British - maniacs

• Thread starter Thread starter Raisa
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
raisaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!1
τι κανεις???τι φωτογραφιες ειναι αυτες??
τι μας κανεις τωρα??
και δεν εχω μετακομισει απο γονεις ακομα και δεν μπορω να παρω ενα αγορακι που θελω τοσο πολυ!!!!!!!!!:P:P
Λούνα μου....γεια σου .....τι κάνεις καλέ...καιρό έχει να τα πούμε!!!!
Είδες μωρούλια που έχουμε...άσε και γω δεν τα χορταίνω :D:D
Πότε θα έρθεις να τα δεις τουλάχιστον και από κοντά???:rolleyes::D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ραισα τα μερκά από τα μωράκια έχουν κ λίγο άσπρο στη μουρίτσα ή έτσι είναι τα Βρετανάκια κ όσο μεγαλωνουν παίρνουν το κανονικό τους χρώμα -ή μήπως πάλι δεν βλέπω καλά:hmm:-

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ποτε να ερθω???
ΤΩΡΑ θα ερθω!!!!!:lol::lol:
μπορει να τα καταφερω αν βρω κανεναν να ανεβω!!!
απλα δουλευω ακομα και ειναι και τα πραγματα λιγο ρευστα ακομα με τις διακοπες μας!!!!
εισαι πολυ πολυ τυχερη!!!!!!!κι εγω ονειρευομαι lunofidelakia απο τωρα!!!!!!!

Ραισα τα μερκά από τα μωράκια έχουν κ λίγο άσπρο στη μουρίτσα ή έτσι είναι τα Βρετανάκια κ όσο μεγαλωνουν παίρνουν το κανονικό τους χρώμα -ή μήπως πάλι δεν βλέπω καλά:hmm:-
δεν είναι άσπρο Σλιθ ...είναι ασημί και θα φύγει όταν μεγαλώσουν ;)
αυτή τη φορά μια χαρά είδες...μόνο το χρώμα δεν πέτυχες:P:lol:

ποτε να ερθω???
ΤΩΡΑ θα ερθω!!!!!:lol::lol:
μπορει να τα καταφερω αν βρω κανεναν να ανεβω!!!
απλα δουλευω ακομα και ειναι και τα πραγματα λιγο ρευστα ακομα με τις διακοπες μας!!!!
εισαι πολυ πολυ τυχερη!!!!!!!κι εγω ονειρευομαι lunofidelakia απο τωρα!!!!!!!
εμείς πάντως σε περιμένουμε όποτε μπορείς να έρθεις!!!;):)
Λουνοφιντελάκια ονειρεύεσαι εεεε.:P....άντε κάνε κάτι να μην μείνεις μόνο στα όνειρα....:D

quote]
Αυτή τη φορά ;;;;;:mad:
Τουλάχιστων είναι γατάκια ή ούτε αυτό δεν πέτυχα; Το λαπαδάκι τι ωρα να έρχεται;

quote]
Αυτή τη φορά ;;;;;:mad:
Τουλάχιστων είναι γατάκια ή ούτε αυτό δεν πέτυχα; Το λαπαδάκι τι ωρα να έρχεται;

:lol::lol::lol:
Γατάκι είναι ...σ΄αυτό έπεσες μέσα:P:lol::lol::lol:
Το λαπαδάκι έρχεται 23.30...σε λίγο ξεκινάω για αεροδρόμιο ...δε βλέπω την ώρα!!!:D:up::up::up:

Καλως τον δεχτηκες λοιπον τον πολυτεκνο πατερα:lol:Περιμενουμε αναλυτικο ρεπορταζ και φωτορεπορταζ του Φιντελακου με τα παιδια του:lol:Και αν δυσκολευεσαι με τις φωτο φωναξε μια γνωστη σου που παριστανει την φωτογραφο;):lol:

Δωρακι μην τις ακους τι λενε.Το Μοιρακι δεν ειναι χοντρο αλλα κοντο;)
Με το βαρος που εχει θα επρεπε να εχει 1 μετρο μηκος;):lol::lol:

Καλως να τον δεχτείς λοιπόν κ να του δώσεις κ πολλά φιλιά κ από μένα:kiss:

Θα χαρώ πολύυυυυυ να έρθεις Θεσ/νίκη!!!!:up:
Ως τα τέλη Σεπτέμβρη που θα αρχίσω να τα δίνω(αααχχχ...πώς θα τα δώσω) έχεις καιρό να έρθεις μια βόλτα από δω.....:D:up::up::up:

Δώρα για σένα δε λέω...ΞΕΡΩ ότι θα έρθεις 8 Ιουλίου:P:lol::lol:

Αχ βρε Νικολέτα(με συγχωρείς για το θάρρος, το άκουσα εμμμ μάλλον το διάβασα κάπου), μακάρι να μπορούσα να έρθω αλλά με μετακόμιση και μωρά έχω κάποιες υποχρεώσεις και ευθύνες...Στα επόμενα όμως θα σας κάνουμε επίσκεψη!!!!Ως τότε ελπίζω να γεμίζεις φωτος από το ομορφόσογο σου!!!:D

Καλως τον δεχτηκες λοιπον τον πολυτεκνο πατερα:lol:Περιμενουμε αναλυτικο ρεπορταζ και φωτορεπορταζ του Φιντελακου με τα παιδια του:lol:Και αν δυσκολευεσαι με τις φωτο φωναξε μια γνωστη σου που παριστανει την φωτογραφο;):lol:

