια του!!!Που χώρισες την οικογένεια,ο ένας στην Κρήτη,η άλλη στη Θεσσαλονίκη κι ο άλλος στο Βόλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:04 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.438 02-07-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Click για ανάπτυξη... Καλά οντως δεν πάω καλα σημερα....Ο Φιντελ, ο Φιντελ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Η Raisa έγραψε: #1.439 02-07-08 14:24 Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωρό5.jpg 71,7 KB · Εμφανίσεις: 28 μωρό6.jpg 47,8 KB · Εμφανίσεις: 31 οικογένεια.JPG 67,9 KB · Εμφανίσεις: 36 Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.440 02-07-08 14:25 ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!Ειναι τέλεια!!!!!Κράτα μου ενα λιλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Θα γράψουμε βιβλίο,Δωράκι ετοιμάσου,η Οδυσσεία του Φιντελ. Σας περιμένουν κιάλλες νύφες;ή προβλέπει το πρόγραμμα ξεκούραση για τον επαναστάτη πριν την επόμενη μάχη Click για ανάπτυξη... Τι η Δωρα θα το γράψει το βιβλίο?Ηρθε η στιγμή που περίμεναΔώρα στρώσου και γράφε........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:00 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.424 02-07-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να δούμε και εμείς τον Φιντελ που τον πεθυμήσαμε, λέτε να μάυρισε από τον ήλιο της Κρήτης Click για ανάπτυξη... Μ'αρέσει που είσαι και σκεφτική Sli8erin O Σείριος γυρνωντας απο την Κρητη θα ειναι σαν τον Λάμπρο Κωσταντάρα στην ταινία που γυρισε απο την Αφρική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:03 Η popi έγραψε: #1.425 02-07-08 12:03 Το Δωράκι για να ξεχνιέται μέχρι να έρθει η μετάθεση και να έρθει η ώρα να δει και το Μουκο της.Πολλους fan έχετε δεσπινις μου που σας διαβάζουν.!!!!!!!!!και σας θαυμάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:06 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.426 02-07-08 12:06 Ειιιι εγω ειμαι φανατική το εχω δηλώσει, και η συμπεθέρα εχει δεσμευτεί το πρώτο βιβλίο είναι δικό μου με υπογραφη και αυτόγραφο Σειριου, της Μόιρας δεν συμφέρει θα πιάσει όλη την σελίδα το χοντροπάτουσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η Raisa έγραψε: #1.427 02-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Θα γράψουμε βιβλίο,Δωράκι ετοιμάσου,η Οδυσσεία του Φιντελ. Σας περιμένουν κιάλλες νύφες;ή προβλέπει το πρόγραμμα ξεκούραση για τον επαναστάτη πριν την επόμενη μάχη Click για ανάπτυξη... Λες να του γράψουμε και έπος Πόπη??? Μας περιμένουν και άλλες νύφες αλλά μετά το καλοκαίρι...τώρα δικαιούται το μωρό μου διακοπές να φορτώσουν οι μπαταρίες πάλι και μετά επανερχόμαστε δριμύτατοι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να δούμε και εμείς τον Φιντελ που τον πεθυμήσαμε, λέτε να μάυρισε από τον ήλιο της Κρήτης Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν μαύρισε από τον ήλιο....εδώ αν έρθει πάντως σίγουρα θα μαυρίσει το μάτι του με τόσα μωρά που θα βρει! Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Ειιιι εγω ειμαι φανατική το εχω δηλώσει, και η συμπεθέρα εχει δεσμευτεί το πρώτο βιβλίο είναι δικό μου με υπογραφη και αυτόγραφο Σειριου, της Μόιρας δεν συμφέρει θα πιάσει όλη την σελίδα το χοντροπάτουσο Click για ανάπτυξη... Πάλι την κακολογείτε την κούκλα???? Φτου σας καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Ο Christos12: #1.428 02-07-08 12:35 Γεια σας παιδιά, ο Χρήστος είμαι, ο γιος της Γιούλης. Τι κάνουν τα Βρετανάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.429 02-07-08 12:36 Όχι,όχι,όχι δεν την κακολογώ εγώ πηγαινε στο θρεντ του Σειριου να δεις τι της σέρνει η μάνα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.430 02-07-08 12:37 Γεια σου Χρήστο, γειά σου Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:42 Η Raisa έγραψε: #1.431 02-07-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: Γεια σας παιδιά, ο Χρήστος είμαι, ο γιος της Γιούλης. Τι κάνουν τα Βρετανάκια? Click για ανάπτυξη... Χρήστοοοοοοοοοοοοοοο.......τι κάνεις παιδί μου??? Επιτέλους μας ήρθες μια βόλτα και από δω....έχει πόσο καιρό που σε περιμένουμε!!!! Τα μωρούλια είναι μια χαρά.....σκέτη τρέλα αν τα δεις...αλλά δεν κάνει να τα δεις λέει η μαμά , διότι μετά θα την ζαλίσεις (ψιτ...έχω και μικρό λιλά αγοράκι όπως το θέλεις) Γιούλη πού είσαι να δεις αποπλάνηση που κάνω στο γιόκα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:52 Ο Christos12: #1.432 02-07-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χρήστοοοοοοοοοοοοοοο.......τι κάνεις παιδί μου??? Επιτέλους μας ήρθες μια βόλτα και από δω....έχει πόσο καιρό που σε περιμένουμε!!!! Τα μωρούλια είναι μια χαρά.....σκέτη τρέλα αν τα δεις...αλλά δεν κάνει να τα δεις λέει η μαμά , διότι μετά θα την ζαλίσεις (ψιτ...έχω και μικρό λιλά αγοράκι όπως το θέλεις) Γιούλη πού είσαι να δεις αποπλάνηση που κάνω στο γιόκα σου Click για ανάπτυξη... Κυρία Νικολέτα, θα το ήθελα πολύ το αγοράκι αλλά θα προσπαθήσω να πείσω τη μαμά να το πάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Η katerina10: #1.433 02-07-08 13:20 Θέλουμε φωτογραφίες!!!!!!!!!Ραισακι....Έεεεεεελα μην μας βασανίζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.434 02-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θέλουμε φωτογραφίες!!!!!!!!!Ραισακι....Έεεεεεελα μην μας βασανίζεις!!! Click για ανάπτυξη... Καλά καλέ ...μη φωνάζετε έτσι...θα βάλω φωτό...απλώς περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα να φαίνονται καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Η katerina10: #1.435 02-07-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά καλέ ...μη φωνάζετε έτσι...θα βάλω φωτό...απλώς περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα να φαίνονται καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Εγώ γέμισα όλο το θέμα μου με τα γατάκια μου και του φίλου μου και κάπως ομόρφυνε το σαιτ.Αντε να ομορφύνει κι άλλο..Είδα και φωτο της Μόιρας και ομορφηνε κι άλλο!!!Αντε αντε...μικρά μεγάλα ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #1.436 02-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Μ'αρέσει που είσαι και σκεφτική Sli8erin O Σείριος γυρνωντας απο την Κρητη θα ειναι σαν τον Λάμπρο Κωσταντάρα στην ταινία που γυρισε απο την Αφρική! Click για ανάπτυξη... Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:55 Η moukelis έγραψε: #1.437 02-07-08 13:55 Νικόλέτταααααααααα άπονη,ο Σείριος θέλει να δει τα ανιψάκια του!!!Που χώρισες την οικογένεια,ο ένας στην Κρήτη,η άλλη στη Θεσσαλονίκη κι ο άλλος στο Βόλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:04 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.438 02-07-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Click για ανάπτυξη... Καλά οντως δεν πάω καλα σημερα....