British - maniacs

• Thread starter Thread starter popi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Θα γράψουμε βιβλίο,Δωράκι ετοιμάσου,η Οδυσσεία του Φιντελ.:P:P:P:P
Σας περιμένουν κιάλλες νύφες;ή προβλέπει το πρόγραμμα ξεκούραση για τον επαναστάτη πριν την επόμενη μάχη:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να δούμε και εμείς τον Φιντελ που τον πεθυμήσαμε, λέτε να μάυρισε από τον ήλιο της Κρήτης:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα γράψουμε βιβλίο,Δωράκι ετοιμάσου,η Οδυσσεία του Φιντελ.:P:P:P:P
Σας περιμένουν κιάλλες νύφες;ή προβλέπει το πρόγραμμα ξεκούραση για τον επαναστάτη πριν την επόμενη μάχη:lol::lol:
Τι η Δωρα θα το γράψει το βιβλίο?Ηρθε η στιγμή που περίμενα:up::up::up:Δώρα στρώσου και γράφε........:lol::lol::lol:

Να δούμε και εμείς τον Φιντελ που τον πεθυμήσαμε, λέτε να μάυρισε από τον ήλιο της Κρήτης:hmm:
Μ'αρέσει που είσαι και σκεφτική Sli8erin :lol::lol: O Σείριος γυρνωντας απο την Κρητη θα ειναι σαν τον Λάμπρο Κωσταντάρα στην ταινία που γυρισε απο την Αφρική!:lol:

Το Δωράκι για να ξεχνιέται μέχρι να έρθει η μετάθεση και να έρθει η ώρα να δει και το Μουκο της.Πολλους fan έχετε δεσπινις μου που σας διαβάζουν.!!!!!!!!!και σας θαυμάζουν.

Ειιιι εγω ειμαι φανατική το εχω δηλώσει, και η συμπεθέρα εχει δεσμευτεί το πρώτο βιβλίο είναι δικό μου με υπογραφη και αυτόγραφο Σειριου, της Μόιρας δεν συμφέρει θα πιάσει όλη την σελίδα το χοντροπάτουσο:lol::lol:

Θα γράψουμε βιβλίο,Δωράκι ετοιμάσου,η Οδυσσεία του Φιντελ.:P:P
Σας περιμένουν κιάλλες νύφες;ή προβλέπει το πρόγραμμα ξεκούραση για τον επαναστάτη πριν την επόμενη μάχη:lol:

Λες να του γράψουμε και έπος Πόπη???:hmm::lol::lol::lol:
Μας περιμένουν και άλλες νύφες αλλά μετά το καλοκαίρι...τώρα δικαιούται το μωρό μου διακοπές να φορτώσουν οι μπαταρίες πάλι και μετά επανερχόμαστε δριμύτατοι :cool::D:lol::lol:

Δεν ξέρω αν μαύρισε από τον ήλιο....εδώ αν έρθει πάντως σίγουρα θα μαυρίσει το μάτι του με τόσα μωρά που θα βρει!:lol::lol::lol:

Ειιιι εγω ειμαι φανατική το εχω δηλώσει, και η συμπεθέρα εχει δεσμευτεί το πρώτο βιβλίο είναι δικό μου με υπογραφη και αυτόγραφο Σειριου, της Μόιρας δεν συμφέρει θα πιάσει όλη την σελίδα το χοντροπάτουσο:lol:

Πάλι την κακολογείτε την κούκλα????:mad::mad: Φτου σας καλέ:mad::lol:

Γεια σας παιδιά, ο Χρήστος είμαι, ο γιος της Γιούλης.
Τι κάνουν τα Βρετανάκια?

Όχι,όχι,όχι δεν την κακολογώ εγώ:rolleyes::rolleyes::rolleyes: πηγαινε στο θρεντ του Σειριου να δεις τι της σέρνει η μάνα της:lol::lol:

Γεια σου Χρήστο, γειά σου Γιούλη:hello::hello::hello::hello:

Γεια σας παιδιά, ο Χρήστος είμαι, ο γιος της Γιούλης.
Τι κάνουν τα Βρετανάκια?
Χρήστοοοοοοοοοοοοοοο.......τι κάνεις παιδί μου???:up::up::up:
Επιτέλους μας ήρθες μια βόλτα και από δω....έχει πόσο καιρό που σε περιμένουμε!!!!:D