Δωρακι μην τις ακους τι λενε.Το Μοιρακι δεν ειναι χοντρο αλλα κοντο;)
Με το βαρος που εχει θα επρεπε να εχει 1 μετρο μηκος;)
:lol::lol:
Μ'αρεσε αυτή η εξήγηση,Niki σε σενα θα μιλαω στη συνάντηση(ακους προδοτρα Νικολέττα που κάνεις κόμμα με τη συμπεθέρα;;;:P:lol::lol::lol:)
Περιμένουμε ηλιοκαμένο Φιντέλ!:up:

Ρε παιδια,ρε παιδια...τι ειναι αυτα?Μωβ γατια?Δηλαδη ποσο να αντεξω στην πιεση?Απο τη μια τα αδερφια της Μοιρα,απο την αλλη η πολυτεκνη οικογενεια,πανε τα ματακια μου!!!Θα παθω τιποτα και να δω τι θα κανουν μετα, αντρας και γατα, οι δυο τους στο σπιτι!!!
Καλως να δεχτεις τον περηφανο πατερα Raisa και να χαιρεσαι τα πιο ομορφα μικρα που εχω δει!!

Ωχ ωχ αγαπητη μου τζουτζου την επαθες και εσυ με τα βρετανακια ε?θελω και εγωωωωωω!!!

Ηρθε ο μπαμπάς Φιντελ?Με την πρωτη ευκαιρια αγαπητη Ραισα θελουμε ραπορτο με τις αντιδρασεις της γατοοικογενειας!!!

Ωχ ωχ αγαπητη μου τζουτζου την επαθες και εσυ με τα βρετανακια ε?θελω και εγωωωωωω!!!

Ηρθε ο μπαμπάς Φιντελ?Με την πρωτη ευκαιρια αγαπητη Ραισα θελουμε ραπορτο με τις αντιδρασεις της γατοοικογενειας!!!

Καλέ και φωτογραφίες!!!!!!!

Νικολετα θα τον εχεις παρει τον Φιντελ τωρα ε?αντε ποιος στην χαρη σου!!!σας εδειξα στον αντρα μου σημερα και τρελαθηκε με τον Φιντελ!!!!του λεω αγαπη μου αν δεν βρω το βιρμανακι που θελω θα στην κανω την χαρη...
λοιπον βρηκα και αυτο καθως εψαχνα..στο ειχα αναφερει και παλιοτερα,αν το θυμασαι!!!δες το και πες μου!δεν ειναι απο τις ωραιοτερες γατες που εχεις δει?συνδιαζει τα χρωματα της τσιντσιλλα με το σουλουπι της βρετανικης!!!εγω που εχω αδυναμια και στις δυο..κατι μου ηρθε!!!
https://images.google.com/imgres?imgurl=https://bp1.blogger.com/_XYYKqTU1DgU/RoBfcw8EZPI/AAAAAAAAABM/Nxmx_OJi8FI/s400/P1010106.JPG&imgrefurl=https://silvershaded-chinchillacats.blogspot.com/2007/06/es-war-frling-einmal.html&h=299&w=400&sz=45&hl=en&start=6&um=1&tbnid=JArH9cFmOD8bpM:&tbnh=93&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dchinchilla%252Bbritish%2Bshorthair%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DN

Νικολετα θα τον εχεις παρει τον Φιντελ τωρα ε?αντε ποιος στην χαρη σου!!!σας εδειξα στον αντρα μου σημερα και τρελαθηκε με τον Φιντελ!!!!του λεω αγαπη μου αν δεν βρω το βιρμανακι που θελω θα στην κανω την χαρη...
λοιπον βρηκα και αυτο καθως εψαχνα..στο ειχα αναφερει και παλιοτερα,αν το θυμασαι!!!δες το και πες μου!δεν ειναι απο τις ωραιοτερες γατες που εχεις δει?συνδιαζει τα χρωματα της τσιντσιλλα με το σουλουπι της βρετανικης!!!εγω που εχω αδυναμια και στις δυο..κατι μου ηρθε!!!
https://images.google.com/imgres?img...hinchilla%2Bbritish+shorthair&um=1&hl=en&sa=N

καλα τι ειναι αυτα τα πλασματα?????
συγνωμη που επεμβαινω αλλα επαθα σοκ!!!!!

καλα τι ειναι αυτα τα πλασματα?????
συγνωμη που επεμβαινω αλλα επαθα σοκ!!!!!
τι σε σοκαρε?

η ομορφια τους!!!!τι αλλο?:inlove::inlove::inlove::inlove:

η ομορφια τους!!!!τι αλλο?:inlove::inlove::inlove::inlove:
καλα ειναι τελεια ετσι?μα αυτη η Νικολετα δεν εχει μπει καθολου μεσα σημερα!!!θα χαιδευει ολη μερα τον Φιντελακο μαλλον...ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα μπαμπα με μωρα!!

το καταπληκτικο ειναι που εχουν τα χρωματα του τσιντσιλλα:το μαυρο γυρω απο το ματι και την μυτη,τα μαυρα πατουσακια..:inlove::inlove::inlove:και γλυτωνεις και ολο τα χτενισμα..λιγο ειναι αυτο?:P:P:P

τέλεια μονο????ολα τα θελω!!!σαν χιονομπαλες ειναι!!!!αν ειχα τετοια θα τα εβαζα σε γυαλα να μην χαλασουν!!!!:lol::lol:
η raisa εχει χαθει σημερα στον μπλε και μωβ χαμο....:D:D
ο fidel αποκλειεται να εχει προβλημα!!!!νομιζω οτι θα ειναι καλος μπαμπας!!!μετα το πρωτο σοκ φυσικα!!!!!:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back