Ο Φιντελ, ο Φιντελ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Η Raisa έγραψε: #1.439 02-07-08 14:24 Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωρό5.jpg 71,7 KB · Εμφανίσεις: 28 μωρό6.jpg 47,8 KB · Εμφανίσεις: 31 οικογένεια.JPG 67,9 KB · Εμφανίσεις: 36 Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.440 02-07-08 14:25 ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!Ειναι τέλεια!!!!!Κράτα μου ενα λιλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να δούμε και εμείς τον Φιντελ που τον πεθυμήσαμε, λέτε να μάυρισε από τον ήλιο της Κρήτης Click για ανάπτυξη... Μ'αρέσει που είσαι και σκεφτική Sli8erin O Σείριος γυρνωντας απο την Κρητη θα ειναι σαν τον Λάμπρο Κωσταντάρα στην ταινία που γυρισε απο την Αφρική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:03 Η popi έγραψε: #1.425 02-07-08 12:03 Το Δωράκι για να ξεχνιέται μέχρι να έρθει η μετάθεση και να έρθει η ώρα να δει και το Μουκο της.Πολλους fan έχετε δεσπινις μου που σας διαβάζουν.!!!!!!!!!και σας θαυμάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:06 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.426 02-07-08 12:06 Ειιιι εγω ειμαι φανατική το εχω δηλώσει, και η συμπεθέρα εχει δεσμευτεί το πρώτο βιβλίο είναι δικό μου με υπογραφη και αυτόγραφο Σειριου, της Μόιρας δεν συμφέρει θα πιάσει όλη την σελίδα το χοντροπάτουσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η Raisa έγραψε: #1.427 02-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Θα γράψουμε βιβλίο,Δωράκι ετοιμάσου,η Οδυσσεία του Φιντελ. Σας περιμένουν κιάλλες νύφες;ή προβλέπει το πρόγραμμα ξεκούραση για τον επαναστάτη πριν την επόμενη μάχη Click για ανάπτυξη... Λες να του γράψουμε και έπος Πόπη??? Μας περιμένουν και άλλες νύφες αλλά μετά το καλοκαίρι...τώρα δικαιούται το μωρό μου διακοπές να φορτώσουν οι μπαταρίες πάλι και μετά επανερχόμαστε δριμύτατοι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να δούμε και εμείς τον Φιντελ που τον πεθυμήσαμε, λέτε να μάυρισε από τον ήλιο της Κρήτης Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν μαύρισε από τον ήλιο....εδώ αν έρθει πάντως σίγουρα θα μαυρίσει το μάτι του με τόσα μωρά που θα βρει! Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Ειιιι εγω ειμαι φανατική το εχω δηλώσει, και η συμπεθέρα εχει δεσμευτεί το πρώτο βιβλίο είναι δικό μου με υπογραφη και αυτόγραφο Σειριου, της Μόιρας δεν συμφέρει θα πιάσει όλη την σελίδα το χοντροπάτουσο Click για ανάπτυξη... Πάλι την κακολογείτε την κούκλα???? Φτου σας καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Ο Christos12: #1.428 02-07-08 12:35 Γεια σας παιδιά, ο Χρήστος είμαι, ο γιος της Γιούλης. Τι κάνουν τα Βρετανάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.429 02-07-08 12:36 Όχι,όχι,όχι δεν την κακολογώ εγώ πηγαινε στο θρεντ του Σειριου να δεις τι της σέρνει η μάνα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.430 02-07-08 12:37 Γεια σου Χρήστο, γειά σου Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:42 Η Raisa έγραψε: #1.431 02-07-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: Γεια σας παιδιά, ο Χρήστος είμαι, ο γιος της Γιούλης. Τι κάνουν τα Βρετανάκια? Click για ανάπτυξη... Χρήστοοοοοοοοοοοοοοο.......τι κάνεις παιδί μου??? Επιτέλους μας ήρθες μια βόλτα και από δω....έχει πόσο καιρό που σε περιμένουμε!!!! Τα μωρούλια είναι μια χαρά.....σκέτη τρέλα αν τα δεις...αλλά δεν κάνει να τα δεις λέει η μαμά , διότι μετά θα την ζαλίσεις (ψιτ...έχω και μικρό λιλά αγοράκι όπως το θέλεις) Γιούλη πού είσαι να δεις αποπλάνηση που κάνω στο γιόκα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:52 Ο Christos12: #1.432 02-07-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χρήστοοοοοοοοοοοοοοο.......τι κάνεις παιδί μου??? Επιτέλους μας ήρθες μια βόλτα και από δω....έχει πόσο καιρό που σε περιμένουμε!!!! Τα μωρούλια είναι μια χαρά.....σκέτη τρέλα αν τα δεις...αλλά δεν κάνει να τα δεις λέει η μαμά , διότι μετά θα την ζαλίσεις (ψιτ...έχω και μικρό λιλά αγοράκι όπως το θέλεις) Γιούλη πού είσαι να δεις αποπλάνηση που κάνω στο γιόκα σου Click για ανάπτυξη... Κυρία Νικολέτα, θα το ήθελα πολύ το αγοράκι αλλά θα προσπαθήσω να πείσω τη μαμά να το πάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Η katerina10: #1.433 02-07-08 13:20 Θέλουμε φωτογραφίες!!!!!!!!!Ραισακι....Έεεεεεελα μην μας βασανίζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.434 02-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θέλουμε φωτογραφίες!!!!!!!!!Ραισακι....Έεεεεεελα μην μας βασανίζεις!!! Click για ανάπτυξη... Καλά καλέ ...μη φωνάζετε έτσι...θα βάλω φωτό...απλώς περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα να φαίνονται καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Η katerina10: #1.435 02-07-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά καλέ ...μη φωνάζετε έτσι...θα βάλω φωτό...απλώς περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα να φαίνονται καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Εγώ γέμισα όλο το θέμα μου με τα γατάκια μου και του φίλου μου και κάπως ομόρφυνε το σαιτ.Αντε να ομορφύνει κι άλλο..Είδα και φωτο της Μόιρας και ομορφηνε κι άλλο!!!Αντε αντε...μικρά μεγάλα ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #1.436 02-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Μ'αρέσει που είσαι και σκεφτική Sli8erin O Σείριος γυρνωντας απο την Κρητη θα ειναι σαν τον Λάμπρο Κωσταντάρα στην ταινία που γυρισε απο την Αφρική! Click για ανάπτυξη... Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:55 Η moukelis έγραψε: #1.437 02-07-08 13:55 Νικόλέτταααααααααα άπονη,ο Σείριος θέλει να δει τα ανιψάκια του!!!Που χώρισες την οικογένεια,ο ένας στην Κρήτη,η άλλη στη Θεσσαλονίκη κι ο άλλος στο Βόλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:04 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.438 02-07-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Click για ανάπτυξη... Καλά οντως δεν πάω καλα σημερα....Ο Φιντελ, ο Φιντελ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Η Raisa έγραψε: #1.439 02-07-08 14:24 Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωρό5.jpg 71,7 KB · Εμφανίσεις: 28 μωρό6.jpg 47,8 KB · Εμφανίσεις: 31 οικογένεια.JPG 67,9 KB · Εμφανίσεις: 36 Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.440 02-07-08 14:25 ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!Ειναι τέλεια!!!!!Κράτα μου ενα λιλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το Δωράκι για να ξεχνιέται μέχρι να έρθει η μετάθεση και να έρθει η ώρα να δει και το Μουκο της.Πολλους fan έχετε δεσπινις μου που σας διαβάζουν.!!!!!!!!!και σας θαυμάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:06 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.426 02-07-08 12:06 Ειιιι εγω ειμαι φανατική το εχω δηλώσει, και η συμπεθέρα εχει δεσμευτεί το πρώτο βιβλίο είναι δικό μου με υπογραφη και αυτόγραφο Σειριου, της Μόιρας δεν συμφέρει θα πιάσει όλη την σελίδα το χοντροπάτουσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η Raisa έγραψε: #1.427 02-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Θα γράψουμε βιβλίο,Δωράκι ετοιμάσου,η Οδυσσεία του Φιντελ. Σας περιμένουν κιάλλες νύφες;ή προβλέπει το πρόγραμμα ξεκούραση για τον επαναστάτη πριν την επόμενη μάχη Click για ανάπτυξη... Λες να του γράψουμε και έπος Πόπη??? Μας περιμένουν και άλλες νύφες αλλά μετά το καλοκαίρι...