Τα μωρούλια είναι μια χαρά.....σκέτη τρέλα αν τα δεις:D...αλλά δεν κάνει να τα δεις λέει η μαμά , διότι μετά θα την ζαλίσεις:P
(ψιτ...έχω και μικρό λιλά αγοράκι όπως το θέλεις);):lol::lol::lol:

Γιούλη πού είσαι να δεις αποπλάνηση που κάνω στο γιόκα σου:P:P:P:lol::lol::lol:

Χρήστοοοοοοοοοοοοοοο.......τι κάνεις παιδί μου???:up::up::up:
Επιτέλους μας ήρθες μια βόλτα και από δω....έχει πόσο καιρό που σε περιμένουμε!!!!:D

Τα μωρούλια είναι μια χαρά.....σκέτη τρέλα αν τα δεις:D...αλλά δεν κάνει να τα δεις λέει η μαμά , διότι μετά θα την ζαλίσεις:P
(ψιτ...έχω και μικρό λιλά αγοράκι όπως το θέλεις);):lol::lol::lol:

Γιούλη πού είσαι να δεις αποπλάνηση που κάνω στο γιόκα σου:P:P:P:lol::lol::lol:
Κυρία Νικολέτα, θα το ήθελα πολύ το αγοράκι:up: αλλά θα προσπαθήσω να πείσω τη μαμά :hmm:να το πάρω.

Θέλουμε φωτογραφίες!!!!!!!!!Ραισακι....Έεεεεεελα μην μας βασανίζεις!!!

Θέλουμε φωτογραφίες!!!!!!!!!Ραισακι....Έεεεεεελα μην μας βασανίζεις!!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Καλά καλέ ...μη φωνάζετε έτσι...θα βάλω φωτό...απλώς περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα να φαίνονται καλύτερα!;):D:D:D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Καλά καλέ ...μη φωνάζετε έτσι...θα βάλω φωτό...απλώς περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα να φαίνονται καλύτερα!;):D:D:D

Εγώ γέμισα όλο το θέμα μου με τα γατάκια μου και του φίλου μου και κάπως ομόρφυνε το σαιτ.Αντε να ομορφύνει κι άλλο..Είδα και φωτο της Μόιρας και ομορφηνε κι άλλο!!!Αντε αντε...μικρά μεγάλα ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΣΣΣΣΣΣ!!!!:up::up:

Μ'αρέσει που είσαι και σκεφτική Sli8erin :lol::lol: O Σείριος γυρνωντας απο την Κρητη θα ειναι σαν τον Λάμπρο Κωσταντάρα στην ταινία που γυρισε απο την Αφρική!:lol:
Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;:PΓια τον Φιντελ λεμε!
Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε:rolleyes:) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε!:lol::lol::lol:

Νικόλέτταααααααααα άπονη,ο Σείριος θέλει να δει τα ανιψάκια του!!!:PΠου χώρισες την οικογένεια,ο ένας στην Κρήτη,η άλλη στη Θεσσαλονίκη κι ο άλλος στο Βόλο!:lol:

Καλέ ποιος Σείριος,κι εδώ για τον γαμπρό σου παραμιλάς;:PΓια τον Φιντελ λεμε!
Να σας γράψω ευχαρίστως το έπος(ευχαριστώ Πόπι για το κοπλιμάν και που με διαβάζετε:rolleyes:) μόνο που χρειάζομαι τον μούσο μου.Στείλτε μου Φιντέλ και γράφω και δυο τρία έπη άμα θέλετε!:lol::lol::lol:
Καλά οντως δεν πάω καλα σημερα....Ο Φιντελ, ο Φιντελ.....:D:D

Μετά τη λαϊκή εξέγερση σας κάνω το χατίρι :P:lol:.....ορίστε λοιπόν οι νέες φωτό της οικογένειας και των μωρών !!!:D

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

:up::up::up::up::up:

Συνημμένα

• μωρό5.jpg
    μωρό5.jpg
    71,7 KB · Εμφανίσεις: 28
  • μωρό6.jpg
    μωρό6.jpg
    47,8 KB · Εμφανίσεις: 31
  • οικογένεια.JPG
    οικογένεια.JPG
    67,9 KB · Εμφανίσεις: 36
ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!Ειναι τέλεια!!!!!Κράτα μου ενα λιλά!!!!:up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back