τώρα δικαιούται το μωρό μου διακοπές να φορτώσουν οι μπαταρίες πάλι και μετά επανερχόμαστε δριμύτατοι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να δούμε και εμείς τον Φιντελ που τον πεθυμήσαμε, λέτε να μάυρισε από τον ήλιο της Κρήτης Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν μαύρισε από τον ήλιο....εδώ αν έρθει πάντως σίγουρα θα μαυρίσει το μάτι του με τόσα μωρά που θα βρει! Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Ειιιι εγω ειμαι φανατική το εχω δηλώσει, και η συμπεθέρα εχει δεσμευτεί το πρώτο βιβλίο είναι δικό μου με υπογραφη και αυτόγραφο Σειριου, της Μόιρας δεν συμφέρει θα πιάσει όλη την σελίδα το χοντροπάτουσο Click για ανάπτυξη... Πάλι την κακολογείτε την κούκλα???? Φτου σας καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Ο Christos12: #1.428 02-07-08 12:35 Γεια σας παιδιά, ο Χρήστος είμαι, ο γιος της Γιούλης. Τι κάνουν τα Βρετανάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.429 02-07-08 12:36 Όχι,όχι,όχι δεν την κακολογώ εγώ πηγαινε στο θρεντ του Σειριου να δεις τι της σέρνει η μάνα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.430 02-07-08 12:37 Γεια σου Χρήστο, γειά σου Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:42 Η Raisa έγραψε: #1.431 02-07-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: Γεια σας παιδιά, ο Χρήστος είμαι, ο γιος της Γιούλης. Τι κάνουν τα Βρετανάκια? Click για ανάπτυξη... Χρήστοοοοοοοοοοοοοοο.......τι κάνεις παιδί μου??? Επιτέλους μας ήρθες μια βόλτα και από δω....έχει πόσο καιρό που σε περιμένουμε!!!! Τα μωρούλια είναι μια χαρά.....σκέτη τρέλα αν τα δεις...αλλά δεν κάνει να τα δεις λέει η μαμά , διότι μετά θα την ζαλίσεις (ψιτ...έχω και μικρό λιλά αγοράκι όπως το θέλεις) Γιούλη πού είσαι να δεις αποπλάνηση που κάνω στο γιόκα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:52 Ο Christos12: #1.432 02-07-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χρήστοοοοοοοοοοοοοοο.......τι κάνεις παιδί μου??? Επιτέλους μας ήρθες μια βόλτα και από δω....έχει πόσο καιρό που σε περιμένουμε!!!! Τα μωρούλια είναι μια χαρά.....σκέτη τρέλα αν τα δεις...αλλά δεν κάνει να τα δεις λέει η μαμά , διότι μετά θα την ζαλίσεις (ψιτ...έχω και μικρό λιλά αγοράκι όπως το θέλεις) Γιούλη πού είσαι να δεις αποπλάνηση που κάνω στο γιόκα σου Click για ανάπτυξη... Κυρία Νικολέτα, θα το ήθελα πολύ το αγοράκι αλλά θα προσπαθήσω να πείσω τη μαμά να το πάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Η katerina10: #1.433 02-07-08 13:20 Θέλουμε φωτογραφίες!!!!!!!!!Ραισακι....Έεεεεεελα μην μας βασανίζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.434 02-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θέλουμε φωτογραφίες!!!!!!!!!Ραισακι....Έεεεεεελα μην μας βασανίζεις!!! Click για ανάπτυξη... Καλά καλέ ...μη φωνάζετε έτσι...θα βάλω φωτό...απλώς περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα να φαίνονται καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Η katerina10: #1.435 02-07-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά καλέ ...μη φωνάζετε έτσι...θα βάλω φωτό...απλώς περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα να φαίνονται καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Εγώ γέμισα όλο το θέμα μου με τα γατάκια μου και του φίλου μου και κάπως ομόρφυνε το σαιτ.Αντε να ομορφύνει κι άλλο..Είδα και φωτο της Μόιρας και ομορφηνε κι άλλο!!!Αντε αντε...μικρά μεγάλα ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #1.436 02-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Μ'αρέσει που είσαι και σκεφτική Sli8erin O Σείριος γυρνωντας απο την Κρητη θα ειναι σαν τον Λάμπρο Κωσταντάρα στην ταινία που γυρισε απο την Αφρική! Click για ανάπτυξη... Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:55 Η moukelis έγραψε: #1.437 02-07-08 13:55 Νικόλέτταααααααααα άπονη,ο Σείριος θέλει να δει τα ανιψάκια του!!!Που χώρισες την οικογένεια,ο ένας στην Κρήτη,η άλλη στη Θεσσαλονίκη κι ο άλλος στο Βόλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:04 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.438 02-07-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Click για ανάπτυξη... Καλά οντως δεν πάω καλα σημερα....Ο Φιντελ, ο Φιντελ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Η Raisa έγραψε: #1.439 02-07-08 14:24 Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωρό5.jpg 71,7 KB · Εμφανίσεις: 28 μωρό6.jpg 47,8 KB · Εμφανίσεις: 31 οικογένεια.JPG 67,9 KB · Εμφανίσεις: 36 Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.440 02-07-08 14:25 ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!Ειναι τέλεια!!!!!Κράτα μου ενα λιλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειιιι εγω ειμαι φανατική το εχω δηλώσει, και η συμπεθέρα εχει δεσμευτεί το πρώτο βιβλίο είναι δικό μου με υπογραφη και αυτόγραφο Σειριου, της Μόιρας δεν συμφέρει θα πιάσει όλη την σελίδα το χοντροπάτουσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η Raisa έγραψε: #1.427 02-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Θα γράψουμε βιβλίο,Δωράκι ετοιμάσου,η Οδυσσεία του Φιντελ. Σας περιμένουν κιάλλες νύφες;ή προβλέπει το πρόγραμμα ξεκούραση για τον επαναστάτη πριν την επόμενη μάχη Click για ανάπτυξη... Λες να του γράψουμε και έπος Πόπη??? Μας περιμένουν και άλλες νύφες αλλά μετά το καλοκαίρι...τώρα δικαιούται το μωρό μου διακοπές να φορτώσουν οι μπαταρίες πάλι και μετά επανερχόμαστε δριμύτατοι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να δούμε και εμείς τον Φιντελ που τον πεθυμήσαμε, λέτε να μάυρισε από τον ήλιο της Κρήτης Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν μαύρισε από τον ήλιο....εδώ αν έρθει πάντως σίγουρα θα μαυρίσει το μάτι του με τόσα μωρά που θα βρει! Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Ειιιι εγω ειμαι φανατική το εχω δηλώσει, και η συμπεθέρα εχει δεσμευτεί το πρώτο βιβλίο είναι δικό μου με υπογραφη και αυτόγραφο Σειριου, της Μόιρας δεν συμφέρει θα πιάσει όλη την σελίδα το χοντροπάτουσο Click για ανάπτυξη... Πάλι την κακολογείτε την κούκλα???? Φτου σας καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Ο Christos12: #1.428 02-07-08 12:35 Γεια σας παιδιά, ο Χρήστος είμαι, ο γιος της Γιούλης. Τι κάνουν τα Βρετανάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.429 02-07-08 12:36 Όχι,όχι,όχι δεν την κακολογώ εγώ πηγαινε στο θρεντ του Σειριου να δεις τι της σέρνει η μάνα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.430 02-07-08 12:37 Γεια σου Χρήστο, γειά σου Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:42 Η Raisa έγραψε: #1.431 02-07-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: Γεια σας παιδιά, ο Χρήστος είμαι, ο γιος της Γιούλης. Τι κάνουν τα Βρετανάκια? Click για ανάπτυξη... Χρήστοοοοοοοοοοοοοοο.......τι κάνεις παιδί μου??? Επιτέλους μας ήρθες μια βόλτα και από δω....έχει πόσο καιρό που σε περιμένουμε!!!! Τα μωρούλια είναι μια χαρά.....σκέτη τρέλα αν τα δεις...αλλά δεν κάνει να τα δεις λέει η μαμά , διότι μετά θα την ζαλίσεις (ψιτ...έχω και μικρό λιλά αγοράκι όπως το θέλεις) Γιούλη πού είσαι να δεις αποπλάνηση που κάνω στο γιόκα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:52 Ο Christos12: #1.432 02-07-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χρήστοοοοοοοοοοοοοοο.......τι κάνεις παιδί μου??? Επιτέλους μας ήρθες μια βόλτα και από δω....έχει πόσο καιρό που σε περιμένουμε!!!! Τα μωρούλια είναι μια χαρά.....σκέτη τρέλα αν τα δεις...αλλά δεν κάνει να τα δεις λέει η μαμά , διότι μετά θα την ζαλίσεις (ψιτ...έχω και μικρό λιλά αγοράκι όπως το θέλεις) Γιούλη πού είσαι να δεις αποπλάνηση που κάνω στο γιόκα σου Click για ανάπτυξη... Κυρία Νικολέτα, θα το ήθελα πολύ το αγοράκι αλλά θα προσπαθήσω να πείσω τη μαμά να το πάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Η katerina10: #1.433 02-07-08 13:20 Θέλουμε φωτογραφίες!!!!!!!!!Ραισακι....Έεεεεεελα μην μας βασανίζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.434 02-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θέλουμε φωτογραφίες!!!!!!!!!Ραισακι....Έεεεεεελα μην μας βασανίζεις!!! Click για ανάπτυξη... Καλά καλέ ...μη φωνάζετε έτσι...θα βάλω φωτό...απλώς περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα να φαίνονται καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Η katerina10: #1.435 02-07-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά καλέ ...μη φωνάζετε έτσι...θα βάλω φωτό...απλώς περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα να φαίνονται καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Εγώ γέμισα όλο το θέμα μου με τα γατάκια μου και του φίλου μου και κάπως ομόρφυνε το σαιτ.Αντε να ομορφύνει κι άλλο..Είδα και φωτο της Μόιρας και ομορφηνε κι άλλο!!!Αντε αντε...μικρά μεγάλα ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #1.436 02-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Μ'αρέσει που είσαι και σκεφτική Sli8erin O Σείριος γυρνωντας απο την Κρητη θα ειναι σαν τον Λάμπρο Κωσταντάρα στην ταινία που γυρισε απο την Αφρική! Click για ανάπτυξη... Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:55 Η moukelis έγραψε: #1.437 02-07-08 13:55 Νικόλέτταααααααααα άπονη,ο Σείριος θέλει να δει τα ανιψάκια του!!!Που χώρισες την οικογένεια,ο ένας στην Κρήτη,η άλλη στη Θεσσαλονίκη κι ο άλλος στο Βόλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:04 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.438 02-07-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Click για ανάπτυξη... Καλά οντως δεν πάω καλα σημερα....Ο Φιντελ, ο Φιντελ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Η Raisa έγραψε: #1.439 02-07-08 14:24 Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωρό5.jpg 71,7 KB · Εμφανίσεις: 28 μωρό6.jpg 47,8 KB · Εμφανίσεις: 31 οικογένεια.JPG 67,9 KB · Εμφανίσεις: 36 Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.440 02-07-08 14:25 ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!Ειναι τέλεια!!!!!Κράτα μου ενα λιλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Θα γράψουμε βιβλίο,Δωράκι ετοιμάσου,η Οδυσσεία του Φιντελ. Σας περιμένουν κιάλλες νύφες;ή προβλέπει το πρόγραμμα ξεκούραση για τον επαναστάτη πριν την επόμενη μάχη Click για ανάπτυξη... Λες να του γράψουμε και έπος Πόπη??? Μας περιμένουν και άλλες νύφες αλλά μετά το καλοκαίρι...τώρα δικαιούται το μωρό μου διακοπές να φορτώσουν οι μπαταρίες πάλι και μετά επανερχόμαστε δριμύτατοι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να δούμε και εμείς τον Φιντελ που τον πεθυμήσαμε, λέτε να μάυρισε από τον ήλιο της Κρήτης Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν μαύρισε από τον ήλιο....εδώ αν έρθει πάντως σίγουρα θα μαυρίσει το μάτι του με τόσα μωρά που θα βρει! Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Ειιιι εγω ειμαι φανατική το εχω δηλώσει, και η συμπεθέρα εχει δεσμευτεί το πρώτο βιβλίο είναι δικό μου με υπογραφη και αυτόγραφο Σειριου, της Μόιρας δεν συμφέρει θα πιάσει όλη την σελίδα το χοντροπάτουσο Click για ανάπτυξη... Πάλι την κακολογείτε την κούκλα???? Φτου σας καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Ο Christos12: #1.428 02-07-08 12:35 Γεια σας παιδιά, ο Χρήστος είμαι, ο γιος της Γιούλης. Τι κάνουν τα Βρετανάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.429 02-07-08 12:36 Όχι,όχι,όχι δεν την κακολογώ εγώ πηγαινε στο θρεντ του Σειριου να δεις τι της σέρνει η μάνα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.430 02-07-08 12:37 Γεια σου Χρήστο, γειά σου Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:42 Η Raisa έγραψε: #1.431 02-07-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: Γεια σας παιδιά, ο Χρήστος είμαι, ο γιος της Γιούλης. Τι κάνουν τα Βρετανάκια? Click για ανάπτυξη... Χρήστοοοοοοοοοοοοοοο.......τι κάνεις παιδί μου??? Επιτέλους μας ήρθες μια βόλτα και από δω....έχει πόσο καιρό που σε περιμένουμε!!!! Τα μωρούλια είναι μια χαρά.....σκέτη τρέλα αν τα δεις...αλλά δεν κάνει να τα δεις λέει η μαμά , διότι μετά θα την ζαλίσεις (ψιτ...έχω και μικρό λιλά αγοράκι όπως το θέλεις) Γιούλη πού είσαι να δεις αποπλάνηση που κάνω στο γιόκα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:52 Ο Christos12: #1.432 02-07-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χρήστοοοοοοοοοοοοοοο.......τι κάνεις παιδί μου??? Επιτέλους μας ήρθες μια βόλτα και από δω....έχει πόσο καιρό που σε περιμένουμε!!!! Τα μωρούλια είναι μια χαρά.....σκέτη τρέλα αν τα δεις...αλλά δεν κάνει να τα δεις λέει η μαμά , διότι μετά θα την ζαλίσεις (ψιτ...έχω και μικρό λιλά αγοράκι όπως το θέλεις) Γιούλη πού είσαι να δεις αποπλάνηση που κάνω στο γιόκα σου Click για ανάπτυξη... Κυρία Νικολέτα, θα το ήθελα πολύ το αγοράκι αλλά θα προσπαθήσω να πείσω τη μαμά να το πάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Η katerina10: #1.433 02-07-08 13:20 Θέλουμε φωτογραφίες!!!!!!!!!Ραισακι....Έεεεεεελα μην μας βασανίζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.434 02-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θέλουμε φωτογραφίες!!!!!!!!!Ραισακι....Έεεεεεελα μην μας βασανίζεις!!! Click για ανάπτυξη... Καλά καλέ ...μη φωνάζετε έτσι...θα βάλω φωτό...απλώς περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα να φαίνονται καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Η katerina10: #1.435 02-07-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά καλέ ...μη φωνάζετε έτσι...θα βάλω φωτό...απλώς περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα να φαίνονται καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Εγώ γέμισα όλο το θέμα μου με τα γατάκια μου και του φίλου μου και κάπως ομόρφυνε το σαιτ.Αντε να ομορφύνει κι άλλο..Είδα και φωτο της Μόιρας και ομορφηνε κι άλλο!!!Αντε αντε...μικρά μεγάλα ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #1.436 02-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Μ'αρέσει που είσαι και σκεφτική Sli8erin O Σείριος γυρνωντας απο την Κρητη θα ειναι σαν τον Λάμπρο Κωσταντάρα στην ταινία που γυρισε απο την Αφρική! Click για ανάπτυξη... Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:55 Η moukelis έγραψε: #1.437 02-07-08 13:55 Νικόλέτταααααααααα άπονη,ο Σείριος θέλει να δει τα ανιψάκια του!!!Που χώρισες την οικογένεια,ο ένας στην Κρήτη,η άλλη στη Θεσσαλονίκη κι ο άλλος στο Βόλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:04 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.438 02-07-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Click για ανάπτυξη... Καλά οντως δεν πάω καλα σημερα....Ο Φιντελ, ο Φιντελ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Η Raisa έγραψε: #1.439 02-07-08 14:24 Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωρό5.jpg 71,7 KB · Εμφανίσεις: 28 μωρό6.jpg 47,8 KB · Εμφανίσεις: 31 οικογένεια.JPG 67,9 KB · Εμφανίσεις: 36 Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.440 02-07-08 14:25 ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!Ειναι τέλεια!!!!!Κράτα μου ενα λιλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας παιδιά, ο Χρήστος είμαι, ο γιος της Γιούλης. Τι κάνουν τα Βρετανάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.429 02-07-08 12:36 Όχι,όχι,όχι δεν την κακολογώ εγώ πηγαινε στο θρεντ του Σειριου να δεις τι της σέρνει η μάνα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.430 02-07-08 12:37 Γεια σου Χρήστο, γειά σου Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:42 Η Raisa έγραψε: #1.431 02-07-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: Γεια σας παιδιά, ο Χρήστος είμαι, ο γιος της Γιούλης. Τι κάνουν τα Βρετανάκια? Click για ανάπτυξη... Χρήστοοοοοοοοοοοοοοο.......τι κάνεις παιδί μου??? Επιτέλους μας ήρθες μια βόλτα και από δω....έχει πόσο καιρό που σε περιμένουμε!!!! Τα μωρούλια είναι μια χαρά.....σκέτη τρέλα αν τα δεις...αλλά δεν κάνει να τα δεις λέει η μαμά , διότι μετά θα την ζαλίσεις (ψιτ...έχω και μικρό λιλά αγοράκι όπως το θέλεις) Γιούλη πού είσαι να δεις αποπλάνηση που κάνω στο γιόκα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:52 Ο Christos12: #1.432 02-07-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χρήστοοοοοοοοοοοοοοο.......τι κάνεις παιδί μου??? Επιτέλους μας ήρθες μια βόλτα και από δω....έχει πόσο καιρό που σε περιμένουμε!!!! Τα μωρούλια είναι μια χαρά.....σκέτη τρέλα αν τα δεις...αλλά δεν κάνει να τα δεις λέει η μαμά , διότι μετά θα την ζαλίσεις (ψιτ...έχω και μικρό λιλά αγοράκι όπως το θέλεις) Γιούλη πού είσαι να δεις αποπλάνηση που κάνω στο γιόκα σου Click για ανάπτυξη... Κυρία Νικολέτα, θα το ήθελα πολύ το αγοράκι αλλά θα προσπαθήσω να πείσω τη μαμά να το πάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Η katerina10: #1.433 02-07-08 13:20 Θέλουμε φωτογραφίες!!!!!!!!!Ραισακι....Έεεεεεελα μην μας βασανίζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.434 02-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θέλουμε φωτογραφίες!!!!!!!!!Ραισακι....Έεεεεεελα μην μας βασανίζεις!!! Click για ανάπτυξη... Καλά καλέ ...μη φωνάζετε έτσι...θα βάλω φωτό...απλώς περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα να φαίνονται καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Η katerina10: #1.435 02-07-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά καλέ ...μη φωνάζετε έτσι...θα βάλω φωτό...απλώς περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα να φαίνονται καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Εγώ γέμισα όλο το θέμα μου με τα γατάκια μου και του φίλου μου και κάπως ομόρφυνε το σαιτ.Αντε να ομορφύνει κι άλλο..Είδα και φωτο της Μόιρας και ομορφηνε κι άλλο!!!Αντε αντε...μικρά μεγάλα ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #1.436 02-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Μ'αρέσει που είσαι και σκεφτική Sli8erin O Σείριος γυρνωντας απο την Κρητη θα ειναι σαν τον Λάμπρο Κωσταντάρα στην ταινία που γυρισε απο την Αφρική! Click για ανάπτυξη... Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:55 Η moukelis έγραψε: #1.437 02-07-08 13:55 Νικόλέτταααααααααα άπονη,ο Σείριος θέλει να δει τα ανιψάκια του!!!Που χώρισες την οικογένεια,ο ένας στην Κρήτη,η άλλη στη Θεσσαλονίκη κι ο άλλος στο Βόλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:04 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.438 02-07-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Click για ανάπτυξη... Καλά οντως δεν πάω καλα σημερα....Ο Φιντελ, ο Φιντελ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Η Raisa έγραψε: #1.439 02-07-08 14:24 Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωρό5.jpg 71,7 KB · Εμφανίσεις: 28 μωρό6.jpg 47,8 KB · Εμφανίσεις: 31 οικογένεια.JPG 67,9 KB · Εμφανίσεις: 36 Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.440 02-07-08 14:25 ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!Ειναι τέλεια!!!!!Κράτα μου ενα λιλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι,όχι,όχι δεν την κακολογώ εγώ πηγαινε στο θρεντ του Σειριου να δεις τι της σέρνει η μάνα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.430 02-07-08 12:37 Γεια σου Χρήστο, γειά σου Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:42 Η Raisa έγραψε: #1.431 02-07-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: Γεια σας παιδιά, ο Χρήστος είμαι, ο γιος της Γιούλης. Τι κάνουν τα Βρετανάκια? Click για ανάπτυξη... Χρήστοοοοοοοοοοοοοοο.......τι κάνεις παιδί μου??? Επιτέλους μας ήρθες μια βόλτα και από δω....έχει πόσο καιρό που σε περιμένουμε!!!! Τα μωρούλια είναι μια χαρά.....σκέτη τρέλα αν τα δεις...αλλά δεν κάνει να τα δεις λέει η μαμά , διότι μετά θα την ζαλίσεις (ψιτ...έχω και μικρό λιλά αγοράκι όπως το θέλεις) Γιούλη πού είσαι να δεις αποπλάνηση που κάνω στο γιόκα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:52 Ο Christos12: #1.432 02-07-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χρήστοοοοοοοοοοοοοοο.......τι κάνεις παιδί μου??? Επιτέλους μας ήρθες μια βόλτα και από δω....έχει πόσο καιρό που σε περιμένουμε!!!! Τα μωρούλια είναι μια χαρά.....σκέτη τρέλα αν τα δεις...αλλά δεν κάνει να τα δεις λέει η μαμά , διότι μετά θα την ζαλίσεις (ψιτ...έχω και μικρό λιλά αγοράκι όπως το θέλεις) Γιούλη πού είσαι να δεις αποπλάνηση που κάνω στο γιόκα σου Click για ανάπτυξη... Κυρία Νικολέτα, θα το ήθελα πολύ το αγοράκι αλλά θα προσπαθήσω να πείσω τη μαμά να το πάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Η katerina10: #1.433 02-07-08 13:20 Θέλουμε φωτογραφίες!!!!!!!!!Ραισακι....Έεεεεεελα μην μας βασανίζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.434 02-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θέλουμε φωτογραφίες!!!!!!!!!Ραισακι....Έεεεεεελα μην μας βασανίζεις!!! Click για ανάπτυξη... Καλά καλέ ...μη φωνάζετε έτσι...θα βάλω φωτό...απλώς περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα να φαίνονται καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Η katerina10: #1.435 02-07-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά καλέ ...μη φωνάζετε έτσι...θα βάλω φωτό...απλώς περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα να φαίνονται καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Εγώ γέμισα όλο το θέμα μου με τα γατάκια μου και του φίλου μου και κάπως ομόρφυνε το σαιτ.Αντε να ομορφύνει κι άλλο..Είδα και φωτο της Μόιρας και ομορφηνε κι άλλο!!!Αντε αντε...μικρά μεγάλα ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #1.436 02-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Μ'αρέσει που είσαι και σκεφτική Sli8erin O Σείριος γυρνωντας απο την Κρητη θα ειναι σαν τον Λάμπρο Κωσταντάρα στην ταινία που γυρισε απο την Αφρική! Click για ανάπτυξη... Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:55 Η moukelis έγραψε: #1.437 02-07-08 13:55 Νικόλέτταααααααααα άπονη,ο Σείριος θέλει να δει τα ανιψάκια του!!!Που χώρισες την οικογένεια,ο ένας στην Κρήτη,η άλλη στη Θεσσαλονίκη κι ο άλλος στο Βόλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:04 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.438 02-07-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Click για ανάπτυξη... Καλά οντως δεν πάω καλα σημερα....Ο Φιντελ, ο Φιντελ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Η Raisa έγραψε: #1.439 02-07-08 14:24 Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωρό5.jpg 71,7 KB · Εμφανίσεις: 28 μωρό6.jpg 47,8 KB · Εμφανίσεις: 31 οικογένεια.JPG 67,9 KB · Εμφανίσεις: 36 Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.440 02-07-08 14:25 ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!Ειναι τέλεια!!!!!Κράτα μου ενα λιλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου Χρήστο, γειά σου Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:42 Η Raisa έγραψε: #1.431 02-07-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: Γεια σας παιδιά, ο Χρήστος είμαι, ο γιος της Γιούλης. Τι κάνουν τα Βρετανάκια? Click για ανάπτυξη... Χρήστοοοοοοοοοοοοοοο.......τι κάνεις παιδί μου??? Επιτέλους μας ήρθες μια βόλτα και από δω....έχει πόσο καιρό που σε περιμένουμε!!!! Τα μωρούλια είναι μια χαρά.....σκέτη τρέλα αν τα δεις...αλλά δεν κάνει να τα δεις λέει η μαμά , διότι μετά θα την ζαλίσεις (ψιτ...έχω και μικρό λιλά αγοράκι όπως το θέλεις) Γιούλη πού είσαι να δεις αποπλάνηση που κάνω στο γιόκα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:52 Ο Christos12: #1.432 02-07-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χρήστοοοοοοοοοοοοοοο.......τι κάνεις παιδί μου??? Επιτέλους μας ήρθες μια βόλτα και από δω....έχει πόσο καιρό που σε περιμένουμε!!!! Τα μωρούλια είναι μια χαρά.....σκέτη τρέλα αν τα δεις...αλλά δεν κάνει να τα δεις λέει η μαμά , διότι μετά θα την ζαλίσεις (ψιτ...έχω και μικρό λιλά αγοράκι όπως το θέλεις) Γιούλη πού είσαι να δεις αποπλάνηση που κάνω στο γιόκα σου Click για ανάπτυξη... Κυρία Νικολέτα, θα το ήθελα πολύ το αγοράκι αλλά θα προσπαθήσω να πείσω τη μαμά να το πάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Η katerina10: #1.433 02-07-08 13:20 Θέλουμε φωτογραφίες!!!!!!!!!Ραισακι....Έεεεεεελα μην μας βασανίζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.434 02-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θέλουμε φωτογραφίες!!!!!!!!!Ραισακι....Έεεεεεελα μην μας βασανίζεις!!! Click για ανάπτυξη... Καλά καλέ ...μη φωνάζετε έτσι...θα βάλω φωτό...απλώς περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα να φαίνονται καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Η katerina10: #1.435 02-07-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά καλέ ...μη φωνάζετε έτσι...θα βάλω φωτό...απλώς περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα να φαίνονται καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Εγώ γέμισα όλο το θέμα μου με τα γατάκια μου και του φίλου μου και κάπως ομόρφυνε το σαιτ.Αντε να ομορφύνει κι άλλο..Είδα και φωτο της Μόιρας και ομορφηνε κι άλλο!!!Αντε αντε...μικρά μεγάλα ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #1.436 02-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Μ'αρέσει που είσαι και σκεφτική Sli8erin O Σείριος γυρνωντας απο την Κρητη θα ειναι σαν τον Λάμπρο Κωσταντάρα στην ταινία που γυρισε απο την Αφρική! Click για ανάπτυξη... Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:55 Η moukelis έγραψε: #1.437 02-07-08 13:55 Νικόλέτταααααααααα άπονη,ο Σείριος θέλει να δει τα ανιψάκια του!!!Που χώρισες την οικογένεια,ο ένας στην Κρήτη,η άλλη στη Θεσσαλονίκη κι ο άλλος στο Βόλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:04 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.438 02-07-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Click για ανάπτυξη... Καλά οντως δεν πάω καλα σημερα....Ο Φιντελ, ο Φιντελ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Η Raisa έγραψε: #1.439 02-07-08 14:24 Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωρό5.jpg 71,7 KB · Εμφανίσεις: 28 μωρό6.jpg 47,8 KB · Εμφανίσεις: 31 οικογένεια.JPG 67,9 KB · Εμφανίσεις: 36 Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.440 02-07-08 14:25 ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!Ειναι τέλεια!!!!!Κράτα μου ενα λιλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: Γεια σας παιδιά, ο Χρήστος είμαι, ο γιος της Γιούλης. Τι κάνουν τα Βρετανάκια? Click για ανάπτυξη... Χρήστοοοοοοοοοοοοοοο.......τι κάνεις παιδί μου??? Επιτέλους μας ήρθες μια βόλτα και από δω....έχει πόσο καιρό που σε περιμένουμε!!!! Τα μωρούλια είναι μια χαρά.....σκέτη τρέλα αν τα δεις...αλλά δεν κάνει να τα δεις λέει η μαμά , διότι μετά θα την ζαλίσεις (ψιτ...έχω και μικρό λιλά αγοράκι όπως το θέλεις) Γιούλη πού είσαι να δεις αποπλάνηση που κάνω στο γιόκα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:52 Ο Christos12: #1.432 02-07-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χρήστοοοοοοοοοοοοοοο.......τι κάνεις παιδί μου??? Επιτέλους μας ήρθες μια βόλτα και από δω....έχει πόσο καιρό που σε περιμένουμε!!!! Τα μωρούλια είναι μια χαρά.....σκέτη τρέλα αν τα δεις...αλλά δεν κάνει να τα δεις λέει η μαμά , διότι μετά θα την ζαλίσεις (ψιτ...έχω και μικρό λιλά αγοράκι όπως το θέλεις) Γιούλη πού είσαι να δεις αποπλάνηση που κάνω στο γιόκα σου Click για ανάπτυξη... Κυρία Νικολέτα, θα το ήθελα πολύ το αγοράκι αλλά θα προσπαθήσω να πείσω τη μαμά να το πάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Η katerina10: #1.433 02-07-08 13:20 Θέλουμε φωτογραφίες!!!!!!!!!Ραισακι....Έεεεεεελα μην μας βασανίζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.434 02-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θέλουμε φωτογραφίες!!!!!!!!!Ραισακι....Έεεεεεελα μην μας βασανίζεις!!! Click για ανάπτυξη... Καλά καλέ ...μη φωνάζετε έτσι...θα βάλω φωτό...απλώς περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα να φαίνονται καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Η katerina10: #1.435 02-07-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά καλέ ...μη φωνάζετε έτσι...θα βάλω φωτό...απλώς περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα να φαίνονται καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Εγώ γέμισα όλο το θέμα μου με τα γατάκια μου και του φίλου μου και κάπως ομόρφυνε το σαιτ.Αντε να ομορφύνει κι άλλο..Είδα και φωτο της Μόιρας και ομορφηνε κι άλλο!!!Αντε αντε...μικρά μεγάλα ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #1.436 02-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Μ'αρέσει που είσαι και σκεφτική Sli8erin O Σείριος γυρνωντας απο την Κρητη θα ειναι σαν τον Λάμπρο Κωσταντάρα στην ταινία που γυρισε απο την Αφρική! Click για ανάπτυξη... Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:55 Η moukelis έγραψε: #1.437 02-07-08 13:55 Νικόλέτταααααααααα άπονη,ο Σείριος θέλει να δει τα ανιψάκια του!!!Που χώρισες την οικογένεια,ο ένας στην Κρήτη,η άλλη στη Θεσσαλονίκη κι ο άλλος στο Βόλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:04 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.438 02-07-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Click για ανάπτυξη... Καλά οντως δεν πάω καλα σημερα....Ο Φιντελ, ο Φιντελ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Η Raisa έγραψε: #1.439 02-07-08 14:24 Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωρό5.jpg 71,7 KB · Εμφανίσεις: 28 μωρό6.jpg 47,8 KB · Εμφανίσεις: 31 οικογένεια.JPG 67,9 KB · Εμφανίσεις: 36 Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.440 02-07-08 14:25 ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!Ειναι τέλεια!!!!!Κράτα μου ενα λιλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χρήστοοοοοοοοοοοοοοο.......τι κάνεις παιδί μου??? Επιτέλους μας ήρθες μια βόλτα και από δω....έχει πόσο καιρό που σε περιμένουμε!!!! Τα μωρούλια είναι μια χαρά.....σκέτη τρέλα αν τα δεις...αλλά δεν κάνει να τα δεις λέει η μαμά , διότι μετά θα την ζαλίσεις (ψιτ...έχω και μικρό λιλά αγοράκι όπως το θέλεις) Γιούλη πού είσαι να δεις αποπλάνηση που κάνω στο γιόκα σου Click για ανάπτυξη... Κυρία Νικολέτα, θα το ήθελα πολύ το αγοράκι αλλά θα προσπαθήσω να πείσω τη μαμά να το πάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Η katerina10: #1.433 02-07-08 13:20 Θέλουμε φωτογραφίες!!!!!!!!!Ραισακι....Έεεεεεελα μην μας βασανίζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.434 02-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θέλουμε φωτογραφίες!!!!!!!!!Ραισακι....Έεεεεεελα μην μας βασανίζεις!!! Click για ανάπτυξη... Καλά καλέ ...μη φωνάζετε έτσι...θα βάλω φωτό...απλώς περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα να φαίνονται καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Η katerina10: #1.435 02-07-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά καλέ ...μη φωνάζετε έτσι...θα βάλω φωτό...απλώς περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα να φαίνονται καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Εγώ γέμισα όλο το θέμα μου με τα γατάκια μου και του φίλου μου και κάπως ομόρφυνε το σαιτ.Αντε να ομορφύνει κι άλλο..Είδα και φωτο της Μόιρας και ομορφηνε κι άλλο!!!Αντε αντε...μικρά μεγάλα ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #1.436 02-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Μ'αρέσει που είσαι και σκεφτική Sli8erin O Σείριος γυρνωντας απο την Κρητη θα ειναι σαν τον Λάμπρο Κωσταντάρα στην ταινία που γυρισε απο την Αφρική! Click για ανάπτυξη... Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:55 Η moukelis έγραψε: #1.437 02-07-08 13:55 Νικόλέτταααααααααα άπονη,ο Σείριος θέλει να δει τα ανιψάκια του!!!Που χώρισες την οικογένεια,ο ένας στην Κρήτη,η άλλη στη Θεσσαλονίκη κι ο άλλος στο Βόλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:04 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.438 02-07-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Click για ανάπτυξη... Καλά οντως δεν πάω καλα σημερα....Ο Φιντελ, ο Φιντελ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Η Raisa έγραψε: #1.439 02-07-08 14:24 Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωρό5.jpg 71,7 KB · Εμφανίσεις: 28 μωρό6.jpg 47,8 KB · Εμφανίσεις: 31 οικογένεια.JPG 67,9 KB · Εμφανίσεις: 36 Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.440 02-07-08 14:25 ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!Ειναι τέλεια!!!!!Κράτα μου ενα λιλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλουμε φωτογραφίες!!!!!!!!!Ραισακι....Έεεεεεελα μην μας βασανίζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.434 02-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θέλουμε φωτογραφίες!!!!!!!!!Ραισακι....Έεεεεεελα μην μας βασανίζεις!!! Click για ανάπτυξη... Καλά καλέ ...μη φωνάζετε έτσι...θα βάλω φωτό...απλώς περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα να φαίνονται καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Η katerina10: #1.435 02-07-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά καλέ ...μη φωνάζετε έτσι...θα βάλω φωτό...απλώς περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα να φαίνονται καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Εγώ γέμισα όλο το θέμα μου με τα γατάκια μου και του φίλου μου και κάπως ομόρφυνε το σαιτ.Αντε να ομορφύνει κι άλλο..Είδα και φωτο της Μόιρας και ομορφηνε κι άλλο!!!Αντε αντε...μικρά μεγάλα ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #1.436 02-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Μ'αρέσει που είσαι και σκεφτική Sli8erin O Σείριος γυρνωντας απο την Κρητη θα ειναι σαν τον Λάμπρο Κωσταντάρα στην ταινία που γυρισε απο την Αφρική! Click για ανάπτυξη... Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:55 Η moukelis έγραψε: #1.437 02-07-08 13:55 Νικόλέτταααααααααα άπονη,ο Σείριος θέλει να δει τα ανιψάκια του!!!Που χώρισες την οικογένεια,ο ένας στην Κρήτη,η άλλη στη Θεσσαλονίκη κι ο άλλος στο Βόλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:04 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.438 02-07-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Click για ανάπτυξη... Καλά οντως δεν πάω καλα σημερα....Ο Φιντελ, ο Φιντελ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Η Raisa έγραψε: #1.439 02-07-08 14:24 Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωρό5.jpg 71,7 KB · Εμφανίσεις: 28 μωρό6.jpg 47,8 KB · Εμφανίσεις: 31 οικογένεια.JPG 67,9 KB · Εμφανίσεις: 36 Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.440 02-07-08 14:25 ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!Ειναι τέλεια!!!!!Κράτα μου ενα λιλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θέλουμε φωτογραφίες!!!!!!!!!Ραισακι....Έεεεεεελα μην μας βασανίζεις!!! Click για ανάπτυξη... Καλά καλέ ...μη φωνάζετε έτσι...θα βάλω φωτό...απλώς περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα να φαίνονται καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Η katerina10: #1.435 02-07-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά καλέ ...μη φωνάζετε έτσι...θα βάλω φωτό...απλώς περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα να φαίνονται καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Εγώ γέμισα όλο το θέμα μου με τα γατάκια μου και του φίλου μου και κάπως ομόρφυνε το σαιτ.Αντε να ομορφύνει κι άλλο..Είδα και φωτο της Μόιρας και ομορφηνε κι άλλο!!!Αντε αντε...μικρά μεγάλα ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #1.436 02-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Μ'αρέσει που είσαι και σκεφτική Sli8erin O Σείριος γυρνωντας απο την Κρητη θα ειναι σαν τον Λάμπρο Κωσταντάρα στην ταινία που γυρισε απο την Αφρική! Click για ανάπτυξη... Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:55 Η moukelis έγραψε: #1.437 02-07-08 13:55 Νικόλέτταααααααααα άπονη,ο Σείριος θέλει να δει τα ανιψάκια του!!!Που χώρισες την οικογένεια,ο ένας στην Κρήτη,η άλλη στη Θεσσαλονίκη κι ο άλλος στο Βόλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:04 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.438 02-07-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Click για ανάπτυξη... Καλά οντως δεν πάω καλα σημερα....Ο Φιντελ, ο Φιντελ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Η Raisa έγραψε: #1.439 02-07-08 14:24 Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωρό5.jpg 71,7 KB · Εμφανίσεις: 28 μωρό6.jpg 47,8 KB · Εμφανίσεις: 31 οικογένεια.JPG 67,9 KB · Εμφανίσεις: 36 Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.440 02-07-08 14:25 ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!Ειναι τέλεια!!!!!Κράτα μου ενα λιλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά καλέ ...μη φωνάζετε έτσι...θα βάλω φωτό...απλώς περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα να φαίνονται καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Εγώ γέμισα όλο το θέμα μου με τα γατάκια μου και του φίλου μου και κάπως ομόρφυνε το σαιτ.Αντε να ομορφύνει κι άλλο..Είδα και φωτο της Μόιρας και ομορφηνε κι άλλο!!!Αντε αντε...μικρά μεγάλα ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #1.436 02-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Μ'αρέσει που είσαι και σκεφτική Sli8erin O Σείριος γυρνωντας απο την Κρητη θα ειναι σαν τον Λάμπρο Κωσταντάρα στην ταινία που γυρισε απο την Αφρική! Click για ανάπτυξη... Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:55 Η moukelis έγραψε: #1.437 02-07-08 13:55 Νικόλέτταααααααααα άπονη,ο Σείριος θέλει να δει τα ανιψάκια του!!!Που χώρισες την οικογένεια,ο ένας στην Κρήτη,η άλλη στη Θεσσαλονίκη κι ο άλλος στο Βόλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:04 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.438 02-07-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Click για ανάπτυξη... Καλά οντως δεν πάω καλα σημερα....Ο Φιντελ, ο Φιντελ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Η Raisa έγραψε: #1.439 02-07-08 14:24 Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωρό5.jpg 71,7 KB · Εμφανίσεις: 28 μωρό6.jpg 47,8 KB · Εμφανίσεις: 31 οικογένεια.JPG 67,9 KB · Εμφανίσεις: 36 Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.440 02-07-08 14:25 ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!Ειναι τέλεια!!!!!Κράτα μου ενα λιλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Μ'αρέσει που είσαι και σκεφτική Sli8erin O Σείριος γυρνωντας απο την Κρητη θα ειναι σαν τον Λάμπρο Κωσταντάρα στην ταινία που γυρισε απο την Αφρική! Click για ανάπτυξη... Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:55 Η moukelis έγραψε: #1.437 02-07-08 13:55 Νικόλέτταααααααααα άπονη,ο Σείριος θέλει να δει τα ανιψάκια του!!!Που χώρισες την οικογένεια,ο ένας στην Κρήτη,η άλλη στη Θεσσαλονίκη κι ο άλλος στο Βόλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:04 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.438 02-07-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Click για ανάπτυξη... Καλά οντως δεν πάω καλα σημερα....Ο Φιντελ, ο Φιντελ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Η Raisa έγραψε: #1.439 02-07-08 14:24 Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωρό5.jpg 71,7 KB · Εμφανίσεις: 28 μωρό6.jpg 47,8 KB · Εμφανίσεις: 31 οικογένεια.JPG 67,9 KB · Εμφανίσεις: 36 Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.440 02-07-08 14:25 ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!Ειναι τέλεια!!!!!Κράτα μου ενα λιλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νικόλέτταααααααααα άπονη,ο Σείριος θέλει να δει τα ανιψάκια του!!!Που χώρισες την οικογένεια,ο ένας στην Κρήτη,η άλλη στη Θεσσαλονίκη κι ο άλλος στο Βόλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:04 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.438 02-07-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Click για ανάπτυξη... Καλά οντως δεν πάω καλα σημερα....Ο Φιντελ, ο Φιντελ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Η Raisa έγραψε: #1.439 02-07-08 14:24 Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωρό5.jpg 71,7 KB · Εμφανίσεις: 28 μωρό6.jpg 47,8 KB · Εμφανίσεις: 31 οικογένεια.JPG 67,9 KB · Εμφανίσεις: 36 Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.440 02-07-08 14:25 ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!Ειναι τέλεια!!!!!Κράτα μου ενα λιλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;Για τον Φιντελ λεμε! Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε! Click για ανάπτυξη... Καλά οντως δεν πάω καλα σημερα....Ο Φιντελ, ο Φιντελ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Η Raisa έγραψε: #1.439 02-07-08 14:24 Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα μωρό5.jpg 71,7 KB · Εμφανίσεις: 28 μωρό6.jpg 47,8 KB · Εμφανίσεις: 31 οικογένεια.JPG 67,9 KB · Εμφανίσεις: 36 Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.440 02-07-08 14:25 ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!Ειναι τέλεια!!!!!Κράτα μου ενα λιλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι .....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:25 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.440 02-07-08 14:25 ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!Ειναι τέλεια!!!!!Κράτα μου ενα λιλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!Ειναι τέλεια!!!!!Κράτα μου ενα λιλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.